şu an iki hafta oldu hala ara ara devam ediyor kanamalar...evet canım doğru söylüyorsun en çok morale ihtiyacamız olduğu bir zamandayız..kötü haberleri duymak iki kat üzüyor bizisezen,deniz lalesi benimde kürtajdan sonra ara ara kanamalarım olmuştu çok normal 2-3 hafta kanama normal demişti doktorum.şu anda hala kürtajın etkisindesiniz kızlar öyle şeyler okumayın insanı bunalıma sokuyorlar.ağlama krizi ara ara gelir hemen buraya girin konuşalım kendinize dikkat edin öpüyorummm
üzmeyin kendinizi, geçecek bu günler ve güzel günler gelecek inş.hem siz üzülürseniz yavrularınızda çok üzülür, onların sizi mutlu görmeye ihtiyacı var.
chnb ablacım yumurtlama günün 14.günden önce mi?lekelenme demissin ya,bugün mù oldu?implantasyon kanaması olabılirmı acaba?genelde yumurtlamadan 1hafta sonraya denk gelır bu kanama.ılk gebelıkte,oglumda oyle olmustu.ıns böyle güzel haberler getırecek duruma vesıle olsun.umarım senın dedıgın durum tekrarlamamıstır canım:S
Candasım sende ıyısın umarım canım.. Benden iyilik ..canım oglum olmadıgı zamanlar sızlanıyorum.arada gelıyor ıste,bırısı sorsa yıne yetıyor gözlerım doluyor..oglum çok hassas,duygusal zaten.aglamayı geçtım,yüzüm gülmese illa güldürür..o varken hersey yolundaymıs gıbı yanı
nillde canım kanamanın kesıntılı olmasına pek takılmadım.yasanılan kolay degıl,o yüzden boyle ıstıkrarsızlık olacaktır.adet ne zaman olacak,nasıl olacak merak edıyorum:S
Kızlar okulsayım okudum yazdıklarınızı. Herkes aynı galiba.
Hellom canım geçmiş olsun Çınar'a. Aşı işi tedirgin ediyor insanı.
Candaş had güzel haberler ver ne zan-mandı adetin?Annemler haftaya salıya gelecekler kısmetse...
Ben ultrasonları filan yırtmadım 25 haftalık oğlumun bile. Çünkü dr ye gidince baktı ...Bence gerekli...
Kızlar ya benim hep lekem var. Adet bitti çok az temiz kaldım. Polip vardı aldı dr 1.5 yıl önce. Yine mi oldu kasıklarım da ağrıyor... Adetten sonra 19. günüm...
merhaba herkese,
ara ara takip etmeye çalışıyorum yazılanları. Bende bir değişiklik yok diye katılımcı davranmadım.
Havaların kötülüğündendir dediğim içsıkıntım geçmek bilmiyor. Uzun zaman önce yollarımızı ayırdığımız panik atak çarpıntılarım daha sık misafirliğe geliyor. Uzun uzun düşündüm. Bu psikoloji ve stresle hamile bile kalsam sağlıklı sonuçlanmayacak. önce kendimi düzeltmeliyim diyerek profesyonel yardım almaya karar verdim. Randevum bugün, muhtemelen hafif dozlu da olsa ilaç tedavisi verecekler. Yeni bir korunma dönemi bekleyecek beni. Uykularım düzene girsin, yorgunluk hali geçip enerjim yerine gelsin, şu depresif halimden kurtulup eski neşeme kavuşayım; ilk etapta başkaca bir beklentiye sahip değilim..
kızlar merhaba bu aralar çok yazamıyorum size. daha doğrusu iyice derdime düştüm size cevap yazamadığım durumlar için kusura bakmayın. herkes iyidir umarım. ben doktordan geldim. tahlillerde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ancak adetin 3. günü görecekmiş doktor kist için. kafam karmakarışık yine. bu ay korunup korunmamakta çok kararsızım. korunmak istemiyorum. iki doktora gittim. biri korun biri korunma dedi.bakalım hayırlısı.
kızlar merhaba bu aralar çok yazamıyorum size. daha doğrusu iyice derdime düştüm size cevap yazamadığım durumlar için kusura bakmayın. herkes iyidir umarım. ben doktordan geldim. tahlillerde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ancak adetin 3. günü görecekmiş doktor kist için. kafam karmakarışık yine. bu ay korunup korunmamakta çok kararsızım. korunmak istemiyorum. iki doktora gittim. biri korun biri korunma dedi.bakalım hayırlısı.
canımmmm çok sevindimmm gördünmüüü bir şeycik yokmuş sen şimdi daha adetin 3.günü görecekmiş diyosun ama inanki kötü bir şey olsaydı şimdiden çıkardı.çok şükürrrr sabahtan beri seni gözlüyorum bugün o kadarda yoğunum ama çok şükür çok sevindimmmm.canım benimde göğsümde kist varya yazmıştım biliyosun dün. benimde kafam ona takık nisanda kontrol var inşallah büyümemiştir büyürse alacaklar ama 2 doktorda bana hamile kalabilirsin demişti senin şimdi kisti eritemek için ilaç verecektir o yüzden korun demiştir öbürüde kendiliğinden kistin atmasını istediğinden korunma demiştir sen kalbini ferah tut hiç bişeyciğin yok emin ollll bebişe hazırlık bunalr inan bana hilalim çok mutlu oldum şimdi gönül rahatlığıyla işe dönebilirimmm:))))
canım gözünaydın,hersey temiz cıkmıs bak.cok sevındım.öncekı dr kıstı gebelıge engel görmemıstı.bu dr,ufaktan da bıse demedımı?bu ay gebe kalırsan,adetın 3.günü kaçacak ama dimi,nasıl olacak
Candasim bilmiyorum benim seker niye yuksek cikti .. Biz bayanlarla haftadabir toplasiyoruz burda sonrada pasta borek Allah ne verdiyse goturuyorum belki ondandir diye dusunmeye basladim. yarinda bana gelicekler. ben bugunden hazirlicam ama agzima tek bisi atmicam valla
organikseker bende 19. haftanin sonlarinda hissettim canim mutlaka 1-2 hafta icinde seninde duyulur piptpitlar
hilalcim cok sevindim bak bisi cikmamis masallah.. Rabbim hepimizi korusun, kaldiramayacagimiz yuk yuklemesin .. Sen icini ferah tut.
peppe insallah gecici bir durumdur zaten baharda geliyor heryer civilcivil,gunesli.. en kisa zamanda atlatip sende sahalara donersin canim..
chnb ablacim sen nasilsin?
minikler sen ne yapiyosun canim? senin randevu ne zamandi?
sağol canım benim.bu doktora özellikle sordum korunmasam olmaz mı diye. ben korun derim hamile kalırsan bu seferde kistle uğraşmak zorunda kalabilirsin dedi.ama yine de kendin bilirsin dedi. bakalım canım hayırlısını diliyorum her zamanki gibi.
sıkıntıya sokma kendini stres adet düzenini bozar biliyorsun canım
hadi bakalım hayırlısı canım.. Ins bu ay melegin seninle olur..Hilal sırada sen mi varsın içime doguyor.. Insan sabırsızlıkla beklıyor bu olası gunlerı zaten.. O yüzden ara verilmesın
canım çok sağol umarım umutlu haberlerde verebilrimseninde sıkıntılar başlamış, dikkat et kendine, bolca dinlen.öpüyorum çok.
çok teşekkürler canım.az kaldı seninde, doğumu yap yeni bi imaj yaparsın :) şekerin biraz yüksek çıkmış, inş düşer.çok enterasan bugün düşündüm bizim kızlarda şeker çıkmadı ama nurayda çıkabilr mi dedim, neden bilmiyorum.umarım cumartesi normal değerlerinde çıkar.üzme sen şimidedn kendini.etkilenmesin oğluşun.ekliyorum listeye..saol :)
canım korkma bi bende chnb gibi düşündüm belkide hamilesindir, haberlerini bekliyoruz.umutsuzluk anını sever bebekler bence süprizin olabilir.
rutin abla ya.annen ne zamn geliyodu ?
umudunu kaybetme, üzen hiç bieyere de bakma, umut lazım bize.çok yeni hüzünleriniz, etkilenmen çok normal.daraldıkça dua oku.tek çare bu çünkü
üzmeyin kendinizi, geçecek bu günler ve güzel günler gelecek inş.hem siz üzülürseniz yavrularınızda çok üzülür, onların sizi mutlu görmeye ihtiyacı var.
canım teşekkürler saçlar için.cezaya salatı tefriciye okuyoruz, ekliyorum senide.çınar bey aşısınıda olmuş :) rahmetli anneannesini ziyaret etmiş, anneside çok üzülmüş ardından teyzelerde bam teline dokunmuş, ama sonunda hepsi Çınara dayandığı için hemen toplamıştır benim güzel arkadaşım.ziyaret eminim çok zorlu geçmiş ama olsun annen onu gördü, seni gördü ya.onun duası hep sizle ya o herşeye değer ... bende adet olmayo beliyorum umutlandım bu ay biraz ama sinyaller geldi heveslenme diye.ben haber veririm sana hamile kalsam :) hemde ararım :)
canım ben sana atarım birazdan, hergün eski bi ark la mesajlaşıyoruzda sürem dolmuyor, sen nasılsın ?
canım ya bu saatte ayaktasın heeee annelik boşuna kutsal değil di mi ?
günlük, taf, nazlım, minicikumut, ceza, lonelines, peppe, dr alb, senem, ve ismi unutuuğum rkadaşlarım nasılsınız ?
Chnb, 400 adet
Lonelines, 400 adet
Candaş, 400 adet
Denizlalesi, 400 adet
Nilde, 400 adet
Renkiatlas, 300 adet
Nuray, 300 adet
Hellokıtty, 100 adet
canım benim ya ben seni çooooooook seviyoruuuuuuuum. ne tatlı bişeysin sen ya. terapi gibisin valla.beni bu kadar düşünmen çok hoşuma gitti.seni görmeyi seninle tanışmayı çok isterdim. face var mı. varsa bana msj atarmısın:)))ilk gittiğim doktorda adetimin son günüydü. o doktor korunmana gerek yok erimiş büyük kısmı demişti. neden şimdiden vermedi ilaç onu da anlamadım, sanırım gerek görmedi. eğer kist basit bir kistse ki öyle görünüyor.netten de araştırdım hamilelikle kayboluyormuş hatta böyle bi kist varsa. o kadar çok kişi varmış ki kistiyle hamile kalıp hatta hala kistiyle yaşayan.eşimle az önce bi karar verdik ve bu ay korunmuycaz. allahım hayırlısını versin. bu ay duam hep eğer sıkıntılı olacaksa olmasın, normal olacaksa olsun diye olacak. yani bu ay kafama takmayacağım. bu arada inşallah senin kistte de bi sıkıntı çıkmaz canım. yüreğinin bu güzelliğiyle eminim herşey düzelir. sana kolay gelsin
aynen canım ya her ay önemli. bu kist meselesi olmasaydı bu ay benim de umudum niyeyse fazlaydı.ağzından bal damlıyor canım inşallah sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun tabi:))) bu arada sen nasılsın, yanlış mı hatılıyorum kanama ile ilgili problem mi var
dogru söylüyorsun canım.forumlarda yazılanlara bakıyorum da,kımısı kaç ay olmamıs,kımı ılaç ıcerek olmus,kımının duzensızlesmıs,kımının yogun pıhtılıymıs..kımı de hemen hamıle kalmıs:)) i$ime geleni çekeyim ıcınden dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?