eşlerin duyarsızlığı konusunda arkadaşlara katılıyorum....
benim verdiğim savaş 6 yıldan beri hep boşuna çıktı...
kaç tane doktora gittim..
herkes eşiyle gelir ben tek başıma beklerim bekleme salonunda...
malesefki anlayışsızlar..
ilk zamanlar sadece benimki boyle sanırdım...
ama etrafımda gördükçe duydukça artık daha rahatım..
olduğu gibi kabul ediyorum...
seninde inşalla en hayırlısı olsun hakkında canım....
insallah canım aynen dediğin gb yapıyorum zaten kimseye demedim tadını çıkarıcam da daha erken diyorum biraz bana şimdilik zaman gerekiyor dinleniyorum iş yerinde ayaklarımı uzatıyorum sık sık aksamda evde devrilip yatıyorum zaten ilk bebişte almıştım bir 4 kilo onu vermeden buda olunca eşim bu gidişle sen fil olucan diyor:)....60 oldum şimdiiden ki ben 53 felandım 5 ay öncesine kadatr ama herşey onlar içinnn razıyım ben kiloyaaa... sende minik kuşumuza dikkat et kendinede griplilerden uzak dur.. öpüyorum ikinizide...
Pasiflora cım; sen konuya vakıfsın biliyosun ....
Öncelikle preseed annemiz seneme nazar duaları ederk başlıyorum...Allah korusun senemden , yamatakeden ve tüm hamilelerden....
Sorum şu;
Kızlar kafamı karıştıran birşey var bugün.Bi arkadaş preseedin düşük yaptığı konusunda ısrarlı açıkçası çekindim.Dr u da kullanma birdaha demiş.Ben hepimzin yaşadığı düşükler sebebiyle olduğunu ancak jel kullanıldığı için suçlusunun jel olduğunu düşündüm.Bu ayda kullanmayı düşünüyodum muallakta kaldım...Gerçi eşime çok kırgın ve kızgınım izin almaktan vazgeçeğim sanırm, ama yinede olası durumda aklımda olsun diye sizin fikirlerinizi alayım ....
Yaa aynıyız valla. Ben de 53 kiloydum ilk hamilelikte. Şimdi evdeki baskülde 60, doktordakinde 62 çıkıyorum. 60 kiloyla hamile kaldım ikinciye de. Şimdiden bu kadar kilo yandık vallaBoyum da çok değil, 1.68. İnşallah son aylara yuvarlanarak girmeyiz
Tatlım ben de ilk hamile kaldığımda başka topikten bir arkadaş, kendisinin de hamile olduğunu ama düşük yapanları görünce pişmanlık duyduğunu söylemişti. Ben bunun üzerine araştırdım. Preseedi geliştiren firma yaptığı deney sonuçlarını istatistiki olarak ifade etmiş. Buna göre bebeğin cinsiyeti, sağlığı, düşük riski, bunun kullanmadan hamile kalanların standartlarıyla aynı çıkmış. Yani normalde düşük riski her gebelik için %20 ya, preseed hamilelerinde de %20 oranında gerçekleşmiş. Burada da preseed kullananların topiğine bakarsanız, bebeğini büyütenlei bile göreceksiniz. Risk normal yolla gebe kalındığında olduğunda daha fazla değil. Sadece bir arkadaşın doktoru, preseedin sağladığı ortam sebebiyle güçsüz spermlerin doping alıp normalde ulaşamayacakları son noktaya gidebileceğini, sağlıksız döllenmenin olabileceğini söylemiş ama döllenme olayında tek kriter spermlerin yumurtaya ulaşması değil ki. Bir de yumurtayı döllemek için içine girebilecek kadar sağlıklı olmaları gerekir. O noktada sağlıksız sperm yumurtayı dölleyemeyebilir. Yani içinizden ne geliyorsa onu yapın. Çünkü yaptığınız şeyden pişman olmak da moral motivasyonunuzu bozacağından ürünün işe yararlılığını etkiler. Ben inandım. Bu ay olacak dedim. Allah yüzümü güldürdü. Dediğim gibi, biraz da motivasyon işi sanırım.
Bende böyle düşünüyorum açıkçası durumu ortaya atan kişiyede kızdım, zaten insnaların fazlasıyla tedirginlikleri var.Bunu tamamen bir jele mal etmek ne kadar yanlış.Bugün kaç insana düşük kaygısı geldi.Zaten bu olay zor, birde bunu duyunca ....
Bencede motivasyon işi olabilri, inanıyorum buna bende.Kendimi düşününce :) sanırım o motivasyon bana kolay kolay gelmeyecek.Yolum uzun gibi ... Güya adetimin 2. günü hırs yaptım diyodum .... Fos oldum :) Tabi katkılarından dolayı eşime bi selam yolluyorum ! en argosundan ! :)
Ya ben böyle biri değildim a, resmen karakter değiştirdim bu kürtajdan sonra.reset tuşum olsaydı keşke .
kızlar selammm senem bebiş nasıll büyüdümüüü ya kiloyu napıcan verirsinn.hello kity çalışmalar nasıl gidiyor.yatamakee hayırlı olsun bebegin saglıklı sıhhatli kavuşursun inşallah darısı bizleree.ben bu ay yumurtlama günleri çalıştım ama olmadı iki gün gülen yüz çıktı çalıştık üst üste diger gün yine çalıştık ama şimdi test yaptım tık yokk adetimde geçiyor stresten neyse hayırlısı heralde kürtajın etkisi arkadaşlar halbuki dört ay geçti demekki daha toparlanmadım siz ne düşünüyorsunuz??diger gebeligimde istedigim ay oldu
tekrar yazıyorum ben kimsenin moralini bozmak için yazmadım bunları. benim canım yandı başkasınınki yanmasın diye yazıyorum. kimse yazmazsa söylemezse nereden bileceğiz neyin zararlı neyin faydalı olduğunu. tutup firmaya dava mı açayım ispatlayamam ki. onlar da düşüklerin sebebinin jel olmadığını ispatlayamaz. bir iki makale ve istatistik ile olacak bir iş değil bu! Siteye bakarsan bebeklerin % 40'ı kız % 40'ı erkek mantıklı mı bu? makaleleri bir okuyun deney tüpü içinde yapılan, sığır spermiyle yapılan testler... hemen sinir olup karalamayın lütfen. yazıyorsak sebebi var...yok illa ben kullancam var diyen varsa buyursun kullansın. günah değil mi şimdi bana gidip narkoz yiyip daha 8 haftası dolmuş bebişimi aldırıcam. psikolojim altüst...
kızlar selammm senem bebiş nasıll büyüdümüüü ya kiloyu napıcan verirsinn.hello kity çalışmalar nasıl gidiyor.yatamakee hayırlı olsun bebegin saglıklı sıhhatli kavuşursun inşallah darısı bizleree.ben bu ay yumurtlama günleri çalıştım ama olmadı iki gün gülen yüz çıktı çalıştık üst üste diger gün yine çalıştık ama şimdi test yaptım tık yokk adetimde geçiyor stresten neyse hayırlısı heralde kürtajın etkisi arkadaşlar halbuki dört ay geçti demekki daha toparlanmadım siz ne düşünüyorsunuz??diger gebeligimde istedigim ay oldu
Selamlar Canım. Karnıma bakacak olursak büyüyorkızlar selammm senem bebiş nasıll büyüdümüüü ya kiloyu napıcan verirsinn.hello kity çalışmalar nasıl gidiyor.yatamakee hayırlı olsun bebegin saglıklı sıhhatli kavuşursun inşallah darısı bizleree.ben bu ay yumurtlama günleri çalıştım ama olmadı iki gün gülen yüz çıktı çalıştık üst üste diger gün yine çalıştık ama şimdi test yaptım tık yokk adetimde geçiyor stresten neyse hayırlısı heralde kürtajın etkisi arkadaşlar halbuki dört ay geçti demekki daha toparlanmadım siz ne düşünüyorsunuz??diger gebeligimde istedigim ay oldu
yeniay uğurlu gelsin inş :)) bekliyrouz güzel haberler ....merhaba hanımlar yeni ay yeni umutlar başladı :97: haftaya memleketime gideceğiz eşimle ailemin yanına tam da yumurtlama zamanlarımda orda olacağım bakalım bir de orda deneyelimyumurtlama günümü orda tespit edeceğim o zaman söylerim adet tarihimi
İnş kimselerin umutları yarıda kalmasın, ilk yada 2. farketmez.Kimse tatmasın bu duyguyu.Öncellikle rabbim sana ve seneme güç kuvvet versin meleklerinizde sımsıkı tutunsun inş :) Presedi burdaki dr. a sordum, önermiyroum dedi ama zararı olduğu için değil ne işe yaradığını bilmediğim için dedi.Kullancam ya, olacaksa olur.Zaten preseedde vesilesi.Olacaksa zaten mutlaka olur sadece Allahın dediğini oldurması için vesilemiz preseed, zaten olup olmayacağıda garanti değil.Bakcaz artık önümüzdeki ay durumumuza :)şu jele bende bir bakayım araştırayım ama öncelikle candaşıma hak veriyorum şu konuda hani kullanıpta hamiş kalanlar psikolojik olarak nolur etkilenmesinler....illaki düşecek deil ki!! ben hiç bişey kullanmadan hamiş oldum ilkinde düşmüştü sonuç olarak diyebilirizki ilk gebeliklerin vucuda alışması kendi bedenimizin onu kabullenmesi zaman alıyormuş biz çok istesekte vucut istemiyor yabancı bir madde deyip sonlandırıyormuş bunuda unutmayalımm....ama kalbimizi ferah tutalım bu hepmi böyle olacak hayır deil kucaklarına alan bir çok anne var bu şekilde ilkini kaybedip diğerlerinde mutlu son...sizleri seviyorummm sakın hiç bişeyi kafaya takmayın tokadan başka...:)
Selamlar Canım. Karnıma bakacak olursak büyüyorYok artık takmıyorum ama yine de dikkat ediyorum. En azından sadece sağlıklı şeyler yiyorum. Az az ve sık sık yemeye çalışıyorum. Bulantılarım azaldı, yeme düzenimi oturtabildim en azından. Canım belli de olmaz, adetin gelmediği sürece umut var bence
canım 6 nisandı son adet bugün itibari ile 5.haftadayız yarın gitcem saat 16.30 randevu aldım hayırlısı ile bir keseyi göreyim sonra kalp atışları için çagırır sanırsam ilk kan tahlilim 411 sonra bir daha yaptırdım 1983 olmuş bakalım insallah sağlıklı sihatlidir yarın doktordan sonra haber veririm mutlaka kendine iyi bakkk, koçislerimiz ne kadar odunda olsalar seviyoruz biz onları dimiii hadi artık barısın boşver bebiş olsun sen yalnız olmassın babası uzaktada olsa hep kalben senin yanında olucaktır eminim hem bak tek olmassın bizlerde burda pcde olsak yanında oluruz sen pes etme deneemelere devamm okmi arkadaşım:)
aahhh canım bak ankaradaysan çok sevindimm bende burdayım hem bende gurbetteyim aile yok adanada eşiminde aile izmirde bizler burda sadece arkadaşları olan insanlarız valla dediğin gb bir denk getirelim çok görüşmek isterimm ben ümitköyde oturuyorum sen nerdesin??Ohh maşallah meleğimizde hemen kocaman olmuş, aferin ona.Üzmesin hiç annesi inş :) Bizde hep iyi haberlerini alalım :) İyidr ben inanıyorum 2. ler daha uslu oluyor galiba, maşallah seneminkide akıllı çıktı, seninkide öyle olacak Allahn izniyle...Bu arada bende ankarada yaşıyorum bakarsın bigün tanışırız inş :)
Evet ya, kızsakta seviyoruz işte..Zaten demiştim ya dün, kendimi tanıyorum asllında ceza olsun diye ara vermek isterimde yapamam.Aynen öyle oldu, tabiki yine denemeye devam dedim :) Aslında dün üzüldümde yani, anlattım düzgünce.O da kendince biraraya nasıl gelebilir hamileyken diye araştırıyomuş.İhtimaller saydı olabilr yani beraber olabilirz bi dönem... Neyse bugün birkaç arkadaşı gördüm benim durumumda, onlarda epeyce moral oldular.Hepsi üstesinden gelmiş ayrıyken, bende yapabilrim heralde zor olur ama olsun....Hem sizler varsınız tabi, dert ortaklarım, yol arkadaşlarım ..... hep beraber büyürüz, büyütürüz Allah kısmet ederse... Çok teşekkür ederim tekrar :)
kızlar bişi sorcam ben 1 nisan da kürtaj oldum yaklaşık 1 hafta kanamam 1 haftada kahve akıntım geldi kürtajdan bu yanada 40 gün geçti ama hala regli olmadım sizce bir problem varmıdır yada normalmidir.benzer şeyler yaşayan yada bilen varmıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?