bende öyle anladım ablacımda, bu durumda öncedende hamile kalamazdın diye düşünüyorum.İnş tıbbı birkez daha şaşırtacağını umuyorum ben.Cevaba üzülmemek elde mi ?ama şaşırtacaksın inş..
Benim 4 gebeliğim var normal yolla ama birden amh değerim düşüverdichnb bu rakamların değerlerin hiçbir önemi yok...inan bi akrabamız vardı 14 yıl çocuk beklediler..doktorlar kesinlikle senin çocuğun olmaz demişler...ama Allahın mucizesi 14 yıl sonra doğal yolla bir bebekleri oldu...senin bırak olmamayı 2 tane hamileliğin var..moralini yüksek tut ve Allahın izniyle benim çocuğum olacak de...buan kesinlikle inan..Herşey Allahın elinde değilmi?
chnb cvp üzücü ve saşırtıcı
ama sen dogal yolla gebelik saglayabılmıssın canım ya.. Yani dr.un cevabıyla,senin yasadıkların çelıskılı:S
chnb cevap veren dr verdiği bilgi çok kitabi genel bence. tüm kitabi bilgiler herkese uymuyor. Ayrıca normal yoldan olsa bile düşük olma ihtmiali yaşındakiler kadar derken olumlu güzel bir cümle değil mi
Bu arada dün akşam 2.çizgi epey belirgindi ama aynı kırmızılıkta değildi. Bugün 5 te yaptım aynı koyuluktaydı ama biz dün gece denedik bugün zor.Zaten sınavı var diye istemiyor50: Ne uyuz eşim var ya...
ahhhhh bu erkekler...süslensen ,mum falan girse işin içine olmaz mı:)olsun sen peşini bırakma......
chnb ablacım,ısrarcı ol bıraz.zaten ayın kaç günü mümkün kı.. Gün kaçmasın
burdayiz tabiki cnm ayrilmayiz bi yere sanada gecmis gunaydin :)))Hello ve Nuray;Hepimiz buradayız yine
Herkeslere günaydınn..
bende iyiym cok sukur ablacim. Burya bi bahar geldi sorma.. hava 20 derece.. birazdan cikmayi dusunuyorum ama yemek yapmak lazim evin isi bitmiyor yaa.. hali isinide halettik. burdaki bi marketten boyle kopuklu falan bisi aldik fircalaik haliyi (tabi esim yapti ben elimi surmedim) sonrada supurduk mis gibi oldu sukur :))) erkek bebk konusundada dogru soyluyosun galiba ablacim bugunlerde baya hareketliyiz..Günaydın kızlar...
Nuraycığım iyiyim canım benim. Sen nasılsın? Bahar bir türlü gelemedi ama gelince yavaştan yürüyüşe başlarsın ne güzel. Halı işini sordum mu ne yaptın? Kendini de yorma canım fazla. Kıymetini bilmek lazım oğlan çocukları daha çok yoruyor anneyi dinlen bol bol. Erkeklerde kızlara göre yüzde 25 mi ne daha fazla kas varmış.O yüzden daha hareketli olurlarmış. Bir çocuk dergisinde okumuştum. Şimdiden dinlen oğlanların hızına yetişmek zor oluyor....
canim biz iyiyiz sagolasin.. Senide bir arkadasin uzmus . Bazen en yakinindan geliyor boyle uzuntuler ama bende gunluk gibi dusunuyorum.. HAni bak cocugum yok diye uzulme oluncada boyle oluyor der gibi tabii ama cok yanlis bi dusunce. seni belkide kirmiyim derken dha cok yaraliyor. Bence ona bu sozunun dogru olmadigini aciklamaya calis..minikkleri dualarımız yanında olsun.şükür kese var, inş kalp atışınıda duyacağız, 9 ayda çok güzel geçecek :) öncekiler kapandı bitti, kaygana psikolojisini attın mı canım ?
sezen, canım allah sabır versin tekrar.benimde doğal yollardan ikizlerim olmuştu ondan sordum.inş hayırlısıyla yeniden bebeklerimize kavuşuruz.allah gönlümüze göre versin.
rüveyda, dua için teşekkürer, maaalesfki aramıza hoşgeldin.
Nazlım, o kadına allah merhamet duygusundan bol versin.üzülmen çok normal ama sabır biraz daha.bende son zamanlarda şuna kızıyorum çocuk için yanıp tutuşuyorlar sonra çocuk doğuyor, şikayet ediyorlar.senin durumunu bildikleri halde, canım üzülme çünkü çocuk işi zor kolay görünüyor ama ne çektiğimi ben bilorum mevzuularına kıl oluyprum.diyorum bu korku seni vazgeçirmediyse benide geçirmeyecek.evet ben bu zorluğa varım, zor olduğu için cennet annelerin !
yarenaze, canım maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.darısıda hepimize.teşekkürler.
nuray, canım iyim.sen nasılsın ? Esat nasıl ? öptüm ikinizide.
kıtty, canım sen nasılın ? umarım kırmamışımdır seni..
günlük, sen nerelerdesin ?
tüm kızlar nasılsınız ?
mrb arkadaşlar nasılsınız?
minikler güzel haberin hepimizi sevindirdi.allah pıt pıtları duymayı sağlıcakla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah.biri yolu açsın hepimiz arkasından gidelim dedik hep bu sen oldun allah peşinden gelmeyi bizede nasip etsin canım.kendine bebişine iyi bakk.
nillde candaşş iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar o çiçekler sadece benim değil hepimizin olsun inşallah..
hilal, chnb,lonelines,nuray,günlük sizler nasılsınız..
deniz lalesi çok geçmiş olsun canım allah sabır versin.zaman geçiyor inan yeterki ümitlerimiz bitmesin.kürtaj olduğum gün geçermi bu iki ay saatler geçmiyoki diye düşünüyodum bak üzerinden 3 ay geçti korunmayı 1 ay erken bıraktım 2 aydır deniyoruz ama olmadı hayırlısı vardır bir zamanı bekliyoruz.bende uzun bi süre yazmadım ama yazdıkça kendimi daha rahat hissettiğimi farkettim sende yaz bu dönemde gerçekten rahatlarsın..
gunlukcum sorma valla.. dun testi yaptirmaya gittim saat 1,deydi randevum. Gece yemek yiyip yattim. oglene kadar bisi yiyemeyecegim diye. once aclik aldilar sonrada bisi icirdiler ondan sonra bi daha aldilar kani. TAbi o kan alininca benim kol davul gibi sisti morardi.. sonra bayilmisim. gozlerim karardi.. okadar korktumki anlatamam. ordaki diger hastalarda korktu. sedyeye yetirmislar bacaklari havaya diktiler sonra kendime geldim. YAni baya zor bir gundu. Esim de diyor sen kolunu oyle gorunce bayildin, baskalari diyor aclikken.. ama benim bi baska maceramda var. bi kerede korku filmi izledikten sonra bayildim, o gundur bu gundur korku filmi falan izlemem.. galiba kolumu oyle gorunce bayildim esimin dedigi gibi.. sonuclarida arayacaklamis. sekerin cikmazsa arayamayiz dedi doktor. yani boyle canim..hellom, paşa uyudumu? nasıl yoruldum beynimde çok yoruldu...eşim ve kızım uyuyor küçük kızım ve ben ayaktayız:) yazacakta çok şey vardı ama yarına kaldı...
loneliness, ben anlamadım canım sen cumartesi nereye gidiyorsun? detaylımı vardı kusura bakma kaçırdım sanırım....
nuray, ne yaptın canım testi yapıldımı sonuç ne oldu?
chnb, hadi rast gelsin canım...
minikler, minikler canım cicim minikler, hiç kötü bişey olmayacak canım bu defa allahım sizi korusun bu defa size bağışlasın yavrunu bizde görelim o paşayı demek geldi içimden:)) ayyy haftaya sendeyiz o zaman:)) yani randevu babında...
günaydın kızlar
hayırlı cumalar,
bu akşam inşallah ayrıntılıya giriyorum. dua edin bi sorun çıkmasın. korku var her zamanki gibi.
çok geç gelirim. merak etmeyin.
herkesi öptüm.
desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim hepinize tek tek.
gördüm cnm çok saol allah razı olsun..
ne çok kaynatmışsınız siz aboo gözlerim yoruldu akşam kutlama yemeği var oraya katılacaz ne okuduğumu felan hatırlamıyorum uyku modundayımsabah da ayran içtim bugün uyuklayarak gezdim :)
hello cnm allah yardımcın olsun ben iyice bıcıdım biliyorsun kayganlardan :) ama ne güzel düşünüyorsun oğlun için babaanne duygusundan bahsediyorsun ben de böle düşünürmüyüm acaba bi gün ( buarada damar dedinya sakıncalı bişey değil demi öpüyorum senin o miniğini çabuk büyüsün ya ufacıcık paşa)
candas cnm bizim okulda da var patavatsız iki oğlu var sürekli dert yakınıyor bazen duymazlığa getiriyorum ama son zamanlarda tahammülüm kalmadı veriştiriyorum cevabı :) çocuk yapmak delilik aklı olan yapmasın diyor siz bizim gibimisiniz deyip başlıyor çocuklardan yakınmaya seni anlıyorum cnm bazen isyan edecek hale geliyorum allahım neden verdin bu kuluna diyesim geliyor sonra bu da sınav heralde diyorum duymazlığa veriyorum dinleyen olmayınca haliyle susuyor
loneliness cnm güzel haberlerini bekliyoruz
günlükcüm büyük ve küçük kızını öpüyorum
minicikumut biliyorsun cnm benim sağlıkçılara karşı baya bi antipatim oluşmuştu sayende önyargılarımı yeniyorum sen ne kadar iyi birisin allah gönlüne göre versin cnm
gözüm düşüyor valla hilal nuray sezen lale nilde nazlım hepinize kucak dolusu sevgiler :103:
son olarak biz de iyiyiz heralde şimdilik ters giden bişey yok çok şükür
kizlar ne coook kaynatmissiniz yaa oku oku zaten 4 gozum8 goz oldum vallaaa
burdayiz tabiki cnm ayrilmayiz bi yere sanada gecmis gunaydin :)))
bende iyiym cok sukur ablacim. Burya bi bahar geldi sorma.. hava 20 derece.. birazdan cikmayi dusunuyorum ama yemek yapmak lazim evin isi bitmiyor yaa.. hali isinide halettik. burdaki bi marketten boyle kopuklu falan bisi aldik fircalaik haliyi (tabi esim yapti ben elimi surmedim) sonrada supurduk mis gibi oldu sukur :))) erkek bebk konusundada dogru soyluyosun galiba ablacim bugunlerde baya hareketliyiz..
canim biz iyiyiz sagolasin.. Senide bir arkadasin uzmus . Bazen en yakinindan geliyor boyle uzuntuler ama bende gunluk gibi dusunuyorum.. HAni bak cocugum yok diye uzulme oluncada boyle oluyor der gibi tabii ama cok yanlis bi dusunce. seni belkide kirmiyim derken dha cok yaraliyor. Bence ona bu sozunun dogru olmadigini aciklamaya calis..
deniz lalesi sanada cok gecmis olsun. haftasi ne kadar buyuk olursa kaybimiz okadar daha cok aci cekiliyor biliyorum. Allah sabirlar versin bir daha yasatmasin insallah..daha yeni kurtaj olmussun daha yeni hersey.. ins korunmayi biraktiktn sonra kisa zamanda hamile kalirsin buna cani gonulden inaniyorum.. kendini sicak tut cnm
datlum kiymatlum(babam hep oyle sever beni) senin ismini gorune hep bu geliyor aklima.. birde ailemden uzak oldugum icin de kotu oluyorum.. o yuzden cok kanim kaynadi canim sana :))) iyiyim sen nasilsin ? ins o zamanlar en kisa zamanda gelecek
gunlukcum sorma valla.. dun testi yaptirmaya gittim saat 1,deydi randevum. Gece yemek yiyip yattim. oglene kadar bisi yiyemeyecegim diye. once aclik aldilar sonrada bisi icirdiler ondan sonra bi daha aldilar kani. TAbi o kan alininca benim kol davul gibi sisti morardi.. sonra bayilmisim. gozlerim karardi.. okadar korktumki anlatamam. ordaki diger hastalarda korktu. sedyeye yetirmislar bacaklari havaya diktiler sonra kendime geldim. YAni baya zor bir gundu. Esim de diyor sen kolunu oyle gorunce bayildin, baskalari diyor aclikken.. ama benim bi baska maceramda var. bi kerede korku filmi izledikten sonra bayildim, o gundur bu gundur korku filmi falan izlemem.. galiba kolumu oyle gorunce bayildim esimin dedigi gibi.. sonuclarida arayacaklamis. sekerin cikmazsa arayamayiz dedi doktor. yani boyle canim..
sezencim merhaba, benimde temiz cikmisti elime bi kagit falan vermediler ama doktor oyle soyledi bizde arastirma yapmadik
bizde iyiyiz canim.. senin haberini bekliyoruz 4 gozle.. gittin mi bugun doktora gelince hemen yaz bize :))
lonelinescim seninde bugundu dimi detayli.. gelince sende yaz canim.. bende 2 hafta once olmustum detayli, burdaki doktorlarda hicbisi demiyo yaaa. sonuclar iyiymis okadar..cocugun boyunu bile bilmiyorum.. Turkiyedeki doktorlar soyluyomus. Buranin makineleri mi eski nee ? sinir oluyorum
cok sagol canim Amin insaa bebegin de varmıs nuray,Allahım saglıkla kucagına aldırsın.. Tüm dileyenlere nasıp etsın bu harıka duyguyu ıns
İyi olmuş halı işi. Oğlun da Esattı di mi adı? Bir ara Esatlar yaramaz olur diye muhabbet etmiştik. Demek doğruymuş.
Az kaldı senin de. Minikler açılışı yaptı sıra bizlere gelecek inşallah...
teşekkürler datlumm...Allah kimseye böyle acı yaşatmasın..bu arada 3 yaşında bir kızım var:) amin isteyen herkese versin RABBİM
hepimizin istediği de onların başarısı değil mi canım. eşim eve geldiğimde moralim bozuksa yine hangi öğrenci üzdü seni diyor o bile anladı artık. evet bizim çocularda okuduğunu anlama problemi var dil sorunundan dolayı.ama ben burda şuna inanıyorum. ben çocuklarımı onların anne babalarından daha çok düşünüyorum. ya adam bırak dersiyle üstüyle başıyla ilgilenmiyor. burda aylardır kar ve soğuk, hala montsuz gelen öğrencim var hem de olduğu halde.25 kuruşluk bi defteri , kalemi alamayacak kadar acizler ne yazık ki. annelere öyle kızıyorum, doğuruyorlar, sonra da bakmıyorlar çocuklarına. benim çocuğum olacak da ben dışarı montsuz gönderecem. chnb ablacım canım kendini paraladı çocuğunun okuması için annelik bu işte. tabi o da çok takıyor ama bu arada ona da bi gönderme yapayım ablacım sıkma canını her çocuğun okuamsı için bi zaman var, o zaman geldinde pıtır pıtır dökülüyor:)))yokluğu burada bi nebze anlıyorum. ancak buradaki yokluktan çok cahillik, vurdumduymazlık. küçücük bebeklerini benim minicik çocuklarıma baksınlar diye bırakıyorlar, o gün öğrencim gelmiyor inanabiliyor musun. öğrencilerden çok velileri suçlu buluyorum. ilgisiz, sorumsuz veliden nasıl bir öğrenci beklersin ki. öyle kötü yetiştiriyorlar ki. veliler geliyor bana evde benim çocuğum bunu bunu yapıyor diyor. diyorum benim yanımda bunları yapmıyor diyorum şaşırıyor. çocuklarda okulda kural, çalışma ortamı, evde kuralsızlık ve tembellik bocalıyorlar normal olarak. böyle yerlerde öğrencilerden önce velileri eğitmeli. onların daha çok ihtiyacı var. yazdıkça velilerime daha da kızdım bak şimdi(((
ceza, geçmiş olsun gülüm havalar ısınmadıki hastalıklar bitsin...bende kaç saatte okudum anlatamam...
datluum, çocuklar yoruyor sizi hee vayyy yaramazlar...bugün bir arkadaşa gittim 1e giden kızı var sınıf 1.siymiş maşallah dedim...sizde çok ilginç şeyler yaşıyorsunuzdur arkadaş dediki kızının montunun cebine aşk mektubu koymuşlar...amanınnnn dedim bu nee? çok erken başladı veletler çokkk...
seninkini alıntılamadan geçemedim, içim titredi ya.ne güzel bi tarif, duygu yüklü.ve aynı şekilde chnb nin yağmurla bebeğini hatırlayışı.bakış güzelse hüzünde güzel galiba
günlük, canım sen nerelerdeydin ya ? valla sensiz topiğin neşesi eksiliyo ama o ilk zamanlardaki neşeni ben bile özledim, bu aralar sakin görüyorum seni.ayrıca o küçük kızınıda uyerim :) ne güzel ayrıldılar büyük kızım / küçük kızım
canım çok sıkkın kızlar, dün evdekilerlede eşimlede tartıştım.ağladım gözlerim şiş ve hala acıyor.saolsun en samimi arkadaşım uzun zmandır düzenli olarak yüreğimi burkuyor.bi oğlu var allah bağışlasın.çocuk bakımmının zorluğunu anlatmak için "çocuğu olmayan derdim var demesin" sözünü tekrarlıyor.çoğu zman hergün ama en kötü haftada 2 kez.üstelik benim durumumu bebeimizn olmadığınıda biliyor.öyle deme, dert hep vardır desemde hayır o mutlaka haklı.o kadar kırgınımki, gerildim evdekilere çattım.Allahım duy sesimizi ite köpeğe madara etme diye dua ettim.bu ne ağır ne bencil ne acı bir sözdür.merak ediyroum ben mi çok takıyorum, yoksa gerçekten duygularımda doğruluk payı var mı ? face deki sitem ona.ama anlar mı ? hiç sanmam !
günaydın kızlar
hayırlı cumalar,
bu akşam inşallah ayrıntılıya giriyorum. dua edin bi sorun çıkmasın. korku var her zamanki gibi.
çok geç gelirim. merak etmeyin.
herkesi öptüm.
desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim hepinize tek tek.
Evet canlarım. Genel bilgiler tabi. Yaşayıp göreceğiz. Canım düşük değil o, trizomi 21 gibi eşimden kaynaklanan sorunlar dışında olan anomaliler yaşıtlarım kadar. Bu iyi bir şey aslında. Ama hamile kalabilir miyim doğal? Ya da kalamasam da tüp bebekte de şans düşük demiş anladığım kadarıyla sanırım yumurtalarım 5. gün embriyosu olacak kadar kaliteli oluşmadı ve bu yüzden gelişimleri 5. günde durdu...
datlum kiymatlum(babam hep oyle sever beni) senin ismini gorune hep bu geliyor aklima.. birde ailemden uzak oldugum icin de kotu oluyorum.. o yuzden cok kanim kaynadi canim sana :))) iyiyim sen nasilsin ? ins o zamanlar en kisa zamanda gelecek
nuray, hilal, deniz lalesi sağolun kızlar test dandik bişeydi güvenemedim hayırlısı inş doğru çıkar..salak kafam yumurtlamadan sonra sistit belası yüzünden ilaç içtim inşallah ters bişey olmaz...ama bu sistitte var bi keramet haklısın nuray:)
hayırlı olsun canım.çok sevindim, çok güzel bir haber bu.nuray, hilal, deniz lalesi sağolun kızlar test dandik bişeydi güvenemedim hayırlısı inş doğru çıkar..salak kafam yumurtlamadan sonra sistit belası yüzünden ilaç içtim inşallah ters bişey olmaz...ama bu sistitte var bi keramet haklısın nuray:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?