Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim randevu iptal çünkü randevum dündü ve bugün dr. yokmuş saolsun nazlım arayıp söyledi buarada maşallah maşallah ne enerjik bi sesin var beni bile canlandırdın acile gittik iki günlük rapor aldım ziyaya pazartesi okul çıkışı geliriz artık sekreter öğlen dedi ama okula evrak getiremediğim için sıkıntı oluyor salıyı da beklemek istemiyorum artık gece de olsa sıra gelir heralde :) sen de akşam gelecektin sanırım sıra beklerken görüşürüz :) eşime de bi küsüyorum bi barışıyorum ruh halim berbat bağırıyorum sonra ağlıyorum şu sınavı geçsem rahatlıycam diyecem ama biliyorumki hç telaşı korkusu bitmeyecek

nazlım cnm söylemeyi unuttum incir ye bol bol cnm biraz suya bir kaç tane at kaynat kendi şekeri yetiyor zaten her gün ye biliyosun bana da yumurta gelişimi ile ilgili problem var demişti ben inciri normalde de severim tesadüf mü bilmiyorum diğer hamile kaldığım ay da farkında olmadan incir kürü yapmıştım :) kaynanadan kalmış elime geçti atmayım komposto yapayım dedim eşim de yemeyince ben her gün az az yiyordum vardır bir hikmeti cnm zararlı bişey değil nasıl olsa ve baharda geliyorum artık diyecek sonrada tatlı anneciğini beklettiği için onu bi daha hiç üzmeyecek

günlük cnm maşallah gezmelerdeymişiz havalar düzeldi artık evler sıkıcı olmaya başladı destina ne yapsın herkesin içi kıpır kıpır bi ben uyuma derdindeyim :) ama tabi etrftan sakladığımız için bazen normal davranmak zorunda kalıyorum iki gündür misafirim vardı bugün davetteyiz mesela hiç mutlu olamıyorum

datlumm cnm benim gözünaydın tekrardan artık kesinleşmiş allah tamamına erdirsin inşallah allah nasip ederse aynı ayın annelerimiyiz şimdi :)

candasım yazını okudum cnm benim ilk denediğimiz ay hüsrana uğramıştım da ağla ağla zor toparlamıştım kendimi sonra ikinci de oldu sonraları malumm bekleme süreçlerini yaşadım ama deneyip boşa çıktığında yaşanılan hayal kırıklığını yaşadım diyemiyorum bu kadar sabır gösterdin rabbim mükafatını tez zamanda versin inşallah iki gün önce facede biri bebeğinin resimlerini paylaşmış ne var bunda diyebilirsin ama biraz senin gibi yaşıyo o yüzden dikkatimi çekti..yazın tanıştık eşi askeriyede kendisi ev hanımı ama eşi doğuda olduğu için kız ailesiyle kalıyor beş yıllık evliler buna sürekli bebek düşünmüyonuzmu die soruyorlar o da eşimden uzaktayım ben diyor açıkcası bahane arıyordu zor durumda kaldığı belliydi ben de eşime dedim bunun bebeği olmuyo mu nedir sorulduğunda tuhaflaşıyor dedim.. kız o ara hamile kalmış olmalıki bu ay bol bol bebeğinin resmini paylaşmış.. önce onunda bebeği olmuş die üzüldüm çünkü ben hamileyken o düşünmüyorum diyordu (çok bencil bişey biliyorum ama işte ince düşünemiyoruz o an neden biz değil de o gibi saçma sorgulamalar yapıyoruz ) gelinimiz diyorki midem bulanıyor ama adetlerim düzenli üstüne görüyor olabilir miyim diyor biraz araştırmış 3-4 ay üstüne görme olabiliyormuş içimden allahım korunanlara değil de isteyenlere nasip etsen diye geçirdim ona da korunma bunların ne zaman geleceği belli olmuyo aramak kadar zoru yok diyebildim.. işte bu işlere akıl sır ermiyor ben de kendi haberimi vermeye çok çekindim sıra psikolojisi oluşmuş sanki daha çok hakedenlermiz var önce onlar arkasından biz gidecez öyle sandım hep sizi üzmekten kırmaktan çok çekindim can acıtmak çok kolay o yüzden canınızı acıtmaktan çok çekiniyorum

allahım öyle bir mutluluk versinki bir daha hiç bir söz hiç bir haber bu mutluluğu bozamasın (eşine ve bebeğine biran önce kavuşmanı diliyorum)

nilde cnm ekleyen sensin sanırım valla şöyle bir kaç gün takip edip forumu öyle anlayabileceğim buara ot gibi yaşıyorum.. en fazla takipçi sensin onu anlayabildim :)bizim burda bi listemiz vardı en azından batların yazılı olduğu bi liste düzenlersek hangi gün kimden sürpriz bekleyeceğimizi bilsek çok hoş olacak benim gibi arada girenlerin takibi kolay olacak bunu sana yazıyorum dedimya en iyi takipçi seni gördüm

hilal cnm ağrıların devam etmiş inşallah şimdi daha iyisindir bi ara fecede gördüm seni ama annemlere resim gösteriyordum sonrada çıktım aklım sende kaldı tabi aklınakötü şeyler getirip çekme cnm umut dolu bakalım herşey güzel olsun

chnb ablacım inşallah yerleşme lekelenmesidir iki kez yumurtlama bana biraz daha uzak bi ihtimal geldi ovulasyon testinde erken çıktığını loneliness söylemişti bana ve bende adetime iki gün kala çok belirgindi o zaman seninde hafif çıkması normal olmazmı bakalım hayırlısı olsun büyük gün salıymış

nuraycım şeker testi ile ilgili bi sıkıntı oluşmuş inşallah bu defa içini rahatlatacak bi sonuç çıkar

selam kızlar.herkese iyi hafta sonları. nasılsınız.

hellom tatlım ben iyiyim çok şükür. babana geçmiş olsun, önemli bir durum yoktur inşallah. çınarımızın saçları gitmiş. o her haliyle yakışıklı kuzum benim.

nuraycım güzel haberlerle gel inşallah:))

miniklerim güzelim merak ettirdin yav. uzun yazamasan da arada bi slm ver oldu mu? randevu ertelenmiş sanırım. eşe çatılıyormuş olsun be tatlım çeksin birazcık bişey olmaz, nazın olacak tabi.güzel haberlerle, bebişimizin pıtpıtlarıyla dön inşallah.

günlük ateşli hatunum. senin gibi olamıyorum ben ya:))) çok şükür ağrılarım geçti canım. ilk doktorum korunma demişti. 2.doktor korun dedi ama ilaç falan vermedi diye ben de korunmuyorum banane:)))adette görecekmiş beni. zaten bu ay beklentim yok. adet olunca giderim artık(

nildem tatlım iyiyim sağol sen nasılsın. ağlamaktan bahsetmişsin kıyamam sana. bu günler geçecek inşallah. ağlaya ağlaya geçecek belki ama sonunda güleceğiz inşallah. çok öpüyorum seni.

chnb abla sımdı kanama seklınde.yeniden parça dökülmeye basladi.beklıyeyım,SIKINTIM yok.sen nasılsın,rahatın nasıl?

Sezen 1hafta öncesınde kanlı akıntı halındeydı bende de.garıptı ama dımı.normal sanırım bunlar.

Dısarı cıkıp,gezip alısverıs yapayım dedım kafam dagılsın dıye.hoss bu kafayla da odaklanamıyorum,o isi de kıvıramadım zaten heveste kalmadı.dün de,bugün de bı kaç arkadasla karsılastım.ikisi karnıma dokundu,bebıs nasıl derken;karsılıklı yüzümüz düstü.bı çogunun haberı yok henuz.kımle lafı olacak olsa,gözlerımden akıyor.sogukkanlı durayım dıyorum,bunu tel.de yapabılıyorum sadece.kımselere karısasım,konusasım gelmıyor.bende ya$ta kalmadı,uyku da.. Falan filan iste.farkındayım yazdıklarımın,dönüp dolasıp aynı yere gelıyorum.. Bi geliyor,bi gidiyor

Canım biraz daha devam ederse bir görün istersen, ya da sor teleofonda dr ne... Bir de burada Bora Cengiz var ya da başka biri sorularınızı cevaplıyor diyor ya yandareklam gibi. Sor bir istersen. Ben de erken doğum sonrası hormonal kist oldu doğum kontrol hapı ile düzene girmişti...

Minikler inşallah pazartesiye güzel haberlerini duyarız canım. Bir de bu işler sıra ile değil canım kime niyet kime kısmet derler ya... Bizim gerçi hepimizin niyetinde ama kısmet kimin önce olacağı belli olmuyor. Ben bugün dr mle görüştüm hastaneye gitmiştim kahve içtik hasta yoktu bugün. Adetin 2. günü gel dedi lekelenme için. Polip sanmıyorum 1.5 senede çıkmaz dedi. 2 kez yumurtlama bana da olmaz gibi geliyor. Yerleşme için de erken. Hayırlısı diyorum olmazsa da çok üzülmeyeceğim. Olmazsa yaza tüp bebek deneriz sanırım eşim doğrudan demiyor ama hissediyorum masraf yapmak isttemiyor para hazırlıyor malum 7 bin tl gitti. 7 bin biriktirmek lazım yeniden...Benim 32 mart- 1 nisan gibi tarihim. Salı dedim ama erken olacak sanırım perşembeye yapacağım...

Canım Allah kimseyi profyapmasın gerçek alanı değilse:)) Başıma gelmeyen kalmadı desem yeridir.O yüzden de çok öğrendim dr m bile itirafetti bazı şeyleri benden duyduğunu:))

İnşallah fazla bekletmeden hemen hamile kalırsın. Peki dr neden olabileceği ile ilgili bir şey dedi mi? Kalp atışı alınmış mıydı? Niye soruyorum acaba pıhtılaşma mı var? Diyeceksin benim kızım var. Olsun benim de oğlum var ama ben de varmış bazı hamilelikleri etkileyemeyebiliyormuş. Şekil A ben:))

Sağolasın canım benim o resim 3 yıl önceye ait. Mutlu mesut yıllarıma. Bu kadar şeyi bilmeden güzel güzel yaşadığım yıllara.Yanımdaki de benim yaşlı eşim:)) Saçım röfleli o zaman adet olursam yine yaptıracağım 2.5 yıldır kendi renginde...

Sen de geziyormuşsun. Gez bebek doğunca yaza gelecek gerçi ama daha az çıkılır dışarı... Lone ile artık yazışırsınız gaz sorunlarını....
Eşine de yazık. Niye kızdın? Adamcağız ne yapsın?Peki dr yasakladı mı size bazen risk kalkınca yasak da kalkıyor ya...

Destinayı da öpüyorum...

Canım Ankaraya önceden gittim ama şu ana oraya gitmem için bahane bulmam lazım...
Siz gelin gezdiririm sizi ben...

Sen de canını sıkma. Korunmayı bırakmıştın değil mi?

canımmm iş yerinde forum hep altta duruyor iş arası bakıyorum müsait olunca yazıyorum birisi farkederse laf edecekler ama o zamana kadar devam :))) bu ara rahatım iş açısından ama bizim işler belli olmuyor bazen bir yoğunluk oluyor kafamı kaşıyamıyorum.elimden gelirse yaparım canım ama becerebilirmiyimmmm tatlım yardım ederler arkadaşlar heralde.evettt ekleyen benim kuzum

hilalim kuzummm e arada geliyorlar işte:))) ağlayınca rahatlıyorum tatlım ben çok içime atarım.inşallah canım çok yakında hepimiz muradımıza ereceğizzzz nasılsın birtaneciğim iyimisin bende seni çokkkk öpüyorummm

kizlarrrr

iyihaftasonlariii

yaa temizlikyapcam su saate kadar oyalandim (

lalecim canım aynı şey benimde başıma geldi 1 ay önce bir arkadaşım şirkete geldi karnıma baktı eee bebek dedi yüzüm değişti yazık oda üzüldü ama bennnn???...ben hamileyken prima ilk hediyem uygulamsına katılmıştım küratjdan bir ay sonra aradılar hediyenizi gönderelim dediler işte çocuk bezi kremler vs.dedimki ben kürtaj oldum telefondaki kadın ne diyeceğini bilemedi özür üstüne özür dedimki nerden bilceksiniz ama bennnn????....hamileyken ankarada aile hekimliği var ona bildiriyorsun ben hamileyim falan diye onlar seni takibe alıyorlar geçen aylarda ne zamandı bilmiyorum aradılar dediler nasılsınız kontrolünüz var doktora dedimki ben kürtaj oldum doktor haaa öylemi bilmiyordum tamam o zaman sizi listeden sliyorum dedi sil sende sil dedim düşünsene siliyorum sizi dedi bilmiyorum o lafı çok dokundu bana e ne diycekdi adam silmiycekmiydi ama bennnn???....işin özü geçiyor tabiki geçiyor izi kalıyor ama bu kadar dokunmuyor şöylede denebilir sende alışıyorsun etrafındakilerde alışıyor kuzummm inanki şu korunma sürecin bittiğinin ayında hamile kalacaksın sonra bunalrı unutacaksın inan buna ben inanıyorum sende inan tamammı canım benim

Canım Ankaraya önceden gittim ama şu ana oraya gitmem için bahane bulmam lazım...
Siz gelin gezdiririm sizi ben...

Sen de canını sıkma. Korunmayı bırakmıştın değil mi?

3 aydır korunmuyorum tatlım aslında 4 de bir ayı atlamışız:))varrrrrr bahane var stres atacaksın değişiklik kuzum ankarada seni bekleyen arkadaşlarında varrrr tatilde gelsene ciddennnn

wayyy arkadaş ne kadar çok yazmışız maşallahhhh :)))

selamlar kuzuu, babam grip olmuş birazda kaçtı sanırım havalar ısındı mı o kadar çok gelmez sanırım Mevlam hepimizn yavrusunu bağışlasın. Öptüm canım çok sağoalsın, seninde oğluşun var değil mi? napıyor yaramaz mı uslu mu, kime benziyor bahsetsene bira

birde hamile kadının karınına vantuz gibi uzanan ellere uyuzum arkadaşım, hamileyken gelen giden elledi göbeğim p.ç oldu diyordum, birde uzaktan gelyor ya böyle parmaklar açık açık gözlerim faltasşı gibi oluyordu herkesin ellemesine harbiden uyuz oluyordum. Kolay bir durum değil sana inanıyorum ki geçecek bu günler bebeğini kucağına aldığında öyle bir şükür diyeceksin ki, hamie kalınca daha bir pimpirik olacaksın en azından ben öyleydim. Bir kere o huzur kaçtı ya sanıyorsunki bir kez daha olacak allahh korusun. Güneş hepimize güzel gelecek umarım, yazın depresyon pek olmuyor. Sen nerede yaşıyorsun

Kişiden kişiye değişebiliyor.Ben 26 gün sonra oldum...
Hellom geçmiş olsun nesi var babanın? Çınar çok yakışıklı delikanlı olacak inşallah...

cancağazım grip olmuş birde tribal DD sıkılıd evin içinde sanırım. inŞALLAH canım o günleri görürüz. Seni arayamadım uzun zamandır çarşambadan önce uygun olduğum ilk fırsatta alo derim sana da uyar mı=

canımm benim halbuki şimdi benzemiyor yada ben benzetemedim erkeksi göremedim prensesi. Bugün kulakların çınladı mı bilmiyorumm. Arkadaşa gittik 2 tane kızı var muhteşemlerdi bıdır bıdır, alpi diyor bizim kızımız olmaz dimi diye dedim olmaz hiç içimde öyle bir his yok. Eniştemi ben anlıyorum ama milleti asla, ulan daha göbeğim duruyor diyorlar 2. nezaman niy soruyorsun sen peşpeşe mi doğurdun diyorum sus pus. Benim yatak odamın kahyası millet

Neşen daim olsun canım öpüyorum 3 ününüzü

canikom sen nasılsın? Saçlar gitti tam bir karga oldu :)
inşallah canım güleceğiz

kıslarrrrrrr ben kaçtım yine gelirim mucuk mucuk mucuk mucuk.

nilde o bebek senin kıın mı?

Ah Nilde ah. Bir dokun bin ah işit derler ya. Hepimiz yaşıyoruz malesef. Benim daha beteri oldu. Ben 18 haziranda 2010 da hastaneye yattım. 22 haziranda erken doğum yaptım 25 haftalık. Tabi okulun son günüydü 18 haziran bazı arkadaşlar tabi öğrenmemiş durumu. Okulun ilk günü müzik öğretmeni hayırlı olsun bebek büyümüştür epey dedi ben ağlamaya başladım. 4 gün yaşayabildi malesef. Arkadaş da çok üzüldü ama elden ne gelir. Bir de ben en çok hamileliğini saklayanlara gıcık oluyorum. Okuldan bir arkadaş sakladı sohbet üzerine geldim a hamile misin dedim. Yok filan lafı değiştirdi. Şimdi tabikocaman oldu karnı ama şimdi de ben hiçbir şey sormuyorum...

Ankaraya gelmeyi isterim de çok uzak ya eşim de uyuzdur göndermez tek başına...

yok be tatlımmm nerdeeeee kardeşimin kızıııııı

Hellocuğum ben 16.00 da evde oluyorum sen çaldır ben ararım benim dışarı arama hakkım var avea benimki...

Nilde 4 ay olmuş. Zaman geçiyor hızla.İnşallah güzel haberlerini alacağız.Peki canım ovulasyon filan kullanıyor musun? Ben bu ay kullandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…