Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın canım.. Nuraycım bızımkıler arada olur öyle.. Senı bebisin pek uyutmazki,senı gece de yoklar durur,sen uyusan o uyumaz,o uyur senın uyku kaçar:)büyüdünüz artıkaz zaman kalmıs,masaallah.hadı tatlı ruyalar sana..ıyı uykular

çok zor şeyler yaşıyoruz ne yazık ki. çok geçmiş olsun. allahım yardımcın olsun canım. bugünler de geçecek inşallah. ağrım azaldı şükür, mide bulantısı var biraz. bakalım bişeyler atıştırayım çıkacağm.

nuray hayırlı geceler canım. denizlalesinin de dediği gibi bebiş uyutmuyordur:))) bilmiyorum canım kürtajdan beri böyle pıhtılı anlamadım, soracam bakalım. dualarınızı esirgemeyin. gelince yazarım. öpüyorum ikinizi de.

hilalim hadi gözünü sevem güzel haberle gel deniz lalesi de yazmışya üstüne görmedir inşallah ve inşallah dr. sana miniğinin rahmine gizlendiğini söyler..

datlumm cnm ne güzel bir haber bu ayağımı iyice sürüdüm inşallah birer brer artacak güzel haberler bu kadar sıkıntılardan sonra topiğimiz eski neşesine dönecek

chnb ablacım dr. yazdıklarını okudum hello gibi düşündüm yaşıtlarınla aynı şansın yazmış tüp bebek konusuna gelince ben annesini bir daha zor yollara sokmadan gelecek kızın die düşünüyorum loneliness ne güzel demiş belki kızın saklanmıştır rahmine yumurtanın çatlamasını bekliyordur cnm benim dua edelim biz allah büyük bir mucize verdi neden ikinci bir mucize vermesin değil mi

hello cnm bepanteni dudaklarım çatlamıştı onlar için kullanıyordum cilt tedavisi görmüştüm çok faydalı bi krem gerçekten hala da taşırım çantamda :) cnm verdiğin bilgilerden dolayı tşk ederim yumurtalama döneminden beri uzak duruyoruz birbirimizden dr. da ilk 3 ay uzak durun dedi :) duş konusunda sıcak ve ayakta yapıyordum bundan sonra dikkate alacam cnm çok saol cevizi fındığı yemeye çalışıyorum yeni yeni tiksinti oluşmaya başladı düne kadar ne bulsam yiyecek moddaydım şimdi ise yiyecek düşünmek istemiyorum ağzımda acı bir tat oluşuyor günde bir sabahları folbiol öğlen coraspirine başladım akşamda glikofen sandoz die bi ilaç kullanıyorum

nuraycım bugünün randevusunu çarşambaya çektik cnm gittik ilk kontrolümüze ve kesemizi gördük allah nasip ederse cuma günü kalp atışı için randevumuz var.. sen de kendine dikkat et cnm

ceza cnm çok geçmiş olsun havalar güzelleşsin artık boğdu bu kış hepimizi.. cnm duanın büyük kısmı okundu belki de tamamlanmıştır biz sana başlayalım artık okuyan okumayan herkese tşk ederim sırayla devam ederiz bitince yeniden başlarız böylece rabbime de hep yakın oluruz..

günaydın kızlar nasılsınız

hellom sağol inşallah doğru çıkar test beklemedeyim şimdilik sağol canım.çınar doğduğunda da tebrik etmiştim seni ama araya kaynadı sanırım.tekrar tebrik edeyim bende seni çınarcık doğduğunda resimlerinizi görmüştüm maaşallah annelik yakışmış.tavsiyelerini takip ediyodum eğer hamileysem başını daha çok ağrıtırım canım tecrübelilerin tavsiyelerine her zaman ihtiyacımz var.bi tanesini aldım bile ben sıcak duş alırdım bu söylediğin iyi oldu canım.

hilal canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle dönersin.

deniz lalesi sende benim gibi uykusuzlardanmıssın canım ama ben geç kalkıp telafi ediyorum biraz dikkat et sen kendine bu ara iyi dinlenmen lazım geç yatıp erken kalktıkça halsiz düşersin allah korusun..ben kürtaj olduğumda bu yüzden de suçlamıştım kendimi tüm hamileler uykum geliyo hemen yatıyorum derken ben gece kuşu gibi oturuyordum bebeği kötü etkilemiş olabilir die düşünmüştüm.

miniklercim sen ayağını sürümeye devam et benimkide doğrulansın bende sürürüm artık bu topikte kimsecikler kalmasın inşallah...

merhabalar...

hilal canım akşam yazdım yazdım unutmadım kimseyi inşallah dedim baktım unutmadığıma karar verdim saatte geç olmuştu zaten kapattım pcyi gece lavaboya kalktım tekrar yattım birden aklıma geldin ayyy hilal yazmamıştı soracaktım aklımdaydı ama yazmayı unuttum diye hayıflandım durdum:)) daha drdan gelmedin sanırım canım kürtaj sonrası değişiklikler olabiliyor canım benimde kürtaj öncesi hep pıhtılıydı pıhtı olduğu zaman karnım ağrırdı kürtaj sonrası pıhtı gitti adetimde zaten azdı iyice azaldı canım...kötü bişey olacağı aklımdan geçmedi benim üşütmüşte olabilirsin stres yapma canım...hadi bekliyoruz...

datlumm, bekliyoruz neyi? tabiiki hamiş haberini 1 günmü kaldı canım? adet belirtisi yoktur inşallah...

deniz lalesi, bende uyuyamayanlardanım aslında garip benimkisi, yattığımız zaman uyuyoruz gece hep aynı saatte ya tam 3dür yada saat 5:17 :)) uyanırım sonra dön dön uyuyamam tam eşimi kaldırmaya 20 dk falan kalır uyurum sonra kalkarım eşimi yolcularım tekrar yatarım 1-2 saat sonra kızım gelir yanıma oyuncaklarıyla bide çene var maşallah:) oyun oynuyor yanımda uyur uyanık geçer 1 saat sonra kalkarım uykudan pek bişey anlamıyorum anlayacağın...oğlun anaokuluna gidiyormu canım?

hellom, canım bizde kız çok haliyle hurçda çok:)) o dediğin hediyelikler için zaman öyle çabuk geçecekki sen şaşıracaksın çok çabuk büyüyorlar çoğunuda giydiremiyorsun zaten...kızın anne demesi gerçekten bir başkadır canım...en azından dedikodu için arkadaş aramak zorunda kalmazsın diye düşünüyorum kızın varken:)) inşallah seninde gelinin kızın gibi olur biz 2de karar kıldığımız için oğlum olmayacak tabii ilerisini yine yüce allahım bilirde hep hayırlı damatlarım kızlarımı mutlu edecek hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye dua ediyorum ben...

nuray, iyi geceler canım...

minikler, ohh maşallah başlamış bizim kızında hamilelik halleri çok güzel canım:)) allahım devamınıda getirsin...yaa minikler bir ara hani bir probleminden bahsetmiştinya canım kırılma ama onunla ilgili bişey yazıcam hamilelik öncesi ve sonrası 1 haftaya kadar hemoroid le ilgili hiç sıkıntım olmamıştı geçen hafta afedersin kabız oldum ve sonrasında bir meme çıktı hayatımda ilk şimdi sürekli kanıyor mideniz bulanmaz inşallah acı falan yok ama bu durum beni rahatsız ediyor bunun için canım günde 4-5 kayısı yee derim bol sıvı 3 litre falan su tüket seninde canın yanmasın...

canım akşam buraya yazıp yattık.yazdığını görmedim canım. çok yorulduk. doktordan önce de sonra da gezdik biraz. pazar süpermiş:)

masallah canim hep boyle devam eder insallahh
nuray ve günlük sağolun kızlar. arkadanızdan geliorum inşallah. sizler bana moral oluyorsunuz inşallah.
dün adet günüme göre tam 23tüm. ama maşallah bebişin tüm ölçümleri 24 hafta çıktı. 12. haftadan beri önde gidiyor hep. aslında adet tarihim kesin doğru da sanırım ben erken yumurtluyodum hep ondan oynuyor tarih. ama doktorum sen yine de satı dikkate al dedi. yani nurayın değil ama günlük senin önüne geçebilirim doğumda:) hayırlı sağlıklı olsunlarda acelemiz yok, durabildiği kadar dursunlar orda iyice büyüsünler öyle çıksınlar.

canım daha erken değil mi göğüs uçları için benim?lierac sürerken gösülerime de sürüyorum kaşınıyor diye ama özellikle uçlarına değil. daha almadım canım araştırıyorum pompa. çalıştığım için elektirikli bişey istiyorum çabuk olsun diye. şu an aklımda lansinoh var, nispeten avente ve medeleya göre daha uygun ve çift göğüslü. kraft ondan dn uygun, o da çift göğüslü.daha almadık bakalım.göğüs konusu benim de korkulu rüyam, benim de uçlar yok, büyük de değil. hoş ne küçük göğüsle emzirenler gördüm de.

sağol canım çok teşekkür ederim. inşallah sen de bu süreci çabucak atlatıp tekrar anne olursun.

inşallah kötü bişey çıkmaz canım ya.ama için rahat etmiş olur. gelince yazarsın.

hilal canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle dönersin.

datlumm ,gün icınde uzanarak tembellik yapıyorum(isler bitince)gebelıkte,hormonların etkısıyle belırlı dönemde süreklı uyku halı bı dönemde uykusuzluk olabılır.sen o kötü dönemde illa kı bahane aramıssın.ınsan sorguluyor cunku kendını.ama olacagı varsa oluyor canım,yani yıyecek ekmekleri olsaydı;inan damdan düssek bısey olmazdı onlara.. Ama canım yenıden gebelıkler olsun,devrılıp devrilip uyuyalım,yatalım o zaman sen yenı bı kıt alıp,bı test daha yaptın mı?hadı önden gıdın de sıra gelsin bıze

lonelines benımde en korktugum seydı emzırme..ilk hafta agrıdan,çatlaktan çok cektım.aventın kremınden almıstım.dıyecegm su kı,kücük bıle olsa,süt dolunca hacmı buyuyor gögüsün.ayrıca bebek tutmaya çalıstıkca,ucu çok büyüyor emin ol.hıc korkma yanı.18ay emzırdım.mesela suan( süt cekıldıkten sonra )ilk halımdeyım.yanı gebelık we emzırme sürecı,gögüslerı bebek ıcın en randıman saglayacak hale getırıyor
(ayrıca dogumdan bi kaç ay önce gögüsucu kreminı kullanmakta fayda var)

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım ben de etrafta görüyorum. özellikle göbek büyünce göğüslerin küçüklüğü daha bi belirgin oluyor sanki:)

miniklercim, aman kolla kendini. hiç temizlik işine girme sakın. süpürgeymiş, cammış pencereymiş. öğrendiğimden beri bu tür iş yapmadım hiç. sonra çamaşır asma, bulaşık makinesini doldurup boşaltma. mutfakta tezgahta ayakta uzun süre kalma. uzun süre eğilerek iş yapınca bel ağrısı yapıyor. belinin ağrıdığını hissetiğin an işini bırak. gerekrise yardımcı al. bana bu konularda eşim yardım etti hep, annem varken de ortaklaşa yaptılar. aman canım kolla kendini, iyiyim diye işe saldırma. misafir kabul etme. pasta börek de insanı yoran şeyler. 2 kişisiniz, kendinizi doyuracak kadar yaparsın bişeyler ama misafir ağırlamak çok zor.
laptop kullanıyosan yine çok eğilmeden yazmaya çalış. bacaklarını katlayıp altına alma. emin değilim ama ben bi kanamamda bundan şüphelendim. ara öğün olarak kayısı ve ceviz ye bol bol. miden çok fazla boş kalmasın. o zaman bulantın da azalır.
bir de en önemlisi moral. güzel olacak bu sefer herşey diye düşün. inşallah da öyle olacak.

günaydın herkeseeee...iyi bir hafta sonu diliyorum..galatasaraya da başarılar diliyorum:)
loneliness sorun çıkmamaış sevindim canım..
hilalcim geçmiş olsun canım..
minikler eksik varsa tamamlayabilirim...sağolun beni de düşündüğünüz için...
günlükcüm çok şeker bi kızdı..dayanamadım hemen avatara koydum...anneannen güzek kadınmış o zman..
öptm hepinizi..haaaa unutmadan sorayım chnb abla ne yaptın:)

unutmuşum yazmayı datlummm tebrikler..umarım o silik çizgi giderek koyulaşır..annesinide yalnız bırakmaz..

gunluk, canım 4ay hamılelıkten,bu 2haftadırda kürtajdan(stressınden)uykusuzlugum.4,5aydır garıp düzenım.bol bol kıtap okuyorum,ılık süt,ılık dus olaylarına gırıyorum ama tık yok.daha cın gıbı oluyorum sen gece SIK SIK bebek ıcın uyanacagından,vücut saatın antreman yapıyor sımdıden sanırım canım oglum bu senede gıdıyor yarım gün okula..

loneliness, bende sata göre 24+4 görünüyorum yalnız benimkide ilk haftadan beri 1 hafta büyük bütün gebeliklerimde aynı şeyi söyledi dr 1 hafta büyük:)) bide benim sezeryanya nuraydan bile erken olabilirim diye düşünüyorum bu kızımda ablası gibi tarihten 10 gün önce gelirse ben kısmetse 23 24 haziran gibi kızıma kavuşabilirim:)) tabii şu miyom bir problem çıkarmazsa...dediğin gibi sağlıkla kavuşalımda bebişleri çok merak ediyorum 10 gün içinde inşallah bir problem çıkmazsa doğumlarımız karışacak:)) canım amca kızınında göğüs ucu yoktu ebe kızmış demiş senin ne biçim kocan var 7. aya kadar afedersin emseydi göğüs ucunu çıkardaydı demiş bu ebelerde bir ilginç:) şizofren görümcem doğu yaptı bebek geldi göğsünü bir açtım dedim biz nasıl yapıcaz şimdi dümdüz ve çok acı çekti bayağı bir sürdü ucunu çıkarmak için kötü bişey yaptı hemşire yazmayayım onu canım sen bunları yaşamamak için banyoya girdiğinde göğüs uçlarını çıkarmak için oynayıp çek bence biraz sütün geleceğini sanmıyorum göğsünden değil sadece göğüs ucundan yada araştırmaya başla derim...var olan göğüs ucunu bile tutturmak zor oluyor canım emzirmek benimde korkulu rüyam inşallah bu defa emzirebilirim...

deniz, inşallah kısa zamanda düzene girer uykular canım...ben bide kızımın üzeri açıkmı diye kendimi şartlandırıyorum uyanıyorum:))

ceza, sanada iyi hafta sonları canım senin korunma ne zaman sona eriyordu canım? evet anneannem nur içinde yatsın güzel hatundu ama annemin bir tek beyazlığı ona çekmiş güzel kadın annemde ama göz rengi dedeme çekmiş:)) şans 4 teyzem var hepsinin gözü renkli annem hariç:))

sezen, sormuşsak kusura bakma nerdensin, yaş kaç, çalışıyormusun canım?

.

canım ben samsunda oturuyorum 30 yaşındayım çalışmıyorum 3 yaşında bir kızım var 5 yıllık evliyim..bende sizleri tanımak isterim:)
bu arada ben folik aist kullanmaya başlamadım ..doktor bişey söylemedi ama kendim kullansammı?

Son düzenleme:
datlumm tebrik ederim bu arad canım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..bir daha hamile kalırsam inşallah her gün okuyacağım bebeğime..çünkü bu tür şeyler çok nazara geliyormuş canım ..kendine bol bol oku derim..

yiyim deniz lalesi yani madden..ama kafam allak bullak hala sorguluyorum..aklım nasibi olsa bişey olmazdı desede..kalbim dur durak bilmiyor hala...ben ilk zamanlar çok sancı çektim..banyo filan yapmıştım sonra çok sancım oldu..sıcak tutunca geçti..bi kaç gün banyo yapmaya ara verdim..çünkü havalar soğuk gidiyor malum loğusa gibiyiz şu an.ayaklarını sıkı giyin..2 gündür kanamam yok..vücutta kan kalmadıki..ikiz olduğu için ve gebelik haftası büyük olduğu için bu kadar kanaman oldu dedi hemşire 2 kez bayıldım aşırı kanamadan..bebeklerin gelmesini beklemeden kürtaja aldı doktor mecburen...hala sapsarıyım ve doktor kan ilacı bile vermedi..kolumu başıma kaldırsam kolum uyuşuyor o derece yani.kontrolede gitmedim..psikolojim az düzelsin bakalım.

sezen,bende de kanama çok oldu düserken..ama hala bıtmemesını anlayamıyrm.herhangı ılaç almıyorum.hastaneden cıkarken,agrı kesıcı ve antıbıyotık verıldı.folık asıt,demır de almıyorum.aslında bu ılaclardan elımde var,gördükce aklıma gelıyor ve sınırım bozuluyor:S en son ne zaman kullandıgm malum.bı düzlüge cıksaydık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…