ablacım bana bu bilgiyi lonelines vermişti hatta son iki gebeliğimde de bu bilgi doğrulandı yani adet günümden iki gün önce gebelik testleri negatif çıkarken ovulasyon testleri pozitif çıktı ilki tesadüfdür belki die düşünmüştüm bu ay umudum da hiç yoktu çünkü kayganalar geldi geleli 3 kez ilişki olmuştu o da benim hesaplamama göre erken olmuştu buraya yazdım hatta gebelik testi negatif ama ovulasyon çift çizgi die ve lonelines bana sen hamilesin dedi içime umudu aşıladı şimdi sende de aynısı olmuş ablacım içimde acayip bi umut var hayal kırıklığı yaşamanı da istemem tabi ama ben de sana diyorum ablacım allahın izniyle kızın yoldabuarada hilale de söyledim ovulasyonu gebelik testi amacıyla kullanabilirsin die benim testin markası laboquickti..
chnb abla yazdıgına göre,elindeki test gebeligi erkenden tespit ediyorsa;'neden olmasın'diyesim geliyor.umarım o kanama da dedigim gibi,yerlesmedendir.zamanlamalar tutmuyor gibi olsa da,hic bellı olmuyor bu isler.. Icerde n'oluyor bilmiyoruzÜmitlenmemek de ne mümkün.her ay bu beklentiye gireriz.bu ümidi ta$ımak,olabılecegıne ihtimal bıle vermek ne büyük hikmet..
Hayırlısıyla,güzel haberlerınızı alalım.. Sonra bu topigi kapatalım,2013ün süper annelerı dıye mavralı bı topic açalım ablacım
Kısmet canım benim epeydir ara lekelenmem var. O yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum. Adet olursam da kontrole gideceğim...
Ama ümitlenmedim desem yalan olur...
Kızlar haftaya cuma- cumartesi adet olmam lazım. 3-4 gün önce ovulasyon testi yapmıştım yumurtlama dönemi değildi. 2. çizgi belirgirdi epey. Az önce yine yaptım kontrol çizgisinin yarısından fazla kırmızıydı. Kafam karıştı. Yine mi yumurtluyorum, hamile miyim pek ümidim de yok aslında...
Lone özellikle sen bu konularda tecrübelisin canım... Kafam karıştı. Lekem de yok 2 gündür...
canım çok geçmiş olsun. ne olmuş öyle. hafta sonu girememiştim. tekrar geçmiş olsun. şimdi daha iyisindir inşallah.kizlar ya gozlerim yoruldu oku oku, sabah 6'da kalktim cok uykum var esim uyuyor oda yoruldu baya..
ben yine ayila bayila kan verdim kizlar.devamli sedyede yattim . 4 defa kan aldilar ,tabi benim tansiyon yerlerde gezdi 4 saat boyunca.. cok sukur bitti eve geldik..acliga dayanamiyorum galiba elim ayagim titriyor..sonuclarda pazartesi cikacak bakalim hayirlisi bu kadar tantana yaptigima degecek mi??:18::18:
miniklercim hadi ins p.tesi duyalim pitpitlari
gunlukcum ins dedigin gibi bisi cikmaz.. hamileikte ne zaman ara veriliyor canim(seye yaniii)..bizimki nerdeyse 5 aydir yaklasmiyor bana..ben de diyorumki hamile bayanlar niye aldatiliyor daha iyi anliyorum..(allah muhafaza)..korkuyomus benim koca bisi olur diye ne yapalim bekliyoz bizde :))))
Sezencim bende bilmiyodum 2 kayip oldugunu cokcok gecmis olsun.. chnb ablamin dediklerine bi dikkat et derim canim. opuyorum kizini.. bilgisayarda duzelmistir insallah
hellom babana gecmis olsun..
candas, nilde,deniz lalesi, hilal, lone, ceza,minicikumut sizler nasilsiniz kizlar? opuyorum hepinizi
canım tamamdır bugün bir fırsat bulamadım, ingilizcesini tam okuyamadım ama bazı insanlarda tutuyor bazılanrında tutmuyor ben eskiden ovulasyon topiğindeydim orada ısrara 2. çizgi koyu çıkan vardı hamile çıkmıyordu kimi de çıkıyordu bu arada bende şöle bişi olmuştu çınara hamileymişim lakin bilmiyorum lekelenmem oldu dedim aha bu ayda karavana bari dedim sökülse sökemiyorum galiba valan dur ulan dedim şu ovulasyon testine bakıcam baktım 2. çizgi koyuydu papucumn testi diyip çöpe atmıştım sen şimdi yazınca hatırladım hiç bllei olmaz umarım hamilesindir canım.
2 side ayrı hormon ölçmesine rağmen çok ilginç gelmişti bana hamilelik testi ve ovulasyon testi
yok be tatlımmm nerdeeeee kardeşimin kızıııııı
kuzum özür dileirm senin sandım, hakkını helal et umarım kzıdırmamışımdır seni
kizlar ya gozlerim yoruldu oku oku, sabah 6'da kalktim cok uykum var esim uyuyor oda yoruldu baya..
ben yine ayila bayila kan verdim kizlar.devamli sedyede yattim . 4 defa kan aldilar ,tabi benim tansiyon yerlerde gezdi 4 saat boyunca.. cok sukur bitti eve geldik..acliga dayanamiyorum galiba elim ayagim titriyor..sonuclarda pazartesi cikacak bakalim hayirlisi bu kadar tantana yaptigima degecek mi??:18::18:
miniklercim hadi ins p.tesi duyalim pitpitlari
gunlukcum ins dedigin gibi bisi cikmaz.. hamileikte ne zaman ara veriliyor canim(seye yaniii)..bizimki nerdeyse 5 aydir yaklasmiyor bana..ben de diyorumki hamile bayanlar niye aldatiliyor daha iyi anliyorum..(allah muhafaza)..korkuyomus benim koca bisi olur diye ne yapalim bekliyoz bizde :))))
Sezencim bende bilmiyodum 2 kayip oldugunu cokcok gecmis olsun.. chnb ablamin dediklerine bi dikkat et derim canim. opuyorum kizini.. bilgisayarda duzelmistir insallah
hellom babana gecmis olsun..
candas, nilde,deniz lalesi, hilal, lone, ceza,minicikumut sizler nasilsiniz kizlar? opuyorum hepinizi
canım sağol sen niye böyle ayılıp bayılıyorsun yahu
minikklerrr pzt bana güzel haberleri ver giremezsem faceden ok bile yazsan yeter çatlarım
şimdi yemek hazırlamam gerekiyor mucuk
geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına almak nasip olur.Slm kızlar nasılsınız ? Burayı yeni gördüm ve görünce mutlu oldum en azından birbirimizi daha iyi anlayacağımız bir ortam varmış bunu görmek güzeliki hafta önce kürtaj oldum 9 haftalık bebeğim hiç ilerlemedi hep altı haftada kaldı ve kalp atışıda duyulmadı. Şimdi daha bir tutkuyla istiyorum bebeği inşallah tez zaman da olur ama her kafadan bir ses hamile kalabilirmiyim kalamazmıyım kaygısı yaşıyorum bu bebeği denemede ikinci aydayken rabbim bize verdi ama olmadı büyümedi şimdi ne olucak bilmiyorum burda olumlu sonuçlar alan var mı yoksa hüsran daha mı çok
canım aferin bu sefer tickerını yapmışsın. hep böyle umutlu ol inşallah pazartesi de güzel geçecek. görücen pıt pıtları. herşeyde bir hayır vardı. belki erken olacaktı, duyamayınca sen de endişe yapacaktın. şimdi daha iyi olur inşallah.kızlar benim randevu iptalçünkü randevum dündü ve bugün dr. yokmuş saolsun nazlım arayıp söyledi buarada maşallah maşallah ne enerjik bi sesin var beni bile canlandırdın acile gittik iki günlük rapor aldım ziyaya pazartesi okul çıkışı geliriz artık sekreter öğlen dedi ama okula evrak getiremediğim için sıkıntı oluyor salıyı da beklemek istemiyorum artık gece de olsa sıra gelir heralde :) sen de akşam gelecektin sanırım sıra beklerken görüşürüz :) eşime de bi küsüyorum bi barışıyorum ruh halim berbat bağırıyorum sonra ağlıyorum şu sınavı geçsem rahatlıycam diyecem ama biliyorumki hç telaşı korkusu bitmeyecek
nazlım cnm söylemeyi unuttum incir ye bol bol cnm biraz suya bir kaç tane at kaynat kendi şekeri yetiyor zaten her gün ye biliyosun bana da yumurta gelişimi ile ilgili problem var demişti ben inciri normalde de severim tesadüf mü bilmiyorum diğer hamile kaldığım ay da farkında olmadan incir kürü yapmıştım :) kaynanadan kalmış elime geçti atmayım komposto yapayım dedim eşim de yemeyince ben her gün az az yiyordum vardır bir hikmeti cnm zararlı bişey değil nasıl olsa ve baharda geliyorum artık diyecek sonrada tatlı anneciğini beklettiği için onu bi daha hiç üzmeyecek
günlük cnm maşallah gezmelerdeymişiz havalar düzeldi artık evler sıkıcı olmaya başladı destina ne yapsın herkesin içi kıpır kıpır bi ben uyuma derdindeyim :) ama tabi etrftan sakladığımız için bazen normal davranmak zorunda kalıyorum iki gündür misafirim vardı bugün davetteyiz mesela hiç mutlu olamıyorum
datlumm cnm benim gözünaydın tekrardan artık kesinleşmiş allah tamamına erdirsin inşallah allah nasip ederse aynı ayın annelerimiyiz şimdi :)
bugün hepinize yazacağım:))
hellom, canım arkadaşın gezmelerden gelemedi sende göremedin tabii:)) çınarım aşı olmuş canım benim yaa...bende aşı oldum kolum acıyor ve kaşınıyor( babanada geçmiş olsun canım...çınar yine erkek annesi benim kızımın saçları dökülünce görmeliydin herkez erkek sanıyordu:)) bencede yakışıklı olacak çınarımız paşamız...birgün dışarda yemeğe gitmiştik bir anne bir çocuk yan masamızda eşim kızıma dediki bak kardeşe erkek dimi dedi çocuğun annesine kadın biraz bozuldu kız dedi...kadında çocuğuna döndü bak abii dedi...eşimde yok bizimkide kız dedi... ayy ne gülmüçtüm yaa...bu arada kızım ve o çocukta saçlar kısa aynen erkek görüntüleri var...bana hep arkası erkek bunun derlerdi kızım erkeğe aşırı benziyordu yaa abime benzetirlerdi hep...gerçekten arkası yani kayıbım erkekti (
chnb, maşallah sana yaa vallahi bir tarafını çimdikle yoksa nazarım değecek gittikçe gençleşiyorsun yaş 35 de neymiş canım kızında sana benzerse yandınız canım:)) son fotonuza bayıldım...facedeki yani...senin az kaldı sanırım şafak kaç?
loneliness, oyyy nerde o lökositler gönder bana şunlarıda akıllarını alayım canım...nasılsın şimdi?çok akıntın varmı...benim akıntım aluyor ama diyelim 2-3 saat su içmedim amanın hemen ya hemen oluyor...bu yüzden pet şişemi yanımda taşıyorum...
sezen, canım sen çalışıyorsun galiba ne iş yapıyorsun? nasıl oldun senin bitmemiş kanaman suluysa azalıyordur diye düşündüm ben...kış kış kırmızılar kış kış diyelim çabuk gitsinler..
kitty oğlan nasıl oldu? her ay kontrole gidiliyor galiba dimi bebiler doğunca da?warya inşallah doğrudur chnb hamiledir sağlıkla sıhatle, yemin ederim heyecandan duramadım tekrar girdim.
ben gün boyu okulda olduğum için pet şişe beni kesmiyor. 1.5 litrelik pet şişe suyla dolaşıyorum okulda. eve gelince de 1 o kadar içiyorum yatana kadar. 1 litre falan da meyva suyu, çay, süt vesaire içiyorumdur. hayırlısıyla atlatırım inşallah.
sen de gez canım bol bol. yaza bi yere çıkamayacağız:) hoş böyle evde kalmaya can kurban.
kitty oğlan nasıl oldu? her ay kontrole gidiliyor galiba dimi bebiler doğunca da?
evet yaa ne kadar cok su iciliyo dimi ama bende caydan vazgecemiyorum sanki yorgunlugumu aliyor.. ins lonecim sen bu kadar su icmeyle mutlaka atlatirsin hemencik.. bugun ogrendim ki abimin esi hamileymis daha 6 haftalik.. 10 yasinda 1 kizi var buda ikinci olacak insallah.. rabbim herkese nasip etsin kizlar
hellom bende bi bayilma durumu var bilmiyorum anama cektim herhalde..
canım maden suyu içmeyi unutma günde 2 tane çok faydalı diyorlar. her ay biz gidiyoruz ama arkadaşlarım var onlar sağlık ocağında aşılarını yaptırıyor o kadar ki 1.ayda 2.ayda 4.ayda aşı var devamını bilmiyorum, çıno cinoya bıngıldak sorunlu diyince biz sağlık sigortası yaptırdık, her ay özel dr götürüyorz ama aşılarını sağlık ocağında vurduruyorum çokda memnunum şimdilk, senin oğluşun napıyor birde ben odasına bakayım dedim yavrumun bulamadım.
nuraycım geçmiş ola tekrar kuum, allah tamamına erdirsin herkesinkiyle çok sevindim, Aminn
Canım geçmiş olsun ben de birkaç kez bayılmıştım özellikle açken. Hamilelikte tansiyon düşüyor bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?