Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nuraycım bu erkekler normal zamanlarda kabalık yapıyor anlıyorum insanlık hali de hamilelik döneminde neden anlayış göstermezler acaba cnm bebeğini sevdirme de görsün :) bizim eşlerin böyle aylık dönemleri var sanki dikkat ettiniz mi kabalaşınca ard arda oluyor sonra af başlıyor sevgi damarlarımız kabarıyor :) sen üzme tatlı canını esatın var artık kocan kendi derdine yansın

canim yaa ne guzel soylemissin valla kendi derdine yansin.. simdi geldi lavaboya girdi.. bi demet gulle geldi ozur diledi... beni uzduguyle kaliyor iste kendi de uzuluyor ama ..

aynen canım ya hiç düşünmüyorlar karşımdakini üzermiyim diye bence bu tipler üzmek için yapıyorlar

Canım 3 ay kısa bir süre üzülme dr doğru demiş...

Arkadaşlarının cinsinden her yerde var demek...(

Minikler nöbet izni al mutlaka canım. Kese görününce alırsın riske etme...

inşalah hepimiz daha fazla beklemeden bebek sahibi oluruz tatlım stresi yetiyor. tatlım inşallah bu ay tutmuştur seninki tam günüymüş allahım yüzünü güldürsün.eşinin sınavı içinde geçmiş olsun hiç belli olmaz bakarsın kazanır inşallah öyle olur ikinizde rahata kavuşursunuz.evet canım o cinslerden her yerde var ne yazıkki

inşallah her şey güzel olacak dedikleri gibi kistle hamile kalıp doğuran tanıyorum hemde ne kist çok büyüktü.dualarım seninle.canım zaten boşvermezsen birisini boğazlamamak elde değil:))

canım benim çok teşekkür ederim.inşallah inanki şafak yakın hepimiz için böyle hissediyorum allahım o şahıslar içinde şöyle diyorum gölge etme başka ihsan istemez :))

eğer kürtajda yanlış işlemle rahmine zarar verilmemişse ve bir komplikasyon gelişmemişse tekrar hamileliğe engel değildir cnm

canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?kanama bitmeden eşinle beraber olma.enfeksiyon riski var 2-3 hafta cinsel perhiz verdi doktorum ben 3 hafta beraber olmadım tatlım.canım ben haziranda evlendim o zamandan beri doktorum folik asit içiriyor zararlıymış dedim kim söyledi bunu hiç bir sakıncası yok dedi

canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?kanama bitmeden eşinle beraber olma.enfeksiyon riski var 2-3 hafta cinsel perhiz verdi doktorum ben 3 hafta beraber olmadım tatlım.canım ben haziranda evlendim o zamandan beri doktorum folik asit içiriyor zararlıymış dedim kim söyledi bunu hiç bir sakıncası yok dedi

canım geçmiş olsun doktorunu dinle bence 3 ay dediin nedir çabuk geçer bekleki rahminde güzel bir gebeliğe hazırlansın

canim yaa ne guzel soylemissin valla kendi derdine yansin.. simdi geldi lavaboya girdi.. bi demet gulle geldi ozur diledi... beni uzduguyle kaliyor iste kendi de uzuluyor ama ..

canım benim hepimizinki aynı sanırım üzüyorlar sonrada kendilerini affettirme çabaları sen kendini üzme üzülmek zararlı biliyorsun

canlarım nasılsınız yazamadım kusura bakmayın bikaç gün daha pek giremem sanırım.ben bugün testi tekrarladım yine ikinci çizgiyi gördüm ama çok koyu değildi.ama iki testtede çıktığına ve bugün adet olmadığıma göre inşallah bebişim benimledir. dualarınıza çok ihtiyacım var.allah dileyen isteyen bekleyen herkese içinde banada nasip etsin inşallah kızlar.yarın sağlık ocağında yaptırabilirsem kan testi yaptırıcam çarşamba da tıp fakültesine gidip kan testi yaptıracağım inşallah değer artışı olur.lonelines , chnb ablacım kan pıhtılaşması testini de yaptıracağım ama hangisini yaptırmam gerekli bilmiyorum ismini verirseniz sevinirim.

hilalcim geçmiş olsun canım ama kistin eriyomuş allaha şükür inşallah bu ay bebişin müjdesini verir hazırlıklar da tamam:)

chnb ablacım eşini ikna etmişsin ne güzel ama ben bi önceki geceden umutluyum lonelines gibi kızceler yumurtanın başını baklemiş oğlanlara kaptırmamıştır inşallah:)

nildecim senide üzmüşler canım bu insanlar düşüncesizce konuşmayı bi marifet sanıyolar hiç çocuğu olmaması, 1 veya daha çocuğu da olması da önemli değil bebeğini kaybetmenin acısı bebek özlemi çok farklı bişey candaş a da söyledim allah bu acıyı onlara bile yaşatmasın.

nuray datlum kıymatlumm:)nasılsın canım eşin üzmüş seni.sana bebişine nasıl kıydı.ama gönlünü almış ne güzel:)

lonelines , minikler, deniz, sezen, candaş, ceza, hello kity sizler nasılsınız yazmışsanız dönemediysem özür dilerim.iyi dilekleriniz benimle olsun benim zaten sizlerle iyi geceler.

datlucum ikinci cizgi azcik bile varsa bu bebis olduguna delalettir(INSALLLAHH) sen yinede yaptir testide icimiz rahat etsin..

canım fakültede yaptırabilirsin. trombofoli paneli deniyor hepsine birden, içeriğinde bir çok şeye bakılıyor.
kesin hamilesin. Allah tamamına erdirsin inşallah. içini rahat tut.
kızlar dün hiç yazamadım.şimdi geçmişi okuycam. misafirim vardı ani gelen. 2 öğün birden dışardan yedik ve karnım bozuldu çok fenayım.inşallah geçer çabuk.

canım chnbnin dediği gibi kanaman bitmeden uygun değil ilişki.
folik asite devam et. vücudun çabuk toparlanır.

günaydın kızlar nasılsınız?

Datlumm, bu habeRin çok guzeldi.. Daha yenı oldugu ıcın sılıktîr suan cizgı.. Kan tahlılıyle pekıstır,haberlerını beklıyoruz

sezen, yeni saç rengi fikrine bende sıcagım.ama hangi renk rölantiye aldım,bı temıze cıkayım,bakacagm artık bı kac degisiklige

candas,sen de erkencısın..nasılsın cnm?

canım benim çok teşekkür ederim.inşallah inanki şafak yakın hepimiz için böyle hissediyorum allahım o şahıslar içinde şöyle diyorum gölge etme başka ihsan istemez :))

ıns gönlümüze göre versin canım.. Sahıslara dedigin lafı tuttum

Son düzenleyen: Moderatör:
[günaydın herkeslere, nasılsınız ?

lonelines, güzel haberlerle gelmişsiniz şükürler olsun.maşallah ikinizede.

datlumi en güzel haber senden :) kan testiyle kesinleştir bugün inş, ama bencede haamilesin.

minikler, topiğimizin diğer taze annesi :) sen nasılsın ? belirtiler yaşanmaya başlanıyormuş inş zorlu bir dönem olmaz olsa da sağlıklı olsun herşeyi çekmeye hazırız ddeğil mi ? demekki hepimizin etrafında patavatsızlar mevcut, en doğrusu fazla dikkate almamak, dinleyen olmayınca susarlar dediğin gibi :)

[kıtty, dualarımız Çınara feda olsun, inş çabucak büyüsün çok sağlıklı güçlü kuvvetli bi delikanlı olsun :) anneside işe başlayacaktı hem 6 ay sonra, onun bir an önce annsine destek olması lazım değil mi :)

chnb, ablacım çalışma yapılmış, inş tutmuştur sağlıklı bir şekilde.eşinin sınavıda iyi geçmemiş galba ama inş sonuçlar şaşırtıcı olur yüksek bir puanla.annen geliyomuş gözün aydın ne güzel, oğlunda gözlüklenmiş, hayırlı olsun diyelim.

ceza, canım allah razı olsun dualar için, bu hafta sana okuyoruz galiba,bende 400 tane okurum.bu gece kendi duamı yapcam inş :)

nuray, canım selamlar.eşinde seni üzmüş galiba aama telafisini etmiş, kız b hamişlik eşinede yaradı be, bak hiç çiçek almayan adam 2 dir alıyor :) maşallah ama hep gönül almaya olmaz, üz üz gel çiçekle, öyle de olmaz ki :)

hilal, canım sonuçta kanamayla ilgili bir sıkıntı yok değil mi ? inş son adetin olur bu da.

günlük, çok sağol canım.bende arkadaşı uyarmaya devam edeceğim, aslında art niyetli değil de bencilce konuşuyor.belkide yapı meselesi.sinirm geçince nasılda yumuşadım.tam memleketim gbii, dengesiz ruh halim :) karadeniz yani :) alarada güzelmiş aslında elfida daha hoşuma gitti benim.neyse sonuçta ikiside çok güzel bi keşinleşsinde ismiyle sevelim :) bende eşime liva yı diiyorum bu ara haa çok güzelmiş diye dalga geçiyor.çünkü livayı biryerde okumuştum, artvinin eski adı livane, livanın anlamı ise baharın geldiği yer demekmiş, livane ordan türemiş.adama da izmir, istanbul, aydın sisimlerini çağrıştırdığı için dalga geçiyor :)
nilde,

denizlalesi, nasılsın ?

sezen,canm ilişki kanama bitene kadar yasak, kanama olmadı ve 15 gün dolduysa serbestt.

nilde, o arkadaşlarını tanımasamda ben bile çok kızdım.ne kada benciller ve maalesef hiçte farkında değiller.gerçekten onlara inat olduk resmen, hayırlısıyla hepimiz anne olacağız hemde en güzel en iyi şekilde.onlar utanacaklar o vakit.evet maalesefki damdan düşenin halini damdan düşen anlıyormuş duyarlıyım diyenler bile anlayamıyor.

minicikumut, izne ayrıldın mı ayrılcan mı ? valla hemşire fobimizi kırdın canım :) saol :)

pileo, keşke bi uğrayabilsen bebeğinden ve senden haberler bekliyoruz.

sinua, taf sıra sizde kızlar, doğumlara az kaldı :) hayırla ve sağlıkla inş ...

nazlım yine kayboldun be bacım ?

kızlar umarım ismini unuttuğum kimsler kalmamıştır.ben eşimin yanından döndüm sabah, bu haftasonu çok halsizdim ya, mal gibi desem yeridir.çakıldım kaldım yerimden kalkamadım, bu ay için uzun zamandır yaşamadığım şeyleri yaşıyorum belirti olaraki, hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum aama halsizlik uyku yorgunluk bahara geçişten olabilr diye düşünüyorumda ilk gebelikteki gibi göğüsler çok fark attı ve en önemlisi kasık sancısı var.ama şöyle aniden bıçak gibi giriyor.2-3 kez yaşadım, bi gülerken bi ağlarken nefesimi kesti o kasılma, dilerimki bebekten olsun.ihtimal verip ümitlenmek istemiyorum ama keşke demektende kendimi alamıyorum doğrusu.hayırlısı artık, dilerim bende minikler ve datlumun ardından gidebilrim.de eşimin burda olduğu günün ertei günü çatladı yumurtam, onun için de bekleyemiyorum

deniz lalesi, canım iyiyim, eşimin yanından döndüm erkenciyim :) tayin bekliyoruz demişimdir.evini boşaltacakmış bu ay, 3 ay sonrada tayin isteyecek inş bu sene sondur, ister istemez içime umut doldu, dilerim ki yarım kalmaz.sen nasılsın ? nasıl geçti haftasonu ?

ay hadi az kalmış inşallah kurtulursun yollarda gidip gelmekten.
inşallah olur şu tayin canım ya.
eşin yanında oluca stres de daha az olur, bebiş de çabuk gelir bekletmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…