Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nazlım canım benim mm ler hakkında pek bilgim yok ama 18 mm yi geçmeli sanırım.:)) Dr bir şey dedi mi, neden az bu ay? Önceki aylar normaldi galiba... Sen yine çelışmalara devam et. Bazı aylar olur geçen ay ben de yumurtlamadım...

Candaş karamsarlık yok. Şu noktada ablan sayılırım bana kızmazsın iyi bir dr yr git. Gereken neyse yaptır belki çok küçük bir sorun yüzünden hamile kalamıyorsundur. Sen de tedaviye karşı hep bir soğukluk seziyorum. Dua çok önemli tabi. Ama önce tedavini ol gerekliyse. Allah o zaman dualarımızı kabul edecektir inşallah. Kızma bana canım kardeşim...

evet tatlım ben öyle biliyorummm sonrada sıra sende candaşımmm bu arada msj aldınmı

Ben aldıımmmmmmmmmm...

İnşallah canım... Kulağını deldirecekmişsiniz kızının. Şimdi acımıyor nasıl olsa....

bu arada deniz lalesi msjını aldım ama cevabını gönderemedim msj sayım 100 olması gerekiyormuş:)

doldurmaya bak o zaman:)
canım kızına küpe aldın demek. uyusturup delerler ama kulagından küpeyı cekermi?durdururmu yani..saçlarında toka durdurmuyo bı çogu ya,o bakımdan kontrolunde temızmıs,gözünaydın canım..hadi beklemeye geçelım bakalım,hayırlısıyla..

ablacım nisan 7-8 de sınavlarımız var eşimle ikimizde aöf 2.sınıfız 3 dersimiz var geçeriz inşallah onlara odaklanmış durumdayız yine kaynaşıuos:)ama çalışma gibi sık ve sıkıcı diil bu ayı es geçtim artık artık büyümemiş uyzu yumurtalar işte muhtemelen klomen tedavisi filan verir inşallah tahliller temiz çıkarsa verdiği tahiller yeterlimi sence abla

Evet canım hatta bazılarını ben yaptırmadım. Yaptırmadığım tahlilim varmış... Sınava konsantre ol canım...

Arayı uzatma yaz merak ediyoruz seni...

Candasım yazdıklarını okudum da, ıns. beklemeden hayırlı haberlere vakıf olacaksın.esınle kaç zamandır uzaksınız,haliyle hesaplar her an tutmaz bu durumda..hersey o an musaıt olamamıstır.Allahım dilinden düsen her duayı bilir,görür.bu kadar içten dilenen dua,nasıl kabul görmesın.zamanı var demek kı..dılerım o zaman yaklasmıs olsun,tez zaman da sende bu mutluluktan nasibini alasin..hıcbir ay umudunu kaybetme..'adet olacagm,sancım var' dıyerek o aydan umudunu kesme.ben ıkı gebelıgımde de ustune gördüm,ve sancılıydım da .bırınde yerlesme kanaması da olmustu.her gebelık bırbırınden farklıdır.bildıgımız standart gebelık belırtılerının dısın da da farklı durumlar olabılıyor yanı.Allahım kucagıni doldursun tez vakıt ıns..

Nazlım 2hafta oldu topıge geleli,eskimeye basladim bile.ileri haftalı sonlanan gebeligim vardı daha taze sayılır.sanırım senınle aynıydı sebebımız,su gelmesı:S konusmustuk o zaman.Senın icınde Allah kolaylık versin.Tez zamanda hayırlı haberler alasın ıns canım.burda herkesın dılegı bu,herkese nasıp olsun ıns

sezen tatlım bende küçükken annem deldirtmek için bayağı çabalamış çok nazlıymışım kuzum çok narinnn çıtı pıtı bi melektir biraz daha bekleyin annesi şimdi gözümde onun çekingen bakışları geldi hiç görmesemde. anneciği içimden öyle bir his geçti öp o minik kuzuyuuu

deniz lalesi ne haber tatlım nasılsın zaman doldurmaya çalışıyorum bende şaka bi yana sürekli giriyorum topiğe kovulacam bigün:)))

deniz lalesi ne haber tatlım nasılsın zaman doldurmaya çalışıyorum bende şaka bi yana sürekli giriyorum topiğe kovulacam bigün:)))

ee sen gitmıssin tabi,vakit dolmus:)kovulmazsın yaa..yatılı gelmıyoruz kı buraya,bı tanıdıga bakıp çıkıyoruz

Cezacığım az önce tamamladım canım 400 tane. Allah kabul etsin...

herkese selam kizlar nabersiniz?

bende eve yeni geldim.. hani misafirler gelecekti yaaa, gelmediler (( bugun bizim burda bayanlara kahvalti verildi o yuzden benim gun iptal oldu.. okadarda temizlik yaptim ama yaaa...bende kahvaltiya gittim yeni geldim..

gunlukcum ben sekeri yeni yaptirdim gecen hafta.. 5o gr yuklemede 155 cikti. c.tesi tekrar gidicem 100 gr lik icin bakalim hayirlisi oslun cnm.. sende ohhh ne guzel geziyomussun ... ahh bende istanbulda olsam tozu dumana katardimda buralarda ozgur olamiyorum malesef... annemde gelemezse iyice depresyona girecem..

candasim kardesinin astsubayligi hayirli olsun cok sevindim.

kizlar gecmisi okudum ama unuttum yaaa...

heee... chnb ablacim kizlar ins hamilesindir demisler ben bisimi kacirdim.. oyleyse ins hamilesindir ablacim. haberlerini bekliyom

datlum kiymatlum degerlerin yukseliyomus ohh rahatladik desene cok sukur:))) masallah hersey guzel olacak hayirli olsun cnm

kızlar merhaba. misafirim vardı hamile bir arkadaşım var demiştim ya o ve eşi, çok yakın arkadaşlarımız. yemeği yokmuş evde.dertleniyormuş eşim de bize gelin demiş. eşim okuldan aradı 1,5 saatte nasıl hazırladım yemeği bilemedim, öyle yoruldum ki. onu gördükçe öyle imreniyorum ki. kendim hamileymişim gibi sakınasım geliyor onu.

bu arada ne kaynatmışsınız ya. oku oku bitmiyor. ancak çok şükür ben daha iyiyim ağrılarım azaldı hepinize cevap yazıcam inşallah. ara ara sol tarafıma ağrı giriyor geçiyor ama çok şükür.

datlum en başta sana yazayım canım benim çok sevindim. çok şükür herşey yolundaymış. sıra kesede hadi bakalım. daha güzel haberler bekliyoruz.

peppe yeni kararlar almışsın canım. inşallah hayırlısı olur. herşey düzelir inşallah en kısa zamanda.

eceli canım çok geçmiş olsun. bencillik değil de başkalarını görünce canımız acıması oluyor çok normal. umarım en kısa zamanda atlatırsın bu sıkıntıları.

nazlım nasılsın canım. yumurtalarda sıkıntı varmış sanırım, umarım önemli bi durum değildir. sen de sıkıntıdasın allahım şu sıkıntılarınızı biran önce atmayı nasip etsin. buraya ilk geldiğimde senin için ne tatlı, ne canayakın, ne uçuk kaçık bi kadın demiştim:))) ama özlettin o günlerini be hatun...

chnb ablacım telini kapatmış sanırım ama görmek istiyorum hafta sonu giderim belki arkadaşa. lekelenme oluyormuş sanırım inşallah kızların dediği gibi yerleşme oluyordur:)))

loneliness canım iltihap varmış sanırım geçmiş olsun. umarım biran önce düzelirsin.

nilde pozitif arkadaşım benim ben daha iyiyim çok şükür sen nasılsın. çok şükür bulmuşuz birbirimizi sosyal ortamda:))) ne kovulması aksine bu topik bundan sonra sensiz olmaz. sen de güzel haber vereceksin bu arada. ben de havalara uçacağım:)))

günlük tatlım bu ne yoğunluk böyle yorma kendini o kadar. tabi destinamızı da küçük meleğimizi de gezdir ama dikkat et kendine. umut oldu canım yazdıkların.soğan kürünü daha önce de duymuştum canım bakalım bu ay olmazsa ki umudum yok, diğer ay deneyebilirim. bitkisel şeylei pek tercih etmiyorum ancak siz tavsiye ediyorsanız denerim tabi. kistle hamile kalan çok oluyormuş. bana ilaç vermedi doktor o yüzden korunmuycam bu ay.inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

denizlalesi canım benim ben de daha iyiyim.nadir oluyor ağrılar. sana iyi geldiğime sevindim:)))

candaşım canım arkadaşım yine yüreğimi dağladın. ne denir ki sözlerine. ne özürü canım benim hepimizde aynı bunalım durumu var evet ancak konuştukça iyi oluyoruz. inşallah şu adet gelmezde bu sıkıntının üzerine senin de mutluluğunuz yaşarız canım.

sezen sen nasılsın canım. doktor herşey normal demii ne güzel. kızınla gezmelere çıkmışsın ohhhhhh:)))

miniklerim güzel annem. nerelerdesin. bebişimiz uyutuyor seni sanırım. kendinize iyi bakın. öpüyorum çooook:)))

nuraycım sen nasılsın. misafirler gelmemiş, boşuna mı yoruldun o kadar. yorma kendini tatlım ya.hamileliğin keyfini çıkar, yan gel yat boşver))

ayyy hatunlar yoruldum valla oku oku:)))) arada kaçırdığım varsa kusura bakmayın. herkes iyidir umarım. öpüyorum hepinizi.

maaşallah kızlar gündüz iyi kaynatıyosunuz:)) oku oku bitmiyo valla

candaşım sağol canım 2 gün kalmış senden çok güzel haberler duyacağımıza inanıyorum ben dualarım seninle.bebek gelecek hem babasını da senin yanına getirecek inşallah kardeşinin işide hayırlı olsun.

chnb ablacım ben nerdeyse 3 ay önce buraya yazmıştım.28 aralıkta kürtaj oldum 1 ay korundum.2. denemede hamile olduğumu öğrendim.hatta bu ay ilaç kullandığım için umudum bile yoktu hayırlısı değilse olmasın diye de dua ettim rabbim böyle olmasını hayırlı kılmış inşallah sonuna kadar da böyle devam eder.inşallah rabbim isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

nilde kızlar da söylemiş ya maşallah çok pozitifsin.süper bi enerjin var gerçekten.iyi dileklerin içinde teşekkürler canım dualarımdasınız hep.

sezen deniz sizler nasılsınız değişimler olmuş saçlar boyatılıyomuş benimde bi değişime ihtiyacım var gerçekten kezban gibi oldum saçlarım çok uzun

nazlım bende arkadaşın gözlerinden öptüm zaten:) canım sınavların varmış inşallah güzel geçer ardından bebiş sınavınıda başarıyla verirsiniz inşallah.

nuray, günlük gezmelerde:)nuray sen nasılsın.günlük özlettin canım.

hilal ağrıların azalmış şükür doktor da korunma vermemiş rabbime emanet bu ay dileklerin gerçek olsun inşallah.

minikler yarın kontrolün vardı sanırım güzel haberlerle gel inşallah.

hello, paşa aşı olmuş anneside de kıyamamış uyuyamamış.öp kokla o meleği benim için.büyüse ısıra ısıra severdim onu çok mu kötüyüm ne ama şimdi kıyılmaz o meleğe.

belki sizin oralarda açmıştır ama ben bugün ilk kez çiçek açan bi ağaç gördüm ohh dedim sonunda gerçekten bahar geldi özletti kendini..

Bir de biri yurt dışında hemşire tavsiye etmiş günde yarım greyfurt ama kandaki enfeksiyon için mi idrar için mi hatırlayamadım...

canım greyfurtu kan sulandırıcı ilaçlarla tavsiye etmiyolar. o tür ilçaların etkisini azaltıyormuş, tvde bunu hep haber yapıyolar. sodayla limonu içiyorum iki akşamdır canım. portakal suyu da içtim. psikolojik olarak mı bilmiyorum iyi geliyo gibi geldi.

evet kulağından küpeyi çeker ama bkalım alışır belkide...dediğin gibi saçlarındaki tokalara pek tahammülü yok küçük hanımın:)
çok şükür canım kontrol temiz çıktı..korunma dönemine devam sen ne zaman bırakırsan bende o zaman bırakıcam hadi bakalım)
nilde aynen canlandırdığın gibi emin ol hele babaya nazlanışları öldürüyor beni..ben nazına pek gitmiyorum ya..bi deneyelim bakalım diyorum ama hayırlısı...olmazsa yaza deldiririz artık..o da seni öpüyor nil teyzesi:)
Hilalcim şimdi iyisindir umarım..ağrıların geçmiştir inşallah...kendini yorma fazla...inşallah yakında bizde sana imrenicez

canım batıl inanca göre kestirmemek gerekiyormuş..ama ben kızımdayken kestirmiştim..saçma yaa böyle şeyler tabi yine sen bilirsin:) şu kanamam bi dursun angelina jolie gibi olucam alimallah

Son düzenleme:
hayırlısı olur inş ablacım, sende haklısın.ama mucizelerde allahtan.güzel olur inş ....
canım artık kendimize acımaya başladım,üzdüler ve çoook kelimesi az kalır..bilmiyorum hata nerde .. suçumuz ne ? ve maalesef ki neden bizler anne olamıyoruz ! artık o ilk gebeliğinde yanlışlıkla olduğunu düşünmeye başladım, hayal mi gerçek miydi diye düşünür oldum..milletin zevk için yaptığı şeyi biz hırsla üstüne düşmeyle çabalamayla yapamıyoruz. inş birgün bizlerde dileklerimize kavuşabiliriz. gerçekten bunla sınanmakta zor ... bir teyzem vardı rahmetlik, 38 yaşında kanserden öldü, çocuğu olmuyodu o kadar üzülürdü ki ve bizleri o kadar severdi ki , Allah nasip etmedi ona. biz küçüktük tabi anlamıyorduk, öldüğünde çocuk hasretiyle öldü dedi durdular.saçmalık ya dedim insan ondan kanser mi olru filan, büyüdükçe stresin herşeye sebep olduğunu öğrendik.maalesef bebek sehibi olamamanın üüzntüsünü hissettik, o kadar acı ki ölüm döşeğindeki tek vasiyeti, kızlarım başımda ağlasın oğullarım toprağımı atsın olmuştu.. çok etkilenmiştim o zman ve maalesef o vasiyetini bile yerine getirememiştim ben ağlayamam çünkü cenazelerde...ardından dendi ki iyiki çocuğu olmamışta öksüz kalmamış, yalancı bi teselli işte ... bide ona sorsaydın öyle dermiydi ... sabah gözümü açtığımda aklıma o geldi, gidşat o yönde olmaz inş diye.çok vahimleştirdin diyeceksiniz belki ama birkaç aydır evet çok ciddi üzülmeye başladım, umutta kalmadı.bunu yazarak sizlerde iyi hisler uyandırmadığımıda biliyorum.başkalarına göre önemsiz ama senin içinde kopan fırtınalardan bi haberler herkes .... sabah adet oldum tabiki .. her zmanki gibi elde var 0 ! canım yazmışsın ya ilkinde kolay oldu, tedavisiz ama şimdi olmuyor diye.tuhaf değil mi ? evet çoğumuz hamile kaldı ama birkaçımız bu durumdayız, enteresan yani.ben artk şu teselliyi kabul etmiyorum bir kere oldu tekrar olur. hayır arkadaş olmayadabilir. hep diyorum bu dönemlerde, matematik hocam vardı hamile kalır düşük yapardı anne olmadı kadın.yani mesele hamile kalmakta dğil ki,

canım inş eşinin sonuçları çok çok iyi çıkar, haklısın erkelerin tedavisi daha sıkıntılı...bu ay dr ümit vermemiş ya yumurtalar için, dileirm Allahın mucizesi olsun ...
saol canım, keşke o kadar iyi bir kul olabilsem ama artık en azından adet dönemlerimdeki dualarımda resmen sitem var, haddime de değil ama elimde ded değil. sabah diyorum Allahım beni acaba sevdiğinde mi yalavrtıyorsun yoksa asilerden gördüğün için ceza mı veriyorsun ? inş hislerin doğru olur canım da bu sene bitmeden hamile kalırım.allah razı olsun hepinizden...

Allah kızını tm kötülüklerden korusun tabi tüm çocuklarıda.ürkek bir evladı yetiştirmek çok özverili olsa gerek.allah hayırlı mutlu ömürler versin inş o cimcimeye ...

ablam yok kızmam, çok doğru sezmişsin evet hep soğukluk var dr a ve tedaviye karşı.artık kaçınılmaz, arayacağım dr u, rahim filminide yaptırcam bakalım ne çıkacak.valla artık son demlerdeyim, eşim gelirse bu yıl, en fazla 3 ay daha denerim dirk tüp bebeğe giderim.ciddi anlamda huzursuzluklarım başladı çünkü..

canım ya çok saol böyle yazıları okuyunca ister istemez yine acaba olabilr mi diyorum tabide ne bileyim ya nerde bende o şans.evet hesaplarda tutmuyor, eşimin yokluğunun etkisi büyükte bu kadar zmanda çok oldu hani.dua içinde bilmiyorum ki olmayan var mıdır ? benim ettiğim dualar hep ççabuk kabl görmüştür hiç bu kadar beklememştim bi dilek için.hayırlısı olur inş, kimsenin kucağı boş kalmasın allah razı olsun..

allah hepimizin gönlünce versin be hilalim, acı ortak
eskiden o ümidim vardı be datlum, bebeğimiz bizi kavuşturacak diye.ama artık kalmadı, bu gidişle bizde kavuşuruzda bebek gelir mi bilmem..allah hayırlısını versin.adet oldum dün gece.sen nasılsın ?

herkese günaydın, tek tek soramıyorum.nasılsınz ?

sezen hayırlısıyla dedigin gıbı aynı zamanlı olacagız ıns.zaten ancak kendımıze gelırız bu sürede..

datlum,saç boyama işini sadece teorıde düsùndük te henuz uygulamaya geçmedık:)canım sabret saçların ıçın bı süre..hem sekıl yapar,havalı bi hamis olursundatlumm,chnb abla sormustu,cwbını ben gôremedım ama sımdı ne kadar zaman sonra gebe kalmıs oldun.?haberlerını beklıyoruz canım..

Hilal nasılsın canım? tecrube eden bırılerı yazınca,daha rahatlıyorum:)

candasım ıns esın geldiginde daha düzenli bır hayatınız olacak.bı bu kadar daha asla beklemezsin.uzak olunca sen,o,zaman , herseyın musaıt olması saglanamıyor.zor oluyor iste.ama dr takıbını yaptıyorsun dımi?fılm çektırmeden bahsedıyordun.ıhmal etme ama..

Nuray, canım teşekkürler kardşeim için.

Minicikumut, ne kadar daha izinli ki ?

Nilde, peppe, minikler, günlük, lonelines, taf, sinua, dr alb, senem, yamateke NASILSINIZ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…