Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaşım tatlım iyiyim ben çok şükür. sorma heyecan yaptım sanarsın ki gebeliik pozitif çıktı:))) sen nasılsın, doktora gidilecek sanırım testler için. inşallah güzel haberlerle dön canım.

selam kızlar.. Benden iyilik,n'olsun..
Candasım bu bı kaç gundur,daha hat safhada bu hıslerım.bıseyler yapayım dıyorum,konsantre olamıyorum inan.ıns hic bırımiz beklemeyız canım,dılerım seni tez zamanda bulsun melegin..sen bıraz rahatla ama,bak esınde gelıyor.eskısı gıbı olmaz,hersey çok daha güzel olacak çünkü senın için

gunluk senın rahatın nasıl?n'apıyor minik kızın?bayagı ilerlemıssınız canım,nasıl tatlı heyecan vardır sımdı.. Heyecan,merak :)ben dün gıttım bı süre i$e..tlf la halledıyoruz sımdılık.ben olmasamda isler yürüyor hemen hemen.acele etmıyorum açıkcası.kendıne ıyı bak cnm
hılal nasılsın canım.sanada kolay gelsın tatlım.hadı bakalım

minicikumut, canım bugün 26 artı diye gidiyoruz...yaa bide çok uzuanmıyorum sandalyede çok oturuyorum birazda bundan kaynaklı sanırım...evi zaten bıraktımda bazen hey heyler geliyor:)) eğilmekle yapılıyor her iş onuda ben yapamadığım için kızım diyorki yere bişey düşünce istiyorum ondan anne neden hep ben alıyorum birazda sen al cadı o bile sorguluyor:))

sende tatil yapmışsın ne güzel olmuş...benim eşimde pazarları bile çalışıyor üzülüyorum onun için dinlenemiyor kızımda ama babam neden işe gitti ben onunla oynamak istiyorum diye sitemlerde...para olmayınca hiçbişey olmuyor çok çalışıncada aileye vakit az kalıyor allah sağlık versin cümlesine hayat zor...

iyiyim tatlım sağol. sen nasılsın sıkıntılar bitmedi mi henüz. iş konusuna gelince sensiz de oluyorsa biraz kafa dağıt dinlen sonra başlarsın. benim de şu ara öyle dinlenmeye ihtiyacım var ki ama beni 30 tane tatlı velet bekler:)))

Ah Candaş ah, yine dr işini sallıyorsun gibi bir his var içimde. Yanlış yapıyorsun güzel kardeşim. Eşin olmadan yakın bir arkadaşınla git bence iyi bir dr ye. Ben bir profa kardeşimle gitmiştim muayene eder seni ki eşinin sperm testini de götürürsün. Bir de bu çok önemli bi konu canım. İşinden sen ya da eşin doğrudan konuyu işverene açarak izin istemelisin bence. Bu korkunu yenmelisin artık. Bu senin psikolojini çok bozuyor canım. Lütfen abla sözü dinle. Yazını okuyunca Candaş akıllanmamış dedim...
Kızma bana nolur yazmasam kendimi yerdim...

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Sonrası benim için çok zor olacak.

Ama Allah büyüktür...

lonecim tam guzel konuya parmak bastin canim.. sana kalsiyum ve magnezyum eksikligi gibi bi test mi yapildi yoksa her hamile icmelimi bu haplari, doktor mu onerdi??.. Ben mesela balik yiyemiyorum cok fazla, balik yagi haplarindan alsammi??? bazen bacaklarim kasiliyor sirtmda belimde agriyor bi eksiklikten mi kaynaklaniyor acaba??

hellom bende hep meyvalisini iciyordum sodanin. sen meyvelisi olmaz demistin birine hatirliyorum. bende dun sadesini aldim ama cok kotu ya icilecek gibi degil.. neyse bende lone gibi limon sikayim icine :))))

gunlukcum valla beni gulduruyon yaa, hele bu kizinin halleri cok bilmis cadi :)))) dikkat et kendine kuzum bende dunden itibaren isi biraktim.. bu arada ocakta sutum patladi :18:nasil diyeceksin??? sut kaymak tutmus kaynayinca nefes alacak yer bulamamis ust taraftan.. btun tenceredeki sut havaya sonrada yere halilar yerler duvarlar berbat.. esime temizlettim hepsini egilip kalkamiyorum bende gercekten agirlastim..sende birak is kalsin.. Annen ,kizkardesin falan varsa yardim etsinler canim..gunlukcum birde dedigin tavsiyelere uyucam canim :)))

miniklercim gittinmi doktora ???

minicikumut hosgeldin tekrar tatilden sonra.. ne guzel tatil iyi gelmistir esinle birlikte..

datlum sen ne yaptin? ne zaman gideceksin doktora..

hilalcim test cift ciktiysa bugunden calisma var ve takip eden gunlerde gun asiri olacak canim. ama sen yinede hergun yapmaya devam et.. RAbbim yuzumuzu guldursun ins

Sezen, deniz lalesi, nilde, ceza, candas, sizler nasilsiniz kizlar? hersey yolundadir umarim

unuttugum, atladigim yoktur insallah

Canım bugün ve yarın olsun:)) Öyle yazıyor...

Canım genelde radyolog çekiyor benim kendi dr m yanında durmuştu. Gerçi bayılttılar kim çekti bilmem ama raporda radyoloğun adı vardı. Film çıkınca hemen iyi bir dr ye göster. Sırf raporu alma filmi ya da filmin cd sini al...

Evet ya heyecan yapıyor insan...

nuray sende beni güldürdün canım yaa...sen yazmışsın ocakta sütüm patladı bende ocak ayında göğsündeki süt patlamış anlıyorum ayyy :))) çok güldüm yaa bende var bu sağır duymaz uydururmuşya o hesap...kötü olmuş canım yaa bişey taşsa o ocağı temizlemek çok gıcık oluyor seninki daha beter olmuş hep olmadık zamanda gelir başımıza yapamıyoruzya temizlik falan:)) canım magnezyum ve kalsiyumu dr veriyor...bu arada o ksılmaların normal bunun için magnezyumu öneriyor drum bu sabah bir kramp girdi baldırıma yataktan nasıl fırladığımı bilemedim...gecede yeni yatmıştık yine girdi kramp çok kötü oluyor...yine ilişkinin bu aydan sonra yaşanmasıda bence bu krampları arttırır canım düşünsene hamilelikten dolayı kendini sıkıyorsun falan buda kasılmalara neden oluyor:)) ayyy düşünsene eşinle kasılmadan dolayı ayrılamıyormuşsunuz :))) aklıma bir arkadaşım geldi kızın eşi prezervatifi ters takmış kalmışmı kadının içinde uğraşmışlar çıkaramamışlar sabah arkadaşım sağlık ocağına gitmiş onlar demişler biz çıkartamayız hastaneye git düyorki çıkartana kadar kıpkırmızı suratla dolaştım rezillikti arkamdan herkez gülmüştür falan ben kadın anlatırken gülmekten yerlere yattım zavallı yaa:)) kızımı sorma canım feci bişey oldu yaa bana kızınca direk baba biliyormusun ben en çok seni seviyorum diyor hain evlat:))

cumartesi düğüne gittik normalde kızım palyaçolardan çok korkuyordu son zamanlarda tvde görünce falan anne ben artık korkmuyorum diyordu neyse düğünde bu oratda duruyordu arkadaşlarıyla palyaço arkadan geldi eşime dedimki yandık korkacak şimdi ağlayacak palyaço elini uzattı buda tuttu sonra bizim yanımıza getirdi annesi oyun odasına gidebilirmiyiz dedi bende kızıma sordum gitmek istiyormusun istiyorum dedi ama surat ifadesi çok garipti onlar gittiler eşime dedim git bak neyse dayanamadım 10 dakika sonra ben gittim gelmek istiyormusun dedim anne tuvaletim geldi dedi tuvalete gittik amanın nerdeyse altına yapıcakmış dedim niye söylemedin kızım palyaço kızar sandım anne dedi :)) sonra ben yine oraya gidicem dedi eve gelirkende zor çıkarttık odadan bizimki bu defa tam alıştı:))

i$leten oldugmuz için rahatız,yoksa kimse tolerans göstermezdi vallahi.ertesi gùn is bası yapmak icap ederdi.çalısanlar var,mühim bısey olursa tlf.lasıyoruz.alısıyorum gıbı bu duruma :)yemek ,temızlık yapıyorum;motıve oluyorum.ne kıtap,ne dergi okumak,ne araba sürmek ,ne tw ızlemek..ınan konsantre yok,hıçbırını yapamıyorum bunların,kopuyorum.bu arada kanamam tamamen kesildi sanırım,2gundur hiç bısey yok.umarım adetımı beklemeye baslarım artık bende..
Hilal bran$ın neydi canım?zorlu da olsa,sabırla zevkle yapılacak meslegınız var ne guzel tam gun mü,yarım mı okulun?haftasonları idareten dınlenırsın artık canım.. Bu ay da $ansın bol olsun ıns..
in$ BAT ları degil,SAT ları konusarak hayırlı yollara girer tüm bekleyen hatunlar..hepinizin cetveli olsun ın$ en hawalısından

nuray,ben iyiyim .çok sagol.sende kendıne dıkkat et,tansıyon düsmelerin var sanırım.canım çok SIK acıkırsın bu dönemde, az ama SIK yemeye çalıs.ben dısardeyken,çantamda meywe suyu,çıkolata falan tasırdım.ınsan bayılacak gıbı oluyor,gözü kararıyor.o yüzden donanımlı olmakta fayda var ıyı bak kendıne,bebisine

gunluk kızının hali beni gülümsetti.akranlar ya benımkıyle,aynı taktıkler.. Bisey rıca etmeye çekınıyorum ınan.
"ama ben çok yorgunum"
"ama ben küçüükküm:)"
"onu ben getirmedim ki,sen götür annecigm"
"ama yapamam ,bak ben hastayim.öksürüyorum bak,öhö öhö "
herseyi bilıyorlar,çok yardımcıdır bana ama can ıstemeyınce bak bahaneleri çok

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızlar başka oluyor değil mi? gERÇİ BİZİM OĞLAN DA ÇOK YAPIYOR HELE ders çalışırken acıkıyor, tuvaleti geliyor, uykusu geliyor... Bitmiyor bahanaler...

Loneliness haklısın dua konusunda. Allah sağlıkla nasip etsin hepimize...

Günlük canım ben yerim o Destina'yı. Bir de canım Minikler, Ceza ne der ama bence sesleri ver ufaktan. Pıtırcık var nette ben oradan gösteriyordum kızlar demişti. Ama hala zorlanıyoruz biz.Hala neler oluyor anlayamıyorum. Geçen hafta nootropil diye şurup kullanmaya başladık daha faydası olmadı. Cumartesi de 300 tl imiş hiperaktivite testi yaptıracağız dr benzemiyor dedi ama yine de emin olmak için yaptıracağız. Bu kadar geri olması eşimle beni çok endişelendiriyor. Sürekli bu yüzden de eşimle tartışıyoruz. Lone demişti disleksi diye bir şey varmış. Ona benziyor epey her şey normal okuma yazmadagüçlük. Benzeyen harfleri b-d, daha 5-6 harf daha var karıştırıyor rakamları ters yazıyor çoğu kez... Allahtan diliyorum ki düzelsin bizi çok bunalttı...

ablacım sen bilmiyormuydun daha önce defalarca yazmıştım okumadın sanırım ikizlerinde kalp atışı durduğu için aldılar..yani iki gebeliğimde kalp atışları durduğu için sonlandırıldı..bir ayı beklemeye razıyım baksınlar ne olduğunu anlasınlarda..19 nisanda patolojiyi alalımda artık başlıycaz tedaviye..
amin inşallah göstermez bir daha böyle bir kayıp Rabbim..kimseye göstermesin..Boşver canım yorma kendsini sal gitsin sen önemli değilya..nasılsa iş kaçmıyor her gün aynı zaten..sen kendini düşün..

gerçekten doktor iyiymiş...çok çabuk çıkmış sonuçlar..inş. yaptırınca benimkide öyle çıkarda beklemem daha fazla...
canım seni çok iyi anlıyorum ..daha önceden yaşadıkların yüzünden bunlar..her gün kendine ayetel kürsi oku ve bebeğini ve kendini ona emanet et..başka türlü başa çıkmazsın korkularınla..

Son düzenleme:

Ah canım Lale ve sen aynı dönemde yazmaya başladınız ya bende hatlar karışıyor bazen... Yaşlılık...(İşin içinden çıkamayınca böyle diyorum:)))

Yaptır kuzum herkes bizim gibi olacak değil ama yıldırım aynı yere iki kere düşmez diyorum ben. Bence vardır sebebi baktır sen...

Ah canım bugün yine yaptım ama dünkünden koyu değildi. Gitmeyeceğim canım çünkü 2 kere günüm geçtiği halde gittim kendimi aptal gibihissettim. Evde görmeden gitmeyeceğim. Coraspine başlasam mı diye düşünüyorum varsa diye. Psikolojik olarak var gibi geliyor ama önceki aylar da hissetmiştim. Bir de ovulasyo topiğinde biri cevaplamış. Benimde geçen ay oldu değilmişim demişti dün... Umutlanmak da istemiyorum bu ay çok stresliydim eşimle çok kötü tartıştık geçen. Oğlan da bizi çok geriyor hem de çok. Bu stresle de tutmuş mudur bilmiyorum gerçi...

Sen ne yapıyorsun? Geçti mi biraz şikayetlerin?

canım kalsiyumua başlayalı bir ay oluyor. yataktan yeni kalktığımda, ya da otururken ayağa kalktığımda kasığımdan birisi tutuyor da yüreyemiyorum gibi oluyordu, kasılıyordu 2-3 adım da ancak düzeliyordum. ben magnzeyum eksikliği zannettim, doktoru aradım kalsiyum dedi, içmeye başladığım gibi kesildi. bi kaç hafta sonra da gece uyurken diz kapağımın altından ayağıma doğru kramp girmeye başladı, ona da magnezyum dedi. herşey de yiyip içiyorum ama takviye şart, yetmiyo demek ki. şimdi bir akşam ondan, bir akşam diğerinden içiyorum. balık da haftada bir yememe rağmen, doktorumun bir tanesi yeterli olmaz dedi. 2-3 günde bir omega 3 tableti al dedi. ben de çok kilo alıyorum ama tatlı falan yediğim yok. açıkçası eskiden daha çok yerdim hamile olmadan. erkek çopcukla tatlının alakası yokmuş ynai. ama bu içtiğim vitaminler bana kilo aldırıyor. her gün demir hapım ve elevitim de var.
ilişki meselesi zaten bizde en baştan beri yok, hem doktor yasakladı hem biz korktuk.

hilalcim, bu akşam çalışma yap, yarın da yap. kolay gelsin:)iyi çalışmalar. rast gelir inşallah.

Estağfurullah daha çok gençsin dur hele bu kadar çok yazan olunca hatların karışması normal..bu arada yıldırım aynı yere iki kere düşmez lafına bayıldım:))

Evt eşim biraz nazlansada ben yaptırıcam inşallah...onca acıyı çeken biziz...

Dün eşim köyüne gitti annesini ziyarete kayınvalidem diyormuşki o kadar doğum yaptım bir tanesini zayi etmedimm..bu gelinde anca düşük yapıyor...
Sinirlerim tepeme çıktı...yaa tabi ben zevkine arada böyle düşük yapıyorum dedim..eşim söylediğine söyleyeceğine pişman oldu..boşver cahillik takma kafana v.s. desede ama hala düşündükçe sinirlerim oynuyor..Bu arada kayınvalide 8 çocuk yapmış..6 tanede 2-3 yaşına kadar yaşayıp ölenler var.. etti 14 maşallahı var yani..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…