sezencim nasılsın canım. öyle kötü şeyleri okuyup da içini karartma. daha acın çok yeni. acısı hiç geçmiyor ancak zamanla dinmek zorunda kalıyor. çünkü deli gibi yenisini istiyorsun, umudun artıyor. inşallah o güzel günleri de göreceğiz canım. şu sıkıntılı dönemleri, kanamaydı adetti atlatın sonrası daha kolay geçiyor.güzel kızın nasıl. öpüyorum ikinizi de.
Canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...görümcenler bebeğin olacağını bilmiyormu canım:)
.Hz yusuf suya bakıp kendi güzelliğini seyrederken acaba köle pazarında satılsam kaç para ederdim diye geçirmiş içinden..ve nitekim kısa bir süre sonra bu durumu yaşamış..ve öğrenmiş..hep olumlu düşünmek gerekiyor sanırım...
...
Benimki de 38 haftalık. Canım Adanada riskli gebelik uzmanı vardır istersen aradaona dagörünürsün. 2. TRİMERDE DE ÖZELLİKLE RAHİMAĞZI UZULUĞU ÖLÇÜMÜ YAPILMALI MUTLAKA... Her dönem tedbirli olunmalı. Rahimdeki enfeksiyon da önemli, idrar yolu enfeksiyonu da...
sınav çok iyi geçti..derece bile aldım..ama bebeklerimi kaybettim(((
nildecim iyiyim canım sağol. haklısın içimize atmaktansa ağlamak iyi geliyor insana. sen yine de çok ağlama üzülürüm ben(bu arada ne zaman kürtaj olmuştun aynı zamanlrda olmuşuz sanırım.
chnb ablacım oooooo aşk kadını. eşin ne kadar çok seviyormuş gerçekten, kıymetlisisin desene:)) allah mutluluğunuzu bozmasın. bu arada ben ovulasyonu kullanmaya başladım ancak ya geç kaldım adetten hemen sonra yani doktora gittiğim an yumurtladım, ya da hala yumurtlamadım. netten yapılan hesaplara göre bugünlerde olması lazımdı. gerçi ben yine de boş durmuyorum ama:)))
sezencim nasılsın canım. öyle kötü şeyleri okuyup da içini karartma. daha acın çok yeni. acısı hiç geçmiyor ancak zamanla dinmek zorunda kalıyor. çünkü deli gibi yenisini istiyorsun, umudun artıyor. inşallah o güzel günleri de göreceğiz canım. şu sıkıntılı dönemleri, kanamaydı adetti atlatın sonrası daha kolay geçiyor.güzel kızın nasıl. öpüyorum ikinizi de.
tesekkur ederım.bu söylediginde aklımda olsun ablacım.bılmıyorduk,ögrenıyoruz..ögrenmek durumunda kalıyoruz.dr a muayenelere baslayayım,dedigin gibi ekstra bı takıbede girebilırım.hayırlısıyla bı o yola girelim de:)
Canım bu hikayeyi duymamıştım ne güzelmiş... Hz. Yusuf'u çok severim ben. Bu arada Yusuf u Züleyha mesnevisi yüksek lisans konularımdan biriydi...
İnşallah bahar geldi günler hızla geçer. Baharın en sevmediğim yanı şu oldu: Ben 3 kayıbımı da bahar da (2 si mayıs, 1'i haziran) yaşadım. Bu mevsim tüm hamileler kendini dışarı atıyor sanki. Çok hüzünleniyordum...
Bende çok seviyorum Hz. yusufu..hale iran yapımı hz. yusuf filminin izledinmi, bilmiyorum çok güzel yapmışlar filmi...defalarca izleyip haz aldığım filmlerdendir...
Ne tavefukki ben de sabah bunu düşünüyordum ..hep baharda kaybettim bebeklerimi...ilk bebeğim 23 nisan çocuk bayramıydı
3. ler ise 8 mart
Slm kızlar nasılsınız ? Burayı yeni gördüm ve görünce mutlu oldum en azından birbirimizi daha iyi anlayacağımız bir ortam varmış bunu görmek güzeliki hafta önce kürtaj oldum 9 haftalık bebeğim hiç ilerlemedi hep altı haftada kaldı ve kalp atışıda duyulmadı. Şimdi daha bir tutkuyla istiyorum bebeği inşallah tez zaman da olur ama her kafadan bir ses hamile kalabilirmiyim kalamazmıyım kaygısı yaşıyorum bu bebeği denemede ikinci aydayken rabbim bize verdi ama olmadı büyümedi şimdi ne olucak bilmiyorum burda olumlu sonuçlar alan var mı yoksa hüsran daha mı çok
Canım hamile kalma süresi kişiden kişiye değişiyor...Geçmiş olsun...
sağol sizlere de geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın
ablacım bana bu bilgiyi lonelines vermişti hatta son iki gebeliğimde de bu bilgi doğrulandı yani adet günümden iki gün önce gebelik testleri negatif çıkarken ovulasyon testleri pozitif çıktı ilki tesadüfdür belki die düşünmüştüm bu ay umudum da hiç yoktu çünkü kayganalar geldi geleli 3 kez ilişki olmuştu o da benim hesaplamama göre erken olmuştu buraya yazdım hatta gebelik testi negatif ama ovulasyon çift çizgi die ve lonelines bana sen hamilesin dedi içime umudu aşıladı şimdi sende de aynısı olmuş ablacım içimde acayip bi umut var hayal kırıklığı yaşamanı da istemem tabi ama ben de sana diyorum ablacım allahın izniyle kızın yoldabuarada hilale de söyledim ovulasyonu gebelik testi amacıyla kullanabilirsin die benim testin markası laboquickti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?