Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba. biliyorum bu kızın derdi de hiç bitmiyor diyeceksiniz ama ben hala bi tuhafım. ağrılar zaten var o normal dedi doktor bulantım da var ek olarak. evde gebelik testi vardı bi tane, yapayım dedim. afedersin idrarı döker dökmez çizgi belirdi 10 sn içinde kayboldu. ne demek bu şimdi ya. vücudum şaştı artık tanıyamıyorum((

merhaba hilal..
Canım bu gebelik kitlerini 5 dk sonra okumayın dıyorlar..ona göre bekleyıp baksaydın ama sılınmesı garip,test bozukta olabılır.dr.a gıttignde,ultrasonla bakmamısmıydı?sen bıraz agrılı ve bulantıyla gecırıyor olmaktan dolayı arada kaldın sanırım:44:

bilemedim canım ya.testin bozuk olma durumunu düşünüyorum zaten ancak bulantının, bel ve bacak ağrısının bu kadar fazla olması korkutuyor beni. normal bi gebelik yok ondan eminim ancak ters bi durum olması korkutuyor beni. evet baktı ancak arkadaşlarla konuştuk güvenemedim geri. en iyisi ben yarın bir de başka doktora görüneyim.

bunlar hiç yasamadıgın seylerse ve içine sinmediyse;baska dr a da bı gıt.. Söyledıklerin benım adetlerımde ılk 3gün yasadıgm şeyler,üstelık yogun sancı da:S adet dönemlerınde olagan seyler yanı ama senın yasamadıgn bı durum demek kı.tekrardan danıs ta ıcın rahat etsın canım.. Yoksa adetın bıttı de mı,bunlar dewam mı edıyor?

evet canım adet biteli 2 gün olacak nerdeyse. hala bu ağrılar ve bulantı devam ediyor. yoksa adetken benim de ağrır. o yüzden korkmaya başladım.

mevsım gecısınde de bu agrılar ve sızılar olabılıyor.ama bulantı:S stressın varmı,olabilır.. Hangi poliklınıge gıdeceksin sımdı?yıne kadın doguma mı

mevsım gecısınde de bu agrılar ve sızılar olabılıyor.ama bulantı:S stressın varmı,olabilır.. Hangi poliklınıge gıdeceksin sımdı?yıne kadın doguma mı

önceki gebeliğimde de 2 gün önce de sözde özel bi hastaneye gittim. bu sefer kadın doğum hastanesine gidecem. orada bikaç iyi doktor önerdiler.

dediğin gibi bunu yaşayan bilir.allahım bunu kimsenin başına vermesin onların bile. sağlıkla alsınlar bebeklerini. ama böyle bir şey başlarına gelmemiş ya gayet rahatlar. bunda bir şey var o yüzden bunlar başına geliyor diyen tanıyorum benim malum 'arkadaşlarım' arasında.ya ben kürtaj oldum telefon ediyorlar neymiş sorun diyorlar ben diyorumki rastlantısal bebek problemiymiş.iş yerine bir gidiyorumki genlerinde bir bozukluk varmış o yüzden bebeğin kalbi durmuş.sonraki söylentide bak bu kadar aydır deniyorlar bunların çocuğu olmuyor benimki ilk ayda tutmuştu.arkadaşım herkesin bünyesi aynımı bazılarımızınki hemen tutuyor bazılarınki 1 yıl sonra sanane be sanane

canım benim zaten sabır diyoruz yapacak başka bir şey yok.bir laf söylesek dediğin gibi çekemiyor derler.seninde öyle güzel bir bebeğin olacak ki ellere inat sağlıkla mutlulukla büyüteceksin bu kadar çektiğine karşılık güzel allahım çok iyi şeyler verecek sana.emin ol buna.canım senin ağzına sağlık.ne güzel sözler bunlar hep birlikte güzel günler göreceğiz inşallah

önceki gebeliğimde de 2 gün önce de sözde özel bi hastaneye gittim. bu sefer kadın doğum hastanesine gidecem. orada bikaç iyi doktor önerdiler.

Önerılen bırı varsa,görün de ıçın rahat etsın canım.bende 2 ayrı özele gıttım,2 gebelıkte de.. Sımdı baska özele gıdıyorum.ama düsünüyorum da ;hastaları çok dr ıyı bıle olsa bastan savma mı olunuyor bıraz.bu son yasadıgmda ihmal varmıydı acaba-diye.neyse canım..bunu baska zaman tartısırız.. Sende haberdar et cnm,dr den sonra ..hersey yolundadır ıns

o ne biçim bir söz tatlım benim niye öyle diyelim dert paylaştıkca azalır.canım sen beta hcg yaptırdınmı ya ne bileyim hamile olabilirsin diyesim geldi ama ümitlendirmekde istemem.ama deniz lalesinin dediği gibi stres de yapabilir bulantıyı.ama o çizginin kaybolması ilginç benim de kürtajdan sonra vücudumda sürekli bir şeyler oldu.(sonra anlatırım uzun uzun bunları) sen dediğin gibi en iyisi hemen bir doktora git kafan rahatlasın canım benim.

benim de kafamda olan bir sorun acaba doktorum bazı şeyleri yapmadı banada o yüzdenmi gitti bebeğim diye

ben de aynı şeyleri düşünüyorum canım belki de vardı.tamam canım sağol haberdar ederim.öpüyorum.

benim de kafamda olan bir sorun acaba doktorum bazı şeyleri yapmadı banada o yüzdenmi gitti bebeğim diye
özelde ıyı dr.du yanı hakkında bılgı sahıbıydım de.ama gelen hastası çok.onun ıcın ıhmal olabılırmı dıyorum:S dr.um bebegn kalbı atıyor bak,kanama ıcınde dınlen dedı.ben suyunu hatırlattım,baktı,jeton dustu.yanı ustelemesem ewıme gelecektm,1ay sonra dr.a gıdecektm muayeneye.o zaman 5aylık olan bebegı,heralde sezaryenle alacaklardı.bende suan bı kaç yıl beklemeye gececektım.yanı kucuk seyler degıl bunlar

doğru söylüyorsun tatlım ben hamile kalmadan önce test yaptırmıştım hamile olunca onlarıda götürdüm onlarla yorum yaptı ek bir tahlil istemedi halbuki pıhtılaşma testi ve hamilelikten bir ay öne yaptırdığım testin tekrarlanması gerekiyormuş.ama yapmadı(benimkininde çok hastası var ama ne biliyim belki biz bebeğimizi kaybettiğimiz için çok hassasıs bu yüzden bize her şey eksik, yanlış geliyor

hhaklısın .inş dilerim dileklerimiz temennilerimz gerçek olurda topiği kapatır gideriz ya...
canım çok enteresan ya, dr ne demişti onu yazmamışsın ya da ben kaçırdım.tatmin etmedi benide açıkçası, bence bi dr a daha görün.belli olmaz belk i yine üzerine gördün, o çizginin kaybolmasıda çok enterasn.hadi psikolojik diyelimde testte de mi psikolojik ?

hilalcim ne zaman gideceksin doktora haber ver bize merak ederiz tamammı tatlım sen rahat ol dualarımız seninle

sağol tatlım iyi ki varsınız.yok canım yaptırmadım.adet olunca gerek görmedim. normal bi gebeliği hiç zannetmiyorum da başka kötü bişey çıkmasın o korkutuyor. kist de çıkabiliyormuş sanırım testte.ağrılarım sıkıntı, belim sırtım kopuyor.neyse yarın gidecem bakalım ağrılar artarsa akşam bile gidebilirim.

kist ağrı yapabilir tatlım ama bilemedim şimdi. ama kötü bir şeyin yoktur eminim allah korusun öyle bir şey olsaydı doktor anında söylerdi bu düşünceyi eliyoruz kafandan sevmedim bu düşünceyi.öyle şeyler düşünme tamammı canım benim ama senin kafan hep orda biliyorum huzursuz bir gece geçireceğine hemen git derim gitki kafan rahatlasın.hilalllll grip oluyor olmayasın ben grip olacakken böyle her yerim ağrır canım ya.canım ne zaman gidersen git ama doktordan gelince hemen yaz merak ederiz tatlım biz.

nildecim dogru dıyorsun canım bızım hassasıyetımız zaten yüksek..ama sunu bu topige gelınce daha ıyı anlamdım kı;gebelıkte yapılan onca test yetersızmıs.cunku burda kayıbı olan herkesın haftası,sebebı hep baska..

Sadece yasadıgımız bu tatsız durumlardan sonra yenı bı gebelıkte(Allah ızın verırse ıns)hekımın bıze gecmıs öykümüzden dolayı daha hassas olacagı ümidini tasıyorum.. gebelık fıkrı bana suan sıcak gelmıyor ama bu ümit bu hıssıyatı da yıkıyor..tesellı edıyor dıyeyım.. Ya öyle karmasık duygularım var aslında,fazla açılmıyim.. Neysee..bogulacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…