Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HADİ BAKALIM :) meleklerin yolunda alınan her gram sevaptır :)) boşver al güzelce kiloları :) Zaten doğunca sana verdirmek için elinden gelen şımarıklığı yapacak nar tanemiz :) Yavaş yavaş hamişliğe adım atılıyor yani dışardan gözler hamiş diyecek :) boşver canım ya iyi yapmışsın, çok şükür meleğin senle ya önemli olan bu.. Bende düşünüyorum da sabrettiyse helal olsun, söylemeden beklemekte zor olurdu çünkü ne olursa olsun insan paylşmak ister sanırım...

Çok memnun olurum, benden mutlaka görüşmek isterim :) Ben Aydınlıkevlerdeyim, biraz uzağız ama ortayı buluruz :)

önce bir kızılay yaparız:)....sakasaka ben dediğim gb eş yok hep nöbette ne zaman istersen görüşebiliriz iş yerim çankayada 5 gb felan çıkıyorum biraz daha havalar ısınsında öyle tadını çıkarırız ankaranın olmazmı? hem dur daha seninde bir göbişini dolduralımda bu ay, öyle parka götüreceğiz kardeşleri .....

Canım ya :) valla burda başka bi ortam var, valla kardeş gibi olduk hepimiz.İnş göbiş dolar biz görüşene dek, dolmazsada artık sağlık olsun diğer görüşmeye dolar o zman:)

Canım banada özellikle haftaiçi daha çok uyar, 5 ten sonra :) Haftasonu eşimin yanına gidiyorum ya ondan, gerçi 1 hafta boşumuz var onada ayarlayabilriz. ama dediğin gibi havalar ısınsın parka götürelim ufaklıkları :)

Bende bahçelideyim yani işyerim ....

ooo ankaradakiler kaynaşmış hemen benim başım kel mi ben de ankaradayım:92:

Son düzenleme:
ooo ankaradakiler kaynaşmış hemen benim başım kel mi ben de ankaradayım:92:

Senide bekliyoruz o zman :)) Sen nerdesin canım ? Burdan toplaşıp hep beraber bi Bodrum, bi İzmir, bi de İstanbul yaparız artık kızlara ziyaret :))

tamam canım bana herşey uyar ne dersen o olur,senin bir göbüşün dolsundaa ben daha bişey istemiyomm:)
elbette senin bir tek hafta sonun var koçiş için hafta arası olur. bende iş yerinde müdürümle ortak kullandığımız araba var buluşma gününde onu alırım merak etme hamiş hamiş seni bindirmem otobüslere:)hem bende binmemiş olurum....yagmur bastırdı şimdi inanılmaz gök gürlüyor oyy oyyy az kaldı eve gitmeye valla direk koltukta uzanıp pinekleyesim varrrr uykumda geldi sanırsammm bir gün zaten ben şu pcnin basında uyuyakalırsam şaşırmayın hadi ben son rutuşları yapıp kaçarım birazdan yarın için dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde göreyimm...kendine iyi bakkk candaşımmm ve diger arkadşlarımmm..

Ay canım ya bitanesin valla (hepiniz:) valla süper olur, ama senin düşünmen yeter kız sen beni bırakmaya kalkarsa eve gidişin epey bi zman alır :) ters yöndeyiz ya :) Valla Allah razı olsun ya , işte insna birbirini görmedende gönülden dostluk kurabileceği sevebileceğini anlıyor bu ortamda... Allah hepimizn dualarını kabul etsin inş...

Dualarımız senle olsun inş bize güzel haberler vereceksin güzel anne :) Valla yağmurda bastırdı hakkaten dikkat et kendine, ayağın filan kaymasın :) hassas dönemdesin artık :) Uykuda normal , eve git hemen dinlen :) Çok öpüyorum.. Güle güle git güle güle iyi haberlerle gel :)

canım korkma bende 21 ocakta kürtaj olmuştum ki öyle şakır şakır kanamam olmamıştı 1martta ilk adetimi olmuştum endişelenecek bişey yok eli kulağında geliyordur adetin

sağol canım ya acayip gerildim reglide olmayınca başımda, kasıklarımda belimde kaç gündür ağrı var ama kanama gelmedi,olsakda rahatlasak.

sağol canım ya acayip gerildim reglide olmayınca başımda, kasıklarımda belimde kaç gündür ağrı var ama kanama gelmedi,olsakda rahatlasak.

öyle deme , bene olmasada bebek gelsede rahatlasak :)

öyle deme , bene olmasada bebek gelsede rahatlasak :)

tabiki olsun çok istiyorum ama dr korun dedi ya 2-3ay o yüzden bide hamile kalınmayacağını düşündüğüm için bu dönemde o yüzden dedim bi an önce regli olsamda artık düzene girse ondan sonra sağlıklı bi gebelik yaşasak

Senide bekliyoruz o zman :)) Sen nerdesin canım ? Burdan toplaşıp hep beraber bi Bodrum, bi İzmir, bi de İstanbul yaparız artık kızlara ziyaret :))

olurmu tafcımmm hadi atla gel sendeee:) söz biraz havalar ısınsın buluşuyoruzz kızlar..

anlaştık ve mutlaka :))

olabilir vallahi neden olmasın ben de kızılaydayım bir ara buluşma düzenleriz ve inşallah o zaman hepimizin göbişi dolu olur

Sende haklısın canım, dr korun derken hamile kalsak o da sıkıntı.Ama eğer sağlıklı olacak seni üzmeyecekse yinede gelsin meleğin, yok değilse biran önce kırmızlar gelsinde çabucak çalışmalara başlayasın :)

olabilir vallahi neden olmasın ben de kızılaydayım bir ara buluşma düzenleriz ve inşallah o zaman hepimizin göbişi dolu olur

İnş canım ya inş göbişlerimiz dolu dolu gezeriz o zman buluşunca:) Ortak noktamız sensin :)

kızlar nasılsın ınş bende anne olucam nasıbımde varsa tabıkı bundan 7ay önce 33 haftalık bebeğim öldü şimdi yenıden düşünuyoruz nasıpse ınş olurrrr korunmuyoruz 3aydır ama şuanlık bişi yok doktora gidiıorum yıne sorun yok rabbımın taktır ılahısı tabıkı senemg nasılsın cnm HILO KITY cnm sen nerelerdesın göruşemedık nezamandır nevar neyokk

ohh ne güzel buluşun bakalım kızlar daha çok kaynatırsınız yüzyüze olunca:)) gerçektende burda kurulan dostluklar bambaşka oluyo.ankraya gelirsem bende isterim görüşmek.ah bide bebişlerimiz olsa kuğulu parkta gezdirsek:)aklımda kalan tek park:))

Canım ya öncelikle rabbim bol sabır versin, inş en yakın zamanda sağlıcakla meleğine kavuşırsun Senin yaşadığın olay bizimkinden de zor maalesef ama 2. de güzellik olacak eminim ben... Hoşgeldin aramıza ...

ne güzel hayllaer kurduk :) İnş gerçeğide olur birgün, tabiki gel mutlaka bekleriz, bizim ev hem nasılsa müsait siz kocaları bırakırsınız, çocukları alıp bende kalırız cümbür cemaat :) İnş o günlerde gelecek Allah nasip edecek inş :)

Sen nerde yaşıyodun canım ?

senin durum daha acı veren birşeymiş Allahım beterinden korusun bir daha yaşatmasın inşallah tez zamanda hayırlı haber alırsın yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…