Allah kabul etsin Candaşım. Kardeşinin işinde muvaffak etsin Rabbim...
bende normalde aynı saatte çalısıyorum 9.00-20.00.ama evdeyım bı süredır.ben cep ten girıyorum,sinir bozucu:)bazı seylerı kacırabılıyorum halıyle,o yuzden hosgörün.
Bu arada senin 3 ay olmus korunmadan çıkalı canım ama bu uzun bı zaman degıl.ıns tez zamanda gelısmeler olacaktır.
sanada kolay gelsın,iyi çalısmalar.fazlada monıtöre bakmamaya calıs
Kızlar okuldan geldim okudum mesajları...
Greyfurt hamilelikte kullanılır ama dediğiniz gibi özellikle antibiyotikle kullanılmamalı.
Benim ilginç bir şey oldu. Kasık ağrım var ya. 11 e doğru ovulasyon testi yaptım bir şey yoktu eve geldim 2.çizgi kontrol çizgisinin yarısı gibi olmuş. Tekrar yaptım 10 dakika önce ama 4 saatidrara sıkışık değildim 2 saat sıkışıktım okulda da çay içtim. Bu sefer 2.çizgi silik var. Acaba yeniden mi yumurtladım bir iki gündür. Hamilelik olunca da çıkarmış deniliyor ama yumurtlama sonrası 6. günüm olsada çıkmaz ki. Lekem az da olsa vardı bugün yine...
Kızlar okuldan geldim okudum mesajları...
Greyfurt hamilelikte kullanılır ama dediğiniz gibi özellikle antibiyotikle kullanılmamalı.
Benim ilginç bir şey oldu. Kasık ağrım var ya. 11 e doğru ovulasyon testi yaptım bir şey yoktu eve geldim 2.çizgi kontrol çizgisinin yarısı gibi olmuş. Tekrar yaptım 10 dakika önce ama 4 saatidrara sıkışık değildim 2 saat sıkışıktım okulda da çay içtim. Bu sefer 2.çizgi silik var. Acaba yeniden mi yumurtladım bir iki gündür. Hamilelik olunca da çıkarmış deniliyor ama yumurtlama sonrası 6. günüm olsada çıkmaz ki. Lekem az da olsa vardı bugün yine...
denizlalesi, canım tüm gün çalışıyorum ben senin vakitler serbest galiba ? bende bu aralar çok bnalıyorum dolayısıyla seni çok iyi anlıyoum
[chnb, bat 24 mart.ama umudum yok zerre kadar, o kadar alıştım ki hüsrana yıllar oldu nerdeyse.olmadı .. olmasına dair umutlarımda şuan için çok çok az.kısacası depresyondayım( hep diyorum ama yine olmayacak biliyorum keşke olsa mucizeye ihtiyacım var...
hilal, canım bence korunma, çalışmaya devam et.kist yoktur inş olsada örnek var günlük mesela :) hem bebek hem kist var onda...
nuray, canım dikkt et biraz bakalım inş düşer.sirkeli limondu galiba şekeri düşürtüyomuş sanırım bi bak istersen.
ceza, canım duanın tarihini sen belirle.en kısa zamanda olursa iyi olyr diğer arkadaşa geçeriz hemen.
[datlum, dün seni soracaktım unutmuşum kızdım kendime, şükürler olsun korktuğun olmamış, şimdi sıra inş kese ve kalp atışında :)
[nazlım, şimdi yumurtlayamıyosun sen ? testler için dr yönlendirmiyo m ? ben daha adet olmadım 2 gün var ama zerre kadar umudum yok, o belirtiler kesinlikle aldatmacadır o kadar eminim(
günlük, anlamı iyi değilmiş ya bencede koymamak iyidir o durumda.siz güzel isimler bulursunuz hiç şüphesiz.dün beri yoktum canım ancak girdim ya.
nilde, canım çok özür diliyorum gerçekten aksilik oldu ya( meraklandırdım senide hemde sözümü tutamadım
kızlar merhaba herkese, dün dairede net bağlantısı kesildi çalışma vamış, outlok filanda çalışmadı, dün 15,30 dan beri yoktu yarım saat evvel geldi.o yüzden yazamadım sizede.hiç keyfim yok bu hafta, ilk başlarda acaba hamilelik belirtileri mi diye ümitlendim, şimdi adet ağrıları geliyor ara ara.olmayacak bu ayda biliyorum ve ilk kez çok canım sıkılıdı günler öncesinde.dr a rahim filmi için gitmem gerek ayakarım geri gidiyor, sanki bişeyler rast gitmeyecek gibi. sonuç iyi olsa nolcakki hamile kalamadıktan sonra o da ayrı.dairedeki 2 ark 2. çocuğa niyetlendiler dün, beni çağırdılar hamilelik planları yapıyolar.dedim ben sizide beklerim, hamile kalamam.hamile kaldığınız vakit bana söylemekten çekinmeyin bu da kader, inş ilk aydan hamile kalırsınız ve ikinizde istediğiniz cinsyet bebelerinize kavuşursdunz dedim, çok çaresiz hisettim kendimi,onlar aylarını ayarlıyor bense 16 aydır hiç bi ilerleme yaşamadım.insanlara mutluluğunu bile yaşatamıyorum diyede kızdımçünkü hep bi acıma var .. çünkü senin anne olmanı istiyolar ve sen olamyıson.. nispet edenleri hiç katmıyorum.. ve dün bir kuzenimin hamile haberibi aldım seindim ilk bebeği olacak.23 yaşında .. 4 haftalıkmış bebk ve herkese demişler. neden dediniz diye uyarayım dedim annem ve babam kıskanıyor dşiyebilirler, bişey olursa sana mal edebilirler gibi bişey dediler oturdum kaldım.doğru çünkü benim bi kaybım var milletin gözünde çocuğunu sakınması gereken nsanım... yani çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk canım sıkkın.. her zman sıkılıyodu ama ilk kez bu ay, günler öncesinden üzüntümü yaşamaya başladım.. adet dönemi nasılş biter artık bilmiyroum (( belki komik ama şuan ağlıyorum da !! zaten bu konuda gülmek hayal oldu, ahklıma hamilelik zamnımdaki hallerim geldi geçenlerde, ne kadar farklıymış umutlu heyecanlıymış ki ben hiç bebe istememiştim... o mutluluk ömrümün 2 haftasıydı sanırım onunla uzun zmanlarda idare etmek zorunda kalcam.bunları yazarak sizide hüzünlendirdiğime eminim, özellikle deneme aşamasında bnalımdaki arkadaşlarımı.ama özür dilerim inanki sadece siz anlıyosunuz kime anlatcam ki ? eşim bile anlamıyor, anlasa o dahada üzülüyor. anne babama hiç diyemem çünkü onlarında ellerinden gelen bişey yok.hakkınızı helal edin ...
sizler nasılsınzı ?[/Q
canım seni çok iyi anlıyorum ama yapma böyle umudunu kaybetme inanki arada bende böyle ümitsizliğe düşüyorum ama silkinip kendime geliyorummmmm bir zamanı var senin bebişinde o zamanı bekliyor anneswini böyle üzülürse bebişin napsın sana nasıl tutunsun ben şöyle düşünüyorum bizler hamile kaldık evet bir şansızlık oldu bebeğimizi kaybettik ama onu veren güzel allahım bu seferde allahın izniyle bu seferde verecek ve hepimiz bebişlerimizle buluşup bu günleri anacağız emin ol buna tamammı kuzummm birde daha adet olmadın bi dur belki hamilesin hele bu ara daha çok strese girma ya hamileysen bebiş nasıl tutunsun sana dimi ama.adet de oalabilirsin her şey bitmediki senin eşin yanında diil bu yüzden bu kadar zamandır çabalıyosun dur be kuzum yapma böyle tamammı tatlım
benimde hep altta :) ben buraya girmeyince eksik hisssediyorum kendimi, eşim ben sinirlenince şey diyolar açta bi kk ya gir.anca onlar sakinleştirir seni diye :)canım benimmmm çalışmaya başlayınca sanada kolay gelsin çok yoğun ya çalışma saatlerimiz benim topik genelde açık alta atıyorum arada açıp bakıyorum işte. inşallah canım inşallah bir sorun yokturda hamile kalabilirim çok sağol tatlım desteğin için
canımmm şu anda tüylerim diken diken oldu inşallah hamilesindir ne biliyim bana hamilesin gibi geliyorrrr tatlım yumurtlama sonrası 6 yada 7.günler yerleşme tamamlanmış oluyo daha sonra tutunma süreci başlıyooo.yaaaa ben çok umutlandım kalbim pır pır etti hadi kuzummmmm başı sen çek.bizde arkandan gelelim inanıyorum bak buna hemde çokkkkkk
benimde hep altta :) ben buraya girmeyince eksik hisssediyorum kendimi, eşim ben sinirlenince şey diyolar açta bi kk ya gir.anca onlar sakinleştirir seni diye :)
aaa doğru ya yerleşme kanamasının tam zamanı :) inş ya sen yazınca bende umutlandım vaallla :) inş hamiledir :) ardındanda devamı gelir inş :)
canım seni çok iyi anlıyorum ama yapma böyle umudunu kaybetme inanki arada bende böyle ümitsizliğe düşüyorum ama silkinip kendime geliyorummmmm bir zamanı var senin bebişinde o zamanı bekliyor anneswini böyle üzülürse bebişin napsın sana nasıl tutunsun ben şöyle düşünüyorum bizler hamile kaldık evet bir şansızlık oldu bebeğimizi kaybettik ama onu veren güzel allahım bu seferde allahın izniyle bu seferde verecek ve hepimiz bebişlerimizle buluşup bu günleri anacağız emin ol buna tamammı kuzummm birde daha adet olmadın bi dur belki hamilesin hele bu ara daha çok strese girma ya hamileysen bebiş nasıl tutunsun sana dimi ama.adet de oalabilirsin her şey bitmediki senin eşin yanında diil bu yüzden bu kadar zamandır çabalıyosun dur be kuzum yapma böyle tamammı tatlım
evet tatlım ben öyle biliyorummm sonrada sıra sende candaşımmm bu arada msj aldınmı
dr a gitmek istemiyorum, resmen onun stresi bastı.gitsemde çare değil o ayrı.haklısın brini veren allah diğerini de verir inş ama vermeyedebilir.benim üzerimden kaç kişi geçti ya akrabalrımdan ve ben hala bekliyorum.gelde üzülmenasip tamam da sabır kaldı mı ki ? ayrı olmamızın etkeni çok büyük tabide anasını satayım millet bi kaçak yapsa hamile kalır bizimkininde haddi hesabı yok.o gelsede bu çaba devam edecek gibime geiliyor.hayırlısı inş ...
aldım canım, meaj attım bende sana faceden sen almadın mı ? ya ben seni gördüm sanki hiç mi hiç yabancı değilsin, ve yüzünde de aynı burda verdiğin kadar sıcaklık güzellik ve umutvar :)
canım ççok saol, biliyorum her daim dilim duada.dosya hazırlarken fotokobiye giderken fak çekerken her an her sn duada dilim, allahım o kadar mı kötüyüm bu duaarın hiçbirine cevap vermedn diyorum.inan ki uçacam yani yakında,gece duam ayrı gündüz ayrı.o kada çok kitap okurdum ki vakit yaratırım onuda bıraktım boşa harcanmasın dua edeyim diye.ne diyeyim allahtan gelen sonuçta olmaz derse ne yapabilirim ki..allah cümlesinin gönlüne göe versin.kızın kulaklarını deldirdi mi şimdi ?Candas yazını okuyunca inan çok üzüldüm canım..Allah senin her halini görüyor biliyor dua etmeye devam et..En kısa zamanda Rabbim senin kucağınıda dolduracak inş...
Deniz lalesi nerden bildin dışarda olduğumu canım:)) evet bugün doktor kontrolüm vardı eşimde işini gücünü bıraktı sağolsun benimle geldi...herşey temiz güzel dedi kanamlarım normalmiş..bakalım şu dönemi bir atlatsaksonra biraz dolaştık kızıma küpe aldık bugün kulağını deldirmeye razı olursa artık:) henüz 3 yaşında ve biraz ürkek bi çocuk... sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat:)
chnb abla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...inşallah hamilelik çizgisidir amiiiiiiinnn:)
datlum hayırlı olsun canım..bizlerede dua et inşallah...Allahım tamamına erdirir inşallah.
lonelines bendede vardı lökosit hemde değer 170 çıkmıştı...çok dikkat et canım..ayaklarını sıcak tut..iç çamaşırını sık değiştir yani günde 2-3 kez...hamilelikte malum akıntılar oluyor..kesinlikle ıslaklıkla temas etmemen lazım...ve bol bol su içmen lazım..benim bildiklerim bu kadar..Allah acil şifalar versin..
yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun...Aynı şeyleri bizlerde yaşadık yakın zamanlarda...Ama Allah herşeyin iyisini bilir..belki bizim bilmediğimiz neler vardı ki Rabbim meleklerimizi aldı bizlerden..birbirimize dua edip en iyi şekilde atlatıcaz inşallah bunları...
canım biliyorum ve haklısın bende bazen böyle hissediyorum ama sen yinede umudunu kaybetme lütfen olacak çok yakında az kaldı inan bana
aldım canım hepsini ekledim sende bana hiç yabancı gelmedin allah allah nerden acabaaa
canım ççok saol, biliyorum her daim dilim duada.dosya hazırlarken fotokobiye giderken fak çekerken her an her sn duada dilim, allahım o kadar mı kötüyüm bu duaarın hiçbirine cevap vermedn diyorum.inan ki uçacam yani yakında,gece duam ayrı gündüz ayrı.o kada çok kitap okurdum ki vakit yaratırım onuda bıraktım boşa harcanmasın dua edeyim diye.ne diyeyim allahtan gelen sonuçta olmaz derse ne yapabilirim ki..allah cümlesinin gönlüne göe versin.kızın kulaklarını deldirdi mi şimdi ?
saol canım ne güzel umut veriyosun ya :) inş az kalmıştır .. artık korkum 2. bir 16 aya daha bekler miyim ? dilerim beklemem beklemeyiz.
acaba aynı taraflarda mı oturuyoruz ben aydınlıkevler/subayevlerindeyim.tunalıda çoook eskiden çalıştım 6 ay, ama o zman çocuk sayılırım tam 8 sene evveldi.kesin bi yerde denk geldik ya :)
canım ben k.esattayım 10 senedir tunalı tarafında çalışıyorum.bencede bir yerde denk geldik:)) buluruz yakında.sende resimlerde ne güzel gülüyorsun hep öyle gül tatlım
Canım bu değerlerin yüksekse hamile kalınmıyor. Onun için bu değerleri düşürecek ilaç verir. Düzene girince her şey yoluna girer. Gençsin daha her şey yoluna girecektir canım benim...
canım 6 haftalıkda 15 haftalıkda olsa acı aynı acı ben biraz daha zahmetli yaşadım bi başkası benden biraz daha fazla hakkımızda hayırlısı inşallah gelecek olan evlatlarımız sağlıkla gelsinler umarımHani derlerya kötünün de kötüsü vardır işte bu! benımkı 6 haftalıkken daha hıc bırseyı bellı degılken kalp atısı bıle duyulmazken bukadar kötu oldum demekkı daha uzucu olanları dusunmek lazımmıs ahh arkadasım gercekten senı okuduktan sonra kendıme daha cok kızdım ALLAH yar ve yardımcımız olsun benım yaş 41 ondandır korkularım ya bırdaha olmazsa ya bu uzuntu benı menepoza sokarsa tovbe tovbe estagfurullah GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER saglıklı bebişlere inşallah...
merhaba arkadaşlar daha bir kaç gün öncesine kadar ekim anneleri topiğinde arkadaşlarla bilgi paylaşıyorduk ama takdir i ilahi beni bu sayfaya attı. 12 haftalık bebeğimin koıntrolüne gitmişken 8. haftasında öldüğünü öğrendim ve dün kürtaj oldum. doktor 3 aya kadar korunmamı söyledi. ama gerçekten bir moral bozukluğuna sebep oldu yine de şükrediyorum rabbime.inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim. sorum şu bu korunmanız gereken sürede ne şekilde korunuyorsunuz?
dün akşam yazamadım. idrar yolllrı enfeksiyonu vardı ben de. doktor kültür testi istemişti, ama bakteri çıkmadı onda. sadece bol lökosit var. antibiyotik kullandım 7 günlük. o bitince de monurol saşe içtim. dün tekrarlattım tetsi hiç geçmmeiş. doktor ilaç veremem dedi. çünkü zaten monural ishal yaptı. onun için de ilaç verdi. ishal dediğim günde 1 kez sadece, ona ishal diyemeyiz ama sıvı dışkılama dedi. 5 litreye kadar sıvı tüketeceksin dedi. chnb limonlu sodalı bişey yazmıştın. hatırladığım onu yaptım. başka ne tavsiye edersin? bir de o aç mı tok mu faydalı olur?miktarını da yazar mısın?
başka böyle evde uygulayacağım bişeyler bilen var mı arkadaşlar?ne inatçıymış ya geçmedi o kadar antibiyotiğe.
günaydın arkadaşlar. akşam akşam başınızı ağrıtmıştım tıp fakültesindeki sonuçlara sabah ulaştım 856 mış bizim arkadaş sağolsun nasıl 500 gördüyse.duasını esirgemeyen arkadaşlarım allah razı olsun.
çok okuyamadım okula yetişicem lonelines ı gördüm canım geçende bende de vardı biliyosun limonlu soda da işe yarıyo chnb saoğlsun o söylemişti birde ben sabah akşam 1-2 limon suyunu hiçbirşey katmadan içtim gerçekten faydasını gördüm hamilelikte zararı yoksa deneyebilirsin.
cezacım tatlım ne zamana yetişecek kuzummm duamız
chnb canım ben kaçırdım ne durumdasın gittinmi doktora merak ettim seni
tatlımmm
peppe sen en iyisini yaptın.bende gittim.nasıl grip olunca doktora gidiyorsak psikolojik sorunlarımızdada içinden çıkmadığımz durumlardada bir uzmandan yardım almak en iyisi canım benimmm
nazlımm canım doktoru ihmal etme unutma her şeyin bir çaresi var eminim doktorun dediği gibi yaza sen de hamişsinnnn
allhın izniyle
lone canım dikkat et kendine ilaçların varsa [orayı kaçırdım galibaaa:))))] içmeyi unutma olurmu kuzummm
candaşım nerelerdesinnnn
hilalim nabersin kuzummmm
sezenimmm denizlalemmm sizler napıyorsunuz tatlılarımmm
kızlar unuttuğum varsada kusuruma bakmayın nasılsınız canlarımmm hepinizi çok öpüyorummm
Ne iyi bir kulsun ki Allah her daim huzuruna istiyor seni..eminimki Allah dualarına cevap verecek senin için en hayırlı olan bir zamanda bebeğin seninle olacak sen bile inanamayacaksın emin ol...Bizde sana dua edeceğiz inşallah..bu yıl bitmeden bebeğin seninle olacak sanki içimden öyle geçti şimdi:)canım ççok saol, biliyorum her daim dilim duada.dosya hazırlarken fotokobiye giderken fak çekerken her an her sn duada dilim, allahım o kadar mı kötüyüm bu duaarın hiçbirine cevap vermedn diyorum.inan ki uçacam yani yakında,gece duam ayrı gündüz ayrı.o kada çok kitap okurdum ki vakit yaratırım onuda bıraktım boşa harcanmasın dua edeyim diye.ne diyeyim allahtan gelen sonuçta olmaz derse ne yapabilirim ki..allah cümlesinin gönlüne göe versin.kızın kulaklarını deldirdi mi şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?