Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deniz lalecim yazini gormeden kapatmisim bilgisayari...bilmiyorum ki ondan mi? dun aksamda biraz kahve goturdum soylemesi ayip yani nescafe zannediyorum uykumu kaciran o :))))

masallah canim yaa bende boyle onden gidince seviniyorum daha saglikli daha iyi gibi geliyor ama ne alaka dimi :)) erken yumurtlamadan kaynakalaniyor dedigin gibi ...bende hep oyle diyorum durabildigi kdar dursunlar diye gelissinler iyice..bende bugun 26+3 oldum .. 3 hafta sonraya randevum var..
birde canim o kremi 1-2 ay onceden surmek lazimmis. diger topikteki baynlar surmeye baslamis bile ama ben daha bisi surmedim.. pompadada en iyisi avent diyorlar ama biraz pahali. burdada var avent insalalah gerek kalmaz

selam kızlar bugün haftaiçi yorgunluğun acısını çıkartırcasına yattım
loneliness cnm saol ben de geçen haftadan korktum bıraktım iş yapmayı eşim ne yaparsa o kalkıp bi yemek yapıyorum bi de makineyi ben yerleştiriyorum ama eşim boşaltıyo onun dışında o kadar iş varki anlatamam yarında görümcem geliyor düşüğümde buraya gelen görümcem ve hamile olduğumu söylemek istemiyorum mecburen yemeğe alıcaz temziliği de eşime yaptıracam artık okuldaki kızları da hiç davet etmedim kaynanam gitsin alacam demiştim ama şuan onları da davet etmeyi düşünmyorum onlara da söylemedim bu hafta müdür yardımcısı ile paylaşmayı düşünüyorum onun dışında saklayabildiğim kadar saklayacam diğerini paylaştımda ne oldu bi geçmiş olsuna gelenmi oldu ya da hamilenin yanında bunun acısı var dikkat edelim diyen mi oldu hamile arkadaşa söyledim bir tek çünkü gerçekten benim yanımda davranışarına dikkat etmeye çalıştı diğereri bebeğini sevse o gözlerime baktı ve yanımda asla bebeğini sevme gibi ya da onu anlatma gibi bi bencillik yapmadı o da bu hafta izne ayrılıyor..

günlük cnm hemeroid çok pis bişey tedavisi yok dikkat etmediğin sürece hemen yeniliyor ben afedersin sıcak suyla abdestlendim her sabah kayısı yedim hala ara ara yiyorum günde iki tane incir yiyiorum hem bebeğe yumurtalıklara faydası var hem de gabızlığı önlüyor işte sabah aç karına su içip güne de öyle başlıyorum ve gün boyu su içmeye zorluyorum kendimi sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum kuru yiyeeklerden ve gabızlık yapan meyveden uzak durmaya çalışıyorum sıklıkla gebelikte oluşan bişey zaten ve 7. aydan sonra genellikle artış gösteriyormuş cnm benim sen de dikkat et hatta ben utandım gidemedim gidebilirsen bi dr. a göster

sezen ve deniz lalasi kızlar folbiol ya da folik asit kullanımın vücuda bi zararı olmaz tam tersi toparlanmaya yardımcı olur sonuçta bebek düşünmeye başlayan ve bilinçli olan kişiler 6 ay öncesinden başlıyormuş kullanmaya bazıları da 3 ay önce ben aile hekimine gitmiştim bebek varmı dedi bende bu ay korunmayı bırakacağım demiştim o da folik asit yazmıştı şimdiki dr.umda folbiol verdi sonuçta aynı işlevi yapıyorlar. kanama için benim kürtajdan sonra kanamam kaç gün sürdü hatırlamıyorum ama 15. güne kadar kesilmişti ve ben iyileştim die tatile gittim denize de girdim sonra 22. gündü sanırım yine kanama ve pıhtı şeklinde de küçük bi parça geldi dr.uma da ulaşamadım 43. gün adet gördükten sonra ilk kontrolüme gidebildim herşey normal demişti.. tez zamanda toparlanıp yeniden bebiş için yepyeni umutlar yeşertmenizi diiyorum

nuray face baksana :)

canlarım merhaba.ilginiz için teşekkür ederim. kusura bakmayın merak ettirdiysem. eve geldim misafirim vardı yemek falan derken yeni oturabildim daha. düşündüğüm gibi dış yada kimyasal gebelik değilmiş çok şükür. ama kist oluşmuş((o sebep olmuş ağrılara ve pıhtılaşmaya. bu arada doktorumu değiştirdim, bu doktorum çok tatlı bi kadın. kistin iyi huylu olduğunu gebeliğe engel olmayacağını ya da gebelik olursa sıkıntı yapmayacğını söyledi. hatta eridiğini söyledi, atıyorsun dedi. eğer bu ay hamile kalmazsam adetin 2 .günü görmek istediğini söyledi. içim yine de bi tuhaf oldu üzüldüm. ancak çok şükür daha kötü bişey değilmiş. öpüyorum hepinizi. sonra tek tek yazıcam.

hilal,canım gecmis olsun.. Sükür kı kötü birsey yokmus.. Yanı yoluna engel bı durum yok neyse ki. Bende dr degıstım.ılk defa bayana gıdıyorum,terapi etkısı yaratıyor bende..bu saatten sonra,cok ınce düsünen,üstünkörü is yapmayan hekim lazım

minikler,bende 3 ay öncesinden folbıol kullanm$tım.canım bı temıze cıkarsam,ılk muayeneye gıttıgmde;danısır baslarım artık.. hayırlısı bakalım,çok sagol cnm

Kızlar merhaba.

Hilalciğim geçmiş olsun canım iyi olmuş canım dr ye gitmen. Rahatlamışsındır.

Geçmişi okudum ama unuttum biraz.

Hellom tavsiye ederken Miniklere ayakta alma duşu demişsin ben mi yanlış anladım. Diğer topikte enfeksiyon konusuna çok dikkat ediyor dr leri. Serklaj yani dikişleri olmalarına rağmen ayakta ılık ve 5 dakikada duş şeklinde deniliyor.Oturunca sabun artıkları filan gidebilir enfeksiyon yapabilir. Tabi o topik farklı problemleri olanların yazdığı yer. Belki buradaki arkadaşlarım gibi arkadaşlara geçerli olmayabilir.

Ben neredeyse 2 yıldır folik asit kullanıyorum.(Birkaç ay hariç.)Herkese tavsiye ederim. Bir de yeni doğum yapmışlara da tavsiye ediliyor.

Günlük canım geçmiş olsun. Miniklerin dediği gibi beslenmek lazım. Zordur ben de hamileyken olmuştum zor...Ben de oğlumun kıyafetlerini oğluma saklamıştım. Ama ona kısmet olmadı kardeşimin bebeği oldu ona verdim. Artık hiç gözümde yok şu an sanki ilk olacak gibi her şeyi sıfırdan almak istiyorum...

Minikler paylaşma bence de. Bulantın olmazsa söyleme bile. Ama şu var riskli görülürse raporla nöbet tutmayabiliyorsun bence nöbet raporu al.Lone de yazar.

Nuray ben kaçırdım. Sen niye korku filmi seyrettin bakayım. Güzel şeyler seyret...Kızarım ablan olarak.

Sezenciğim abla diyebilirsin tabi.Genelde abla diyorlar ben memnun oluyorum. Gerçekte bir kız kardeşim var şimdi birçok. Mutlulık veriyor bana...:))

Lale kuzum eşim yarın Adanada sınava girecek. İlerde belki tanışırız yakınız. Buralara işiniz düşerse beklerim:))

Datlum niye test yapmadın bir daha......................

Lone pazarı beğendin demek. Köprü tarafındaydı yine orada mı?

Unuttuklarım var mı?:44:

Bana gelince bugün oğlanı hem göze hem de pisikatıra götürdüm. Miyop çıktı pazartesiden itibaren gözlük kullanacağız. Hellom şimdiden gözlük kaybetme senaryoları kurdum canım:))

Psikatırda bir şurup verdi dikkatini yoğunlaştırmayı sağlayacak...

Sonra da alışverişe gittik arkadaşla. Çocukları sinemaya bıraktık biz de alışveriş yaptık. Ayakkabı aldım(oğlana ve bana) hırka, kazak, penye aldım indirimden. Bu ay hamile olmazsam adet bitince saçıma gölge yaptıracağım 3 yıldır kendi renginde.

Bu arada 28 inde annemler geliyor:))

Bomba haber: Dün gece eşim görünce yumurtlama çizgisini kabul etti. Ama sabah barsakları bozulmuş üşüttü herhalde...

Lone msn çalışmıyor. Faceye bakabilirsin müsaitsen...

yoook ablacim kizma banaaaaaa o zaman izledigimdede 6 haftalik hamileydim sanirim yok bir daha izlermiyim hiccc

oglusuna gecmis olsun ablacim bende gozluk kullaniyorum lise 2 den beri.. hic sevmiyorum ama neyapalim benimkide miyop..insallah alisir..ohh ne guzel yapmissiniz gulegule kullan ablacim... saclarinin rengini degistirince resmini koyda gorelim bizde :))) opuyorum..bomba haberede bayildim hadi bakalim insallah hayirlisi olsun

Nilde sen korunacak mısın?

kızlarrrr iyi gecelerrr kardeşim ev taşıyordu o yüzden izinliydim okuyamadım şimdi okumaya başladım yazılanları hepinizi öpüyorum ve çok özlemişim siziiii

chnb tatlım yok ben korunmuyorum kasımda kürtaj oldum doktor 1 ay korunma verdi aralık ayındaki adetten sonra korunmayı bıraktım korunmasız 4.denememiz ama bu aradaki 1 ayı atlamışım yani 3.denemem ilk hamileleliğimdede 3.defa da tutturdum ben kolay hamile kalamaıyorum ama doktorum 3.deneme uzun bir süre değil diyor hayırlısı bakalım

canım benim inşallah öpüyorum seni çok çok

canım böyle bir şey yapma hep yaz lütfen ben yeniyim ama çok yazışmasakda hepinizi çok sevdim umut veriyorsunuz bize

canım benim sizler beni pozitif yapıyorsunuz size yazdığımdan beri çok pozitif hissediyorum kendimi yani işin sırrı sizin desteğiniz ve dostluğunuz

canlarım inanki bizi kimse anlamıyor bu konuda çok haklısınız.iş yerimdeki arkadaşlarım çocuğun olcak da ne olacak olunca görürsün ha ha ha hi hi hi sadece bakıyorum ama içimi çok acıtıyorlar bir kaç defa dedimki arkadaşlar çocuklarınız var ve artık çocuk istemiyorsunuz ok sorun yok allah bağışlasın.ama benim bir bebeğim yok peki siz benim yerimde olsaydınız ne yaprdınız diyorum cevap yok ya ben fazla bişi istemiyorum özel ilgide istemiyorum onların yanında ağlayıp sızlamıyorumda çünkü dalga geçiyorlar sadece ve sadece benim çabama saygı göstersinler yani yorum yapmasınlar dalga geçmesinler ama anlayan varmı hamileliğimde bebeğin kesesi görünmedi üzüldüm abartma dediler kese göründü gördünmü bak senin abartman dediler bebeğin olduğu yerde kanama alanı oluştu acil doktora gittim yoktur bişisi onun abrtması dediler kalp atışlarını geç duydum bir sorun var dedim amannn ne kadar üstüne düşüyorsun dediler bebeğimi kaybettim ağızlarını bıçak açmadı merak ediyorum budamı benim abartmamdı kızlar bunu niye anlattım?damdan düşmeyen anlamaz diye bir tabir vardır ya aynen doğru bir söz.ama onların inadına tekrar bebeğim olsun istiyorum.doktor bir soru yok tekrar hamile kalırsın diyor onlar benim arkamdan onun çocuğu olmaz diyorlar içlerinde iyileri yokmu var elbette onlar olmazsa zaten çalışamam orda neyse sıktım sizi ama kızlar bizi üzenlerin inadına BEBEK İSTİYORUZZZZ

canım benimmmmm dularım seninle" hamilesinnnn eminimmmm yüreğimden hissediyorum tatlımmm hadi inşallah dularım seninleeee

kızlarrr nasılsınız gecenin bu saati ama herkese selammmm

kardeşim ev taşıyordu ona yardım ettiğim için yazamadım ama sizi çok özlemişimmmm

chnb tatlım sen kafana takma güzel allahım ol dediyse olur sen o yazılana üzülme senin de mini minicik çok tatlı bir kızın olacak buna inanıyorum ve dua ediyorum.

hilalcim yazılanları okurken çok merak ettim sonunda verdiğin haberle çok mutlu oldum o kistler adet sonrasında kaybolurmuş.ve bu denemendede bebiş haberleri gelcek bizde burdan yuppiii bi bebişimiz daha var diyeceğizzzz tatlım sen yeterki rahat ol.

günlük,nuray,hello,candaş,minikler,minicikumut,deniz lalesi,sezen unuttuğum varmııııı sizler nasılsınız öpüyorummmmm

datlum ne haber çok mutluyummmm arkandan hepimiz geliyoruzzzz

loneliness ceza kızlar yazmamışım hemen yazıyorum ve nasılsınız diyorummmm

günaydın kızlar bugün de ben erkenciyim dün doyasıya uyuyunca bugünde erknci oldum :)

chnb ablacım çalışma olmasına sevindim eşine de çok geçmiş olsun inşallah bebeişin gelmiştir de eşin de bu üşütme için seni suçlamaz.. ablacım izin konusunu söylediğin tşk ederim ben de bu nöbetlerde ne yapacağım die düşünüyordum yarın nöbet günüm bizim üst kademe çok azgın biz dersine de girmediğimiz için saygısız da davranıyorlar çok üzülüyorum yıpranıyorum tepişiyorlarda ayırmak zorunda kalıyoruz yani anlayacağın tam bi dert teneffüslerde elim karnımda geziyorum ha çarptı çarpacaklar die haftaya allah nasip ederde kalp atışı duyulursa bu konuda önlemimi alırım tekrar çok teşekkür ederim

hilalcim canım geçen ay dr.la tanışmaya gittiğimizde usg baktı kist oluşmuş dedi korunmayı bırakın dedi adetin 2. günü bekliyorum dedi ama nasıl olur dedim ben korunmazsam hamile kalırım diğerinde ilk denemede tuttu dedim kist varken rahat ol tutmaz demişti ilaçları kullandım temizlenmiş sonraki ayda da mucizem geldi kisti attığın için sanırım ilaç vermedi hadi bakalım kist benim gibi senin de uğurun olsun

nilde cnm sen de bizim gibi patavatsızlardan nasibini almışsın allah büyük bunlar bir sınav allahım korusun ama veren de alan da o benim şunum bunum var die böbürlenmemek gerek elimizden kayıp gider yıkılırız.. şükretmesini bilmeyen bir milletiz ne yazıkki.. rabbim hayalini kurduğumuz ezikliğini eksikliğini yaşadığımız o güzellikleri bize de yaşatsın inşallah..

Canım 3 ay kısa bir süre üzülme dr doğru demiş...

Arkadaşlarının cinsinden her yerde var demek...(

Minikler nöbet izni al mutlaka canım. Kese görününce alırsın riske etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…