Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candas ,tesekkur ederim..iyiyim canım..haftasonu; tembellık,alısverıs,ıs-guc,oglumun ödevlerı ve yıne onun gönlünü görmekle gecen,garıp 2 gundu:) ama iyıydı..
Bılmıyordum ama esınle ayrı mı kalıyordunuz?ah canım ya ne zordur ayrı kalmak bılırim.. Hadı hayırlısıyla bı araya gelin artık.. Ins bu ay -keskelerın yerını bulsun canım.. Her ay muhakkak ümıdımız olacak,ama bı ay gelecek zafer bekleyenlerın olacak kendıne ıyı bak, yol yorgunusun sanırım

günaydın canım. okuldayım. dersim boş. daha doğrusu 12. sınıflar. sınav için rapor alıp gelmiyolar. ben de geçmişe bakıyorum.

bebeem kuzumm yazını okurken ki salak surat ifademi görmeni isterdim bu olabilir mesela :)ya bebeem içim kıpı kıpır oldu bak canım ben muhasebedeyim artık patronun odasnın kapısı hemen dibizmide ve sürekli yanımıza gelio bide 2 erkek var sayfayı açsam sütyenler hamile kadın resimleri falan:)ondan açamıom ama hep okuyorum inan dualarım hep sizlerle herkesle sevinip üzülüorum yine candaş umarım yanılmazsın nasıl sevinirim anlatamam bizde bu ay çalışmaları filan rafa kaldırdık 8 nisanda sınav var deli gibi ders çalışıoruz dün beynim allak bullak oldu umarım emeklerimizin karşılığını alırız bu ay ondan salladık bebek konusunu sadece önümüzdeki hafta sonu 17.18 günler yapcas tutarsa tutar yarın eşim sperm testi için gidio umarım bişi çıkmaz erkeklerin ruhsal durumlarını hiç çekemiorum bunlaım trip kadınlara yakışıo bi tek of yazdıkça yazasım var gelip görcekler diye de kokuyorum
bu arada benim hint bülbüllerim 3 tane yumurta verdi gözüm gibi bakıom onlara şimfi anne kuluçkada bebeklerini ısıtıyo inşallah yumurtalar boş çıkmaz yavrum ufacık vucudundan 3 tane yumurta çıkardı

kızlarrr hepinizin yazdıklarını okuyorum dualarımdasınız dadlum hayırlı olsun canımm son hamilemiz sensin bence hemen kana git :)

öptüm herkesleri candaş bat ne zaman takibimdesin seviyom seni ve herkesiiiiiiiii

Son düzenleme:
günaydın canım. okuldayım. dersim boş. daha doğrusu 12. sınıflar. sınav için rapor alıp gelmiyolar. ben de geçmişe bakıyorum.

kolay gelsın canım.Kendını dinlersın bu boslukta.. Gelmedikleri iyi olmus.. Onlar gelır sen rapor alırsın artık ergen ögrencılerle ugrasmak zor olsa gerek :44:

Günaydıın herkese

İzindeyim ama işyerine gelip bir işi tamamlamam gerekti.

Gelmişken geçmişi okuyup sizlere bakayım istedim.

Datlumdan güzel haberler alıyoruz sanırımAllah tamamına erdirsin.Hakkında hayırlısı olsun.

Hello laf arasında kaynamasın.Ablam 21+3 günlük hamile.Kızımız büyüyor annesinin karnında.

Nihayet Karabük'te havalar açtı.Eşimle haftasonu gezdik bol bol..Evimize küçük küçük alışverişler yaptık.

Herkese selamlar..Güzel haberler almak dileğiyle

ay hadi az kalmış inşallah kurtulursun yollarda gidip gelmekten.
inşallah olur şu tayin canım ya.
eşin yanında oluca stres de daha az olur, bebiş de çabuk gelir bekletmez.
canım az kaldı şükür, inş hayırlısıyla olur artık.ardındanda bebek :) sen nasılsın ? dersin boşmuş.
koşturmacayla geldi geçti yani diyorsun :) senin kızın vardı değil mi ? yanlış mı hatırladım, yada karıitırrdım.yorgunum biraz, ister istemez yoruyor insanı yol.horlayanlar bağırarak konuşanlar tv son ses izleyenler olunca normal :) eşimle ayırıyız canım tam 3,5 yıldır.inş olur hayırlısıyla allah razı olsun, haklısın er yada geç ama elbet birgün zafer bizimde olacak :)
canım benim ya çok sağol, valla hepiniz iyi ki varsınız.o heyecanı nasıl hissettiriyosunuz ve de içtenliği.hayırlısıyla güzel haber verebilrim inş.dilerim ki sına süpriziniz gelmiştir size çaktırmadan, çalışma olmamış ya pek, bu bebekler 3 kağıtçıya gelme ihtimali var :)) inş sınavlardan alnınızın akıyla çıkarsınız ya sonrada gelsin bebiş :) bizde bu ay olmazsa rahim filmine gitcez, eşimin sperm testi hazr.sizede gerek kalmasada müjde versen bize.ohhh bülbüllerin yumurtalarına maşallah, onlarrda kocaman olsunlar inş ya canm benim bat 24 mart.az kaldı ya bakalım.

günaydın canım, ank ya da yaz geliyor inş.hava süper maşallah ablanın kızıda kocaman olmuş ya ne zaman büyüdü ya

canım benim inşallah inşallahh tüm güzel dileklerine anam bizim veletler valla çok nazlı çıktılar sağlıkla gelsinler canım inan beklemeye razıyım inşallah senden güzel haberler alırız sen ben ceza renkli uzun süre gebe kalamayanlarız şu tezi kıralım bi:)benimde mayıs sonunda 1 sene dolcak bakalım ne kadar bekletcek daha geçen cuma bi ark gittim bebek vardı orda oy aldım kucaama kokladım missss kaç aylık dedim annesine kasım sonunda doğdu demezmiay dedim benim oğlumda bu kadarmı olcaktı içimden yutkundum yutkundum içim bi acaip oldu valla ta kalbimden dua ettim hepimize az kalmış heycanlandımmmmm

vallla nazlı çıktılar ya, vay bee seninde amma olmuş inş senesi dolmadan kardeşi gelir ilk meleğinin canım benim ya.. evet artık şu tezi kıralım, artık kıdemli sıfatları yanlarımızdan kalksın.eminim o bebeği severken için cız etmiştir, tahmin edebiliyorum. nasipleri yokmuş yavrularımızın, allah tekrardan o güzel heyecanalrı duyguları yaşamayı nasip eder, kucağımıza almayı vs. sabırdan başka ne çaremiz var ki nazlım inş en geç yaza hepimiz hamileyiz diyeilibilir, hamilelik sıkıntılarnı paylaşırız topikte ...

ARKADAŞLAR MERHABA... ben aralık 17de kürtaj oldum 8 haftalıktı ve boş gebelikti.. ve şu an 4+0 hamileyim tekrar hamile kaldım lütfen kimse umutsuz olmasın ben de çok kendi kendimi yedim bir daha hamile kalabilecek miyim ya da kaç yıl sonra olacak diye ama Rabbim tekrar verdim umarım bu sefer sorun çıkmaz bu yorumu yazmamın nedeni negatif düşünen arkadaşlara umut olabilmek... sevgiler...

tabiki gelecek canım o günler.. Hamilelik SIKINTILARI dedigin de ALLAH 'ın iznıyle;aserdigimiz seyı bulamadı dıye kızdıgımız sevgili kocalarımız olsun
ınş baska SIKINTI olmasın .. :S

candasım bu arada sormussun ya yazmıstım aynı sayfada ama kacırdın sanırım. anaokuluna giden oglum var.ona mı ödev verıyorlar bana mı anlamıyorum

bu arada bayagı da uzun zaman ayrı kalmıssınız canım esinle,ne zor olmustur.sözlesmelımıydınız bırınız?neyse ki artık bulusuyorsunuz. Allah'ın izniyle.. Hep beraber evınızde bı arada olursunuz bundan sonra

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim anlamıyorlar işte bebek istemiyorlar ya artık tamam bitti gerisi yalan.çabalayan bir kimse görürlerse aman ne gereği var olurmu öyle şey ya allahım isteyen herkese versin insanın isterse 5 çocuğu olsun tekrar istiyorsa ve olsun diye çabalıyorsa farketmez dediğin gibi biride bir beşide bir. istemek ve çabalamak,olmadığı zaman hayal kırıklığı yada kürtajla kaybetmek onun acısını yaşayan bilir bu tiplerin böyle kayıpları olmadığı için damdan düşenin halini anlamıyorlar bu yüzdendirki yineliyorum bizi bizden başka anlayan yok burdaki arkadaşlık bu yüzdende çok kiymetli çünki hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz

canım yazmayı unuttum bu arada 2.kere 2 çizgi bu iş tamam demek tatlım sen kendine iyi bak bu sefer bebeğin seninle olacak gerçekten ben buna inanıyorum sende inan ve kalbini ferah tut dualarım seninle

aynen canım onlara inat allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı birer bebiş versin.canım belli olmaz bu işler belki tutmuştur biliyorsunki 2 gün yaşıyorlar :)) tuttu bu sefer tuttu allahım baharın bereketi bizimle olsun

kızlar hepinize ayrı ayrı merhaba nasılsınız bugün benim banka günüm ödemeler çok gelince tekrar gireceğim hepinizi çok öpüyorummm

maşallah canım allah senide bebeğinide nazarlardsn saklasın sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucaklamak nasip olsun.ama maalesef bazılarımız bu kadar şanslı değiliz, aylardır uğraşıyorz.umarım o soruların cevabnı tez zamanda bizde buluruz.teşekkürler detseğin için.
ay canım pardon ya, diğer arkadaşlarla karıştı galiba, maalesef ki kürtaj dönemleriniz aynı denk geldi ya karıştırdım, zaten kafada 1 dünya.maşallah oğlunu allah bağışlasın, sen mühendistin sanırım bunu doğru hatırlıyorum galiba değil mi ? oğlun annen okul filan ordan :) şimdi ödevlerden tüm veliler şikayetçi bence haklı olarak, çocuğun kapasitesinin üzerinde geliyor o ödevler bana fgöre.canım yok biz kadroluyuzda kurumlarımızdan kaynaklı sıkıntılar var, benim kurumum özelleşme aşamasında , ben gen. müd. teyim ve hiç biryere kıpırdayamıyorum.eşimde tsk da, benim gitmem gerekiyor ama olmuyor.bu sene sona geldik inş, gerçi az da olsa yine olmama ihtimali var ama nasipten öte yolda yok.qmin inş gelsin o günler artk.

ve sanırım yine yanlış sinyal ( adet olcam kesin, adet ağrısıda giriyor (

anlamazlar ki nolcak onlara göre hava hoş, çok uzağa gitmeye gerek yok benim kuzenlerim var öyle, aklın yok candaş , aklın olsa çocuk yağıp başına bela etmeszsin diyorlar, bekarlara çocuksuzlara imreniyorlar.kendimce cevaplıyorum onları ve o zman üzülüyorlar biz çocuklarımızın kıymetini bilemiyoruzda deseler taş çatlasın yarım saat sonra yine aynı senaryo.allah tüm isteyenlere nasip etsin dediğin gbi, 1 - 5 farketmez, isteyene istediği kadar sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar versin inş, içinde de bizlere ....

teyzemler bebek istediğimizi biliyor,kendi kızının aklında yokken ilk denemede hamile kaldı, doğdu bebek 6 aylık oldui, gelini ardından hamile kaldı yine plansız, ve şimdi çocuk 2 aylık.bense onlardan aylar önce başladım hala elim booş.üzülüyor acıyarak bakıyolar, güzel temennilerde bulunuyolar ama ne çare ki.Allah kimseyide evlatsızlıkla hayırsız evlatla sınamasın inş ...

doğru söylüyorsun tatlım bebek yokmu diye soruyorlar bende yok diyorum sonra imalı bir bakış ve tek bir söz 'hımmm' hım ney ya napıyım olmuyor işte olsa oynuycam burda olsada sizin şu bakışlarınızla karşılaşmasam diycem ama diyemiyorum çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar haklıyız ama biz kötü oluruz kıskanc derler

Son düzenleme:

hayatın özeti işte, ağza nele geliyorda işte hem biz susuyoruz, birgün inş gururla var bişey, içerde bi bebek avr demekte nasip olur.birde şunlara gıcık oluyorum ben olmadığını bilenler tahmin edenler, hamile kadınlar yani karnını gere gere dolaşıyor nispet yapıyor ya diyorum o zamn allahım benim gücüme giden seninkine gitmesin, gitmesin çünkü sonu çok kötü olabilir, cahiller ama , az merhamet zeka akıl fikir olsa hepsi adam gibi davranır.amaç canları yansında ben mest olayım.ama maalesefki hayat etme bulma dünaysı, bugün banaysa yarın sana.

candas,nilde çok haklısınız..ama o kadar ınce ruhlu ınsan,yok denecek kadar az sanırım:S herseyi herseyı soruyorlar da soruyorlar.. Mısal bebegı olmayana ısrarla neden olmuyor dıye soruyorlar,esıyle bırlıkte olamamıs bıle evlendıgnden berı çocuga sıra gelsın.ee herseyde söylenmezkı, ne desın?evlendım,cocuk sordular.bıtane oldu.ıkıncı ne zaman dıye yedıler basımı(kıme neyse alala)oldu, kızmı-erkekmı muhabbetı:S 2.bebegmde erkek dedım, 3.ye muhakkak bı kız yap dendı(daha 2.dogmamıs bıle:S)ne cehalet yaa..n'oldu dogamadı yawrum ıste.yitip gitti.yani alayını zerre taktıgm yok ınankı.sadece ınsanların patawatsızlıgna ve bosbogazlıgına sözüm.hep laf kalabalıgı, hep car car..

Ne üretkenler,kafaları ıyı bıseylere calıssa da vatana mıllete faydaları olsa

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım daha denecek ne laflar varda allah bizlere sabır versin senden ne haber napıyorsun

amann seytana uyma canım..bu seferde baska kulp takar,cekemıyor derler.. Bı söz wardı ya; Lafa bakarım laf mı dıye,söyleyene bakarım adam mı dıye

Candas,nilde çekememezlıgın sebebı kullara ınat hamis olun da görsünler..(ben arkadan gelecegm çünkü,daha çook zamanım var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…