Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abla kız paylaştım ya yukarda filmi amelie :)çok güsellllll sen çok seversin içimden bi his bunu sölüyo ablam kötü şeyler getirme aklına nolur bazen yumurtlama döneminde lekelenmeler olağanmı hatta bunu sürekli yaşayan kadınlar varmış umarım kötü bişi çıkmaz of köyde teyzemin kızı 18 yaşında bebeği mayısta 2 yaşına gircek kız polipmi bilir yumurtamı bilir spermmi bilir oy anamm köydemi yaşasam bi süre napsam acaba:)erkende n evlendirdi uyuz teyzem kızın bebeişi oldu benden 1 sene önce evlenmişti abla bizim ustanın karısı 46 yaşında 7.çocuğunu dünyaya getirdi ne yiyip içiyonuz abi diyesim gelio bazen:)bulgur çok tüketiolarmış ama onu duydum bi ara bulgurda folik asit çokmuş

Canım bana bak lütfen. Bir oğlum var. 2 düşük 4 yaşamış bir 25 haftalık oğlum. Eşimde sperm hızı ve genetik sorun, ben de pıhtlaşma sorunu, bağışıklık sorunu, rahimağzı yetmezliği, şimdi menopoz sınırı eklendi ve ben hala 2. çocuk için mücadele ediyorum. Millet bana tuhaf bakıyor duyunca. Lütfen kendiniz için yapın. Gidin adam gibi dr ye. Tabi hiçbir dr ile 4 4 lük yazı bulamazsın. Kim dediğin dr ler? Belki diğer topiklerden biliyorumdur. Normal dr anlamaz canı, eksik anlar. Biliyorsun ki 1 sene korunmadan hamile kalınmazsa infertiliteye yönlendirmesi lazım dr nin. Yönlendirdi mi? Canım testler kişiye göre değişir. Sen al randevu git eşinle konuş. Tüm testlerini sunum dosyaları var yerleştir uzman dr ye değil, infertilite dr sine git canım. Aylar çabucak geçiyor, insanın içine oturuyor canım. Bu adetin ilk günü moralini bozmak istemem ama tavsiyemdir canım ısrarla sen adam gibi dr ye gidene kadar her hamile kalmadığın ay ben yine yazacağım:))

Canım zaten çok çocuk yapmak menopoz yaşını geciktiriyor. Biz demi yesek bulgur...

Her şeyin hayırlısını diliyorum kendim için de... Sizler için de... Hayırlı olan istediğimiz olsun diliyorum...

kuzumm o sizin güzelliğiniz.ne güzel olur koyarız ortaya bebişleriiii ayyyy hayali bile güzellll

chnb abla sonuna kadar hajklı kuzum neden korkuyon kız doktorlardan bu kadar küçükken falandamı korkardın acaba çocukluğuna inmek lazım senin :)bebeem şaka bi yana bak benide biliosun ileri dönem kaybım var ve ben ilk yadan bu zamana kadar hep doktor takibindeydim adet olamadım gittim oldum gittim 4-5.aydan klomen iğne kullandım dua edioruz biliorum rabbim isterse olacak ama b,z eşşeği sağlam kazığa bağlayalım rabbim hep hayırlısını sağlıklısını versin ama sebep olur beşlki kuzum bellki bizim veletler mücadele etmeden gelmicek ama annesi bi güsel olcaklarki sorma hayal edebiliorum çok da şanslı olcaklar anneleri doyamıcak onlara çok sevcek hazır adetsin bak hemen 3.günü gidiosun doktora testlerini yaptırıosun rahim filmini çektiriosun sonra ohhhhh diyip rahatlıosun saçma bi hormon yüzünden bile olabilir üzülme diyemem sana bende çok üzülüorum neden diye soruyorum ama kaderimiz böyleymiş anammmmmm

bencede candaşım chnb çok doğru söylüyorrrr bende 1-2 ay daha hamile kalmazsam ınf.dr.gitcem.chnb canımmm sende çok çekmişsin be kuzummm allah bundan sonra yüzünü güldürsün mini mini çıtı pıtı bi gül goncası versinnn

kızlar merhaba
bugün yine çok kötüyüm
yakın bir arkadaşımla aynı anda hamıle kaldıgımızı ogrenmıstık tabı sımdı onun 4.ayı bitti (
bunları düşünmemem gerektiğini biliyorum ama yine de aglıyorum aglıyorumm

bu durum ne zaman azalacak (
gecen umutsuz ev kadınları dizisine bakarken ikizler var ya orda onları görünce eşim ağlamaya basladı bizim de ikizlerim olacaktı diye sonra benim etkilendiğimi farkedince hemen kesti (

hiç beklemediğim tedavi planladıgım bir ayda gelmişti bebeklerim ama beni bıraktılar kalpleri atmadı(bu acı geçiyor mu onu bilmek istiyorum..

zaten kürtajdan sonra düzenim de bozuldu gitti 37. gün adet olmuştum kürtajdan sonra şimdi de adetim o civarda geldii eskiden 30. günde olurdu sürekli aklımda acaba azalma var mı , eskıden daha cok mu kanamam vardı sanki yapışıklık mı var acaba sorularıyla bunaltıyorum kendimi.. tabi bir de 2,5 cmlik çikolata kistimin büyümüş olma ihtimali ((

bi el atın bana dalütfenn

hamile arkadaşlarım neler yaptınız bunları siz de yaşadınız mı

Aminnn... Hepimize versin isteyene istediği kadar sağlıklı evlat versin. AMİN...

gİTMEK LAZIM SORUN NEYSE ONA GÖRE ÖNLEM ALINMALI...

cANIM BENZER DUYGULANMALARI BİZ de yaşadık. Kişiden kişiye değişiyor hamile kalma zamanı. Sen ne zaman kürtaj oldun?

9 ocakta kürtaj oldum yaklaşık 8 haftanın bitimiydi..

eşimde morfoloji sorunu var doktor zaten bu yüzden olmuştur dedi beni iyice umutsuzluğa itti.. ee var bu sorun doğru peki ben tedavi olmadan normal yoldan hamıle kalsam bu sonuç mu beni bekliyor yani?? bu demek bu ?

eşimle bile bazen konusmak istemiyorum kızlar, bilmiyorum yanlış ama acım arttıgında onu suçladıgımı farkediyorum içten içe (

offff

deniz yıldızı canım arkadaşlar da söylemiş. kürtajdan sonra gerçekten vücut değişiyor. bazıları geç adet görüyor, bazılarının kanaması uzun sürebiliyor, bazılarının ağrısı sürebiliyor. doktorun çok iyi geçti dediği için benim içim rahat ancak sen yine de bir görün istersen için rahatlasın.

nilde canım ankaralı değilim ama tatillerde falan geliyorum. hem de ne kaynatırız ya ne güzel olur. hatta herkesi toplarız anlaşırız chnb ablanın dediği gibi.

nazlım gelsin de nasıl olursa olsun be tatlım. sonuçlar güzel çıkmış anladığım kadarıyla hadi gözü aydın.bende iyiyim canım kist çıktı bende de onunla başım dertte sorma((

öyle candaşım ya ben de umutsuz vaka gibiyim bu ay(( ilk bebeğin doğumu haziran sonu temmuz başı görünüyordu daha var ancak kist tedavisi falan derken o zamanı bile geçicez tatlım herhalde( inşallah canım gelsin o güzel günler.

chnb ablacım toplanırız tabi bütün kızlar çok güzel olur. bu arada o tuhaf bakanları boşver sen. soğukkanlı, mantıklı olman, herşeyde tedbiri elden bırakmaman, umudunu yitirmemeni öyle beğeniyorum ki. biliyorum ki allahım seni ödüllendiricek yeni bir bebişle. herşeyin en güzelini hakediyorsun.

nillde,ceza,Nazlım,hilal çok tesekkurler kızlar..olagan bı durum demek ki..
Chnb abla 3 hafta oldu.nereye kadar gıdecek kı,hala gelıyor.ya bı SIKINTI degildir dıye umuyorum açıkçası,temızlenıyor dıye.Asıl uzun sürmesınden degilde,yasadıgm bu tatsız olayın devamı oldugu ıcın içim ürperıyor gördükçe hersey yenıden aklıma düsüyor

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim çok haklısın daha çokkkk yeni kürtajın geçecek sen sağlam durmaya çalış her şey çok güzel olacak ama istersen bi doktora git için rahatlar kuzummm

canım benim çok haklısın daha çokkkk yeni kürtajın geçecek sen sağlam durmaya çalış her şey çok güzel olacak ama istersen bi doktora git için rahatlar kuzummm

bakalım,duruma göre öyle yaparım artık.bı tam anlamıyla temizlensem:S sen nasılsın nildecim?

canım çok geçmiş olsun.
adet düzensizliği 3 ay kadar devam ediyor canım.ben de 28 günde olurdum, benim de 32 güne çıkmıştı. 3 aydan sonra normale döndüm. 6. ayımda hamile kaldım çok şükür.
morfoloji bozukluğu demişsin, bizim %1di. ama yine tek neden odur demedik. kürtajdan hemen sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım ve bende de sorun çıktı az da olsa. eşini suçlama canım. veren Allah, alan da Allah. tekrar olur inşallah. sizin kaç morfoloji?keçiboynuzu kürü ve takviye vitaminker kullanmıştık eşime. 2 sefer de öyle hamile kaldım. %0la bile hamile kalıp bir kerede bebeğini kucağına alan arkadaşım var. o yüzden hiç kafana takma.
bazen doktorlar çok moral bozucu olabiliyor. bize de ne yapsanız olmaz diyen doktor çok oldu. tek çare tüp bebek dendi. eşim hatırladıkça sinirleniyor, gidicem o doktorların yüzüne çarpıcam diyor. birini kaybetsem de 2 kez hamile kaldım. ben de bu forumda okuduklarım sayesinde ebişeyler öğrendim ve uyguladım. çok şükür 24 haftaya geldik. Allah kucağıma aldığım günleri de gösterir inşallah.

canım seni çok iyi anlıyorum. benim 40 gün sürdü tam az az. kendimi nifaslı gibi kabul ettim, yani doğum yapmış gibi kabul ettim. zaten hamileliğimde böyle lekelenmeliydi. her kan gördüğümde acayip oluyordum ben de.

rahat etsin istiyrosan doktora git canım. ben gitmiştim, bana hormon düzenleyici çabuk adet olmamı sağlayıcı hap vermişti. adet olunca pıhtılardan daha çabuk kurtuluyosun çünkü. 2 adetten sonra da hap kullandım. öyle düzene girdim. hapların adını hatırlamıyorum ama doğum kontorl hapına benziyodu bi tanesi, ama değildi. amacı eski düzenine çabuk dönmeni sağlıyor. doktora gitmeni tavsiye ederim. pıhtı kalmış ben de küçük ondan oluyomuş.

Hatay'a gelin kızlar gezdireyim sizi:))

Amin cümlemizi canım... İyi olmana sevindim ağrıların azaldı yazmıştın...

Deniz Lalesi çok olmamış daha. Ama için rahat edecekse git tabi dr ye...

canim nasil iyi geldi mesajin biliyor musun

cok sukur hamilesin ne guzel insallah sag salim kucagina al bana da dua eder misin

bizim morfoloji en son yuzde 3tu varikoosel ileri derecedeydi ameliyat olduk sonra ameliyatin ikinci ayinda hamile kaldim ama kalp atimi alamadik doktor da morfoljidendir bekledigim oldu dedi (bana pihtilasma testi yapti temiz cikti .. normal zamanlarimda hic suclamiyorum canim ama bazen oluyor oyleee(

bizde tam tup bebek tedavisinden onceki ay hamile kaldigimi ogrendik...doktor zaten olmaz diyor hep tup bebek olurmus (

canım sana yazılan pıhtılaşma testlerini yazar mısın?genetik olarak ayrıntılı mı bakıldı yoksa normal pıhtılaşma zamanı falan mı bakıldı?ikincisiyse yetersiz canım. genetik olan heryerde yapılmıyor. ben fakülte hastanesinde yaptırmıştım.
canım biizm sayı da azdı, hız da. proxeed plus kullandık. omega3, e vitami, l-arginin falan kullandık. iki kez öyle hamile kaldım. tabi yumurtlama günlerini de bilmen lazım. siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyin olur canım. erkek infertilitesinde 2 milyondan 76 milyona topiği var. orayı oku. ayrıntılı bulabilirsin. bir çok arkadaş ya hamile ordan ya da çocuğu doğdu.
ben de yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar.
moral en önemlisi gerçekten, ben de orayı okuyup bizden daha kötü durumda olup hamile kalanları görünce umutlanmıştım.

molekuler genetik raporu yaziyor canim faktor V leiden mutasyonu protrombin 20210' MTHFR 677 'MTHFR 1298 mutasyonlari arastirilmistir yaziyor ..

sayi da ilk bakytirdigimizda yani bundan 8 ay once 7 milyondu hiz da yuzde 47 idi.. o zamandan sonra keciboynuzu tozuna basladik iki ay filan onu kullandik sonra bir aktara karisim hazirlattik adam bi de zinc hapi verdi sonra da ameliyat olup proxeed basladik sonra ikinci ayda hamile kalmistim ama malesef devami gelmedi ( oraya da bakiyorum canim ama benim esim ot yemiyor anca hap gibi hazirlayip verceksin bu yuzden de uzuluyorum mesela kirmizi et doktor yeme dedi ama zaten etten baska bir sey yemez sebze yemez filan off off

cok sagol canim yardimlarin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…