canım sinyal geldi mi, candaş Allah gönlüne göre versinde pek bi nazlı olacak senin bebe yada bebeler, sölemesi kolay biliyorum ama hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli. Annem ve mezarlık ziyaret için yazdıklarına teşekkür ederim, bizimki nasrettin hoca hikayesi gibi oldu doğdna inanıyorsunda öldüğüne inanmıyor musun :) tüm yitirdiklerimizin mekanları cennet olsun, duayı ne zamana kadar okuyoruz belirli bir tarih var mı?
aşı lduk ya ateşi vardı sürekli kontrol edeyim diye uyumadım, annelikten öte sorumluluk o kadar küçük ve çaresizler ki.
hani hep; hep demiyeyeim de genelde diyeyim neyse işte genelde anneler seni 9 ay karnımda taşıdım ateşlendn başucunda bekledim vs... bence denmemeli şu ana kadar edindiğim deneyimler denmemesinden yana çünkü sen onu dünyaya getirmeyi istiyorsun eğer mevlamda murad ediyorsa o canı sana veriyor sonra bebeklerin bir yaşam mücadelesi başlıyor ki onun hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni hatta daha fazlasıı yapman gerekiyor ben şimdilik böyle düşünüyorum.
ŞÖYLE HERKES HAMİLE KALSIN SAĞLIKLA KUCAĞIN ALSIN BEBEKLERİNİ...ÇOK İSTİYORUM ÇOKKK.
sezen,deniz lalesi benimde kürtajdan sonra ara ara kanamalarım olmuştu çok normal 2-3 hafta kanama normal demişti doktorum.şu anda hala kürtajın etkisindesiniz kızlar öyle şeyler okumayın insanı bunalıma sokuyorlar.ağlama krizi ara ara gelir hemen buraya girin konuşalım kendinize dikkat edin öpüyorummm
günaydın kızlar
aynen katılıyorum, moral bozucu şeyler okumak yok. eski ultrason resimleri falan varsa da kaldırın ya da atın. ben onlara baktıkça ağlardım.
kittycim, gerçekten zor. ne denir bilemiyorum böyle durumlarda. ama oğluna sarıl, onu kokla. Allah ona uzun hayırlı ömür versin.
selam canlarım uzun bir aradan sonra herkesler iyidir umarım
canım iyiyim seni görmek ne güzel :) ya kocaman olmuşsunuz maşallah :) ee cinsiyeti öğrendiniz mi ? sen nasılsın ? bebeğin nasıl ?hello, candas nasılsınız kızlar hayat nasıl gidiyo
hello maşallah bbeğine 2 ayınız bitmiş kokla bnm için oğluşunu
candasımm cnm sende iyisin inş.
Kızlar okulsayım okudum yazdıklarınızı. Herkes aynı galiba.
Hellom canım geçmiş olsun Çınar'a. Aşı işi tedirgin ediyor insanı.
Candaş had güzel haberler ver ne zan-mandı adetin?Annemler haftaya salıya gelecekler kısmetse...
Ben ultrasonları filan yırtmadım 25 haftalık oğlumun bile. Çünkü dr ye gidince baktı ...Bence gerekli...
Kızlar ya benim hep lekem var. Adet bitti çok az temiz kaldım. Polip vardı aldı dr 1.5 yıl önce. Yine mi oldu kasıklarım da ağrıyor... Adetten sonra 19. günüm...
nildecim yapamadigin biyer varsa soyle yardimci olayim canim
canım çok sonra gördüm evet o anda uyuyordu? nasılsın.
canım çok sağol umarım umutlu haberlerde verebilrimseninde sıkıntılar başlamış, dikkat et kendine, bolca dinlen.öpüyorum çok.
çok teşekkürler canım.az kaldı seninde, doğumu yap yeni bi imaj yaparsın :) şekerin biraz yüksek çıkmış, inş düşer.çok enterasan bugün düşündüm bizim kızlarda şeker çıkmadı ama nurayda çıkabilr mi dedim, neden bilmiyorum.umarım cumartesi normal değerlerinde çıkar.üzme sen şimidedn kendini.etkilenmesin oğluşun.ekliyorum listeye..saol :)
canım korkma bi bende chnb gibi düşündüm belkide hamilesindir, haberlerini bekliyoruz.umutsuzluk anını sever bebekler bence süprizin olabilir.
rutin abla ya.annen ne zamn geliyodu ?
umudunu kaybetme, üzen hiç bieyere de bakma, umut lazım bize.çok yeni hüzünleriniz, etkilenmen çok normal.daraldıkça dua oku.tek çare bu çünkü
üzmeyin kendinizi, geçecek bu günler ve güzel günler gelecek inş.hem siz üzülürseniz yavrularınızda çok üzülür, onların sizi mutlu görmeye ihtiyacı var.
canım teşekkürler saçlar için.cezaya salatı tefriciye okuyoruz, ekliyorum senide.çınar bey aşısınıda olmuş :) rahmetli anneannesini ziyaret etmiş, anneside çok üzülmüş ardından teyzelerde bam teline dokunmuş, ama sonunda hepsi Çınara dayandığı için hemen toplamıştır benim güzel arkadaşım.ziyaret eminim çok zorlu geçmiş ama olsun annen onu gördü, seni gördü ya.onun duası hep sizle ya o herşeye değer ... bende adet olmayo beliyorum umutlandım bu ay biraz ama sinyaller geldi heveslenme diye.ben haber veririm sana hamile kalsam :) hemde ararım :)
canım ben sana atarım birazdan, hergün eski bi ark la mesajlaşıyoruzda sürem dolmuyor, sen nasılsın ?
canım ya bu saatte ayaktasın heeee annelik boşuna kutsal değil di mi ?
günlük, taf, nazlım, minicikumut, ceza, lonelines, peppe, dr alb, senem, ve ismi unutuuğum rkadaşlarım nasılsınız ?
Chnb, 400 adet
Lonelines, 400 adet
Candaş, 400 adet
Denizlalesi, 400 adet
Nilde, 400 adet
Renkiatlas, 300 adet
Nuray, 300 adet
Hellokıtty, 100 adet
canım sinyal geldi mi, candaş Allah gönlüne göre versinde pek bi nazlı olacak senin bebe yada bebeler, sölemesi kolay biliyorum ama hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli. Annem ve mezarlık ziyaret için yazdıklarına teşekkür ederim, bizimki nasrettin hoca hikayesi gibi oldu doğdna inanıyorsunda öldüğüne inanmıyor musun :) tüm yitirdiklerimizin mekanları cennet olsun, duayı ne zamana kadar okuyoruz belirli bir tarih var mı?
aşı lduk ya ateşi vardı sürekli kontrol edeyim diye uyumadım, annelikten öte sorumluluk o kadar küçük ve çaresizler ki.
hani hep; hep demiyeyeim de genelde diyeyim neyse işte genelde anneler seni 9 ay karnımda taşıdım ateşlendn başucunda bekledim vs... bence denmemeli şu ana kadar edindiğim deneyimler denmemesinden yana çünkü sen onu dünyaya getirmeyi istiyorsun eğer mevlamda murad ediyorsa o canı sana veriyor sonra bebeklerin bir yaşam mücadelesi başlıyor ki onun hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni hatta daha fazlasıı yapman gerekiyor ben şimdilik böyle düşünüyorum.
ŞÖYLE HERKES HAMİLE KALSIN SAĞLIKLA KUCAĞIN ALSIN BEBEKLERİNİ...ÇOK İSTİYORUM ÇOKKK.
canım iyiyim seni görmek ne güzel :) ya kocaman olmuşsunuz maşallah :) ee cinsiyeti öğrendiniz mi ? sen nasılsın ? bebeğin nasıl ?
ablam inş ya.. ooohhh ne güzel az kalmış, hasret giderirsiniz inş gelince.bende lale gibi düşündüm yerleşme kanaması olabilir mi ? inş odur..
canım ben mesaj atmayı unuttumcanım yaaa valla beceriksiz çıktımmm(( atamıyorum senin mesajda gelmedi bana nasıl halledeceğiz yahuuu iyiyim canım bugün acayip bir yoğunluk var koşturuyorum senden ne haber havada çok güzel bugün yaaaa
yaaa geliyorum çok durmuyorum forumda ama bu ara baya giriyorum :) şükürler olsun cnm büyüyoruz öğrenemedik henüz en son gittiğimizde göremedik,inş.nisan ayı içinde öğrencez.bebek iyi heralde içerde,bkaç arkadaş hissedebiliyomuş bebeklerini ama ben hissedemedim daha.ilk zamanlar çok zordu lekelenmelerim vardı raporluydum yattım baya aşağı yukarı 2 aydır çalışıyorum bulandtılar kokular tiksinmeler işkence gibiydi.daha yeni yeni atlatıyorum.sende iyi bak kendine cnm hiç bişeyi kafana takma:)öpüyorum çok görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?