- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.481
seninkini alıntılamadan geçemedim, içim titredi ya.ne güzel bi tarif, duygu yüklü.ve aynı şekilde chnb nin yağmurla bebeğini hatırlayışı.bakış güzelse hüzünde güzel galibahilalcim o kadar iyi anlıyorum ki her regl sonrası hüsran sonra yumurtlama gnlerinde yeniden heyecan herşey çok güzel olacak inşallah allah bizim güzel gönlümüze göre verecek. Seni hamileliğinde doğumunda rahat bırakmayacağım merak etme, özellikle emzirmek konusunda ayy tamam hello diyene kadar :)
chnb canımsın...ilk bebeğimin cinsiyetini bile bilmiorum ve sağlıksız bir bebekti ki düştü ona rağmen diyorum eğer yaşasaydı 2.çocuğum olacaktı Çınara mı benziyordu vs.. Kağana yani dr bu düşündüklerimi söyledim oda bana aynen şöyle dedi "ooooo ooo baharcım kalbinin ve beynin dehlizlerinde kaybolursun yapma bunu" bende annem için öyle düşüünürüm biliyor musun annemin ismi hale ben hep hale derdim. way be hale sneinde yüzüne böyle yağmur düşerdi seninde rüzgar teninde böyle dans ederdi diyip çooook ağladım halada ağlıyorum o ayrı. İnanç bunun için gerekli insana annemin daha güzel bir yerde olduğuna inanıyorum ve gün gelecek annemi güzel yerinde görüp boşuna üzülmüşüm diyeceğm. Bir gün tüm sevdiklerimizle beraber olacağız. Allah yumurcağına uzun ömürler versin annesi, kardeşi gelince :))) o maceraları nasıl oalcak tahmin edemiyorum.
bugün sinir tepemde olduğu için benimkini babasına bıraktım salondan böğürüyor resmen baharrrrrrrrrrrrrrr bahar diye 2 saatlik baba olmak zormuş. Ben kaçıyorum yarın 3 günlük yemek yapmam gerekiyor ayrıca ütüler var ayrıca çamaşır yıkanacak vaktim olmaz pek. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları.
bu gece çalışma yapanların karnına konsun bebiş yada bebişler.
gùnaydın kızlar.. Nasılsınız?
Günaydın CandaS..Çok tesekkür ederim..cumlemize nasıp olsun ıns bu guzel duyguları yasamak
sevgili arkadasını da dert etme.. Lafı agır,Allahın zoruna gıder,hiç telafuz edılecek laf degil yani..duymazdan gelırsen,susacaktır..SIKINTINI esınle paylas ama strese gırıp rencıde etme canım baskasının sebebıne onu.. Es gıbı kım anlar seni
anım amin ... inş bizlerde birgün bu güzel duyguları yaşayabiliriz,, yazıkki etrafın gözünde aile bile değiliz.çünkü anne değilsen eksiksin !! bunu hissettiren herkese teşekkür ederim !! inatla gönül kırdıkları için ....
haklısın da canım her zman mümkün olamıyor maalesef, ben böyle insanlarla muhattap olmam kırarsa kasti, ilişkimide keserim ama devletteyim ben.böyle 30 sene geçmez ki, geçse dahi zaten ondan başka kız arkadaş yok.çok üzüldüm ya anlatamam.çok haklısın yaşadığın olayda o cevabı haketmiş ama denmiyoki, onlar çocuk doğurmuşlar ya hereşyi bilirler.çünkü mükemmeller ! onlar anneler !! biz değiliz !! bu yani onların yaşatmaya çalılştıkları, yeryüzündeki bu tarz insanların hiç birine bende insan olarak hakkımı helal etmiyorum.bizde insanız bizde hassasız ...çok sağol desteğin içinGünlük hoşbulduk canım..kötü tecrübeler geçirmişsin ama ne güzel şimdi ikinci kez anne olacaksın..Allahım daim eder bu mutluluğunu darısı bizlere inş..
Candas böyle patavatsız lafının nereye gittiğini bilmeyenler öyle çokki...kulaklarını tıkayacaksın..ve onların beyin özürlü olduğunu düşünüp takmayacaksın..Daha dün geçmiş olsuna gelmiş bir arkadaş diyorki bari dikkat edinde yine böyle olmasın..korunun...güldüm kendi kendime bu kadın gerçekmi..yoksa benmi yanlış duyuyorum...Sanane be sanane korunurum korunmam belki hemen çocuk yapacam sanamı danışıcam demek gelsede..sus sezen dedim..yani bunların ardı arkası kesilmiyorum günlüğünde dediği gibi
Allahım herşeyin iyisini bilir..vakit gelmeyince hiç bir şey olmuyor..Allahım en kısa zamanda seninde kucağını doldurur inş..
canım çok sağol, ah be umudum keşke o insnalar çok kalsaydı ama yazık ki haklısın lüks artık.. Dilim bedduaya gidiyor engel olmaya çalışsam da en azındna helal edemiyroum hakkımı, bu benim kardeşimde olsa edemem.ama dediğin gibi yinede allaha havale ediyorum, en fazladı hakkımı helal edememktir.beddua döner dolaşır bulur insanoğlunu.iyi ki varsınız hepiniz, en azından azda olsa anlayanlar var diyroum kendime.dilerim birgün bizde dünyada mükalfatlarımıza kavuşuruz.Candaşım herkesin yükü kendine ağır,herkesin deri kendine fazla..
Kimse kimsenin yüreğindeki acının ağırlığını bilemezki..Hem Rabbim her kulunu ayrı ayrı dertlerle sınar..Ve bizlerin tabiriyle dağına göre kar verirmiş Rabbim.
Kimse demesinki derdim çok,kimsede yok..Hep beterin beteri var.
Ne yazık ki insanlığın en önemli taşları olan merhamet,anlayış,iyi yüreklilik gibi davranışları insanlarda bulunması zor,lüx oldu adeta..
Biliyorum ki Allah görüyor herşeyi..Kalbimi,fikirlerimi tek bilen o.
Ama Rabbim bile bile canımızı yakanlarıda görüyor elbet Candaşım.
Onlarıda Allah'a havale etmek en doğrusu..
Buna senin sözünle cevap vermek istiyorum candaşım.. ''Kadını anne yapan kalbidir''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?