Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar merhaba gebelik kesem bozulduğu için 4 gün önce kürtaj oldum. henüz bebişim yerleşemeden kese bozulmustu şu an kasık ve belimde agrılar başladı sizlerdede böyle olmuşmuydu ???

Canım öncelikle geçmiş olsun.Rabbim yendien sağlığıyla yeni melek göndersin bekletmeden.Zor bi dönem olcak ama hep beraber atlatacağız inş....

Benim bel ağrım felaket olmuştu yaklaşık 15 gün çok ciddi ağrılar yaşadım.Kasık ağrısını hatırlamıyorum ama bel ağrım 2 ay az azda olsa sürdü.Yeni yolunda uğrun seninle olsun....

aminnnnnnnn çok tşk ederim ilk gebeliğimdi çevremdede daha önce kimse yaşamadıgı için ne olacak neler yapmalıyım hiç bilemiyorum acayip agrım wardı sabah aglayarak uyandım doktorumu aradım adet olucaksın ondandır dedi agrı kesici içmemde bi sakınca olmadıgını söyledi içtim agrı ciddi derecede azalsada az da olsa devam ediyor... kasıklarımda ateş wardı doktor olmaması gerek dedi vucudunda warmı dedi olmadıgını söyledim söylediklerinin tıbbi bi rhatsızlık belirtisi degil dedi eşimede baktırdım oda kasıklarında ateşin yok dedi gelip gidiyor galiba bende tam anlayamadım materyal aletlerle oldum kürtajı şimdilerde vakumla alınıyormus ama ben çatala yatacagım zaman materyal aletleri gördüm hemen yanımda artık nasıl bi işlem uygulandı bilemiyorum artık sormayıda unuttum (( inş kötü birşey yoktur cok korkuyorum :26:

Son düzenleme:

ay hadi inşallah...........umarım salı günü görürsün keseyi.çok su iç:) ankaradan ne kadar çok arkadaş varmış..hello kity aydın a gelirsen bizde buluşalım:)

inşallah canım...bakalım 1 hafta daha yapacağım ovulasyon testini nasip 3 olur 4 olur...sağlıklı sıhhatli olsunda..

çok sevindim canım senin adına...inşallah hep böyle devam eder..bulantıların nasıl?

canım benim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım inşallah çok ıyı devam eder...

arkadaslar merhaba gebelik kesem bozulduğu için 4 gün önce kürtaj oldum. henüz bebişim yerleşemeden kese bozulmustu şu an kasık ve belimde agrılar başladı sizlerdede böyle olmuşmuydu ???

geçmiş olsun canım..üzme canını umarım. ikinci bebeğin sağlıklı olur ve bırakmaz annesi..benim herhangi bir ağrım olmamıştı..zaten belirtiler kişiye göre değişiyor..eğer ağrılar aşırı ise mutlaka doktoruna görün derim..

korkma canım ama başka bir doktora görün mutlaka telefonda ne kadar sağlıklı olur bilemem.benim kanamam kesilmedi yaklaşık60 gün sürdü normal bir sorun yok demesine rağmen gittim birkaç kere ultrasyona girdim..

çok sevindim canım senin adına...inşallah hep böyle devam eder..bulantıların nasıl?

Sağol Tatlım,inşallah. Bulantılar daha iyi gibi. Yeme düzenim oluştu, artık dokunmuyor mideme yediklerim. Bir de 3 ay sonra çikolata yiyebiliyorum artık çok gerekli ya

canım benim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım inşallah çok ıyı devam eder...

İnşallah Canım. Sizler de göreceksiniz ki hamile kalmakla bitmiyor sıkıntı. Keseydi, kalp atışıydı, testti derken insan gerim gerim geriliyor. Doğduktan sonra da bitmiyor ya, neyse artık. Yaşadıkça keyifli taraflarını da görürüz

Canım bende çatalla oldum ve sanırım bende tıbbi aletlerle oldum.Benim ilk 3 gecem çok ağrılıydı birde 7. gece yatakta ağladım ağrımdan.Normal gibi geldi bana, kasıklarındaki ateşte sana öyle geliyodur eşin hissetmediğine göre, ateşimiz düşüyo çıkıyo o dönemde.Ağrı kesiciyi ve antibiyotiği bana dr 1 hafta mutlaka kullan dedi.Yoktur yoktur sen merak etme, zaten kontrole gittiğinde dr içini rahatlatacak.İlk olduğundan bilmiyosun benimde çevremde kimsede olmamıştı hep beraber benle öğrendik.Gönlünü güzel tut kötüye yorma, geçecek hepsi ....
Canım ne demek, Allah sesimizi duysunda sağlıklı göndersin hepimize.Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması 3-4 farketmez..
İlişki içinde gerçekten gün aşırı olması görev gibi geliyo ve istek azalıyo, bu da sanırım gebeliğide etkiliyor.Bende kafama göre takılcam artık.... Hadi bakalım inş daha koyu çıkar çizgi.Çıkmazsada belki yinede tutunur bence siz yinede ders çalışın :)) mucizeler allahtan :)

Eşime sinirim geçti, hassas noktamdan vurmuştu ama hallettik..Tabiki yine hemen yumuşadım attığım tuttuğumla kaldım :) onun dışında da iyiyim, haftaya izin alıp eşimin yanına gitcem.Haftasonuda o geliyo, bu ay ihtimal varsA en yükseği bu ay.Ama tabi 4 haziranda belli olur :)

Ya ovulasyonu yapmadım ama sanırım yumurtlamaya yavaş yavaş başlıyorum gibi, belim felaket ağrıyo, kasıklarımda öyle.Yumurtlama dönemi böyle olduğunu farkettim.Bide akıntı varki bende olmaz pek.. bu dönemde oluyor...

inşallah canım...bakalım 1 hafta daha yapacağım ovulasyon testini nasip 3 olur 4 olur...sağlıklı sıhhatli olsunda..
Amin canım inş sağlıklı olsun sırası farketmez ama çokta bekletmesinler :))

çikolata önemli tabii gelişmesinde:)iyi olmana bulantılarının azalmasına sevindim çünkü en başta beddua eder gibi dualar etmiştik hatırlıyor musun..inşallah midesi bulanır diye

Bugün doğum izninden dönen arkadaşımın yorumu ; Çok güzel bi duygu, evet dünyada tadabileceğin en güzel duyguları tadıyosun.Aama sorumluluğu ve sonrası o kadar farklı ki dünyanı sadece o dolduruyor.Kaybetme korkusu hat safhada, düşünmek bile çıldırtıyor.Anne olmadan önce böyle olacağını bilseydm anne olmaktan korkardım .....

Önceside sonrasıda varlığıda yokluğuda zor demekki.Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın, hayırsız etmesinde gerisi halledilir bi şekilde inş.....

benim yaklaşık 1 haftadır sabahları yumurtalıklarım ara ara ağrıyor ama bugün sabah daha kötüydü ayrıca kasıklarımda sancı vardı..üşüttüm mü acaba yoksa kist flan mı oluştu..psikopat oldum yaaaa

yumurtlama döneminden kaynaklanabilir mi acaba ?

çok tşk ediyorum destegin için inş güzel haberler alıp burda sizlerle paylasırım

merhaba hanımlar,

cibelcim bilgisayar bozuldu bu ay ovulasyon testi yapmadım ben cibelim sende nevar ne yok

hemşire33 ben iyiyim seni sormalı, bu ay çalışma yapmadım kafama göre free style çalıştım :))) umudum yok, 3 kilo verdim :) çok mutluyum , 23 nisanda regl olmuştum haziranda belki çalışma yaparım :) sen anlat

destina nerelerde ? iyi mi

candaşım sen şimdi eşinin yanına gidicen tam teşkilat değil mi?

hamile olan arkadaş iyi mi

pren, pasifflora ???

senem ve nar taneside iyidir umarım ikili testlerin sonucu çıktı mı kendinize dikkat edin.

ben ara sıra girebiliyorum, bilgisayarım bozuktur :) bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…