evet doğru bende onu düşünerek tereddütle aldım zaten..artık aldık boyayacaz...aslında kanamam kesilmişti ama 2 gündür tekrar oldu bugün abdest alırsam yaparım...salavatı tefriciye bende alabilirim kızlar ne zamana kadar okunacak..birde şunu duymuştum kızlar normalde salavat olduğu için okunabiliyor ama niyete okununca abdestli olmak gerekiyormuş..
teşekkürler canım, inş aynı uğru getirecek diyelim :) bu arada benimde boyadan sonraki ilk adetim olacak batıl inanç yapayım totem filan belki rast gelir :)) saputtık zaten aylardır işimiz batıllara kaldı :)sende güle güle kullan canım..:) seneme uğur getirmiş sezene de getirir inşallah:) tabi buradaki tüm arkadaşlarada:)
canım sanırım yine bi 1 hafta sürer rahat.abdestini al okuyabilirsen memnun oluruz.haberleşiriz yine .. teşkkürler :)evet doğru bende onu düşünerek tereddütle aldım zaten..artık aldık boyayacaz...aslında kanamam kesilmişti ama 2 gündür tekrar oldu bugün abdest alırsam yaparım...salavatı tefriciye bende alabilirim kızlar ne zamana kadar okunacak..birde şunu duymuştum kızlar normalde salavat olduğu için okunabiliyor ama niyete okununca abdestli olmak gerekiyormuş..
canım bende 300 falan okuyabilirim ne kadar bir sürede okuyacağız?bu 400 de olabilir face var tatlım yazıyımmı burdan:)))
gùnaydın kızlar.. Nasılsınız?
Nuraycım bu güzel temenni için tesekkür ederimbende gebelıkte,boya,kesim yaptırmam.sende az SIK dişini,dogumdan sonra yaptırırsın kesimi.bebek varken o saçlarla ugrasmak mesakatlı.bende senin durumdaydım,bebekten bı süre sonra basedemedim..bu ilk bebegin mi nuray?baska çocuk varmıydı?hatlar karısıyor arada bende:S
canım denemelerde olsan da yaptırabılırsın bı sakıncası olmaz.gününün geçtıgı andan ıtıbaren yapmamakta fayda var.hekimlerın söyledıgı bu.gun gectıkten ıtıbaren yapılanlar plasentadan bebege gecıyormusyok canım ya kürtajdan sonra saçımı kestirip boyatmıştım şimdi denmelerdeyiz diye bir şey yaptıramıyorum ama çok kötü bir haldeyim
((
minikler.. Tesekkur ederım canım iyiyim.bız henuz rölantide oldugumuz icın kendımızle ugrasıyoruz ıste..hersey yolunda cok sukur.senın rahatın yerınde ıns.nasıl gecıyor cnm?kendıne,bebegine iyi bak.dinlenmeye çalıs mumkun oldukca.Allah esirgesın sızı
nuraycım sen nasılsın?senınle saatlerımız ters düsüyor.pek cakısamıyoruz.sen nasılsın?keyıfler yerınde ıns.bol bol dinlenın taze annecıkler.sende kendıne bebegıne ıyı bak canım
kızlar merhaba. ben doktordan geldim yine tuhaf şeyler oldu. doktor smear aldı. hemogram tahlilleri istedi. bir de anlamadım ama betahcg istedi. betahcgyi kan odasına girince gördüm. bu kadın benden niye betahcg istedi. bir de kistim onaylandı. sol overda 33 mm kistim çıktı, ancak bu doktor iyi huylu falan demedi. sordum kötü bi durum var mı diye bişey söylemek istemedi. sanırım tahlillerden önce yanlış bişey söylemek istemedi ancak bi tuhaftı. korkuyorum kızlar. sonuçları yarın alacağım. ağrılarım hala devam. bu arada. kızlar benim sıkıntılarım hiç bitmeyecek sanırım. herşey daha da kötüye gidiyor((
hilalcim hicbiseyi kotuye yorma. Iyi dusunelim iyi olsun canim insallah.. dr. kotu bir durum gorseydi aninda soylerdi diye dusunuyorum. betahcg 'yide kan durumuna bakmak icin almistir. degerlerin hangi dirimda diye. Insallah bisi cikmayacak canim kendini uzme. Bolbol dua et, edelim...
kızlar merhaba. ben doktordan geldim yine tuhaf şeyler oldu. doktor smear aldı. hemogram tahlilleri istedi. bir de anlamadım ama betahcg istedi. betahcgyi kan odasına girince gördüm. bu kadın benden niye betahcg istedi. bir de kistim onaylandı. sol overda 33 mm kistim çıktı, ancak bu doktor iyi huylu falan demedi. sordum kötü bi durum var mı diye bişey söylemek istemedi. sanırım tahlillerden önce yanlış bişey söylemek istemedi ancak bi tuhaftı. korkuyorum kızlar. sonuçları yarın alacağım. ağrılarım hala devam. bu arada. kızlar benim sıkıntılarım hiç bitmeyecek sanırım. herşey daha da kötüye gidiyor((
Hilalcim üzme kendini doktor arkadaşlarında dediği gibi hamile olmadığından emin olup ona göre ilaç verecektir.iyi düşün iyi olsun inşallah.dualarımız seninlekızlar merhaba. ben doktordan geldim yine tuhaf şeyler oldu. doktor smear aldı. hemogram tahlilleri istedi. bir de anlamadım ama betahcg istedi. betahcgyi kan odasına girince gördüm. bu kadın benden niye betahcg istedi. bir de kistim onaylandı. sol overda 33 mm kistim çıktı, ancak bu doktor iyi huylu falan demedi. sordum kötü bi durum var mı diye bişey söylemek istemedi. sanırım tahlillerden önce yanlış bişey söylemek istemedi ancak bi tuhaftı. korkuyorum kızlar. sonuçları yarın alacağım. ağrılarım hala devam. bu arada. kızlar benim sıkıntılarım hiç bitmeyecek sanırım. herşey daha da kötüye gidiyor((
canım benim yine kanamam var tam kesiliyor yine başlıyor..inşallah kesilirse buradan yazarım alırım inşallah..bu arada tefriciye Allahümme salli salaten diye beşlayan değilmi?canım sanırım yine bi 1 hafta sürer rahat.abdestini al okuyabilirsen memnun oluruz.haberleşiriz yine .. teşkkürler :)
nilde deniz lalesi sezen nabersiniz kızlar buarada ben de de film kopuk kopuk kusura bakmayın buara topiğimize girişler hızlı oldu bilgiler de karışıyor nilde çalışmalara başlamış anladığım kadarıyla allahım tez zamanda göbüşünü doldursun denizlalaesi ve sezen korunma sürecindeler..
bizim bi listemiz vardı yapabilecek biri devralsa da devam ettirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?