Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım adetin bittiyse denemelrdede değilsin boyat sonra boyatamıyorsun zaten

sende güle güle kullan canım..:) seneme uğur getirmiş sezene de getirir inşallah:) tabi buradaki tüm arkadaşlarada:)
teşekkürler canım, inş aynı uğru getirecek diyelim :) bu arada benimde boyadan sonraki ilk adetim olacak batıl inanç yapayım totem filan belki rast gelir :)) saputtık zaten aylardır işimiz batıllara kaldı :)
canım sanırım yine bi 1 hafta sürer rahat.abdestini al okuyabilirsen memnun oluruz.haberleşiriz yine .. teşkkürler :)
canım bende 300 falan okuyabilirim ne kadar bir sürede okuyacağız?bu 400 de olabilir face var tatlım yazıyımmı burdan:)))

tamam ekliyorum.açık adres olmazsa yaz :)) ama istersen mesaj at ordan bulup ekleyim ben seni kızlarıda yönlendireyim :)

Chnb, 400 adet

Lonelines, 400 adet

Candaş, 400 adet

Renkiatlas, 300 adet

Denizlalesi, 400 adet

Nilde, 400 adet
(cezanın işini hafifletelim ama fazla gelirse haberleşelim 300 e düşürelim olur mu :)

kızlar merhaba dün giremedim midem iyi değil bir de fena uyku halindeyim

loneliness cnm sen sormuştun sankim benim dualr bitmiş hatta fazlası bile oldu ama ben duasını okuyamıyorum öyle bir uyku modundayımki banyo için erken kalkıyorum eşimle de bu konuda tartışıyoruz sinüzitim olduğu için ama havalar güzelleşti artık sen nasılsın cnm nasıl gidiyor

chnb ablacım okudum çok üzüldüm ama çok zor günler yaşadınız kolay değil biz biraz daha duygusalız sağa sola sarıp deşarj olabiliyoruz ama kocişlerimizin bize sarmaktan başka yolları olmuyo sanki şu sınav açıklansın allahın izniyle geçer inşallah ve gönlünü alır sen de düşünüp üzme kendini

nuraycım o benzetmeyi kim yaptıysa bugünlerde aynen öyleyim ilk bebeğimden sonra boya yaptırmadım bir de kızıldım ben onun saçtan gitmesi kadar rezil bir dönem yok hala saç uçlarımda kızıllık var :)

ceza cnm buara ben duaya niyetlenmeyim annemler geliyor bi kaç gün kalırlar sanırım bir de görümcem geldi yemeğe al yanına git benim için çok zor olacak ama okursam sana yazarım cnm inan gözümü açıp kendi duamı bile okuyamadım çok mahcubum şuan beni anlayacağını umuyorum

candas cnm önce sevindim sonra biraz moralsiz bi mesajını gördüm ikilemde kalsam da içime büyük bir umut doğdu sonuçta hamilelikte de adet sancısı gibi ağrılar oluyor inşallah boyanın güzelleşmenin uğuru gelir annesi

hilal cnm neler oluyor sana böyle dr.unu değiştir bakalım bi inşallah herşey yolundadır

nilde deniz lalesi sezen nabersiniz kızlar buarada ben de de film kopuk kopuk kusura bakmayın buara topiğimize girişler hızlı oldu bilgiler de karışıyor nilde çalışmalara başlamış anladığım kadarıyla allahım tez zamanda göbüşünü doldursun denizlalaesi ve sezen korunma sürecindeler..

bizim bi listemiz vardı yapabilecek biri devralsa da devam ettirsek

hello naber cnm çınar beyimiz nasıl

kızlar uyku saatim geldi sanırım öpüyorum hepinizi

bakalim canim bende diyorum anneler bisi biliyoda soyluyo bekliyorum dortgozle kuafore gidecegim gunu :))) olsun canim estagfirullah evet bu ilk bebegim ilki gecen sene mart ayinda kurtajla sonuclandi. 8 haftalikti. 6 ay onrada tekrar hamile kaldim.

Candasim kizila boyamissin eminim cok guzel olmustur gulegule kullan. Lonelines ,minikler bizde zamanimizi bekleyelim kizlar ne yapalim . Kezban gezmeye devam :)))

Chnb ablacim sen nasilsin? duzelttinizmi esinle aralari??

Sezen,nilde, deniz llalesi, minicikumut kizlar siz nasilsiniz? Nilde denemelerdeymis .insallah bu ay umut olun bize. MArt ayi bereketli derler..korunan arkadalarada saclari hayirli olsun sans getirsin insallah :)))

candasim bende 300 alabilirim Ceza icin

yok canım ya kürtajdan sonra saçımı kestirip boyatmıştım şimdi denmelerdeyiz diye bir şey yaptıramıyorum ama çok kötü bir haldeyim
((
canım denemelerde olsan da yaptırabılırsın bı sakıncası olmaz.gününün geçtıgı andan ıtıbaren yapmamakta fayda var.hekimlerın söyledıgı bu.gun gectıkten ıtıbaren yapılanlar plasentadan bebege gecıyormus

minikler.. Tesekkur ederım canım iyiyim.bız henuz rölantide oldugumuz icın kendımızle ugrasıyoruz ıste..hersey yolunda cok sukur.senın rahatın yerınde ıns.nasıl gecıyor cnm?kendıne,bebegine iyi bak.dinlenmeye çalıs mumkun oldukca.Allah esirgesın sızı

nuraycım sen nasılsın?senınle saatlerımız ters düsüyor.pek cakısamıyoruz.sen nasılsın?keyıfler yerınde ıns.bol bol dinlenın taze annecıkler.sende kendıne bebegıne ıyı bak canım

iyiyim canim sagolasin ben yurtdisinda yasiyorum ya o yuzden ben genelde turkiyede aksam saatlerinde yazabiliyorum. Aramizda koca bir 8 saat var.. Ahh keske dinlenebilsem canim yaa. persembe gunu miafirlerim gelicek gun var.. 10 tane bayan ikram hazirlamam lazim. Bugunden temizlik yapicam azcik Allahtan ev kucuk, fazla esyamda yok o yuzden rahatim..yarinda bisiler hazirlamaya baslarim..

hilalcim seni gordum. nasilsin? agrilarin devam ediyor mu? dr. gittin mi?

kızlar merhaba. ben doktordan geldim yine tuhaf şeyler oldu. doktor smear aldı. hemogram tahlilleri istedi. bir de anlamadım ama betahcg istedi. betahcgyi kan odasına girince gördüm. bu kadın benden niye betahcg istedi. bir de kistim onaylandı. sol overda 33 mm kistim çıktı, ancak bu doktor iyi huylu falan demedi. sordum kötü bi durum var mı diye bişey söylemek istemedi. sanırım tahlillerden önce yanlış bişey söylemek istemedi ancak bi tuhaftı. korkuyorum kızlar. sonuçları yarın alacağım. ağrılarım hala devam. bu arada. kızlar benim sıkıntılarım hiç bitmeyecek sanırım. herşey daha da kötüye gidiyor((

hilalcim hicbiseyi kotuye yorma. Iyi dusunelim iyi olsun canim insallah.. dr. kotu bir durum gorseydi aninda soylerdi diye dusunuyorum. betahcg 'yide kan durumuna bakmak icin almistir. degerlerin hangi dirimda diye. Insallah bisi cikmayacak canim kendini uzme. Bolbol dua et, edelim...

çok sağol canım. ne bileyim canım başıma ardarda öyle kötü şeyler geldi ki artık iyi düşünemiyorum. inşallah dediğin gibi çıkar. dualarınızı esirgemeyin.

kötüye gidiyor deme canım.. Ins alacagın sonucla icın rahata erecek.sonucu görmeden tanı koymak ıstememıs dr.un.ayrıca bak bu dr sadece muayeneyle kalmamıs,tetkıklerde ıstemıs.sen ewde yaptıgın tahlılden de bahsettıysen ,onun ıcınde beta-hcg sonucu ıstemıs olabılır.gecmıs olsun tekrardan,hersey ıyı olur.aklında da bırsey kalmaz, ıcın rahat eder canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hilalciğim canım, dr ler tahlilleri görmeden yorum yapmıyorlar.Günün geçse bile evde testte çift çizgi görseler bile beta hcg yaptırmadan sana hamile olarak bakmıyorlar.Belki üstüne görmüşsündür diye düşündü, kesin hamilelik yoku ispatladıktan sonra sana ilaç verecek. Kötüye yorma canım. Geçmiş olsun.

Kızlar eşim hemen özür diledi zaten.O an kabul etmedim ama şimdi konuşuyoruz. Ama çok samimi değiliz.

Çok bir değişiklik yok galiba rutin hayatımızda...

kizlar simdi doktoru aradim bende. Seker yuklemesi testi icin. 50 gr yuklemislerdi. Normal deger 140mis galiba. Benimki 155 cikmis. Yuksekmi biraz. cumartesi gunu tekrar 100gr yuklemesi icin gidicem. Gunlukcum sen galiba bu testi yaptirmistin. simdide benim moral bozuldu yaaa.. 100lukte dusuk cikma ihtimali varmi????

Hilalcim üzme kendini doktor arkadaşlarında dediği gibi hamile olmadığından emin olup ona göre ilaç verecektir.iyi düşün iyi olsun inşallah.dualarımız seninle
canım sanırım yine bi 1 hafta sürer rahat.abdestini al okuyabilirsen memnun oluruz.haberleşiriz yine .. teşkkürler :)
canım benim yine kanamam var tam kesiliyor yine başlıyor..inşallah kesilirse buradan yazarım alırım inşallah..bu arada tefriciye Allahümme salli salaten diye beşlayan değilmi?

iyiyiz minikler sen nasılsın nasıl gidiyor? bu arada ne listesi yani hamişler listesimi:)

denizlalesi haklısın tetkikler yapması beni de şaşırttı. evde yaptığım testten bahsetmemiştim ancak sanırım arkadaşlların dediği gibi emin olmak için istedi. teşekkür ederim canım.

chnb ablacım,sezen inşallah dediğiniz gibidir.teşekkür ederim.bakalım yarını bekleyeceğiz bu seferde.

hilal yarın hayırlı haberlerınle gel canım ıns.dr.un bu tetkıklerı ıstemesı ıyı olmus.bı ultrasonla bakıp bırakıyor ya bı cogu,o sebepten.agrında zayıflamıstır umarım..

Sezencim, evet duamız dedigin dua

deniz lalesi senin kanaman kesildimi canımbenim 2 gündür kesilmişti bugün yine başladı normalmi bu yaa..birde doktora gitmiştim ferritin 8 miş yani kanımın aşırı düşük olduğunu söyledi doktor..kan hapı verdi..bi kesilip bi başlaması bununlamı ilgili acaba

sezenim 2gündür temızım.abdeslenıyorum,sonra gerı gelıyor.akıntı çok ama.cok yogun ve garıp.banyo yapmakta gerı baslatiyor sankı canım ya.anlamadım kı:S belkı ılactan da olabılır senın,tecrubemız es zamanlı.ne desem yalan olur..

off bu forum da gezmek psikolojimi iyiden iyiye bozdu..sanki hamile kalanların hiç biri dünyaya çocuk getiremiyor herkesin çocuğuna bişey oluyormuş gibi hissetmeye başladım...inanın eskisinden daha çok korkuyorum şimdi hamile kalmaya zaten psikolojim henüz düzelmedi(( en iyisi bu topikten başka topiğe bir daha bakmamak..onları okuya okuya iyice kafayı sıyırıcam yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…