- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.441
çok gecmıs olsun,basın sagolsun.. Çok sey yasamıssın.. 25haftalık çok ılerı bı hafta ya, SINIRLARda kalmıs yavrum yaAllah'ın takdırı yasanılanlar,ne denır kı.. Ba$ından sonuna hayırlısıyla saglıkla gececek,saglıkla kavusulacak gebelıkler olsun ıns.. Herkesın evınde mutlulugu pekı$sin.. Ne tatlı duygulardır onlar..
Arkadaşlar yaralarınızı tazelemek stemem ama patoloji sonucunda sizlere ne çıktı kürtajdan sonra yazabilirmisiniz.
canım kürtaj kanamam bıtmedı tam olarak,sonlarına geldı.hemen gebelik düsünüyormusun dedı dr;2-3 adet görmeyı düsündügümü,sonra da ne zaman nasıp olursa artık dedim. siz ne derseniz tabıkı ,dedım.ıyı o zaman,1ay ıcınde adet görmenı beklıyorum,temızlenınce rahımagzına bakmak ıstıyorum-dedı.halıyle bı süre konusmadık.. Bı yanım cok ıstese de bı yanım uzak bu fikre..cok içsellestırmıyım dıyorum,fobık duygular yaratmayayım hani
senin arkandanda ben gelirim artık deniz lalesi kürtaj olalı daha bir hafta bile olmadı daha 3 ay var nasıl geçecekse....
chnb 2.kez anne olmayı istemek için bir nedeninin mi olması gerekiyor allahaşkına bu kadar sorun varken bu kadar olmuzluk varken 2.kez anne olmak senin neyine mi diyorsun yoksa sen kendine.
sen ne kadar akıllı, bilgili, esprili, pimpirikli :) çalışkan ve naif bir insansın herkes sana abla diyor başka bişi demiyor :) Senin üzüntünü tahmin edebiliyorum içinde fırtınalarda kopuyordur bu günlerin tez zamanda geçip gitmesini istiyorum. Dualarım hepimiz için. Seni seviyorum.
hmm o zaman özel bi kliniktemi yaptırsam çünkü 2. düşük artık..tek tesellim 3 yaşındaki kızım..sezen canım benim parça da patolojiye gitti. bi sorun yok dedi doktor. genelde herkese de aynı şey yazılıyormuş zaten. bildiğim kadarıyla ayrıntılı bir inceleme değil, üstünkörü. bu arada ben de buraya ilk geldiğimde nasıl geçecek diyordum. 4 ay doldu korunmayı bıraktım, bu ay olmadı, diğer ay artık dedim. ilk zamanlar çok zor oluyor ancak bakmışsın ki 3 ay geride kalmış.anlamıyorsun zaman nasıl geçmiş.
benim 11 haftalık ikiz bebeklerim vardı canım...Neden kalplerinin durduğunu anlamaya çalışıyorum hala...akıntı ve enfeksiyon çok vardı bende belki ondan olabilr diyorumceza geçmiş olsun.
denizlalesi mevlam sabırlar versin, üzüldüm benimde ilk bebeğim 8 haftalıktı kalbi atıyordu ama zayıf 10. hafta sonuna kadar bekledim yavaş yavaş durdu kalbi kürtaj oldum. sanırım bizim topikte chnb, nazlım,günlük var ileri haftalarda kaybı olan. Zor günler ben kürtajdan sonra regl olamama sorunu yaşadım 9. ayın sonunda hamile kaldım ilk haftalarda düşük tehlilkesi vardı hatta ilk aylarda sonra guatr vss en son gebelik zehirlenmesi oldum 37.haftanın ortalarında sezeryan ile doğum yaptım sağlıklı bir oğlum oldu. Şimdi onu büyütme telaşındayım onuda kaybedicem korkusu hala üzerimde.
Korunma süresini beraber keyifle umutla geçiririz umarım sonrada güzel haberler tez zamanda gelir. Topikte yeni hamile var minikler :) onun tatlı telaşı var sorunsuz umarım oda kucağına alır bebeğini sırayla hepimiz görürüz o günleri.
Sağol deniz lalesi..sanada geçmiş olsun..benim durumumda olan birileriyle konuşmak inan çok rahatlatıyor beni..inşallah yeniden hamile kalabiliriz...ve bu topikte mutluluğumuzu paylaşırız..:)çok gecmıs olsun sezen..canım 2hafta oldu benım de..daha kanamam bitmedi bile.. Ne zaman adet olacagım bakalım.. Aynıyız,sabırla bekleyecegız.gececek ıns,o zaman sana bu yazısmamızı hatırlatacagm.ok?
chnb 2.kez anne olmayı istemek için bir nedeninin mi olması gerekiyor allahaşkına bu kadar sorun varken bu kadar olmuzluk varken 2.kez anne olmak senin neyine mi diyorsun yoksa sen kendine.
sen ne kadar akıllı, bilgili, esprili, pimpirikli :) çalışkan ve naif bir insansın herkes sana abla diyor başka bişi demiyor :) Senin üzüntünü tahmin edebiliyorum içinde fırtınalarda kopuyordur bu günlerin tez zamanda geçip gitmesini istiyorum. Dualarım hepimiz için. Seni seviyorum.
hmm o zaman özel bi kliniktemi yaptırsam çünkü 2. düşük artık..tek tesellim 3 yaşındaki kızım..sezen canım benim parça da patolojiye gitti. bi sorun yok dedi doktor. genelde herkese de aynı şey yazılıyormuş zaten. bildiğim kadarıyla ayrıntılı bir inceleme değil, üstünkörü. bu arada ben de buraya ilk geldiğimde nasıl geçecek diyordum. 4 ay doldu korunmayı bıraktım, bu ay olmadı, diğer ay artık dedim. ilk zamanlar çok zor oluyor ancak bakmışsın ki 3 ay geride kalmış.anlamıyorsun zaman nasıl geçmiş.
benim 11 haftalık ikiz bebeklerim vardı canım...Neden kalplerinin durduğunu anlamaya çalışıyorum hala...akıntı ve enfeksiyon çok vardı bende belki ondan olabilr diyorumceza geçmiş olsun.
denizlalesi mevlam sabırlar versin, üzüldüm benimde ilk bebeğim 8 haftalıktı kalbi atıyordu ama zayıf 10. hafta sonuna kadar bekledim yavaş yavaş durdu kalbi kürtaj oldum. sanırım bizim topikte chnb, nazlım,günlük var ileri haftalarda kaybı olan. Zor günler ben kürtajdan sonra regl olamama sorunu yaşadım 9. ayın sonunda hamile kaldım ilk haftalarda düşük tehlilkesi vardı hatta ilk aylarda sonra guatr vss en son gebelik zehirlenmesi oldum 37.haftanın ortalarında sezeryan ile doğum yaptım sağlıklı bir oğlum oldu. Şimdi onu büyütme telaşındayım onuda kaybedicem korkusu hala üzerimde.
Korunma süresini beraber keyifle umutla geçiririz umarım sonrada güzel haberler tez zamanda gelir. Topikte yeni hamile var minikler :) onun tatlı telaşı var sorunsuz umarım oda kucağına alır bebeğini sırayla hepimiz görürüz o günleri.
Sağol deniz lalesi..sanada geçmiş olsun..benim durumumda olan birileriyle konuşmak inan çok rahatlatıyor beni..inşallah yeniden hamile kalabiliriz...ve bu topikte mutluluğumuzu paylaşırız..çok gecmıs olsun sezen..canım 2hafta oldu benım de..daha kanamam bitmedi bile.. Ne zaman adet olacagım bakalım.. Aynıyız,sabırla bekleyecegız.gececek ıns,o zaman sana bu yazısmamızı hatırlatacagm.ok?
datlum ben iyiyim canım bu arada.kaçırmışım altta görünce yazayım dedim.sen nasılsın zümrem.
Çok sağolasın canım. Ben demiyorum da etrafımdakiler diyor. Bir arkadaşım Allah sana mesaj vermek istiyor uğraşma bir tane var Allah ona ömür versin bile dedi. Artık etrafımda bura dışında ve diğer 2 topiğim dışında paylaşmıyorum hatta eşimle bile pek paylaşmıyorum. Buradabirbirimize gerçekten destek oluyoruz. Bol sıvı alıyorsun değil mi ben yine kaynanalık yapayım saat başı komposto vb. sulu şeyler iyi gelir... Bir de son emzirdiğin memeden başla diyorlar emzirmeye...
Çok sağolasın canım. Ben demiyorum da etrafımdakiler diyor. Bir arkadaşım Allah sana mesaj vermek istiyor uğraşma bir tane var Allah ona ömür versin bile dedi. Artık etrafımda bura dışında ve diğer 2 topiğim dışında paylaşmıyorum hatta eşimle bile pek paylaşmıyorum. Buradabirbirimize gerçekten destek oluyoruz. Bol sıvı alıyorsun değil mi ben yine kaynanalık yapayım saat başı komposto vb. sulu şeyler iyi gelir... Bir de son emzirdiğin memeden başla diyorlar emzirmeye...
hilalcim o kadar iyi anlıyorum ki her regl sonrası hüsran sonra yumurtlama gnlerinde yeniden heyecan herşey çok güzel olacak inşallah allah bizim güzel gönlümüze göre verecek. Seni hamileliğinde doğumunda rahat bırakmayacağım merak etme, özellikle emzirmek konusunda ayy tamam hello diyene kadar :)
chnb canımsın...ilk bebeğimin cinsiyetini bile bilmiorum ve sağlıksız bir bebekti ki düştü ona rağmen diyorum eğer yaşasaydı 2.çocuğum olacaktı Çınara mı benziyordu vs.. Kağana yani dr bu düşündüklerimi söyledim oda bana aynen şöyle dedi "ooooo ooo baharcım kalbinin ve beynin dehlizlerinde kaybolursun yapma bunu" bende annem için öyle düşüünürüm biliyor musun annemin ismi hale ben hep hale derdim. way be hale sneinde yüzüne böyle yağmur düşerdi seninde rüzgar teninde böyle dans ederdi diyip çooook ağladım halada ağlıyorum o ayrı. İnanç bunun için gerekli insana annemin daha güzel bir yerde olduğuna inanıyorum ve gün gelecek annemi güzel yerinde görüp boşuna üzülmüşüm diyeceğm. Bir gün tüm sevdiklerimizle beraber olacağız. Allah yumurcağına uzun ömürler versin annesi, kardeşi gelince :))) o maceraları nasıl oalcak tahmin edemiyorum.
bugün sinir tepemde olduğu için benimkini babasına bıraktım salondan böğürüyor resmen baharrrrrrrrrrrrrrr bahar diye 2 saatlik baba olmak zormuş. Ben kaçıyorum yarın 3 günlük yemek yapmam gerekiyor ayrıca ütüler var ayrıca çamaşır yıkanacak vaktim olmaz pek. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları.
bu gece çalışma yapanların karnına konsun bebiş yada bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?