Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Candas canım bende 400 okurum .. Neye niyetlenıyorsunuz

sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
tamam o zaman cezaya başlıyayım.

cezacım bende 300 okurum..bitirince özel msj atarım
ekliyorum senide canım o zman.
Candas canım bende 400 okurum .. Neye niyetlenıyorsunuz
tamam ccanım, cezanın bebeğinin olması için niyet ediyoruz.sırayla tüm topiğe okuyalım dedik, ama ismen niyetleneceğiz sanırım.ben sana isimleri mesaj atarım.çok sağol şimdiden.
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
tamam o zaman cezaya başlıyayım.

tamam canım anlaştık.bende iyiyim şükür hava çok güzel keyfimde haliyle :))

Chnb, 400 adet

Lonelines, 400 adet

Candaş, 400 adet

Renkiatlas, 300 adet

Denizlalesi, 400 adet

ah canım bilmezmiyim içinde kopan fırtınaları binlerce soruyu benim bebeğimin kalbi durdu ama nedennn doktor üçüncüden sonra test yapıyoruz bu bebeğe ait rastlantısal kayıp dedi benim testlerimin hepsi iyi ama dediğn gibi daha ne testler varmış bilmediğim buraya girince öğrendim.canım içinden ne geçiyorsa yaz yazki rahatla belkide bizim de aynı sorunlarımız var yada aynı duygularımız içimizde bastırdığımız.onları hep birlikte aşalım sonrada bebişlerimiz olunca hep beraber buluşup bu günleri analım

saol canım iyiyim sen nasılsın.bazen bizdede oluyor böyle tartışmalar yaşadığımız stres gerginlik buna sebep eşininde zaten sınavdan dolayı yeteri kadar stresli iki stres çarpıştı veeee... çok normal tatlım eminim bugün gönlünü alacaktır sen rahat ol bak inşallah bebiş karnına konmuştur sen sakin olki o sana güzel güzel tutunsun

canım benim hadi hayırlı haberlerle gel kuzummm benimmm

canım benim dediğin gibi bitkisel bile olsa içinde yine kimyasal var benim kuaförüm çok karşı bitkisel boyalara ben emin olamıyorum zararsız olduğuna diyor biraz daha bekle derim ben ama sen ne zaman kürtaj olmuştun canım karıştım ben bu ara kanaman falan bittiyse beklemedeysen hemen boyat ve kestir ben denemelerde olduğum için hiç bir şey yaptıramıyorum çok vahim bir durumdayımmm(

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim.allahım hepimizin gönlünün muradını versin

canım çok teşekkür ederim.allahım hepimizin gönlünün muradını versin

canım bende okurum

Candasım tamam canım..bıtırınce teyit ederim sana..

selam nillde..
Yazdıklarını okudum canım.ıste öyle;hayat bize tecrübe ettirince bizde lambalar yanıyor.. Yoksa durduk yere bu kadar donanamayız,ba$a gelınce ögrenıyoruZ.Hayırlısıyla hersey daha ıyı olur ins

ee nilldecım sen saclarda degısıklık yaptın mı:)

kızlarrr nerelerdesiniz hepinize merhaba

merhaba canım, sen nasılsın ?

kürtajı tetikleyen bir etken sanki radyasomnlardır diye düşündüm, kaktüsün gerçekten etkisi var mı diye bakıyodum nete.bilim adamları böyle bişeyin olmadığını yazmış, üzüldüm ya keşke olsaydı, etrafımızı kaktüslerle donatırdık :)

ekliyorum senide listeye.ama kaç tane okuyabilirsin ? ona göre yazayım. isimleri mesaj atarım sanada .face varsa biz kızlarla ordan ekliyiz.ekleşebiliriz.

sende güle güle kullan canım..:) seneme uğur getirmiş sezene de getirir inşallah:) tabi buradaki tüm arkadaşlarada:)

evet doğru bende onu düşünerek tereddütle aldım zaten..artık aldık boyayacaz...aslında kanamam kesilmişti ama 2 gündür tekrar oldu bugün abdest alırsam yaparım...salavatı tefriciye bende alabilirim kızlar ne zamana kadar okunacak..birde şunu duymuştum kızlar normalde salavat olduğu için okunabiliyor ama niyete okununca abdestli olmak gerekiyormuş..

456347653uytıukjjjjıuyıur

Son düzenleme:

yok canım ya kürtajdan sonra saçımı kestirip boyatmıştım şimdi denmelerdeyiz diye bir şey yaptıramıyorum ama çok kötü bir haldeyim
((

canım bende 300 falan okuyabilirim ne kadar bir sürede okuyacağız?bu 400 de olabilir face var tatlım yazıyımmı burdan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…