Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cezadan ses gelmedi, bence yine var 5-10 günü.mesaj atarım bi tarihe yetişmesi gerekise.

amin allah tüm kaybettiklerimizin mekanını cennet etsin, insanı duygularımız nasrettin hoca hesabına çeviriyo işte..annelikle youmun bencede doğru ya, bu açıdan düşünmemiştim denmemeli.çaresizler gerçekten vicdan yoksa bakmazsın zaten.bizimkide nazlı ya .. bu ay o rahim filmini çekinmek istemiyorum varsa eğer şansım allahtan mucizesini istiyorum tabiki.ama olmzsada napalım hayırlısı deyip devam edeceğiz, bu kadar beklemek meselede değilde bir bu kadar daha olmaz inş demeye başladım artık ...

selam hello_kity; canım söyledigin çok dogru..cocugu dünyaya getırmek ıstemekle;zaten onun tüm sorumlulugunu üstüne almayı kabul etmıs oluyorsun.çocuk bızım tabıkı yapacagız bunları.çok dıle getıren oluyor; evlat icın yapılan seylerın çok zorlu oldugundan(bakmak,ılgılenmek,buyutmek ws ılgılı),onun ıcın yapılan harcamaların çok yüklü oldugundan hatta meblayi dıle getırmelerı.. Cok yanlıs,gunah ya, yanı yakınırcasına dıle getırmek.. Allah baska türlü sınar dıye korkmazlar mı kı.. :S onların canına bısey gelmesın ,Allahım esırgesin..

Candasım sende ıyısın umarım canım.. Benden iyilik ..canım oglum olmadıgı zamanlar sızlanıyorum.arada gelıyor ıste,bırısı sorsa yıne yetıyor gözlerım doluyor..oglum çok hassas,duygusal zaten.aglamayı geçtım,yüzüm gülmese illa güldürür..o varken hersey yolundaymıs gıbı yanı

nillde canım kanamanın kesıntılı olmasına pek takılmadım.yasanılan kolay degıl,o yüzden boyle ıstıkrarsızlık olacaktır.adet ne zaman olacak,nasıl olacak merak edıyorum:S

hello, candas nasılsınız kızlar hayat nasıl gidiyo

hello maşallah bbeğine 2 ayınız bitmiş kokla bnm için oğluşunu

candasımm cnm sende iyisin inş.

Candasım sende ıyısın umarım canım.. Benden iyilik ..canım oglum olmadıgı zamanlar sızlanıyorum.arada gelıyor ıste,bırısı sorsa yıne yetıyor gözlerım doluyor..oglum çok hassas,duygusal zaten.aglamayı geçtım,yüzüm gülmese illa güldürür..o varken hersey yolundaymıs gıbı yanı

nillde canım kanamanın kesıntılı olmasına pek takılmadım.yasanılan kolay degıl,o yüzden boyle ıstıkrarsızlık olacaktır.adet ne zaman olacak,nasıl olacak merak edıyorum:S

günaydın kızlar
aynen katılıyorum, moral bozucu şeyler okumak yok. eski ultrason resimleri falan varsa da kaldırın ya da atın. ben onlara baktıkça ağlardım.

kittycim, gerçekten zor. ne denir bilemiyorum böyle durumlarda. ama oğluna sarıl, onu kokla. Allah ona uzun hayırlı ömür versin.

canım ultrason fotoları,tahlıl kagıtları,hamıle kıyafetlerı,kullandıgım ılaçlar ws ws..herseyı yok ettım.forumlar da acılan konulara gözü kayıyor ınsanın,hep felaket senaryoları gıbı gebelık ustune.. ilk adetımı olsam ınan müthis rahatlayacagım..

Amann neysee,sen nasılsın canımm..rahatın yerınde ıns.okuldamısın?yada cıkmıssındır..yarım gunsen tabı..

Kızlar okulsayım okudum yazdıklarınızı. Herkes aynı galiba.

Hellom canım geçmiş olsun Çınar'a. Aşı işi tedirgin ediyor insanı.

Candaş had güzel haberler ver ne zan-mandı adetin?Annemler haftaya salıya gelecekler kısmetse...

Ben ultrasonları filan yırtmadım 25 haftalık oğlumun bile. Çünkü dr ye gidince baktı ...Bence gerekli...

Kızlar ya benim hep lekem var. Adet bitti çok az temiz kaldım. Polip vardı aldı dr 1.5 yıl önce. Yine mi oldu kasıklarım da ağrıyor... Adetten sonra 19. günüm...

chnb ablacım yumurtlama günün 14.günden önce mi?lekelenme demissin ya,bugün mù oldu?implantasyon kanaması olabılirmı acaba?genelde yumurtlamadan 1hafta sonraya denk gelır bu kanama.ılk gebelıkte,oglumda oyle olmustu.ıns böyle güzel haberler getırecek duruma vesıle olsun.umarım senın dedıgın durum tekrarlamamıstır canım:S

Son düzenleyen: Moderatör:
selam canlarım uzun bir aradan sonra herkesler iyidir umarım

hello, candas nasılsınız kızlar hayat nasıl gidiyo

hello maşallah bbeğine 2 ayınız bitmiş kokla bnm için oğluşunu

candasımm cnm sende iyisin inş.
canım iyiyim seni görmek ne güzel :) ya kocaman olmuşsunuz maşallah :) ee cinsiyeti öğrendiniz mi ? sen nasılsın ? bebeğin nasıl ?

ablam inş ya.. ooohhh ne güzel az kalmış, hasret giderirsiniz inş gelince.bende lale gibi düşündüm yerleşme kanaması olabilir mi ? inş odur..

canım yaaa valla beceriksiz çıktımmm(( atamıyorum senin mesajda gelmedi bana nasıl halledeceğiz yahuuu iyiyim canım bugün acayip bir yoğunluk var koşturuyorum senden ne haber havada çok güzel bugün yaaaa

canım benim ne güzel bir istek buuuu çok sevdimmm allah hepimizin isteğini versinnnn

yaaa geliyorum çok durmuyorum forumda ama bu ara baya giriyorum :) şükürler olsun cnm büyüyoruz öğrenemedik henüz en son gittiğimizde göremedik,inş.nisan ayı içinde öğrencez.bebek iyi heralde içerde,bkaç arkadaş hissedebiliyomuş bebeklerini ama ben hissedemedim daha.ilk zamanlar çok zordu lekelenmelerim vardı raporluydum yattım baya aşağı yukarı 2 aydır çalışıyorum bulandtılar kokular tiksinmeler işkence gibiydi.daha yeni yeni atlatıyorum.sende iyi bak kendine cnm hiç bişeyi kafana takma:)öpüyorum çok görüşürüzz

canım yaaa valla beceriksiz çıktımmm(( atamıyorum senin mesajda gelmedi bana nasıl halledeceğiz yahuuu iyiyim canım bugün acayip bir yoğunluk var koşturuyorum senden ne haber havada çok güzel bugün yaaaa
canım ben mesaj atmayı unuttum hallediyorum şimdi.

inş öğrenince bizlede paylaşırsın :) bence erkek diyeceğim ama ben tüm çocukları erkek hissetmeye başladım ya :) şükür zor zamanları atlatmışsın, lekelenmeler bayağı stresli olmuştur haliyle inş hayırlısıyla kucağınada alırsın.çok sağol canım.

deniz lalesi, canım ben iyim az önce yazdım sanıyodumyazamamışım.sen nasılsın ? haklısın oğlun için iyi oluyosundur. hele birde duygusalmış eminim çok dikkatlisindir, allah gönül ferahlığı versin arkadaşım ya

Emziren anneler için göğüs uçlarındaki çatlaklar için tedavi edici özelliği vardır. Sıcak suda 5 dakika kadar bekletilen poşet çay emzirme sonrası göğüs ucuna koyularak bekletilir. Göğüsteki ağrı ve çatlaklarınızı azaltacaktır.

bildiğimiz siyah çayın etkisi buymuş.kıtty çok sıkıntısını çekmişti, diğer ark lara fikir olur belki dedim, hemde şaşırdım.

merhaba herkese,
ara ara takip etmeye çalışıyorum yazılanları. Bende bir değişiklik yok diye katılımcı davranmadım.
Havaların kötülüğündendir dediğim içsıkıntım geçmek bilmiyor. Uzun zaman önce yollarımızı ayırdığımız panik atak çarpıntılarım daha sık misafirliğe geliyor. Uzun uzun düşündüm. Bu psikoloji ve stresle hamile bile kalsam sağlıklı sonuçlanmayacak. önce kendimi düzeltmeliyim diyerek profesyonel yardım almaya karar verdim. Randevum bugün, muhtemelen hafif dozlu da olsa ilaç tedavisi verecekler. Yeni bir korunma dönemi bekleyecek beni. Uykularım düzene girsin, yorgunluk hali geçip enerjim yerine gelsin, şu depresif halimden kurtulup eski neşeme kavuşayım; ilk etapta başkaca bir beklentiye sahip değilim..

candasım ıyıyım sen nasılsın? tam gun mu çalısıyorsun canım sen?bende bırazdan dısarı cıkacgm,bı kaç ı$ım var.cocukta gelır okuldan.hep kosturmaca.icımden de hiç bisey gelmıyor.yaptıklarım elzem olanlar açıkcası

peppe çok gecmıs olsun.mevsımseldır buludugun ruh halı..umarım öncekı günlerıne gerı dönersin.aynı hıslerı paylasıyorum.kendıne ıyı bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…