Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hellom canım bi tuhaf oldum yazdıklarını okuyunca. teşekkür ederim güzel düşüncen için.sen de mi bırakacaksın yani bizi((tatlım ben seni neredeyse çınar doğmaya yakın tanıdım. geçmişini çok iyi bilmiyorum ancak çınar doğduktan sonra sanki aylardır seninle konuşuyormuşum gibi oldu. ne zaman çınarla ilgili bişey yazsan pür dikkat okudum. ben de bebeğimi kucağıma alırsam bunlar bana faydalı olacak diye düşündüm. zaman zaman benim de canım yandı, özellikle korunurken, beklemek çok acı geldi. hatta bi aralar öyle kafama taktım ki bir süre topiğe girmeyim kafam dağılsın dedim. buraya da yazdım. ama yanlış hatırlamıyorsam 4-5 gün mü ne ancak dayanabildim. ben burayı çok özlüyorum. bazen yazmasam da mutlaka takip ediyorum. merak ediyorum herkesi gerçekten. her adet gördükten sonra neden ben de hamile değilim diye sormadan, bir süre girmeyim kendimi toparlayım diye düşünmeden edemiyorum ama bilgisayarı elime aldığım an elim sık kullanılanlardan buraya gidiyor. yine söylüyorum ben burdan vazgeçemem. kimsenin de kopmasını istemem((

senin arkandanda ben gelirim artık deniz lalesi kürtaj olalı daha bir hafta bile olmadı daha 3 ay var nasıl geçecekse....

Arkadaşlar yaralarınızı tazelemek stemem ama patoloji sonucunda sizlere ne çıktı kürtajdan sonra yazabilirmisiniz.

Evet canım 4 gün yaşayabildi yalnızca bebeğim yoğun bakımda... Sağ olasın...

Evet şimdi sen lohusa sayılırsın diikkat et ayklarını üşütme. Canım ya üzülme ama sütün geliyorsa dostinex kullandım ben çok iyigelmişti boşuna işkence çekme psikolojisi de zor....

HELLO'M canım benim çok kırıldığının farkındayım. Çok dert etme Allah korusun Çınar'ın sütü önemli... Evet ben de oğlumu zaman zaman anlattım burada biraz da fikir almak istedim sağ olun bana fikir verdiniz. Öğretmen arkadaşlar bana yol gösterdiler. Ne de olsa lise öğretmenliği farklı... Bunları paylaşırken ben de oğluma olan sevgimi çok uç cümlelerle dile getirmedim getirmek de doğru olmazdı. Biraz öğretmenlik edasıyla bazen bilmişçe şeyler yazmış da olabilirim. Ben de bu söylemden memnun olmadım ama hepimiz farklıyız.Lonelines konusunda da katılıyorum düşüncene. Hepimiz aslında düşünüyorum da çok dikkatliydik ama dediğim gibi hepimizin yaşadığı zor günlere göğüs germe durumu farklı. Biliyorsun ben 2 sene de çok şeyler yaşadım bir oğlumun olması ölen oğluma ve düşüklerime üzülmeme engel değil. Hava her soğuk olduğunda, her yağmur yağdığında oğlum yanıımda sıcacık yatağımızda uyurken onu seyrederken gözyaşlarım dökülüyor, evet o melek çok güzel yerde ama yine de bu fikirlerden kendimi alamıyorum. Ve dik durmaya, güçlü olmaya çalışıyorum. Ama dediğim gibi hepimizin zorluklar karşısında duruşu farklı. Lütfen çok dert etme hepimiz özgürüz hepimiz istediğimiz paylaşımı istediğimiz yerde yapabiliriz. Üzülme lütfen, seni kardeşim gibi seviyorum bilirsin...

Sezenciğim benim düşükten sonra yapıldığı için sağlıklı bir sonuç olmadı canım...

sezen canım benim parça da patolojiye gitti. bi sorun yok dedi doktor. genelde herkese de aynı şey yazılıyormuş zaten. bildiğim kadarıyla ayrıntılı bir inceleme değil, üstünkörü. bu arada ben de buraya ilk geldiğimde nasıl geçecek diyordum. 4 ay doldu korunmayı bıraktım, bu ay olmadı, diğer ay artık dedim. ilk zamanlar çok zor oluyor ancak bakmışsın ki 3 ay geride kalmış.anlamıyorsun zaman nasıl geçmiş.

ceza geçmiş olsun.

denizlalesi mevlam sabırlar versin, üzüldüm benimde ilk bebeğim 8 haftalıktı kalbi atıyordu ama zayıf 10. hafta sonuna kadar bekledim yavaş yavaş durdu kalbi kürtaj oldum. sanırım bizim topikte chnb, nazlım,günlük var ileri haftalarda kaybı olan. Zor günler ben kürtajdan sonra regl olamama sorunu yaşadım 9. ayın sonunda hamile kaldım ilk haftalarda düşük tehlilkesi vardı hatta ilk aylarda sonra guatr vss en son gebelik zehirlenmesi oldum 37.haftanın ortalarında sezeryan ile doğum yaptım sağlıklı bir oğlum oldu. Şimdi onu büyütme telaşındayım onuda kaybedicem korkusu hala üzerimde.

Korunma süresini beraber keyifle umutla geçiririz umarım sonrada güzel haberler tez zamanda gelir. Topikte yeni hamile var minikler :) onun tatlı telaşı var sorunsuz umarım oda kucağına alır bebeğini sırayla hepimiz görürüz o günleri.

senin arkandanda ben gelirim artık deniz lalesi kürtaj olalı daha bir hafta bile olmadı daha 3 ay var nasıl geçecekse....

çok gecmıs olsun sezen..canım 2hafta oldu benım de..daha kanamam bitmedi bile.. Ne zaman adet olacagım bakalım.. Aynıyız,sabırla bekleyecegız.gececek ıns,o zaman sana bu yazısmamızı hatırlatacagm.ok?

datlum ben iyiyim canım bu arada.kaçırmışım altta görünce yazayım dedim.sen nasılsın zümrem.

Çok sağolasın canım. Ben demiyorum da etrafımdakiler diyor. Bir arkadaşım Allah sana mesaj vermek istiyor uğraşma bir tane var Allah ona ömür versin bile dedi. Artık etrafımda bura dışında ve diğer 2 topiğim dışında paylaşmıyorum hatta eşimle bile pek paylaşmıyorum. Buradabirbirimize gerçekten destek oluyoruz. Bol sıvı alıyorsun değil mi ben yine kaynanalık yapayım saat başı komposto vb. sulu şeyler iyi gelir... Bir de son emzirdiğin memeden başla diyorlar emzirmeye...

hmm o zaman özel bi kliniktemi yaptırsam çünkü 2. düşük artık..tek tesellim 3 yaşındaki kızım..

benim 11 haftalık ikiz bebeklerim vardı canım...Neden kalplerinin durduğunu anlamaya çalışıyorum hala...akıntı ve enfeksiyon çok vardı bende belki ondan olabilr diyorum

çok gecmıs olsun sezen..canım 2hafta oldu benım de..daha kanamam bitmedi bile.. Ne zaman adet olacagım bakalım.. Aynıyız,sabırla bekleyecegız.gececek ıns,o zaman sana bu yazısmamızı hatırlatacagm.ok?
Sağol deniz lalesi..sanada geçmiş olsun..benim durumumda olan birileriyle konuşmak inan çok rahatlatıyor beni..inşallah yeniden hamile kalabiliriz...ve bu topikte mutluluğumuzu paylaşırız..:)

Son düzenleme:

Çok sağolasın canım. Ben demiyorum da etrafımdakiler diyor. Bir arkadaşım Allah sana mesaj vermek istiyor uğraşma bir tane var Allah ona ömür versin bile dedi. Artık etrafımda bura dışında ve diğer 2 topiğim dışında paylaşmıyorum hatta eşimle bile pek paylaşmıyorum. Buradabirbirimize gerçekten destek oluyoruz. Bol sıvı alıyorsun değil mi ben yine kaynanalık yapayım saat başı komposto vb. sulu şeyler iyi gelir... Bir de son emzirdiğin memeden başla diyorlar emzirmeye...

hmm o zaman özel bi kliniktemi yaptırsam çünkü 2. düşük artık..tek tesellim 3 yaşındaki kızım..

benim 11 haftalık ikiz bebeklerim vardı canım...Neden kalplerinin durduğunu anlamaya çalışıyorum hala...akıntı ve enfeksiyon çok vardı bende belki ondan olabilr diyorum

Sağol deniz lalesi..sanada geçmiş olsun..benim durumumda olan birileriyle konuşmak inan çok rahatlatıyor beni..inşallah yeniden hamile kalabiliriz...ve bu topikte mutluluğumuzu paylaşırız..

hello kity,sagol canım benım.. Ins dıleyen herkese saglıklı gebelık,saglıkla kavusulacak bebek nasip etsin Allahım..
Allah analı babalı büyütsün oglusunu.. Korkuyla da yasanmazki cnm.. Öp ,kokla kıs onun mınıcık ellerinı ayaklarını.. çok cabuk büyüyorlar ve keyfı gelırse öptürüyorlar..zaman akıp gecıyor

hilalcim o kadar iyi anlıyorum ki her regl sonrası hüsran sonra yumurtlama gnlerinde yeniden heyecan herşey çok güzel olacak inşallah allah bizim güzel gönlümüze göre verecek. Seni hamileliğinde doğumunda rahat bırakmayacağım merak etme, özellikle emzirmek konusunda ayy tamam hello diyene kadar :)

chnb canımsın...ilk bebeğimin cinsiyetini bile bilmiorum ve sağlıksız bir bebekti ki düştü ona rağmen diyorum eğer yaşasaydı 2.çocuğum olacaktı Çınara mı benziyordu vs.. Kağana yani dr bu düşündüklerimi söyledim oda bana aynen şöyle dedi "ooooo ooo baharcım kalbinin ve beynin dehlizlerinde kaybolursun yapma bunu" bende annem için öyle düşüünürüm biliyor musun annemin ismi hale ben hep hale derdim. way be hale sneinde yüzüne böyle yağmur düşerdi seninde rüzgar teninde böyle dans ederdi diyip çooook ağladım halada ağlıyorum o ayrı. İnanç bunun için gerekli insana annemin daha güzel bir yerde olduğuna inanıyorum ve gün gelecek annemi güzel yerinde görüp boşuna üzülmüşüm diyeceğm. Bir gün tüm sevdiklerimizle beraber olacağız. Allah yumurcağına uzun ömürler versin annesi, kardeşi gelince :))) o maceraları nasıl oalcak tahmin edemiyorum.

bugün sinir tepemde olduğu için benimkini babasına bıraktım salondan böğürüyor resmen baharrrrrrrrrrrrrrr bahar diye 2 saatlik baba olmak zormuş. Ben kaçıyorum yarın 3 günlük yemek yapmam gerekiyor ayrıca ütüler var ayrıca çamaşır yıkanacak vaktim olmaz pek. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları.

bu gece çalışma yapanların karnına konsun bebiş yada bebişler.

datlum ben iyiyim canım bu arada.kaçırmışım altta görünce yazayım dedim.sen nasılsın zümrem.

iyi oll canım çalışma günleri yaklaşıyo bomba gibi olmalısın:))

canım bende iyi sayılırım çocuklara kafam bozuk biraz emeklerimin karşılığını alamamak beni üzüyo bazen okula sorunsuz gidiyorum bi test yapıyorum çocuklarda istediğim başarıyı göremeyince ben hastalanıyorum kafam kazan gibi dönüyorum ama başarısız olmak onların umrunda değil deli edecekler benii..sende durumlar nasıl?

süt danalıktan kesilme danalık oldum :) abarttım komposto işini şiştim ekmeği kestim bol suu şeyler az ekerli komposto, çorba ve su içip günde 1 bardak süt tüketiyorum. 2 saatte bir emziriyorum. son emzirdiğimden başlamaıyordum öyle yapayım. Yerler senin gibi kayganayı :) Erkeklerin yapısı müsait değil yüklenemeyeği dert olduğu için anneleik kadınlara verilmiş ben buna inanıyorum.

Chnb inan aynı şeyi hastanede hemşirede bana söyledi bak 3 yaşında bi evladın varmış daha ne çocuk yapıyosun boşver diyo..eşime söyledim..sanamı sorucam deseydin diyor:)

inşallah canım benim. bırakma canım bırakma. bıkkınlık gelecekse senden gelsin:)))) şaka bi yana sizden bıkılır mı tatlım benim. kolay gelsin canım, yakışıklı çınarımı öp kokla benim yerime, öperken de hilal teyzenin de senin gibi bi bebişi olsun diye de dua etmeyi unutma.

Şimdi facede gördüm hoşuma gitti:

İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş olurlar, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş. Hz.Muhammet(sav)

sezen çok geçmiş olsun canım sende aramıza yeni katıldın sanırım allah sabır ve en kısa zamanda oğluna bi kardeş versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…