canımm 627 salı gününün 500 de bugünün sonucu o yüzden endişeliyim canım.
Hilalcim sende de olmustu demek..olagan bı durum demek kı,rahatlıyayım o zaman.dr.umdan da emınım ..hatta -oo süper,tertemız..cok ıyı cok ıyı-dedı.sımdıye kadar yaptıgı en ıyı i$ benımkıymıs gıbı,öyle bir hisse kapıldım yani
canımm 627 salı gününün 500 de bugünün sonucu o yüzden endişeliyim canım.
canım normal tabi ki. bazılarının çok daha uzun sürebiliyor diye biliyorum hatta. sıkıntı yapma. enfeksiyona karşı dikkatli ol sadece. doktorun kendinden emin. benim doktorum da küratjdan bir hafta sonraki kontrolde temiz demişti,güvenememiştim bende ankarada doktora gittim. başarılı bi kürtaj olmuş dedi. içini ferah tut. sonuçta basit de olsa bir ameliyat.umarım yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun canım benim.
500kesin diyorsun yani.deger düsüyormu diye diyorsun.acaba aç tok farkediyormu ki.yada testlerin hassasıyetı farklıdır belkı.endıselenme,ıns hersey yolundadır.degerın cok iyı cıkmıs.sen ılk ıs sabahtan dr.a git,gerek görürse bi kan daha verirsin.duam senınle bu gece,Allahım korusun
günlük canım teşekkür ederim bekliyorum önerilerini:)))
chnb ablacım bir problem mi var kaçırdım sanırım kusura bakma(
sezencim sağol canım benim. bu ay rahat olacağım. hatta olmazsa üzülmüyecem diyebilirim.
datlum kimyasal gebelikte değerlerin bu kadar yükseldiğini zannetmiyorum. iki farklı yerden alınan numuneden kaynaklanmış olabilir canım. inşallah bebişin seninle. içini ferah tut.allahım sizi korusun canım.
sagol canım.. Su 1 ay geçer de bi düzlüge çıkarsam rahat edecegim.bi dr fikri aldım da,ıç hastalıklarindan tanıdgm; bagırsakta dehidrasyon(-ki sanmam bunu),yada kurtajından olabılır-dedı.muayenemın temız oldugunu söyledım.bısey dıyemedı.ama sendede olmus karın ağrısı,olagan bı durum demek kı.dr'umdan da emınım.bugün zayıfladı zaten karın agrım.çok tesekkür ederim canım..kendınıze ıyı bakın,ıyı geceler cümleten
mrb arkadaşlar nasılsınız
bu akşam girip size güzel haberler vereyim dedim ama karmakarışığım. dün sağlık ocağında kan vermiştim bugünde tıp fakültesine gittim tıp fak deki sonucu almadım ama tanıdık vasıtasıyla 500 olduğunu öğrendik akşam geldim sağlık ocağındaki sonuca baktım 627 yazıyo ben şimdi kimyasal gebelik mi geçiriyorum. o kadar araştırdım kimyasal gebelikte sonuçları bu kadar yükseldiğini görmedim ve düşüğe dair hiçbir belirti yok.iki farklı kurumlarda yapılan sonuçlarda farklılık olabilirmi.kanlardan birini aç birini tok karnına vermiştim bunların etkisi olabilirmi kafam allak bullak..
günlük canım teşekkür ederim bekliyorum önerilerini:)))
chnb ablacım bir problem mi var kaçırdım sanırım kusura bakma(
sezencim sağol canım benim. bu ay rahat olacağım. hatta olmazsa üzülmüyecem diyebilirim.
datlum kimyasal gebelikte değerlerin bu kadar yükseldiğini zannetmiyorum. iki farklı yerden alınan numuneden kaynaklanmış olabilir canım. inşallah bebişin seninle. içini ferah tut.allahım sizi korusun canım.
QUOTE=ceza83;23712157]umarım makine farklılığından kaynaklanıyordur canım..istersen cuma tekrar kan testi ver..daha önce böyle bir olay okumuştum forumda...sağlıklı bir hamilelik yaşamış sonrasında bayan..
Canım bence de aynı yerde yaptırmadığından farklı çıkmıştır.Kimyasal olsa bence de bu kadar yükselmez. Sen aynı yere yaptır bir daha...
Yok canım benim yumurtlama döneminden beri lekem var. Onu yazmıştım polip vardı bende almıştı dr. O da yaparmış yine mi çıktı acaba? Yerleşme kanaması daha döllenme olmadan olmaz ki:)) 5 gün geçti yumurtlamadan hala lekem var...
Canım bence de aynı yerde yaptırmadığından farklı çıkmıştır.Kimyasal olsa bence de bu kadar yükselmez. Sen aynı yere yaptır bir daha...
Yok canım benim yumurtlama döneminden beri lekem var. Onu yazmıştım polip vardı bende almıştı dr. O da yaparmış yine mi çıktı acaba? Yerleşme kanaması daha döllenme olmadan olmaz ki:)) 5 gün geçti yumurtlamadan hala lekem var...
datlum evet canım kistim tescillendi:)))bende hamile kalan çok duydum ancak sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun canım. yoksa olmasın.
kızlar bu arada bugün yine kötü bi haber aldım. bi arkadaş hamileydi.9 haftalıkken aynı benim olduğu gibi kalp atışları alınmamış, gelişimi dumuş, ne yazık ki kürtaj. duyduğum an o gün yaşadığım herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti. ve işte o an dedim ki allahım geç eyle de güç eyleme. tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa beklemeye razıyım dedim.
aman canım biz kendimizi dinledikçe bişeyler çıkartıyoruz.biri bitmeden bi diğeri başlıyo sorunların.gamsız olmayı kafaya takmamayı ne kadar isterdim.sonuna kadar haklısın ne diyeyim rabbim verecekse sağlıklı gebelik versin.kendimizin o acıları yaşamasını bırak bir başkası yaşadığında bile bizim acılarımız yenileniyo.
Okudum arkadasım ve sankı sende kendımı gordum hemen hemen aynı sıkıntıdan muzdarıbız..bende 6 haftalıkken kalp atısları duyulmadıgından bebegımı aldırmak zorunda kaldım okadar zor bır surectıkı ıcımde ölü oldugunu bıle bıle 10 kadar bekledım belkı bır umut belkı bır mucıze ama kesem buyuyor 9 haftalık oldu bebısım hala 6 hafta 4 gunlukte kaldı yarabbım taşa can verensın bebegımede can ver dıye bır odamı mabet halıne getırdım ama malesef:,( sonra cok psıkolojım bozuldu kımselerle konusmaz duruma geldım aglamaktan bas agrıları cekmeye basladım ve işin en kötü tarfı hamıle gordugum an bebeklerının dusmesını ıster oldumoysakı ben bencıl bırı asla degılım herkes mutlu olsun dıyenlerdenım fakat ıcıme onu anlatamadım sureklı bır ses benı cıldırtıyor nıtekım psıkologa gıttım anlattım ben agladım o dınledı salya sümük sonucta su karara vardı ben bu konuda kendıme arkadas arıyormusum aynı durumdakı bırı benı mutlu edıyormus oysakı etrafta okadar benden bırılerı varmıskı bunu ogrendım meger herkes aynı durumdaymıs.ılac ıstemedım tekrar gel dedı ama asla vahım durumun yok dedı daha kotu durumuda olanlar vermıs herneyse demek ıstedıgım sonucta yıne kendım ustesınden gelecegım bır hastalıgım var ALLAH tan ınanclı bırıyımkı her şerde hayırın oldugunu bılıyorum ama bılmeklede olmuyor ıcınıze şeytan kacınca durduramıyorsunuz oooff yarabbım nasıl atlatacam bu surecı dr um 3 ay korun dedı ben ıstemıyorum hemen hamıle kalmak ıstıyorum ama ya aynı seyle karsılasırsam bundan korkuyorum ( neyse uzun oldu kusura bakmayın RABBİME emanetsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?