Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bu değerlerin yüksekse hamile kalınmıyor. Onun için bu değerleri düşürecek ilaç verir. Düzene girince her şey yoluna girer. Gençsin daha her şey yoluna girecektir canım benim...

inşallah öyledir ablacım.sende de kanamalar varmış daha erken ama inşallah bebeğin habercisidir.

Amin canım... Senden de güzel haberler alalım...

Allah sabır versin. Telefon edip azıcık teselli edebilirsin...

Canım benim, doğrusunu yapmışsın ama fikrimi sorarsan bence ilaçları kullanma ve korunma zaman geçiyor her ay bizim aleyhimize. (sAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN 35 YAŞ NEDENİYLE diyorum). Bence dualarla rahatlamaya kendini teskin etmeye çalış. Korun korun nereye kadar ama di mi?

Geçmiş olsun hepimiz benzer sorunları yaşadık. Bence de sorun yoksa bir adet beklemek yeterli. Her şey gönlünce olsun...

Hani derlerya kötünün de kötüsü vardır işte bu! benımkı 6 haftalıkken daha hıc bırseyı bellı degılken kalp atısı bıle duyulmazken bukadar kötu oldum demekkı daha uzucu olanları dusunmek lazımmıs ahh arkadasım gercekten senı okuduktan sonra kendıme daha cok kızdım ALLAH yar ve yardımcımız olsun benım yaş 41 ondandır korkularım ya bırdaha olmazsa ya bu uzuntu benı menepoza sokarsa tovbe tovbe estagfurullah GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER saglıklı bebişlere inşallah...

merhaba arkadaşlar daha bir kaç gün öncesine kadar ekim anneleri topiğinde arkadaşlarla bilgi paylaşıyorduk ama takdir i ilahi beni bu sayfaya attı. 12 haftalık bebeğimin koıntrolüne gitmişken 8. haftasında öldüğünü öğrendim ve dün kürtaj oldum. doktor 3 aya kadar korunmamı söyledi. ama gerçekten bir moral bozukluğuna sebep oldu yine de şükrediyorum rabbime.inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim. sorum şu bu korunmanız gereken sürede ne şekilde korunuyorsunuz?

Merhaba arkadaşım şu an çok üzgünsün farkındayım. Kızlar bana alıştı, huyumu biliyorlar tedbirli olma taraftarıyım her zaman. Ben 35 yaşındayım menopoz sınırı için aslında erken bir yaş. Sen 41 yazmışsın. 35 ten sonra yumurtalık rezervi azalıyor ve yumurta kalitesi de düşüyor. Bu tip gebeliklerin düşükle sonuçlanması daha fazla. Benim tavsiyem adetin 3. günü fsh, e2 Nazlım dayazmış yukarıdaki testleri yaptır. Buna ek olarak amh denilen yumurtalık rezervi konusunda en iyi testlerden biridir bunu yaptır. Onun için adettli olmana gerek yok herhangi bir zaman yaptırabilirsin. Problem varsa zaman kaybına hiç gerek yok gayet kolay bu işlemler bence tüp bebek de düşünebilirsin tabi önce testleri görmek lazım... Dr m gerek görmedi diyebilirsin, benimki de görmemişti ben ısrar ettim ve sonuç bu çıktı... Amh 0.3 menopoz sınırı çıktı...

Geçmişolsun canım. Benim eşim korunuyordu... Dikkat ederek...

dün akşam yazamadım. idrar yolllrı enfeksiyonu vardı ben de. doktor kültür testi istemişti, ama bakteri çıkmadı onda. sadece bol lökosit var. antibiyotik kullandım 7 günlük. o bitince de monurol saşe içtim. dün tekrarlattım tetsi hiç geçmmeiş. doktor ilaç veremem dedi. çünkü zaten monural ishal yaptı. onun için de ilaç verdi. ishal dediğim günde 1 kez sadece, ona ishal diyemeyiz ama sıvı dışkılama dedi. 5 litreye kadar sıvı tüketeceksin dedi. chnb limonlu sodalı bişey yazmıştın. hatırladığım onu yaptım. başka ne tavsiye edersin? bir de o aç mı tok mu faydalı olur?miktarını da yazar mısın?

başka böyle evde uygulayacağım bişeyler bilen var mı arkadaşlar?ne inatçıymış ya geçmedi o kadar antibiyotiğe.

Canım karbonatlı su okudum internette ama zararı var mı hamilelikte bilmem. Bir çay kaşığı karbonatı bir bardak suya koymuştum.Diğeri de bir şişe sade sodaya limon sıktım ama yarım mı tam mı hatırlamıyorum internette okumuştum. Su en iyi ilaç. Beş litre demiş umarım içersin. Su en iyisi bir de tuvaletini hiç tutma ki sürekli devir daim olsun canım...

Bir de kızlar sirkeli su ile taharet alıyorlardı...

Bir de biri yurt dışında hemşire tavsiye etmiş günde yarım greyfurt ama kandaki enfeksiyon için mi idrar için mi hatırlayamadım...

5 litre sıvı dedi. içinde ayran, komposto vesaire herşeyi sayabilirisn dedi. aklıma kayısı kompostosu yapmak geldi ama gel gelelim ishal var. karbonat biraz tehlikeli gibi geldi. ama sodaya devam edeyim ben.
sağol canım.
şimdi geçmişi okudum. lekelenmen varmış. canım bende de polip vardı ama 2-3 gün sürüyorud lekelenme tam yumurta günlerine geliyordu. belki bu başka bişeydir yerleşme falan:)

hilal sonuçların temiz çıkmış sevindim.

peppecim, senin de tedavin hayırlı olsun inşallah. zaman zaman hepimiz zor dönemler yaşıyoruz. inşallah atlatırsın biran önce.

nazlım, çok yumurta olduğu için öyle olmuştur. endişelenme, birşey çıkmaz inşallah eşinde de sende de. hem hormon problemlerine ilaçla çare bulunuyor. kist falan yokmuş ya içini rahat tut.

minikler nasıl gidiyor hamilelik?

candaş, ceza, nilde, sezen, denizlalesi, nuray, günlük, kitty, taf nasılsınız kızlar?

Kayısı değil de üzüm kompostosu olabilir. Demir var ya toparlar bence seni az şekerli yap. Sodayı da 2 kereyi geçirme...

Benim de 4-5 gün sürdü bugün şimdilik yok kasık ağrım var sanki yumurtlama dönemimdeki gibi şeffaf akıntım yok desem ki yeniden yumurtluyorum. İnşallah canım yerleşme kanamasıdır. Bu arada yaza kadar olmazsa sanırım bir kez daha tüp bebek deneyeceğiz...

günaydın arkadaşlar. akşam akşam başınızı ağrıtmıştım tıp fakültesindeki sonuçlara sabah ulaştım 856 mış bizim arkadaş sağolsun nasıl 500 gördüyse.duasını esirgemeyen arkadaşlarım allah razı olsun.
çok okuyamadım okula yetişicem lonelines ı gördüm canım geçende bende de vardı biliyosun limonlu soda da işe yarıyo chnb saoğlsun o söylemişti birde ben sabah akşam 1-2 limon suyunu hiçbirşey katmadan içtim gerçekten faydasını gördüm hamilelikte zararı yoksa deneyebilirsin.

Datlum, çok sevindim canım boşuna üzülmüşsün:)) İnşallah güzel geçecek bundan sonra...Kürtaj sonrası kaçıncı ayda olmuş oldu canım? Fikir olur arkadaşlara...

canımmmm sen kendine iyi bak ve bol bol dua et bu yeter tatlım benim bu arada iyisin dimi

canımmmm o sizin tatlılığınız eğer ben pozitifsem sizin sayenizde arada banada geliyorlar:))) ama elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum.canım ah bende bi ekliyebilsem ama uğraşıyorum bugün çözecem taktım yahuuu

tatlım yoktur bişi emin ol birtanem ayrı yerlerde vermişsin kanı ayrı kitler kullanılmış o yüzdendir bu fark ama sen bugün yada yarın aynı yerden bir daha baktır kalbini ferah tut bebiş etkilenmesin kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…