Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol hilalcim bilgiler için..neyse ben kaçtım kızlar bugün hava çok güzel kızımla biraz dolaşmaya çıkalım diyorum..evden bunaldım artık..hazır bugün kendimide iyi hissediyorken..:) akşam görüşürüz. bye:)

Canım kanaman kesilmeden birlikte olma. Dinen de uygun değil tıbben de. Enfeksiyona neden olabilir...

Eşimin annesi Engiz denen bir yerden ama adı değişmiş şimdi ne diyorlar bilmiyorum gittik bir kere oraya...

hilal, çok sagol canım.. Ins yerlesırım..
Chnb ablacım buralıyım ben..oglumla annem ilgılenıyor günün 2-3 saati kadar.. O da aksam okul cıkısında alınarak.ben sabah gec cıkıyorum ıs ıcın,esnegım bu konu da.. umarım esin alnının akıyla cıkar bu sınawdan, tekrardan gırmez aynı stresse.. artık her yerden bu dil sınawları cıkıyor.. Sart oldu yanı..hadı hayırlısı..
sezen ,dr.um bana 1 ay dedı canım..rahım ancak toparlanır zaten bu süre de..

Canım iyi geçmemiş az önce telefonda konuştum ben arada bazı aylardışında 2 yıldır folik kullanıyorum gece uyumadan içiyorum kilo aldırmasın yani iştah açmasın diye ama kilo aldım(

Sezen iyi gezmeler...

chnb ablacım, hic belli olmaz.. Aılemden,arkadaslarımdan giren çok dil sınawlarına. Inan kımse sınawının nasıl gectıgını bılmıyor sorunca.. Ama basarı saglayan da çok.. Inan dili en ıyı olan bıle kendınden emın degil snwda..hayırlısı ıns, esin yanılsın ablası

Hilal hangi marka aldın kaç tane var içinde kaça aldın, gebelik testi var mı?
Ben 49+6 tl de kargo ücreti vardı. 30 ovulasyon 10 gebelik tessti Coretest markası da...

İnşallah Sezenciğim.

folik ıstah mı acıyormus..ben sabahları ıcıyordum hep.. Chnb abla,ne kadar fazlan var kı .. Veririz ins.. bırsey soracagm ;bu kanamanın devam etmesıyle göbegın ılıskısı varmı?yanı sıslık mı yapıyor,yoksa zamanla mı toparlanacak..

Hilal hangi marka aldın kaç tane var içinde kaça aldın, gebelik testi var mı?
Ben 49+6 tl de kargo ücreti vardı. 30 ovulasyon 10 gebelik tessti Coretest markası da...

abla sen söylemiştin markasını geçenlerde ama ben onu unuttum bulamadım. laboquick diye bir test buldum onu aldım bilmiyorum iyi mi. alelacele aldım bakalım inşallah iyi çıkar.20 ovulasyon 5 gebelik testi 23tlye aldım. biraz ucuz inşallah uyduruk değildir.

Canım bence kanamayla ilgisi vardır. Bitince biraz iner. Sanırım 7-8 kilo fazlam vardır. Bayadır tartılmadım...

Bilmiyorum canım. Ovulasyon hakkında bilmek istediğiniz her şey diye topik var sor oradakilere istersen. Benim 1.5 gündeelime geldi çabuk geliyorkaçıncı günün bugün? Kaç günde adet oluyorsun ben normalde 28. 12. günü başlayın diyor o zaman. Adet aralığına göre değişiyor. Ben gerçi 10. gün başladım aceleci davrandım.

kullananların yorumlarına baktım, çoğu memnun kalmış bakalım bugün sabah sipariş verdim daha. adetim genelde 26 gün sürüyor. bugün 5.gün daha. 8.gün başlayın diyor.3 güne kadar gelir herhalde diye umuyorum. gelir gelmez başlayacağım.birazdan da ateş ölçer almaya gideceğim. bugünden itibaren ateş de ölçücem bakalım abla. inşallah bu ay tutar. eşinin sınavı kötü geçmiş sanırım ancak sonuç gelmeden belli olmaz inşallah dilediği olur.

merhabalar herkese. 2 martta kürtaj oldum tam 15 gün önce kabus gibiydi. hala toparlanamadım. bebeğim 9 haftalıktı ama 6 haftalık gözüküyordu. hiç kalp atışını duyamadık. 3.5 yaşında bir kızım var. doktor 2-3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. kafam çok karışık bebek isteğimiz çok fazla. hiç beklemeyenler var 1 ay sonra kalanlar var 2 ay sonra var.

egeada, çok geçmis olsun.. İçinin ne kadar acıdıgını emin ol burdaki herkes tahmin eder.aynı zamanlı yasamısız bu acıyı..bende aynı zamanda kaybettım bebegımı..Allah evladınızı sızlere bagıslasın.ıns yenıden bebek sahıbı oluruz cümlemiz..buraya yazarsan ınan çok rahatlarsın..

Geçmiş olsun Egeada zaman geçince biraz alışıyor insan. Ki benim de bir oğlum olduğu halde ben de senin gibi çok üzgünüm. Çevremde dostum diyebildiğim insanlar malesef bu acıyı anlamıyor hele bir de çocuğumuz olduğu için hiç anlamıyor. İnşallah yeniden anne oluruz...

gunaydin kizlar hepinize ,daha eyni kalktim kahvalti yapicam .. dun gece esimle hic olmadik seyden tartistik..sabah erkenden giyinmis gitmis.. oglen oldu yok piyasada.. bazen okadar uyuz oluyorum ki bu adama neyse kahvaltimi yapiyim karnim cok acikti opuyorum hepinizi

merhaba ege ada geçmiş olsun canım bende 8 martta kürtaj oldum..seni en iyi bizler anlarız...Dünyada nasipleri olsa Allah bi şekilde korurdu..demekki bizim içinde onlar içinde hayırlı değilmiş...benimde 3 yaşında kızım var bu arada..bence bekle derim 3 ayı hem psikolojin düzelir hemde vucudun ve rahminin hazır olması lazım...

ya kızlar bu arada ben saç boyası aldım...şimdi loğusa dönemi gibiyiz ya bi zararı olurmuki?yarın saçlarımıda kestiricem..psikolojisi bozulan kadınlar ne yaparsa onu yapıyorum galiba:))

merhaba canım üzme kendini..bebeğinde etkilenir hem...erkeklerin bazen böyle terslikleri tutuyor bazen..sen kendini geri çek sessiz kal,bak nasıl tıpış tıpış geliyor:) eee kalemi ne kadar yontarsan yont hammaddesi odundur

egeada cok gecmis olsun bugunlerde gecicek insallah

hillacim insallah testlerin ugur getirsin. bende 2 ay kullandim

sezencim aynen odun odundur degistiremezsin..havada bir guzel sormayin.. sanki temmuz ayi. Ama benim havam iyi degil..soyle gunde yapilacak seymi??? bende mutfagi topliyim azcik ,bulasiklar duruyor

hilal cnm ben de laboquik kullandım memnun kaldım hatta adetten iki gün önceye ovulasyon testi sakla sana hamişliğini erken müjdelesin cnm bunda içime umut düşüren laboquick marka ovulasyon testinin pozitif çıkması ve lonelinessin sözleri bir de

kızlar bugün emir sultan ve yeşil türbeye gittik ben ziyarete girmedim ama bahçesinde oturup bol bol dua ettim hepimize allahım kabul eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…