Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam güzel genetik bakılmış o zaman.
canım bak eşin bu ne içiyorsa ne yiyorsa bırakmasın. çünkü biliyosun 3 ay etki etme süresi var spermlere. sen de o zamana kadar düzene girersin ve tekrar başlarsınız çalışmalara. 1 adet bekle yeter. doktor 3 ay falan dediyse hiç dinleme. zaten kolay olmuyor. ben beklememiştim. 6 ayda ancak oldu iyi ki de beklememişim. keçiboynuzu kürü daha etkili, onu içmez mi ki?

insallah canim kuru duyunca yaptim bir gun icti bunun pekmezi tozu yokmu onu icerim dedi
gittik tozunu aldik onu icmeye baslamisti ama aktardan aldigimiza baslayinca onu birakti ' bi de yarim klomen ve endol baslati doktor onu kullaniyor bir de soyle bir dusuncesi var vucudum alismasin ayda bir hafta hic bir sey kullanmiyor ilaclari bile bu yanlis degil mi
bir sey de demiyorum hepten birakir diye yine de cok sukur halimize

hellom iyiyiz canim ya sen nasilsin? evet bilsin canim bugun gidiyorum teste insallah dualarinizi bekliyorum. ins seker cikmaz korkuyorum:18:

herkese iyi haftasonlari arkadaslar

nazlim testler iyi cikmis sevindim insallah gerisi gelir

beni soran olup gormediysem kusura bakmayin kizlar saat farkindan yetisemiyorum bazen.. bugun uzerimde baya bi agirlik vardi cok yagmur yagiyor buraya hava kasvetli canim sikiliyo..

lonelisnescim sen nasilsin? alisverise basladin mi?

opuyorum kizlar yarin hastaneden gelince yazicam. gerci bisi cikmaz yarindan, sonuclari pazartesi ogrenicem..

bu arada nildecim resimlerine baktim.. cok guzelsiniz Rabbim bir omur mutlulugunuzu daim etsin insallah.. o yigeninde nasil oyle yaa masallah nazar degmesin cok tatli

loneliness,chnb abla sizinde bayagı sürmüs..bekleyelim o zaman.gerekırse gıdecegım.bırde dr, 1 ay ıcınde adet olmamı beklıyordu:44:

günaydın arkadaşlar çarşamba günü kürtaj oldum ve kanamam çok olmadı ne zaman adet olurum. eskiden 25 günde olurdum. 1 ay sonra tatile giidecez o zamana kadar olup bitmesi mümkün mü kürtajdan sonra ilk adetim olacağı için adet kesici de kullanmak istemiyorum açıkcası. sizce ne yapmalıyım?

hello_kity,çok geçmıs olsun canım baban için.

Buraya SIK gelmek senin içın kolay olmayacaktır,haliyle:)senın düzen bambaskadır.pa$anıda öp benım için mınık avuçlarından bu saçlar dökülünce bı degisik oluyorlar dogru,ama 6.ayda süper yakısıkli olacak sen gör..Allahım esirgesin..

adet duzenımız nasıl olacak mechul.ama adet görmeme durumunda yıne ılacla olması saglanıyormus.cok gecmıs olsun sanada gozgu,bekleyıp takıp edecegz kendımızı cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
gozgu dr.um, kanama bıttıkten sonra 1 ay ıçınde adet ın beklendıgnı söylemıstı,olmazsa gıderım o durumda dr.a .sende durumunu hesap edıp,danısırsın olmazsa hekımıne

sezeenn,n'apıyorsun..görünmüyorsun.ıyısın umarım.ben halaa bıldıgn gıbıyım:)

loneliness,chnb abla sizinde bayagı sürmüs..bekleyelim o zaman.gerekırse gıdecegım.bırde dr, 1 ay ıcınde adet olmamı beklıyordu:44:

Canım erken doğumdan sonra o kadar sürdü 8 haftalık kürtajdan sonra bir hafta leke gibi olmuştu. Kanama şeklinde çok mu oluyor? Bir de ben kürtaj gününden 26 gün sonra adet olmuştum...

Kişiden kişiye değişebiliyor.Ben 26 gün sonra oldum...

Hellom geçmiş olsun nesi var babanın? Çınar çok yakışıklı delikanlı olacak inşallah...

canım bende 20 gün önce ikiz bebeklrimi kaybettim ikiz gördüğümde nasıl içimin acıdığını nasıl üzüldüğümü anlatamam..ama bu acıylada yaşanmıyor...hemen kendimi toparlamak istiyorum ve bu olay üzerine çok düşünmek istemiyorum..biliyorum düşündükçe kendime zarar vermekten başka bi işe yaramıyor..
O yüzden sabredip dua etmemiz lazım canım bir daha bunları yaşamamamız için bol bol dua etmemiz lazım...başka yolu yok..
sezeenn,n'apıyorsun..görünmüyorsun.ıyısın umarım.ben halaa bıldıgn gıbıyım:)

deniz lalesi iyiyim canım geçmişi okumaya çalışıyordum gözüm yoruldu artık okumaktan vazgeçtim:) canım bendede kanama devam ediyor daha doğrusu kanlı bir akıntı var normalmi ?
kızlar herkes iyidir umarım ne var ne yok...
nilde resimlerin nerde canım ben niye göremiyorum...
chnb abla maşallah artık prof olmaya adaysın... yaşanılan zorluklar insanı profda ediyor pilotta:)

kızlar ara ara okuldan okuyorum sizi ama cvp yazamıyorum hepinizi çok özledim vallahi günlük gidilen bir cafe gibi olmuş burası :) benim bugün akşam kontrolüm var pıtpıtlar için gideceğiz dilerim bu defa yüzüm güler bu defa allahım bana bağışlar gelince yazamayabilirim yarın yazarım artık geçmişe de şöyle bi göz atmam lazım kimler ne yapıyor aklımda değil uyku modundayım ve bulantılarım var.. iki gündür de misafirlerim vardı annnemler burda ve görümcemleri yemeğe aldık çaktırmadan yaşamak ne kadar zormuş şimdilik hepinzi öpüyorum görüşmek üzere..

kızlar kızlar yürağim sızlar:)) size ulaşamıyorum kaç gündür ben sağolayım gezmelerdeyim hep:)) bitmek tükenmek bilmeyen gezmeler kocam yakında kapıya koyacak dermişim hele bir koysun dünyayı dar ederim ona ben:)) yaa sabah sabah gevezeliğim üzerimde yinee dün arkadaşım sabah kahvaltıya çağırdı sonra bir arkadaşa bebek görmeye gittim daha sonra başka arkadaş davet etti oraya gittim akşam 6 oldu kızımı eve getiremiyorum gitmeyelim diye ağlıyor...neyse koştur koştur eve geldik çay yaptım kahvaltılık çıkardım eşim geldi oooo bugün özel birgünmü kahvaltılık yiyoruz falan diye dalga geçti hain...neyse ben size döneyim kendimden devam ederim...

nilde, canım sen beni bulamadın galiba ama ben seni buldum isteğimide kabul etmişsin teşekkürler...allah mutluluğunu daim etsin canım...bebişli devam ettirsin inşallah...

nurayım, yaa evet geçen gün yazmıştım sen görmedin ben anlamadım şimdi sen şeker testi yaptırmamışmıydın? niye tekrarlıyoruz? bu arada 50 lik glikozda genelde şeker yüksek çıkıyor o yüzden 100 lük yapılıyor oda normal çıkıyor bende olduğu gibi...korkma canım kan alınırkende koluna asla bakma etrafta yazı varsa oku onları ben öyle yapıyorum

deniz lalesi, bildin canım benim kızlarla geziniyorum akşama kadar yazın evde geçeceği için şimdiden başladık:)) kanaman devam ediyormuş sanırım ağrıların yoktur inşallah...herkezin değişik oluyor...sizinde bir an önce düzene girsede başlasanız çalışmalara ben çalışmalara kim başlarsa başlasın o kadar çok seviniyorumki yaşananları geride bırakıp yeni umutlara yelken açmak olarak düşünüyorum heyecan basıyor...ne olur hiç karamsarlığa kapılmayın geçmiş günleri geçmişte bırakın yeni bebeiş için size kolaylık olacaktır emin olun canım...senin oğlun vardı sezenin kızı karıştırmadım dimi nasıl oğlucuğun...işe başladınmı geçmişte yazdıysan kusura bakma okuyamadım geçmişi çok yazmışsınız:))

bugün hepinize yazacağım:))

hellom, canım arkadaşın gezmelerden gelemedi sende göremedin tabii:)) çınarım aşı olmuş canım benim yaa...bende aşı oldum kolum acıyor ve kaşınıyor( babanada geçmiş olsun canım...çınar yine erkek annesi benim kızımın saçları dökülünce görmeliydin herkez erkek sanıyordu:)) bencede yakışıklı olacak çınarımız paşamız...birgün dışarda yemeğe gitmiştik bir anne bir çocuk yan masamızda eşim kızıma dediki bak kardeşe erkek dimi dedi çocuğun annesine kadın biraz bozuldu kız dedi...kadında çocuğuna döndü bak abii dedi...eşimde yok bizimkide kız dedi... ayy ne gülmüçtüm yaa...bu arada kızım ve o çocukta saçlar kısa aynen erkek görüntüleri var...bana hep arkası erkek bunun derlerdi kızım erkeğe aşırı benziyordu yaa abime benzetirlerdi hep...gerçekten arkası yani kayıbım erkekti(

chnb, maşallah sana yaa vallahi bir tarafını çimdikle yoksa nazarım değecek gittikçe gençleşiyorsun yaş 35 de neymiş canım kızında sana benzerse yandınız canım:)) son fotonuza bayıldım...facedeki yani...senin az kaldı sanırım şafak kaç?

loneliness, oyyy nerde o lökositler gönder bana şunlarıda akıllarını alayım canım...nasılsın şimdi?çok akıntın varmı...benim akıntım aluyor ama diyelim 2-3 saat su içmedim amanın hemen ya hemen oluyor...bu yüzden pet şişemi yanımda taşıyorum...

sezen, canım sen çalışıyorsun galiba ne iş yapıyorsun? nasıl oldun senin bitmemiş kanaman suluysa azalıyordur diye düşündüm ben...kış kış kırmızılar kış kış diyelim çabuk gitsinler..

candaşım, canım benim inşallah şimdi iyisindir...gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum...bebişimiz nazlınında nazlısı çıktı...ovulasyonu takip ediyormusun mikroskobundan yani...yıllık izniniz varsa o günlere ayarlamaya çalışsan...canım benim yaa biliyorum sabır sabır diyoruz yinede sabrın sonu selamettir diyelim bebeşimiz duysun sesimizide anne ve babasını üzmesin artık...hep daha kötüsü vardır bunu düşünmek lazım başımıza bişey geldiğinde canım...halamın gelini var geçen bahsetmiştim rusyadan geldi 6 senelik evli hiç korunmadılar çocukları olmuyor...kadının ikinci evliliği ama ailemizden başka kimse bilmiyor kadının bir çocuğu var ama o yurt dışında...şimdi çevre bunu bilmediği için sürekli sorular soruyor nasıl bize hep soruyorlarya kız o kadar sıkılmışki sorulardan kimseye gitmiyor evden çıkmıyor...geçen kocasını ikna etmişti ben randevu aldım dra gidecektik randevu saati geldi halamın oğlu vazgeçmiş gıcık olduk bizde bişey diyemiyoruzki inan çevredekilerin baskısı soruları olmasa insan kendini daha rahat hissedecek huzurlu olacak sorular bitmiyorki neden insanlar bu kadar duyarsız çok kızıyorum...bak biliyorsun cinsiyetini öğrendiğimizde çevreden söylenenlerle moralim ne kadar bozuldu...yaa biz hamile kalmak için o kadar uğraşıyoruz millet allahın bize verdiği bu mucizenin cinsiyetini beğenmiyor yaa varmı böyle bişey allahım yine zıpladı sinirlerim...yaa sanane çocuk isterim istemem, kızım olur yada oğlum olur olmaz sanane yaa sen tebrikler dee geç...hamile değilsemde sorma benim hayatım çocuğum olacaksada senmi bakacaksın bir tane olsun yeter diyenler ağızlarına kilit gerekli bu tür insanların...hepimiz yaşadık senin yaşadıklrını inasnı öyle bir duruma sokuyorlarki suçluymuşsun gibi ama sen onlara inat güçlü dur canım benim...bu günlere gelmek kimsenin harcı değil imreniyorum sana ben bırak bebeği daha evliliğini yaşayamadın kimse dayanamazdı inan bana ben çok sabırlı bir insanım ama yok yani seni bunun için ayakta alkışlarım canım benim vee artık çoğu gitti azı kaldı birleşmenize her geçen gün bebeğinde size yaklaşmasıdır...bak ne günler yaşadık neler gördük dilekçeniz kabul edilmedi onu konuşuyorduk ama say üzerinden kaç ay geçti dimi:)) canımsın üzülme biz varız...

sinua, maşallah canım size...seninde az kaldı allahım sağlıkla kavuştursun...

hilal, cano ne oldu şimdi yaa ağrıların geçtimi ilaçmı kullanacaksın sonuç ne oldu canım inşallah iyisin?

lalecim canım benim sen kendini daha iyi bilirsin kafanda soru işaretleri varsa git doktora yada biraz daha bekle haber ver ama merak ederim tatlım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın?

lone canım benim yazdıklarını okudumda sende çok çekmişsin tatlım yaaa.bin şükür hamilesin ya sağlıkla alırsın kucağına bebeciğini bütün çektiklerin geride kalır kuzum

skyline canım benim çok geçmiş olsun hepimiz aynı dertten muzdaribiz be tatlım.seni çok iyi anlıyorum benimde beraber hamile kaldığım arkadaşım var face de resimlerini koyuyor bende ağlaya ağlaya gözüm şişiyor.canım bendede adet düzensizliği ve azalma var.kürtajdan sonra ilk adetim 33.günde olsu sonra sırayla 28,24 ve 30.günlerde oldu ve miktarda 1 yada 2 günlük azalma oldu.doktora soruyorum normal diyor.yani seni çok iyi anlıyorum kuzum.bende yapışıklık var diye çok korktum ama doktorum gayet güzel bir kürtajın oldu diyor.işte ne biliyim tatlım onlara güveniyoruz bence bizde çok hassas olduğumuz için sorun var gibi hissediyoruz.ama bencede bir şey yoktur.allaha emanetiz canım.

chnb canım nasılsın geliriz hatayada çok merak ediyorum oralarıda sende gelsene buraya yolun düşmüyormu

hellocum merhaba canım ben hepinize baktım canlarım çok tatlısınız bebiş nasıl sen nasılsın?öpüyorum çokkk

sezencim canım benim nasılsın tatlım face den bakıyorlar arkadaşlar mesaj at face adresini ekleşelim kuzum

minikler kuzum hadi allah işini rast getirsin dualarımız seninle gelince yaz merak ederiz.

nuraycım hadi kolay gelsin tatlım güzel haberlerle gel öpüyorummm. osenin güzelliğin tatlım amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun.evet maviş yiğenim çok kuzuuuu dimiiiii.adı doğa ablası halasının kuzusudur ooooo

günlükcüm canım benim çok teşekür ederim.kuzum nasılsın dikkat et kendine.

candaşımmmmm hilalimmmm nasılsın kuzularımmmm

nazlı,minicikumut datlum,ceza sizler nasılsınız

hepinizi çokkk öpüyorummmm

nazlım, nazom benim bende sahaları özledim bir bilsen :)) ateşli gecelerim yok size anlatsaydım imrendirseydim sizide şöyle bebeişleri sıralasaydınız keşke:)) şaka bir yanada geçen eşimin belini sürmek için banyoya gittim adama dokunmayada gelmiyor anacığım füze havalandı:)) ee haliyle dayanamam bende atlarım yelkenliye diye kaçıverdim hemen:)) neyse eşim çıktı dedim naptın eee sen kaçtın bende kendim hallettim dedi ayyy ben bir alındım kırıldım küstüm sen nasıl yaparsın falan adam barışmak için kırk dereden su getirdi:)) zavallı diyoki ağrı yapıyor yapmasa halletmezdim falan tamam tamam daha fazla konuşma dedim:)) işteyken arıyor napıyornuz falan bende hemen diyorumki yatak odasında seni bekliyorum napıyım yazık yaa diyoki bizde yemekteyiz:) tamam akşama görüşürüz deyip acele kapatıyor adamcağız...çevremde ki arkadaşlarım hep isteksiz olduklarından yakınıyorlar kimseye size anlattıklarımı anlatmıyorum bende çok üşeniyorum sıkılıyorum falan diye bahsediyorum:)) senin sınavlar varmış başarılar şimdiden canım...eşinin test sonuçlarıda iyi çok sevindim...herşeyin hayırlısı olsun canım inşallah...

ceza, annenlere gitmişsin canım hayırlı yolculuklar...

minikler, bugün heyecanlıyız yani ben kötü bişey olacağını hiçççç düşünmüyorum allahım o güzelliği yaşatsın canım sana...hepiniz bunu hakediyorsunuz ve inşallah sen ve datluum ayağınızı sürüyerek getireceksiniz onlarıda bizlere doğru...

datluum, karmaşalık olmuş sanırım tam üzülmek üzereydimki mutlu haberi yazmışsın çok çok sevindim canım bence hemen git kendine tayin ettiğin drunada ilaç süreci başlıyorya tez elden olsun canım bu defa sağlıkla gelsin bebeşimiz daim oldun gelişi ccanım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…