Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımın içi senin durumun çok zormuş be kuzum allah sabır vermiş sana gerçekten. tabiii bir de sana sormak lazımmm tatlım yürekten diliyorum gerçekten allahım sana şöyle güzelmi güzel sağlıklı bir bebek kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin(eksik dilek dilemeyin der annem) bu çektiklerinin mükafatı olarak.ne yazıkki eşlerin böyle takıntıları var ne yapacaklarsa bizi yiyecekler başkaları sanki:))

yok be kuzumm duymuştum ama bu kadar etkili oldğunu bilmiyordum buradan öğrendim bu ayda pas geçersem alacam zaten senden yardım isteyecektim anlatıyorsnuz ya bazen okuyorum senden tekniğini öğrenmem lazımmm canım:))

Canım erken doğum arkasından bir de düşük. Gerçekten zor günlerdi. Sonra kk yı keşfettim. Benim gibi erken doğumdan bebeğini kaybeden insanlarla tanıştım, sonra burayı buldum kürtaj olmak durumunda olanları, ardından genetik sorun çıkınca eşimde, genetik sorun nedeniyle tüp bebek yaptırmak zorunda kalan arkadaşlar edindim. Benim gerçek dostum bura oldu yani. Dışardaki dostlarım beni ne kadaranlar ki? İyi ki buldum kk yı...

Eşim çok fena bu konuda. Beni bir yere gönderse bile saatli gönderir, gittiğim yerin adresini sorar. Güvensizlikten değil tabi. O insanlara güvenmiyor. Diyor ki (onun tanımadığıysa) ya organ mafyasıysa,ya organlarını alırlarsa, ben seni nerede bulurum adresi ver... Kimin aklına gelir ya... 11 yıllık evliyim hala öyle. Gidince de 10 kere arar, şimdi azalttı bu huyunu Allah'ta. Gittiğime gideceğime pişman oluyordum...

Senin eşin nasıl?

Canım bu konularda üstat Lonelines'tir. Ben de 3 . kez kullanıyorum. Ama epey öğrendim o erkeklerle ilgili sperm sorunları ile ilgili meseleleri iyi bilir, ben daha çok rahim ağzı yetmezliği,pıhtılaşma, genetikle ilgili sorunları filan...

Ama sor, yardımcı oluruz. Mesela ben ateş ölçmeyi bilmem,o konudaTaf yardım eder. Hello da epey bilgili birçok konuda...

Ha bu arada Nilde ben 23 yaşındaydım, eşim 32 yaşındaydı hep geç buldum tez yitirmeyeyim derdi:))

canımın içi şimdilik bir sorun yok daha 9 ay oldu ama erkeklere güven olmaz çünkü yavaş yavaş gösteriyorlar gerçek huylarını biz önceden tanıştığımız için arkadaş çevremiz hep aynı belkide o yüzden sesi çıkmıyordur:)))

d sımdı de neden sormadıgnı merak edıyordur.n'apmaya çalısılıyorsa..
Senin olayın da tatsız olmus. bı daha yasatmasın Allahım.korktuklarımızdan korusun ıns..

Amiiinnnnnnnnnnnnnn........İnşallah hepimize nasip etsin Rabbim...

chnb tatlım süpersiniz hepinizin uzmanlık alanı ayrı gönül isterdiki bu konuda tecrübeli olunmasın ama tatlım olsun o da lazım ben diyorumki yüce allahımın bir bildiği var bizi sınıyor sonra güzel lalhım bizi mükafatlandıracak yürekten inanıyorum

canım eşin ne kadar çok seviyormuş seni maşallah adamcağız napsın etraf kötü korkuyordur

Canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...görümcenler bebeğin olacağını bilmiyormu canım:)
yok canım çalışmıyorum ama siteye her an giremiyorum daha doğrusu girmekte istemiyorum bazı şeyleri okuyunca canım çok sıkılıyor..dün dandy walker diye bebeklerde olan bir hastalık okuıdum hala kendime gelemedim..Allahım herkesin bebeklerini korusun..çok etkilendim ya(

canım kanamayla birlikte akıntı var ama akıntı gibi değil garip bişey sanki eşin parçaları geliyor gibi garip yani

sezencim canım benim nasılsın tatlım face den bakıyorlar arkadaşlar mesaj at face adresini ekleşelim kuzum
msj hakkım henüz yok canım forumda 100 msjım olması gerekiyormuş..siz bana yazın facelerinizi ben eklerim inşallah..

ya garip bi akıntı anlamadımki zırt pırt da doktora gitmek istemiyorum..
canım üzme kendini inşallah Rabbim daha iyisiyle verecek bize...dün arkadaş toplantısındaydık aynen arkadaş banada sordu cinsiyeti belli oldumu diye..söyleyince şoka girdi(

inşallah ablacım inşallah hepimiz fazla beklemeden Rabbim yavrularımızı gönderir bize...11 haftalık olana kadar hiç doktora gitmedim..kur sınavlarım vardı..birazda gitmek istemedim diyelim iç güdüsel olarak ya yine kötü bir haber alırsam şu sınavıda atlatayım öyle dedim hep...ve sınavdan sonra kötü haberi aldım gerçektende(( bazı şeyleri hissetttiriyor Rabbim ya da içsel olarak yanlışmı dua ediyoruz...Bir yerde okumuştum..Hz yusuf suya bakıp kendi güzelliğini seyrederken acaba köle pazarında satılsam kaç para ederdim diye geçirmiş içinden..ve nitekim kısa bir süre sonra bu durumu yaşamış..ve öğrenmiş..hep olumlu düşünmek gerekiyor sanırım...
henüz dr. bir şey sylemedi..zaten devlette kürtaj oldum devletide bilirsin hiç bi açıklama yapmazlar..patoloji 19 nisanda belli olacakmış..ama benim hipotroidim var ve ilaç kullanıyordum..hafif yüksekti hamileyken..sonra lökosit 120 Epitel 202 çıkmış 2 aylık hamileyken yaptırdığım testlerde..nitekim bebeklerimde usg de 8+4 ve 9+0 haftalık görünüyordu..ara ara domates biber gibi şeyler tükettim hormonlu gıdalara bağlı bişeyse bilmiyorum sebep hangisi yoksa dediğin gibi pıhtılaşma da olabilir belki ama şu samsunda adam gibi bir doktor bulamadım..2. hamilelğimde hep muayenehanesine gidiyordum doktorumun şimdi devlete geçmiş mecburen oraya gittim alıştığım doktor o olduğu için ama eski ilginin yarısı bile değildi...ahh ablacım bir dokundun bin ah işittin işte böyle...

Son düzenleme:

Belki de dediğin gibi herkesi tanıdığı içindir. Sanki ne... Eşimin bu huyunu sevmiyorum... Sen de inşallah adet olmazsın olursan da sana söyleyelim testlerden...

d
sımdı de neden sormadıgnı merak edıyordur.n'apmaya çalısılıyorsa..
Senin olayın da tatsız olmus. bı daha yasatmasın Allahım.korktuklarımızdan korusun ıns..

Etsin canım. İnsanlar bir tuhaf ben yine aptal gibi test yaparyapmaz söyleyiveriyorum zaten suratımda bir sırıtık yüz ifadesi hemen anlıyorlar zaten:))

Sezen'e sormuştum sana da sorayım dr bir neden söyledi mi? İlk hamilelikte sorun var mıydı?

nilldecim kısa sürede ,senın kı gıbı dıaloglar yasadım.o yüzden benım ew inzivam ama,sonra i$e temelli gidince kaldıgm yerden dewam etmem umarım.aslında is benı motıve edıyor,ama herkesın ruh halımı takıp etmesı huzursuz ediyor benı:S gôzler hep üstümdeymis gıbı..hayırlısıyla refaha çıkarız ıns ablası..

Chnb abla,esinin tıpkısının bı kopyasından da bende var..aynı dedigin konusmalar,aramalar ws.. bızım yas farkıda aynı bu arada.ya$ ta mı bu hikmet acep:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşallah canım. Ne güzel eskiden hafta hafta gebelik kitabım vardı onu okurdum. Hiçbir şey bilmezdim, mutluydum, bulantım geçene dek. Artık Rabbim ne olur yeni şeyler öğrenmeyeyim diyorum artık. Eşim sever ama bu aralar çok tartışıyoruz ben de agresifim bu aralar. Şimdi baba oğul gezmeye gittiler. Karşı apartmana eşimin arkadaşı taşındı eşiyle de ben görüşüyordum öğlen pat diye yemeğe çağırdı hızlıca temizlik yaptım. Buranın güzel bir yapısı var. Fırın ve kasap yan yana. Kasapa telefon ediyorsun, tepsi kebabı filan hazırlıyor yanda fırına verip pişiriyor eve getiriyor hazır yemek... Ben de yanına çorba ve pilavyaptım. Salata filan yedik...

az önceki msjımı okudunuzmu kızlar önceki sayfada kaldı sanırım.

chnb abla 38 haftalık dogdu oglum,ama bunda kesenın neden acıldıgına daır netlık yok.plasenta patolojıye gıttı ama bundan bısey çıkar mı kı?enfeksıyon olabılır dendı.hiç kontrolumde de böyle bı tahlıl yapılmamıstı kı.hanı ıdrar yolları mı,vajınal enfeksıyon mu?daha SIKI takıp edılır bı daha gebelık olursa,yolunu yordamını bılırler dımı?ınsan hep 3. aya odaklanıyor.2.3.trımestrda artık rahat olunurmus,bısey olmaz gıbı.ama chnb abla,doktorum rahımagzı muayenesı yapacakmıs,bısey vardı,kızarma gıbı dedı.ama netlesmedı..

az önceki msjımı okudunuzmu kızlar önceki sayfada kaldı sanırım.

sezenin çok zor oluyor söylemesı,karsındakı de sewenınse ona da zor oluyor.ne dıyecegnı bılemıyor.
Akıntı bende de garıptı canım.çok yogun.normal zamanlardalı gıbı degıl.böyle oluyormus demek ki.. Daha daha nasılsın cnm:13:

Anladım canım. Sınav nasıl geçti peki? Bundan sonrakinde tedbirleri alırsınız troide karşı filan...

Benimki de 38 haftalık. Canım Adanada riskli gebelik uzmanı vardır istersen aradaona dagörünürsün. 2. TRİMERDE DE ÖZELLİKLE RAHİMAĞZI UZULUĞU ÖLÇÜMÜ YAPILMALI MUTLAKA... Her dönem tedbirli olunmalı. Rahimdeki enfeksiyon da önemli, idrar yolu enfeksiyonu da...

Anladım canım. Sınav nasıl geçti peki? Bundan sonrakinde tedbirleri alırsınız troide karşı filan...

sınav çok iyi geçti..derece bile aldım..ama bebeklerimi kaybettim(((

nildecim iyiyim canım sağol. haklısın içimize atmaktansa ağlamak iyi geliyor insana. sen yine de çok ağlama üzülürüm ben(bu arada ne zaman kürtaj olmuştun aynı zamanlrda olmuşuz sanırım.

chnb ablacım oooooo aşk kadını. eşin ne kadar çok seviyormuş gerçekten, kıymetlisisin desene:)) allah mutluluğunuzu bozmasın. bu arada ben ovulasyonu kullanmaya başladım ancak ya geç kaldım adetten hemen sonra yani doktora gittiğim an yumurtladım, ya da hala yumurtlamadım. netten yapılan hesaplara göre bugünlerde olması lazımdı. gerçi ben yine de boş durmuyorum ama:)))

sezencim nasılsın canım. öyle kötü şeyleri okuyup da içini karartma. daha acın çok yeni. acısı hiç geçmiyor ancak zamanla dinmek zorunda kalıyor. çünkü deli gibi yenisini istiyorsun, umudun artıyor. inşallah o güzel günleri de göreceğiz canım. şu sıkıntılı dönemleri, kanamaydı adetti atlatın sonrası daha kolay geçiyor.güzel kızın nasıl. öpüyorum ikinizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…