- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.581
deniz lalecim yazini gormeden kapatmisim bilgisayari...bilmiyorum ki ondan mi? dun aksamda biraz kahve goturdum soylemesi ayipgunaydın canım.. Nuraycım bızımkıler arada olur öyle.. Senı bebisin pek uyutmazki,senı gece de yoklar durur,sen uyusan o uyumaz,o uyur senın uyku kaçar:)büyüdünüz artıkaz zaman kalmıs,masaallah.hadı tatlı ruyalar sana..ıyı uykular
masallah canim yaa bende boyle onden gidince seviniyorum daha saglikli daha iyi gibi geliyor ama ne alaka dimi :)) erken yumurtlamadan kaynakalaniyor dedigin gibi ...bende hep oyle diyorum durabildigi kdar dursunlar diye gelissinler iyice..bende bugun 26+3 oldum .. 3 hafta sonraya randevum var..canım akşam buraya yazıp yattık.yazdığını görmedim canım. çok yorulduk. doktordan önce de sonra da gezdik biraz. pazar süpermiş:)
nuray ve günlük sağolun kızlar. arkadanızdan geliorum inşallah. sizler bana moral oluyorsunuz inşallah.
dün adet günüme göre tam 23tüm. ama maşallah bebişin tüm ölçümleri 24 hafta çıktı. 12. haftadan beri önde gidiyor hep. aslında adet tarihim kesin doğru da sanırım ben erken yumurtluyodum hep ondan oynuyor tarih. ama doktorum sen yine de satı dikkate al dedi. yani nurayın değil ama günlük senin önüne geçebilirim doğumda:) hayırlı sağlıklı olsunlarda acelemiz yok, durabildiği kadar dursunlar orda iyice büyüsünler öyle çıksınlar.
canım daha erken değil mi göğüs uçları için benim?lierac sürerken gösülerime de sürüyorum kaşınıyor diye ama özellikle uçlarına değil. daha almadım canım araştırıyorum pompa. çalıştığım için elektirikli bişey istiyorum çabuk olsun diye. şu an aklımda lansinoh var, nispeten avente ve medeleya göre daha uygun ve çift göğüslü. kraft ondan dn uygun, o da çift göğüslü.daha almadık bakalım.göğüs konusu benim de korkulu rüyam, benim de uçlar yok, büyük de değil. hoş ne küçük göğüsle emzirenler gördüm de..
deniz lalecim yazini gormeden kapatmisim bilgisayari...bilmiyorum ki ondan mi? dun aksamda biraz kahve goturdum soylemesi ayipyani nescafe zannediyorum uykumu kaciran o :))))
masallah canim yaa bende boyle onden gidince seviniyorum daha saglikli daha iyi gibi geliyor ama ne alaka dimi :)) erken yumurtlamadan kaynakalaniyor dedigin gibi ...bende hep oyle diyorum durabildigi kdar dursunlar diye gelissinler iyice..bende bugun 26+3 oldum .. 3 hafta sonraya randevum var..
birde canim o kremi 1-2 ay onceden surmek lazimmis. diger topikteki baynlar surmeye baslamis bile ama ben daha bisi surmedim.. pompadada en iyisi avent diyorlar ama biraz pahali. burdada var avent insalalah gerek kalmaz
Bana gelince bugün oğlanı hem göze hem de pisikatıra götürdüm. Miyop çıktı pazartesiden itibaren gözlük kullanacağız. Hellom şimdiden gözlük kaybetme senaryoları kurdum canım:))
Psikatırda bir şurup verdi dikkatini yoğunlaştırmayı sağlayacak...
Sonra da alışverişe gittik arkadaşla. Çocukları sinemaya bıraktık biz de alışveriş yaptık. Ayakkabı aldım(oğlana ve bana) hırka, kazak, penye aldım indirimden. Bu ay hamile olmazsam adet bitince saçıma gölge yaptıracağım 3 yıldır kendi renginde.
Bu arada 28 inde annemler geliyor:))
Bomba haber: Dün gece eşim görünce yumurtlama çizgisini kabul etti.Ama sabah barsakları bozulmuş üşüttü herhalde...
Nilde sen korunacak mısın?
mrb arkadaşlar nasılsınız?
minikler güzel haberin hepimizi sevindirdi.allah pıt pıtları duymayı sağlıcakla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah.biri yolu açsın hepimiz arkasından gidelim dedik hep bu sen oldun allah peşinden gelmeyi bizede nasip etsin canım.kendine bebişine iyi bakk.
nillde candaşş iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar o çiçekler sadece benim değil hepimizin olsun inşallah..
hilal, chnb,lonelines,nuray,günlük sizler nasılsınız..
deniz lalesi çok geçmiş olsun canım allah sabır versin.zaman geçiyor inan yeterki ümitlerimiz bitmesin.kürtaj olduğum gün geçermi bu iki ay saatler geçmiyoki diye düşünüyodum bak üzerinden 3 ay geçti korunmayı 1 ay erken bıraktım 2 aydır deniyoruz ama olmadı hayırlısı vardır bir zamanı bekliyoruz.bende uzun bi süre yazmadım ama yazdıkça kendimi daha rahat hissettiğimi farkettim sende yaz bu dönemde gerçekten rahatlarsın..
kızlar muhabbetler kapanmışken ben tekrar açacağım kusura bakmayın.
yazılanları elimden geldiğince okudum. Buradaki dostluk evet çok farklı kimselere anlatamadıklarımızı yazıyor paylaşıyor destek oluyoruz beraber üzülüp beraber ağlıyoruz resmen. Hilalcim yazısında ne demiş çocuğum olsada sizi bırakamam diye işte aynen öyle bir his oluyor, kendi adıma konuşacağım hamile kalıp buraya yazmayanları eleştirirken ben yazamamazlık yapamak istemedim. Hiçbir zaman slogan afiş cümleler yazmadım bebğim deliler gibi tekma atıyor yada dünyanın en güzel şeyi anne olmak yada ne bilim ağdalı duygular cümlelerime dökülmedi HADDİMİ BİLDİM. 8 haftalık bebeğm can çekişe çekişe öldü karnımda kürtaj oldum o günden başladım yazmaya regl olamadım 10 kilo aldım işten kovuldum sonra hamile kaldım eşimin ailesiyle problemlerim oldu annemin özlemi kafama vurdu hamileliğim zorlu geçti ağır abi bir bebeğim vardı doğdu ve gazı var bunların hepsi benim hayatım yaşadıklarım nasılsın? die bir soru sorulduğunda hangi topikte olduğumu bilerek cevap veriyorum.
Renkliatlasın tarzını beğenmiyorum, lonelinessin üzerine gereksiz geldiğini düşünüyorum (kimse sanmasın loneliness ile bu konu hakkında hiç konuşmadım kızn sesinin tononu bile bilmiyorum, saman altından su yürütülmüyor yani)herkes benim gözümde bir ama yapılan haksızlığı görmezden gelmek istemiyorum) Burada herkes birtlik bütünlük içerinde ama nedense Renkliatlas ile sorun yaşanıyor; nazar boncuğu olayı loneliness ile rahim filmi çektirmek konusunda bana sarf ettiği "bende rahim filmi çektirme meraklısı değilim" ayrı birde ismini hatırlayamadığım bir arkadaşı küstürdü kız o gün bugün yazmıyor polyanna mı sinua mı kim hatırlayamıyorum vaktim olsa bulup çıkarırım. Herkesin hayatı ona zor.
Burada hep kötü şeyleri yazmıyoruz günlüğün kızıyla olan diyalogları beni mutlu ediyor chnb in oğlunun okul maceralarını ise bayıla bayıla okuyorum. Miniklerin ve cezanın okuldak öğrencilerile iletişimleri hayretler uyandırıyor. Candaşın neşesi, özellikle kadınsal içgüdüsünü ortaya çıkardığı zamanları bayılarak okumuştum. Hilalin samimiyeti nazlımın çabaları çın çın neşesi citaknurayımın naifliği vss. Eğer kutuplaşmaya gidiliyorsa ben + kutupdayım hodri meydan diyorum.
Yıllardır insanların ne kadar kırıcı ve bencil olduğndan dert yanıyoruz. Daha naif bir tavır bekliyordum. Madem sana buradaki herşey dokunuyor dersin kızlar ben böyle böyle rahatsızlık duyuyorum beni anlayın biliyorsunuz sıkıntım var durumum şöyle böyle kalın sağlıcakla yada açık açık dersin ki burası ne topiği siz ne yazıyorsunuz kızlar hepimiz yaşını başını almış kossskoca insanlarız hatta çocuğumuz eğitimci anlarız hak veririz yada hak verirdim.
Daha söyleyeek bir sürü şey bulurum hep dedim tersim tersitir arızaysa sonuna kadar arıza çıkarırım. Sanıldığı kadar da saf değilimdir. Tadımız kaçmasın diye daha yazmayacağım size. Kaldığım yerden devam edeceğim.
günaydn kızlar, nasılsınız ?
denizlalesi, acın çok tazeymiş, allah abır versin bolca.yeni bebeğin çabucak gelsin ...
sezen, benim patoloji temiz çıkmıştı dr un dediğince.sonuçlarımı almaya gitmedim ama telden sordum.
minikler, canım ne demek.biz kardeş sayılır.ama okuyamadık sana iştesuçlu hissettim kendimi.nasılsın sen, var mı şikayetlerin ?
nilde, bende hilale katılıyorum ne kadar pozitifsin
chnb, aktardakilerden çok randıman alınamayabiliyromuş ama bizde olmasaydı bende alır denerdim.rica ederim.
ceza, geçmiş olsun.dikkat et kendine.özledik seni ya.senn varlığın bana ilk bebekklerimizi hatırlatıyor, üzüntü yerine mutluluk veriyor o ilk heyecanlar geliyo aklıma.
datlum, canım inş hepimiz çiçekleriize kavuşuruz o zman :)
seninkini alıntılamadan geçemedim, içim titredi ya.ne güzel bi tarif, duygu yüklü.ve aynı şekilde chnb nin yağmurla bebeğini hatırlayışı.bakış güzelse hüzünde güzel galiba
günlük, canım sen nerelerdeydin ya ? valla sensiz topiğin neşesi eksiliyo ama o ilk zamanlardaki neşeni ben bile özledim, bu aralar sakin görüyorum seni.ayrıca o küçük kızınıda uyerim :) ne güzel ayrıldılar büyük kızım / küçük kızım
canım çok sıkkın kızlar, dün evdekilerlede eşimlede tartıştım.ağladım gözlerim şiş ve hala acıyor.saolsun en samimi arkadaşım uzun zmandır düzenli olarak yüreğimi burkuyor.bi oğlu var allah bağışlasın.çocuk bakımmının zorluğunu anlatmak için "çocuğu olmayan derdim var demesin" sözünü tekrarlıyor.çoğu zman hergün ama en kötü haftada 2 kez.üstelik benim durumumu bebeimizn olmadığınıda biliyor.öyle deme, dert hep vardır desemde hayır o mutlaka haklı.o kadar kırgınımki, gerildim evdekilere çattım.Allahım duy sesimizi ite köpeğe madara etme diye dua ettim.bu ne ağır ne bencil ne acı bir sözdür.merak ediyroum ben mi çok takıyorum, yoksa gerçekten duygularımda doğruluk payı var mı ? face deki sitem ona.ama anlar mı ? hiç sanmam !
canımm 3 yaşında çocuğum var demişsin ben erkek olarak yorumlamışım:)) ee nediyelim kızına bi erkek kardeş yada kendi gibi tatlı bi kız kardeş nasip olsun inşallah...
kesinlikle haklısın canım anne babalar bizim kadar düşünmüyor belki çocuklarını.o yüzden üzülüyoruz anne baba dövse kızsa umrunda olmuyor biz eve gidince bide bunu dert ediyoruz hepsini çok seviyorm inan hep daha iyisini istiyorum onlar için olmayınca da dert ediyorum kendime tansiyonum hep düşüktür bide canım sıkılınca yerin dibine giriyorum resmen ama sevgileri yokmu onların çok saf hiçbir şeye değişmem...
sorma canım yaramazlar gerçekten.. ama çok da sevimliler ...anı çokk küçüklerde daha bi tatlı oluyo...bu mektup olayı benim başıma da gelmişti doğuda yan şubedeki 1. sınıf öğrencisi çat pat yazısıyla bana mektup yazıyodu neler neler zengin bi ailenin çocuğuydu sana şu kadar altın takarım falan biz arkadaşlarla komaya giriyoduk tabi bi akıl vereni vardır yaşı çok küçüktü çünkü.birgün de öğrencilerden ikisi birbirine girmiş ne oluyo orda dedim örtmenim ahmet benim suçuma koydu dedi sen ne diyosun küfür mü ettin arkadaşına dedim çocuklar yok örtmenim diyolar tabi anlayana kadar akla karayı seçmiştim sonra çok güldüm ama suçuma koydu derken iftira attı demek istiyomuş çok ilginç gelmişti...sen nasılsın kızcelerin nasıll.kızlar pek bi nazlı oluyoo ama çokda tatlı:)))
candaş senide üzmüşler tatlım boşver sen allaha havale et yaşamayan bilemez bizim yaşadıklarımızı ama allah onlara bile yaşatmasın bu duyguyu eğer hayatından uzaklaştırabiloyasan uzaklaştır çünkü şimdi senin durumunu bilip yaralayan insan çocuğun olsada yaralayacak bişeyler bulur bende kıyamazdım kıramazdım arkadaşlarımı baktım giden hep benden ben üzülüyorum ben yıpranıyorum kestim ilişkimi dünya onların üzerine kurulu değil sevenlerim yanımda sevmeyenlerim yolunda....
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canımm...
chnb cim seninde dediğin gibi 4 kez hamile kalmışsın 2 si son iki yılda madem durum bu kadar ciddiydi bunlar nasıl oldu bi arkadaşta demişya kitabi bilgiler diye gerçekten rabbimin ol demesi yeterli doğal yolla olan bir oğlun var maaşallah neden bir daha olmasın...
canımm benim... benimde sen de dahil bu topikteki herkese kanım kaynadı gerçekten dostluk başka allah bozmasın...oğluşun nasıl yorma sen kendini....yurt dışında pek bi bilgi vermiyolar sanırım 12 haftadan önce usg bile çekmiyolarmış duyduğumda ne güzel demiştim bende ilk zamanlarda bebek zararlı değil belki ama yapay şeylere maruz kalmıyor diye düşünmüştüm...özlemm eminim fazladır allah sevdiklerine tez zamanda kavuştursun seni.kesin dönüş varmı ufukta...datlumm a gelince eşim arada takılır datlumm diye ordan kalma bişey...
nillde deniz sizler nasılsınız
kızlar bana gelince ben dayanamadım dün eşimle çarşıya inmiştik eczanelerde kapalıydı zar zor bi test buldum bilindik bi markada değil.umudum yoktu ama kendime engel olamadım.eve geldim vazgeçtim yapmaktan.bugün yine geldiler bana tutamadım kendimi ve yaptım adetime 2 gün var ve gözlerime inanamadım ikinci çizgi silikti.test iyi bi marka değil o yüzden güvenemedim adet günümden sonra olmazsa eğer kan testi yaptıracağım artık bana dua edin ne olur içimi bi korku kapladı eğer doğruysa aynı şeyleri yaşamaktan allah korusun..
kızlarrrr iyi gecelerrr kardeşim ev taşıyordu o yüzden izinliydim okuyamadım şimdi okumaya başladım yazılanları hepinizi öpüyorum ve çok özlemişim siziiii
chnb tatlım yok ben korunmuyorum kasımda kürtaj oldum doktor 1 ay korunma verdi aralık ayındaki adetten sonra korunmayı bıraktım korunmasız 4.denememiz ama bu aradaki 1 ayı atlamışım yani 3.denemem ilk hamileleliğimdede 3.defa da tutturdum ben kolay hamile kalamaıyorum ama doktorum 3.deneme uzun bir süre değil diyor hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?