Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah canım...

Benim 4 gebeliğim var normal yolla ama birden amh değerim düşüverdi( İnşallah o ol deyince her şey olur...

chnb cvp üzücü ve saşırtıcı
ama sen dogal yolla gebelik saglayabılmıssın canım ya.. Yani dr.un cevabıyla,senin yasadıkların çelıskılı:S

chnb cevap veren dr verdiği bilgi çok kitabi genel bence. tüm kitabi bilgiler herkese uymuyor. Ayrıca normal yoldan olsa bile düşük olma ihtmiali yaşındakiler kadar derken olumlu güzel bir cümle değil mi

Evet canlarım. Genel bilgiler tabi. Yaşayıp göreceğiz. Canım düşük değil o, trizomi 21 gibi eşimden kaynaklanan sorunlar dışında olan anomaliler yaşıtlarım kadar. Bu iyi bir şey aslında. Ama hamile kalabilir miyim doğal? Ya da kalamasam da tüp bebekte de şans düşük demiş anladığım kadarıyla sanırım yumurtalarım 5. gün embriyosu olacak kadar kaliteli oluşmadı ve bu yüzden gelişimleri 5. günde durdu...

Bu arada dün akşam 2.çizgi epey belirgindi ama aynı kırmızılıkta değildi. Bugün 5 te yaptım aynı koyuluktaydı ama biz dün gece denedik bugün zor.Zaten sınavı var diye istemiyor50: Ne uyuz eşim var ya...

iyi akşamlar herkese...
göz attım azcık..
loneliness umarım güzel haberlerle gelirsin canım...
minikler ben de okuyayım canım kaç eksik 250 okusam olur mu?candasınkini zor tamamladım..eksiğimi sağolsun candas okudu..ne zman son olacak..ben hep geç tamamlıyorum..süre uzun olsunnn:)
öptm kızlar hepinizi ..başım fena ağrıyor..rüzgar çarptı..
hellom bu arada o soruyu sormadığını farzediyorum:)

ahhhhh bu erkekler...süslensen ,mum falan girse işin içine olmaz mı:)olsun sen peşini bırakma......

chnb ablacım,ısrarcı ol bıraz.zaten ayın kaç günü mümkün kı.. Gün kaçmasın

ahhhhh bu erkekler...süslensen ,mum falan girse işin içine olmaz mı:)olsun sen peşini bırakma......

Canım zorlasam olurda pazar günü sınavı çok önemli. Vücut direnci düşüyormuş, kötü geçer senin yüzünden derse...

Bu aradabu hafta sana okuyalım demiştik. Ben 400 tane okurum...

chnb ablacım,ısrarcı ol bıraz.zaten ayın kaç günü mümkün kı.. Gün kaçmasın

Öyle canım yarın çatlayacak sanırım bu gece olsa iyi olur ama...

kizlar ne coook kaynatmissiniz yaa oku oku zaten 4 gozum 8 goz oldum vallaaa

Hello ve Nuray;Hepimiz buradayız yine

Herkeslere günaydınn..
burdayiz tabiki cnm ayrilmayiz bi yere sanada gecmis gunaydin :)))

bende iyiym cok sukur ablacim. Burya bi bahar geldi sorma.. hava 20 derece.. birazdan cikmayi dusunuyorum ama yemek yapmak lazim evin isi bitmiyor yaa.. hali isinide halettik. burdaki bi marketten boyle kopuklu falan bisi aldik fircalaik haliyi (tabi esim yapti ben elimi surmedim) sonrada supurduk mis gibi oldu sukur :))) erkek bebk konusundada dogru soyluyosun galiba ablacim bugunlerde baya hareketliyiz..

canim biz iyiyiz sagolasin.. Senide bir arkadasin uzmus . Bazen en yakinindan geliyor boyle uzuntuler ama bende gunluk gibi dusunuyorum.. HAni bak cocugum yok diye uzulme oluncada boyle oluyor der gibi tabii ama cok yanlis bi dusunce. seni belkide kirmiyim derken dha cok yaraliyor. Bence ona bu sozunun dogru olmadigini aciklamaya calis..
deniz lalesi sanada cok gecmis olsun. haftasi ne kadar buyuk olursa kaybimiz okadar daha cok aci cekiliyor biliyorum. Allah sabirlar versin bir daha yasatmasin insallah..daha yeni kurtaj olmussun daha yeni hersey.. ins korunmayi biraktiktn sonra kisa zamanda hamile kalirsin buna cani gonulden inaniyorum.. kendini sicak tut cnm

datlum kiymatlum(babam hep oyle sever beni) senin ismini gorune hep bu geliyor aklima.. birde ailemden uzak oldugum icin de kotu oluyorum.. o yuzden cok kanim kaynadi canim sana :))) iyiyim sen nasilsin ? ins o zamanlar en kisa zamanda gelecek

gunlukcum sorma valla.. dun testi yaptirmaya gittim saat 1,deydi randevum. Gece yemek yiyip yattim. oglene kadar bisi yiyemeyecegim diye. once aclik aldilar sonrada bisi icirdiler ondan sonra bi daha aldilar kani. TAbi o kan alininca benim kol davul gibi sisti morardi.. sonra bayilmisim. gozlerim karardi.. okadar korktumki anlatamam. ordaki diger hastalarda korktu. sedyeye yetirmislar bacaklari havaya diktiler sonra kendime geldim. YAni baya zor bir gundu. Esim de diyor sen kolunu oyle gorunce bayildin, baskalari diyor aclikken.. ama benim bi baska maceramda var. bi kerede korku filmi izledikten sonra bayildim, o gundur bu gundur korku filmi falan izlemem.. galiba kolumu oyle gorunce bayildim esimin dedigi gibi.. sonuclarida arayacaklamis. sekerin cikmazsa arayamayiz dedi doktor. yani boyle canim..
sezencim merhaba, benimde temiz cikmisti elime bi kagit falan vermediler ama doktor oyle soyledi bizde arastirma yapmadik

bizde iyiyiz canim.. senin haberini bekliyoruz 4 gozle.. gittin mi bugun doktora gelince hemen yaz bize :))

lonelinescim seninde bugundu dimi detayli.. gelince sende yaz canim.. bende 2 hafta once olmustum detayli, burdaki doktorlarda hicbisi demiyo yaaa. sonuclar iyiymis okadar..cocugun boyunu bile bilmiyorum.. Turkiyedeki doktorlar soyluyomus. Buranin makineleri mi eski nee ? sinir oluyorum

nuray çok tesekkur ederım canım.. Ins hersey daha guzel olacak

aa bebegin de varmıs nuray,Allahım saglıkla kucagına aldırsın.. Tüm dileyenlere nasıp etsın bu harıka duyguyu ıns

İyi olmuş halı işi. Oğlun da Esattı di mi adı? Bir ara Esatlar yaramaz olur diye muhabbet etmiştik. Demek doğruymuş.
Az kaldı senin de. Minikler açılışı yaptı sıra bizlere gelecek inşallah...

merhaba citaknuray..anladım canım genelde sonucu direk almamış kimse o zaman ..bize gün verdiler gelip patoloji sonucunu alırsınız dediler. bakalım...

aa bebegin de varmıs nuray,Allahım saglıkla kucagına aldırsın.. Tüm dileyenlere nasıp etsın bu harıka duyguyu ıns
cok sagol canim Amin ins
İyi olmuş halı işi. Oğlun da Esattı di mi adı? Bir ara Esatlar yaramaz olur diye muhabbet etmiştik. Demek doğruymuş.
Az kaldı senin de. Minikler açılışı yaptı sıra bizlere gelecek inşallah...

evet ablacim Esat. dogruymus yaramaz olacak herhalde. :) Minikler icin insallh hersey yolunda gidecek bu sefer. Insallah da ayagini surtmustur :)0

teşekkürler datlumm...Allah kimseye böyle acı yaşatmasın..bu arada 3 yaşında bir kızım var:) amin isteyen herkese versin RABBİM

canımm 3 yaşında çocuğum var demişsin ben erkek olarak yorumlamışım:)) ee nediyelim kızına bi erkek kardeş yada kendi gibi tatlı bi kız kardeş nasip olsun inşallah...

kesinlikle haklısın canım anne babalar bizim kadar düşünmüyor belki çocuklarını.o yüzden üzülüyoruz anne baba dövse kızsa umrunda olmuyor biz eve gidince bide bunu dert ediyoruz hepsini çok seviyorm inan hep daha iyisini istiyorum onlar için olmayınca da dert ediyorum kendime tansiyonum hep düşüktür bide canım sıkılınca yerin dibine giriyorum resmen ama sevgileri yokmu onların çok saf hiçbir şeye değişmem...

sorma canım yaramazlar gerçekten.. ama çok da sevimliler ...anı çokk küçüklerde daha bi tatlı oluyo...bu mektup olayı benim başıma da gelmişti doğuda yan şubedeki 1. sınıf öğrencisi çat pat yazısıyla bana mektup yazıyodu neler neler zengin bi ailenin çocuğuydu sana şu kadar altın takarım falan biz arkadaşlarla komaya giriyoduk tabi bi akıl vereni vardır yaşı çok küçüktü çünkü.birgün de öğrencilerden ikisi birbirine girmiş ne oluyo orda dedim örtmenim ahmet benim suçuma koydu dedi sen ne diyosun küfür mü ettin arkadaşına dedim çocuklar yok örtmenim diyolar tabi anlayana kadar akla karayı seçmiştim sonra çok güldüm ama suçuma koydu derken iftira attı demek istiyomuş çok ilginç gelmişti...sen nasılsın kızcelerin nasıll.kızlar pek bi nazlı oluyoo ama çokda tatlı:)))

candaş senide üzmüşler tatlım boşver sen allaha havale et yaşamayan bilemez bizim yaşadıklarımızı ama allah onlara bile yaşatmasın bu duyguyu eğer hayatından uzaklaştırabiloyasan uzaklaştır çünkü şimdi senin durumunu bilip yaralayan insan çocuğun olsada yaralayacak bişeyler bulur bende kıyamazdım kıramazdım arkadaşlarımı baktım giden hep benden ben üzülüyorum ben yıpranıyorum kestim ilişkimi dünya onların üzerine kurulu değil sevenlerim yanımda sevmeyenlerim yolunda....

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canımm...

chnb cim seninde dediğin gibi 4 kez hamile kalmışsın 2 si son iki yılda madem durum bu kadar ciddiydi bunlar nasıl oldu bi arkadaşta demişya kitabi bilgiler diye gerçekten rabbimin ol demesi yeterli doğal yolla olan bir oğlun var maaşallah neden bir daha olmasın...

datlum kiymatlum(babam hep oyle sever beni) senin ismini gorune hep bu geliyor aklima.. birde ailemden uzak oldugum icin de kotu oluyorum.. o yuzden cok kanim kaynadi canim sana :))) iyiyim sen nasilsin ? ins o zamanlar en kisa zamanda gelecek

canımm benim... benimde sen de dahil bu topikteki herkese kanım kaynadı gerçekten dostluk başka allah bozmasın...oğluşun nasıl yorma sen kendini....yurt dışında pek bi bilgi vermiyolar sanırım 12 haftadan önce usg bile çekmiyolarmış duyduğumda ne güzel demiştim bende ilk zamanlarda bebek zararlı değil belki ama yapay şeylere maruz kalmıyor diye düşünmüştüm...özlemm eminim fazladır allah sevdiklerine tez zamanda kavuştursun seni.kesin dönüş varmı ufukta...datlumm a gelince eşim arada takılır datlumm diye ordan kalma bişey...

nillde deniz sizler nasılsınız

kızlar bana gelince ben dayanamadım dün eşimle çarşıya inmiştik eczanelerde kapalıydı zar zor bi test buldum bilindik bi markada değil.umudum yoktu ama kendime engel olamadım.eve geldim vazgeçtim yapmaktan.bugün yine geldiler bana tutamadım kendimi ve yaptım adetime 2 gün var ve gözlerime inanamadım ikinci çizgi silikti.test iyi bi marka değil o yüzden güvenemedim adet günümden sonra olmazsa eğer kan testi yaptıracağım artık bana dua edin ne olur içimi bi korku kapladı eğer doğruysa aynı şeyleri yaşamaktan allah korusun..

datlum abovvvv ben sana dedim var bu sistitte bir keramet diye :))) masalahh canim yaaa..ben aldigim testlerde hic yanilmadim ve tek sefer yaptim.. bence ins hamilesin batin gectikten sonra hemen kan testi ver canim beklemeyelim catlariz biz

iyi akşamlar kızlar. ne çok yazılmış yine:))) şuan pek iyi değilim. herkese tek tek yazamayacağım kusura bakmayın, bir ara yazıcam. okuldan geldiğimden beri karnımda bir ağrı anlatamam. o ağrıyla uyumuşum yeni kalktım. şimdi de acayip bi mide bulantısı. iyice korkmaya başladım kötü bişeyler oluyor diye.yarın doktora gideceğim. dualarınızı esirgemeyin benden. hepinizi öpüyorum.

datlum gördüm yazmadan edemeyeceğim sana. oleeeeeeeyyyyyyy.hadi bakalım tatlım çok sevindim. inşallah doğrudur bikaç gün sonra kesin haberlerini alırız.

datlumm var canım sende biseyler canım markaya gerek yok,gebelik kitlerinin hepsi aynı mantık..günün gecsin,kan ver aaa çok heyecanlı yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
nuray, hilal, deniz lalesi sağolun kızlar test dandik bişeydi güvenemedim hayırlısı inş doğru çıkar..salak kafam yumurtlamadan sonra sistit belası yüzünden ilaç içtim inşallah ters bişey olmaz...ama bu sistitte var bi keramet haklısın nuray:)

Datlummm, canım bence de hamilesin yarın bir tane de başka marka al canım. Hayırlı olsun. Minikler açtı açılışı, inşallah gelir gerisi...

Lonelinese bakmıştım geç geleceğim demişti...

hayırlı olsun canım.çok sevindim, çok güzel bir haber bu.
merak etme günün geçene kadar kullanılan ilçalar etki etmiyor.

kızlar geldik. Allaha bin şükür herşey yolunda. tek tek baktı tüm organlarına yarım saat. Allah tekrardan hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin herkese inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…