senin durum daha acı veren birşeymiş Allahım beterinden korusun bir daha yaşatmasın inşallah tez zamanda hayırlı haber alırsın yeniden
kızlar nasılsın ınş bende anne olucam nasıbımde varsa tabıkı bundan 7ay önce 33 haftalık bebeğim öldü şimdi yenıden düşünuyoruz nasıpse ınş olurrrr korunmuyoruz 3aydır ama şuanlık bişi yok doktora gidiıorum yıne sorun yok rabbımın taktır ılahısı tabıkı senemg nasılsın cnm HILO KITY cnm sen nerelerdesın göruşemedık nezamandır nevar neyokk
canım çok geçmiş olsun.Allahım kimseye yaşatmasın.hayırlısıyla tekrar anne olacaksın inşallah.
kızlar birşey sorcam..geçen ay ov. testinde 21.gün kalın çizgiyi gördüm.bugün 14.günümdeyim 12. gün kalın 13 ve 14. gün silik tekrar koyulaşır mıyoksa ben bu ay ı da mı kaçırdımöptm hepinizi
Ooooo kimler gelmiiiiiş :13: Hoşgeldin Canım. Ben fena değilim, bulantılar devam hala.Sende ne var ne yok ? Daha az oldu senin korunmasız ayların. Yakındır kısmetse. Allah rast getirsin Tatlım.kızlar nasılsın ınş bende anne olucam nasıbımde varsa tabıkı bundan 7ay önce 33 haftalık bebeğim öldü şimdi yenıden düşünuyoruz nasıpse ınş olurrrr korunmuyoruz 3aydır ama şuanlık bişi yok doktora gidiıorum yıne sorun yok rabbımın taktır ılahısı tabıkı senemg nasılsın cnm HILO KITY cnm sen nerelerdesın göruşemedık nezamandır nevar neyokk
yok canım daha koyulaşmaz 12.gun erken yumurtlamış olabılırsın bende bu ay öyle oldum geçen ay 19gunumde bu ayda 14 gunumde yakaladım değişebılıo cnm eğer yaptıysan 12 ve 13.gunlerdee kaçırmamıssındır cnm ben de öptummm
Amin canım inş, korunmuyosan seni de listemize alalım mı? Sat ı söylicen yani :)canım teşekkur ederım sağolasın hayırlsıyla gelır ınş meleğim bana hepımıze ınşş
Bakarsın bu ayın talihlerinden biride sen olursuni bizlerede umut olursun :)
Canım benim yacanım sıkıntılar öyle çok öyle farklıki.mesela sen bu aralar eşinle ayrı olmaktan uzakken bir bebği tek başına büyütebilmenin zorluğunu söylüyosun gerçi bunları eşine küsken söylüyodun bgn durumlar değişti ama bak bende bi atamam olsun diye yıllardır bekliyorum ve dün itibari ile çalıştığım özel işten ayrıldım.bgn işsiz uyandığım ilk günüm ve uyanruyanmaz atamam olsun artık diye dua ettim.eşimle ayrı yerlerde yaşayacak olsak bile ben razıyım ama olsun artık dedim. en azından geçici olarak bu durumdasınız ve bir şekilde tayinle biraraya geleceksiniz biraz sabır. arkadaşım ın eşi istanbulda kendisi diyarbakırda ve şimdi bi çocukları var anneler gidip bakıyo sırayla.eşde haftasonları gidiyo zor bir durum ama en azından işim var bu süre geçici diyo arkadaşım. 1,5 ay önce bebişimi kaybettim dün işimi kaybettim,haftasonu evi taşımak zorundayım.ve hamileliğmden beri saçlarımı kaybediyorumbütün bunlara rağmen hayata gülümsemeye çalışıyorum koruma bitse çalışma başlasa diyorum.konuya neyle başladım neyle bitirdim.:) kafam allak bullak sanırım birazda içimi dökmüş oldum ama asıl söylemek istediğimi sen anladın dimi güzelim. Geldi mi hep üst üste geliyor derler ne kadar doğru değil mi? Haklısın hayat telaşı bitmiyo ki.Bende bu dert var, atanana dek atanalımda ayrı yaşarız önemli değil dedik ikimizde.Allah var hepte teselli olarak çocuklarımızın rızkı için bu ayrılık dedik.Elbet sonu gelecek.Rabbim seninde yüzünü güldürsün inş en yakın zamanda hem bebeğin gelsin hem ataman.Yaşıyoruz vakit geçiriyoruz ama ne sıkınıtlarla.Anladım canım anlamaz mıyım...Güçlü olmamız lazım işte yapabilrsek ne mutlu... Eskiden hep Allahım veriklerinle vermediklerinle binlerce şükür derdim şimdilerde unuttum bunu ( Ben son zamanlarda çok dayanıksızlaştım, görenler hep çok güçlüsün derdi ama 2,5 yıl oldu ayrılığımız + 1,5 da askerlik vardı sanırım takatim bitti.
Anlat tabi canım içini dök rahatla, birbiriize destak çıkmak için varız burda.İnş allah tesellini en yakın zamanda yollar 2 anlamda da, saçlarını da çok takma kafana.onlar düşündükçe iyice dökülüyor.Senin bu ayda mı korunman gerekiyodu canım ? İnş korunmann bittiği ay meleğin senle olur canım benim :)) Valla dün hepinize dua ettim hayır dualar çok komik oluyo.Allahım prene, pileoya, çıtaknuraya, hellokıtty e, cezaya , tafa, destineya, bebeğime filan diye sıralamaya... Diyorum allahım karıştırma yani bu isimler kk dan :) Tabi ki senemle yamatekeyede sağlıklı gebelikler olarak eklememide yaptım :)) Dua ederkende gülüyorum bi yandan isimlerimize :)
Geçen ay aynısını bende düşündüm ertesi gün koyulaşır diye, sonradan hatalıymış onu anladım :)kızlar birşey sorcam..geçen ay ov. testinde 21.gün kalın çizgiyi gördüm.bugün 14.günümdeyim 12. gün kalın 13 ve 14. gün silik tekrar koyulaşır mıyoksa ben bu ay ı da mı kaçırdımöptm hepinizi
kaçtı gitti o zaman....aman ya offffffffff:84::84::84:
Canım üzülme ya, hiç belli olmaz o işler.Spermler 48-72 saate dek vücutta kalıyormuş ya tutunabilir yani, umutsuzluk yok.
Birde burdaki dr. a sordum bende geçen ne zaman ilişki olması gerek diye.Benim adetime göre 14-15-16 günleri olmalı dedi.Aklıma şu geldi, gün aşırı deniyor ama o öyle demedi.Demekki o her çift çizgili günü değerlendirmek gerke sonucuna vardım ben...
Sizlerde gün aşırı mı uyguluyodunuz ? Zaten sormayı düşünüyodum hatırlattın :)
saat 2 de kalan tahlillerimi alcam eger bir sorun yoksa drum durma devam çalışmaya zaten zor geldi dedi. duruma göre belki ben de listeye girerim saat 2 olsun helee dönünce yazarımm
Canımcım hoşgeldin, bende naptın diye sormaya geliyodum tam.Geciktim sormak için çünkü bi arkadaşım doğum iznindeydi 13 aydır yoktu 2-3 saat oturdum Allahtan boşum hafta, kızla resmen hasret giderdik.Baktı ki bizim şef, bu kızın geleceği yok çağırayım dedi :))canlarım sabah erkenden kan tahlilleri için gataya gittim benim eşim orda ya..neyse kadın doğumcu arkadaşı tabi ben hiç bişey yemediğim için idrarada sıkışık olmadığım için keseyi üsten göremedi,
haftaya salı gel alttan bakmayım dedi önce tahlillerin çıksın dedi bende zar zor idrar verdim:)hiç bişey yok anacım zorladım zorladım gelmiyor....ama masallah corasprinde içtiğim için 5 tüp kan aldılar hayırlısı ile sonuçlar olumsuz çıkmazda gebeliğimiz güzel gider insallah bide keseyi görseydim içim rahat edicekti ama neyse salıya kaldııı
PİLEOOO;canım herkesin bir derdi var durur içerisinde diye bir şarkı vardı ya aynen dediğin gb farklı farklı sorunlar ama olsun burada içimizi döküyoruz rahatlıyoruz sende aynen öyle yap tez sürede ataman olsun insallahhh ve sonrada karnıcığın dolsun...
CİBELDEMİROĞLU,arkadasım içini ferah mı tut desem ne desem bilemedim biz 8 haftalık kaybettik içimiz yandı allah daha başka acılar cümlemize vermesinn,insallahhh göbişini doldurur ama sağlıklı bir sekilde kucağına aldırır allahım.burada hepimiz can yoldaşı olduk ne zaman sıkılırsan buralardayız..
CEZA,canım kötü düşünme bende bu ay yumurtlama gitti dedim ama bak sonuç gitmemişş sen hayırlısını iste içinden tez sürede gelcekkk okk
CANDAŞIMMMM,cancan valla ankarada dısardan gelenler bendede kalabilirler:) biz cidden tez sürede buluşalımm bak herkese bir heyecan sardı....
sitedeki diğer adlarını yazmadığım arkadaşlarım çalışmaya devammm durmak yok tamammııı
hepiniz kendinize iyi bakın pozitif düşününnnn..
saat 2 de kalan tahlillerimi alcam eger bir sorun yoksa drum durma devam çalışmaya zaten zor geldi dedi. duruma göre belki ben de listeye girerim saat 2 olsun helee dönünce yazarımm
Canımcım hoşgeldin, bende naptın diye sormaya geliyodum tam.Geciktim sormak için çünkü bi arkadaşım doğum iznindeydi 13 aydır yoktu 2-3 saat oturdum Allahtan boşum hafta, kızla resmen hasret giderdik.Baktı ki bizim şef, bu kızın geleceği yok çağırayım dedi :))
Canım inş sonuçların çok iyi çıkar, güzel düşünelim güzel olsun.Haftayada inş keseyi görür kalp atışınıda beraberinde duyar, 2 strestende kurtulursunuz :))
Evet mutlaka en yakın zamanda uluşma işini halledelim :) Dün eşime bahsettim biraz, çatlak ya diyo ki kızlara söyle kocalarıylada biz bi yerde buluşalım :) İlk başta kk yla çok ilgiliyim diye kızıyo küsüyodu, şimdi baktı ki bu kızlar bizimkine iyi geliyo, gir tabi canım gir rahatla diyo manyak :
Ceza ya bende diyecektim ki sanırım yamateke de öyle beklemiyodum yumurtlama günü ilişki olmadı diye, ama emin olamamıştım :) Doğru hatırlamışım demekki, inş bu durumun aynısıyla 3. hamişimiz ceza olsun :)
Hadi bakalım rastgelsin inş canm, güzel ve hayılr haberler olsun.Melekte çabucak göbeğine konusun :) haberdar et bizi de...
Senem, kıtty, taf, pren, nuray, bebeğim,destiina ve tüm kızlar nasılsınız ??
Canımcım hoşgeldin, bende naptın diye sormaya geliyodum tam.Geciktim sormak için çünkü bi arkadaşım doğum iznindeydi 13 aydır yoktu 2-3 saat oturdum Allahtan boşum hafta, kızla resmen hasret giderdik.Baktı ki bizim şef, bu kızın geleceği yok çağırayım dedi :))
Canım inş sonuçların çok iyi çıkar, güzel düşünelim güzel olsun.Haftayada inş keseyi görür kalp atışınıda beraberinde duyar, 2 strestende kurtulursunuz :))
Evet mutlaka en yakın zamanda uluşma işini halledelim :) Dün eşime bahsettim biraz, çatlak ya diyo ki kızlara söyle kocalarıylada biz bi yerde buluşalım :) İlk başta kk yla çok ilgiliyim diye kızıyo küsüyodu, şimdi baktı ki bu kızlar bizimkine iyi geliyo, gir tabi canım gir rahatla diyo manyak :
Ceza ya bende diyecektim ki sanırım yamateke de öyle beklemiyodum yumurtlama günü ilişki olmadı diye, ama emin olamamıştım :) Doğru hatırlamışım demekki, inş bu durumun aynısıyla 3. hamişimiz ceza olsun :)
Hadi bakalım rastgelsin inş canm, güzel ve hayılr haberler olsun.Melekte çabucak göbeğine konusun :) haberdar et bizi de...
Senem, kıtty, taf, pren, nuray, bebeğim,destiina ve tüm kızlar nasılsınız ??
Alla alla, yinede sen kendine dikkat et belli olmaz.Ağır işlerden kaçın.Hadi bakalım uğrun olsun bu ay :) Bol bol çalışın ama sınıfta kalmayın :) Bir an önce şu dersten geçelim hepimiz tembel çıktık :)slm canım ben bu ay 2 gün adet gördüm ve bitti bıraz şüpelendim ama yok galiba bu ay çalışmalara devam edıcem ama bakalım ıyıcene sıkıldı bilmıyorum artık ne yapcam şaşırdım yani
Canım hadi gözün/gözümüz aydın :) Çok sevindim darısı diğer tüm testlere.Aman ya şimdi çocuklara yazık valla hep test hep test :) nedir bunların çektikleri :)) Ben kendi adıma iyiyim, sanırım yorumlarada yansıyo :)) Senide çok iyi gördm daha çok sevindim :) Bakalım nar tanemizn cinsiyet grubu ne olacak, sırada o kaldı ....Kızlar selamlar. Bugün doktorum aradı, ikili test sonucum için. Rakamsal bilgi vermedi ama çok temiz, sorun yok dedi. Çok rahatladım. İnşallah darısı diğer testlere. Yavrum daha dünyaya gelmeden testlerle boğuşuyor:) Sizler nasılsınız?
kızlar ben geldim.rahim şimdiden tamamen kapanmış tahlillerde güzel.dr git çalış dedi.3 ay olmazsa hızlandırcak bir ilaç uygulayalım dedii
beni de yazarmısınız listeyee
en geç 6 haziranda gelirmiş adetimm
kızlar ben geldim.rahim şimdiden tamamen kapanmış tahlillerde güzel.dr git çalış dedi.3 ay olmazsa hızlandırcak bir ilaç uygulayalım dedii
beni de yazarmısınız listeyee
en geç 6 haziranda gelirmiş adetimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?