- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.001
tamam güzel genetik bakılmış o zaman.molekuler genetik raporu yaziyor canim faktor V leiden mutasyonu protrombin 20210' MTHFR 677 'MTHFR 1298 mutasyonlari arastirilmistir yaziyor ..
sayi da ilk bakytirdigimizda yani bundan 8 ay once 7 milyondu hiz da yuzde 47 idi.. o zamandan sonra keciboynuzu tozuna basladik iki ay filan onu kullandik sonra bir aktara karisim hazirlattik adam bi de zinc hapi verdi sonra da ameliyat olup proxeed basladik sonra ikinci ayda hamile kalmistim ama malesef devami gelmedi( oraya da bakiyorum canim ama benim esim ot yemiyor anca hap gibi hazirlayip verceksin bu yuzden de uzuluyorum mesela kirmizi et doktor yeme dedi ama zaten etten baska bir sey yemez sebze yemez filan off off
cok sagol canim yardimlarin icin
tamam güzel genetik bakılmış o zaman.
canım bak eşin bu ne içiyorsa ne yiyorsa bırakmasın. çünkü biliyosun 3 ay etki etme süresi var spermlere. sen de o zamana kadar düzene girersin ve tekrar başlarsınız çalışmalara. 1 adet bekle yeter. doktor 3 ay falan dediyse hiç dinleme. zaten kolay olmuyor. ben beklememiştim. 6 ayda ancak oldu iyi ki de beklememişim. keçiboynuzu kürü daha etkili, onu içmez mi ki?
selam kızlar.nasılsınız. ,
hilalcim seni sormalı, giremedim kaç gündür. Babam rahatsız gelemiyor o gelemeyince kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Keyifler aynı bildiğin gibi sen naptın aklım sizde ama giremiyorum işte kusuruma bakmayın
Chnb, 400 adet (Okundu)
Lonelines, 400 adet
Candaş, 400 adet (Okundu)
Denizlalesi, 400 adet (Okundu)
Nilde, 400 adet
Renkiatlas, 300 adet
Nuray, 300 adet
Hellokıtty, 100 adet
hilal 300 adet
datlumm 400 adet
ben 130 okuyabildim Allah kabul etsin. Ceza için okudum duasını ona göre yaptım haberiniz olsun. Bu arada ben bu dua olayı hiç takip edemiyoum kimin için ne okunuyor bilmiyorum sayı olarak en az benimki gönül isterki daha çok okuyayım. Dua olaylarını haber verirseniz okurum hep, ayırım yapmadan herkes için okumak isterim çünkü.
maaşallah kızlar gündüz iyi kaynatıyosunuz:)) oku oku bitmiyo valla
candaşım sağol canım 2 gün kalmış senden çok güzel haberler duyacağımıza inanıyorum ben dualarım seninle.bebek gelecek hem babasını da senin yanına getirecek inşallah kardeşinin işide hayırlı olsun.
chnb ablacım ben nerdeyse 3 ay önce buraya yazmıştım.28 aralıkta kürtaj oldum 1 ay korundum.2. denemede hamile olduğumu öğrendim.hatta bu ay ilaç kullandığım için umudum bile yoktu hayırlısı değilse olmasın diye de dua ettim rabbim böyle olmasını hayırlı kılmış inşallah sonuna kadar da böyle devam eder.inşallah rabbim isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
nilde kızlar da söylemiş ya maşallah çok pozitifsin.süper bi enerjin var gerçekten.iyi dileklerin içinde teşekkürler canım dualarımdasınız hep.
sezen deniz sizler nasılsınız değişimler olmuş saçlar boyatılıyomuş benimde bi değişime ihtiyacım var gerçekten kezban gibi oldum saçlarım çok uzun
nazlım bende arkadaşın gözlerinden öptüm zaten:) canım sınavların varmış inşallah güzel geçer ardından bebiş sınavınıda başarıyla verirsiniz inşallah.
nuray, günlük gezmelerde:)nuray sen nasılsın.günlük özlettin canım.
hilal ağrıların azalmış şükür doktor da korunma vermemiş rabbime emanet bu ay dileklerin gerçek olsun inşallah.
minikler yarın kontrolün vardı sanırım güzel haberlerle gel inşallah.
hello, paşa aşı olmuş anneside de kıyamamış uyuyamamış.öp kokla o meleği benim için.büyüse ısıra ısıra severdim onu çok mu kötüyüm ne ama şimdi kıyılmaz o meleğe.
belki sizin oralarda açmıştır ama ben bugün ilk kez çiçek açan bi ağaç gördüm ohh dedim sonunda gerçekten bahar geldi özletti kendini..
canım değerlerin yükselmiş geçen akşam bakmıştım gördüm çok sevindim dr ne zaman gitmeyi düşünüyorsun. Aşı oldu teyzesi birde bir huysuz üzerine afiyet, saçlarıda döküldü pek çirkin bişi oldugel sev teyzesi. Kıyılmıyor gerçekten mevlam topkteki ve isteyen herkese evlat evlatlar nasip etsin.
kızlar merhaba
bugün yine çok kötüyüm
yakın bir arkadaşımla aynı anda hamıle kaldıgımızı ogrenmıstık tabı sımdı onun 4.ayı bitti(
bunları düşünmemem gerektiğini biliyorum ama yine de aglıyorum aglıyorumm
bu durum ne zaman azalacak(
gecen umutsuz ev kadınları dizisine bakarken ikizler var ya orda onları görünce eşim ağlamaya basladı bizim de ikizlerim olacaktı diye sonra benim etkilendiğimi farkedince hemen kesti(
hiç beklemediğim tedavi planladıgım bir ayda gelmişti bebeklerim ama beni bıraktılar kalpleri atmadı(bu acı geçiyor mu onu bilmek istiyorum..
zaten kürtajdan sonra düzenim de bozuldu gitti 37. gün adet olmuştum kürtajdan sonra şimdi de adetim o civarda geldii eskiden 30. günde olurdu sürekli aklımda acaba azalma var mı , eskıden daha cok mu kanamam vardı sanki yapışıklık mı var acaba sorularıyla bunaltıyorum kendimi.. tabi bir de 2,5 cmlik çikolata kistimin büyümüş olma ihtimali((
bi el atın bana dalütfenn
hamile arkadaşlarım neler yaptınız bunları siz de yaşadınız mı
selam geçmiş olsun çok üzüldüm, hkayayi tam olarak bilmiyorum ama benim şöyle olmuştu kürtajdan sonra regl olamadım farlutral kullanarak 65.günde regl oldum sonrasında hep şaştı yapışkanlık var sanıyordum topikleri okuya okuya bir hal oldum, dr gittim ki dr iyi bir dr dur. Rahim usg ile bakıldığında düz çizgi görülüyorsa yapışkanlık yoktur ayrıca regl olmama olmazsa olmaz belirtisidir, ağrı oluyormuş insanlar oturamıyormuş, miktar olarak azalma olabilir dedi. Benim kahverengi balçık gibi renkte oluyordu. sanırım 4. kez regl olma olayımda ilaçsız oldum lekelenmeyse 34. 35. 37. günlerde oluyordum. Gönlünü ferah tut. Yalnız benim kürtaj olan herkese önerim mutlaka kontrol için dr gidilmeli, senin kist durumun nasıl etkiler bilemiyorum. Rahim duvarın kalınlaşması geç olabilir benim rahim kendini zor toparlamıştı.
beni soran herkesi çok öpüyorum, günlüğü göremedim, nuraycım yarın test yaptıracak yani bugün :)))) bol şanslar diliyorum. Takip edilmesi gereken fakat atladığım bir durum yoktur umarım. affınıza sığınırım.
birde candaşım yazını okudum gözlerim doldu, zor süreçten geçiyorsun her babayiğidin harcı değil millet 4 5 ay deniyor da psikolojisi bozuluyor dile kolay 16 ay. bir daha olamaycak mı korkusu seni ele geçirmeden gerekeni yapacağını düşünüyorum. Bu zamanda en çok senin canın yanıyor elbet etrafımızdakiler bizimle paylaşıyor ama wc gidip o kırmızı lekeyi görünce allak bullak olup yine toparlanıp o gücü bulup yoluna devam eden sensin o yüzden kendinden başkasında medet yok. Çok güçlüsün . İnsanlar sendeki gücü görüp salak salak konuşurlar boşvermeye bak. eşinin burada olmaması ailenin yanında olman zor olan süreçleri dahada zorlayacak FAKAT SEN BEBEK İSTİYORSUN o yüzden artık bir su yoluna girmeli ciddi. Canını daha fazla yakma derim. (bekara karı boşaması kolay yada benim bir çocuğum oldu konuşması kolay diye düşünmeyeceğini biliyorum yinede seni üzdüysem özür dülerim, )
herkese iyi hafta sonları dilerim , girdikçe yazarım ayy unutuyordum nildeee memnun oldum henüz fotolarına bakamadım :))) birazdan bakmayı planlıyorum.
iyi geceler.
günaydın arkadaşlar çarşamba günü kürtaj oldum ve kanamam çok olmadı ne zaman adet olurum. eskiden 25 günde olurdum. 1 ay sonra tatile giidecez o zamana kadar olup bitmesi mümkün mü kürtajdan sonra ilk adetim olacağı için adet kesici de kullanmak istemiyorum açıkcası. sizce ne yapmalıyım?
loneliness,chnb abla sizinde bayagı sürmüs..bekleyelim o zaman.gerekırse gıdecegım.bırde dr, 1 ay ıcınde adet olmamı beklıyordu:44:
günaydın arkadaşlar çarşamba günü kürtaj oldum ve kanamam çok olmadı ne zaman adet olurum. eskiden 25 günde olurdum. 1 ay sonra tatile giidecez o zamana kadar olup bitmesi mümkün mü kürtajdan sonra ilk adetim olacağı için adet kesici de kullanmak istemiyorum açıkcası. sizce ne yapmalıyım?
canım bende 20 gün önce ikiz bebeklrimi kaybettim ikiz gördüğümde nasıl içimin acıdığını nasıl üzüldüğümü anlatamam..ama bu acıylada yaşanmıyor...hemen kendimi toparlamak istiyorum ve bu olay üzerine çok düşünmek istemiyorum..biliyorum düşündükçe kendime zarar vermekten başka bi işe yaramıyor..kızlar merhaba
bugün yine çok kötüyüm
yakın bir arkadaşımla aynı anda hamıle kaldıgımızı ogrenmıstık tabı sımdı onun 4.ayı bitti(
bunları düşünmemem gerektiğini biliyorum ama yine de aglıyorum aglıyorumm
bu durum ne zaman azalacak(
gecen umutsuz ev kadınları dizisine bakarken ikizler var ya orda onları görünce eşim ağlamaya basladı bizim de ikizlerim olacaktı diye sonra benim etkilendiğimi farkedince hemen kesti(
hiç beklemediğim tedavi planladıgım bir ayda gelmişti bebeklerim ama beni bıraktılar kalpleri atmadı(bu acı geçiyor mu onu bilmek istiyorum..
zaten kürtajdan sonra düzenim de bozuldu gitti 37. gün adet olmuştum kürtajdan sonra şimdi de adetim o civarda geldii eskiden 30. günde olurdu sürekli aklımda acaba azalma var mı , eskıden daha cok mu kanamam vardı sanki yapışıklık mı var acaba sorularıyla bunaltıyorum kendimi.. tabi bir de 2,5 cmlik çikolata kistimin büyümüş olma ihtimali((
bi el atın bana dalütfenn
hamile arkadaşlarım neler yaptınız bunları siz de yaşadınız mı
sezeenn,n'apıyorsun..görünmüyorsun.ıyısın umarım.ben halaa bıldıgn gıbıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?