nuraycım bu erkekler normal zamanlarda kabalık yapıyor anlıyorum insanlık hali de hamilelik döneminde neden anlayış göstermezler acaba cnm bebeğini sevdirme de görsün :) bizim eşlerin böyle aylık dönemleri var sanki dikkat ettiniz mi kabalaşınca ard arda oluyor sonra af başlıyor sevgi damarlarımız kabarıyor :) sen üzme tatlı canını esatın var artık kocan kendi derdine yansın
günaydın kızlar bugün de ben erkenciyim dün doyasıya uyuyunca bugünde erknci oldum :)
chnb ablacım çalışma olmasına sevindim eşine de çok geçmiş olsun inşallah bebeişin gelmiştir de eşin de bu üşütme için seni suçlamaz.. ablacım izin konusunu söylediğin tşk ederim ben de bu nöbetlerde ne yapacağım die düşünüyordum yarın nöbet günüm bizim üst kademe çok azgın biz dersine de girmediğimiz için saygısız da davranıyorlar çok üzülüyorum yıpranıyorum tepişiyorlarda ayırmak zorunda kalıyoruz yani anlayacağın tam bi dert teneffüslerde elim karnımda geziyorum ha çarptı çarpacaklar die haftaya allah nasip ederde kalp atışı duyulursa bu konuda önlemimi alırım tekrar çok teşekkür ederim
hilalcim canım geçen ay dr.la tanışmaya gittiğimizde usg baktı kist oluşmuş dedi korunmayı bırakın dedi adetin 2. günü bekliyorum dedi ama nasıl olur dedim ben korunmazsam hamile kalırım diğerinde ilk denemede tuttu dedim kist varken rahat ol tutmaz demişti ilaçları kullandım temizlenmiş sonraki ayda da mucizem geldi kisti attığın için sanırım ilaç vermedi hadi bakalım kist benim gibi senin de uğurun olsun
nilde cnm sen de bizim gibi patavatsızlardan nasibini almışsın allah büyük bunlar bir sınav allahım korusun ama veren de alan da o benim şunum bunum var die böbürlenmemek gerek elimizden kayıp gider yıkılırız.. şükretmesini bilmeyen bir milletiz ne yazıkki.. rabbim hayalini kurduğumuz ezikliğini eksikliğini yaşadığımız o güzellikleri bize de yaşatsın inşallah..
Canım 3 ay kısa bir süre üzülme dr doğru demiş...
Arkadaşlarının cinsinden her yerde var demek...(
Minikler nöbet izni al mutlaka canım. Kese görününce alırsın riske etme...
kızlar günaydın. dün misafirim vardı yatılı yeni gittiler ancak yazabildim.nasılsınız.
beni sorarsanız dün misafirim vardı dert etmeye zamanım olmadı:))) şimdi misafirler gitti, eşim de kursa gitti yalnız kaldım. kafamda senaryolar kurmaya başladım yine(( bu kist bacak ağrısı da yapıyormuş duramadım dün ağrısından bugün biraz daha iyiyim. gece rüyalarla boğuşuyorum yine. rüyamda denizde kar var ben öğrencilerimle kara ayağımızı uzatmışız suya uzatır gibi. eğleniyoruz. o sırada havada helikopterle, uöaklar, jetler geçiyor ama ardı ardına onlarca. onları izlerken kar dalga gibi üzerimize doğru geliyor, kaçıyoruz. nisa diye bir öğrencim var. onun adını sayıklarken uyandım. rüyalarım gör gör bitmiyor:)))
günlük canımsın benim. yatarken aklına geldim demek ne mutlu bana. tşk ederim ilgin için. sonuçları yazmıştım okumuşsundur. sizler nasılsınız. güzel destinam napıyor?
datlum naptın yaptın mı bir test daha. merak ediyorum seni, yapsana bi daha çatlayacağım.bu arada kendine de dikkat et. iş güç yapma.
loneliness canım sonuçlar iyi çıkmış hatta bebişimiz önden bile gidiyormuş maşallah çok sevindim canım.
hellom sağol canım benim. siz nasılsınız. yanlış hatırlamıyorumsam gezmelere gidilecekmiş hadi bakalım:)))
aynen öyle deniz lalesi. bakalım inşallah bu doktor iyi gelir bana da birna önce hamile kalırım bende çok istiyorum gerçekten.
chnb ablacığım sağol. ancak kafamda hala soru işaretleri. kist erimiş az kalmış dedi ancak adetim bitti atamadı yani tamamını. bu ay da boş geçecek sanırım.yine üzgünüm yani. bu arada yeni cicileriniz hayırlı olsun ana oğul güle güle kullanın. doktora gitmişsinizi oğlun için, eminim önemli bi durum yok. bu arada kritik dönemmiş boş geçirme:)))
nilde canım benim her zamanki gibi çok pozitifsin sağol. bilmiyorum bakalım bu kistle napıcaz.inşallah dediğin gibi olur. öyle çok dualarınıza ihtiyacım var ki. o ne dediğini bilmeden konuşanları da boşver salla gitsin.
cezam sen nasılsın tatlım. hasta mısın sende kaçırdım herhalde geçmiş olsun.
minikler anlamadım canım kist var ancak erimiş büyük kısmı dedi ancak adetim bitti kalan nasıl atılacak. ilaç falan da vermedi. desene biz bu ay pas geçecez.atılmadıysa bu ay da tutmayacak. ne zaman bu sıkıntılarım bitecek. dua işine gelince kusura bakma canım okuyamadım bu hafta hep ağrı çektim sürekli yattım. eğer hala eksiğin varsa şimdi okuyayım haber ver.
nuray, candaş,minicikumut, sezen unuttuğum varsa özür sizler nasılsınız. hepinizi öpüyorum.
nilde, kolay gelsın sıze canım.hayırlı olsun yenı evleri kardesıngiln..agız tadıyla otursunlar ıns.
Bende iyiyim,görüsmeyelı pek degisık birsey yok.ama cok $ükür bu gùne.
Su bahsettign ınsanlıktan uzak sahıslara da ne desen az..bu arızalar,her türlù iklimde yasamlarını sürdürebiliyor.büzecem agızlarınıkendine iyi bak,ıns hepımız zamanı gelır de muradımıza ereriz..
slm kızlar hilal nilde deniz lalesi chnb abla:),ceza,lone unuttuğum varmı bilmiyorum nasılsınız..ya bişey sorucam doktorada soramadım soramamda :/ kürtajdan ne kadar sonra eşinizle birlikte oldunuz?folik asiti sağlık ocağındaki doktorla konuşup kullanırım o zaman...kan hapıda kullanmam lazım..birde hipotroidim var offf
slm kızlar hilal nilde deniz lalesi chnb abla:),ceza,lone unuttuğum varmı bilmiyorum nasılsınız..ya bişey sorucam doktorada soramadım soramamda :/ kürtajdan ne kadar sonra eşinizle birlikte oldunuz?folik asiti sağlık ocağındaki doktorla konuşup kullanırım o zaman...kan hapıda kullanmam lazım..birde hipotroidim var offf
merhabalar herkese. 2 martta kürtaj oldum tam 15 gün önce kabus gibiydi. hala toparlanamadım. bebeğim 9 haftalıktı ama 6 haftalık gözüküyordu. hiç kalp atışını duyamadık. 3.5 yaşında bir kızım var. doktor 2-3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. kafam çok karışık bebek isteğimiz çok fazla. hiç beklemeyenler var 1 ay sonra kalanlar var 2 ay sonra var.
canim yaa ne guzel soylemissin valla kendi derdine yansin.. simdi geldi lavaboya girdi.. bi demet gulle geldi ozur diledi... beni uzduguyle kaliyor iste kendi de uzuluyor ama ..
canlarım nasılsınız yazamadım kusura bakmayın bikaç gün daha pek giremem sanırım.ben bugün testi tekrarladım yine ikinci çizgiyi gördüm ama çok koyu değildi.ama iki testtede çıktığına ve bugün adet olmadığıma göre inşallah bebişim benimledir. dualarınıza çok ihtiyacım var.allah dileyen isteyen bekleyen herkese içinde banada nasip etsin inşallah kızlar.yarın sağlık ocağında yaptırabilirsem kan testi yaptırıcam çarşamba da tıp fakültesine gidip kan testi yaptıracağım inşallah değer artışı olur.lonelines , chnb ablacım kan pıhtılaşması testini de yaptıracağım ama hangisini yaptırmam gerekli bilmiyorum ismini verirseniz sevinirim.
hilalcim geçmiş olsun canım ama kistin eriyomuş allaha şükür inşallah bu ay bebişin müjdesini verir hazırlıklar da tamam:)
chnb ablacım eşini ikna etmişsin ne güzel ama ben bi önceki geceden umutluyum lonelines gibi kızceler yumurtanın başını baklemiş oğlanlara kaptırmamıştır inşallah:)
nildecim senide üzmüşler canım bu insanlar düşüncesizce konuşmayı bi marifet sanıyolar hiç çocuğu olmaması, 1 veya daha çocuğu da olması da önemli değil bebeğini kaybetmenin acısı bebek özlemi çok farklı bişey candaş a da söyledim allah bu acıyı onlara bile yaşatmasın.
nuray datlum kıymatlumm:)nasılsın canım eşin üzmüş seni.sana bebişine nasıl kıydı.ama gönlünü almış ne güzel:)
lonelines , minikler, deniz, sezen, candaş, ceza, hello kity sizler nasılsınız yazmışsanız dönemediysem özür dilerim.iyi dilekleriniz benimle olsun benim zaten sizlerle iyi geceler.
canlarım nasılsınız yazamadım kusura bakmayın bikaç gün daha pek giremem sanırım.ben bugün testi tekrarladım yine ikinci çizgiyi gördüm ama çok koyu değildi.ama iki testtede çıktığına ve bugün adet olmadığıma göre inşallah bebişim benimledir. dualarınıza çok ihtiyacım var.allah dileyen isteyen bekleyen herkese içinde banada nasip etsin inşallah kızlar.yarın sağlık ocağında yaptırabilirsem kan testi yaptırıcam çarşamba da tıp fakültesine gidip kan testi yaptıracağım inşallah değer artışı olur.lonelines , chnb ablacım kan pıhtılaşması testini de yaptıracağım ama hangisini yaptırmam gerekli bilmiyorum ismini verirseniz sevinirim.
hilalcim geçmiş olsun canım ama kistin eriyomuş allaha şükür inşallah bu ay bebişin müjdesini verir hazırlıklar da tamam:)
chnb ablacım eşini ikna etmişsin ne güzel ama ben bi önceki geceden umutluyum lonelines gibi kızceler yumurtanın başını baklemiş oğlanlara kaptırmamıştır inşallah:)
nildecim senide üzmüşler canım bu insanlar düşüncesizce konuşmayı bi marifet sanıyolar hiç çocuğu olmaması, 1 veya daha çocuğu da olması da önemli değil bebeğini kaybetmenin acısı bebek özlemi çok farklı bişey candaş a da söyledim allah bu acıyı onlara bile yaşatmasın.
nuray datlum kıymatlumm:)nasılsın canım eşin üzmüş seni.sana bebişine nasıl kıydı.ama gönlünü almış ne güzel:)
lonelines , minikler, deniz, sezen, candaş, ceza, hello kity sizler nasılsınız yazmışsanız dönemediysem özür dilerim.iyi dilekleriniz benimle olsun benim zaten sizlerle iyi geceler.
canım chnbnin dediği gibi kanaman bitmeden uygun değil ilişki.slm kızlar hilal nilde deniz lalesi chnb abla:),ceza,lone unuttuğum varmı bilmiyorum nasılsınız..ya bişey sorucam doktorada soramadım soramamda :/ kürtajdan ne kadar sonra eşinizle birlikte oldunuz?folik asiti sağlık ocağındaki doktorla konuşup kullanırım o zaman...kan hapıda kullanmam lazım..birde hipotroidim var offf
canım benim çok teşekkür ederim.inşallah inanki şafak yakın hepimiz için böyle hissediyorum allahım o şahıslar içinde şöyle diyorum gölge etme başka ihsan istemez :))
deniz lalesi, canım iyiyim, eşimin yanından döndüm erkenciyim :) tayin bekliyoruz demişimdir.evini boşaltacakmış bu ay, 3 ay sonrada tayin isteyecek inş bu sene sondur, ister istemez içime umut doldu, dilerim ki yarım kalmaz.sen nasılsın ? nasıl geçti haftasonu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?