- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.821
yok,kanama cok uzun sürdü sadece.kesılır gıbı oluyor gerı basliyor.karnım agrıyor benımde.dr ultrasonla bakmıstı,rahim kurtajdan sonra -çok ıyı,temız-demıstı.kafama takıldı agrı bagırsaktanmı,yoksa rahımden mı?parca kalmısmıdır dıye.yarında beklıyeyım de,bakalım.
Canım tabıkı hep hayırlısını dıliyoruz.ama adet bıtınce temıze cıkınca olası gun gelsın dıye hesaplamak,sonra bat gelmesın diye dua etmek..hep sabırsızca bı bekleyıs süresi.kolay degıl.o yüzden yola dewam.tez vakıtte guzel haberlerını alalım ıns
iyi akşamlar kızlar....beni düşündğünüz için çok teşekkür ederim...galiba bunun dışında okuyacak yok son hali bu galiba...ona göre okumaya başlayacağım çünkü..şimdiden ağzınıza,gönlünüze sağlık...
candasım tarih ne zaman..
kızlar nasılsınız var mı bi gelişme falan?
cezacım simdiden Allah kabul etsin canım.Hayırlara vesile olsun,tez zaman da mutlu haberlerını alalım ıns
candassss tatlım nerdesin yahuuu
candas çoktan eve gitmiştir canım..
canım bana mesaj atacaktı yine unuttuuuu
Candasim bilmiyorum benim seker niye yuksek cikti .. Biz bayanlarla haftadabir toplasiyoruz burda sonrada pasta borek Allah ne verdiyse goturuyorum belki ondandir diye dusunmeye basladim. yarinda bana gelicekler. ben bugunden hazirlicam ama agzima tek bisi atmicam valla
chnb ablacim sen nasilsin?
minikler sen ne yapiyosun canim? senin randevu ne zamandi?
iyi akşamlar kızlar....beni düşündğünüz için çok teşekkür ederim...galiba bunun dışında okuyacak yok son hali bu galiba...ona göre okumaya başlayacağım çünkü..şimdiden ağzınıza,gönlünüze sağlık...
candasım tarih ne zaman..
kızlar nasılsınız var mı bi gelişme falan?
Hilalcim sende de olmustu demek..olagan bı durum demek kı,rahatlıyayım o zaman.dr.umdan da emınım ..hatta -oo süper,tertemız..cok ıyı cok ıyı-dedı.sımdıye kadar yaptıgı en ıyı i$ benımkıymıs gıbı,öyle bir hisse kapıldım yani
kızlar selam,
çok çok yazmışsınız bakamadım henüz...sürekli yoğunluk içerisindeyim...
ceza, canım bende almak isterdim ama inan hiç vaktim yok bu günlerde ama ettiğim dualarımdasınız isim olarak hepiniz nilde deniz lalesi sezen isminizi yazarsanız kızlar sizinde nickinizi telafuz etmem:)) allah dualarınızı kabul etsin inşallah bu dualarla gelsin cezanın bebeşi bu ay...
daha sonra detaylı yazarım yazacak çok şey var...
hilalim sen kist falan yazmışsın ssana döneceğim yaptığım şeyleri yazıcamm canım..
görüşürüz...
amin canım inşallah..sen dualarında unutma canım beni..kızlar selam,
çok çok yazmışsınız bakamadım henüz...sürekli yoğunluk içerisindeyim...
ceza, canım bende almak isterdim ama inan hiç vaktim yok bu günlerde ama ettiğim dualarımdasınız isim olarak hepiniz nilde deniz lalesi sezen isminizi yazarsanız kızlar sizinde nickinizi telafuz etmem:)) allah dualarınızı kabul etsin inşallah bu dualarla gelsin cezanın bebeşi bu ay...
daha sonra detaylı yazarım yazacak çok şey var...
hilalim sen kist falan yazmışsın ssana döneceğim yaptığım şeyleri yazıcamm canım..
görüşürüz...
amin abla inşallah....Yemene dikkat etmek bence doğru olur canım hamur işinden uzak dur, sebze ağırlıklı beslen. Süt ürünlerini de ihmal etme...
Canım inşallah güzel haberleri alırız senden...
Canım benim de oldu 2 hafta kadar filan...
Canım yorma kendini bu kadar. Ne yapıyorsun öyle...
Nilde gerçekten çok tatlısın ya. Pozitifsin gerçekten. Ben eklemeyi bilmiyorum Hilalden eklersin beni de...
Kızlar boya işini hallettiniz mi?
datlumm tahlillerin arasında 1gün fark var ama ,arastırmadakı sonucun netlesmemıs daha.degerinde iyi,daha günün yenı gectı zaten.canım sen sonuclarınla yarın doktoruna gitgüzel haberlerini de getir annesinin bitanesi SIKI SIKI tutunur annesıne,annesı de ıcını rahat tutsun ALLAHım esirgesın sızı
canım benim tatlım bende seni çok seviyorummm inanki yürekten söylüyorum.valla sabahtan beri girdim çıktım sen onlıne mısın diye çok şükür güzel haberi aldım çok sevindim.bitanem benim dediğim gibi olmuş işte ilk doktor kistin eridiğini söylemiş adetin 3.günü olduğu için buda orda görünce 3. gelde kist tamamen eridimi erimediyse ilaç vermek için çağırdı o yüzden kuzum.sen rahat ol.canım senin sözlerin de bana ilaç gibi geldi bizim derdimizi yine bizden başka kimse anlamaz tatlım her zaman dediğim gibi hepimiz biriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?