chnb
canım suyum gelmıstı ,sancı baslatılıp dü$ürùlmesi saglandı.2li 4lü test,hersey normaldi.. Kalbi atıyordu o ana kadar.
canım Adanadayım.sancım hiç olmadı,bırden bosaldı su.enfeksiyon olabılır dendı.dedıgın gıbı olabılırmı bılmıyorum ama görecegm ılk adetten sonra (yanı bitince)muayeneye gıdecegim.bılemıyorum cnm ılk defa bôyle tatsiz bı tecrübe edindim.. bi oglum var,onun varlıgı tesellim..Canım sancın olmadan mı suyun geldi? Bu rahimağzı yetmezliği bulgusu çünkü benim de birden sancısız suyum gelmişti. Yeniden gebelik öncesi riskli gebelik uzmanına git derim. Hangi ildesin?Ya da enfeksiyondan olabilir...
canım Adanadayım.sancım hiç olmadı,bırden bosaldı su.enfeksiyon olabılır dendı.dedıgın gıbı olabılırmı bılmıyorum ama görecegm ılk adetten sonra (yanı bitince)muayeneye gıdecegim.bılemıyorum cnm ılk defa bôyle tatsiz bı tecrübe edindim.. bi oglum var,onun varlıgı tesellim..
maşaallah canım,Allahım esırgesın cümlesını.benımkı 5yasında.38haftalık dogdu,su azalması vardı,çok sancım oldu sonra suyu geldı.. SIKINTILI bi durum olmadı o gebeligim boyunca..
Bu arada komsuymusuz canım
sende suan gebelik varmı yada düsünùyormusun?yasadıgn tatsız olay ne zaman olmustu?
Bundan sonraki gebelikte sıkı enfeksiyon takibi ve rahim ağzı ölçümü yaptır...
ilk muayene içın dr. Rahim agzı muayenesı yapmak ıstıyor zaten.adetten sonra gidecegım.. Gebelıkte(olursa ıns) enfeksıyon takıbın de yapılır dedı(aynı seyı yasamaktan korktugumu söyledım.gebelık ,hemen düsünüp düsünmedıgmı sordugunda)korkuyorum ya..
Korkular hepimizde var canım. Ben de çok korkuyorum ama nedenini bilmiyorum ama yeniden anne olmayı çok istiyorum. Çok zor süreçler yaşadım her şey üst üste geldi testlerimde sorunlar çıktı. Bbeğin küçük değil bana 3 ay demişti dr sen ne kadar korunacaksın?
canım ben bebegi aldım,patolojiye gıtmedı.bebekte bısey yoktu.Plasenta yı yollamıslar patolojiye ama henuz ustune konusmadık dr la.acı tazelemek olurmu,keske hersey aydınlıga kavussa,sebepler bilinse kı hepımızın ıçi rahat etse ve bırbırımıze yol gösterebılsekArkadaşlar yaralarınızı tazelemek stemem ama patoloji sonucunda sizlere ne çıktı kürtajdan sonra yazabilirmisiniz.
mrb arkadaşlar nasılsınız?
minikler güzel haberin hepimizi sevindirdi.allah pıt pıtları duymayı sağlıcakla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah.biri yolu açsın hepimiz arkasından gidelim dedik hep bu sen oldun allah peşinden gelmeyi bizede nasip etsin canım.kendine bebişine iyi bakk.
nillde candaşş iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar o çiçekler sadece benim değil hepimizin olsun inşallah..
hilal, chnb,lonelines,nuray,günlük sizler nasılsınız..
deniz lalesi çok geçmiş olsun canım allah sabır versin.zaman geçiyor inan yeterki ümitlerimiz bitmesin.kürtaj olduğum gün geçermi bu iki ay saatler geçmiyoki diye düşünüyodum bak üzerinden 3 ay geçti korunmayı 1 ay erken bıraktım 2 aydır deniyoruz ama olmadı hayırlısı vardır bir zamanı bekliyoruz.bende uzun bi süre yazmadım ama yazdıkça kendimi daha rahat hissettiğimi farkettim sende yaz bu dönemde gerçekten rahatlarsın..
Evet komşuyuz.Allah bağışlasın oğlunu. Benim oğlum da38 haftalık doğdu ama 29+4 te 4 cm açılmam oldu barsak enfeksiyonu nedeniyle. Sonra hastanede yattım 11 gün çıktım 35 dek hep yattım. Oğlumdan öncede 8 haftalık düşük yapmıştım. 5 sene korundum. Tekrara düşündük o oğlumda dadüşük tehlikesi vardı. 25 haftalık erkenden doğdu malesef. 22 haziran 2010 da doğdu. Ben de pıhtılaşma ve bağışıklık problemi, rahimağzı yetmezliği tespit edildi. Sonra 8 ay sonra tekrar hamile kaldım 8 haftalık düştü. Eşimde genetik sorun oldu. Adetlerimde azalma olunca(35 yaşındayım) amh testi yaptırdım düşük çıktı menopoz sınırı imiş. Eşimin de sperm hızı düşük çıktı apar topar embriyolara genetik inceleme yapılan pgt ile tüp bebek yaptırdık bu ocakta. onda da sağlıklı embriyom bulundu ama transfer günü gelişimleri durdu. Şimdi düşük ve problemli olma ihtimallerine rağmen doğal deniyoruz 2 ay pgt den sonra. Hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize...
Korkular hepimizde var canım. Ben de çok korkuyorum ama nedenini bilmiyorum ama yeniden anne olmayı çok istiyorum. Çok zor süreçler yaşadım her şey üst üste geldi testlerimde sorunlar çıktı. Bbeğin küçük değil bana 3 ay demişti dr sen ne kadar korunacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?