Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nuraycım canım çok geçmiş olsun inşallah bundan güzel sonuç çıkar için rahat eder cnm pazartesi güzel haberlerin alındığı güzel bir gün olsun inşallah

Minikler canım inşallah dediğin umduğun gibi olur...

chnb abla yazdıgına göre,elindeki test gebeligi erkenden tespit ediyorsa;'neden olmasın'diyesim geliyor.umarım o kanama da dedigim gibi,yerlesmedendir.zamanlamalar tutmuyor gibi olsa da,hic bellı olmuyor bu isler.. Icerde n'oluyor bilmiyoruz Ümitlenmemek de ne mümkün.her ay bu beklentiye gireriz.bu ümidi ta$ımak,olabılecegıne ihtimal bıle vermek ne büyük hikmet..
Hayırlısıyla,güzel haberlerınızı alalım.. Sonra bu topigi kapatalım,2013ün süper annelerı dıye mavralı bı topic açalım ablacım

Son düzenleyen: Moderatör:

Kısmet canım benim epeydir ara lekelenmem var. O yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum. Adet olursam da kontrole gideceğim...
Ama ümitlenmedim desem yalan olur...

Kısmet canım benim epeydir ara lekelenmem var. O yüzden de çok ümitlenmek istemiyorum. Adet olursam da kontrole gideceğim...
Ama ümitlenmedim desem yalan olur...

ablacim ins umitlerimiz bosa cikmaz..

canım ben de denedim test ettim. bu test günden güne koyulaşıyorsa kesin hamilesin. adete doğru yumurtlama olmaz.
ben de hep okuyorum bu bilgiyi. bu gebeliğimde gebelik testim bitmişti. çizgim koyulaşacak mı diye ovülasyon testi yaptım ve gebelik testinden çok daha koyu çıktı. ertesi gün de iyice kolaylaşmıştı. canım inşallah hamilesindir. çok mutlu olurum.

canım çok geçmiş olsun. ne olmuş öyle. hafta sonu girememiştim. tekrar geçmiş olsun. şimdi daha iyisindir inşallah.

geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına almak nasip olur.

canım aferin bu sefer tickerını yapmışsın. hep böyle umutlu ol inşallah pazartesi de güzel geçecek. görücen pıt pıtları. herşeyde bir hayır vardı. belki erken olacaktı, duyamayınca sen de endişe yapacaktın. şimdi daha iyi olur inşallah.
heyecanla bekliyoruz.

selam kızlar nabersiniz. chnb ablacım ayyy çok heyecanlandım şimdi. inşallah öyledir ve gelir bebişimiz. kızlar bu arada bende ovulasyon testini kullanıyorum ancak bir türlü koyu olmadı çizgi. netteki hesaplara göre dün yada bugün yumurtlamış olmam gerekiyordu. acayip akıntım var. miniklerim aynı testi kullanmıştın canım bi aydınlatsan beni. daha yumurtlamadım mı acaba((

warya inşallah doğrudur chnb hamiledir sağlıkla sıhatle, yemin ederim heyecandan duramadım tekrar girdim.

ben gün boyu okulda olduğum için pet şişe beni kesmiyor. 1.5 litrelik pet şişe suyla dolaşıyorum okulda. eve gelince de 1 o kadar içiyorum yatana kadar. 1 litre falan da meyva suyu, çay, süt vesaire içiyorumdur. hayırlısıyla atlatırım inşallah.

sen de gez canım bol bol. yaza bi yere çıkamayacağız:) hoş böyle evde kalmaya can kurban.

evet yaa ne kadar cok su iciliyo dimi ama bende caydan vazgecemiyorum sanki yorgunlugumu aliyor.. ins lonecim sen bu kadar su icmeyle mutlaka atlatirsin hemencik.. bugun ogrendim ki abimin esi hamileymis daha 6 haftalik.. 10 yasinda 1 kizi var buda ikinci olacak insallah.. rabbim herkese nasip etsin kizlar

hellom bende bi bayilma durumu var bilmiyorum anama cektim herhalde..

kitty oğlan nasıl oldu? her ay kontrole gidiliyor galiba dimi bebiler doğunca da?

canım maden suyu içmeyi unutma günde 2 tane çok faydalı diyorlar. her ay biz gidiyoruz ama arkadaşlarım var onlar sağlık ocağında aşılarını yaptırıyor o kadar ki 1.ayda 2.ayda 4.ayda aşı var devamını bilmiyorum, çıno cinoya bıngıldak sorunlu diyince biz sağlık sigortası yaptırdık, her ay özel dr götürüyorz ama aşılarını sağlık ocağında vurduruyorum çokda memnunum şimdilk, senin oğluşun napıyor birde ben odasına bakayım dedim yavrumun bulamadım.

nuraycım geçmiş ola tekrar kuum, allah tamamına erdirsin herkesinkiyle çok sevindim, Aminn

hellom bende bi bayilma durumu var bilmiyorum anama cektim herhalde..

Canım geçmiş olsun ben de birkaç kez bayılmıştım özellikle açken. Hamilelikte tansiyon düşüyor bazen...

sagolasin hellom, amin insallah.. bende maden suyu icemiyorum yaaa anca meyvelisini.. normaline midem kalkiyor
Canım geçmiş olsun ben de birkaç kez bayılmıştım özellikle açken. Hamilelikte tansiyon düşüyor bazen...

sagol ablacim evet oyle gercekten, benim kucuk tansiyon 4-5'lerde geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…