Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb sağol canım.bişey sorucam ben sana bu güne kadar 2 test yapmıştım diğerleri böyle değildi bunda izler belli ama sarı bi tortu var sanki göstergede bu normal mi?

canım üzülme. kızçeler gitmiştir çoktan, yumurtanın başında çatlasın diye bekliyolardır. onlar uzun ömürlü oluyormuş. dün akşamki boşa gitmemiştir. sen sadece kendini rahat bırak, gerisini Allaha emanet et.

iyi akşamlar bacılarım:))

candaşım, sizler değerlisiniz benim için....yazdıklarında sonuna kadar haklısın benim yazıma vermiş olduğun cevap daha açıklayıcı oldu canım, daha iyi anladık birbirimizi...sen yanlış düşünmüyorsun kesinlikle böyle düşünme bende zaten arkadaşınla birebir konuşmanın içinde olmadığım için böyle düşünmüş olabilirmi dedim sen karşılıklı konuştuğun için mimiklerdir zaten insanı ele veren doğrusunu sen anlarsın...ama gerçekten hata arkadaşındaki düşünceler...hiç öyle şey olurmu canım çocuğunun sana söyediği bir cümleyle dünyalar senin oluyor madem böyle düşüncen vardı niye yaptın çocuk bundada çok haklısın canım insan oğluna hiç bişey yaranılmıyor...önce kendini seveceksin insanları seveceksin ve sen masumiyete karşı bir dert lafını kullanamazsın evet eskiler söylemiş hala daha söylüyorlar...onlar cahilliklerinden benim annemde abimden çok canı yandığı için söylemiştir...ama sen artık ( sen derken üzerine alınma canım genel konuşuyorum anladın sen onu:)) kaçıncı yüzyıldasın eski cahil insanlar gibi çocuk dert diyebiliyorsun...o zaman örnek alsaydın o dert diyenleride yapmasaydın çocuk dimi düşüncelerinde haklısın canım bunu alışkanlık haline getirmeyeyim falan diye yazmışsınya yooo doğru yoldasın:)) eşimin kirveleri var çocuk yanlış bişey yaptığında kadın çocuğun suratına herkezin ortasında nasıl patlatıyor anlatamam ben utanıyorum çocuktaki o mahcubiyet off ne kötü ben birinin yanında destinaya sert anlam ifade eden gözlerle baktığımda bile gözleri dolu dolu oluyorki bırak vurmayı...kızım çok kıskanç yiğenlerimi benden kıskanıyor bazen daralıyorum farkında olmadan yüksek sesle çıkış yapıyorum sonra eşim beni uyarıyor...bu konuda beni uyardığı için eşime teşekkür ediyorum insan sinirlenince bir an farkında olmadan olan oluyor işte sende arkadaşını bu konuda uyarmaya devam et bence içinide ferah tut canım burada kimse seni yanlış anlamaz durumun hepimizden çok farklı ve kendin için yazdıkların da çok doğru sabırlısın evli olup eşinden ayrı baba evinde yaşamak herkezin harcı değil canım benim...süpersin:)) eşine kavuşunca herşey daha güzel olacak allahım sabrınızın karşılığını belkide yine ikiz bebekle verecek canım...öpüyorum seni...

benim kocaa ( halamın gelini rus onun konuşması gibi oldu konuşmam çok severim kendisini pazartesi dra gideceğiz beraber 6 yıllık evli çocuk olmadı kocasını anca ikna edebildi bakalım ne diyecek dr) isim konusunda bişey demiyor elimizde birde ALARA var, anlamıda su perisiymiş...

canım yeni gelen sezen arkadaşın dediği gibi bu verilere sen hiç takılma. bize prof. kaan beyin verdiği doğal yolla hamile kalma olasılığım %3tü. o da en umut verendi doktorlar arasında. diğerleri hiç olmaz diyordu. dediğim gibi sen rahat ol, Allaha emanet et kendini, olacak bak gör, yalnız moralini yüksek tut.

bu arada sezen arkadaşım, üzülerek hoşgeldin diyorum ben de diğer arkadaşlar gibi. inşallah bu topik sana da uğurlu gelir. tekrar hamiş kalırsın tez zamanda.

Canım çok sevindim.İnşallah her şey güzel olacak.

chnb sağol canım.bişey sorucam ben sana bu güne kadar 2 test yapmıştım diğerleri böyle değildi bunda izler belli ama sarı bi tortu var sanki göstergede bu normal mi?

Canım bilmiyorum ama bence sabah başka yap mümkünse ilk idrarda. Hatta kan da verebilirsin net olur...

İnşallah canım eşimiikna ettim aslında testi gösterdim o da inşallah çıkarsa bir şeyler olsun diyor. Ama sence sabaha doğru mu olsun?

Haklısın canım benim... Bilim zaten bende çok yanıldı...

Lone msn ye bir şey oldu kapanıyor kendi kendine. Sence sabaha doğru mu olsun?

"Dua etmek hayat treninizi makas değiştirmeye hazırlamaktır.
Yolunuzu değiştirmek istiyorsanız üstünkörü bir isteğe değil,
yüksek bir içtenliğe ihtiyacınız var.
Kalbinizi deprem gibi sarsan bir duanız varsa
hayatınızın akışı değişir."

deniz, canım bugün daha iyisin inşallah....

sezen, sormuşsak kusura bakma nerdensin, yaş kaç, çalışıyormusun canım?

minikler, bende seni ve sağlıkla gelecek bebeğini öpüyorum canım...

hellom, canım benim kaynana ve dönüşü sinemalarda hee:)) hadi bakalım hayırlısı...git git canım değişiklik olur bişeycik yapmazsın paşanla uğraşırsın 2 hafta dinlenmişte olursun ne güzel... canım bende hazırlık derken zaten kıyafet alamayacağım rahat bir 3 hurç var:)) sadece hastane çıkışı alıcam kızım ilk cicilerini yeni giysin dimi:)yatak ablasının ablası terfi etti artık ufak tefek alınacaklarıda son 1 ayda hallederim inşallah...

nuray, ayyy ayyy nasıl güldüm canımsın yaa çok alemsin korku filminden sonra bayıldın hee:)) canım izleme tabii o zaman yaa...ama şeker olyında kötü olmuş bak ona gülemedim üzüldüm canım:) iyiki eşin yanındaymış...inşallah normal çıkacak oda...hiçç endişelenme detaylıdada allah koruun bişey olsa derdi dr kötü şeyler getirme aklına...

chnb, canım yumruklardan kendi aralarında kavga etmelerinden sağolsunlar bende bişey anlamadım eğitim sisteminden canım...en son başbakan 6 değil 5 dedi itiraz edildi sonra tekrar 6 dendi...allah sonumuzu sonlarını hayır etsin canım:)) sana bunu yazmıştım ama facede şu paylaşımı gördüm canım kısa ve öz olay buymuş:

İlköğretime başlama yaşı 6'ya çekiliyor. Oyuna dayalı eğitim verilecek

* İlk 4 yıl ilkokul, ikinci 4 yıl ortaokul, üçüncü 4 yıl lise olarak düzenlendi

* İlkokuldan ortaokula geçilirken diploma değil sertifika verilecek

* Ortaokulda 3 seçenek var: Düz, mesleki ve teknik, imam hatip

* Liseye geçişte seviye sınavı yok. Yeteneklere göre yönlendirme olacak

* Liseden mezun oluna kadar kademeler arası geçiş mümkün

ceza, geçmiş olsun canım rüzgar çarpmasıda kötüdür...yaa hep söyleyeceğim unutuyorum senin şu avatar varya rahmetlik anneanneme ne kadar benziyor:)) surat beyaz gözler mavi ahhh canım benim....

datlumm, ayy neler oluyor orda topik hareketleniyor heehhh şöyle yaa güzel haberler gelsin kesilmesin inşallah ardı arkası:)) inşallah yanıltmaz bizi bu test canım...ilaçları takma kafana hiç bişeycik olmaz rabbim korur onu canım...çok sevindim bende canım yaa ...

loneliness, ben biliyordum yaa çok şükür canım çok şükür mutluluğumuz kat kat artar inşallah...

minicikumut, keşke herkez senin ve buradaki kızların düşüncelerinden örnek alsa bunu inatla söylüyorum kalbiniz ne kadar ferah olursa allahım banada nasip edecek derseniz sabırlada beklerseniz bebek işi tamamdır:)) yeterki gönlünüz rahat olsun tabiiki olmayınca üzülüyoruz ama çabuk toparlanıp umuda sarılmak en doğrusu...allahım yazdığın hamilelikleri tamamına erdirsin inşallah...iyi tatilller sanada canım...

masallah canim hep boyle devam eder insallahh

gunlukcum bana korku yaramiyor demekki opuyorum seni ve kizlarini

hellom kaygilanma canim insallah belki kayinbaban gelince daha iyi olur, kayinvaliden kocasiylada ugrasmak zorunda kalacak.sana fazla firsati olmaz...cinarimizi kokla benim icin canim optummm

minikler canım ya demin duş aldım aklıma geldi sıcak duş almak yasak ayakta çok duş alma, günde 2 maden sodası meyveli fala olmayacak folik asit başladın mı ayrıca günde 2 ceviz bunları unutmayalım :) ben dikkat ettim epsine ama biliyorsun benim oğlan 2975 doğdu birde 3 ay bi kocandan uzak dur gözünü sevim :))))

datlumm tebrik ederim inşallah sağlık sıhat ve uzun ömürle olur. Bir iki kere yanıldık bizde ben şimdiden seviniyorm.
minikler için yazdıklarımı sanda da söylerim.

loneliness canım çok sevindim allah tamamına erdirsin, meme uçlarını bepantane ile kremliyor musun yada lansolin miydi neydi onunla birde süt pompası aldın mı bilmiyorum ama ben avent ıss hani şu bebek emmesini taklit eden diye bişi varya onu aldım ben manuelini aldım elektriklisi daha çabuki oluyormuş. Medeladan daha iyi birde kusura bakma karışıyorum ama almadıysan ya aventi al yada senemin bir markası vardı oda iyiymiş. Medela çok can acıtıyor bence. Birde doğum yapınca çok giremezsin. Ben meme ucundan çok çektim biliyorsun ucu yoktu ya benim çatladı. Göğüs pedleride yara yaptı alerji yaptı çok şükür allahıma şimdi düzeldi nasıl 1. karbonatlı su ile her defasında temizledim sonra emzirdim emeden sonra tekrar temizleyip bepantane sürdüm sonra streç film varya :))))))))))))))))) hani şeffaf onunla kapattım göğsümü sen dahil tüm hamilelere tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

citaknurayım geçmiş olsun kuzum okuyunca bende korktum bir yerine bişi olmamış allahtan kendine dikkat et Esadımı da yer bitiririm :)))) kırk bir kere maşallah ona kuzu kuzu

günlük 3 hurç :))) ee tabi kız olunca bıcılı bıcılı oluyor, 2.çocuklar eğer aynı cinsse hep böyle oluyor sanıyorum bende çıno cinoya toplam 3 tane falan takım almışım döne döne giydiriyorum bize gelen hediyeler hep 3-6 ve 1 yaş hediyesi geldi. Mevlam herkese hayırlısını versin ama insana kız evlat gerekiyor ya erkeklerin anne diyip araması başka kızların anne demesi bambaşka sanki

kürtaj olan arkadaşlar folik asit alıyorlar demi ?

minicikumudum ablan nasıl nasıl gidiyor hamileliği.

günaydın kızlar.. Erkenciyim,ne gece ne gündüz bi adamakılli uyku tutmuyor ya..delıksız uyuyamıyorum bi tùrlù:S ki uyumaya da ortam bu kadar musaitken yaa

gunluk,iyıyım canım tesekkur ederım..ıyıkı varsınız

loneliness,gözünaydın canım.. Herseyın yolunda olmasına sevindim.dr'unun gec saatte muayenesı acık demek..senden haber varmı dıye bakayım dedim.Allahım saglıkla tamamına erdırsın ıns

hello_kity, canım henuz folik asite baslamadım ben.. Sormadım da yani henüz..ama öncesinde kullanmak da daha ıyi olur

sezen, sen nasılsın canım?daha ıyısın umarım.. Benım kasıklarım da agrıda oluyor.sende oldumu hiç?sıcak tutuyorum heryerimi ama:S hala bıtmedi kanama,2haftayıda a$tım :S

datlumm gelismelerden haberdar et:) ok?

Chnb ablacım sen nasılsın(abla dıyorum,cunku benım bıtanecık ablamla akransın)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın. ben de erkenciyim ne yazık ki. uyuyyamadım ağrıdan, öyle karnım ağrıyor. çok korkuyorum tuhaf bişeyler oluyor bende. düşük yapıyor olmaktan çok korkuyorum. doktora gidecem ama vakit geçmiyor, kıvrandırıyor.

gunaydın hilal
gebelign mı vardı,bilmıyordum.canım kasık,karın agrısı zaman zaman olabılıyor.kanaman varmı? Calısıyorsun da ıstırahat verse dr.un belkı daha ıyı olursun.çok gecmış olsun.Allahım sızı korusun

günaydın canım. yok bildiğim bi gebelik yok adet oldum hatta. adetin 5.günündeyim. öyle dayanılmaz bir ağrı var, adetim de pıhtılı oldu. çok korkuyorum((

önceden böyle agrın olurmuydu.yanı benım gebelıklerımde ustune gördüm,sancılıy dı da.pıhtı atıyor olmandan agrın galıba.randevun erken saat olsaydı bari,keyıfsızsın bellı kı..korktugundan korusun Allahım

amin canım sağol.adet ağrısı olurdu ancak ilk günde sadece. kürtajdan beri pıhtılı oluyordu ancak bu 4. ayım hala pıhtılı gelmesi normal mi. şuan pıhtı yok ama bu sefer de çok ağrım var. hem de nasıl korkuyorum sorma. üstüne görme diye bişey duydum ancak öyle bile olsa şuan düşüyor sanırım. hatırlatmak istemem tabi ama üstüne gördüğün bebeğin yaşadı mı. 9da geliyor doktor bi saate kadar gidecem inşallah. dualarınızı esirgemeyin.

bu arada kendi derdimdem soramadım kusura bakma. sen nasılsın, neden uyuyamıyorsun.

canım 4ay hamilelık boyunca uykusuzdum,2haftadır kayıbım yıne SIKINTIdan sanırım.4,5aydır garip yani.cnm ilk gebelıkten evladım var,ıkıncısıde malum.yanı ustune görmekle ılıskısı yok gebelıgın saglıklı olmasının.daha kanamam(kurtaj) bıtmedı,adet olmadım henuz.nasıl olur bılemıyorum.sen ıcını ferah tut,varsa eger;tatsız seyler bıle yasasak;Allahım korur..

ıyı,erkenmıs randevun.. Ins korktugun gıbı olmaz canım..hayırlı haberlerınle gel(agrıda azalma oldumu bıraz)

hilal, deniz lalesi gunaydin kizlar.. hayirli sabahlar, banada iyigeceler. Burdada saat gece 1'e geliyor benide uyku tutmadi... nedir bu uyku problemi yahuuu..

hilalcim hayirli haberlerle gel insallah.. neden pihti gibi geliyor anlamis degilim. Sen iyice bir sor doktora. Gelince haberdar et bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…