HADİ BAKALIM :) meleklerin yolunda alınan her gram sevaptır :)) boşver al güzelce kiloları :) Zaten doğunca sana verdirmek için elinden gelen şımarıklığı yapacak nar tanemiz :) Yavaş yavaş hamişliğe adım atılıyor yani dışardan gözler hamiş diyecek :)Candas'ım valla pantolonlarıma giremiyorum. Aslında hep dar pantolonlar giyerdim. Bir de düşük bel hepsi. Bebek daha aşağıda olduğundan rahatsız ediyor pantolonlarım. Benim bel yapım da ince olduğundan hemen belli etti kendini. Bazılarının iç karnı geniş oluyormuş, onların 4. aydan sonra belli oluyormuş karınları. Benim şimdiden belli. Gaz sorunu da var biraz. Hepsi birleşince bildiğin göbüş olduCanım ben söyleme işini çoktaaaan yaptım. Bilmeyen kalmadı. İlk bebekte face de paylaşmıştı eşim, bu kez ona izin vermedim sadece. Artık 13. haftadayız. Söylüyoruz rahat rahat. Allah kötü yazı yazmasın.
aahhh canım bak ankaradaysan çok sevindimm bende burdayım hem bende gurbetteyim aile yok adanada eşiminde aile izmirde bizler burda sadece arkadaşları olan insanlarız valla dediğin gb bir denk getirelim çok görüşmek isterimm ben ümitköyde oturuyorum sen nerdesin??
önce bir kızılay yaparız:)....sakasaka ben dediğim gb eş yok hep nöbette ne zaman istersen görüşebiliriz iş yerim çankayada 5 gb felan çıkıyorum biraz daha havalar ısınsında öyle tadını çıkarırız ankaranın olmazmı? hem dur daha seninde bir göbişini dolduralımda bu ay, öyle parka götüreceğiz kardeşleri .....
ooo ankaradakiler kaynaşmış hemen benim başım kel mi ben de ankaradayım:92:
ooo ankaradakiler kaynaşmış hemen benim başım kel mi ben de ankaradayım:92:
tamam canım bana herşey uyar ne dersen o olur,senin bir göbüşün dolsundaa ben daha bişey istemiyomm:)
elbette senin bir tek hafta sonun var koçiş için hafta arası olur. bende iş yerinde müdürümle ortak kullandığımız araba var buluşma gününde onu alırım merak etme hamiş hamiş seni bindirmem otobüslere:)hem bende binmemiş olurum....yagmur bastırdı şimdi inanılmaz gök gürlüyor oyy oyyy az kaldı eve gitmeye valla direk koltukta uzanıp pinekleyesim varrrr uykumda geldi sanırsammm bir gün zaten ben şu pcnin basında uyuyakalırsam şaşırmayın hadi ben son rutuşları yapıp kaçarım birazdan yarın için dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde göreyimm...kendine iyi bakkk candaşımmm ve diger arkadşlarımmm..
canım korkma bende 21 ocakta kürtaj olmuştum ki öyle şakır şakır kanamam olmamıştı 1martta ilk adetimi olmuştum endişelenecek bişey yok eli kulağında geliyordur adetin
olurmu tafcımmm hadi atla gel sendeee:) söz biraz havalar ısınsın buluşuyoruzz kızlar..
sağol canım ya acayip gerildim reglide olmayınca başımda, kasıklarımda belimde kaç gündür ağrı var ama kanama gelmedi,olsakda rahatlasak.
öyle deme , bene olmasada bebek gelsede rahatlasak :)
Senide bekliyoruz o zman :)) Sen nerdesin canım ? Burdan toplaşıp hep beraber bi Bodrum, bi İzmir, bi de İstanbul yaparız artık kızlara ziyaret :))
olurmu tafcımmm hadi atla gel sendeee:) söz biraz havalar ısınsın buluşuyoruzz kızlar..
anlaştık ve mutlaka :))
tabiki olsun çok istiyorum ama dr korun dedi ya 2-3ay o yüzden bide hamile kalınmayacağını düşündüğüm için bu dönemde o yüzden dedim bi an önce regli olsamda artık düzene girse ondan sonra sağlıklı bi gebelik yaşasak
olabilir vallahi neden olmasın ben de kızılaydayım bir ara buluşma düzenleriz ve inşallah o zaman hepimizin göbişi dolu olur
olabilir vallahi neden olmasın ben de kızılaydayım bir ara buluşma düzenleriz ve inşallah o zaman hepimizin göbişi dolu olur
Canım ya öncelikle rabbim bol sabır versin, inş en yakın zamanda sağlıcakla meleğine kavuşırsunkızlar nasılsın ınş bende anne olucam nasıbımde varsa tabıkı bundan 7ay önce 33 haftalık bebeğim öldü şimdi yenıden düşünuyoruz nasıpse ınş olurrrr korunmuyoruz 3aydır ama şuanlık bişi yok doktora gidiıorum yıne sorun yok rabbımın taktır ılahısı tabıkı senemg nasılsın cnm HILO KITY cnm sen nerelerdesın göruşemedık nezamandır nevar neyokk
ohh ne güzel buluşun bakalım kızlar daha çok kaynatırsınız yüzyüze olunca:)) gerçektende burda kurulan dostluklar bambaşka oluyo.ankraya gelirsem bende isterim görüşmek.ah bide bebişlerimiz olsa kuğulu parkta gezdirsek:)aklımda kalan tek park:))
kızlar nasılsın ınş bende anne olucam nasıbımde varsa tabıkı bundan 7ay önce 33 haftalık bebeğim öldü şimdi yenıden düşünuyoruz nasıpse ınş olurrrr korunmuyoruz 3aydır ama şuanlık bişi yok doktora gidiıorum yıne sorun yok rabbımın taktır ılahısı tabıkı senemg nasılsın cnm HILO KITY cnm sen nerelerdesın göruşemedık nezamandır nevar neyokk
Canım ya öncelikle rabbim bol sabır versin, inş en yakın zamanda sağlıcakla meleğine kavuşırsunSenin yaşadığın olay bizimkinden de zor maalesef ama 2. de güzellik olacak eminim ben... Hoşgeldin aramıza ...
canım teşekkur ederım sağolasın hayırlsıyla gelır ınş meleğim bana hepımıze ınşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?