kızlar merhaba. ben doktordan geldim yine tuhaf şeyler oldu. doktor smear aldı. hemogram tahlilleri istedi. bir de anlamadım ama betahcg istedi. betahcgyi kan odasına girince gördüm. bu kadın benden niye betahcg istedi. bir de kistim onaylandı. sol overda 33 mm kistim çıktı, ancak bu doktor iyi huylu falan demedi. sordum kötü bi durum var mı diye bişey söylemek istemedi. sanırım tahlillerden önce yanlış bişey söylemek istemedi ancak bi tuhaftı. korkuyorum kızlar. sonuçları yarın alacağım. ağrılarım hala devam. bu arada. kızlar benim sıkıntılarım hiç bitmeyecek sanırım. herşey daha da kötüye gidiyor((
kızlar merhaba dün giremedim midem iyi değil bir de fena uyku halindeyim
loneliness cnm sen sormuştun sankim benim dualr bitmiş hatta fazlası bile oldu ama ben duasını okuyamıyorum öyle bir uyku modundayımki banyo için erken kalkıyorum eşimle de bu konuda tartışıyoruz sinüzitim olduğu için ama havalar güzelleşti artık sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
chnb ablacım okudum çok üzüldüm ama çok zor günler yaşadınız kolay değil biz biraz daha duygusalız sağa sola sarıp deşarj olabiliyoruz ama kocişlerimizin bize sarmaktan başka yolları olmuyo sanki şu sınav açıklansın allahın izniyle geçer inşallah ve gönlünü alır sen de düşünüp üzme kendini
nuraycım o benzetmeyi kim yaptıysa bugünlerde aynen öyleyim ilk bebeğimden sonra boya yaptırmadım bir de kızıldım ben onun saçtan gitmesi kadar rezil bir dönem yok hala saç uçlarımda kızıllık var :)
ceza cnm buara ben duaya niyetlenmeyim annemler geliyor bi kaç gün kalırlar sanırım bir de görümcem geldi yemeğe al yanına git benim için çok zor olacak ama okursam sana yazarım cnm inan gözümü açıp kendi duamı bile okuyamadım çok mahcubum şuan beni anlayacağını umuyorum
candas cnm önce sevindim sonra biraz moralsiz bi mesajını gördüm ikilemde kalsam da içime büyük bir umut doğdu sonuçta hamilelikte de adet sancısı gibi ağrılar oluyor inşallah boyanın güzelleşmenin uğuru gelir annesi
hilal cnm neler oluyor sana böyle dr.unu değiştir bakalım bi inşallah herşey yolundadır
nilde deniz lalesi sezen nabersiniz kızlar buarada ben de de film kopuk kopuk kusura bakmayın buara topiğimize girişler hızlı oldu bilgiler de karışıyor nilde çalışmalara başlamış anladığım kadarıyla allahım tez zamanda göbüşünü doldursun denizlalaesi ve sezen korunma sürecindeler..
bizim bi listemiz vardı yapabilecek biri devralsa da devam ettirsek
hello naber cnm çınar beyimiz nasıl
kızlar uyku saatim geldi sanırım öpüyorum hepinizi
kızlar merhaba dün giremedim midem iyi değil bir de fena uyku halindeyim
loneliness cnm sen sormuştun sankim benim dualr bitmiş hatta fazlası bile oldu ama ben duasını okuyamıyorum öyle bir uyku modundayımki banyo için erken kalkıyorum eşimle de bu konuda tartışıyoruz sinüzitim olduğu için ama havalar güzelleşti artık sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
chnb ablacım okudum çok üzüldüm ama çok zor günler yaşadınız kolay değil biz biraz daha duygusalız sağa sola sarıp deşarj olabiliyoruz ama kocişlerimizin bize sarmaktan başka yolları olmuyo sanki şu sınav açıklansın allahın izniyle geçer inşallah ve gönlünü alır sen de düşünüp üzme kendini
nuraycım o benzetmeyi kim yaptıysa bugünlerde aynen öyleyim ilk bebeğimden sonra boya yaptırmadım bir de kızıldım ben onun saçtan gitmesi kadar rezil bir dönem yok hala saç uçlarımda kızıllık var :)
ceza cnm buara ben duaya niyetlenmeyim annemler geliyor bi kaç gün kalırlar sanırım bir de görümcem geldi yemeğe al yanına git benim için çok zor olacak ama okursam sana yazarım cnm inan gözümü açıp kendi duamı bile okuyamadım çok mahcubum şuan beni anlayacağını umuyorum
candas cnm önce sevindim sonra biraz moralsiz bi mesajını gördüm ikilemde kalsam da içime büyük bir umut doğdu sonuçta hamilelikte de adet sancısı gibi ağrılar oluyor inşallah boyanın güzelleşmenin uğuru gelir annesi
hilal cnm neler oluyor sana böyle dr.unu değiştir bakalım bi inşallah herşey yolundadır
nilde deniz lalesi sezen nabersiniz kızlar buarada ben de de film kopuk kopuk kusura bakmayın buara topiğimize girişler hızlı oldu bilgiler de karışıyor nilde çalışmalara başlamış anladığım kadarıyla allahım tez zamanda göbüşünü doldursun denizlalaesi ve sezen korunma sürecindeler..
bakalim canim bende diyorum anneler bisi biliyoda soyluyo bekliyorum dortgozle kuafore gidecegim gunu :))) olsun canim estagfirullah evet bu ilk bebegim ilki gecen sene mart ayinda kurtajla sonuclandi. 8 haftalikti. 6 ay onrada tekrar hamile kaldim.
Candasim kizila boyamissin eminim cok guzel olmustur gulegule kullan. Lonelines ,minikler bizde zamanimizi bekleyelim kizlar ne yapalim . Kezban gezmeye devam :)))
Chnb ablacim sen nasilsin? duzelttinizmi esinle aralari??
Sezen,nilde, deniz llalesi, minicikumut kizlar siz nasilsiniz? Nilde denemelerdeymis .insallah bu ay umut olun bize. MArt ayi bereketli derler..korunan arkadalarada saclari hayirli olsun sans getirsin insallah :)))
candasim bende 300 alabilirim Ceza icin
canım denemelerde olsan da yaptırabılırsın bı sakıncası olmaz.gününün geçtıgı andan ıtıbaren yapmamakta fayda var.hekimlerın söyledıgı bu.gun gectıkten ıtıbaren yapılanlar plasentadan bebege gecıyormus
kızlar merhaba. ben doktordan geldim yine tuhaf şeyler oldu. doktor smear aldı. hemogram tahlilleri istedi. bir de anlamadım ama betahcg istedi. betahcgyi kan odasına girince gördüm. bu kadın benden niye betahcg istedi. bir de kistim onaylandı. sol overda 33 mm kistim çıktı, ancak bu doktor iyi huylu falan demedi. sordum kötü bi durum var mı diye bişey söylemek istemedi. sanırım tahlillerden önce yanlış bişey söylemek istemedi ancak bi tuhaftı. korkuyorum kızlar. sonuçları yarın alacağım. ağrılarım hala devam. bu arada. kızlar benim sıkıntılarım hiç bitmeyecek sanırım. herşey daha da kötüye gidiyor((
micnik umut ablana maşallahhh sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, darısı bizlerin başına.
one yaaaaaaa CANDAŞIMMM ne durumdasın çatlarım
kızlar merhabalar,
2 gndür ihmal ettim sizleri yine klasik bir koşturmaca aldı başını gidiyor.
nurayı gördüm şeker yüklemesi o kadar da yüskek çıkmamış demin misafir vardı o söyledi 189 çıkmış onunki dr dikkat et demiş bir daha ver bakalım ne olacak. Ben doğumdan 4. gün mü 5.gün mü ne saçımı kestirdim çok kısa kestirecektim acaip kilolu olduğum için azıcık kestirdim.
minikler uyusunda büüsün ninnniii :)
herkesin keyfi nasıl?
hillacim unutuyordum beta sıfırlamış mı diye istemişde olabilir, dur bakalım kötüyü çağırmamak gerekli ben hamilelik boyuca hiç olumlu düşünemedim doğumdan önceki son 2 hafta göz yaşım durmamıştı.
candaşım saçlarını boyatmışsın hayırlı uğurlu olsun uğru getirsin inşallah.
bugün 2.ay aşımızı olduk ateşimiz var, çok yorgunum beynim yorgun. Annemin mezarına gittik Çınarla bugün sabah içim koptu ağlamaktan. Sonrasında ana çocuk sağlığına gidiyoruz biz aşıya neyse orakdaki kadınlardan bir tanesi bana hamilemisin tekrar diye sordu ? sonrada ayy kilolar duruyor dedi. Hiç cevap bile vermedim zaten modumdaydım.
dua kardeşiliği yapılıyor mu? hangi dua okunuyor 100 tane ben almak istiyorum ancak bu kadar okuyabilirim şimdilik.
herkesi öptüm bana soru soran var mıydı
teşekkürler canım, inş aynı uğru getirecek diyelim :) bu arada benimde boyadan sonraki ilk adetim olacak batıl inanç yapayım totem filan belki rast gelir :)) saputtık zaten aylardır işimiz batıllara kaldı :)
canım sanırım yine bi 1 hafta sürer rahat.abdestini al okuyabilirsen memnun oluruz.haberleşiriz yine .. teşkkürler :)
tamam ekliyorum.açık adres olmazsa yaz :)) ama istersen mesaj at ordan bulup ekleyim ben seni kızlarıda yönlendireyim :)
Chnb, 400 adet
Lonelines, 400 adet
Candaş, 400 adet
Renkiatlas, 300 adet
Denizlalesi, 400 adet
Nilde, 400 adet (cezanın işini hafifletelim ama fazla gelirse haberleşelim 300 e düşürelim olur mu :)
tamam tatlım
candaşım galiba biraz beceriksizim adresi mesaj atamadım sana yarın yine deniycem mesaj atmayı.deli oldum aksamdan beri((
ooo arkadasininki baya yuksekmis . ins bi sorun yoktur iyidir suanda..diger topikteki kizlara sordumda 100 grlikta bisi cikmaz, 50 likte genelde yukek cikmis onlardada.. bende ona umut bagladim artik hayirlisi olsun insallah. Korkunun ecele faydasi yok derler bekleyip gorcez.. Ayrica hellom ayni dedigin gibi hamile kalsakta sorunlar hicbitmiyor.. bu arada kafayi seye taktim erken dogum riskine .. ya erken dogum olursa, yada dogum esnasinda bi komplikasyona ugrarsam kafayi yicem bu sorulardan.. Soyle sagsalim bi kucagimiza alalim insallah .. dogum psikolojisi baya fenaymiss
Cinarimiz asimi olsu kiyamam ben ona..Sen kiloyuda hic dertme canim yaa emzirmeyi biraktiktan sonra pasalar gibi verirsin hepsini..duayida bu sefer cezaya okuyoruz canim haberin olsun
canım selam nasılsın bebeği uyuttun galiba
aa doğru canım banada biri demişti sen diyince aklıma çıktı 100 gr. bakalım. Arkdaş maşallah sapa sağlamdı. Değil mi sorunlar dertler kaygılar hiç bitmiyor, bebek olduktan sonra da bitmiyor Allah yar ve yardımcımız olsun. Dermansız dert vermeye mevlam. Bana ameliyathaneye girerken hadi kalk git deseler gidecektim o kadar korktum hoş eşimde gelecek sandım hastane izin vermedi ondanda ayrı korktum. Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak kuzum. Şöyle düşün herkes çatur çutur doğuruyor bu kadar zor olan bişi değil. Her kadın Allah nasip ettiyse yapabildiğine göre sende yapacaksın o güçle doğmuşsun. Aklına doğum korkusu geldikçe ayetel kürsi oku.
doğum kilosu 5 kilo kaldı ama evelinden kiloluydum ya 10 kilo vardı biliyorsun bakalım spora başlıyorum haftaya inşallah. Belim ağrıyor artık göbek yokya.
Ceza için tamamdır da ne okuyoruz salatı tefrice mi ?
kullananların yorumlarına baktım, çoğu memnun kalmış bakalım bugün sabah sipariş verdim daha. adetim genelde 26 gün sürüyor. bugün 5.gün daha. 8.gün başlayın diyor.3 güne kadar gelir herhalde diye umuyorum. gelir gelmez başlayacağım.birazdan da ateş ölçer almaya gideceğim. bugünden itibaren ateş de ölçücem bakalım abla. inşallah bu ay tutar. eşinin sınavı kötü geçmiş sanırım ancak sonuç gelmeden belli olmaz inşallah dilediği olur.
canım çok sağol umarım umutlu haberlerde verebilrimkızlar merhaba dün giremedim midem iyi değil bir de fena uyku halindeyim
çok teşekkürler canım.az kaldı seninde, doğumu yap yeni bi imaj yaparsın :) şekerin biraz yüksek çıkmış, inş düşer.çok enterasan bugün düşündüm bizim kızlarda şeker çıkmadı ama nurayda çıkabilr mi dedim, neden bilmiyorum.umarım cumartesi normal değerlerinde çıkar.üzme sen şimidedn kendini.etkilenmesin oğluşun.ekliyorum listeye..saol :)bakalim canim bende diyorum anneler bisi biliyoda soyluyo bekliyorum dortgozle kuafore gidecegim gunu :))) olsun canim estagfirullah evet bu ilk bebegim ilki gecen sene mart ayinda kurtajla sonuclandi. 8 haftalikti. 6 ay onrada tekrar hamile kaldim.
Candasim kizila boyamissin eminim cok guzel olmustur gulegule kullan. Lonelines ,minikler bizde zamanimizi bekleyelim kizlar ne yapalim . Kezban gezmeye devam :)))
Chnb ablacim sen nasilsin? duzelttinizmi esinle aralari??
Sezen,nilde, deniz llalesi, minicikumut kizlar siz nasilsiniz? Nilde denemelerdeymis .insallah bu ay umut olun bize. MArt ayi bereketli derler..korunan arkadalarada saclari hayirli olsun sans getirsin insallah :)))
candasim bende 300 alabilirim Ceza icin
canım korkma bi bende chnb gibi düşündüm belkide hamilesindir, haberlerini bekliyoruz.umutsuzluk anını sever bebekler bence süprizin olabilir.kızlar merhaba. ben doktordan geldim yine tuhaf şeyler oldu. doktor smear aldı. hemogram tahlilleri istedi. bir de anlamadım ama betahcg istedi. betahcgyi kan odasına girince gördüm. bu kadın benden niye betahcg istedi. bir de kistim onaylandı. sol overda 33 mm kistim çıktı, ancak bu doktor iyi huylu falan demedi. sordum kötü bi durum var mı diye bişey söylemek istemedi. sanırım tahlillerden önce yanlış bişey söylemek istemedi ancak bi tuhaftı. korkuyorum kızlar. sonuçları yarın alacağım. ağrılarım hala devam. bu arada. kızlar benim sıkıntılarım hiç bitmeyecek sanırım. herşey daha da kötüye gidiyor((
rutin abla ya.annen ne zamn geliyodu ?Hilalciğim canım, dr ler tahlilleri görmeden yorum yapmıyorlar.Günün geçse bile evde testte çift çizgi görseler bile beta hcg yaptırmadan sana hamile olarak bakmıyorlar.Belki üstüne görmüşsündür diye düşündü, kesin hamilelik yoku ispatladıktan sonra sana ilaç verecek. Kötüye yorma canım. Geçmiş olsun.
Kızlar eşim hemen özür diledi zaten.O an kabul etmedim ama şimdi konuşuyoruz. Ama çok samimi değiliz.
Çok bir değişiklik yok galiba rutin hayatımızda...
umudunu kaybetme, üzen hiç bieyere de bakma, umut lazım bize.çok yeni hüzünleriniz, etkilenmen çok normal.daraldıkça dua oku.tek çare bu çünküoff bu forum da gezmek psikolojimi iyiden iyiye bozdu..sanki hamile kalanların hiç biri dünyaya çocuk getiremiyor herkesin çocuğuna bişey oluyormuş gibi hissetmeye başladım...inanın eskisinden daha çok korkuyorum şimdi hamile kalmaya zaten psikolojim henüz düzelmedi(( en iyisi bu topikten başka topiğe bir daha bakmamak..onları okuya okuya iyice kafayı sıyırıcam yoksa...
sezencim aynen öyle.. Bende hep felaket haberlerıne çatıyorum.sadece bu topıkte seri yazıyorum.zaten dedigin gibiyim bende.. Kafam allak bullak.. Arada durup durup aglıyorum..
canım teşekkürler saçlar için.cezaya salatı tefriciye okuyoruz, ekliyorum senide.çınar bey aşısınıda olmuş :) rahmetli anneannesini ziyaret etmiş, anneside çok üzülmüş ardından teyzelerde bam teline dokunmuş, ama sonunda hepsi Çınara dayandığı için hemen toplamıştır benim güzel arkadaşım.ziyaret eminim çok zorlu geçmiş ama olsun annen onu gördü, seni gördü ya.onun duası hep sizle ya o herşeye değer ... bende adet olmayo beliyorum umutlandım bu ay biraz ama sinyaller geldi heveslenme diye.ben haber veririm sana hamile kalsam :) hemde ararım :)micnik umut ablana maşallahhh sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, darısı bizlerin başına.
one yaaaaaaa CANDAŞIMMM ne durumdasın çatlarım
canım ben sana atarım birazdan, hergün eski bi ark la mesajlaşıyoruzda sürem dolmuyor, sen nasılsın ?tamam tatlım
candaşım galiba biraz beceriksizim adresi mesaj atamadım sana yarın yine deniycem mesaj atmayı.deli oldum aksamdan beri((
Hilalcim merhaba yeni gördüm ben kullandım ovulasyon, ateş knusunda da taf varya onun eski yazılarını falan okursan taf bu konuda uzmandır. Yada takıldığın soruları yaz bize sorarız tafa oda doğumu yaklaştı soralım.
benim düzensizdi adetten 8. gün sonra başlıyordum yapmaya farkettim ki ben 14.15 16. günlerde yumurtlamıyorum 19.20.21.22 günlermiş benim döngüm bu anlamda çok işe yaradı.
Yapmadan önce sıvı tüketimi kesilmeli yok kesilmiyorsa azaltılmalı, sabah ilk idrar olmaz, her gün aynı saatte yapmalı, birde çubuklara günleri yaz kaçıncı gün falan. 2.çizgi bazen tam koyulaşmayabiliyor bu yumurtlamadın demek . koyulaşmaya başladığı zaman çalşmaları artır.
CORE TEST MORE TEST miydi hatırlayamadım günlüğe soralım en son o almıştı birde wondfo tavsiye ederim. Labo milmemne markagebelik testine güvenme genelde yanıltıcı olabiliyor. hayırlı uğurlu bebişli olsun canım.
canım çok sağol umarım umutlu haberlerde verebilrimseninde sıkıntılar başlamış, dikkat et kendine, bolca dinlen.öpüyorum çok.
çok teşekkürler canım.az kaldı seninde, doğumu yap yeni bi imaj yaparsın :) şekerin biraz yüksek çıkmış, inş düşer.çok enterasan bugün düşündüm bizim kızlarda şeker çıkmadı ama nurayda çıkabilr mi dedim, neden bilmiyorum.umarım cumartesi normal değerlerinde çıkar.üzme sen şimidedn kendini.etkilenmesin oğluşun.ekliyorum listeye..saol :)
canım korkma bi bende chnb gibi düşündüm belkide hamilesindir, haberlerini bekliyoruz.umutsuzluk anını sever bebekler bence süprizin olabilir.
rutin abla ya.annen ne zamn geliyodu ?
umudunu kaybetme, üzen hiç bieyere de bakma, umut lazım bize.çok yeni hüzünleriniz, etkilenmen çok normal.daraldıkça dua oku.tek çare bu çünkü
üzmeyin kendinizi, geçecek bu günler ve güzel günler gelecek inş.hem siz üzülürseniz yavrularınızda çok üzülür, onların sizi mutlu görmeye ihtiyacı var.
canım teşekkürler saçlar için.cezaya salatı tefriciye okuyoruz, ekliyorum senide.çınar bey aşısınıda olmuş :) rahmetli anneannesini ziyaret etmiş, anneside çok üzülmüş ardından teyzelerde bam teline dokunmuş, ama sonunda hepsi Çınara dayandığı için hemen toplamıştır benim güzel arkadaşım.ziyaret eminim çok zorlu geçmiş ama olsun annen onu gördü, seni gördü ya.onun duası hep sizle ya o herşeye değer ... bende adet olmayo beliyorum umutlandım bu ay biraz ama sinyaller geldi heveslenme diye.ben haber veririm sana hamile kalsam :) hemde ararım :)
canım ben sana atarım birazdan, hergün eski bi ark la mesajlaşıyoruzda sürem dolmuyor, sen nasılsın ?
canım ya bu saatte ayaktasın heeee annelik boşuna kutsal değil di mi ?
günlük, taf, nazlım, minicikumut, ceza, lonelines, peppe, dr alb, senem, ve ismi unutuuğum rkadaşlarım nasılsınız ?
Chnb, 400 adet
Lonelines, 400 adet
Candaş, 400 adet
Denizlalesi, 400 adet
Nilde, 400 adet
Renkiatlas, 300 adet
Nuray, 300 adet
Hellokıtty, 100 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?