candasım ıns esın geldiginde daha düzenli bır hayatınız olacak.bı bu kadar daha asla beklemezsin.uzak olunca sen,o,zaman , herseyın musaıt olması saglanamıyor.zor oluyor iste.ama dr takıbını yaptıyorsun dımi?fılm çektırmeden bahsedıyordun.ıhmal etme ama..
saol canım, inş beklemeyiz.aslında dr takibi yapmadık hiç, 8. ayımda bir kere yumurta takibi yaptırdım.geçen ayda rahim filmi çekinmek için bir dr la görüştüm, bu ay çektircem.eşimde sperm testini yaptırdı.bakalım ne çıkar... dr da ne kadar iyi hiç bilmiyorum umarım boşa kürek çekmeyiz.
canım alah kabul etsin inş ağzına yüreğine sağlık.benim için geçen hafta okuduk, çok sağol ya :)
amin canım inş ... bende birkaç kere okudum özellikle ilkinde hemen oldu, sayıda ancak yarısıydı.ondan sonra birkaç kez daha okudum ama hiç bir değişiklik olmadı.inş benide şaşırtır bu kez. hayırlısı inş ...gereken tetkıkler yapılsın,sonra zaman kaybı olmasın.esın geldıgnde de bu durumlar hallolmus olur,yol alırsın.
Senın ıcınde okunan dualar kabul olsun canım.ıns olacak.Bu duayı 2 kere kendım ıçin okumustuk bı nıyetle..ınan -asla ,mumkun degıl olmaz- gozuyle baktıgmz bısey ıcın okumustuk.ınan dua bitti,bi kaç gün sonra niyetimiz gerçek oldu.saskınlıktan dumur olduk ınan.yanı nasıl bır kudretı var, ınan okurken içimden öylesıne ınanıyorum kı nıyetlerın gerceklesecegıne.Allahım görüyor dualarımızı,o kadar içten ıstenıyor,dılenıyor çunku.hadı hayırlısıyla bekleyelım
günaydın herkese...maşallah ağzınıza sağlık okuyanlar var:)ben daha başlardayım..çok hızlısınız:)birkaç arkadaş sormuştu ne zmana kadar diye çarşamba akşamı uygun mu dua için..
nazlım yumoşun büyümemiş sıkma canını...
candasım büyük gün ne zman?
kızlar ben pazartesiye kadar yokum:)okul çıkışı memlekete gidiyorum yarın sabah kahvaltımız var.öpüyorum hepinizi..........kendinize iyi bakın kızlar..
ha bu arada dün birini ekledim face den nillde sendin dimi o baktım candasla arkadaş kesin forumdandır diye ekledim....
amin canım inş ... bende birkaç kere okudum özellikle ilkinde hemen oldu, sayıda ancak yarısıydı.ondan sonra birkaç kez daha okudum ama hiç bir değişiklik olmadı.inş benide şaşırtır bu kez. hayırlısı inş ...
canım ben adet oldum bile, hayırla git gel.çok öptüm, evet nilde canım bildin :)
ya iyiki varsınız ya, hepimiz ne kadar dolmuşuz birimiz açılsak diğerimizib yarası kanıyokızlar merhaba
deniz lalesi canım güldürdün beniii:)) evet bencede yatılı kalmıyoruz ama bazen bilgisayarda görünce tuhaf tuhaf bakıyorlar şikayet edecek birisiiii:))) nasılsın tatlım bu arada
hilalimmmm canım benimmmm ne güzel bu sözün topikte kalmamla ilgili sizsizde olmaz bu topikkk moral kaynaklarım benimmm.bu arada ne güzel bir kızsın sen öyle tatlım benim.güzel dileğin içinde çok teşekkür ederimmm inşallah hepimiz birer birer ara vermeden hamile kalırız be kuzummmm sende hamile kalınca ben oynuycammmm karsılıklı şöyle çekilen sıkıntılara inat dimmmiiii kuzuuuuu
datlum sağol canım benimm.sizi çok sevdim içimden geliyor bu sözler inanınki.ama kendim için bazen bu pozitifliği yitiriyorum sonra kendi kendime telkinlere başlıyorummmm:)))
sezenim yerim ben o bızdığııı kuzummm. annesi yazı bekle razı olur belki çok öp benim için anneciğiiii
cezacım benim kuzum o.nasılsın bu arada çok öptüm seniiii
candaşım anlıyorum seni bende bazen aynı hisleri taşıyorum.emin ol.bakıyorum evde iki kişiyiz ya yaşlanıncada böyle ediyle büdü kalırsak amaçsız heyecansız diye ama sonra dur daha diyorum kendi kendime bitmedi her şey olmazsa doktoru var bu işin tedavisi,tüp bebeği.ha bide bebeğim olmazsa evlat edinmeyi bile düşündüm gerçekten bak artık böyle şeylerde aklıma geliyor.bazı zamanlar dalıp gidiyorum düşüncelermin içinde boğulup ağlıyorum.izlediğim bir film etkiliyor beni geçen gün öyle bir geçer zamanki diye bir dizi varya kadının bebeğini babası aldı gitti küçük osman alma annesiz bırakma onu dedi ama adam aldı gitti.sonra kadın bağıra bağıra ağladı işte tam o anda bende evde tek başımaydım bende bağıra bağıra ağladım karnıma dokundum bebeğim nerdesin diye.eşimin yanında yapsam kızıyor bana anlamıyor beniii daha ne düşüncelerim var bir bilsen.neyse üzdüm sizide kusura bakmayın kızlar eminim hepimizde böyle şeyler hissediyoruzdur.neyse uzun lafın kısası nefes aldığımız müddetçe her zaman ümit var. candaşım unutma bunu dualara devam inancmıza umudumuza yola devam. yineliyorum sen en kısa zamanda hamile kalacaksın allahın izniyle
chnb tatlım sen neler yapıyorsun?
nazlı minicikumut,minikler,günlük,nuray,hello,loneliness sizler nasılsınız kızlarrrrr
ha bu arada duayı bitirmişsiniz ben daha bitiremedim( geceden geceye okuyorum inşallah salıya bitireceğim
hepinizi ayrı ayrı çok öpüyorummm
kızlar günaydın herkese yazdım yazdım yazdım gerzek internet gitti deli oldum candaşım cancazzım sözler btii artık yüreğimin taa içinden sana dua ettim cuma ezanları okunurken ve herkese ağlaya ağlaya dua ettim kalbim acıdı inanın bana herkes mutlu olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cezanın duasına bendende 100 ekleyin 1 nisanda öss sınavına girecek bi kaç kardeşimiz için dua okutuyoruz onların duaları bitmedi henüz bu yüzden az alıorum kusura bakmayın kızlar eşimin yumurtalık ultrasonu normal çıktı varikosel falan hiç bişi yok herşey norma sperm testide çıktı ben anlamıorum nolur biri bana tercüme etsin yazıorum
miktarı 3 cc
ph 8
viskozite normal
canlı % 1 saat 70 %
cm3 sayı 54600 mlh
her sahada 3-5 lökosit görüldü ne demek buuuuuuuu nolur hemen biri cvplasın yaaa
tühhhhhhh offff yetti artık...gelsinler artık...hayırlısı diyelim...
renklim sağol canım..çarşamba son olsun olur mu....
kızlar günaydın herkese yazdım yazdım yazdım gerzek internet gitti deli oldum candaşım cancazzım sözler btii artık yüreğimin taa içinden sana dua ettim cuma ezanları okunurken ve herkese ağlaya ağlaya dua ettim kalbim acıdı inanın bana herkes mutlu olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cezanın duasına bendende 100 ekleyin 1 nisanda öss sınavına girecek bi kaç kardeşimiz için dua okutuyoruz onların duaları bitmedi henüz bu yüzden az alıorum kusura bakmayın kızlar eşimin yumurtalık ultrasonu normal çıktı varikosel falan hiç bişi yok herşey norma sperm testide çıktı ben anlamıorum nolur biri bana tercüme etsin yazıorum
miktarı 3 cc
canlı % 1 saat 70 %
viskozite normal
cm3 sayı 54600
ph 8
her sahada 3-5 lökosit görüldü ne demek buuuuuuuu nolur hemen biri cvplasın yaaa
cancanım saol bebeğim şükür iyi çıktı erkeğin tedavisi daha zor sanırım bana da iyi geldi ama çok anlamıom nilde yorumun için saol canım önemsiz bişidir umarım
lonelinesssssssssssssss sen anlarsın nolur sende bişiler söyleeeeeeeeeee
miktarı 3 cc
ph 8
viskozite normal
canlı % 1 saat 70 %
cm3 sayı 54600 mlh
canım yazdığın mesajı aıadım ne kadar ama bulamayınca bari kopyalayıp yazayım dedim alıntılardan. canım çok az bilgi var burda. lökosit enfeksiyon demek, bir arkadaşın da yazdığı gibi nildeydi sanırım.
sayı kısmı 54bin 600 mü yoksa 54 milyon mu?orasını anlayamadım. milyonsa normal. milyon yazısı var mı elindeki kağıtta. eğer 54 binse kötü 54600 000
kuzum milyon yaaa:)yanlış yazmşım :)ay nasıl heycan yaptım iyimi siosun he ne dion
hayırlısı olur inş ablacım, sende haklısın.ama mucizelerde allahtan.güzel olur inş ....
canım artık kendimize acımaya başladım,üzdüler ve çoook kelimesi az kalır..bilmiyorum hata nerde .. suçumuz ne ? ve maalesef ki neden bizler anne olamıyoruz ! artık o ilk gebeliğinde yanlışlıkla olduğunu düşünmeye başladım, hayal mi gerçek miydi diye düşünür oldum..milletin zevk için yaptığı şeyi biz hırsla üstüne düşmeyle çabalamayla yapamıyoruz. inş birgün bizlerde dileklerimize kavuşabiliriz. gerçekten bunla sınanmakta zor ... bir teyzem vardı rahmetlik, 38 yaşında kanserden öldü, çocuğu olmuyodu o kadar üzülürdü ki ve bizleri o kadar severdi ki , Allah nasip etmedi ona. biz küçüktük tabi anlamıyorduk, öldüğünde çocuk hasretiyle öldü dedi durdular.saçmalık ya dedim insan ondan kanser mi olru filan, büyüdükçe stresin herşeye sebep olduğunu öğrendik.maalesef bebek sehibi olamamanın üüzntüsünü hissettik, o kadar acı ki ölüm döşeğindeki tek vasiyeti, kızlarım başımda ağlasın oğullarım toprağımı atsın olmuştu.. çok etkilenmiştim o zman ve maalesef o vasiyetini bile yerine getirememiştim ben ağlayamam çünkü cenazelerde...ardından dendi ki iyiki çocuğu olmamışta öksüz kalmamış, yalancı bi teselli işte ... bide ona sorsaydın öyle dermiydi ... sabah gözümü açtığımda aklıma o geldi, gidşat o yönde olmaz inş diye.çok vahimleştirdin diyeceksiniz belki ama birkaç aydır evet çok ciddi üzülmeye başladım, umutta kalmadı.bunu yazarak sizlerde iyi hisler uyandırmadığımıda biliyorum.başkalarına göre önemsiz ama senin içinde kopan fırtınalardan bi haberler herkes .... sabah adet oldum tabiki .. her zmanki gibi elde var 0 ! canım yazmışsın ya ilkinde kolay oldu, tedavisiz ama şimdi olmuyor diye.tuhaf değil mi ? evet çoğumuz hamile kaldı ama birkaçımız bu durumdayız, enteresan yani.ben artk şu teselliyi kabul etmiyorum bir kere oldu tekrar olur. hayır arkadaş olmayadabilir. hep diyorum bu dönemlerde, matematik hocam vardı hamile kalır düşük yapardı anne olmadı kadın.yani mesele hamile kalmakta dğil ki,
canım inş eşinin sonuçları çok çok iyi çıkar, haklısın erkelerin tedavisi daha sıkıntılı...bu ay dr ümit vermemiş ya yumurtalar için, dileirm Allahın mucizesi olsun ...
saol canım, keşke o kadar iyi bir kul olabilsem ama artık en azından adet dönemlerimdeki dualarımda resmen sitem var, haddime de değil ama elimde ded değil. sabah diyorum Allahım beni acaba sevdiğinde mi yalavrtıyorsun yoksa asilerden gördüğün için ceza mı veriyorsun ? inş hislerin doğru olur canım da bu sene bitmeden hamile kalırım.allah razı olsun hepinizden...
Allah kızını tm kötülüklerden korusun tabi tüm çocuklarıda.ürkek bir evladı yetiştirmek çok özverili olsa gerek.allah hayırlı mutlu ömürler versin inş o cimcimeye ...
ablam yok kızmam, çok doğru sezmişsin evet hep soğukluk var dr a ve tedaviye karşı.artık kaçınılmaz, arayacağım dr u, rahim filminide yaptırcam bakalım ne çıkacak.valla artık son demlerdeyim, eşim gelirse bu yıl, en fazla 3 ay daha denerim dirk tüp bebeğe giderim.ciddi anlamda huzursuzluklarım başladı çünkü..
canım ya çok saol böyle yazıları okuyunca ister istemez yine acaba olabilr mi diyorum tabide ne bileyim ya nerde bende o şans.evet hesaplarda tutmuyor, eşimin yokluğunun etkisi büyükte bu kadar zmanda çok oldu hani.dua içinde bilmiyorum ki olmayan var mıdır ? benim ettiğim dualar hep ççabuk kabl görmüştür hiç bu kadar beklememştim bi dilek için.hayırlısı olur inş, kimsenin kucağı boş kalmasın allah razı olsun..
allah hepimizin gönlünce versin be hilalim, acı ortak
eskiden o ümidim vardı be datlum, bebeğimiz bizi kavuşturacak diye.ama artık kalmadı, bu gidişle bizde kavuşuruzda bebek gelir mi bilmem..allah hayırlısını versin.adet oldum dün gece.sen nasılsın ?
herkese günaydın, tek tek soramıyorum.nasılsınz ?
miktarı 3 cc
ph 8
viskozite normal
canlı % 1 saat 70 %
cm3 sayı 54600 mlh
canım yazdığın mesajı aıadım ne kadar ama bulamayınca bari kopyalayıp yazayım dedim alıntılardan. canım çok az bilgi var burda. lökosit enfeksiyon demek, bir arkadaşın da yazdığı gibi nildeydi sanırım.
sayı kısmı 54bin 600 mü yoksa 54 milyon mu?orasını anlayamadım. milyonsa normal. milyon yazısı var mı elindeki kağıtta. eğer 54 binse kötü 54600 000
kuzum milyon yaaa:)yanlış yazmşım :)ay nasıl heycan yaptım iyimi siosun he ne dion
tamam canım sayı çok iyi. için rahat olsun. yalnız morfoloji yani spermin şekline bakılmamış. hani başı, kuyruğu falan yerinde mi, normal mi gibi bunlar yok. hızı da yok. yavaş mı gidiyor hızlı mı gidiyor, bunlar da önemli. baktırdığınız yer çok üstün körü yapmış testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?