Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimmm inşallah kuzummm o kadar çok sevinirimkiiii biliyorsun stressiz bir ortam bebeği hazırlar tatlımmm.allahım herkesin gönlünün muradını hayırlısıyla versinnn

canım geçmiş olsun ama doktorunun dediğini uygula rahmin anca toparlanır emin ol ki seni çok iyi anlıyoruz dayan bu zorlu günler geçecek her gecenin bir sabahı var

canım geçmiş olsun allahım sanada korunma sürecinin hemen arkadasından sağlıklı bir bebiş versin canım benim eşim korundu

canım benim yaşda 37 korkunu çok iyi anlıyorum bende çok korkuyorum inşallah bizim kısmetimizde de vardır bir bebek iyi düşün iyi olsun canım ben öyle yapmaya çalışıyorum

datlum kıymatlum yazdıktan sonra gördüm güzel haberi çok sevindimmm canım benimmm allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin kuzummm

cezacım tatlım ne zamana yetişecek kuzummm duamız

chnb canım ben kaçırdım ne durumdasın gittinmi doktora merak ettim seni
tatlımmm

peppe sen en iyisini yaptın.bende gittim.nasıl grip olunca doktora gidiyorsak psikolojik sorunlarımızdada içinden çıkmadığımz durumlardada bir uzmandan yardım almak en iyisi canım benimmm

nazlımm canım doktoru ihmal etme unutma her şeyin bir çaresi var eminim doktorun dediği gibi yaza sen de hamişsinnnn
allhın izniyle

lone canım dikkat et kendine ilaçların varsa [orayı kaçırdım galibaaa:))))] içmeyi unutma olurmu kuzummm

candaşım nerelerdesinnnn

hilalim nabersin kuzummmm

sezenimmm denizlalemmm sizler napıyorsunuz tatlılarımmm

kızlar unuttuğum varsada kusuruma bakmayın nasılsınız canlarımmm hepinizi çok öpüyorummm

canım olacak inşallah. ama tabi kendini fazla strese sokmadan o ihtimali de düşün, tüp bebek ihtimalini. daha rahat olursun belki.

çok sağol tatlım.
geçmişi okuyamamıştım.
hcg değerini stres yapmışsın galiba. neyse sorun düzelmiş sevindim.herşey stres kaynağı canım. özellikle ilk 3 ay çok endişeliydim. insanın bir tane kaybı olunca ister isteemz herşeye endişeleniyor. mümnkün olduğunca rahat olmaya çalış. inşallah herşey güzel olacak.

Son düzenleme:
merhabalar....

sormayın kızlar misafirler öğlen akşam sağolsunlar yanlız bırakmıyorlar...hava güzel kızımda evde durmak istemiyor...anneme halama arkadaşlara derken nasıl akşam oluyor bilemiyorum zaten kısmetse doğum sonrası kızımı dışarı çıkaramıcam bari şimdi gezdireyim diyorum...yine birazdan bebek görmeye gideceğiz...bunun dışında pazartesi drdaydım çok şükür bebeğim iyi ama bir yüzünü göstermedi yaa dr çok uğraşıyor her seferinde yok dönmüyor cadı:))pazar günü dışarı çıktık mobilyacılar sitesinde gezinti yaptık kızlarıma oda yaptırmayı düşünüyordum ama gördüğüm hazırlar karşısında ağzım açık kaldı:)) ve sırf ahşap ve beyaz olan takımdan almaya karar verdim...4 kapılıdolap siparişini verdim bile diğer ay büyük kızıma baza alıcam badana yaptırıcam beyaz içine simli istiyorum mobilya kulpları kristal şeffaf renk haria bayıldım yaa halıyı hala kızı vericekmiş yeni almıştı kızının odasına barbili sonra ev aldı taşındı çocuk odası çok küçükmüş halı sığmamış bize kısmet oldu perde diktiricem barbili istiyor halı ve perde pembe olduğu için oda çok boğulmasın diye duvarları beyaz istiyorum bu arada mobilya takımı çok pahalı ama çok hoşuma gittiği için birde ahşap ömürlük oluyor onun için almak istedim...sadece dolap siparişi verebildim çünkü sadece o 1.400 tl diğerlerinide tek te alabiliyormuşuz şifonyer çalışma masası ve kitaplık kalıyor geriye onlarıda yavaş yavaş alıcaz artık:)) işte böyle birden girdik bu işe hayır olur inşallah...kızlarıma prenses odası yapacağım kısmetse:))

nuray canım geçmişi okuyamadım senin şekerin normal çıkmıştı şimdi sorun ne anlayamadım...

hilal ,canım ben kürtaj sonrası 3 ay normal adet oldum sonrasında adet olmamaya başladım bu arada benim şöyle bir düzenim vardı adete yakın hep kist oluşuyordu bende adetle beraber sökülüyordu...hep böyleydi sonra bu adet olamadığım dönemde haliyle kistlerde sökülmedi adette yok 4 ay içinde 1 defa ilaç kullanarak adet oldum o adetten sonra yine 30 gün falan geçti yine adet olmadım yine dra gittim sonra dr dediki adet olacak gibisin ilacı kullanmayalaım 10 gün daha bekleyelim dedi...ve her gittiğimde allah razı olsun kapıdan çıkarken korkma sakın hamile kalıcaksın dedi güler yüzle bende bu hep pozitiflik yaratmıştır...neyse o 10 günlük bekleme sürecinde netten soğan kürünü iyice araştırdım ve hemen başladım dr sonrası tam 10 gün sonra adet oldum soğan küründede 10. günümdü adet oldum bırakmadım zaten bırakılmıyormuş 15 gün kullandım süre o kadardı zaten bu dönem içindede ovulasyon testlerini araştırdım senem wondfo kullanmıştı bende ondan aldım hatta nurayımda ondan almıştı ikimizde işte o ay hamile kaldık...çok dandik bir test gibi görünüyordu yapıyordum ama olmaz diye düşünüyordum sonraki ay kist gitmediyse diye soğan kürünü tekrar denemeye karar verdim ve adet olacağım gün hamilelik testi yapmaya ve hamilelik yoksa küre devam etmeye karar verdim...testi yaptım yatmaya yakındı hiç bişey yoktu tabii bıraktım lavaboda içeri gittim 5 dakika sonra atmaya gittim bir baktım 2 çizgi eşimi çağırdım aceba yanlış mı görüyorum falan işte böyle oldu canım...senin kist yanlış okumadıysam 33 mm di...ben kist döneminde hiç korunmadım ama ilaç kullanmadığım için dr ilaç verdimi belki bunun için korun demiştir....yani sonuç olarak kürün faydasını gördüğüme inanıyorum canım 2 tarafta 4 ve 3 cm boyutundaydı kistler dr hamile kalacaksın endişe etme dedi ve oldu canım ...inşallah seninde olacak bu küre bir bak derim ben...

nilde, canım sağolasın iyiyim canım sende iyisin inşallah ne kadar kaldı korunuyordun dimi?

candaş, yoksun bugün canım...? elfida gerçekten güzel ama anlamı dolayısıyla vazgeçtik canım feda etme, verme anlamında...bide haluk leventin parçası varya oda zaten kanserden ölen kızın adı elfida buda vazgeçme sebebimiz oldu...

kızımı durduramıyorum gelince devam edicem kızlar öpüyorum hepinizi...

Bir de biri yurt dışında hemşire tavsiye etmiş günde yarım greyfurt ama kandaki enfeksiyon için mi idrar için mi hatırlayamadım...

greyfurt böbrekleri çalıstırır,SIK idrara çıkarır onun icindir abla.ama ilaçla aynı zaman da tüketilmemeli

datlumm haberine bayıldımmm
gözünaydın.. Allahım saglıkla kucagına aldırsın bebegini ins..darısı tüm kızlara..hey sıradakı yerini alsın

lonelines benden iyilik ,çok sükür..
Sanada gecmis olsun canım.dr.un dedigi gibi bol sıvı tüketmelisin ki,SIK ıdrara çıkabilesın .öyle temızlenecek enfeksıyondan.bol sıvıyla,bakterilerın baskınlıgını kırarsın.greyfurt hamilelıkte tüketılebılıyormu bılmıyorum(turunçgıller hemen hemen tüketılırde bunu hiç bilmiorum)çünkü böbrekleri çalıstırır,çok sIK idrara çıkarır..kendıne,bebegıne iyi bak canım

çok geçmis olsun,Allahım bir daha yasatmasın ..ıns zamanı gelsın yine olur.benımde 3haftaya yakın oldu kurtaj olalı.bende henuz o surecte degılım ama,esının korunması daha ıyı olacaktır..

chnb abla nasıl oldun,SIKINTIN geçtımı?umarım gelmıyordur,rahatlamıssındır..ıns.dedigimize çıksın.hayırlısıyla

nillde bende ıyıyım canım,aynı hersey.çok sükür.

Nuray bugün mısafir agırlayacaktı sanırım,kolay gelsın o na da

sezen nerelerdesın,hala gezıyormusun?takılacagm sana bak :)
Hilal sende bıraz daha rahatlamıssındır .agrın gectı dımı?benım karın agrım geçtı neysekı.psıkolojık etkı yaptın sanırım sen bana:)
candas ,ceza, hello_kity,nazlım kızlar sızde ıyısınız umarım..gunlukcumde ıyı,guzel havada gezmelere gıdermıs.guzel havayı kaçırmamak lazım
datlumm daha fazla haber bekliyorumm..

selam.nasılsın nilde?
Bende bi bakayım dedim,herkes i$inde gücünde halıyle.kimseler yokmus..

selam.nasılsın nilde?
Bende bi bakayım dedim,herkes i$inde gücünde halıyle.kimseler yokmus..

evet tatlım bende bi bakıyım dedim arada ben mola veriyorum yoksa gözlerim çok ağrıyor o arada yazıyorum gerçi yine bilgisayar başındayım ama sizi merak ediyorum tatlım yaaa benim çalışma saatleri çok uzun sabah 9 aksam 8 (((

iyiyim canım benim.yok be tatlım korunmuyorum 3 aydır deniyorum ama hala tık yokkkk

bende normalde aynı saatte çalısıyorum 9.00-20.00.ama evdeyım bı süredır.ben cep ten girıyorum,sinir bozucu:)bazı seylerı kacırabılıyorum halıyle,o yuzden hosgörün.
Bu arada senin 3 ay olmus korunmadan çıkalı canım ama bu uzun bı zaman degıl.ıns tez zamanda gelısmeler olacaktır.
sanada kolay gelsın,iyi çalısmalar.fazlada monıtöre bakmamaya calıs

denizlalesi, canım tüm gün çalışıyorum ben senin vakitler serbest galiba ? bende bu aralar çok bnalıyorum dolayısıyla seni çok iyi anlıyoum

[chnb, bat 24 mart.ama umudum yok zerre kadar, o kadar alıştım ki hüsrana yıllar oldu nerdeyse.olmadı .. olmasına dair umutlarımda şuan için çok çok az.kısacası depresyondayım ( hep diyorum ama yine olmayacak biliyorum keşke olsa mucizeye ihtiyacım var...

hilal, canım bence korunma, çalışmaya devam et.kist yoktur inş olsada örnek var günlük mesela :) hem bebek hem kist var onda...

nuray, canım dikkt et biraz bakalım inş düşer.sirkeli limondu galiba şekeri düşürtüyomuş sanırım bi bak istersen.

ceza, canım duanın tarihini sen belirle.en kısa zamanda olursa iyi olyr diğer arkadaşa geçeriz hemen.

[datlum, dün seni soracaktım unutmuşum kızdım kendime, şükürler olsun korktuğun olmamış, şimdi sıra inş kese ve kalp atışında :)

[nazlım, şimdi yumurtlayamıyosun sen ? testler için dr yönlendirmiyo m ? ben daha adet olmadım 2 gün var ama zerre kadar umudum yok, o belirtiler kesinlikle aldatmacadır o kadar eminim (

günlük, anlamı iyi değilmiş ya bencede koymamak iyidir o durumda.siz güzel isimler bulursunuz hiç şüphesiz.dün beri yoktum canım ancak girdim ya.

nilde, canım çok özür diliyorum gerçekten aksilik oldu ya ( meraklandırdım senide hemde sözümü tutamadım

kızlar merhaba herkese, dün dairede net bağlantısı kesildi çalışma vamış, outlok filanda çalışmadı, dün 15,30 dan beri yoktu yarım saat evvel geldi.o yüzden yazamadım sizede.hiç keyfim yok bu hafta, ilk başlarda acaba hamilelik belirtileri mi diye ümitlendim, şimdi adet ağrıları geliyor ara ara.olmayacak bu ayda biliyorum ve ilk kez çok canım sıkılıdı günler öncesinde.dr a rahim filmi için gitmem gerek ayakarım geri gidiyor, sanki bişeyler rast gitmeyecek gibi. sonuç iyi olsa nolcakki hamile kalamadıktan sonra o da ayrı.dairedeki 2 ark 2. çocuğa niyetlendiler dün, beni çağırdılar hamilelik planları yapıyolar.dedim ben sizide beklerim, hamile kalamam.hamile kaldığınız vakit bana söylemekten çekinmeyin bu da kader, inş ilk aydan hamile kalırsınız ve ikinizde istediğiniz cinsyet bebelerinize kavuşursdunz dedim, çok çaresiz hisettim kendimi,onlar aylarını ayarlıyor bense 16 aydır hiç bi ilerleme yaşamadım.insanlara mutluluğunu bile yaşatamıyorum diyede kızdım çünkü hep bi acıma var .. çünkü senin anne olmanı istiyolar ve sen olamyıson.. nispet edenleri hiç katmıyorum.. ve dün bir kuzenimin hamile haberibi aldım seindim ilk bebeği olacak.23 yaşında .. 4 haftalıkmış bebk ve herkese demişler. neden dediniz diye uyarayım dedim annem ve babam kıskanıyor dşiyebilirler, bişey olursa sana mal edebilirler gibi bişey dediler oturdum kaldım.doğru çünkü benim bi kaybım var milletin gözünde çocuğunu sakınması gereken nsanım... yani çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk canım sıkkın.. her zman sıkılıyodu ama ilk kez bu ay, günler öncesinden üzüntümü yaşamaya başladım.. adet dönemi nasılş biter artık bilmiyroum (( belki komik ama şuan ağlıyorum da !! zaten bu konuda gülmek hayal oldu, ahklıma hamilelik zamnımdaki hallerim geldi geçenlerde, ne kadar farklıymış umutlu heyecanlıymış ki ben hiç bebe istememiştim... o mutluluk ömrümün 2 haftasıydı sanırım onunla uzun zmanlarda idare etmek zorunda kalcam.bunları yazarak sizide hüzünlendirdiğime eminim, özellikle deneme aşamasında bnalımdaki arkadaşlarımı.ama özür dilerim inanki sadece siz anlıyosunuz kime anlatcam ki ? eşim bile anlamıyor, anlasa o dahada üzülüyor. anne babama hiç diyemem çünkü onlarında ellerinden gelen bişey yok.hakkınızı helal edin ...

sizler nasılsınzı ?

şimdi okudum canım yaptırayım dımı gercı yarın aksam tam yumurtlma gunum adet olursam yaptıracam ama ınsallah olmam bu arada ben 1 ay bekledım okadar 3 ay beklıyemem hergecen gun benım lehıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…