canım 4ay hamilelık boyunca uykusuzdum,2haftadır kayıbım yıne SIKINTIdan sanırım.4,5aydır garip yani.cnm ilk gebelıkten evladım var,ıkıncısıde malum.yanı ustune görmekle ılıskısı yok gebelıgın saglıklı olmasının.daha kanamam(kurtaj) bıtmedı,adet olmadım henuz.nasıl olur bılemıyorum.sen ıcını ferah tut,varsa eger;tatsız seyler bıle yasasak;Allahım korur..
kızlar günaydın. ben de erkenciyim ne yazık ki. uyuyyamadım ağrıdan, öyle karnım ağrıyor. çok korkuyorum tuhaf bişeyler oluyor bende. düşük yapıyor olmaktan çok korkuyorum. doktora gidecem ama vakit geçmiyor, kıvrandırıyor.
hilalim hadi gözünü sevem güzel haberle gel deniz lalesi de yazmışya üstüne görmedir inşallah ve inşallah dr. sana miniğinin rahmine gizlendiğini söyler..
datlumm cnm ne güzel bir haber bu ayağımı iyice sürüdüm inşallah birer brer artacak güzel haberler bu kadar sıkıntılardan sonra topiğimiz eski neşesine dönecek
chnb ablacım dr. yazdıklarını okudum hello gibi düşündüm yaşıtlarınla aynı şansın yazmış tüp bebek konusuna gelince ben annesini bir daha zor yollara sokmadan gelecek kızın die düşünüyorum loneliness ne güzel demiş belki kızın saklanmıştır rahmine yumurtanın çatlamasını bekliyordur cnm benim dua edelim biz allah büyük bir mucize verdi neden ikinci bir mucize vermesin değil mi
hello cnm bepanteni dudaklarım çatlamıştı onlar için kullanıyordum cilt tedavisi görmüştüm çok faydalı bi krem gerçekten hala da taşırım çantamda :) cnm verdiğin bilgilerden dolayı tşk ederim yumurtalama döneminden beri uzak duruyoruz birbirimizden dr. da ilk 3 ay uzak durun dedi :) duş konusunda sıcak ve ayakta yapıyordum bundan sonra dikkate alacam cnm çok saol cevizi fındığı yemeye çalışıyorum yeni yeni tiksinti oluşmaya başladı düne kadar ne bulsam yiyecek moddaydım şimdi ise yiyecek düşünmek istemiyorum ağzımda acı bir tat oluşuyor günde bir sabahları folbiol öğlen coraspirine başladım akşamda glikofen sandoz die bi ilaç kullanıyorum
nuraycım bugünün randevusunu çarşambaya çektik cnm gittik ilk kontrolümüze ve kesemizi gördük allah nasip ederse cuma günü kalp atışı için randevumuz var.. sen de kendine dikkat et cnm
ceza cnm çok geçmiş olsun havalar güzelleşsin artık boğdu bu kış hepimizi.. cnm duanın büyük kısmı okundu belki de tamamlanmıştır biz sana başlayalım artık okuyan okumayan herkese tşk ederim sırayla devam ederiz bitince yeniden başlarız böylece rabbime de hep yakın oluruz..
canım akşam buraya yazıp yattık.yazdığını görmedim canım. çok yorulduk. doktordan önce de sonra da gezdik biraz. pazar süpermiş:)Canım çok sevindim.İnşallah her şey güzel olacak.
İnşallah canım eşimiikna ettim aslında testi gösterdim o da inşallah çıkarsa bir şeyler olsun diyor. Ama sence sabaha doğru mu olsun?
Haklısın canım benim... Bilim zaten bende çok yanıldı...
deniz, canım bugün daha iyisin inşallah....
sezen, sormuşsak kusura bakma nerdensin, yaş kaç, çalışıyormusun canım?
minikler, bende seni ve sağlıkla gelecek bebeğini öpüyorum canım...
loneliness, ben biliyordum yaa çok şükür canım çok şükürmutluluğumuz kat kat artar inşallah...
...
nuray ve günlük sağolun kızlar. arkadanızdan geliorum inşallah. sizler bana moral oluyorsunuz inşallah.masallah canim hep boyle devam eder insallahh
canım daha erken değil mi göğüs uçları için benim?lierac sürerken gösülerime de sürüyorum kaşınıyor diye ama özellikle uçlarına değil. daha almadım canım araştırıyorum pompa. çalıştığım için elektirikli bişey istiyorum çabuk olsun diye. şu an aklımda lansinoh var, nispeten avente ve medeleya göre daha uygun ve çift göğüslü. kraft ondan dn uygun, o da çift göğüslü.daha almadık bakalım.göğüs konusu benim de korkulu rüyam, benim de uçlar yok, büyük de değil. hoş ne küçük göğüsle emzirenler gördüm de.minikler canım ya demin duş aldım aklıma geldi sıcak duş almak yasak ayakta çok duş alma, günde 2 maden sodası meyveli fala olmayacak folik asit başladın mı ayrıca günde 2 ceviz bunları unutmayalım :) ben dikkat ettim epsine ama biliyorsun benim oğlan 2975 doğdubirde 3 ay bi kocandan uzak dur gözünü sevim :))))
datlumm tebrik ederim inşallah sağlık sıhat ve uzun ömürle olur. Bir iki kere yanıldık bizde ben şimdiden seviniyorm.
minikler için yazdıklarımı sanda da söylerim.
loneliness canım çok sevindim allah tamamına erdirsin, meme uçlarını bepantane ile kremliyor musun yada lansolin miydi neydi onunla birde süt pompası aldın mı bilmiyorum ama ben avent ıss hani şu bebek emmesini taklit eden diye bişi varya onu aldım ben manuelini aldım elektriklisi daha çabuki oluyormuş. Medeladan daha iyi birde kusura bakma karışıyorum ama almadıysan ya aventi al yada senemin bir markası vardı oda iyiymiş. Medela çok can acıtıyor bence. Birde doğum yapınca çok giremezsin. Ben meme ucundan çok çektim biliyorsun ucu yoktu ya benim çatladı. Göğüs pedleride yara yaptı alerji yaptı çok şükür allahıma şimdi düzeldi nasıl 1. karbonatlı su ile her defasında temizledim sonra emzirdim emeden sonra tekrar temizleyip bepantane sürdüm sonra streç film varya :))))))))))))))))) hani şeffafonunla kapattım göğsümü sen dahil tüm hamilelere tüm arkadaşlara tavsiye ederim.
.
sağol canım çok teşekkür ederim. inşallah sen de bu süreci çabucak atlatıp tekrar anne olursun.günaydın kızlar.. Erkenciyim,ne gece ne gündüz bi adamakılli uyku tutmuyor ya..delıksız uyuyamıyorum bi tùrlù:S ki uyumaya da ortam bu kadar musaitken yaa
gunluk,iyıyım canım tesekkur ederım..ıyıkı varsınız
loneliness,gözünaydın canım.. Herseyın yolunda olmasına sevindim.dr'unun gec saatte muayenesı acık demek..senden haber varmı dıye bakayım dedim.Allahım saglıkla tamamına erdırsın ıns
inşallah kötü bişey çıkmaz canım ya.ama için rahat etmiş olur. gelince yazarsın.kızlar günaydın. ben de erkenciyim ne yazık ki. uyuyyamadım ağrıdan, öyle karnım ağrıyor. çok korkuyorum tuhaf bişeyler oluyor bende. düşük yapıyor olmaktan çok korkuyorum. doktora gidecem ama vakit geçmiyor, kıvrandırıyor.
hilal canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle dönersin.günaydın kızlar nasılsınız
hellom sağol inşallah doğru çıkar test beklemedeyim şimdilik sağol canım.çınar doğduğunda da tebrik etmiştim seni ama araya kaynadı sanırım.tekrar tebrik edeyim bende seni çınarcık doğduğunda resimlerinizi görmüştüm maaşallah annelik yakışmış.tavsiyelerini takip ediyodum eğer hamileysem başını daha çok ağrıtırım canım tecrübelilerin tavsiyelerine her zaman ihtiyacımz var.bi tanesini aldım bile ben sıcak duş alırdım bu söylediğin iyi oldu canım.
.
lonelines benımde en korktugum seydı emzırme..ilk hafta agrıdan,çatlaktan çok cektım.aventın kremınden almıstım.dıyecegm su kı,kücük bıle olsa,süt dolunca hacmı buyuyor gögüsün.ayrıca bebek tutmaya çalıstıkca,ucu çok büyüyor emin ol.hıc korkma yanı.18ay emzırdım.mesela suan( süt cekıldıkten sonra )ilk halımdeyım.yanı gebelık we emzırme sürecı,gögüslerı bebek ıcın en randıman saglayacak hale getırıyor
(ayrıca dogumdan bi kaç ay önce gögüsucu kreminı kullanmakta fayda var)
sezen, sormuşsak kusura bakma nerdensin, yaş kaç, çalışıyormusun canım?
.
günaydın kızlar.. Erkenciyim,ne gece ne gündüz bi adamakılli uyku tutmuyor ya..delıksız uyuyamıyorum bi tùrlù:S ki uyumaya da ortam bu kadar musaitken yaa
sezen, sen nasılsın canım?daha ıyısın umarım.. Benım kasıklarım da agrıda oluyor.sende oldumu hiç?sıcak tutuyorum heryerimi ama:S hala bıtmedi kanama,2haftayıda a$tım :S
miniklercim sen ayağını sürümeye devam et benimkide doğrulansın bende sürürüm artık bu topikte kimsecikler kalmasın inşallah...
hello_kity, canım henuz folik asite baslamadım ben.. Sormadım da yani henüz..ama öncesinde kullanmak da daha ıyi olur
tünaydın denizcim :) erkencisin bugün ben alarmı kapatmışım uyku sersemi 5 saat sonra emzirebildim vicdan yaptım çok fena.
folik asit olayına gelince 2007 evlendim 3 sene doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım 6 ay eşim korundu işte bıraktığım andan itibaren folik asit almaya başlamıştım sonra 6+3 ay sonra hamile kaldım ilk kontrolde başka dr gidiyorcum cengiz alataşa gidiyordum dedi hello biraz kenara yerleşmiş dikkat et sonra 2 hafta sonra gel bakalım kalp atışına tam gideceğim günün 1 gün öncesi kanamam oldu dr düşük ama kalbi atıyor çok yavaş bu şekilde sonlandıramam dedi. yaklaşık 3 hafta kalp atışı dursun diye bekledik sonrasında da kürtaj oldum. Kürtajdan 40 gün sonra folik asite başlattı dr tekrar beni birde ben varya regl olamadım yaklaşık 6 ay,olamadım derken ilaçla oluyordum farlutral falan kullandım.kilo aldım 10 kilo sonra başka dr gittim işte thaliller vss. bir şeyin yok rahim kalınlaşmamış çok küçük haftalarda gebelik olduğu için kürtajda rahim yapışıklığı olmasın diye ince çalışma yapılmış rahim duvarı ince ondan kendiliğinden regl olamıyorsun zamaınnda toparlarsın dedi ve ya ateşim yada ovulasyon testi yap dedi. 6 ay dene olmazsa gel diyiverdi ve işte ovulasyona karar verdim 3 ay falanda ovulasyon yaptım akapunktura da gitmiştim. Çıno cino geldi.
kızlar günaydın. ben de erkenciyim ne yazık ki. uyuyyamadım ağrıdan, öyle karnım ağrıyor. çok korkuyorum tuhaf bişeyler oluyor bende. düşük yapıyor olmaktan çok korkuyorum. doktora gidecem ama vakit geçmiyor, kıvrandırıyor.
canım facede yazını gördüm gece gündüz dua ediyoruz hilalcim dr dan gelince yaz kurtlandım.
hello cnm bepanteni dudaklarım çatlamıştı onlar için kullanıyordum cilt tedavisi görmüştüm çok faydalı bi krem gerçekten hala da taşırım çantamda :) cnm verdiğin bilgilerden dolayı tşk ederim yumurtalama döneminden beri uzak duruyoruz birbirimizden dr. da ilk 3 ay uzak durun dedi :) duş konusunda sıcak ve ayakta yapıyordum bundan sonra dikkate alacam cnm çok saol cevizi fındığı yemeye çalışıyorum yeni yeni tiksinti oluşmaya başladı düne kadar ne bulsam yiyecek moddaydım şimdi ise yiyecek düşünmek istemiyorum ağzımda acı bir tat oluşuyor günde bir sabahları folbiol öğlen coraspirine başladım akşamda glikofen sandoz die bi ilaç kullanıyorum
günaydın kızlar nasılsınız
hellom sağol inşallah doğru çıkar test beklemedeyim şimdilik sağol canım.çınar doğduğunda da tebrik etmiştim seni ama araya kaynadı sanırım.tekrar tebrik edeyim bende seni çınarcık doğduğunda resimlerinizi görmüştüm maaşallah annelik yakışmış.tavsiyelerini takip ediyodum eğer hamileysem başını daha çok ağrıtırım canım tecrübelilerin tavsiyelerine her zaman ihtiyacımz var.bi tanesini aldım bile ben sıcak duş alırdım bu söylediğin iyi oldu canım.
canımm inşallah bütüm kalbimle dedim inan. Başka marka alıp denesee ölürüm ben meraktan :). Ayyy inanki görmedim o telaşla gerçekten tebriğini görememişim kusuruma bakma çok teşekkür ederim. Ehh çok tombişim ama olsun canımız sağolsun. Ağrıt ne demek canım yardımcı olabileceğim her konuda elimden geleni yaparım. Sıcak duşu bebek yapım aşamasında da kesinlikle önermedi dr um, folik asit alıyor musun sen başlasana folibol günde 1 tane folik plus günde 3 tane. Folik plus kullandım ben ama folibolda kullanan var dr sorup al derim ben.
merhabalar...
zaman öyle çabuk geçecekki sen şaşıracaksın çok çabuk büyüyorlar çoğunuda giydiremiyorsun zaten...kızın anne demesi gerçekten bir başkadır canım...en azından dedikodu için arkadaş aramak zorunda kalmazsın diye düşünüyorum kızın varken:)) inşallah seninde gelinin kızın gibi olur biz 2de karar kıldığımız için oğlum olmayacak tabii ilerisini yine yüce allahım bilirde hep hayırlı damatlarım kızlarımı mutlu edecek hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye dua ediyorum ben...
canım çok doğru tespit dedikodu için adam aramıyorsun. Bİrde büyük konuşmamak gerekli :) aslıda bu hayat zor olmasa 3 tane çok güzel değil mi gerçi ben 4 isterdim çift olsun :) dur bakalım allah hayırlısını nasip etsin ama varya süper bir kayınalide olursun sen böyle kızların geldi mi damatlarınn arkalarını sıvazlayarak yiyin oğlum kızım diyecek velhasıl kızların bilecek ki başları sıkıştı mı arkalarında anneleri var damatlarda çekinecek snei kırmaktan gör bak hello dediydi dersin. Hatta allah uzun ömür verirse kızlarının düğünlerine bile gelirim büyük kızının çeyiz sandığına otururum :))) hayallere bak inşallah.
ee peki hemoroid olayını naptın sen o çok zor bir şey miş sıcak suya oturtuyorlar ama sakın sen oturmasıcak su benim fobim ilk bebekte ayaklarım üşümüştü iş yerinde sıcak su torbası yapıp ayaklarımın altına koymuştum hep o yüzden acaba mı vardır kafamda.
canım akşam buraya yazıp yattık.yazdığını görmedim canım. çok yorulduk. doktordan önce de sonra da gezdik biraz. pazar süpermiş:)
nuray ve günlük sağolun kızlar. arkadanızdan geliorum inşallah. sizler bana moral oluyorsunuz inşallah.
dün adet günüme göre tam 23tüm. ama maşallah bebişin tüm ölçümleri 24 hafta çıktı. 12. haftadan beri önde gidiyor hep. aslında adet tarihim kesin doğru da sanırım ben erken yumurtluyodum hep ondan oynuyor tarih. ama doktorum sen yine de satı dikkate al dedi. yani nurayın değil ama günlük senin önüne geçebilirim doğumda:) hayırlı sağlıklı olsunlarda acelemiz yok, durabildiği kadar dursunlar orda iyice büyüsünler öyle çıksınlar.
maşallahhhhh ilk kim doğuracak acabaDDD buraya detaylı yazmayayım dedim soran olursa yardımcı olurum birde günlüğe yazıyorum belki faydası olur, geçen gün tafla telefonda konuşurken dedim 40 kişi 40 laf der ama sen ve bebeğin uygun olanını buluyorsun hiç canın sıkılmasın o konuda.
canım daha erken değil mi göğüs uçları için benim?lierac sürerken gösülerime de sürüyorum kaşınıyor diye ama özellikle uçlarına değil. daha almadım canım araştırıyorum pompa. çalıştığım için elektirikli bişey istiyorum çabuk olsun diye. şu an aklımda lansinoh var, nispeten avente ve medeleya göre daha uygun ve çift göğüslü. kraft ondan dn uygun, o da çift göğüslü.daha almadık bakalım.göğüs konusu benim de korkulu rüyam, benim de uçlar yok, büyük de değil. hoş ne küçük göğüsle emzirenler gördüm de.
sağol canım çok teşekkür ederim. inşallah sen de bu süreci çabucak atlatıp tekrar anne olursun.
inşallah kötü bişey çıkmaz canım ya.ama için rahat etmiş olur. gelince yazarsın.
hilal canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah iyi haberlerle dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?