Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım orda %70 olan bi rakam var o hızı diilmi 1.saatte falan yazıo ya devlet hast yapıldı işte doktoruma gösteririm eksik bu daha ayrıntılı derse özelde yaptırırız artık içim rahatladı şükürler olsun

NAZLIM, test sonuclarınız ıyı çıkmıs sanırım.gözünüzaydın canım..kımsenın yolunda bi engel olmasın da,ıns guzel haberlerle taçlansın bu topic
saol canım yaa sabahtan beri derdindeydim onun kaç gündür dua ediom valla
ceza o şarkı benim için çok değerli hep hüzünlenirim flütle çalardım çocukkene
ay kızlarrrrrrrrrrr şükürler olsun rabbimeeeeeee

selam kızlar.nasılsınız. ,

sezencim ağrılarım geçti çok şükür bugün daha da iyiyim. sen nasılsın.

candaşım adet olmuşsun sanırım. moral vermek istiyorum ancak sözlerine karşı ne diyeceğimi şaşırıyorum. çok üzüldüğünün, yıprandığının farkındayım.aynı umutsuzluk bende de var canım. hele de şu kist olayından sonra zaman uzayacak gibi geliyor. biliyormusun şimdiden tüp bebek, o da olmazsa evlat edinmeyi düşünür oldum. her adette can acısı, umutsuzluk doluyor insanın içine. allahım diyorum neyin cezasını çekiyorum, yoksa sevgili kulunum da beni hayırsız bişeyden mi koruyorsun.1 aydır namaza başlamıştım ne güzel en son adetten beri kılamıyorum ne yazık ki allahım affetsin. bizim dualarımız ne zaman kabul olacak diye sormadan edemiyorum. bu hafta hastanedeydim de bir de hamile insanları gördükçe canım yandı, ne kadar isterdim benim bebeğim de içimde olsaydı.ilk bebeğin doğum tarihine yaklaştık nerdeyse bende tık yok. bikaç ay da kistle geçer herhalde. allahım gönlüne göre versin canım. umutlar bir dahaki aya napalım((rahim filmi, eşinin testleri de iyi çıkar inşallah.

denizlalesi canım iyiyim çok şükür ağrı kalmadı. sen nasılsın. kanamaların ne durumda.

nildem canım iltifatların için çok teşekkürler.fotoğraflarda da çok tatlı ve güler yüzlüsün. için dışın bir yani maşallah sana. 37 yaşındayım mı dedin bu arada yanlış mı anladım. eğer öyleyse çok çıtırsın ama gerçekte:)))inşallah canım.oynarız karşılıklı.ankaraya geldiğimde tanışmak isterim seninle. biraz umutsuzluk sezdim bugün sende. yakışmıyor sana. bakarsın aynı anlarda veririz güzel haberi, birlikte geçiririz hamileliği:)))

nazlım hatunum nasılsın. eşinin tesleri temiz çıkmış çok sevindim. gelsin artık bebişler:)))

chnb, datlum, lonekliness, nuray, ceza, günlük, hellom tatlı annem nasılsınız? bu arada minikleri merak ediyorum teli falan var mı. girmedi kaç gündür.

nilde canım az önce resimlerine baktım. allahım o güzel gülen yüzünü hep güldürsün inşallah. gülüşüne hasta oldum:)))

hilalcim daha iyi olmana sevındım canım 3gündür kanama yoktu,garıp bı akıntı vardı.ama suan yıne kanama baslamıs.ya kaç zaman oldu,daha ne kadar sürecek kı?evet yüregime su serpecekmısın yıne örrtmenim dr 15gun kadar surer demıstı.. Eee çok gectı ama:S bi daha muayeneye gitsem mı acaba

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzummmmm bende umutsuz olmak istemiyorum ama bugün beni acayip üzdüler.sen gel ankaraya bak nasıl kaynatıyoruz candaş se,ben.başka ankaralı varmıydı hay allah hatırlamadım şimdi gerçekten 37 yaşındayım tatlım evet göstermediğimi söylüyorlar benimde çok hoşuma gidiyorrrrr laf aramızda.inşallah kuzum inşallah beraber hamile kalırız göbüş göbüş gezeriz.

canım benim bi doktora gitsene kafan rahatlar kuzum herkesin vücud yapısı farklı bişeyciğin yoktur tatlım ama zaten kürtajdan sonra insan hassaslaşıyor normalde kafasını takmadığı şeyleri takıyor

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba,nasıl gidiyo??geçmişi okuma fırsatı bulamadım kusuruma bakmayn,inşallah herşey yolundadır.beni sorarsanız çk şükür bugünlere,havayı güzel bulunca temizliğe kaptırdm kendimi valla pestilim çııktı,akşamada misafirlerim var napıcam bilmiyorm,sanırım bi tatlıyla bağlarım heralde.genelde annemlerde kaldığım için nete girmye fırsatım olmuyo hatta inanın bazen okuym cepten yazmak zor olduğu için sadece okuyup kapatıyorm.

hilal iyiyim kuzu sen nasılsın eşim sabahtan beri arıyo üzüldüğümü düşünüyo onda sorun yok bende var diye manyak üzülürmüyüm hiç sevindim nasıl ben şükürler olsun sen nasısın bizim bebek tedavisiz gelmicek kuzum ben artık buna inandım hayırlısı bakalım
deniz lalesi canım ben 1 haziranda düşük yaptım 10 temmuz da ilk adetimi oldum düşükten sonra 10 GÜN DEVAM ETTİ KANAMAM sonra adet oldum 10 gün sonra bidaha adet berbat günlerdi ben olağan bakıorum durumuna ama için çok rahat etmiosa doktorunla görüş kuzum

canım benim kanamam 2 ay sürdü..sonra bitti 20 gün sonra tekrar geldi..doktorum sorun yok dedi..kaç defa gittim..ilaçla keselim istedi ama ben doğal süreci bozmak istemedim...

kızlar çıkıyorum ben pazartesi akşama görüşürüz...........

Kızlar epey kaynatmışsınız...

Candaş lütfen kötü örnekleri aklına getirme. Daha durun şimdi eskisi gibi değil. Birçok şeyin çaresi var. Ablan olarak yine diyorum canım. Bence iyi bir dr ile görüş normal dr ile değil. Bu alanda iyi bir dr ile. İnfertilite dr si de olabilir. Çünkü devletteki testler filan eksik ve onlar uzman dr. Bu alanın asıl dr si değil. Her ay sıkıntıyı yaşıyorsun, üzülüyorsun. Ben hiç kıyamıyorum sana canım kardeşim. Lütfen neden olmuyor belki de tesadüftür, belki de ufak bir rahatsızlıktır. Tüp bebekçiyle görüşünce hemen tüp bebek yapılmıyor. İstanbuldaolsan dr de tavsiye ederdim sana. Dualarımdasın canım. Ama lütfen bu kez iyi dr ye git. 300 tl filan belki fiyat ama değmez mi bu ıztıraba?En azından ne testler lazım adam gibi yazar? Biri eksik gedik olmaz. Lütfen kızma bana tatlım...

Kızlar epey kaynatmışsınız...

Candaş lütfen kötü örnekleri aklına getirme. Daha durun şimdi eskisi gibi değil. Birçok şeyin çaresi var. Ablan olarak yine diyorum canım. Bence iyi bir dr ile görüş normal dr ile değil. Bu alanda iyi bir dr ile. İnfertilite dr si de olabilir. Çünkü devletteki testler filan eksik ve onlar uzman dr. Bu alanın asıl dr si değil. Her ay sıkıntıyı yaşıyorsun, üzülüyorsun. Ben hiç kıyamıyorum sana canım kardeşim. Lütfen neden olmuyor belki de tesadüftür, belki de ufak bir rahatsızlıktır. Tüp bebekçiyle görüşünce hemen tüp bebek yapılmıyor. İstanbuldaolsan dr de tavsiye ederdim sana. Dualarımdasın canım. Ama lütfen bu kez iyi dr ye git. 300 tl filan belki fiyat ama değmez mi bu ıztıraba?En azından ne testler lazım adam gibi yazar? Biri eksik gedik olmaz. Lütfen kızma bana tatlım...

Lale tam ne kadar geçti? Benim erken doğumdan sonra 53 gün sürmüştü. :18: Dr ye gittim kist varmış doğum kontrol hapı verdi geçmişti...

ablacım test sonuçları çıktı eşimin bakablirmisnin doktorumu da aradım söledim süper dedi bu test çok ayrıntılı değil dedim gerek yok değerler güzel dedi

ablacım test sonuçları çıktı eşimin bakablirmisnin doktorumu da aradım söledim süper dedi bu test çok ayrıntılı değil dedim gerek yok değerler güzel dedi

Canım erkek testleri ile ilgili Loneliness bilgili. Ben pek bilmiyorum iyi demişti Lone de drn de gerekli görmemişse bir şey diyemiyorum. Bilmiyorum canım. Bizimkinde de hız vardı. Zaten tüp olduğu için de şekli düzgün spermleri seçtiler IMSI tekniğiyle. Sana ne dedi. Rahim filmi mi?

Nazlım Cezadan sonra sana okuyalım arkadaşlar da kabul ederse canım...

Ceza annene gidecekmişsin. Güle güle git canım...

Nazlım filmin adı ne anlayamadım hangisi?

Bu arada Minikleri ben de merak ettim. İnşallah uyuyordur, demişti uykuya düştüm diye:))

doktorum o testleri istedi benden abla rahim filmide istermi bilmiorum ama isticek sanırım herşeyi yaptyırmaya razıyım ben duamı ediorum ama tıbbi olan ne varsa da yapılsın cancanım doktordan korkuyo keşke korkmasaşimdi içim rahat ablacım en azından eşmde sorun yok görünüuo umarım benim testlerimde temiz çıkar bugün patronlar yok iyi kaytardım:)
dua konusunda da saol ablacım cezanın bitsin okuruz inşallah bana okumak isteyen insanlarda var az az okursunuz siz annem kız kardeşim arkadaşım onun annesi başka bi arkadaşım hepsi okumak istiyolar zaten hep beraber hellederiz inşallah

Son düzenleme:

Kız Selvi Boylum Al Yazmalım filminden başka seni etkileyen filmi anlamadım... Duayı okuruz sana canım. Her şeyi bilerek hareket etmek en doğrusu. Gerksiz zaman kaybını engelliyor. Dediğim gibi bazen prolaktin yüksekliği gibi ufak bir sorun bile hamile kalmayı engelliyor. Nereye kadarerteleyebiliriz ki? Ben de adet olunca şu polip kontrolünü yaptıracağım. Bugün yok leke. Niye böyle oluyor. Önceki ay da olmuştu... Rezervim az ya menopoza yaklaşırken de oluyor sanırım. Aklıma o geliyor( Allahtan hayırlısı...

canım çok sağol, ona benzer bi potu bende kırdım aynen mesleğin başında.ama bilmiyoduk ki, bunu yapanlar genelde bilenler.hayırlısı inş ister istemez kötüsü geliyo aklıma ya
bende çok severim, görüşürüz canım.
sende mi canım ( hepimiz bitiğiz bu ay resmen.moral bozukken ibadetlerde kalıyor aslında en çok sarılmamız gerekn zman belki ama yapamıyoruz.yine dua çaremiz.allah gönlümüze göre versin, seninde çok olmul be ( ilk bebeğinin denklerinin doğum vakti gelmiş ha allah sanada bizede tekrar yaşatır inş o güzel duyguları ... ister istemez en kötüsünü düşünüyoruz demekki hepimiz.
bencede hiç göstermiyosun fıstık gibisin ya, şaşırdım yaşını söyleyince sen.ztane gençsinde en fazla 30 derdim ben sana :) gelsinde kaynatırız valla :) arada bi ank ya uğruyo galiba o mzaman görüşürüz inş :) belki bebekleriöizde olurhem.
selam iyisindir inş.öptüm seni.
ablam çok haklısında eşimde inattır benim, en son bu dr a gittik ya bi baksın dedi herşeye, testleri saklar cd yi alır içimize sinmezse başka dr a iyi birine gösteririz, olmadı yenileriz filan dedi.bi bakayım diyorum.paradanda kaçmak değilde, kararsızım dr bilmiyorum bulamyorum birinin iyi dediği biri hiç sevmemiş.şuan aklımda 2 kişi var en iyilerden biri galiba inf. uzmanı, diğeri tüp bebek.randevumuda aldım ama belki eşim ikna olursan diğerlerine kayabilirz.değer tabi, bebekten önemli değil ki sonuçta para, biliyorum gerçekten benim için çok uğraşıyosun diliyosun, yüreğini hissediyorum.şimdi her dr herşeyi bilmez mi diyosun ? öyleyse eğer eşimle tekrar konuşurum belki ikna olur, onada deyince kızıyo, kritik mi durumumuz diye, komplekse girdiğini güç gösterisine dönüştürdüğünü hissettim .. dr un nelere bakılması gerekiyo sen tecrübelisin dr u test edeyim olmadı bi, bilgisi nasıl diye,
sende kızma bana ablacım ya, bilmiyorum neden böyleyim dr deyince kaçacak yer arıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…