evet tatlım ben öyle biliyorummm sonrada sıra sende candaşımmm bu arada msj aldınmı
Candas yazını okuyunca inan çok üzüldüm canım..Allah senin her halini görüyor biliyor dua etmeye devam et..En kısa zamanda Rabbim senin kucağınıda dolduracak inş...
Deniz lalesi nerden bildin dışarda olduğumu canım:)) evet bugün doktor kontrolüm vardı eşimde işini gücünü bıraktı sağolsun benimle geldi...herşey temiz güzel dedi kanamlarım normalmiş..bakalım şu dönemi bir atlatsaksonra biraz dolaştık kızıma küpe aldık bugün kulağını deldirmeye razı olursa artık:) henüz 3 yaşında ve biraz ürkek bi çocuk... sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat:)
chnb abla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...inşallah hamilelik çizgisidir amiiiiiiinnn:)
datlum hayırlı olsun canım..bizlerede dua et inşallah...Allahım tamamına erdirir inşallah.
lonelines bendede vardı lökosit hemde değer 170 çıkmıştı...çok dikkat et canım..ayaklarını sıcak tut..iç çamaşırını sık değiştir yani günde 2-3 kez...hamilelikte malum akıntılar oluyor..kesinlikle ıslaklıkla temas etmemen lazım...ve bol bol su içmen lazım..benim bildiklerim bu kadar..Allah acil şifalar versin..
yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun...Aynı şeyleri bizlerde yaşadık yakın zamanlarda...Ama Allah herşeyin iyisini bilir..belki bizim bilmediğimiz neler vardı ki Rabbim meleklerimizi aldı bizlerden..birbirimize dua edip en iyi şekilde atlatıcaz inşallah bunları...
Ne iyi bir kulsun ki Allah her daim huzuruna istiyor seni..eminimki Allah dualarına cevap verecek senin için en hayırlı olan bir zamanda bebeğin seninle olacak sen bile inanamayacaksın emin ol...Bizde sana dua edeceğiz inşallah..bu yıl bitmeden bebeğin seninle olacak sanki içimden öyle geçti şimdi:)
Kulağını henüz deldirmedik canım en zor kısım o zaten..çok ürkek hassas bir çocuk...sesimizi yükseltemiyoruz yanında ağlamaya başlıyor o derece yani..artık kulağını nasıl deldiricez bilmiyorum...Epey zorlayacak gibi..
bu arada deniz lalesi msjını aldım ama cevabını gönderemedim msj sayım 100 olması gerekiyormuş:)
Nazlım canım benim mm ler hakkında pek bilgim yok ama 18 mm yi geçmeli sanırım.:)) Dr bir şey dedi mi, neden az bu ay? Önceki aylar normaldi galiba... Sen yine çelışmalara devam et. Bazı aylar olur geçen ay ben de yumurtlamadım...
Candaş karamsarlık yok. Şu noktada ablan sayılırım bana kızmazsın iyi bir dr yr git. Gereken neyse yaptır belki çok küçük bir sorun yüzünden hamile kalamıyorsundur. Sen de tedaviye karşı hep bir soğukluk seziyorum. Dua çok önemli tabi. Ama önce tedavini ol gerekliyse. Allah o zaman dualarımızı kabul edecektir inşallah. Kızma bana canım kardeşim...
ablacım nisan 7-8 de sınavlarımız var eşimle ikimizde aöf 2.sınıfız 3 dersimiz var geçeriz inşallah onlara odaklanmış durumdayız yine kaynaşıuos:)ama çalışma gibi sık ve sıkıcı diil bu ayı es geçtim artık artık büyümemiş uyzu yumurtalar işte muhtemelen klomen tedavisi filan verir inşallah tahliller temiz çıkarsa verdiği tahiller yeterlimi sence abla
deniz lalesi ne haber tatlım nasılsın zaman doldurmaya çalışıyorum bende şaka bi yana sürekli giriyorum topiğe kovulacam bigün:)))
Bir de biri yurt dışında hemşire tavsiye etmiş günde yarım greyfurt ama kandaki enfeksiyon için mi idrar için mi hatırlayamadım...
evet kulağından küpeyi çeker ama bkalım alışır belkide...dediğin gibi saçlarındaki tokalara pek tahammülü yok küçük hanımın:)doldurmaya bak o zaman:)
canım kızına küpe aldın demek. uyusturup delerler ama kulagından küpeyı cekermi?durdururmu yani..saçlarında toka durdurmuyo bı çogu ya,o bakımdankontrolunde temızmıs,gözünaydın canım..hadi beklemeye geçelım bakalım,hayırlısıyla..
nilde aynen canlandırdığın gibi emin ol hele babaya nazlanışları öldürüyor beni..ben nazına pek gitmiyorum ya..bi deneyelim bakalım diyorum ama hayırlısı...olmazsa yaza deldiririz artık..o da seni öpüyor nil teyzesi:)sezen tatlım bende küçükken annem deldirtmek için bayağı çabalamış çok nazlıymışımkuzum çok narinnn çıtı pıtı bi melektir biraz daha bekleyin annesi şimdi gözümde onun çekingen bakışları geldi hiç görmesemde. anneciği içimden öyle bir his geçti öp o minik kuzuyuuu
Hilalcim şimdi iyisindir umarım..ağrıların geçmiştir inşallah...kendini yorma fazla...inşallah yakında bizde sana imrenicezkızlar merhaba. misafirim vardı hamile bir arkadaşım var demiştim ya o ve eşi, çok yakın arkadaşlarımız. yemeği yokmuş evde.dertleniyormuş eşim de bize gelin demiş. eşim okuldan aradı 1,5 saatte nasıl hazırladım yemeği bilemedim, öyle yoruldum ki. onu gördükçe öyle imreniyorum ki. kendim hamileymişim gibi sakınasım geliyor onu.
sezen sen nasılsın canım. doktor herşey normal demii ne güzel. kızınla gezmelere çıkmışsın ohhhhhh:)))
maaşallah kızlar gündüz iyi kaynatıyosunuz:)) oku oku bitmiyo valla
sezen deniz sizler nasılsınız değişimler olmuş saçlar boyatılıyomuş benimde bi değişime ihtiyacım var gerçekten kezban gibi oldum saçlarım çok uzun
hayırlısı olur inş ablacım, sende haklısın.ama mucizelerde allahtan.güzel olur inş ....Kızlar pek sanmıyorum açıkçası. Yerleşme için erken daha. Candaş benim rezervim az ya pek sanmıyorum biri zor buluyorum ama Allah'tan ümit kesilmez tabi... 11.gün gebelik testi yaparım salı gününe geliyor tarih. Olmazsa da üzülmeyeceğim hayırlısı olsun. Biliiyorsun benim alengirli işler...
candaşım cancazımmm kıyamadıım hemşom canım kardeşim içimi yaktı yazın heh işte bende böyleyim tam olarak sürekli gebelşik cinsiyet haberleri içime içime oturuyo piskopatlaştım iyice elden gelmio bişey kuzum sabırrrr sabırrrr bizim veletler çok üzdü bizi çok bekletti sağlıkla gelsinlerde anneleri nasıl sevcek onları inşallah yüreğimin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içinden dua ediorum umarım mucizen seninledir yumurtam çok küçükmüş canım adetimin 15.gününe göre bi işe yaramaz dedi testler için doktorum yönlendirdi işte adet olunca yaptırcam eşimde cuma günü sperm testi yaptırcak umarım ona bişi çıkmaz sanırım erkeklerin tedavisi de nazıda daha zor
herkese kocamannn öpücüklerrr
saol canım, keşke o kadar iyi bir kul olabilsem ama artık en azından adet dönemlerimdeki dualarımda resmen sitem var, haddime de değil ama elimde ded değil. sabah diyorum Allahım beni acaba sevdiğinde mi yalavrtıyorsun yoksa asilerden gördüğün için ceza mı veriyorsun ? inş hislerin doğru olur canım da bu sene bitmeden hamile kalırım.allah razı olsun hepinizden...Ne iyi bir kulsun ki Allah her daim huzuruna istiyor seni..eminimki Allah dualarına cevap verecek senin için en hayırlı olan bir zamanda bebeğin seninle olacak sen bile inanamayacaksın emin ol...Bizde sana dua edeceğiz inşallah..bu yıl bitmeden bebeğin seninle olacak sanki içimden öyle geçti şimdi:)
Kulağını henüz deldirmedik canım en zor kısım o zaten..çok ürkek hassas bir çocuk...sesimizi yükseltemiyoruz yanında ağlamaya başlıyor o derece yani..artık kulağını nasıl deldiricez bilmiyorum...Epey zorlayacak gibi..
ablam yok kızmam, çok doğru sezmişsin evet hep soğukluk var dr a ve tedaviye karşı.artık kaçınılmaz, arayacağım dr u, rahim filminide yaptırcam bakalım ne çıkacak.valla artık son demlerdeyim, eşim gelirse bu yıl, en fazla 3 ay daha denerim dirk tüp bebeğe giderim.ciddi anlamda huzursuzluklarım başladı çünkü..Nazlım canım benim mm ler hakkında pek bilgim yok ama 18 mm yi geçmeli sanırım.:)) Dr bir şey dedi mi, neden az bu ay? Önceki aylar normaldi galiba... Sen yine çelışmalara devam et. Bazı aylar olur geçen ay ben de yumurtlamadım...
Candaş karamsarlık yok. Şu noktada ablan sayılırım bana kızmazsın iyi bir dr yr git. Gereken neyse yaptır belki çok küçük bir sorun yüzünden hamile kalamıyorsundur. Sen de tedaviye karşı hep bir soğukluk seziyorum. Dua çok önemli tabi. Ama önce tedavini ol gerekliyse. Allah o zaman dualarımızı kabul edecektir inşallah. Kızma bana canım kardeşim...
canım ya çok saol böyle yazıları okuyunca ister istemez yine acaba olabilr mi diyorum tabide ne bileyim ya nerde bende o şans.evet hesaplarda tutmuyor, eşimin yokluğunun etkisi büyükte bu kadar zmanda çok oldu hani.dua içinde bilmiyorum ki olmayan var mıdır ? benim ettiğim dualar hep ççabuk kabl görmüştür hiç bu kadar beklememştim bi dilek için.hayırlısı olur inş, kimsenin kucağı boş kalmasın allah razı olsun..Candasım yazdıklarını okudum da, ıns. beklemeden hayırlı haberlere vakıf olacaksın.esınle kaç zamandır uzaksınız,haliyle hesaplar her an tutmaz bu durumda..hersey o an musaıt olamamıstır.Allahım dilinden düsen her duayı bilir,görür.bu kadar içten dilenen dua,nasıl kabul görmesın.zamanı var demek kı..dılerım o zaman yaklasmıs olsun,tez zaman da sende bu mutluluktan nasibini alasin..hıcbir ay umudunu kaybetme..'adet olacagm,sancım var' dıyerek o aydan umudunu kesme.ben ıkı gebelıgımde de ustune gördüm,ve sancılıydım da .bırınde yerlesme kanaması da olmustu.her gebelık bırbırınden farklıdır.bildıgımız standart gebelık belırtılerının dısın da da farklı durumlar olabılıyor yanı.Allahım kucagıni doldursun tez vakıt ıns..
allah hepimizin gönlünce versin be hilalim, acı ortakkızlar merhaba. misafirim vardı hamile bir arkadaşım var demiştim ya o ve eşi, çok yakın arkadaşlarımız. yemeği yokmuş evde.dertleniyormuş eşim de bize gelin demiş. eşim okuldan aradı 1,5 saatte nasıl hazırladım yemeği bilemedim, öyle yoruldum ki. onu gördükçe öyle imreniyorum ki. kendim hamileymişim gibi sakınasım geliyor onu.
bu arada ne kaynatmışsınız ya. oku oku bitmiyor. ancak çok şükür ben daha iyiyim ağrılarım azaldı hepinize cevap yazıcam inşallah. ara ara sol tarafıma ağrı giriyor geçiyor ama çok şükür.
datlum en başta sana yazayım canım benim çok sevindim. çok şükür herşey yolundaymış. sıra kesede hadi bakalım. daha güzel haberler bekliyoruz.
peppe yeni kararlar almışsın canım. inşallah hayırlısı olur. herşey düzelir inşallah en kısa zamanda.
eceli canım çok geçmiş olsun. bencillik değil de başkalarını görünce canımız acıması oluyor çok normal. umarım en kısa zamanda atlatırsın bu sıkıntıları.
nazlım nasılsın canım. yumurtalarda sıkıntı varmış sanırım, umarım önemli bi durum değildir. sen de sıkıntıdasın allahım şu sıkıntılarınızı biran önce atmayı nasip etsin. buraya ilk geldiğimde senin için ne tatlı, ne canayakın, ne uçuk kaçık bi kadın demiştim:))) ama özlettin o günlerini be hatun...
chnb ablacım telini kapatmış sanırım ama görmek istiyorum hafta sonu giderim belki arkadaşa. lekelenme oluyormuş sanırım inşallah kızların dediği gibi yerleşme oluyordur:)))
loneliness canım iltihap varmış sanırım geçmiş olsun. umarım biran önce düzelirsin.
nilde pozitif arkadaşım benim ben daha iyiyim çok şükür sen nasılsın. çok şükür bulmuşuz birbirimizi sosyal ortamda:))) ne kovulması aksine bu topik bundan sonra sensiz olmaz. sen de güzel haber vereceksin bu arada. ben de havalara uçacağım:)))
günlük tatlım bu ne yoğunluk böyle yorma kendini o kadar. tabi destinamızı da küçük meleğimizi de gezdir ama dikkat et kendine. umut oldu canım yazdıkların.soğan kürünü daha önce de duymuştum canım bakalım bu ay olmazsa ki umudum yok, diğer ay deneyebilirim. bitkisel şeylei pek tercih etmiyorum ancak siz tavsiye ediyorsanız denerim tabi. kistle hamile kalan çok oluyormuş. bana ilaç vermedi doktor o yüzden korunmuycam bu ay.inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
denizlalesi canım benim ben de daha iyiyim.nadir oluyor ağrılar. sana iyi geldiğime sevindim:)))
candaşım canım arkadaşım yine yüreğimi dağladın. ne denir ki sözlerine. ne özürü canım benim hepimizde aynı bunalım durumu var evet ancak konuştukça iyi oluyoruz. inşallah şu adet gelmezde bu sıkıntının üzerine senin de mutluluğunuz yaşarız canım.
sezen sen nasılsın canım. doktor herşey normal demii ne güzel. kızınla gezmelere çıkmışsın ohhhhhh:)))
miniklerim güzel annem. nerelerdesin. bebişimiz uyutuyor seni sanırım. kendinize iyi bakın. öpüyorum çooook:)))
nuraycım sen nasılsın. misafirler gelmemiş, boşuna mı yoruldun o kadar. yorma kendini tatlım ya.hamileliğin keyfini çıkar, yan gel yat boşver))
ayyy hatunlar yoruldum valla oku oku:)))) arada kaçırdığım varsa kusura bakmayın. herkes iyidir umarım. öpüyorum hepinizi.
eskiden o ümidim vardı be datlum, bebeğimiz bizi kavuşturacak diye.ama artık kalmadı, bu gidişle bizde kavuşuruzda bebek gelir mi bilmem..allah hayırlısını versin.adet oldum dün gece.sen nasılsın ?maaşallah kızlar gündüz iyi kaynatıyosunuz:)) oku oku bitmiyo valla
candaşım sağol canım 2 gün kalmış senden çok güzel haberler duyacağımıza inanıyorum ben dualarım seninle.bebek gelecek hem babasını da senin yanına getirecek inşallah kardeşinin işide hayırlı olsun.
chnb ablacım ben nerdeyse 3 ay önce buraya yazmıştım.28 aralıkta kürtaj oldum 1 ay korundum.2. denemede hamile olduğumu öğrendim.hatta bu ay ilaç kullandığım için umudum bile yoktu hayırlısı değilse olmasın diye de dua ettim rabbim böyle olmasını hayırlı kılmış inşallah sonuna kadar da böyle devam eder.inşallah rabbim isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
nilde kızlar da söylemiş ya maşallah çok pozitifsin.süper bi enerjin var gerçekten.iyi dileklerin içinde teşekkürler canım dualarımdasınız hep.
sezen deniz sizler nasılsınız değişimler olmuş saçlar boyatılıyomuş benimde bi değişime ihtiyacım var gerçekten kezban gibi oldum saçlarım çok uzun
nazlım bende arkadaşın gözlerinden öptüm zaten:) canım sınavların varmış inşallah güzel geçer ardından bebiş sınavınıda başarıyla verirsiniz inşallah.
nuray, günlük gezmelerde:)nuray sen nasılsın.günlük özlettin canım.
hilal ağrıların azalmış şükür doktor da korunma vermemiş rabbime emanet bu ay dileklerin gerçek olsun inşallah.
minikler yarın kontrolün vardı sanırım güzel haberlerle gel inşallah.
hello, paşa aşı olmuş anneside de kıyamamış uyuyamamış.öp kokla o meleği benim için.büyüse ısıra ısıra severdim onu çok mu kötüyüm ne ama şimdi kıyılmaz o meleğe.
belki sizin oralarda açmıştır ama ben bugün ilk kez çiçek açan bi ağaç gördüm ohh dedim sonunda gerçekten bahar geldi özletti kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?