Canım kanaman kesilmeden birlikte olma. Dinen de uygun değil tıbben de. Enfeksiyona neden olabilir...
Eşimin annesi Engiz denen bir yerden ama adı değişmiş şimdi ne diyorlar bilmiyorum gittik bir kere oraya...
Aaa engizi biliyorum eşimin bazı akrabaları var orada:)
Ya, biraz daha araştırsak akraba çıkacaklar demek ki:))
Hilal için rahatetsin git bakalım başka dr ye...
Candaş inşallah canım az kalmış zamanın.Güzel haberler ver bize.
Hilal yumurtlaman yakın da olabilir. Akşam yine yap testi bakalım.
Diğer kızlar nasıllar...
Nuray bizde dün akşam çok kötü tartıştık yıllardır tartışmamıştık böyle. Gözlerim şişti ağlamaktan. Sabah makyajla kapattım.Umarım öğrenciler çakmamıştır...Oğlan da etkilendi. slında hiç olmazdı her şey üzt üste geldi...
Hilal geçmiş olsun canım yaa.ihmal etme inş. kötü bişey yoktur..bendede boyun düzleşmesi var mesela boynum ağrıdığında sürekli midem bulanıyor...belki seninkide böyle birşeydir diycem ama belin sırtında ağrıyormuş..git bi için rahat etsin canım..
deniz yıldızı..bugün tekrar abdestleneyim,yapıcam boyamı..ya bitkşsel saç boyası aldım ama..içimde rahat değil...her bitkisel bitkisel olmayabiliyor? hint kınaları var onlar hakkında ne düşşünüyorsunuz kızlar?
sorma canım psikolojisi bozulan kadınlar ne yapıyorsa onu yapıyoruz bizde:)))
chnb ablacım benden iyilik.sende daha ıyısın umarım..cocuk ıçın zor oluyor bu durumlar.bende çocuk görecek dıye,adama çatamıyorum.. Is yogunlugu,stress ;ınsanın ıcınde bırıkıyor..sonunda o enerjı patlayıp dısarı cıkıyor(canım esınde sınaw üstü gerilmistir kesın)..arada olur öyle seyler,gönlünü de alır.köselı bunların kı,ancak düsüyor jeton..
ıns üstesinden gelırsınız ablacım,senın gıbı annesı var.dogrusu yogunmussun,kısmen yardımcı olabılıyosundur.röfle mi?woowwÖyle canım. Bu sene oğlum 1. sınıfta ve malesef okuma yazma konusunda sıkıntılarımız var. Eşim her gece 11de geliyor. Her gün dersim var. Yorgunum çok. Sinirlerim çok yıprandı. Ben de röfle yaptıracağım... Hepimiz depresyondayız.:))
Bir insan bir reklamda bu kadar nasıl duygulanır. Her izlediğimde gözlerim doluyor, kıyamam ben ona...
Sütaş Reklami - Peşimizden Gelin 2012 - YouTube
o ne biçim bir söz tatlım benim niye öyle diyelim dert paylaştıkca azalır.canım sen beta hcg yaptırdınmı ya ne bileyim hamile olabilirsin diyesim geldi ama ümitlendirmekde istemem.ama deniz lalesinin dediği gibi stres de yapabilir bulantıyı.ama o çizginin kaybolması ilginç benim de kürtajdan sonra vücudumda sürekli bir şeyler oldu.(sonra anlatırım uzun uzun bunları) sen dediğin gibi en iyisi hemen bir doktora git kafan rahatlasın canım benim.
ah sezenim ah.. Ne yapacagmızı sasırdık.ne renk aldın?ben karamel,küllü kumral dore,çıkolata kahve arasındayım..bi kaç hafta gecsın de öyle gırısecegm.hınt kınası yapsan bıle sonra ustune boya tutmayabılır.rıske gırme.hadı kolay gelsın:)
sağol canım koyu kahve ton aldım..yani kendi saç rengim..karamel alayım dedim sonra vaz geçtim şimdide aklım onda kaldı göz rengimede uyardı..neyse artık aldık bi kere bir dahakine:)
chnb abla sendemiii:)) hepimiz bebeklerimiz için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz...en güzel şekilde hamile kalalımki sonra hamile kalınca bunları yapmaya hasret kalıcaz...hepimiz birer kezban olucaz dimi nuray:)))))
Aman oyle demeyin arkadaslar bazilarinin icleri kararip rahatsiz oluyor.Kendi konustugu arkadaslari disinda dert,tasa,hastalik dinlemek istemiyor.Neyse onemsiz mevzulari gecersek kurtajdan sonra vucut eski duzenine gelmeye calistigi icin belki ondan farkli seyler yasiyorsundur hilalcim.Bende hala bircok sikintiyla ugrasiyorum.Dilerim en kisa zamanda sagligimiza kavusuruz.Moral cok onemli yalniz.Moralleri bozmamaya calisalim kizlar.
Aranizda hamile kalan oldu mu ondan merak edip foruma bakayim dedim.Hersey gonlunuzce olsun.
günaydın ablacım, inş nasip olur o güzel haber.sen nasılsın ? oğlunun ismi ne güzelmiş :) ikiside süper.sahab farkettim, o reklamda izliyeceğim.izleyemedim daha.Ya, biraz daha araştırsak akraba çıkacaklar demek ki:))
Hilal için rahatetsin git bakalım başka dr ye...
Candaş inşallah canım az kalmış zamanın.Güzel haberler ver bize.
Hilal yumurtlaman yakın da olabilir. Akşam yine yap testi bakalım.
Diğer kızlar nasıllar...
Nuray bizde dün akşam çok kötü tartıştık yıllardır tartışmamıştık böyle. Gözlerim şişti ağlamaktan. Sabah makyajla kapattım.Umarım öğrenciler çakmamıştır...Oğlan da etkilendi. slında hiç olmazdı her şey üzt üste geldi...
canım inş önemli değildir, geçen annemde feci adet ağrısı çekti acile götürdük hiç bişey çıkmadı kisti vardı ama o ağrı yapmaz demiş, apandist sandılar iğnede vurunamadı belirtisiz bir ağrıdan ötürü 2 gün uğraştılar şükür geçti.insan ağrı girince aklına kötü şeylerde getiriyor tabi ama inş önemli bişey çıkamyacak diye düşünüyorum.güzel haberlerini bekliyoruz.nilde canım sağol hastanede tanıdık var. yarın gelsin demiş gidecm bakalım öğleden sonra.haber veririm gelince.
candaş bilemedim canım ya. doktor kist oluşmuş ancak büyük kısmı erimiş dedi.ağrı yapabilir demişti. ancak kopuyor belim. mide bulantısı da var. umarım kötü bişey yoktur. neyse yarın öğreneceğiz bakalım.
bundan iyisi şamda kayısı bencede :) aallah bozmasın.saçlarda uzamış ohh. bende saçımı yen, boyadım kendim, kızıala ama bayağı net kızıl ldu.allahtan sert göstermedi.ben hamileliğimde belki boyatamam ama sanırım kestirmek eserse kestiririm.ama o psikolojide başka tabi belkide tam zıddını düşünürüm.ablacim reklam cok guzelmis cidden ilk defa izledim...sende mi esinle tartistin??? kiyamam yaa gerci bizim ki okadar salak bi sebeptiki cabukta gecti zaten.. insallah sizinde oyle bir sebeptir.. en kisa zamanda gecer..
Candasim evet benim kocada bei uzdugu gunlerde aliyor cicek dogru soyluyosun valla haaa birde ozel gunleride unutmayalim okadarciiikkk... :))) bundan iyisi samda kayisi
hilalcim gecmis olsun agrilarin gecmemis bencede doktoru degistir bakalim ne diyecek..
Sac degisikligi yapiliyomus. SUper valla .. benim esim sacimi hiiiic boyattirmaz dogalliktan yanaymisannemde saclarimi kestirmiyo hamileyim diye suan saclarim belimde .. vala bigun Hello demisti kezbana dondum diye aynen bende kezbana dondum ... salkim sacak dolaniyom evde.. Allahtan kapaliyimda disarda kurtariyoruz :)))
güle güle kullan canım saçını boyayınca.inş uğur getirsin yeni imajın sana, seneme getirmişti :)sağol canım koyu kahve ton aldım..yani kendi saç rengim..karamel alayım dedim sonra vaz geçtim şimdide aklım onda kaldı göz rengimede uyardı..neyse artık aldık bi kere bir dahakine:)
chnb abla sendemiii:)) hepimiz bebeklerimiz için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz...en güzel şekilde hamile kalalımki sonra hamile kalınca bunları yapmaya hasret kalıcaz...hepimiz birer kezban olucaz dimi nuray:)))))
günaydın kızlar,
rolle nerelerdesin, nasıl oldun?
chnbcim, bir arkadaşın da dediği gibi sınav falan gerilmiştir adam. haklıysan da üstüne gitme. yoks akötü geçti de seni mi suçlıyor çalışmalardan?
nuraycım, ben de kestirmiyorum saçımı. batıl inanç ama olsu. sabrederiz ne var ya. büyüklerin bir bildiği vardır diyorum ben de.
miniklercim, nasılsın?dün yazmamışsın?duanda kaç tane eksik var?ben 400 yazmıştım ama hastalıktı, misafirdi, doktordu derken inşallah bugün başlıycam. sana yazamadım diye bu sayıyı kattın mı bilmiyorum. ona göre cevap bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?