Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seninki daha acıymış ablacım
evet ilkimde 2 buçuk aylıkken kalbi durmuştu..o yüzden bunda da korktum gidemedim bir türlü doktora.. içimemi doğdu nedir..kızımdayken bıktırmıştım doktorları halbuki bende eşime pıhtılaşma testi yaptıralım dedim ama bakalım..önce şu patolojiyi bi alalım diyor..19 una kadar bekliycez yani.

Sezen genetik testte düşünülebilir. İstersen sen riskli gebelik uzmanına git. Samsunda fakülte var istersen git bir arkadaş gidecek test için Samsun fakülteye...

Fakülteye gidelim diyorum zaten..herşeyi araştırırlar zaten herhalde...bizmi söylememiz gerekiyor..şu testi istiyorum diye?

Son düzenleme:
aaa şimdi okudum chnb abla inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz..hamilesindir umarım..bizi habersiz bırakma:)

mrb kızlar.. nasılsınız..

chnb abla inşallah diyelim kızın bu ay müjdeyi versin..

hello nasılsın çınar paşa nasıl bu arada babana da geçmiş olsun..

nuray geçmiş olsun canım zor olmuş ama atlatmışsınn..sonuçalrın da güzel çıkar inşallah.

sezen ben bu hafta pıhtılaşma testini yaptırdım fakültede 3 kayıp sonrası yapıyolarmış ama ben anlattım durumu şüphelerim var deyince dr de iyiymiş saolsun yaptı. şükür bişey çıkmadı.

hilal çalışmalar başlamış sanırım canım hello da yazmıştı benim arkadaşım da söylemişti ben bu ay elimden geldiğince çalışma öncesi falan meryem suresini okudum belli bi sayıya göre okuyolarmış sanırım ama ben öyle yapmadım 707 kez YA VARİS okudum ben faydasını gördüm gerçekten.

lonelines sen nasılsın canım enfeksiyon düzeldi mi biraz.

minikler kısmet ederse cenım inşallah öyle olacak.yarın güzel habrlerini bekliyoruz canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle.

ben çok tuhafım ya bende hiçbir belirti yok kızlar kendimi çok dinliyorum sanırım.önceki hamileliğimde kasığmda batmalar olurdu şimdi hiçbirşey hissetmiyorum.önceki hamileliğimde hiç kanama yokken kötü bişey olduğunu hissetmiştim göğüslerim birden eski haline dönmüştü şişlik acı kalmamıştı kk da bunu araştırırken belli belirsiz bi kan gelmesi sonucu gittik ve kalp atışının durduğunu öğrenmiştik.şimdi aklıma geldikçe elim göğüslerime gidiyo sürekli kontrol ediyorum .psikopata bağladım sanırım.

Canım fakültede yaparlar 2 düşükte yapılıyor biliyorum. Bence senin ikizlerin de kalp atışı durmuş olabilir. Bir de her hamileliği etkilemiyormuş. Ben de homozigot var sürekl normal hayatımda da aspirin kullanmam lazımmış aslında... Ama oğullarımı etkilememişti... Sen yaptır mümkünse preferik kanda kromozom analizi de eşli. Sen söylersin sizce yaptırmalı mıyız önceden bir dr yaptırın demişti filan... Fakültede yapılır 1 ayı bulur sonucu...

Kızlar topluca yazıyorum eşim zırt pırt çağırıyor. Umarım hayırlısıysa beni üzmeyecekse, sağ salim vakitlice doğacaksa olsun. Yoksa olmasın diye dua ediyorum.

Günaydın herkese..

Sayfalar o kadar ilerliyor ki arada kaçırdığım şeyler oluyor diye üzülüyorum.

Umarım herkes iyidir.

Kızlar topluca yazıyorum eşim zırt pırt çağırıyor. Umarım hayırlısıysa beni üzmeyecekse, sağ salim vakitlice doğacaksa olsun. Yoksa olmasın diye dua ediyorum.

yoksa olmasın deme canım. yanlış dua ediyorsun. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelik versin diye dua et.

inşallah vardır canım. umutluyum senden.

canım çabuk çıkmış sonuçların. böyle testler 15-20 günden aşağı çıkmaz aslında.
canım belirti arama. farklı olabiliyor gebelikler. benim de bunda bulantım daha geç başladı ve daha hafif olmuştu diğerine göre. göğüslerinle de fazla oynama. içini ferah tut.

oo hala olacaksın inşallah, ne güzel. gözünüz aydın.

nerde 2 içicem. be hiç soda içemeyen bir insanım. şimdi günde 1 bardak içmeya çalışıyorum içine limon sıkıp.
sonra efervesan haplardan içemeyen insanım. ama şimdi bir gün kalsiyum, bir gün de magnezyum içiyorum portakal suyuyla karıştırp. herşey oğlum için.
canım oda almadık. sadece buraya bir ara eklediğim park yatağı aldık. nevresim takım alıp koymuştum, interntteki resmini oda sanmış arkadaşlar.
sağlık sigortası ben de düşünüyorum canım. ayrıntılarını yazar mısın

selam kızlar.. Herkes de keyifler yerinde umarım..

canım eşim yok yanımda, gitsem nolcakki, adam eşini şu zman istiyorum dese çağıramam.o zmanda bana demeyecek mi sen bi kavuş tam 1 sene dene sonra gel diye, ondan gitmek istemiyorum.gitsem her ay daha ümitlencem ve dahada hayal kırıklığı.allahta verdikçe veriyor zaten.çabalasam kaç yazar. burda olsa keşke testi yaptırmaya kesin kararlıyımda chnb nin dedikleri aklıma yatsada son günde dr ayarlayamam ki, randevular dolu.referansı iyi dr lar var özellikle 2 tane beğendiği, aslında biriside bizim kurumun vakfıyla anlaşmalıymış ben vakfada üye değilim ama sorun değil, zaten hamile kalsam ona gitmek isterdim suratı bile çok merhametli görünüyor.bilmiyorum ya bıktım ama artık.kendi başıma uğraşıp duruyorum derdimi paylaşacağım kimse yok olanda anlamıyo siz hariç.. ve geçen gün çok kötü bi,şey hissettim ki ark larım dahi ümidini kaybetti bende, adet oldunmu dediler cevap karşısında teselli dahi edemediler yorumsuzdu yani.olur denmedi bile, haksızlar mı hayır, sonuna kadar haklılar.
amin canım ya gitcektim zaten dr konusunda karasız kaldım.
inş dahada çok geçmez canım ya.ne olursa olsun süreyi söylemek can actıyor, gerçekten daraldım ben.herkesin becerisi bizde yok işte !!!!!
canım dua için saol, ceza içindi.evet aynen de yazdığın gibi, ben başlarda salamıyodum yani o zman sadece araçtı bebek benim için.annelik gibi bi içgüdüm oluşmamıştı olmadııkça oluştu, hiç ağlamadım neden ben diye ama artık güç filan kalmadı, zaten sulu gözlü oldum çıktım.haftasonu kardeşim için dua ederlerken bile bi tuhaf oldum ağladım.tamam dr a gideceğim ama normal bir dr du gideceğim.artık randevu aldım, bu yetersiz gelirse ki gelmezsede sanırım o iyilerden birine devam edeceğim, sonuç tatmin olmazsa yeniden testleri yaptrcam bakalım.üzmedin canım ya, öyle düşünmem.biliyorum hepinizin benim için ne kadar çok bunu istediğinizi.

canım saol, ovulasyona devam ediyorum.maalesef insanlar duyarsız kadın napsın, kuzeninde keşke vazgeçmeseymiş, zor işler gerçekten dediğin gibi biz ne mücadelelr verirken insanlarıda tatmin edemiyoruz nelerimizse artık.kızmış erkekmiş sanane, biz can olsun diye neler yapıyoruz sen biliyomusun ki konuşuyosun ?? çok saol ya evet hep beraber çok günler zor günler geçirdik, her adımda evet biraz daha yaklaşıyoruz ama güç kalmadı.maalesefki korkum eşime yaklaşırken bebeğinde hiç olmayacağı.yani şimdi psikolojim bu, hiç bi zaman olmayacakmış gibi, hayallerde bile eğreti gibi, ben anne olamıyorum yani..bakalım hayırlısı artık...iyi ki varsınız.

canım rabdevuya girdin mi ? inş pıtpıtları duymuşsunudr :) öyle deme ya, sende çok zor zmanlar geöirdin, haksız filan değil.herkesin sırası var nasip işi ilersi olmuyorki, yarın öbür gün dairedeki arkadaşım (aynı sene evlendik) 2. yi doğurmayı düşünüyor, napabilirm ki isyan etsem ne çıkar.kader yani, zaman belll, olacaksada olmayacaksada.o arkadaş için ilk başta bende öyle düşünebilirdim ama sebepliymiş hee bende sanırım bundan sonra öyle olurum yani ballandırmam ama çok boşta geçmem.seni veren allaha kurban olurum gibi düşüncesizce imrenti yazılar asla yazmam.allah onlara bağışlasın kadın ne çektiğini kendi bilir, hayatlar zor maalesef.allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.lütfen düşünme bir daha öyle, çünkü gerçekten sende kolay şeyler yaşamadın.şimdi senin ailen bilmiyor, eşinin ailesi mi biliyor ?
canım merhaba nasılsın ? sen çok duygusalsın ya, ben çok katı bir insandım, bir damla gözyaşı dökmedim ebekler alınacak dendiğinde ve alındığında.genelde duygusuz davramdım içten üzüldüm tabi ama sizler gibi değildim yinede.inan şimdi ben senin durumundayım ve dilerim ki sizlerin hiç biri bu kadar beklemezsiniz çünkü gerçekten artık dayanmal zorlaşıyro.
inş kızların dediği gibidir ablacım ve kızın yoldadıri tüp bebk parası inş doğum için biriktirilir.
kötü düşünme, iyi olsun diycem de diyene bak :) inş güzzel olacak canım inanıyoruz.
Günaydın herkese..

Sayfalar o kadar ilerliyor ki arada kaçırdığım şeyler oluyor diye üzülüyorum.

Umarım herkes iyidir.
merhaba canım nasılsın ? izin nasıl geçti ?

kızlar işler yoğun tek tek yazamıyorum, nasılsınız ? çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için.yarın kan vermeye gitcem, dr adetin 4 ya da 5 günü gel dedi, benimde adeti,m çok azaldı 2 aydır dikkat ettim, 3. gün bile gelmiyo nerdeyse.stresten göğüs bölgemde sivilceler çıkmış ki en son öss zamanlarında yaşadım ben bunu.sıyırıyorum galiba :) sizlerde haller keyifler nasıl ?

canım tünaydın benimde ilk bebekte bir kasık ağrım vardı herkes diyordu kasık ağrısı iyidir güzeldir sonu feci oldu çıno cinoda hiç kasık ağrısı olmadı, dua et bol bol 21 elham oku ayetel kürsi oku çok iyi gelecek . Tekmelerini hissedene kadar psikopatsın sonra yok tekme atmadı yok bilmem ne doğunca da ayrı bir mevzu sağlılı uzun ömürlü inşallah dr ne zeman

eşim iş bankası iştirak çalışanı Anadolu hayat da iş bankası biliyorsun, eşim sigortalı diye çocuğu anadolu sağlıkltan yaptırdık 850 lira tuttu, ama detayları akşam eşime sorar söylerim.

öyle bende ağzıma yumurta sürmezdm balık iğğğğğğ ama yedim mecburiyetten

iyi günler kızlar...

nuray canım inşallah normal çıkarda bir daha uğraşmazsın o saatler geçmek bilmiyor ben tek gitmiştim...sabah 9da git miştim akşam 6 da dönmüştüm:)) ilişki durumuna gelince canım ben varya nasıl ağırlaştım anlatamam sağa sola dönmek bile çok zor oluyor...en son ne zaman oldu hatırlamıyorum...eşimde halimi görünce üzülüyor bundan sonra istesekte yapamayız sanırım çok ağırlarştım şimdiden ayaklarım şişmeye başladı bile ama 7 aydan sonra yapılmıyor diye biliyorum bu kadar beklemişsiniz bence bekleyin doğum sonrası acısını çıkartırsınız:)) biz öyle yapacağız:))

loneliness, bende çok içiyorum suyu canım kızım diyorki anne neden hep wc ye gidiyorsun:) inşallah geçmiştir canım..bende kendimi durduramıyorum allahım canım nasıl tatlı istiyor anlatamam ve yiyorumda ( dayanamıyorum...ayaklarım şişmeye başladı büyük kızımdada böyle olmuştu bugün duşa girdim girme ve çıkma olarak bir 2 saat sürmüştür çok yavaşladım yaa allahım sonuna kadar sağlıkla gideyim başka bişey istemiyorum...

chnb, canım bende çok heyecanlandım ve miniklerin dediği aklıma geldi loneliness demişti onada ayyy inşallah hayal kırıklığına uğramıcaz canım rabbim kızını koymuştur göbüşüne..

minicikumut, iyiyiz canım sen nasılsın?

deniz lalesi, sen nasılsın işe başladınmı canım?

sezen, inşallah gelecek bebeğin kayıplarının yerini dolduracak canım 2 kayıbın varmış çok üzüldüm...allah göstermesin bir daha...

hellom, canım nabersin çınarımız nasıl? baban nasıl oldu havalar tekrar bozdu bugün evdeyiz:))

nilde nazlım nerelerdesiniz pazartesi yoğunluğu heralde kolay gelsin kızlar...

hilal canım su olayına dikkat ediyorsun dimi ben öğlen 1 gibi kesiyordum suyu saat 5 gibi yapıyordum testi hergün aynı saatte yapıcaksın canım sen devam et yapmaya benimkide bilgisayara göre çıkmamıştı bide bazı kızların 21-22. günleri falan olmuştu...inşallah tutacak bu ay canımm...

datlummm, canım aynı şeyleri ilk aylar bende yaşadım sonradan alışıyorsun hatta bebeğin hareketlerini hissedene kadar pisikopata bağlısın hepimiz böyleydik canım endişelenme bol bol dua et şimdilik bundan başka yapacak bişeyimiz olmuyor canım...şimdi senin ne kadarlık canım dra ne zaman gideceksin?

minikler, heyecanla bekliyoruz allahım inşallah bu defa güldürecek seni canım benim...

candaşım,bu hafta buluşma yoktu sanırım bahar yüzünü gösteriyor canım bu kasvet biraz olsun yerini bahara bırakacak, yarın hormonlar içinmi kan vereceksin canım?

ceza, iyi haftalar olsun canım...

pileo, ne yapıyorsun nasılsınız?

senem, yamatake, taf nasılsınız?

2 gündür bende çok sinirlenme başladı ev almış başını gidiyor hiç bişey yapamıyorum dediğim gibi ayaklar başladı şişmeye belim çok ağrıyor geceleri kasıklarımda falan ağrılar oluyor...ben tatlıdan uzaklaşayım dedikçe tatlı bana yaklaşıyor:)) hamiş olacak arkadaşlarım ne olur kilonuza dikkat edin çok çok yemeyin hamile kalınca benim gibi sıkıntılarınız olmasın canlarım...biraz uzanayım öpüyorum hepinizi...

yeni katılan arkadaş vardı adını hatırlayamadım kusura bakma geçmiş olsun canım allahım göstermesin bir daha düşünceler hep aynı bizde senin gibi çok şey geçirdik kafamızdan zaman ilaç canım sabır allahım sabır versin...

selam kızlar nasılsınız. günlüğüm yakalamışken sorayım tatlım. az önce yaptım test ve çıktı bu sefer yani ikisi de nerdeyse aynı koyulukta.çok da akıntım var. napıyım şimdi ben heyecanlandım bak:)))) bugünmü yapayım çalışma yarın mı bilemedim.

selam kızlar nasılsınız. günlüğüm yakalamışken sorayım tatlım. az önce yaptım test ve çıktı bu sefer yani ikisi de nerdeyse aynı koyulukta yaşasınnnnn.çok da akıntım var. napıyım şimdi ben heyecanlandım bak:)))) bugünmü yapayım çalışma yarın mı bilemedim.

Candaşım izin iyiydi çok şükür bahaneyle eşimle vakit geçirmiş oldum.

Günlük sanırım senin 6 ayın bitti.Ödemler normal bir seviyeye kadar.

Temizlik mevzusunuda takma kafana.Elbet bir yolu bulunurCanından kıymetli değil ya..

evet canım bugün çalıma yapcaksınız, naber ?

hoşgeldin tekara, güzel geçtiğine sevindim :)

günlük dikkat et kendine, bencede evin dağınıklığı sizden önemli değil ya, yorma kendini, bende yarın hormon testi vercem.

chnb, sadece bu rahim testnde dr un iyisi kötüsü varmı yani ? önemli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…