chnb abla sımdı kanama seklınde.yeniden parça dökülmeye basladi.beklıyeyım,SIKINTIM yok.sen nasılsın,rahatın nasıl?
Sezen 1hafta öncesınde kanlı akıntı halındeydı bende de.garıptı ama dımı.normal sanırım bunlar.
Dısarı cıkıp,gezip alısverıs yapayım dedım kafam dagılsın dıye.hoss bu kafayla da odaklanamıyorum,o isi de kıvıramadım zaten heveste kalmadı.dün de,bugün de bı kaç arkadasla karsılastım.ikisi karnıma dokundu,bebıs nasıl derken;karsılıklı yüzümüz düstü.bı çogunun haberı yok henuz.kımle lafı olacak olsa,gözlerımden akıyor.sogukkanlı durayım dıyorum,bunu tel.de yapabılıyorum sadece.kımselere karısasım,konusasım gelmıyor.bende ya$ta kalmadı,uyku da.. Falan filan iste.farkındayım yazdıklarımın,dönüp dolasıp aynı yere gelıyorum.. Bi geliyor,bi gidiyor
nilde cnm ekleyen sensin sanırım valla şöyle bir kaç gün takip edip forumu öyle anlayabileceğim buara ot gibi yaşıyorum.. en fazla takipçi sensin onu anlayabildim :)bizim burda bi listemiz vardı en azından batların yazılı olduğu bi liste düzenlersek hangi gün kimden sürpriz bekleyeceğimizi bilsek çok hoş olacak benim gibi arada girenlerin takibi kolay olacak bunu sana yazıyorum dedimya en iyi takipçi seni gördüm
hilal cnm ağrıların devam etmiş inşallah şimdi daha iyisindir bi ara fecede gördüm seni ama annemlere resim gösteriyordum sonrada çıktım aklım sende kaldı tabi aklınakötü şeyler getirip çekme cnm umut dolu bakalım herşey güzel olsun
chnb ablacım inşallah yerleşme lekelenmesidir iki kez yumurtlama bana biraz daha uzak bi ihtimal geldi ovulasyon testinde erken çıktığını loneliness söylemişti bana ve bende adetime iki gün kala çok belirgindi o zaman seninde hafif çıkması normal olmazmı bakalım hayırlısı olsun büyük gün salıymış
nuraycım şeker testi ile ilgili bi sıkıntı oluşmuş inşallah bu defa içini rahatlatacak bi sonuç çıkar
canım bende 20 gün önce ikiz bebeklrimi kaybettim ikiz gördüğümde nasıl içimin acıdığını nasıl üzüldüğümü anlatamam..ama bu acıylada yaşanmıyor...hemen kendimi toparlamak istiyorum ve bu olay üzerine çok düşünmek istemiyorum..biliyorum düşündükçe kendime zarar vermekten başka bi işe yaramıyor..
O yüzden sabredip dua etmemiz lazım canım bir daha bunları yaşamamamız için bol bol dua etmemiz lazım...başka yolu yok..
deniz lalesi iyiyim canım geçmişi okumaya çalışıyordum gözüm yoruldu artık okumaktan vazgeçtim:) canım bendede kanama devam ediyor daha doğrusu kanlı bir akıntı var normalmi ?
kızlar herkes iyidir umarım ne var ne yok...
nilde resimlerin nerde canım ben niye göremiyorum...
chnb abla maşallah artık prof olmaya adaysın...yaşanılan zorluklar insanı profda ediyor pilotta:)
bugün hepinize yazacağım:))
hellom, canım arkadaşın gezmelerden gelemedi sende göremedin tabii:)) çınarım aşı olmuş canım benim yaa...bende aşı oldum kolum acıyor ve kaşınıyor( babanada geçmiş olsun canım...çınar yine erkek annesi benim kızımın saçları dökülünce görmeliydin herkez erkek sanıyordu:)) bencede yakışıklı olacak çınarımız paşamız...birgün dışarda yemeğe gitmiştik bir anne bir çocuk yan masamızda eşim kızıma dediki bak kardeşe erkek dimi dedi çocuğun annesine kadın biraz bozuldu kız dedi...kadında çocuğuna döndü bak abii dedi...eşimde yok bizimkide kız dedi... ayy ne gülmüçtüm yaa...bu arada kızım ve o çocukta saçlar kısa aynen erkek görüntüleri var...bana hep arkası erkek bunun derlerdi kızım erkeğe aşırı benziyordu yaa abime benzetirlerdi hep...gerçekten arkası yani kayıbım erkekti (
chnb, maşallah sana yaa vallahi bir tarafını çimdikle yoksa nazarım değecek gittikçe gençleşiyorsun yaş 35 de neymiş canım kızında sana benzerse yandınız canım:)) son fotonuza bayıldım...facedeki yani...senin az kaldı sanırım şafak kaç?
loneliness, oyyy nerde o lökositler gönder bana şunlarıda akıllarını alayım canım...nasılsın şimdi?çok akıntın varmı...benim akıntım aluyor ama diyelim 2-3 saat su içmedim amanın hemen ya hemen oluyor...bu yüzden pet şişemi yanımda taşıyorum...
sezen, canım sen çalışıyorsun galiba ne iş yapıyorsun? nasıl oldun senin bitmemiş kanaman suluysa azalıyordur diye düşündüm ben...kış kış kırmızılar kış kış diyelim çabuk gitsinler..
lalecim canım benim sen kendini daha iyi bilirsin kafanda soru işaretleri varsa git doktora yada biraz daha bekle haber ver ama merak ederim tatlım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın?
lone canım benim yazdıklarını okudumda sende çok çekmişsin tatlım yaaa.bin şükür hamilesin ya sağlıkla alırsın kucağına bebeciğini bütün çektiklerin geride kalır kuzum
skyline canım benim çok geçmiş olsun hepimiz aynı dertten muzdaribiz be tatlım.seni çok iyi anlıyorum benimde beraber hamile kaldığım arkadaşım var face de resimlerini koyuyor bende ağlaya ağlaya gözüm şişiyor.canım bendede adet düzensizliği ve azalma var.kürtajdan sonra ilk adetim 33.günde olsu sonra sırayla 28,24 ve 30.günlerde oldu ve miktarda 1 yada 2 günlük azalma oldu.doktora soruyorum normal diyor.yani seni çok iyi anlıyorum kuzum.bende yapışıklık var diye çok korktum ama doktorum gayet güzel bir kürtajın oldu diyor.işte ne biliyim tatlım onlara güveniyoruz bence bizde çok hassas olduğumuz için sorun var gibi hissediyoruz.ama bencede bir şey yoktur.allaha emanetiz canım.
chnb canım nasılsın geliriz hatayada çok merak ediyorum oralarıda sende gelsene buraya yolun düşmüyormu
hellocum merhaba canım ben hepinize baktım canlarım çok tatlısınız bebiş nasıl sen nasılsın?öpüyorum çokkk
sezencim canım benim nasılsın tatlım face den bakıyorlar arkadaşlar mesaj at face adresini ekleşelim kuzum
minikler kuzum hadi allah işini rast getirsin dualarımız seninle gelince yaz merak ederiz.
nuraycım hadi kolay gelsin tatlım güzel haberlerle gel öpüyorummm. osenin güzelliğin tatlım amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun.evet maviş yiğenim çok kuzuuuu dimiiiii.adı doğa ablası halasının kuzusudur ooooo
günlükcüm canım benim çok teşekür ederim.kuzum nasılsın dikkat et kendine.
candaşımmmmm hilalimmmm nasılsın kuzularımmmm
nazlı,minicikumut datlum,ceza sizler nasılsınız
hepinizi çokkk öpüyorummmm
nilde cnm ekleyen sensin sanırım valla şöyle bir kaç gün takip edip forumu öyle anlayabileceğim buara ot gibi yaşıyorum.. en fazla takipçi sensin onu anlayabildim :)bizim burda bi listemiz vardı en azından batların yazılı olduğu bi liste düzenlersek hangi gün kimden sürpriz bekleyeceğimizi bilsek çok hoş olacak benim gibi arada girenlerin takibi kolay olacak bunu sana yazıyorum dedimya en iyi takipçi seni gördüm
hilal cnm ağrıların devam etmiş inşallah şimdi daha iyisindir bi ara fecede gördüm seni ama annemlere resim gösteriyordum sonrada çıktım aklım sende kaldı tabi aklınakötü şeyler getirip çekme cnm umut dolu bakalım herşey güzel olsun
chnb ablacım inşallah yerleşme lekelenmesidir iki kez yumurtlama bana biraz daha uzak bi ihtimal geldi ovulasyon testinde erken çıktığını loneliness söylemişti bana ve bende adetime iki gün kala çok belirgindi o zaman seninde hafif çıkması normal olmazmı bakalım hayırlısı olsun büyük gün salıymış
nuraycım şeker testi ile ilgili bi sıkıntı oluşmuş inşallah bu defa içini rahatlatacak bi sonuç çıkar
selam kızlar.herkese iyi hafta sonları. nasılsınız.
hellom tatlım ben iyiyim çok şükür. babana geçmiş olsun, önemli bir durum yoktur inşallah. çınarımızın saçları gitmiş. o her haliyle yakışıklı kuzum benim.
nuraycım güzel haberlerle gel inşallah:))
miniklerim güzelim merak ettirdin yav. uzun yazamasan da arada bi slm ver oldu mu? randevu ertelenmiş sanırım. eşe çatılıyormuş olsun be tatlım çeksin birazcık bişey olmaz, nazın olacak tabi.güzel haberlerle, bebişimizin pıtpıtlarıyla dön inşallah.
günlük ateşli hatunum. senin gibi olamıyorum ben ya:))) çok şükür ağrılarım geçti canım. ilk doktorum korunma demişti. 2.doktor korun dedi ama ilaç falan vermedi diye ben de korunmuyorum banane:)))adette görecekmiş beni. zaten bu ay beklentim yok. adet olunca giderim artık(
nildem tatlım iyiyim sağol sen nasılsın. ağlamaktan bahsetmişsin kıyamam sana. bu günler geçecek inşallah. ağlaya ağlaya geçecek belki ama sonunda güleceğiz inşallah. çok öpüyorum seni.
chnb abla sımdı kanama seklınde.yeniden parça dökülmeye basladi.beklıyeyım,SIKINTIM yok.sen nasılsın,rahatın nasıl?
Sezen 1hafta öncesınde kanlı akıntı halındeydı bende de.garıptı ama dımı.normal sanırım bunlar.
Dısarı cıkıp,gezip alısverıs yapayım dedım kafam dagılsın dıye.hoss bu kafayla da odaklanamıyorum,o isi de kıvıramadım zaten heveste kalmadı.dün de,bugün de bı kaç arkadasla karsılastım.ikisi karnıma dokundu,bebıs nasıl derken;karsılıklı yüzümüz düstü.bı çogunun haberı yok henuz.kımle lafı olacak olsa,gözlerımden akıyor.sogukkanlı durayım dıyorum,bunu tel.de yapabılıyorum sadece.kımselere karısasım,konusasım gelmıyor.bende ya$ta kalmadı,uyku da.. Falan filan iste.farkındayım yazdıklarımın,dönüp dolasıp aynı yere gelıyorum.. Bi geliyor,bi gidiyor
Canım Ankaraya önceden gittim ama şu ana oraya gitmem için bahane bulmam lazım...
Siz gelin gezdiririm sizi ben...
Sen de canını sıkma. Korunmayı bırakmıştın değil mi?
hello_kity,çok geçmıs olsun canım baban için.
Buraya SIK gelmek senin içın kolay olmayacaktır,haliyle:)senın düzen bambaskadır.pa$anıda öp benım için mınık avuçlarındanbu saçlar dökülünce bı degisik oluyorlar dogru,ama 6.ayda süper yakısıkli olacak sen gör.. Allahım esirgesin..
Kişiden kişiye değişebiliyor.Ben 26 gün sonra oldum...
Hellom geçmiş olsun nesi var babanın? Çınar çok yakışıklı delikanlı olacak inşallah...
bugün hepinize yazacağım:))
hellom, canım arkadaşın gezmelerden gelemedi sende göremedin tabii:)) çınarım aşı olmuş canım benim yaa...bende aşı oldum kolum acıyor ve kaşınıyor( babanada geçmiş olsun canım...çınar yine erkek annesi benim kızımın saçları dökülünce görmeliydin herkez erkek sanıyordu:)) bencede yakışıklı olacak çınarımız paşamız...birgün dışarda yemeğe gitmiştik bir anne bir çocuk yan masamızda eşim kızıma dediki bak kardeşe erkek dimi dedi çocuğun annesine kadın biraz bozuldu kız dedi...kadında çocuğuna döndü bak abii dedi...eşimde yok bizimkide kız dedi... ayy ne gülmüçtüm yaa...bu arada kızım ve o çocukta saçlar kısa aynen erkek görüntüleri var...bana hep arkası erkek bunun derlerdi kızım erkeğe aşırı benziyordu yaa abime benzetirlerdi hep...gerçekten arkası yani kayıbım erkekti (
chnb, maşallah sana yaa vallahi bir tarafını çimdikle yoksa nazarım değecek gittikçe gençleşiyorsun yaş 35 de neymiş canım kızında sana benzerse yandınız canım:)) son fotonuza bayıldım...facedeki yani...senin az kaldı sanırım şafak kaç?
loneliness, oyyy nerde o lökositler gönder bana şunlarıda akıllarını alayım canım...nasılsın şimdi?çok akıntın varmı...benim akıntım aluyor ama diyelim 2-3 saat su içmedim amanın hemen ya hemen oluyor...bu yüzden pet şişemi yanımda taşıyorum...
sezen, canım sen çalışıyorsun galiba ne iş yapıyorsun? nasıl oldun senin bitmemiş kanaman suluysa azalıyordur diye düşündüm ben...kış kış kırmızılar kış kış diyelim çabuk gitsinler..
selam kızlar.herkese iyi hafta sonları. nasılsınız.
hellom tatlım ben iyiyim çok şükür. babana geçmiş olsun, önemli bir durum yoktur inşallah. çınarımızın saçları gitmiş. o her haliyle yakışıklı kuzum benim.
nuraycım güzel haberlerle gel inşallah:))
miniklerim güzelim merak ettirdin yav. uzun yazamasan da arada bi slm ver oldu mu? randevu ertelenmiş sanırım. eşe çatılıyormuş olsun be tatlım çeksin birazcık bişey olmaz, nazın olacak tabi.güzel haberlerle, bebişimizin pıtpıtlarıyla dön inşallah.
günlük ateşli hatunum. senin gibi olamıyorum ben ya:))) çok şükür ağrılarım geçti canım. ilk doktorum korunma demişti. 2.doktor korun dedi ama ilaç falan vermedi diye ben de korunmuyorum banane:)))adette görecekmiş beni. zaten bu ay beklentim yok. adet olunca giderim artık(
nildem tatlım iyiyim sağol sen nasılsın. ağlamaktan bahsetmişsin kıyamam sana. bu günler geçecek inşallah. ağlaya ağlaya geçecek belki ama sonunda güleceğiz inşallah. çok öpüyorum seni.
lalecim canım aynı şey benimde başıma geldi 1 ay önce bir arkadaşım şirkete geldi karnıma baktı eee bebek dedi yüzüm değişti yazık oda üzüldü ama bennnn???...ben hamileyken prima ilk hediyem uygulamsına katılmıştım küratjdan bir ay sonra aradılar hediyenizi gönderelim dediler işte çocuk bezi kremler vs.dedimki ben kürtaj oldum telefondaki kadın ne diyeceğini bilemedi özür üstüne özür dedimki nerden bilceksiniz ama bennnn????....hamileyken ankarada aile hekimliği var ona bildiriyorsun ben hamileyim falan diye onlar seni takibe alıyorlar geçen aylarda ne zamandı bilmiyorum aradılar dediler nasılsınız kontrolünüz var doktora dedimki ben kürtaj oldum doktor haaa öylemi bilmiyordum tamam o zaman sizi listeden sliyorum dedi sil sende sil dedim düşünsene siliyorum sizi dedi bilmiyorum o lafı çok dokundu bana e ne diycekdi adam silmiycekmiydi ama bennnn???....işin özü geçiyor tabiki geçiyor izi kalıyor ama bu kadar dokunmuyor şöylede denebilir sende alışıyorsun etrafındakilerde alışıyor kuzummm inanki şu korunma sürecin bittiğinin ayında hamile kalacaksın sonra bunalrı unutacaksın inan buna ben inanıyorum sende inan tamammı canım benim
wayyy arkadaş ne kadar çok yazmışız maşallahhhh :)))
selamlar kuzuu, babam grip olmuş birazda kaçtı sanırım havalar ısındı mı o kadar çok gelmez sanırımMevlam hepimizn yavrusunu bağışlasın. Öptüm canım çok sağoalsın, seninde oğluşun var değil mi? napıyor yaramaz mı uslu mu, kime benziyor bahsetsene bira
birde hamile kadının karınına vantuz gibi uzanan ellere uyuzum arkadaşım, hamileyken gelen giden elledi göbeğim p.ç oldu diyordum, birde uzaktan gelyor ya böyle parmaklar açık açık gözlerim faltasşı gibi oluyordu herkesin ellemesine harbiden uyuz oluyordum. Kolay bir durum değil sana inanıyorum ki geçecek bu günler bebeğini kucağına aldığında öyle bir şükür diyeceksin ki, hamie kalınca daha bir pimpirik olacaksın en azından ben öyleydim. Bir kere o huzur kaçtı ya sanıyorsunki bir kez daha olacak allahh korusun. Güneş hepimize güzel gelecek umarım, yazın depresyon pek olmuyor. Sen nerede yaşıyorsun
cancağazım grip olmuş birde tribalDD sıkılıd evin içinde sanırım. inŞALLAH canım o günleri görürüz. Seni arayamadım uzun zamandır çarşambadan önce uygun olduğum ilk fırsatta alo derim sana da uyar mı=
canımm benim halbuki şimdi benzemiyor yada ben benzetemedim erkeksi göremedim prensesi. Bugün kulakların çınladı mı bilmiyorumm. Arkadaşa gittik 2 tane kızı var muhteşemlerdi bıdır bıdır, alpi diyor bizim kızımız olmaz dimi diye dedim olmazhiç içimde öyle bir his yok. Eniştemi ben anlıyorum ama milleti asla, ulan daha göbeğim duruyor diyorlar 2. nezaman niy soruyorsun sen peşpeşe mi doğurdun diyorum sus pus. Benim yatak odamın kahyası millet
Neşen daim olsun canım öpüyorum 3 ününüzü
canikom sen nasılsın? Saçlar gitti tam bir karga oldu :)
inşallah canım güleceğiz
kıslarrrrrrr ben kaçtım yine gelirim mucuk mucuk mucuk mucuk.
nilde o bebek senin kıın mı?
kizlarrrr
iyihaftasonlariii
yaa temizlikyapcam su saate kadar oyalandim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?