Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar okuldan geldim okudum mesajları...

Greyfurt hamilelikte kullanılır ama dediğiniz gibi özellikle antibiyotikle kullanılmamalı.

Benim ilginç bir şey oldu. Kasık ağrım var ya. 11 e doğru ovulasyon testi yaptım bir şey yoktu eve geldim 2.çizgi kontrol çizgisinin yarısı gibi olmuş. Tekrar yaptım 10 dakika önce ama 4 saatidrara sıkışık değildim 2 saat sıkışıktım okulda da çay içtim. Bu sefer 2.çizgi silik var. Acaba yeniden mi yumurtladım bir iki gündür. Hamilelik olunca da çıkarmış deniliyor ama yumurtlama sonrası 6. günüm olsada çıkmaz ki. Lekem az da olsa vardı bugün yine...

Chnb, 400 adet

Lonelines, 400 adet

Candaş, 400 adet

Denizlalesi, 400 adet

Nilde, 400 adet

Renkiatlas, 300 adet

Nuray, 300 adet

Hilal, 300 adet

Hellokıtty, 100 adet

Cezacım toplam 3000 oldu galiba, geri kalanı sana emanet :) allah kolaylık versin duaların kabul olsun.

Bu arada haftasonu erkek kardeşim için dua okutturacak annem, astsubaylığı kazandı demiştim sanırım.nisanda başlayacak.o sırada duamı yaptırmaya niyetlendim benim tefriciyelerin duasını yapmamıştım.kadına isimzlerinizi saydıramam akrabalar laf arıyo zaten ama en isimlerinizi içinden geçireceğim. kabul olsun inş birileri belki....

chnb ablacım ,kafa karıstırıcı bı durum:S hanı lekelenmenin olması bıraz umutlandırıyor gibi,ama yumurtlama gününden fazla geçmemıs.ay da bırden fazla yumurtlayabılme kabiliyetin varmıs gibime de geldi,yaptıgn ovulasyon testı sonucta

canım benimmmm çalışmaya başlayınca sanada kolay gelsin çok yoğun ya çalışma saatlerimiz benim topik genelde açık alta atıyorum arada açıp bakıyorum işte. inşallah canım inşallah bir sorun yokturda hamile kalabilirim çok sağol tatlım desteğin için

abla nazlımda da böyle bişey olmuştu sanırım o ay 2 kere çatlamıştı ama gebelik için biraz erken gibide, zaten bunda gebelik daha net çıkıyomuş.inş hamilesindir ya...

canımmm şu anda tüylerim diken diken oldu inşallah hamilesindir ne biliyim bana hamilesin gibi geliyorrrr tatlım yumurtlama sonrası 6 yada 7.günler yerleşme tamamlanmış oluyo daha sonra tutunma süreci başlıyooo.yaaaa ben çok umutlandım kalbim pır pır etti hadi kuzummmmm başı sen çek.bizde arkandan gelelim inanıyorum bak buna hemde çokkkkkk

Kızlar pek sanmıyorum açıkçası. Yerleşme için erken daha. Candaş benim rezervim az ya pek sanmıyorum biri zor buluyorum ama Allah'tan ümit kesilmez tabi... 11.gün gebelik testi yaparım salı gününe geliyor tarih. Olmazsa da üzülmeyeceğim hayırlısı olsun. Biliiyorsun benim alengirli işler...

benimde hep altta :) ben buraya girmeyince eksik hisssediyorum kendimi, eşim ben sinirlenince şey diyolar açta bi kk ya gir.anca onlar sakinleştirir seni diye :)

aaa doğru ya yerleşme kanamasının tam zamanı :) inş ya sen yazınca bende umutlandım vaallla :) inş hamiledir :) ardındanda devamı gelir inş :)

evet tatlım ben öyle biliyorummm sonrada sıra sende candaşımmm bu arada msj aldınmı

dr a gitmek istemiyorum, resmen onun stresi bastı.gitsemde çare değil o ayrı.haklısın brini veren allah diğerini de verir inş ama vermeyedebilir.benim üzerimden kaç kişi geçti ya akrabalrımdan ve ben hala bekliyorum.gelde üzülme nasip tamam da sabır kaldı mı ki ? ayrı olmamızın etkeni çok büyük tabide anasını satayım millet bi kaçak yapsa hamile kalır bizimkininde haddi hesabı yok.o gelsede bu çaba devam edecek gibime geiliyor.hayırlısı inş ...
evet tatlım ben öyle biliyorummm sonrada sıra sende candaşımmm bu arada msj aldınmı

aldım canım, meaj attım bende sana faceden sen almadın mı ? ya ben seni gördüm sanki hiç mi hiç yabancı değilsin, ve yüzünde de aynı burda verdiğin kadar sıcaklık güzellik ve umutvar :)

Candas yazını okuyunca inan çok üzüldüm canım..Allah senin her halini görüyor biliyor dua etmeye devam et..En kısa zamanda Rabbim senin kucağınıda dolduracak inş...

Deniz lalesi nerden bildin dışarda olduğumu canım:)) evet bugün doktor kontrolüm vardı eşimde işini gücünü bıraktı sağolsun benimle geldi...herşey temiz güzel dedi kanamlarım normalmiş..bakalım şu dönemi bir atlatsak sonra biraz dolaştık kızıma küpe aldık bugün kulağını deldirmeye razı olursa artık:) henüz 3 yaşında ve biraz ürkek bi çocuk... sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat:)

chnb abla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...inşallah hamilelik çizgisidir amiiiiiiinnn:)

datlum hayırlı olsun canım..bizlerede dua et inşallah...Allahım tamamına erdirir inşallah.

lonelines bendede vardı lökosit hemde değer 170 çıkmıştı...çok dikkat et canım..ayaklarını sıcak tut..iç çamaşırını sık değiştir yani günde 2-3 kez...hamilelikte malum akıntılar oluyor..kesinlikle ıslaklıkla temas etmemen lazım...ve bol bol su içmen lazım..benim bildiklerim bu kadar..Allah acil şifalar versin..

yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun...Aynı şeyleri bizlerde yaşadık yakın zamanlarda...Ama Allah herşeyin iyisini bilir..belki bizim bilmediğimiz neler vardı ki Rabbim meleklerimizi aldı bizlerden..birbirimize dua edip en iyi şekilde atlatıcaz inşallah bunları...

canım biliyorum ve haklısın bende bazen böyle hissediyorum ama sen yinede umudunu kaybetme lütfen olacak çok yakında az kaldı inan bana

aldım canım hepsini ekledim sende bana hiç yabancı gelmedin allah allah nerden acabaaa

bu arada deniz lalesi msjını aldım ama cevabını gönderemedim msj sayım 100 olması gerekiyormuş:)

canım ççok saol, biliyorum her daim dilim duada.dosya hazırlarken fotokobiye giderken fak çekerken her an her sn duada dilim, allahım o kadar mı kötüyüm bu duaarın hiçbirine cevap vermedn diyorum.inan ki uçacam yani yakında,gece duam ayrı gündüz ayrı.o kada çok kitap okurdum ki vakit yaratırım onuda bıraktım boşa harcanmasın dua edeyim diye.ne diyeyim allahtan gelen sonuçta olmaz derse ne yapabilirim ki..allah cümlesinin gönlüne göe versin.kızın kulaklarını deldirdi mi şimdi ?

saol canım ne güzel umut veriyosun ya :) inş az kalmıştır .. artık korkum 2. bir 16 aya daha bekler miyim ? dilerim beklemem beklemeyiz.

acaba aynı taraflarda mı oturuyoruz ben aydınlıkevler/subayevlerindeyim.tunalıda çoook eskiden çalıştım 6 ay, ama o zman çocuk sayılırım tam 8 sene evveldi.kesin bi yerde denk geldik ya :)

canım ben k.esattayım 10 senedir tunalı tarafında çalışıyorum.bencede bir yerde denk geldik:)) buluruz yakında.sende resimlerde ne güzel gülüyorsun hep öyle gül tatlım

canım ben k.esattayım 10 senedir tunalı tarafında çalışıyorum.bencede bir yerde denk geldik:)) buluruz yakında.sende resimlerde ne güzel gülüyorsun hep öyle gül tatlım

kesin :) inş en yakın zmanda da görüşürüz.ya sorma zaten hep o gülmekten daha 27 yaşında kırşıklarım oldu, hemde net yani.moralim bozuluyor ama gülmedende duramıyorum ki :) gıcık kadınlarda sinir ediyor aa yaşından utan diye ! aa bu arada buğday yağını sürüyorum kırışıklıklara iyimiş ya antiparantezde söyleyim dedim :) inş hiç birimizin gülen yüzü solmasın.

ben kaçtım herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
Canım bu değerlerin yüksekse hamile kalınmıyor. Onun için bu değerleri düşürecek ilaç verir. Düzene girince her şey yoluna girer. Gençsin daha her şey yoluna girecektir canım benim...

ablacım 15.gün 11 mm olan yumurta büyümezmi peki umut yokmu diosun doktora inanmam sana inanırımgencim de abla baksana yumurtam bile yokmuş yaw o yeteneğimide kaybetmişim 10 ayda ne kadar yaşlandım bi bilsen

canım 6 haftalıkda 15 haftalıkda olsa acı aynı acı ben biraz daha zahmetli yaşadım bi başkası benden biraz daha fazla hakkımızda hayırlısı inşallah gelecek olan evlatlarımız sağlıkla gelsinler umarım

geçmiş olsun canım tekrarı olmasın inşallahh biz hiç korunmadık

canım geçmiş olsun sana da allah şifa versin hamile kalmaklada sorunlar bitmiyo hep dert hep dert allah bugünümüzü aratmasın inşallahhh umarım dediğin gibi bi sorun çıkmaz sabırla sonuçlarımızı beklices

arkadaşının gözlerinden öpüyorum :)ya nasılda üzüldün heycanlandın umarım kucağına almak nasip olur canım gözün aydın olsun

ben hep doktor takibindeyim zaten canım bi kaç ay ara vermiştim zaten ama doğal yolla olmuyo ilki oldu ama şimdi olmuyo gereken neyse yapılsın artık bebek istiyommmmmmmmmmmm

günlük ablam naber senin müthiş gecelerin aklıma gelio ara ara :):):)off eskisi gibi giremiom yaa bebişin doğsunda gecelere akın yine enişteyle
deniz lalesi sen aramıza yeni katıldın sanırım üzülerek hoşgeldin diyorum canım rabbim tez zamanda evlat nasib etsin inşallahh
candaşım cancazımmm kıyamadıım hemşom canım kardeşim içimi yaktı yazın heh işte bende böyleyim tam olarak sürekli gebelşik cinsiyet haberleri içime içime oturuyo piskopatlaştım iyice elden gelmio bişey kuzum sabırrrr sabırrrr bizim veletler çok üzdü bizi çok bekletti sağlıkla gelsinlerde anneleri nasıl sevcek onları inşallah yüreğimin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içinden dua ediorum umarım mucizen seninledir yumurtam çok küçükmüş canım adetimin 15.gününe göre bi işe yaramaz dedi testler için doktorum yönlendirdi işte adet olunca yaptırcam eşimde cuma günü sperm testi yaptırcak umarım ona bişi çıkmaz sanırım erkeklerin tedavisi de nazıda daha zor
herkese kocamannn öpücüklerrr

Ne iyi bir kulsun ki Allah her daim huzuruna istiyor seni..eminimki Allah dualarına cevap verecek senin için en hayırlı olan bir zamanda bebeğin seninle olacak sen bile inanamayacaksın emin ol...Bizde sana dua edeceğiz inşallah..bu yıl bitmeden bebeğin seninle olacak sanki içimden öyle geçti şimdi:)

Kulağını henüz deldirmedik canım en zor kısım o zaten..çok ürkek hassas bir çocuk...sesimizi yükseltemiyoruz yanında ağlamaya başlıyor o derece yani..artık kulağını nasıl deldiricez bilmiyorum...Epey zorlayacak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…