Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın. dün misafirim vardı yatılı yeni gittiler ancak yazabildim.nasılsınız.

beni sorarsanız dün misafirim vardı dert etmeye zamanım olmadı:))) şimdi misafirler gitti, eşim de kursa gitti yalnız kaldım. kafamda senaryolar kurmaya başladım yine(( bu kist bacak ağrısı da yapıyormuş duramadım dün ağrısından bugün biraz daha iyiyim. gece rüyalarla boğuşuyorum yine. rüyamda denizde kar var ben öğrencilerimle kara ayağımızı uzatmışız suya uzatır gibi. eğleniyoruz. o sırada havada helikopterle, uöaklar, jetler geçiyor ama ardı ardına onlarca. onları izlerken kar dalga gibi üzerimize doğru geliyor, kaçıyoruz. nisa diye bir öğrencim var. onun adını sayıklarken uyandım. rüyalarım gör gör bitmiyor:)))

günlük canımsın benim. yatarken aklına geldim demek ne mutlu bana. tşk ederim ilgin için. sonuçları yazmıştım okumuşsundur. sizler nasılsınız. güzel destinam napıyor?

datlum naptın yaptın mı bir test daha. merak ediyorum seni, yapsana bi daha çatlayacağım.bu arada kendine de dikkat et. iş güç yapma.

loneliness canım sonuçlar iyi çıkmış hatta bebişimiz önden bile gidiyormuş maşallah çok sevindim canım.

hellom sağol canım benim. siz nasılsınız. yanlış hatırlamıyorumsam gezmelere gidilecekmiş hadi bakalım:)))

aynen öyle deniz lalesi. bakalım inşallah bu doktor iyi gelir bana da birna önce hamile kalırım bende çok istiyorum gerçekten.

chnb ablacığım sağol. ancak kafamda hala soru işaretleri. kist erimiş az kalmış dedi ancak adetim bitti atamadı yani tamamını. bu ay da boş geçecek sanırım.yine üzgünüm yani. bu arada yeni cicileriniz hayırlı olsun ana oğul güle güle kullanın. doktora gitmişsinizi oğlun için, eminim önemli bi durum yok. bu arada kritik dönemmiş boş geçirme:)))

nilde canım benim her zamanki gibi çok pozitifsin sağol. bilmiyorum bakalım bu kistle napıcaz.inşallah dediğin gibi olur. öyle çok dualarınıza ihtiyacım var ki. o ne dediğini bilmeden konuşanları da boşver salla gitsin.

cezam sen nasılsın tatlım. hasta mısın sende kaçırdım herhalde geçmiş olsun.

minikler anlamadım canım kist var ancak erimiş büyük kısmı dedi ancak adetim bitti kalan nasıl atılacak. ilaç falan da vermedi. desene biz bu ay pas geçecez.atılmadıysa bu ay da tutmayacak. ne zaman bu sıkıntılarım bitecek. dua işine gelince kusura bakma canım okuyamadım bu hafta hep ağrı çektim sürekli yattım. eğer hala eksiğin varsa şimdi okuyayım haber ver.

nuray, candaş,minicikumut, sezen unuttuğum varsa özür sizler nasılsınız. hepinizi öpüyorum.

Hilal dün yumurtladım sanırım eşim sınavda şu an. Yumurta 24 saat yaşıyor ya. Öncesinde sperm duruyorsa döllenir, bugün geldiğinde 24 saat dolmuş olacak. Kısmet işi bunlar canım...

Sen de üzülme çünkü kistle de hamile kalınabilir.

Bir de aklıma geldi. 34 haftadan önce göğüs ucunu çıkarmakla uğraşmayın rahimi uyarmayın. Bir arkadaş demişti ilkel kabilelerde doğumu geciken hanımların ve doğumda rahim kaslarını uyarmak için meme uçlarını biri uyarıyormuş. Doğumu kolaylaştırıyormuş. 34 ten sonra bebeğin hayati riski azalmış oluyor. Aklınızda olsun...

hadi bakalım rast gelsin inşallah. araştırıyorum ben de kalınabiliyormuş. doktorum da öyle dedi ama bakacağız. ilk gebeliğmde de 2.ay olmuştu.bu ay 2.ay olacak bakalım. herşeyin hayırlısı.

cezamm nasıl oldun kuzum

loneliness ceza kızlar yazmamışım hemen yazıyorum ve nasılsınız diyorummmm
sağolun kızlar iyiyim..perşembe günü misafirler gelince mecbur toparlandım..ayrıca burda hava çok güzel..az sonra pikniğe gideceğim..daha da kendime gelirim..günlükcüm sen sormuştun galiba bugün adetimin 4. günü başlarım 2-3 gün sonra çalışmalara..

kist varsa soğan kürünü tavsiye ederim canım..iyi gelecektir..evet rahatsızdım biraz o yüzden pek giremedim geçen hafta...ama iyiyim artık..inşallah bu 2. ayda denemen tutar..artık benim kaçıncı denemem kürtajdan sonra inan bilmiyorum..arada korunduklarım oldu..hesaplayamıyorum...

hepinize iyi pazarlar kızlar.....

hadi bakalım rast gelsin inşallah. araştırıyorum ben de kalınabiliyormuş. doktorum da öyle dedi ama bakacağız. ilk gebeliğmde de 2.ay olmuştu.bu ay 2.ay olacak bakalım. herşeyin hayırlısı.

:))İnşallah bu ay da olur canım...Günaşırı ilşki yoluyla işi kolaylaştır:)) Biz beceremiyoruz...

chnb abla zafer kadınlarındır:))))

Haklısın...

cezam dikkat et kendine canım. ah canım ah her ay beklemek sonucunun hüsran olması çok acı anlayabiliyorum. allahım bize de bu duyguyu tattıracak biliyorum ancak çok sabırsızım ne yazık ki. soğan kürünü çok duydum sağol ancak bitkisel şeylerden hiç haz atmiyorum, içemiyorum. bakalım bu ay da olmazsa diğer ay denerim.

:))İnşallah bu ay da olur canım...Günaşırı ilşki yoluyla işi kolaylaştır:)) Biz beceremiyoruz...

Haklısın...

öyle yapıyoruz ablacım zaten. bakalım bugün yumurtlama testi sipariş ettim. çabuk gelirse yetişirse hem ateş takibi hem onunla deneyeceğim bu ay. bu ay biraz daha tedbirli olucam.

Kürtajda rahim dezelenebiliyormuş. Rahim duvarı incelebiliyormuş bebeğin tamamını kazırken. Her doktorun işinin ehli olmaması gibi bir sorun var. Bununla da alakalı olabilir. Rahim zedelendiğinde de doğal olarak bebeğin tutunabilmesi falan zorlaşıyor. Böyle bir ilişki sanırım. Kimsenin zorunda kalmaması dileğiyle.

merhaba kızlar.. Herkeste keyifler yerinde umarım..
I$im bitmıyorkı,kafa dagıtayım..
Chnb abla bugün ne sınavı vardı kı? Umarım emegının karsılıgını alır e$in,hafifler bayagı.her sınaw stress ya.. Bizde daha çok ıskenderuna gelıyoruz ,maksat gezme olsun.nasıp olur ıns bıgün rasgelmek.komsuyuz hemçalısıyormuydun abla sen

nilde, kolay gelsın sıze canım.hayırlı olsun yenı evleri kardesıngiln..agız tadıyla otursunlar ıns.
Bende iyiyim,görüsmeyelı pek degisık birsey yok.ama cok $ükür bu gùne.
Su bahsettign ınsanlıktan uzak sahıslara da ne desen az..bu arızalar,her türlù iklimde yasamlarını sürdürebiliyor.büzecem agızlarınıkendine iyi bak,ıns hepımız zamanı gelır de muradımıza ereriz..

hilal, daha ıyımısın?agrın geçti mı canım?umdugun gıbı olmamasına uzuldum ama kötü bısey olmamasına da sevındım.yanı bu yol da önümüzde engel olmasın da,yürürüz,hedefe de ulasırız ıns geç olsa da güç olmasın dıyorum hep..

biraz daha iyiyim canım. ara ara ağrıyor doktor normal dedi. inşallah bu kist engel olmaz, daha da büyümeyip biter inşallah. sen nasılsın. sen ne iş yapıyordun, yaş kaçtı. kaçırdım oraları sanırım.

ıyı bak kendıne.. Dr.un söylemıs zaten ,hıc bı sorun yaratmaz ıns
.. canım özel sektördeyim..kendi i$im bile olsa kpss den atanmak ıcın sabırla beklıyorum.mühendısım,yas 27 sen ögr. din dimi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ıyı bak kendıne.. Dr.un söylemıs zaten ,hıc bı sorun yaratmaz ıns
.. canım özel sektördeyim..kendi i$im bile olsa kpss den atanmak ıcın sabırla beklıyorum.mühendısım,yas 27 sen ögr. din dimi ?

anladım canım, allah yardımcın olsun, herşey gönlünce olsun umarım atanırsın. evet sınıf öğretmeniyim.

Canım dil sınavı vardı bugün. Üniversite eşim. Evet ben öğretmenim...
Sen özel sektördesin çocuğa kim bakıyor?

Lale umarım karşılaşırız bir gün:)

Siz oralı mısınız? Biz iş nedeniyle buradayız. 15 sene Edirne hayatından sonra buraya geldik.

Sezen Samsunlu musun? Eşimin annesi Samsunlu. Ben aslen Kastamonuluyum...

slm kızlar hilal nilde deniz lalesi chnb abla:),ceza,lone unuttuğum varmı bilmiyorum nasılsınız..ya bişey sorucam doktorada soramadım soramamda :/ kürtajdan ne kadar sonra eşinizle birlikte oldunuz?folik asiti sağlık ocağındaki doktorla konuşup kullanırım o zaman...kan hapıda kullanmam lazım..birde hipotroidim var offf

yok ablacım eşim buralı..aaa öylemi samsunun neresinden?

sezencim merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın.doktorum bana 2-3 hafta ilişkiyi yasaklamıştı, enfeksiyon riskine karşı. folik içinde ben bebğimi kaybedeli 4 ay oldu, hamileykn de kullanıyordum. son zamanlarda korktum fazlası zarar olur diye ama 6 aydır kullanıyorum. dün doktora özellikle sordum. fazlasının zararı var mı diye. doktor yediğin yemek ne ise folik asit de o kullanmaktan çekinme dedi. ben de kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…