Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm 627 salı gününün 500 de bugünün sonucu o yüzden endişeliyim canım.

umarım makine farklılığından kaynaklanıyordur canım..istersen cuma tekrar kan testi ver..daha önce böyle bir olay okumuştum forumda...sağlıklı bir hamilelik yaşamış sonrasında bayan..

canım normal tabi ki. bazılarının çok daha uzun sürebiliyor diye biliyorum hatta. sıkıntı yapma. enfeksiyona karşı dikkatli ol sadece. doktorun kendinden emin. benim doktorum da küratjdan bir hafta sonraki kontrolde temiz demişti,güvenememiştim bende ankarada doktora gittim. başarılı bi kürtaj olmuş dedi. içini ferah tut. sonuçta basit de olsa bir ameliyat.umarım yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun canım benim.

canımm 627 salı gününün 500 de bugünün sonucu o yüzden endişeliyim canım.

500kesin diyorsun yani.deger düsüyormu diye diyorsun.acaba aç tok farkediyormu ki.yada testlerin hassasıyetı farklıdır belkı.endıselenme,ıns hersey yolundadır.degerın cok iyı cıkmıs.sen ılk ıs sabahtan dr.a git,gerek görürse bi kan daha verirsin.duam senınle bu gece,Allahım korusun

günlük canım teşekkür ederim bekliyorum önerilerini:)))

chnb ablacım bir problem mi var kaçırdım sanırım kusura bakma(

sezencim sağol canım benim. bu ay rahat olacağım. hatta olmazsa üzülmüyecem diyebilirim.

datlum kimyasal gebelikte değerlerin bu kadar yükseldiğini zannetmiyorum. iki farklı yerden alınan numuneden kaynaklanmış olabilir canım. inşallah bebişin seninle. içini ferah tut.allahım sizi korusun canım.

sagol canım.. Su 1 ay geçer de bi düzlüge çıkarsam rahat edecegim.bi dr fikri aldım da,ıç hastalıklarindan tanıdgm; bagırsakta dehidrasyon(-ki sanmam bunu),yada kurtajından olabılır-dedı.muayenemın temız oldugunu söyledım.bısey dıyemedı.ama sendede olmus karın ağrısı,olagan bı durum demek kı.dr'umdan da emınım.bugün zayıfladı zaten karın agrım.çok tesekkür ederim canım..kendınıze ıyı bakın,ıyı geceler cümleten

QUOTE=ceza83;23712157]umarım makine farklılığından kaynaklanıyordur canım..istersen cuma tekrar kan testi ver..daha önce böyle bir olay okumuştum forumda...sağlıklı bir hamilelik yaşamış sonrasında bayan..[/QUOTE]

inşallah öyledir canım yarın kan vericem cuma alırım kesinleşir artık.şimdi sana dua okuyomuşuz sanırım tatlım bende 400 alıyım yalnız cumadan sonra okurum olur mu bu iki gün kafam pek yerinde olmayacak gibi..

bilmiyorum ki canım araştırdım pek bişey çıkmadı yalnız kimyasal gebelikte böyle yüksek değerlere rastlamadım pek.allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.

sağol tatlım inşallah öyledir.3 gündür girmiyorum tel den takip ediyodum kist varmış sanırım sen nasıl oldun.kistle bile hamile kalanlar var.moralini yüksek tut inşallah en kısa sürede bebişin seninle olur.

geçer canım geçer inşallah. bakmışsınız ki sezen de sen de korunma süresini bitirmiş tekrar hamile kalmışsınız. zaman öyle bir geçiyor ki geriye baktığımızda.

Canım bence de aynı yerde yaptırmadığından farklı çıkmıştır.Kimyasal olsa bence de bu kadar yükselmez. Sen aynı yere yaptır bir daha...

Yok canım benim yumurtlama döneminden beri lekem var. Onu yazmıştım polip vardı bende almıştı dr. O da yaparmış yine mi çıktı acaba? Yerleşme kanaması daha döllenme olmadan olmaz ki:)) 5 gün geçti yumurtlamadan hala lekem var...

datlum evet canım kistim tescillendi:)))bende hamile kalan çok duydum ancak sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun canım. yoksa olmasın.

kızlar bu arada bugün yine kötü bi haber aldım. bi arkadaş hamileydi.9 haftalıkken aynı benim olduğu gibi kalp atışları alınmamış, gelişimi dumuş, ne yazık ki kürtaj. duyduğum an o gün yaşadığım herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti. ve işte o an dedim ki allahım geç eyle de güç eyleme. tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa beklemeye razıyım dedim.

inşallah öyledir canım yarın kan vericem cuma alırım kesinleşir artık.şimdi sana dua okuyomuşuz sanırım tatlım bende 400 alıyım yalnız cumadan sonra okurum olur mu bu iki gün kafam pek yerinde olmayacak gibi..

bilmiyorum ki canım araştırdım pek bişey çıkmadı yalnız kimyasal gebelikte böyle yüksek değerlere rastlamadım pek.allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.

sağol tatlım inşallah öyledir.3 gündür girmiyorum tel den takip ediyodum kist varmış sanırım sen nasıl oldun.kistle bile hamile kalanlar var.moralini yüksek tut inşallah en kısa sürede bebişin seninle olur.[/QUOTE]

sağol canım..tamam seni de eklerim..kalbini ferah tut..haftaya kadar anca biter zaten...haber verirsin...

Chnb, 400 adet

Lonelines, 400 adet

Candaş, 400 adet

Denizlalesi, 400 adet

Nilde, 400 adet

Renkiatlas, 300 adet

Nuray, 300 adet

Hellokıtty, 100 adet

hilal 300 adet

datlumm 400 adet

umarım önemli bi durum yoktur ablacım yenilememiştir inşallah.dikkat et kendine.

inşallah öyledir ablacım.sende de kanamalar varmış daha erken ama inşallah bebeğin habercisidir.

aman canım biz kendimizi dinledikçe bişeyler çıkartıyoruz.biri bitmeden bi diğeri başlıyo sorunların.gamsız olmayı kafaya takmamayı ne kadar isterdim.sonuna kadar haklısın ne diyeyim rabbim verecekse sağlıklı gebelik versin.kendimizin o acıları yaşamasını bırak bir başkası yaşadığında bile bizim acılarımız yenileniyo.

ah canım ah. ben de öyle isterdim ki rahat olmayı. allahım daha kötü sorunlarla karşılaştırmasın. aynen öyle üzüldüm ki arkadaşa aklıma geliyor acaba napıyordur şimdi diye((sen de dualarımdasın canım.dikkat et kendine.

merhaba;
doktorla tanıştık, görüştük akşamüstü. çok eskiden gittiğim bir psikiyatrist vardı; ama muayenehanesini taşıdığında eski hastalarının dosyalarını taşımamış. ben de madem dünya gaz ve toz bulutu halindeydiden başlayacağım, başka doktora gidip son zamanları bir özetlesem yeter diye düşündüm. sonuçta biraz konuştuk doktor hanımla. ben son altı ayda yaşadığım zor dönemlerden bahsettim. daha önce panik atak hastası olduğumdan ve tedaviyle durumu kontrol altına aldığımdan ama son dönemde yeniden ataklar yaşamaya ve çok bunalmaya başladığımdan söz ettim.

önce sorunlu geçen hamilelik dönemimi, ardından gelen kaybı, daha sonra teyzemin hastalık sürecini ve onu da kaybetmemi anlattım. anksiyete bozukluğu, yani kaygı sorunu olduğu kanaatine vardı. bir de pms'den bahsettik. hani şu adet öncesi basan sıkıntılar, şişkinlik, gerginlik, sinirlilik hali..bende bu dönemin uzatmalara ulaştığını söyleyince; 40lı yaşların sonunda olduğunu düşündüğüm doktor "bende o dediğin dönem minimum 15 gün sürüyor" demesin mi? bunun tıbbi bir çözümünün olmadığını da ekledi. premenstural sendrom hakkında bayağı dertleştik yani.. sonuçta iki kutu hap yazılmış reçetemle çıktım muayenehaneden.. bir tanesi ara sıra yoklayan çarpıntılarımı engelleyecekmiş, diğeri de seretonin hormonu emilimini sağlayacak bir hap. yıllar önce bir benzerini kullanıp başarı kaydetmiştim. bu tedaviden de umutluyum doğrusu.
psikiyatristlere kalırsa minimum 6 ay gibi bir tedavi sürecinden bahsederler; ama yine 2-3 ayda toparlarım kendimi diye düşünüyorum. bu sürede de korunmaya devam..

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. daha önce de yazdığım gibi forumu elimden geldiğince takip edeceğim. özet geçmeye çalıştım ama belki aranızda ya da forum sayfalarını kurcalayanlar arasında benzeri sorunları yaşayanlar vardır; bu profesyonel yardımı alma konusunda çekingen davranıyor olabilir diye düşünerek süreçten bahsettim.. ilaçmış, doktormuş bir yana asıl önemli olan o kapıdan adım atmadan önce kendinize "şimdi ne anlatacağım, ne desem ki" sorularına verdiğiniz yanıtlar.. asıl sorununuz ve çözüm yollarınız o zaman çıkıyor ortaya... mesela hiç beni anlamıyor, derdime ortak çıkmıyor diye neredeyse üstüne saldırdığım eşimle ilgili şöyle bir cümle döküldü ağzımdan: "eşim de bana çok destek olmaya çalışıyor ama başka bir yardıma da ihtiyacım var"...ve doğru olan bu gerçekten.. biz zor dönemlerden geçtiğimiz ve tüm değişimler üst üste geldiği için yalpalayıp buluttan nem kapıyor, en yakınımızdakilere sarıyoruz sanırım.. ya da daha yarım hapla oldum ben
neyse, kendinize iyi bakın; güzel bebiş haberleriyle şenlendirin bu sayfaları..

Okudum arkadasım ve sankı sende kendımı gordum hemen hemen aynı sıkıntıdan muzdarıbız..bende 6 haftalıkken kalp atısları duyulmadıgından bebegımı aldırmak zorunda kaldım okadar zor bır surectıkı ıcımde ölü oldugunu bıle bıle 10 kadar bekledım belkı bır umut belkı bır mucıze ama kesem buyuyor 9 haftalık oldu bebısım hala 6 hafta 4 gunlukte kaldı yarabbım taşa can verensın bebegımede can ver dıye bır odamı mabet halıne getırdım ama malesef:,( sonra cok psıkolojım bozuldu kımselerle konusmaz duruma geldım aglamaktan bas agrıları cekmeye basladım ve işin en kötü tarfı hamıle gordugum an bebeklerının dusmesını ıster oldum oysakı ben bencıl bırı asla degılım herkes mutlu olsun dıyenlerdenım fakat ıcıme onu anlatamadım sureklı bır ses benı cıldırtıyor nıtekım psıkologa gıttım anlattım ben agladım o dınledı salya sümük sonucta su karara vardı ben bu konuda kendıme arkadas arıyormusum aynı durumdakı bırı benı mutlu edıyormus oysakı etrafta okadar benden bırılerı varmıskı bunu ogrendım meger herkes aynı durumdaymıs.ılac ıstemedım tekrar gel dedı ama asla vahım durumun yok dedı daha kotu durumuda olanlar vermıs herneyse demek ıstedıgım sonucta yıne kendım ustesınden gelecegım bır hastalıgım var ALLAH tan ınanclı bırıyımkı her şerde hayırın oldugunu bılıyorum ama bılmeklede olmuyor ıcınıze şeytan kacınca durduramıyorsunuz oooff yarabbım nasıl atlatacam bu surecı dr um 3 ay korun dedı ben ıstemıyorum hemen hamıle kalmak ıstıyorum ama ya aynı seyle karsılasırsam bundan korkuyorum( neyse uzun oldu kusura bakmayın RABBİME emanetsınız...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kaçak göçek yazmaya çalışıorum dün akşam doktora gittim adetimin 15.günüydü ilk önce yumurta takibi yaptı durum hiç iç açıcı diil 3-4 tane yumurta vardı ama bi tanesi bile işe yarar cnsten diildi en büyüğü 11 mm diğerleri zaten çok çok küçüklerdi şükür kist miyom başka bişi yoktu bu yumurtadan hayır gelmez dedi herşey güzel olacak yaza kadar hamile kalcaksın elimizden geleni yapıcas sen bi hamile kalsan çocuunu alsan kucaana nasıl rahatlıcam anlatamam dedi:)yani bacılar yumurtlayamıorum bile

adetin 3.günü yaptırmam gereken testleri yazdı
testestoran
fsh
e2
lh
prolaktin
dhea-s
chnb ablacım bi bakıp yorumlarsan çok sevinirim testler konusunda
eşimde salı günü gitti doktora muayne etmiş sperm testi ve yumurtalık ultrasonu vermiş cuma günü oda yaptırcak onları muhtemeln bu ay rahim filmide isteyebilir doktor bakıcas artık hayırlısı hakkımızda hepinizi öpüyorum kızlar haber vereyim dedim candaşım ne durumdasın herkes iyimi

cmleler gözyaşları konuşmalar o kadar tanıdıkki 1 haziran 2011 gece 11.30 deli gibi ağrılar kanamalar 15 haftalık oğlan gititk hastaneye hala yaşıyo odaya çıkardılar suyum kanamam geldi oğlum bacaklarımın arasından çıktı gitti hemde 1.5-2 saatte ağlaya ağlaya bağıra bağıra doğum yaptım ertesi gün içerde parça kalmış dediler kürtaj oldum o gün dedimki yok ben bidaha gülemem ben bidaha nefes alamam insan herşeyi yapıyo şimdi inanıorum ki rabbim kimseye kaldıramıcağı yükü vermiyo aylar geçti üstünden hala kardeşi gelmedi oğkumun ama sabrediorum şükrediorum cennetteki meleğime dualar ediorum sabır canım bu işin başka bi yolu yok korunma konusunda burdaki çoğu arkadaş 1 adet sonra bıraktı korunmayı umarım 2.evladın çok bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…