- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.681
merhaba hilal..
Canım bu gebelik kitlerini 5 dk sonra okumayın dıyorlar..ona göre bekleyıp baksaydın ama sılınmesı garip,test bozukta olabılır.dr.a gıttignde,ultrasonla bakmamısmıydı?sen bıraz agrılı ve bulantıyla gecırıyor olmaktan dolayı arada kaldın sanırım:44:
bunlar hiç yasamadıgın seylerse ve içine sinmediyse;baska dr a da bı gıt.. Söyledıklerin benım adetlerımde ılk 3gün yasadıgm şeyler,üstelık yogun sancı da:S adet dönemlerınde olagan seyler yanı ama senın yasamadıgn bı durum demek kı.tekrardan danıs ta ıcın rahat etsın canım.. Yoksa adetın bıttı de mı,bunlar dewam mı edıyor?
mevsım gecısınde de bu agrılar ve sızılar olabılıyor.ama bulantı:S stressın varmı,olabilır.. Hangi poliklınıge gıdeceksin sımdı?yıne kadın doguma mı
hayatın özeti işte, ağza nele geliyorda işte hem biz susuyoruz, birgün inş gururla var bişey, içerde bi bebek avr demekte nasip olur.birde şunlara gıcık oluyorum ben olmadığını bilenler tahmin edenler, hamile kadınlar yani karnını gere gere dolaşıyor nispet yapıyor ya diyorum o zamn allahım benim gücüme giden seninkine gitmesin, gitmesin çünkü sonu çok kötü olabilir, cahiller ama , az merhamet zeka akıl fikir olsa hepsi adam gibi davranır.amaç canları yansında ben mest olayım.ama maalesefki hayat etme bulma dünaysı, bugün banaysa yarın sana.
amann seytana uyma canım..bu seferde baska kulp takar,cekemıyor derler.. Bı söz wardı ya; Lafa bakarım laf mı dıye,söyleyene bakarım adam mı dıye
Candas,nilde çekememezlıgın sebebı kullara ınat hamis olun da görsünler..(ben arkadan gelecegm çünkü,daha çook zamanım var)
önceki gebeliğimde de 2 gün önce de sözde özel bi hastaneye gittim. bu sefer kadın doğum hastanesine gidecem. orada bikaç iyi doktor önerdiler.
kızlar merhaba. biliyorum bu kızın derdi de hiç bitmiyor diyeceksiniz ama ben hala bi tuhafım. ağrılar zaten var o normal dedi doktor bulantım da var ek olarak. evde gebelik testi vardı bi tane, yapayım dedim. afedersin idrarı döker dökmez çizgi belirdi 10 sn içinde kayboldu. ne demek bu şimdi ya. vücudum şaştı artık tanıyamıyorum((
Önerılen bırı varsa,görün de ıçın rahat etsın canım.bende 2 ayrı özele gıttım,2 gebelıkte de.. Sımdı baska özele gıdıyorum.ama düsünüyorum da ;hastaları çok dr ıyı bıle olsa bastan savma mı olunuyor bıraz.bu son yasadıgmda ihmal varmıydı acaba-diye.neyse canım..bunu baska zaman tartısırız.. Sende haberdar et cnm,dr den sonra ..hersey yolundadır ıns
Önerılen bırı varsa,görün de ıçın rahat etsın canım.bende 2 ayrı özele gıttım,2 gebelıkte de.. Sımdı baska özele gıdıyorum.ama düsünüyorum da ;hastaları çok dr ıyı bıle olsa bastan savma mı olunuyor bıraz.bu son yasadıgmda ihmal varmıydı acaba-diye.neyse canım..bunu baska zaman tartısırız.. Sende haberdar et cnm,dr den sonra ..hersey yolundadır ıns
özelde ıyı dr.du yanı hakkında bılgı sahıbıydım de.ama gelen hastası çok.onun ıcın ıhmal olabılırmı dıyorum:S dr.um bebegn kalbı atıyor bak,kanama ıcınde dınlen dedı.ben suyunu hatırlattım,baktı,jeton dustu.yanı ustelemesem ewıme gelecektm,1ay sonra dr.a gıdecektm muayeneye.o zaman 5aylık olan bebegı,heralde sezaryenle alacaklardı.bende suan bı kaç yıl beklemeye gececektım.yanı kucuk seyler degıl bunlarbenim de kafamda olan bir sorun acaba doktorum bazı şeyleri yapmadı banada o yüzdenmi gitti bebeğim diye
özelde ıyı dr.du yanı hakkında bılgı sahıbıydım de.ama gelen hastası çok.onun ıcın ıhmal olabılırmı dıyorum:S dr.um bebegn kalbı atıyor bak,kanama ıcınde dınlen dedı.ben suyunu hatırlattım,baktı,jeton dustu.yanı ustelemesem ewıme gelecektm,1ay sonra dr.a gıdecektm muayeneye.o zaman 5aylık olan bebegı,heralde sezaryenle alacaklardı.bende suan bı kaç yıl beklemeye gececektım.yanı kucuk seyler degıl bunlar
hhaklısın .inş dilerim dileklerimiz temennilerimz gerçek olurda topiği kapatır gideriz ya...amann seytana uyma canım..bu seferde baska kulp takar,cekemıyor derler.. Bı söz wardı ya; Lafa bakarım laf mı dıye,söyleyene bakarım adam mı dıye
Candas,nilde çekememezlıgın sebebı kullara ınat hamis olun da görsünler..(ben arkadan gelecegm çünkü,daha çook zamanım var)
canım çok enteresan ya, dr ne demişti onu yazmamışsın ya da ben kaçırdım.tatmin etmedi benide açıkçası, bence bi dr a daha görün.belli olmaz belk i yine üzerine gördün, o çizginin kaybolmasıda çok enterasn.hadi psikolojik diyelimde testte de mi psikolojik ?kızlar merhaba. biliyorum bu kızın derdi de hiç bitmiyor diyeceksiniz ama ben hala bi tuhafım. ağrılar zaten var o normal dedi doktor bulantım da var ek olarak. evde gebelik testi vardı bi tane, yapayım dedim. afedersin idrarı döker dökmez çizgi belirdi 10 sn içinde kayboldu. ne demek bu şimdi ya. vücudum şaştı artık tanıyamıyorum((
o ne biçim bir söz tatlım benim niye öyle diyelim dert paylaştıkca azalır.canım sen beta hcg yaptırdınmı ya ne bileyim hamile olabilirsin diyesim geldi ama ümitlendirmekde istemem.ama deniz lalesinin dediği gibi stres de yapabilir bulantıyı.ama o çizginin kaybolması ilginç benim de kürtajdan sonra vücudumda sürekli bir şeyler oldu.(sonra anlatırım uzun uzun bunları) sen dediğin gibi en iyisi hemen bir doktora git kafan rahatlasın canım benim.
sağol tatlım iyi ki varsınız.yok canım yaptırmadım.adet olunca gerek görmedim. normal bi gebeliği hiç zannetmiyorum da başka kötü bişey çıkmasın o korkutuyor. kist de çıkabiliyormuş sanırım testte.ağrılarım sıkıntı, belim sırtım kopuyor.neyse yarın gidecem bakalım ağrılar artarsa akşam bile gidebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?