Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiyim bitanem..artık eşim siteyede yasak koydu ama ben kaçamak giriyorum...çok etkileniyorsun diye kızıyor..kızımız çok iyi canım bir bardak suyu klavyeye boca eeti az önce kurutma makinasıyla kuruttuk:) o da seni öpüyor teyzesi...:)

Canım bu hikayeyi duymamıştım ne güzelmiş... Hz. Yusuf'u çok severim ben. Bu arada Yusuf u Züleyha mesnevisi yüksek lisans konularımdan biriydi...

tesekkur ederım.bu söylediginde aklımda olsun ablacım.bılmıyorduk,ögrenıyoruz..ögrenmek durumunda kalıyoruz.dr a muayenelere baslayayım,dedigin gibi ekstra bı takıbede girebilırım.hayırlısıyla bı o yola girelim de:)

sınav çok iyi geçti..derece bile aldım..ama bebeklerimi kaybettim(((

Canım benim, kısmette yokmuş demekten öte bir şey yok... Hayırlısı diyebiliyoruz...

Yok canım biz aman aman aşık olarak evlenmedik sonradan sevdik birbirimizi. Ama eşim gerçekten düşkündür bana. Ben sanırım o kadar değil... Çok kıskanma huyum yok... Güvendiğim için belki de...

Belki yumurtlamadın daha. Sen yine de teste devam et... Çalışmaya da...

İnşallah bahar geldi günler hızla geçer. Baharın en sevmediğim yanı şu oldu: Ben 3 kayıbımı da bahar da (2 si mayıs, 1'i haziran) yaşadım. Bu mevsim tüm hamileler kendini dışarı atıyor sanki. Çok hüzünleniyordum...

Canım bu hikayeyi duymamıştım ne güzelmiş... Hz. Yusuf'u çok severim ben. Bu arada Yusuf u Züleyha mesnevisi yüksek lisans konularımdan biriydi...

Bende çok seviyorum Hz. yusufu..hele iran yapımı hz. yusuf filminin izledinmi bilmiyorum .çok güzel yapmışlar filmi...defalarca izleyip haz aldığım filmlerdendir...

Son düzenleme:

Ne tavefukki ben de sabah bunu düşünüyordum ..hep baharda kaybettim bebeklerimi...ilk bebeğim 23 nisan çocuk bayramıydı
3. ler ise 8 mart

Slm kızlar nasılsınız ? Burayı yeni gördüm ve görünce mutlu oldum en azından birbirimizi daha iyi anlayacağımız bir ortam varmış bunu görmek güzel iki hafta önce kürtaj oldum 9 haftalık bebeğim hiç ilerlemedi hep altı haftada kaldı ve kalp atışıda duyulmadı. Şimdi daha bir tutkuyla istiyorum bebeği inşallah tez zaman da olur ama her kafadan bir ses hamile kalabilirmiyim kalamazmıyım kaygısı yaşıyorum bu bebeği denemede ikinci aydayken rabbim bize verdi ama olmadı büyümedi şimdi ne olucak bilmiyorum burda olumlu sonuçlar alan var mı yoksa hüsran daha mı çok

Bende çok seviyorum Hz. yusufu..hale iran yapımı hz. yusuf filminin izledinmi, bilmiyorum çok güzel yapmışlar filmi...defalarca izleyip haz aldığım filmlerdendir...

Yok seyretmedim canım... Seyretmek isterim...
Mesnevide şu ayrıntı vardı: Hz. Yakup Yusuf'a çok süt versin diye süt annesini çocuğundan ayırmış kadın da sen de hasret kalasın oğluna diye beddua etmiş. Sonrasını biliyorsun zaten. İlginç gelmişti demek peygamber de olsa evlat bazı şeylerin önüne geçebiliyormuş...

Ne tavefukki ben de sabah bunu düşünüyordum ..hep baharda kaybettim bebeklerimi...ilk bebeğim 23 nisan çocuk bayramıydı
3. ler ise 8 mart

Sezen ben senin tek kaybın(son ikizler) olduğunu sanıyordum. Bence mutlaka pıhtılaşma testlerini yaptır. Üniversite ücretsiz yapar mutlaka... Ben yine daha kötüsünü söyliyeyim mi: Benim ilk ve son kayıbım anneler günündeydi...

Canım hamile kalma süresi kişiden kişiye değişiyor...Geçmiş olsun...

Sezen genetik testte düşünülebilir. İstersen sen riskli gebelik uzmanına git. Samsunda fakülte var istersen git bir arkadaş gidecek test için Samsun fakülteye...

kizlar ya gozlerim yoruldu oku oku, sabah 6'da kalktim cok uykum var esim uyuyor oda yoruldu baya..

ben yine ayila bayila kan verdim kizlar.devamli sedyede yattim . 4 defa kan aldilar ,tabi benim tansiyon yerlerde gezdi 4 saat boyunca.. cok sukur bitti eve geldik..acliga dayanamiyorum galiba elim ayagim titriyor..sonuclarda pazartesi cikacak bakalim hayirlisi bu kadar tantana yaptigima degecek mi??:18::18:

miniklercim hadi ins p.tesi duyalim pitpitlari

gunlukcum ins dedigin gibi bisi cikmaz.. hamileikte ne zaman ara veriliyor canim(seye yaniii)..bizimki nerdeyse 5 aydir yaklasmiyor bana..ben de diyorumki hamile bayanlar niye aldatiliyor daha iyi anliyorum..(allah muhafaza)..korkuyomus benim koca bisi olur diye ne yapalim bekliyoz bizde :))))

Sezencim bende bilmiyodum 2 kayip oldugunu cokcok gecmis olsun.. chnb ablamin dediklerine bi dikkat et derim canim. opuyorum kizini.. bilgisayarda duzelmistir insallah

hellom babana gecmis olsun..

candas, nilde,deniz lalesi, hilal, lone, ceza,minicikumut sizler nasilsiniz kizlar? opuyorum hepinizi

Kızlar haftaya cuma- cumartesi adet olmam lazım. 3-4 gün önce ovulasyon testi yapmıştım yumurtlama dönemi değildi. 2. çizgi belirgirdi epey. Az önce yine yaptım kontrol çizgisinin yarısından fazla kırmızıydı. Kafam karıştı. Yine mi yumurtluyorum, hamile miyim pek ümidim de yok aslında...

Lone özellikle sen bu konularda tecrübelisin canım... Kafam karıştı. Lekem de yok 2 gündür...

Kızlar, bana deli diyebilirsiniz. Ben, bizim forumlar yetmyormuş gibi, yabancı forumları takip etmeye başladım. Dün ovulasyon testi sipariş verdim ve konuda araştırma yapıyordum internette. Yabancı bir sitede şöyle birşey buldum. Sonra bizim Ovulasyon Testleri ile ilgili başlığımızda da bunu tecrübe eden arkadaşlarımız olduğunu okudum. Bu testleri kullanarak ovulasyon günlerinin ne zaman olduğunu öğrenmeye çalışan arkadaşlarımız, adeti yaklaştığında da bu testleri yapmaya devam etmişler ve bu LH hormonunu gösteren ikinci çizgi halen belirgin çıkıyormuş. Onlar da ilk başta zannetmişler ki adet günüm yaklaşıyor ama ben hala yumurtluyor muyum diye düşünmüşler. Ve aynı zamanda da gebelik testi yapmışlar ki onlar negatif(-) göstermiş ama ovulasyon testi pozitif(+) göstermeye devam ediyormuş. Ve üzerinden çok geçmeden hamile olduklarını öğrenmişler! Yabancı sitede bulduğum yazı şu: You can clearly see that the ovulation test (green strip) has a more definite line!

Well, about every other day since what I have done is take a urine sample- not FMU & divided it into 2 cups- that way I'm not dipping both tests in the same cup & possibly getting a false positive.

I will tell you that the ovulation test has ALWAYS had a darker line than the pregnancy test & today the line was so dark that it was darker than the control line!

So, I say that an ovulation test would be able to pick up if you are pregnant sooner than a pregnancy test or at you can see a darker line than a pregnancy test should you question if you have a + line or evaporation line from a pregnancy test.

So what do you think? If you have experimented with this, please share yoru results.

Hakikaten de 2 gebelik testinde hiçbir şey yok, ovulasyon testinde 2.çizgi var. Sonradan öğreniyor ki hamile. Yabancı dil bilenler anlayacaktır ki kız, ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce gebelik varsa eğer bunu gösterdiğini söylüyor. İşin güzel tarafı bunu bu forumda bazı arkadaşlarımız tecrübe etmişler. Ovulasyon testini en başından itibaren okuyorum ve orada gördüm...

Adeti yaklaşanlar, elinde ovulasyon testi olanlar, belki denemek isterler... Sonuçları da bizimle paylaşırlarsa sevinirim. :)

Araştırmalarım sonucu yeni bir siteye daha ulaştım ve şunu buldu: "yes, it can be done. Ovulation predictor tests (known as OPK's because they are normally sold in a set of tests known as a "kit," thus the K) will show a positive result when a woman is pregnant, as well as when she's ovulating." "evet, ov. testleri gebelik testi olarak kullanılabilir. OPK(ov.testleri)bir kadın hamileyse yumurtlama zamanında gösterdiği gibi pozitif gösterebilir." Ama bunu önermediğini söylüyor, yani gebelik testi yerine OPK kullanmanızı önermiyormuş. Ama benim bu forumda ve yabancı bir forumda okuduğum, eğer gebelik varsa ov.testleri pozitif çıkarmaya devam ediyor, henüz gebelik testleri negatif çıkarırken. Belli bir süre sonra onlar da pozitif oluyor. Zaten bizim derdimiz hamilelik varsa bunu en erken nasıl öğrenebileceğimiz değil mi? Ben de bu ay aldığım ov.testlerini adetime yakın yapmaya devam edeceğim inşallah. Umarım pozitifi görürüm.. Amacım ov.testlerini kullananların olur da hamile kalırlarsa bunu biraz daha erken öğrenebilmeleri... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

ablacım bana bu bilgiyi lonelines vermişti hatta son iki gebeliğimde de bu bilgi doğrulandı yani adet günümden iki gün önce gebelik testleri negatif çıkarken ovulasyon testleri pozitif çıktı ilki tesadüfdür belki die düşünmüştüm bu ay umudum da hiç yoktu çünkü kayganalar geldi geleli 3 kez ilişki olmuştu o da benim hesaplamama göre erken olmuştu buraya yazdım hatta gebelik testi negatif ama ovulasyon çift çizgi die ve lonelines bana sen hamilesin dedi içime umudu aşıladı şimdi sende de aynısı olmuş ablacım içimde acayip bi umut var hayal kırıklığı yaşamanı da istemem tabi ama ben de sana diyorum ablacım allahın izniyle kızın yolda buarada hilale de söyledim ovulasyonu gebelik testi amacıyla kullanabilirsin die benim testin markası laboquickti..

Sağ ol canım. Ama bir topiğe sordum test yapanların topiği. Biri benim de aynı oldu ama hamile değilmişim yazdı. Kafam karıştı. Sadece 2 kere ilişki oldu bu ay. Bakalım hayırlısı...

Minikler benim daha 6 gün var canım... Ümitlenmek de istemiyorum fazla...Niye böyle oldu? Farklı marka 2 test yapmıştım 3 gün önce 2 sinde de çıktı ama tıbbi olarak 3 gün önce daha yoldaydı rahime ulaşmamıştı bile... Şimdi ulaşmıştır ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…