Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Candas, benım 400 duam bitti.Allahım tez zamanda kabul etsın ıns Ceza için niyetimizi..

Senin okundu mu candas?

saol canım, inş beklemeyiz.aslında dr takibi yapmadık hiç, 8. ayımda bir kere yumurta takibi yaptırdım.geçen ayda rahim filmi çekinmek için bir dr la görüştüm, bu ay çektircem.eşimde sperm testini yaptırdı.bakalım ne çıkar... dr da ne kadar iyi hiç bilmiyorum umarım boşa kürek çekmeyiz.

canım alah kabul etsin inş ağzına yüreğine sağlık.benim için geçen hafta okuduk, çok sağol ya :)

Son düzenleme:
Chnb, 400 adet (Okundu)

Lonelines, 400 adet

Candaş, 400 adet (Okundu)

Denizlalesi, 400 adet (Okundu)

Nilde, 400 adet

Renkiatlas, 300 adet

Nuray, 300 adet

Hellokıtty, 100 adet

hilal 300 adet

datlumm 400 adet

gereken tetkıkler yapılsın,sonra zaman kaybı olmasın.esın geldıgnde de bu durumlar hallolmus olur,yol alırsın.
Senın ıcınde okunan dualar kabul olsun canım.ıns olacak.Bu duayı 2 kere kendım ıçin okumustuk bı nıyetle..ınan -asla ,mumkun degıl olmaz- gozuyle baktıgmz bısey ıcın okumustuk.ınan dua bitti,bi kaç gün sonra niyetimiz gerçek oldu.saskınlıktan dumur olduk ınan.yanı nasıl bır kudretı var, ınan okurken içimden öylesıne ınanıyorum kı nıyetlerın gerceklesecegıne.Allahım görüyor dualarımızı,o kadar içten ıstenıyor,dılenıyor çunku.hadı hayırlısıyla bekleyelım

günaydın herkese...maşallah ağzınıza sağlık okuyanlar var:)ben daha başlardayım..çok hızlısınız:)birkaç arkadaş sormuştu ne zmana kadar diye çarşamba akşamı uygun mu dua için..
nazlım yumoşun büyümemiş sıkma canını...
candasım büyük gün ne zman?
kızlar ben pazartesiye kadar yokum:)okul çıkışı memlekete gidiyorum yarın sabah kahvaltımız var.öpüyorum hepinizi..........kendinize iyi bakın kızlar..
ha bu arada dün birini ekledim face den nillde sendin dimi o baktım candasla arkadaş kesin forumdandır diye ekledim....

candaşcım 100 tane daha okudum toplam 400 okundu canım... eğer haftaya da devam edecekse 200 daha alırım..

Son düzenleme:
amin canım inş ... bende birkaç kere okudum özellikle ilkinde hemen oldu, sayıda ancak yarısıydı.ondan sonra birkaç kez daha okudum ama hiç bir değişiklik olmadı.inş benide şaşırtır bu kez. hayırlısı inş ...

canım ben adet oldum bile, hayırla git gel.çok öptüm, evet nilde canım bildin :)

tühhhhhhh offff yetti artık...gelsinler artık...hayırlısı diyelim...
renklim sağol canım..çarşamba son olsun olur mu....

kızlar merhaba

deniz lalesi canım güldürdün beniii:)) evet bencede yatılı kalmıyoruz ama bazen bilgisayarda görünce tuhaf tuhaf bakıyorlar şikayet edecek birisiiii:))) nasılsın tatlım bu arada

hilalimmmm canım benimmmm ne güzel bu sözün topikte kalmamla ilgili sizsizde olmaz bu topikkk moral kaynaklarım benimmm.bu arada ne güzel bir kızsın sen öyle tatlım benim.güzel dileğin içinde çok teşekkür ederimmm inşallah hepimiz birer birer ara vermeden hamile kalırız be kuzummmm sende hamile kalınca ben oynuycammmm karsılıklı şöyle çekilen sıkıntılara inat dimmmiiii kuzuuuuu

datlum sağol canım benimm.sizi çok sevdim içimden geliyor bu sözler inanınki.ama kendim için bazen bu pozitifliği yitiriyorum sonra kendi kendime telkinlere başlıyorummmm:)))

sezenim yerim ben o bızdığııı kuzummm. annesi yazı bekle razı olur belki çok öp benim için anneciğiiii

cezacım benim kuzum o.nasılsın bu arada çok öptüm seniiii

candaşım anlıyorum seni bende bazen aynı hisleri taşıyorum.emin ol.bakıyorum evde iki kişiyiz ya yaşlanıncada böyle ediyle büdü kalırsak amaçsız heyecansız diye ama sonra dur daha diyorum kendi kendime bitmedi her şey olmazsa doktoru var bu işin tedavisi,tüp bebeği.ha bide bebeğim olmazsa evlat edinmeyi bile düşündüm gerçekten bak artık böyle şeylerde aklıma geliyor.bazı zamanlar dalıp gidiyorum düşüncelermin içinde boğulup ağlıyorum.izlediğim bir film etkiliyor beni geçen gün öyle bir geçer zamanki diye bir dizi varya kadının bebeğini babası aldı gitti küçük osman alma annesiz bırakma onu dedi ama adam aldı gitti.sonra kadın bağıra bağıra ağladı işte tam o anda bende evde tek başımaydım bende bağıra bağıra ağladım karnıma dokundum bebeğim nerdesin diye.eşimin yanında yapsam kızıyor bana anlamıyor beniii daha ne düşüncelerim var bir bilsen.neyse üzdüm sizide kusura bakmayın kızlar eminim hepimizde böyle şeyler hissediyoruzdur.neyse uzun lafın kısası nefes aldığımız müddetçe her zaman ümit var. candaşım unutma bunu dualara devam inancmıza umudumuza yola devam. yineliyorum sen en kısa zamanda hamile kalacaksın allahın izniyle

chnb tatlım sen neler yapıyorsun?

nazlı minicikumut,minikler,günlük,nuray,hello,loneliness sizler nasılsınız kızlarrrrr

ha bu arada duayı bitirmişsiniz ben daha bitiremedim ( geceden geceye okuyorum inşallah salıya bitireceğim

hepinizi ayrı ayrı çok öpüyorummm

kızlar günaydın herkese yazdım yazdım yazdım gerzek internet gitti deli oldum candaşım cancazzım sözler btii artık yüreğimin taa içinden sana dua ettim cuma ezanları okunurken ve herkese ağlaya ağlaya dua ettim kalbim acıdı inanın bana herkes mutlu olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cezanın duasına bendende 100 ekleyin 1 nisanda öss sınavına girecek bi kaç kardeşimiz için dua okutuyoruz onların duaları bitmedi henüz bu yüzden az alıorum kusura bakmayın kızlar eşimin yumurtalık ultrasonu normal çıktı varikosel falan hiç bişi yok herşey norma sperm testide çıktı ben anlamıorum nolur biri bana tercüme etsin yazıorum

Son düzenleme:
ya iyiki varsınız ya, hepimiz ne kadar dolmuşuz birimiz açılsak diğerimizib yarası kanıyo ( o nasıl bi duygu tarifi beee ( o kısmı zlemedim ağlama sahnesini ama osmanda yüreğm burkuldu, hepimiz yaşıyoruz maalesef.o düşüncelrin aynısını bende de var.en son evlatlık diyorum erken belki ama napayım.ve bu aralar köpeğe sardım köpek almak istiyorum evdekiler kızıyo istemiyo, bilmiyolar ki sebep ne ? inş dualarımız kabul olsun cuma vakti hürmetine, melekleri duysun birilerinin duasını kabul etsin allahın izniyle.umutsuzda yaşanmıyo işte hiç yok desek bi yanımızda yine umut bide evlattan şikayet ediyorla yok efendim zormuş, bak bakalım hangisi zor, bir ömür evlatısz köşede yaşlanmak mı evladını zorluğuyla çabalayıp strsli bi hayat mı ?

canım arkadaşım ( hepimiz yorulduk artık aynılarını ben yaptım yemin ederim, ezan okudu ben ağladım, dardayım biliyorum şuan duamı kabul edeceksin allahım dedim öyle hissettim, hepimize dua ettim, birkaç kişiyede farklı mevzularda.ne diyem allah mükafatımızı göndersin artık ... çok darlandık .... bana mail adresini atsana bi canım eski mailim iptal benim.

eşinin testler iyi çıkmış galiba, şükürler olsun ya...

tühhhhhhh offff yetti artık...gelsinler artık...hayırlısı diyelim...
renklim sağol canım..çarşamba son olsun olur mu....

eevt artık gelsinler ! naz yok be yeter artık çektik nazlarınızı ...

28.03.2012 çarşamba gününe dek okunacak duamız ...

Chnb, 400 adet (Okundu)

Lonelines, 400 adet

Candaş, 400 adet (Okundu)

Denizlalesi, 400 adet (Okundu)

Nilde, 400 adet

Renkiatlas, 600 adet (okundu)

Nuray, 300 adet

Hellokıtty, 100 adet

hilal 300 adet

datlumm 400 adet

nazlım 100 adet

Son düzenleme:

canımmm sperm testi hakkında hiç bir bilgim yok ama lökosit enfeksiyon belirtisi tatlım

cancanım saol bebeğim şükür iyi çıktı erkeğin tedavisi daha zor sanırım bana da iyi geldi ama çok anlamıom nilde yorumun için saol canım önemsiz bişidir umarım

lonelinesssssssssssssss sen anlarsın nolur sende bişiler söyleeeeeeeeeee

miktarı 3 cc
ph 8
viskozite normal
canlı % 1 saat 70 %
cm3 sayı 54600 mlh
her sahada 3-5 lökosit görüldü ne demek buuuuuuuu nolur hemen biri cvplasın yaaa

canım yazdığın mesajı aıadım ne kadar ama bulamayınca bari kopyalayıp yazayım dedim alıntılardan. canım çok az bilgi var burda. lökosit enfeksiyon demek, bir arkadaşın da yazdığı gibi nildeydi sanırım.
sayı kısmı 54bin 600 mü yoksa 54 milyon mu?orasını anlayamadım. milyonsa normal. milyon yazısı var mı elindeki kağıtta. eğer 54 binse kötü.

canım üzüldüm adet olmana.
iyi şeyler düşünmeye çalış canım.
ben de mesleğimin ilk yılındaydım. o zaman herşeyden bi haberim tabi. bi bayan arkadaş vardı 30 yaşında, yeni tanışıyoruz, sizin çocuğunuz var mı diye sormuştum. o da utana sıkıla yok demişti. benim de hep o kadın aklıma gelirdi. derdim ki kadını utandırdım, mahçup ettim, kalbini kırdım,şimdi aynı şeyi ben yaşıyorum derdim. aklıma geldikçe tövbe ettim ama gerçekten bilemezdim böyle bi cevap alacağımı. sonradan anlatmıştı tedaviler falan görüp olmadığını.
ben bunları yaşadığıdma kadından çok uzaklardaydım. yakında olsam inan helallik almak geçerdi hep aklımdan.
sana tavsiyem seni üzecek örnekler düşünme. herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok. lütfen iyi düşünmeye çalış. biliyorum adetin ilk günü olumlu düşünmek zor oluyor.

Son düzenleme:
NAZLIM, test sonuclarınız ıyı çıkmıs sanırım.gözünüzaydın canım..kımsenın yolunda bi engel olmasın da,ıns guzel haberlerle taçlansın bu topic

bana bir masal anlat baba
içinde tüm sevdiklerim
içinde istanbul olsun.......

müzik dersindeyim bu şarkıyı öğreniyor kuzularım:) çok sevdiler yeni türkünün parçalarını..nedense ben de çok duygulandım..
nazlım sonucun iyi çıkmış,sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…