Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceza, geçmiş olsun gülüm havalar ısınmadıki hastalıklar bitsin...bende kaç saatte okudum anlatamam...

datluum, çocuklar yoruyor sizi hee vayyy yaramazlar...bugün bir arkadaşa gittim 1e giden kızı var sınıf 1.siymiş maşallah dedim...sizde çok ilginç şeyler yaşıyorsunuzdur arkadaş dediki kızının montunun cebine aşk mektubu koymuşlar...amanınnnn dedim bu nee? çok erken başladı veletler çokkk...

gunluk çok haklısın canım ya.18haftalık olmustu,1hafta öncesınde oglum olacagını ögrendım.duyanların suratı düstü.bı oglum varmıs,bu kız olsaymıs ıyı olurmus,dudak büzüp ;'neysee ya hayırlısı olsun artık' diyenler..ya cehalet dolu ınsanlar var,ne desek bos..ne oldu,yitip gitti.. Hayırlamaları kadar,gecmıs olsunları bıle abuktu.ama musade vermeden ,'sakın benı teselli etmeyın'dedım zırvalama potansiyeli olanlara.. (yasayan hıç bılmiyor cunku canım ya)
senin de gözünaydın canımAllahım saglıcakla kavustursun bebegine.. Arkandan da biz gelirız ıns

hellom, paşa uyudumu? nasıl yoruldum beynimde çok yoruldu...eşim ve kızım uyuyor küçük kızım ve ben ayaktayız:) yazacakta çok şey vardı ama yarına kaldı...

loneliness, ben anlamadım canım sen cumartesi nereye gidiyorsun? detaylımı vardı kusura bakma kaçırdım sanırım....

nuray, ne yaptın canım testi yapıldımı sonuç ne oldu?

chnb, hadi rast gelsin canım...

minikler, minikler canım cicim minikler, hiç kötü bişey olmayacak canım bu defa allahım sizi korusun bu defa size bağışlasın yavrunu bizde görelim o paşayı demek geldi içimden:)) ayyy haftaya sendeyiz o zaman:)) yani randevu babında...

deniz lalesi, aynen öyle canım aynen öyle...insanın pisikolojisini nasıl bozuyorlar ya yeni bir varlık sağlıklı olsun budur budur yani bunun kızını erkeğini ivitleyip civitlemekte neymiş...dediğin gibi bak yitip gittiler canlarımız kolay değil kayıpların hiç birisi kızıda kayıp erkeğide...allahım tekrarını yaşatmasın...sağol canım allah sanada tekrarını sağlıkla nasip etsin canım...çalışıyormusun?

24 haftalık olduk canım...topikte loneliness ben ve nurayım 3-4 gün içerisinde öğrendik hamileliklerimizi peşpeşe sonra canım miniklerimde öğrenmişti ama ikinci kayıbı oldu allahım inşallah bunu onlara bağışlayacak canım benim kimsenin yaşamasını tekrar aynı acılarla sınanmasını istemiyorum...yeni bir bebek tamamen olmasada kayıbının acısını hafifletiyor canım...kaç yaşındasın?

evet canım çalısıyorum..
Ama evde ınzıvadayım henuz.hiçte içimden gitmek gelmıyor.göbek gitti,karın dümdüz.. Direk gözler oraya kayıyor..bi garip oluyorum..:26:

anladım canım, mecburen yaşanacak işte en hafif şekilde atlatırsın inşallah canım bu günleride eski hayatına dönersin...bende çıkıyorum yarın görüşürüz canım iyi geceler...

taf sana faceden yazdım sanırım görmedin neyse ben kaçtım görünce yazarsın zaten oğluşuna öpücük iyi geceler...

*Allahım esirgesin..yarıyı geçmissin,masaallah.tabıkı unutulmaz canım.. Allahım varolan evlatlarımıza uzun ömür versin.. İnsanız, hersey bızler ıcın.tecrübe ettırıyor hayat bazı seylerı.. Bır daha yasamayalım ve yasanılan zorluklarla ba$edebilme gùcünü kendımızde bulalım dıye dua edıyorum.. Ya$ 27 cnm

iyi geceler gunluk.. Uyu canım dinlenmene bak,durdugun hatapaylasımin için tesekkür ederim..

günaydn kızlar, nasılsınız ?

denizlalesi, acın çok tazeymiş, allah abır versin bolca.yeni bebeğin çabucak gelsin ...

sezen, benim patoloji temiz çıkmıştı dr un dediğince.sonuçlarımı almaya gitmedim ama telden sordum.

minikler, canım ne demek.biz kardeş sayılır.ama okuyamadık sana işte suçlu hissettim kendimi.nasılsın sen, var mı şikayetlerin ?

nilde, bende hilale katılıyorum ne kadar pozitifsin

chnb, aktardakilerden çok randıman alınamayabiliyromuş ama bizde olmasaydı bende alır denerdim.rica ederim.

ceza, geçmiş olsun.dikkat et kendine.özledik seni ya.senn varlığın bana ilk bebekklerimizi hatırlatıyor, üzüntü yerine mutluluk veriyor o ilk heyecanlar geliyo aklıma.

datlum, canım inş hepimiz çiçekleriize kavuşuruz o zman :)

seninkini alıntılamadan geçemedim, içim titredi ya.ne güzel bi tarif, duygu yüklü.ve aynı şekilde chnb nin yağmurla bebeğini hatırlayışı.bakış güzelse hüzünde güzel galiba

günlük, canım sen nerelerdeydin ya ? valla sensiz topiğin neşesi eksiliyo ama o ilk zamanlardaki neşeni ben bile özledim, bu aralar sakin görüyorum seni.ayrıca o küçük kızınıda uyerim :) ne güzel ayrıldılar büyük kızım / küçük kızım

canım çok sıkkın kızlar, dün evdekilerlede eşimlede tartıştım.ağladım gözlerim şiş ve hala acıyor.saolsun en samimi arkadaşım uzun zmandır düzenli olarak yüreğimi burkuyor.bi oğlu var allah bağışlasın.çocuk bakımmının zorluğunu anlatmak için "çocuğu olmayan derdim var demesin" sözünü tekrarlıyor.çoğu zman hergün ama en kötü haftada 2 kez.üstelik benim durumumu bebeimizn olmadığınıda biliyor.öyle deme, dert hep vardır desemde hayır o mutlaka haklı.o kadar kırgınımki, gerildim evdekilere çattım.Allahım duy sesimizi ite köpeğe madara etme diye dua ettim.bu ne ağır ne bencil ne acı bir sözdür.merak ediyroum ben mi çok takıyorum, yoksa gerçekten duygularımda doğruluk payı var mı ? face deki sitem ona.ama anlar mı ? hiç sanmam !

gùnaydın kızlar.. Nasılsınız?
Günaydın CandaS..Çok tesekkür ederim..cumlemize nasıp olsun ıns bu guzel duyguları yasamak
sevgili arkadasını da dert etme.. Lafı agır,Allahın zoruna gıder,hiç telafuz edılecek laf degil yani..duymazdan gelırsen,susacaktır..SIKINTINI esınle paylas ama strese gırıp rencıde etme canım baskasının sebebıne onu.. Es gıbı kım anlar seni

canım nasıl dert etmeyim ki, bu insan en samimi ark. güya, hergün beraberiz ve sürekli aynı laf.bir gün takmasam diğer gün takıyorum.aklı sırada allahın gücüne gitmesin diye laflarına dikkat eder, ben artık art niyet arıyorum. nerdeyse 3-4 aydır aynı laf.ayıp ya insan düşünür biraz, onuda kırıyor muym diye ... eşime çatma sebebim bu değil aslında, onun ailesiyle ilgili bir mevzu vardı, saolsun alttan almaz o da.sorunumuz teyzesi, 4 yıldır bitmedi tükenmedi.annesi babası için yapsa anlarım ama insan teyze içinde huzur kaçırmaz ki. ve teyzesinin art niyetli olduğunu kimseyi çekemediğini kendiside bilir. benim derdim bana yetmiyor sanki birde bunlarla uğraşıyorum.ben zaten tükenmişim senelerdir tek başına mücadele etmekten evcilik oynamaktan.saolsun herkes canımı nasıl yakacağınn fırsatını gözlüyor...

anım amin ... inş bizlerde birgün bu güzel duyguları yaşayabiliriz,, yazıkki etrafın gözünde aile bile değiliz.çünkü anne değilsen eksiksin !! bunu hissettiren herkese teşekkür ederim !! inatla gönül kırdıkları için ....

Günlük hoşbulduk canım..kötü tecrübeler geçirmişsin ama ne güzel şimdi ikinci kez anne olacaksın..Allahım daim eder bu mutluluğunu darısı bizlere inş..
Candas böyle patavatsız lafının nereye gittiğini bilmeyenler öyle çokki...kulaklarını tıkayacaksın..ve onların beyin özürlü olduğunu düşünüp takmayacaksın..Daha dün geçmiş olsuna gelmiş bir arkadaş diyorki bari dikkat edinde yine böyle olmasın..korunun...güldüm kendi kendime bu kadın gerçekmi..yoksa benmi yanlış duyuyorum...Sanane be sanane korunurum korunmam belki hemen çocuk yapacam sanamı danışıcam demek gelsede..sus sezen dedim..yani bunların ardı arkası kesilmiyorum günlüğünde dediği gibi
Allahım herşeyin iyisini bilir..vakit gelmeyince hiç bir şey olmuyor..Allahım en kısa zamanda seninde kucağını doldurur inş..

Candaşım herkesin yükü kendine ağır,herkesin deri kendine fazla..

Kimse kimsenin yüreğindeki acının ağırlığını bilemezki..Hem Rabbim her kulunu ayrı ayrı dertlerle sınar..Ve bizlerin tabiriyle dağına göre kar verirmiş Rabbim.

Kimse demesinki derdim çok,kimsede yok..Hep beterin beteri var.

Ne yazık ki insanlığın en önemli taşları olan merhamet,anlayış,iyi yüreklilik gibi davranışları insanlarda bulunması zor,lüx oldu adeta..

Biliyorum ki Allah görüyor herşeyi..Kalbimi,fikirlerimi tek bilen o.

Ama Rabbim bile bile canımızı yakanlarıda görüyor elbet Candaşım.

Onlarıda Allah'a havale etmek en doğrusu..

Buna senin sözünle cevap vermek istiyorum candaşım.. ''Kadını anne yapan kalbidir''

haklısın da canım her zman mümkün olamıyor maalesef, ben böyle insanlarla muhattap olmam kırarsa kasti, ilişkimide keserim ama devletteyim ben.böyle 30 sene geçmez ki, geçse dahi zaten ondan başka kız arkadaş yok.çok üzüldüm ya anlatamam.çok haklısın yaşadığın olayda o cevabı haketmiş ama denmiyoki, onlar çocuk doğurmuşlar ya hereşyi bilirler.çünkü mükemmeller ! onlar anneler !! biz değiliz !! bu yani onların yaşatmaya çalılştıkları, yeryüzündeki bu tarz insanların hiç birine bende insan olarak hakkımı helal etmiyorum.bizde insanız bizde hassasız ...çok sağol desteğin için
canım çok sağol, ah be umudum keşke o insnalar çok kalsaydı ama yazık ki haklısın lüks artık.. Dilim bedduaya gidiyor engel olmaya çalışsam da en azındna helal edemiyroum hakkımı, bu benim kardeşimde olsa edemem.ama dediğin gibi yinede allaha havale ediyorum, en fazladı hakkımı helal edememktir.beddua döner dolaşır bulur insanoğlunu.iyi ki varsınız hepiniz, en azından azda olsa anlayanlar var diyroum kendime.dilerim birgün bizde dünyada mükalfatlarımıza kavuşuruz.
Buna senin sözünle cevap vermek istiyorum candaşım.. ''Kadını anne yapan kalbidir''

:) diyen ne kadar doğru demiş değil mi ? bende burdan gördüm, aslı şöyle.

Bir kadını anne yapan kalbidir, rahmi değil.

Anlayana ne çok şey ifade ediyor değil mi ?

Allahım merhametimizi almasın hiç birimizden.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hayırlı cumalar,
bu akşam inşallah ayrıntılıya giriyorum. dua edin bi sorun çıkmasın. korku var her zamanki gibi.
çok geç gelirim. merak etmeyin.
herkesi öptüm.
desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim hepinize tek tek.

loneliness hadi kolay gelsın canım..ayrıntılıya girmenın haberlerını,ayrıntılarıyla beklıyoruz

candas çok haklısın,ama bazı duyduklarımızı da arkamıza atmak gerekıyor.. Aslında ınsanlar patavatsızlık yapmasa, sende gerılmesen,bı relax olsan hersey tıkır tıkır isler.. Esınle de konusun,kımse ıcın bırbırınızı kırmanıza değmez.. Teyze nedır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…