hepimiz biriz canım şüphesiz. ben senin bu gazınla bu ay hamile kalırım ya:)))) yalnız ben bulamadım seni facete. ben sana özel msj gönderdim sen eklemeye çalış:))allahım istediğin herşeyi gönlüne göre versin.
Okudum arkadasım ve sankı sende kendımı gordum hemen hemen aynı sıkıntıdan muzdarıbız..bende 6 haftalıkken kalp atısları duyulmadıgından bebegımı aldırmak zorunda kaldım okadar zor bır surectıkı ıcımde ölü oldugunu bıle bıle 10 kadar bekledım belkı bır umut belkı bır mucıze ama kesem buyuyor 9 haftalık oldu bebısım hala 6 hafta 4 gunlukte kaldı yarabbım taşa can verensın bebegımede can ver dıye bır odamı mabet halıne getırdım ama malesef:,( sonra cok psıkolojım bozuldu kımselerle konusmaz duruma geldım aglamaktan bas agrıları cekmeye basladım ve işin en kötü tarfı hamıle gordugum an bebeklerının dusmesını ıster oldumoysakı ben bencıl bırı asla degılım herkes mutlu olsun dıyenlerdenım fakat ıcıme onu anlatamadım sureklı bır ses benı cıldırtıyor nıtekım psıkologa gıttım anlattım ben agladım o dınledı salya sümük sonucta su karara vardı ben bu konuda kendıme arkadas arıyormusum aynı durumdakı bırı benı mutlu edıyormus oysakı etrafta okadar benden bırılerı varmıskı bunu ogrendım meger herkes aynı durumdaymıs.ılac ıstemedım tekrar gel dedı ama asla vahım durumun yok dedı daha kotu durumuda olanlar vermıs herneyse demek ıstedıgım sonucta yıne kendım ustesınden gelecegım bır hastalıgım var ALLAH tan ınanclı bırıyımkı her şerde hayırın oldugunu bılıyorum ama bılmeklede olmuyor ıcınıze şeytan kacınca durduramıyorsunuz oooff yarabbım nasıl atlatacam bu surecı dr um 3 ay korun dedı ben ıstemıyorum hemen hamıle kalmak ıstıyorum ama ya aynı seyle karsılasırsam bundan korkuyorum ( neyse uzun oldu kusura bakmayın RABBİME emanetsınız...
merhaba arkadaşlar daha bir kaç gün öncesine kadar ekim anneleri topiğinde arkadaşlarla bilgi paylaşıyorduk ama takdir i ilahi beni bu sayfaya attı. 12 haftalık bebeğimin koıntrolüne gitmişken 8. haftasında öldüğünü öğrendim ve dün kürtaj oldum. doktor 3 aya kadar korunmamı söyledi. ama gerçekten bir moral bozukluğuna sebep oldu yine de şükrediyorum rabbime.inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim. sorum şu bu korunmanız gereken sürede ne şekilde korunuyorsunuz?
Hani derlerya kötünün de kötüsü vardır işte bu! benımkı 6 haftalıkken daha hıc bırseyı bellı degılken kalp atısı bıle duyulmazken bukadar kötu oldum demekkı daha uzucu olanları dusunmek lazımmıs ahh arkadasım gercekten senı okuduktan sonra kendıme daha cok kızdım ALLAH yar ve yardımcımız olsun benım yaş 41 ondandır korkularım ya bırdaha olmazsa ya bu uzuntu benı menepoza sokarsa tovbe tovbe estagfurullah GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER saglıklı bebişlere inşallah...
canım olacak inşallah. ama tabi kendini fazla strese sokmadan o ihtimali de düşün, tüp bebek ihtimalini. daha rahat olursun belki.Kayısı değil de üzüm kompostosu olabilir. Demir var ya toparlar bence seni az şekerli yap. Sodayı da 2 kereyi geçirme...
Benim de 4-5 gün sürdü bugün şimdilik yok kasık ağrım var sanki yumurtlama dönemimdeki gibi şeffaf akıntım yok desem ki yeniden yumurtluyorum. İnşallah canım yerleşme kanamasıdır. Bu arada yaza kadar olmazsa sanırım bir kez daha tüp bebek deneyeceğiz...
çok sağol tatlım.günaydın arkadaşlar. akşam akşam başınızı ağrıtmıştım tıp fakültesindeki sonuçlara sabah ulaştım 856 mış bizim arkadaş sağolsun nasıl 500 gördüyse.duasını esirgemeyen arkadaşlarım allah razı olsun.
çok okuyamadım okula yetişicem lonelines ı gördüm canım geçende bende de vardı biliyosun limonlu soda da işe yarıyo chnb saoğlsun o söylemişti birde ben sabah akşam 1-2 limon suyunu hiçbirşey katmadan içtim gerçekten faydasını gördüm hamilelikte zararı yoksa deneyebilirsin.
Bir de biri yurt dışında hemşire tavsiye etmiş günde yarım greyfurt ama kandaki enfeksiyon için mi idrar için mi hatırlayamadım...
çok geçmis olsun,Allahım bir daha yasatmasın ..ıns zamanı gelsın yine olur.benımde 3haftaya yakın oldu kurtaj olalı.bende henuz o surecte degılım ama,esının korunması daha ıyı olacaktır..merhaba arkadaşlar daha bir kaç gün öncesine kadar ekim anneleri topiğinde arkadaşlarla bilgi paylaşıyorduk ama takdir i ilahi beni bu sayfaya attı. 12 haftalık bebeğimin koıntrolüne gitmişken 8. haftasında öldüğünü öğrendim ve dün kürtaj oldum. doktor 3 aya kadar korunmamı söyledi. ama gerçekten bir moral bozukluğuna sebep oldu yine de şükrediyorum rabbime.inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim. sorum şu bu korunmanız gereken sürede ne şekilde korunuyorsunuz?
selam.nasılsın nilde?
Bende bi bakayım dedim,herkes i$inde gücünde halıyle.kimseler yokmus..
merhabalar....
sormayın kızlar misafirler öğlen akşam sağolsunlar yanlız bırakmıyorlar...hava güzel kızımda evde durmak istemiyor...anneme halama arkadaşlara derken nasıl akşam oluyor bilemiyorum zaten kısmetse doğum sonrası kızımı dışarı çıkaramıcam bari şimdi gezdireyim diyorum...yine birazdan bebek görmeye gideceğiz...bunun dışında pazartesi drdaydım çok şükür bebeğim iyi ama bir yüzünü göstermedi yaa dr çok uğraşıyor her seferinde yok dönmüyor cadı:))pazar günü dışarı çıktık mobilyacılar sitesinde gezinti yaptık kızlarıma oda yaptırmayı düşünüyordum ama gördüğüm hazırlar karşısında ağzım açık kaldı:)) ve sırf ahşap ve beyaz olan takımdan almaya karar verdim...4 kapılıdolap siparişini verdim bile diğer ay büyük kızıma baza alıcam badana yaptırıcam beyaz içine simli istiyorum mobilya kulpları kristal şeffaf renk haria bayıldım yaa halıyı hala kızı vericekmiş yeni almıştı kızının odasına barbili sonra ev aldı taşındı çocuk odası çok küçükmüş halı sığmamış bize kısmet oldu perde diktiricem barbili istiyor halı ve perde pembe olduğu için oda çok boğulmasın diye duvarları beyaz istiyorum bu arada mobilya takımı çok pahalı ama çok hoşuma gittiği için birde ahşap ömürlük oluyor onun için almak istedim...sadece dolap siparişi verebildim çünkü sadece o 1.400 tl diğerlerinide tek te alabiliyormuşuz şifonyer çalışma masası ve kitaplık kalıyor geriye onlarıda yavaş yavaş alıcaz artık:)) işte böyle birden girdik bu işe hayır olur inşallah...kızlarıma prenses odası yapacağım kısmetse:))
nuray canım geçmişi okuyamadım senin şekerin normal çıkmıştı şimdi sorun ne anlayamadım...
hilal ,canım ben kürtaj sonrası 3 ay normal adet oldum sonrasında adet olmamaya başladım bu arada benim şöyle bir düzenim vardı adete yakın hep kist oluşuyordu bende adetle beraber sökülüyordu...hep böyleydi sonra bu adet olamadığım dönemde haliyle kistlerde sökülmedi adette yok 4 ay içinde 1 defa ilaç kullanarak adet oldum o adetten sonra yine 30 gün falan geçti yine adet olmadım yine dra gittim sonra dr dediki adet olacak gibisin ilacı kullanmayalaım 10 gün daha bekleyelim dedi...ve her gittiğimde allah razı olsun kapıdan çıkarken korkma sakın hamile kalıcaksın dedi güler yüzle bende bu hep pozitiflik yaratmıştır...neyse o 10 günlük bekleme sürecinde netten soğan kürünü iyice araştırdım ve hemen başladım dr sonrası tam 10 gün sonra adet oldum soğan küründede 10. günümdü adet oldum bırakmadım zaten bırakılmıyormuş 15 gün kullandım süre o kadardı zaten bu dönem içindede ovulasyon testlerini araştırdım senem wondfo kullanmıştı bende ondan aldım hatta nurayımda ondan almıştı ikimizde işte o ay hamile kaldık...çok dandik bir test gibi görünüyordu yapıyordum ama olmaz diye düşünüyordum sonraki ay kist gitmediyse diye soğan kürünü tekrar denemeye karar verdim ve adet olacağım gün hamilelik testi yapmaya ve hamilelik yoksa küre devam etmeye karar verdim...testi yaptım yatmaya yakındı hiç bişey yoktu tabii bıraktım lavaboda içeri gittim 5 dakika sonra atmaya gittim bir baktım 2 çizgi eşimi çağırdım aceba yanlış mı görüyorum falan işte böyle oldu canım...senin kist yanlış okumadıysam 33 mm di...ben kist döneminde hiç korunmadım ama ilaç kullanmadığım için dr ilaç verdimi belki bunun için korun demiştir....yani sonuç olarak kürün faydasını gördüğüme inanıyorum canım 2 tarafta 4 ve 3 cm boyutundaydı kistler dr hamile kalacaksın endişe etme dedi ve oldu canım ...inşallah seninde olacak bu küre bir bak derim ben...
nilde, canım sağolasın iyiyim canım sende iyisin inşallah ne kadar kaldı korunuyordun dimi?
candaş, yoksun bugün canım...? elfida gerçekten güzel ama anlamı dolayısıyla vazgeçtik canım feda etme, verme anlamında...bide haluk leventin parçası varya oda zaten kanserden ölen kızın adı elfida buda vazgeçme sebebimiz oldu...
kızımı durduramıyorum gelince devam edicem kızlar öpüyorum hepinizi...
evet tatlım bende bi bakıyım dedim arada ben mola veriyorum yoksa gözlerim çok ağrıyor o arada yazıyorum gerçi yine bilgisayar başındayım ama sizi merak ediyorum tatlım yaaa benim çalışma saatleri çok uzun sabah 9 aksam 8(((
Merhaba arkadaşım şu an çok üzgünsün farkındayım. Kızlar bana alıştı, huyumu biliyorlar tedbirli olma taraftarıyım her zaman. Ben 35 yaşındayım menopoz sınırı için aslında erken bir yaş. Sen 41 yazmışsın. 35 ten sonra yumurtalık rezervi azalıyor ve yumurta kalitesi de düşüyor. Bu tip gebeliklerin düşükle sonuçlanması daha fazla. Benim tavsiyem adetin 3. günü fsh, e2 Nazlım dayazmış yukarıdaki testleri yaptır. Buna ek olarak amh denilen yumurtalık rezervi konusunda en iyi testlerden biridir bunu yaptır. Onun için adettli olmana gerek yok herhangi bir zaman yaptırabilirsin. Problem varsa zaman kaybına hiç gerek yok gayet kolay bu işlemler bence tüp bebek de düşünebilirsin tabi önce testleri görmek lazım... Dr m gerek görmedi diyebilirsin, benimki de görmemişti ben ısrar ettim ve sonuç bu çıktı... Amh 0.3 menopoz sınırı çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?