sezen çok geçmiş olsun canım sende aramıza yeni katıldın sanırım allah sabır ve en kısa zamanda oğluna bi kardeş versin inşallah..
hilalcim o kadar iyi anlıyorum ki her regl sonrası hüsran sonra yumurtlama gnlerinde yeniden heyecan herşey çok güzel olacak inşallah allah bizim güzel gönlümüze göre verecek. Seni hamileliğinde doğumunda rahat bırakmayacağım merak etme, özellikle emzirmek konusunda ayy tamam hello diyene kadar :)
chnb canımsın...ilk bebeğimin cinsiyetini bile bilmiorum ve sağlıksız bir bebekti ki düştü ona rağmen diyorum eğer yaşasaydı 2.çocuğum olacaktı Çınara mı benziyordu vs.. Kağana yani dr bu düşündüklerimi söyledim oda bana aynen şöyle dedi "ooooo ooo baharcım kalbinin ve beynin dehlizlerinde kaybolursun yapma bunu" bende annem için öyle düşüünürüm biliyor musun annemin ismi hale ben hep hale derdim. way be hale sneinde yüzüne böyle yağmur düşerdi seninde rüzgar teninde böyle dans ederdi diyip çooook ağladım halada ağlıyorum o ayrı. İnanç bunun için gerekli insana annemin daha güzel bir yerde olduğuna inanıyorum ve gün gelecek annemi güzel yerinde görüp boşuna üzülmüşüm diyeceğm. Bir gün tüm sevdiklerimizle beraber olacağız. Allah yumurcağına uzun ömürler versin annesi, kardeşi gelince :))) o maceraları nasıl oalcak tahmin edemiyorum.
bugün sinir tepemde olduğu için benimkini babasına bıraktım salondan böğürüyor resmen baharrrrrrrrrrrrrrr bahar diye 2 saatlik baba olmak zormuş. Ben kaçıyorum yarın 3 günlük yemek yapmam gerekiyor ayrıca ütüler var ayrıca çamaşır yıkanacak vaktim olmaz pek. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları.
bu gece çalışma yapanların karnına konsun bebiş yada bebişler.
iyi oll canım çalışma günleri yaklaşıyo bomba gibi olmalısın:))
canım bende iyi sayılırım çocuklara kafam bozuk biraz emeklerimin karşılığını alamamak beni üzüyo bazen okula sorunsuz gidiyorum bi test yapıyorum çocuklarda istediğim başarıyı göremeyince ben hastalanıyorum kafam kazan gibi dönüyorum ama başarısız olmak onların umrunda değil deli edecekler benii..sende durumlar nasıl?
süt danalıktan kesilme danalık oldum :) abarttım komposto işini şiştim ekmeği kestim bol suu şeyler az ekerli komposto, çorba ve su içip günde 1 bardak süt tüketiyorum. 2 saatte bir emziriyorum. son emzirdiğimden başlamaıyordum öyle yapayım. Yerler senin gibi kayganayı :) Erkeklerin yapısı müsait değil yüklenemeyeği dert olduğu için anneleik kadınlara verilmiş ben buna inanıyorum.
Chnb inan aynı şeyi hastanede hemşirede bana söyledi bak 3 yaşında bi evladın varmış daha ne çocuk yapıyosun boşver diyo..eşime söyledim..sanamı sorucam deseydin diyor:)
sancı çekerken,bana da 'ilk mi' dıye soruyordu hemsıreler.. 5yasında evladım var dedim(sancıdan öldüm,konusturuyolar bıde)ee üzülme canım o zaman,diyorlar.. O can degilmi,hıssettım herseyını benden gıderken:SChnb inan aynı şeyi hastanede hemşirede bana söyledi bak 3j yaşında bi evladın varmış daha ne çocuk yapıyosun boşver diyo..eşime söyledim..sanamı sorucam deseydin diyor:)
sancı çekerken,bana da 'ilk mi' dıye soruyordu hemsıreler.. 5yasında evladım var dedim(sancıdan öldüm,konusturuyolar bıde)ee üzülme canım o zaman,diyorlar.. O can degilmi,hıssettım herseyını benden gıderken:S
datlum sorma canım ya. benimkiler tek başlarına soru çözerken deli ediyorlar. birlkite yapınca süperler. anlamıyorum ki nasıl oluyor. ben de çok yoruluyorum,insanın emeğinin karşılığını alamaması, bazı öğrencilerin umrunda olmaması acı canım. aynı şeyleri ben de yaşıyorum.bazen öyle bıkıyorum ki. ama gayretli öğrencilerimi gördükçe daha da hevesim artıyor. diğerlerini de elimden gelenin fazlasıyla desteklemeye çalışıyorum inşallah onlar da düzelir. belki zamanları vardır canım çalışmayı öğrenmeleri ve sevmeleri için. her yerde her konuda olduğu gibi bunda da sabır canım. ben kendimi öyle teseli ediyorum.
sorma canım ya aynı durum bende de var ben okuyunca sorunca en kötüler bile yapıyolar ama kendi hallerine bıraktığımda durum vahim iyiler zaten iyi birkez verince sorun yok onlar için diğerleriyle ilgileniyorum onlarda benim kadar kendileriyle ilgilenseler senin orda anlamama durumunu anlarım bi nebze çocuklar kürtçeden türkçeye geçince anlamlandıramıyolar kendilerince aynı durumu bende yaşamıştım çünkü ama burdakiler çalıştığım bölgenin etkisi sanırım bundan öncede çalıştığım yere çok yakın bir yerde 1 leri okuttum çocuklar zehir gibiydi çalışmaktan zevk alıyordum çünkü hırslılardı düşün 1. sınıf test yapıyorum çocuk 95 aldım diye ağlıyordu oda biraz fazlaydı ama:) çocuk başarısız olsa ama başarmak için elinden geleni yapsa amenna ama chnb nin de dediği gibi büyük küçük çocuklarda bi önemsememe velilerde de aynen okula sağlam gidip eve hasta dönüyorum...sabır kesinlikle haklısın canım çok seviyorum onları istediğim sadece biraz daha başarılı olmaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?