Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu an iki hafta oldu hala ara ara devam ediyor kanamalar...evet canım doğru söylüyorsun en çok morale ihtiyacamız olduğu bir zamandayız..kötü haberleri duymak iki kat üzüyor bizi iyiki sizler varsınız kızlar:)
üzmeyin kendinizi, geçecek bu günler ve güzel günler gelecek inş.hem siz üzülürseniz yavrularınızda çok üzülür, onların sizi mutlu görmeye ihtiyacı var.

artık üzücü şeyler okumak yok söz verdim kendime..moralimi yüksek tutacak şeyler yapacağım inşallah..canım her sıkıldığında çıkıp biraz dolaşacağım...başka türlü geçeceği yok çünkü...

Yok canım ya... Yumurtlamadan sonra 5. gündeyim. O zamandan beri hep var. Bekleyeceğim adet olursam giderim dr ye...

Peppe dr ile görüşmen nasıl geçti canım ?

Çocuklarımız etkileniyor. Onların yanında güçlü görünmek zorundayız...

Organikşeker canım ilk gebeliklerde geç hissedilebilir ben 18. haftada hissetmiştim.

Hilalden haber yok mu?

Candaş ne zamandı adet günün? İnşallah bebiş vardır darahim filmine gerek kalmaz...

sıkıntıya sokma kendini stres adet düzenini bozar biliyorsun canım

cnm bence doktora git kafanda soru işaretleri kalmaz en azından

Son düzenleme:

canım en doğrusunu yapıyorsun yaşanılanların sonucu bu işte kendine dikkat et inanki geçer sen yeterki sağlam dur gerçi biz kadınların sağlamlığı tescillidir yaşadıklarmıza bir baksana hangi erkek kaldırır?

Son düzenleme:
kızlar merhaba bu aralar çok yazamıyorum size. daha doğrusu iyice derdime düştüm size cevap yazamadığım durumlar için kusura bakmayın. herkes iyidir umarım. ben doktordan geldim. tahlillerde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ancak adetin 3. günü görecekmiş doktor kist için. kafam karmakarışık yine. bu ay korunup korunmamakta çok kararsızım. korunmak istemiyorum. iki doktora gittim. biri korun biri korunma dedi.bakalım hayırlısı.

canımmmm çok sevindimmm gördünmüüü bir şeycik yokmuş sen şimdi daha adetin 3.günü görecekmiş diyosun ama inanki kötü bir şey olsaydı şimdiden çıkardı.çok şükürrrr sabahtan beri seni gözlüyorum bugün o kadarda yoğunum ama çok şükür çok sevindimmmm.canım benimde göğsümde kist varya yazmıştım biliyosun dün. benimde kafam ona takık nisanda kontrol var inşallah büyümemiştir büyürse alacaklar ama 2 doktorda bana hamile kalabilirsin demişti senin şimdi kisti eritemek için ilaç verecektir o yüzden korun demiştir öbürüde kendiliğinden kistin atmasını istediğinden korunma demiştir sen kalbini ferah tut hiç bişeyciğin yok emin ollll bebişe hazırlık bunalr inan bana hilalim çok mutlu oldum şimdi gönül rahatlığıyla işe dönebilirimmm:))))

canım gözünaydın,hersey temiz cıkmıs bak.cok sevındım.öncekı dr kıstı gebelıge engel görmemıstı.bu dr,ufaktan da bıse demedımı?bu ay gebe kalırsan,adetın 3.günü kaçacak ama dimi,nasıl olacak

Candasim bilmiyorum benim seker niye yuksek cikti .. Biz bayanlarla haftadabir toplasiyoruz burda sonrada pasta borek Allah ne verdiyse goturuyorum belki ondandir diye dusunmeye basladim. yarinda bana gelicekler. ben bugunden hazirlicam ama agzima tek bisi atmicam valla

organikseker bende 19. haftanin sonlarinda hissettim canim mutlaka 1-2 hafta icinde seninde duyulur piptpitlar

hilalcim cok sevindim bak bisi cikmamis masallah.. Rabbim hepimizi korusun, kaldiramayacagimiz yuk yuklemesin .. Sen icini ferah tut.

peppe insallah gecici bir durumdur zaten baharda geliyor heryer civilcivil,gunesli.. en kisa zamanda atlatip sende sahalara donersin canim..

chnb ablacim sen nasilsin?

minikler sen ne yapiyosun canim? senin randevu ne zamandi?

canım benim ya ben seni çooooooook seviyoruuuuuuuum. ne tatlı bişeysin sen ya. terapi gibisin valla.beni bu kadar düşünmen çok hoşuma gitti.seni görmeyi seninle tanışmayı çok isterdim. face var mı. varsa bana msj atarmısın:)))ilk gittiğim doktorda adetimin son günüydü. o doktor korunmana gerek yok erimiş büyük kısmı demişti. neden şimdiden vermedi ilaç onu da anlamadım, sanırım gerek görmedi. eğer kist basit bir kistse ki öyle görünüyor.netten de araştırdım hamilelikle kayboluyormuş hatta böyle bi kist varsa. o kadar çok kişi varmış ki kistiyle hamile kalıp hatta hala kistiyle yaşayan.eşimle az önce bi karar verdik ve bu ay korunmuycaz. allahım hayırlısını versin. bu ay duam hep eğer sıkıntılı olacaksa olmasın, normal olacaksa olsun diye olacak. yani bu ay kafama takmayacağım. bu arada inşallah senin kistte de bi sıkıntı çıkmaz canım. yüreğinin bu güzelliğiyle eminim herşey düzelir. sana kolay gelsin

sağol canım benim.bu doktora özellikle sordum korunmasam olmaz mı diye. ben korun derim hamile kalırsan bu seferde kistle uğraşmak zorunda kalabilirsin dedi.ama yine de kendin bilirsin dedi. bakalım canım hayırlısını diliyorum her zamanki gibi.

nuraycım amin canım tşk ederim. bu ay içimi ferah tutacağım. senin de şeker birazcık yüksek çıkmış sanırım. pek anlamıyorum ama eminim önemli bi durum yoktur. allahım sizi korusun.

hadi bakalım hayırlısı canım.. Ins bu ay melegin seninle olur.. Hilal sırada sen mi varsın içime doguyor..Insan sabırsızlıkla beklıyor bu olası gunlerı zaten.. O yüzden ara verilmesın

sıkıntıya sokma kendini stres adet düzenini bozar biliyorsun canım

dogru söylüyorsun canım.forumlarda yazılanlara bakıyorum da,kımısı kaç ay olmamıs,kımı ılaç ıcerek olmus,kımının duzensızlesmıs,kımının yogun pıhtılıymıs..kımı de hemen hamıle kalmıs:)) i$ime geleni çekeyim ıcınden dimi

hadi bakalım hayırlısı canım.. Ins bu ay melegin seninle olur.. Hilal sırada sen mi varsın içime doguyor..Insan sabırsızlıkla beklıyor bu olası gunlerı zaten.. O yüzden ara verilmesın

aynen canım ya her ay önemli. bu kist meselesi olmasaydı bu ay benim de umudum niyeyse fazlaydı.ağzından bal damlıyor canım inşallah sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun tabi:))) bu arada sen nasılsın, yanlış mı hatılıyorum kanama ile ilgili problem mi var

Son düzenleme:

iyi akşamlar kızlar....beni düşündğünüz için çok teşekkür ederim...galiba bunun dışında okuyacak yok son hali bu galiba...ona göre okumaya başlayacağım çünkü..şimdiden ağzınıza,gönlünüze sağlık...
candasım tarih ne zaman..
kızlar nasılsınız var mı bi gelişme falan?

canım benim tatlım bende seni çok seviyorummm inanki yürekten söylüyorum.valla sabahtan beri girdim çıktım sen onlıne mısın diye çok şükür güzel haberi aldım çok sevindim.bitanem benim dediğim gibi olmuş işte ilk doktor kistin eridiğini söylemiş adetin 3.günü olduğu için buda orda görünce 3. gelde kist tamamen eridimi erimediyse ilaç vermek için çağırdı o yüzden kuzum.sen rahat ol.canım senin sözlerin de bana ilaç gibi geldi bizim derdimizi yine bizden başka kimse anlamaz tatlım her zaman dediğim gibi hepimiz biriz.

yok,kanama cok uzun sürdü sadece.kesılır gıbı oluyor gerı basliyor.karnım agrıyor benımde.dr ultrasonla bakmıstı,rahim kurtajdan sonra -çok ıyı,temız-demıstı.kafama takıldı agrı bagırsaktanmı,yoksa rahımden mı?parca kalmısmıdır dıye.yarında beklıyeyım de,bakalım.

Canım tabıkı hep hayırlısını dıliyoruz.ama adet bıtınce temıze cıkınca olası gun gelsın dıye hesaplamak,sonra bat gelmesın diye dua etmek..hep sabırsızca bı bekleyıs süresi.kolay degıl.o yüzden yola dewam.tez vakıtte guzel haberlerını alalım ıns

ceza merhaba canım. ben bu aralar sıkıntıdaydım. unuttum canım yazmayı. bi 300de ben alırım.allahım dualarımızı kabul etsin.

aynen tatlım benim. ben okuyamıyorum o forumları yüreğim daralıyo siz bana çok iyi geliyosunuz canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…