Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım o güzel haberi vermeyi çok isterim.canım kürtajdan sonra bireysel farklılıklardan kaynaklanan farklı problemler ortaya çıkabiliyor ne yazık ki. benim de ara ara kanamalar devam etmişti az az. doktorun temiz dediyse yoktur bi sıkıntı. karın ağrısı olması da çok normal benim de vardı. inşallah biran önce zamanında adetini olursun ve hayatın düzene girer tatlım.

canım o nedemek sonuç güzel olsunda.senin bir bebişin olsun bu bizi çok mutlu eder sende bize dua edersin sağlıklı bebişleri olsun diye.allahım şimdiden allah kabul etsin. seninde gönlünün muradını hayırlısıyla versin tatlım benim

Chnb, 400 adet

Lonelines, 400 adet

Candaş, 400 adet

Denizlalesi, 400 adet

Nilde, 400 adet

Renkiatlas, 300 adet

Nuray, 300 adet

Hellokıtty, 100 adet

hilal 300 adet

Hepinizden Allah razı olsun...

minikler tamam canım sen kib o yeter bize..sen gece yatarken dua etsen yeterli benim için..eeeeeeee ne de olsa hamilelerin duası kabul olurmuş..

cezacım simdiden Allah kabul etsin canım.Hayırlara vesile olsun,tez zaman da mutlu haberlerını alalım ıns

Hilalcim sende de olmustu demek..olagan bı durum demek kı,rahatlıyayım o zaman.dr.umdan da emınım ..hatta -oo süper,tertemız..cok ıyı cok ıyı-dedı.sımdıye kadar yaptıgı en ıyı i$ benımkıymıs gıbı,öyle bir hisse kapıldım yani

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam,

çok çok yazmışsınız bakamadım henüz...sürekli yoğunluk içerisindeyim...

ceza, canım bende almak isterdim ama inan hiç vaktim yok bu günlerde ama ettiğim dualarımdasınız isim olarak hepiniz nilde deniz lalesi sezen isminizi yazarsanız kızlar sizinde nickinizi telafuz etmem:)) allah dualarınızı kabul etsin inşallah bu dualarla gelsin cezanın bebeşi bu ay...

daha sonra detaylı yazarım yazacak çok şey var...

hilalim sen kist falan yazmışsın ssana döneceğim yaptığım şeyleri yazıcamm canım..

görüşürüz...

gunluk ne bu yogunluk canım hami$ hami$.. Sen bi dinlensene,bi soluklansana. Hamislerin duası kabul olurmus,sagolasın canım.bırde dogum sancısında.. ee sabırsızlıkla beklıyoruz haberlerını canım

chnb ablacım yazdıgına baktım,ben '-mi acaba' demistim.ıns önemlı bısey degıldır.devam ederse bi dr.una danıs.iyi bak kendine..

Yemene dikkat etmek bence doğru olur canım hamur işinden uzak dur, sebze ağırlıklı beslen. Süt ürünlerini de ihmal etme...

Canım inşallah güzel haberleri alırız senden...

Canım benim de oldu 2 hafta kadar filan...

Canım yorma kendini bu kadar. Ne yapıyorsun öyle...

Nilde gerçekten çok tatlısın ya. Pozitifsin gerçekten. Ben eklemeyi bilmiyorum Hilalden eklersin beni de...

Kızlar boya işini hallettiniz mi?

amin canım inşallah..sen dualarında unutma canım beni..

amin abla inşallah....
kızlar bişey sorcam.ben 10 gün önce falan mantar oldum sirkeli su ile temizledim kaşıntı geçmişti ama..biraz şiş hala..aranızda mantar olupta doğal yollardan geçiren var mı?biz çalışmalara başladık ama şişlikten dolayı canım biraz yandı...offff doktora gitmek ve ilaç kullanmak istemiyorummm(((

Hilal cim temiz çıkmasına çok sevindim..pozitif düşün pozitif olur herşey inşallah..:)
chnb abla boya işini hala yapamadım..bu kanamanın ayarı bozuldu..musluk damlatıyor hala
citaknuray canım korkma inşallah doktor bi sorun olsa diyet listesi verir zaten..sen üzme kendini..herşey iyi olacak...

mrb arkadaşlar nasılsınız

bu akşam girip size güzel haberler vereyim dedim ama karmakarışığım. dün sağlık ocağında kan vermiştim bugünde tıp fakültesine gittim tıp fak deki sonucu almadım ama tanıdık vasıtasıyla 500 olduğunu öğrendik akşam geldim sağlık ocağındaki sonuca baktım 627 yazıyo ben şimdi kimyasal gebelik mi geçiriyorum. o kadar araştırdım kimyasal gebelikte sonuçları bu kadar yükseldiğini görmedim ve düşüğe dair hiçbir belirti yok.iki farklı kurumlarda yapılan sonuçlarda farklılık olabilirmi.kanlardan birini aç birini tok karnına vermiştim bunların etkisi olabilirmi kafam allak bullak..

datlumm tahlillerin arasında 1gün fark var ama ,arastırmadakı sonucun netlesmemıs daha.degerinde iyi,daha günün yenı gectı zaten.canım sen sonuclarınla yarın doktoruna gitgüzel haberlerini de getir annesinin bitanesi SIKI SIKI tutunur annesıne,annesı de ıcını rahat tutsun ALLAHım esirgesın sızı

canımm 627 salı gününün 500 de bugünün sonucu o yüzden endişeliyim canım.

hepimiz biriz canım şüphesiz. ben senin bu gazınla bu ay hamile kalırım ya:)))) yalnız ben bulamadım seni facete. ben sana özel msj gönderdim sen eklemeye çalış:))allahım istediğin herşeyi gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…