sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.günaydın ablacım, inş nasip olur o güzel haber.sen nasılsın ? oğlunun ismi ne güzelmiş :) ikiside süper.sahab farkettim, o reklamda izliyeceğim.izleyemedim daha.
canım inş önemli değildir, geçen annemde feci adet ağrısı çekti acile götürdük hiç bişey çıkmadı kisti vardı ama o ağrı yapmaz demiş, apandist sandılar iğnede vurunamadı belirtisiz bir ağrıdan ötürü 2 gün uğraştılar şükür geçti.insan ağrı girince aklına kötü şeylerde getiriyor tabi ama inş önemli bişey çıkamyacak diye düşünüyorum.güzel haberlerini bekliyoruz.
bundan iyisi şamda kayısı bencede :) aallah bozmasın.saçlarda uzamış ohh. bende saçımı yen, boyadım kendim, kızıala ama bayağı net kızıl ldu.allahtan sert göstermedi.ben hamileliğimde belki boyatamam ama sanırım kestirmek eserse kestiririm.ama o psikolojide başka tabi belkide tam zıddını düşünürüm.
güle güle kullan canım saçını boyayınca.inş uğur getirsin yeni imajın sana, seneme getirmişti :)
günaydın.nasılsın canım ? miniklerin duası tamamlanmış, diğer arkadaşa okuyalım dedi, bu hafta sıra cezada oluyor bu durumda. bi liste yapalaım onada.
Cezaya okunacak salatı tefriciyeler.
Chnb, 400 adet
Lonelines, 400 adet
Candaş, 400 adet
Katılmak isteyen olursa bekleriz.Nuray sanırım sende alırım demiştin ? yanlış mı hatırladım ?
ekliyorum senide canım o zman.cezacım bende 300 okurum..bitirince özel msj atarım
tamam ccanım, cezanın bebeğinin olması için niyet ediyoruz.sırayla tüm topiğe okuyalım dedik, ama ismen niyetleneceğiz sanırım.ben sana isimleri mesaj atarım.çok sağol şimdiden.Candas canım bende 400 okurum .. Neye niyetlenıyorsunuz
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
tamam o zaman cezaya başlıyayım.
nildecim dogru dıyorsun canım bızım hassasıyetımız zaten yüksek..ama sunu bu topige gelınce daha ıyı anlamdım kı;gebelıkte yapılan onca test yetersızmıs.cunku burda kayıbı olan herkesın haftası,sebebı hep baska..
Sadece yasadıgımız bu tatsız durumlardan sonra yenı bı gebelıkte(Allah ızın verırse ıns)hekımın bıze gecmıs öykümüzden dolayı daha hassas olacagı ümidini tasıyorum.. gebelık fıkrı bana suan sıcak gelmıyor ama bu ümit bu hıssıyatı da yıkıyor..tesellı edıyor dıyeyım.. Ya öyle karmasık duygularım var aslında,fazla açılmıyim.. Neysee..bogulacagız
Ya, biraz daha araştırsak akraba çıkacaklar demek ki:))
Hilal için rahatetsin git bakalım başka dr ye...
Candaş inşallah canım az kalmış zamanın.Güzel haberler ver bize.
Hilal yumurtlaman yakın da olabilir. Akşam yine yap testi bakalım.
Diğer kızlar nasıllar...
Nuray bizde dün akşam çok kötü tartıştık yıllardır tartışmamıştık böyle. Gözlerim şişti ağlamaktan. Sabah makyajla kapattım.Umarım öğrenciler çakmamıştır...Oğlan da etkilendi. slında hiç olmazdı her şey üzt üste geldi...
nilde canım sağol hastanede tanıdık var. yarın gelsin demiş gidecm bakalım öğleden sonra.haber veririm gelince.
candaş bilemedim canım ya. doktor kist oluşmuş ancak büyük kısmı erimiş dedi.ağrı yapabilir demişti. ancak kopuyor belim. mide bulantısı da var. umarım kötü bişey yoktur. neyse yarın öğreneceğiz bakalım.
Hilal geçmiş olsun canım yaa.ihmal etme inş. kötü bişey yoktur..bendede boyun düzleşmesi var mesela boynum ağrıdığında sürekli midem bulanıyor...belki seninkide böyle birşeydir diycem ama belin sırtında ağrıyormuş..git bi için rahat etsin canım..
deniz yıldızı..bugün tekrar abdestleneyim,yapıcam boyamı..ya bitkşsel saç boyası aldım ama..içimde rahat değil...her bitkisel bitkisel olmayabiliyor? hint kınaları var onlar hakkında ne düşşünüyorsunuz kızlar?
Aman oyle demeyin arkadaslar bazilarinin icleri kararip rahatsiz oluyor.Kendi konustugu arkadaslari disinda dert,tasa,hastalik dinlemek istemiyor.Neyse onemsiz mevzulari gecersek kurtajdan sonra vucut eski duzenine gelmeye calistigi icin belki ondan farkli seyler yasiyorsundur hilalcim.Bende hala bircok sikintiyla ugrasiyorum.Dilerim en kisa zamanda sagligimiza kavusuruz.Moral cok onemli yalniz.Moralleri bozmamaya calisalim kizlar.
Aranizda hamile kalan oldu mu ondan merak edip foruma bakayim dedim.Hersey gonlunuzce olsun.
Aman oyle demeyin arkadaslar bazilarinin icleri kararip rahatsiz oluyor.Kendi konustugu arkadaslari disinda dert,tasa,hastalik dinlemek istemiyor.Neyse onemsiz mevzulari gecersek kurtajdan sonra vucut eski duzenine gelmeye calistigi icin belki ondan farkli seyler yasiyorsundur hilalcim.Bende hala bircok sikintiyla ugrasiyorum.Dilerim en kisa zamanda sagligimiza kavusuruz.Moral cok onemli yalniz.Moralleri bozmamaya calisalim kizlar.
Aranizda hamile kalan oldu mu ondan merak edip foruma bakayim dedim.Hersey gonlunuzce olsun.
o zaman size oyle dua edeyim sezencim .. insallah hepiniz en yakin zamanda kezban olun
günaydın ablacım, inş nasip olur o güzel haber.sen nasılsın ? oğlunun ismi ne güzelmiş :) ikiside süper.sahab farkettim, o reklamda izliyeceğim.izleyemedim daha.
canım inş önemli değildir, geçen annemde feci adet ağrısı çekti acile götürdük hiç bişey çıkmadı kisti vardı ama o ağrı yapmaz demiş, apandist sandılar iğnede vurunamadı belirtisiz bir ağrıdan ötürü 2 gün uğraştılar şükür geçti.insan ağrı girince aklına kötü şeylerde getiriyor tabi ama inş önemli bişey çıkamyacak diye düşünüyorum.güzel haberlerini bekliyoruz.
bundan iyisi şamda kayısı bencede :) aallah bozmasın.saçlarda uzamış ohh. bende saçımı yen, boyadım kendim, kızıala ama bayağı net kızıl ldu.allahtan sert göstermedi.ben hamileliğimde belki boyatamam ama sanırım kestirmek eserse kestiririm.ama o psikolojide başka tabi belkide tam zıddını düşünürüm.
güle güle kullan canım saçını boyayınca.inş uğur getirsin yeni imajın sana, seneme getirmişti :)
günaydın.nasılsın canım ? miniklerin duası tamamlanmış, diğer arkadaşa okuyalım dedi, bu hafta sıra cezada oluyor bu durumda. bi liste yapalaım onada.
Cezaya okunacak salatı tefriciyeler.
Chnb, 400 adet
Lonelines, 400 adet
Candaş, 400 adet
Katılmak isteyen olursa bekleriz.Nuray sanırım sende alırım demiştin ? yanlış mı hatırladım ?
kızlarrr nerelerdesiniz hepinize merhaba
canım benim dediğin gibi bitkisel bile olsa içinde yine kimyasal var benim kuaförüm çok karşı bitkisel boyalara ben emin olamıyorum zararsız olduğuna diyor biraz daha bekle derim ben ama sen ne zaman kürtaj olmuştun canım karıştım ben bu ara kanaman falan bittiyse beklemedeysen hemen boyat ve kestir ben denemelerde olduğum için hiç bir şey yaptıramıyorum çok vahim bir durumdayımmm(
selam nillde..
Yazdıklarını okudum canım.ıste öyle;hayat bize tecrübe ettirince bizde lambalar yanıyor.. Yoksa durduk yere bu kadar donanamayız,ba$a gelınce ögrenıyoruZ.Hayırlısıyla hersey daha ıyı olur ins
ee nilldecım sen saclarda degısıklık yaptın mı:)
merhaba canım, sen nasılsın ?
kürtajı tetikleyen bir etken sanki radyasomnlardır diye düşündüm, kaktüsün gerçekten etkisi var mı diye bakıyodum nete.bilim adamları böyle bişeyin olmadığını yazmış, üzüldüm ya keşke olsaydı, etrafımızı kaktüslerle donatırdık :)
ekliyorum senide listeye.ama kaç tane okuyabilirsin ? ona göre yazayım. isimleri mesaj atarım sanada .face varsa biz kızlarla ordan ekliyiz.ekleşebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?