slm kızlar hilal nilde deniz lalesi chnb abla:),ceza,lone unuttuğum varmı bilmiyorum nasılsınız..ya bişey sorucam doktorada soramadım soramamda :/ kürtajdan ne kadar sonra eşinizle birlikte oldunuz?folik asiti sağlık ocağındaki doktorla konuşup kullanırım o zaman...kan hapıda kullanmam lazım..birde hipotroidim var offf
hilal, çok sagol canım.. Ins yerlesırım..
Chnb ablacım buralıyım ben..oglumla annem ilgılenıyor günün 2-3 saati kadar.. O da aksam okul cıkısında alınarak.ben sabah gec cıkıyorum ıs ıcın,esnegım bu konu da..umarım esin alnının akıyla cıkar bu sınawdan, tekrardan gırmez aynı stresse.. artık her yerden bu dil sınawları cıkıyor.. Sart oldu yanı..hadı hayırlısı..
sezen ,dr.um bana 1 ay dedı canım..rahım ancak toparlanır zaten bu süre de..
Hilal hangi marka aldın kaç tane var içinde kaça aldın, gebelik testi var mı?
Ben 49+6 tl de kargo ücreti vardı. 30 ovulasyon 10 gebelik tessti Coretest markası da...
folik ıstah mı acıyormus..ben sabahları ıcıyordum hep.. Chnb abla,ne kadar fazlan var kı .. Veririz ins.. bırsey soracagm ;bu kanamanın devam etmesıyle göbegın ılıskısı varmı?yanı sıslık mı yapıyor,yoksa zamanla mı toparlanacak..
abla sen söylemiştin markasını geçenlerde ama ben onu unuttum bulamadım. laboquick diye bir test buldum onu aldım bilmiyorum iyi mi. alelacele aldım bakalım inşallah iyi çıkar.20 ovulasyon 5 gebelik testi 23tlye aldım. biraz ucuz inşallah uyduruk değildir.
Canım bence kanamayla ilgisi vardır. Bitince biraz iner. Sanırım 7-8 kilo fazlam vardır. Bayadır tartılmadım...
Bilmiyorum canım. Ovulasyon hakkında bilmek istediğiniz her şey diye topik var sor oradakilere istersen. Benim 1.5 gündeelime geldi çabuk geliyorkaçıncı günün bugün? Kaç günde adet oluyorsun ben normalde 28. 12. günü başlayın diyor o zaman. Adet aralığına göre değişiyor. Ben gerçi 10. gün başladım aceleci davrandım.
merhabalar herkese. 2 martta kürtaj oldum tam 15 gün önce kabus gibiydi. hala toparlanamadım. bebeğim 9 haftalıktı ama 6 haftalık gözüküyordu. hiç kalp atışını duyamadık. 3.5 yaşında bir kızım var. doktor 2-3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. kafam çok karışık bebek isteğimiz çok fazla. hiç beklemeyenler var 1 ay sonra kalanlar var 2 ay sonra var.
merhabalar herkese. 2 martta kürtaj oldum tam 15 gün önce kabus gibiydi. hala toparlanamadım. bebeğim 9 haftalıktı ama 6 haftalık gözüküyordu. hiç kalp atışını duyamadık. 3.5 yaşında bir kızım var. doktor 2-3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. kafam çok karışık bebek isteğimiz çok fazla. hiç beklemeyenler var 1 ay sonra kalanlar var 2 ay sonra var.
gunaydin kizlar hepinize ,daha eyni kalktim kahvalti yapicam .. dun gece esimle hic olmadik seyden tartistik..sabah erkenden giyinmis gitmis.. oglen oldu yok piyasada.. bazen okadar uyuz oluyorum ki bu adama neyse kahvaltimi yapiyim karnim cok acikti opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?