- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.121
selam kızlar.. Benden iyilik,n'olsun..
Candasım bu bı kaç gundur,daha hat safhada bu hıslerım.bıseyler yapayım dıyorum,konsantre olamıyorum inan.ıns hic bırımiz beklemeyız canım,dılerım seni tez zamanda bulsun melegin..sen bıraz rahatla ama,bak esınde gelıyor.eskısı gıbı olmaz,hersey çok daha güzel olacak çünkü senın için
gunluk senın rahatın nasıl?n'apıyor minik kızın?bayagı ilerlemıssınız canım,nasıl tatlı heyecan vardır sımdı.. Heyecan,merak :)ben dün gıttım bı süre i$e..tlf la halledıyoruz sımdılık.ben olmasamda isler yürüyor hemen hemen.acele etmıyorum açıkcası.kendıne ıyı bak cnm
hılal nasılsın canım.sanada kolay gelsın tatlım.hadı bakalım
canım eşim yok yanımda, gitsem nolcakki, adam eşini şu zman istiyorum dese çağıramam.o zmanda bana demeyecek mi sen bi kavuş tam 1 sene dene sonra gel diye, ondan gitmek istemiyorum.gitsem her ay daha ümitlencem ve dahada hayal kırıklığı.allahta verdikçe veriyor zaten.çabalasam kaç yazar. burda olsa keşketesti yaptırmaya kesin kararlıyımda chnb nin dedikleri aklıma yatsada son günde dr ayarlayamam ki, randevular dolu.referansı iyi dr lar var özellikle 2 tane beğendiği, aslında biriside bizim kurumun vakfıyla anlaşmalıymış ben vakfada üye değilim ama sorun değil, zaten hamile kalsam ona gitmek isterdim suratı bile çok merhametli görünüyor.bilmiyorum ya bıktım ama artık.kendi başıma uğraşıp duruyorum derdimi paylaşacağım kimse yok olanda anlamıyo siz hariç.. ve geçen gün çok kötü bi,şey hissettim ki ark larım dahi ümidini kaybetti bende, adet oldunmu dediler cevap karşısında teselli dahi edemediler yorumsuzdu yani.olur denmedi bile, haksızlar mı hayır, sonuna kadar haklılar.
amin canım ya gitcektim zaten dr konusunda karasız kaldım.
inş dahada çok geçmez canım ya.ne olursa olsun süreyi söylemek can actıyor, gerçekten daraldım ben.herkesin becerisi bizde yok işte !!!!!
canım dua için saol, ceza içindi.evet aynen de yazdığın gibi, ben başlarda salamıyodum yani o zman sadece araçtı bebek benim için.annelik gibi bi içgüdüm oluşmamıştı olmadııkça oluştu, hiç ağlamadım neden ben diye ama artık güç filan kalmadı, zaten sulu gözlü oldum çıktım.haftasonu kardeşim için dua ederlerken bile bi tuhaf oldum ağladım.tamam dr a gideceğim ama normal bir dr du gideceğim.artık randevu aldım, bu yetersiz gelirse ki gelmezsede sanırım o iyilerden birine devam edeceğim, sonuç tatmin olmazsa yeniden testleri yaptrcam bakalım.üzmedin canım ya, öyle düşünmem.biliyorum hepinizin benim için ne kadar çok bunu istediğinizi.
canım saol, ovulasyona devam ediyorum.maalesef insanlar duyarsız kadın napsın, kuzeninde keşke vazgeçmeseymiş, zor işler gerçekten dediğin gibi biz ne mücadelelr verirken insanlarıda tatmin edemiyoruz nelerimizse artık.kızmış erkekmiş sanane, biz can olsun diye neler yapıyoruz sen biliyomusun ki konuşuyosun ?? çok saol ya evet hep beraber çok günler zor günler geçirdik, her adımda evet biraz daha yaklaşıyoruz ama güç kalmadı.maalesefki korkum eşime yaklaşırken bebeğinde hiç olmayacağı.yani şimdi psikolojim bu, hiç bi zaman olmayacakmış gibi, hayallerde bile eğreti gibi, ben anne olamıyorum yani..bakalım hayırlısı artık...iyi ki varsınız.
canım rabdevuya girdin mi ? inş pıtpıtları duymuşsunudr :) öyle deme ya, sende çok zor zmanlar geöirdin, haksız filan değil.herkesin sırası var nasip işi ilersi olmuyorki, yarın öbür gün dairedeki arkadaşım (aynı sene evlendik) 2. yi doğurmayı düşünüyor, napabilirm ki isyan etsem ne çıkar.kader yani, zaman belll, olacaksada olmayacaksada.o arkadaş için ilk başta bende öyle düşünebilirdim ama sebepliymiş heebende sanırım bundan sonra öyle olurum yani ballandırmam ama çok boşta geçmem.seni veren allaha kurban olurum gibi düşüncesizce imrenti yazılar asla yazmam.allah onlara bağışlasın kadın ne çektiğini kendi bilir, hayatlar zor maalesef.allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.lütfen düşünme bir daha öyle, çünkü gerçekten sende kolay şeyler yaşamadın.şimdi senin ailen bilmiyor, eşinin ailesi mi biliyor ?
canım merhaba nasılsın ? sen çok duygusalsın ya, ben çok katı bir insandım, bir damla gözyaşı dökmedim ebekler alınacak dendiğinde ve alındığında.genelde duygusuz davramdım içten üzüldüm tabi ama sizler gibi değildim yinede.inan şimdi ben senin durumundayım ve dilerim ki sizlerin hiç biri bu kadar beklemezsiniz çünkü gerçekten artık dayanmal zorlaşıyro.
inş kızların dediği gibidir ablacım ve kızın yoldadıri tüp bebk parası inş doğum için biriktirilir.
kötü düşünme, iyi olsun diycem de diyene bak :) inş güzzel olacak canım inanıyoruz.
merhaba canım nasılsın ? izin nasıl geçti ?
kızlar işler yoğun tek tek yazamıyorum, nasılsınız ? çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için.yarın kan vermeye gitcem, dr adetin 4 ya da 5 günü gel dedi, benimde adeti,m çok azaldı 2 aydır dikkat ettim, 3. gün bile gelmiyo nerdeyse.stresten göğüs bölgemde sivilceler çıkmış ki en son öss zamanlarında yaşadım ben bunu.sıyırıyorum galiba :) sizlerde haller keyifler nasıl ?
nerde 2 içicem. be hiç soda içemeyen bir insanım. şimdi günde 1 bardak içmeya çalışıyorum içine limon sıkıp.
sonra efervesan haplardan içemeyen insanım. ama şimdi bir gün kalsiyum, bir gün de magnezyum içiyorum portakal suyuyla karıştırp. herşey oğlum için.
canım oda almadık. sadece buraya bir ara eklediğim park yatağı aldık. nevresim takım alıp koymuştum, interntteki resmini oda sanmış arkadaşlar.
sağlık sigortası ben de düşünüyorum canım. ayrıntılarını yazar mısın
selam kızlar nasılsınız. günlüğüm yakalamışken sorayım tatlım. az önce yaptım test ve çıktı bu sefer yani ikisi de nerdeyse aynı koyulukta yaşasınnnnn.çok da akıntım var. napıyım şimdi ben heyecanlandım bak:)))) bugünmü yapayım çalışma yarın mı bilemedim.
evet canım bugün çalıma yapcaksınız, naber ?
hoşgeldin tekara, güzel geçtiğine sevindim :)
günlük dikkat et kendine, bencede evin dağınıklığı sizden önemli değil ya, yorma kendini, bende yarın hormon testi vercem.
chnb, sadece bu rahim testnde dr un iyisi kötüsü varmı yani ? önemli mi ?
candaşım tatlım iyiyim ben çok şükür. sorma heyecan yaptım sanarsın ki gebeliik pozitif çıktı:))) sen nasılsın, doktora gidilecek sanırım testler için. inşallah güzel haberlerle dön canım.
chnb ablacim sende bugun durumlar nasil??
i$leten oldugmuz için rahatız,yoksa kimse tolerans göstermezdi vallahi.ertesi gùn is bası yapmak icap ederdi.çalısanlar var,mühim bısey olursa tlf.lasıyoruz.alısıyorum gıbı bu duruma :)yemek ,temızlık yapıyorum;motıve oluyorum.ne kıtap,ne dergi okumak,ne araba sürmek ,ne tw ızlemek..ınan konsantre yok,hıçbırını yapamıyorum bunların,kopuyorum.bu arada kanamam tamamen kesildi sanırım,2gundur hiç bısey yok.umarım adetımı beklemeye baslarım artık bende..iyiyim tatlım sağol. sen nasılsın sıkıntılar bitmedi mi henüz. iş konusuna gelince sensiz de oluyorsa biraz kafa dağıt dinlen sonra başlarsın. benim de şu ara öyle dinlenmeye ihtiyacım var ki ama beni 30 tane tatlı velet bekler:)))
nuray,ben iyiyim .çok sagol.sende kendıne dıkkat et,tansıyon düsmelerin var sanırım.canım çok SIK acıkırsın bu dönemde, az ama SIK yemeye çalıs.ben dısardeyken,çantamda meywe suyu,çıkolata falan tasırdım.ınsan bayılacak gıbı oluyor,gözü kararıyor.o yüzden donanımlı olmakta fayda varıyı bak kendıne,bebisine
gunluk kızının hali beni gülümsetti.akranlar ya benımkıyle,aynı taktıkler.. Bisey rıca etmeye çekınıyorum ınan.
"ama ben çok yorgunum"
"ama ben küçüükküm:)"
"onu ben getirmedim ki,sen götür annecigm"
"ama yapamam ,bak ben hastayim.öksürüyorum bak,öhö öhö"
herseyi bilıyorlar,çok yardımcıdır bana ama can ıstemeyınce bak bahaneleri çok
ablacım sen bilmiyormuydun daha önce defalarca yazmıştım okumadın sanırım ikizlerinde kalp atışı durduğu için aldılar..yani iki gebeliğimde kalp atışları durduğu için sonlandırıldı..bir ayı beklemeye razıyım baksınlar ne olduğunu anlasınlarda..19 nisanda patolojiyi alalımda artık başlıycaz tedaviye..Canım fakültede yaparlar 2 düşükte yapılıyor biliyorum. Bence senin ikizlerin de kalp atışı durmuş olabilir. Bir de her hamileliği etkilemiyormuş. Ben de homozigot var sürekl normal hayatımda da aspirin kullanmam lazımmış aslında... Ama oğullarımı etkilememişti... Sen yaptır mümkünse preferik kanda kromozom analizi de eşli. Sen söylersin sizce yaptırmalı mıyız önceden bir dr yaptırın demişti filan... Fakültede yapılır 1 ayı bulur sonucu...
amin inşallah göstermez bir daha böyle bir kayıp Rabbim..kimseye göstermesin..Boşver canım yorma kendsini sal gitsin sen önemli değilya..nasılsa iş kaçmıyor her gün aynı zaten..sen kendini düşün..iyi günler kızlar...
sezen, inşallah gelecek bebeğin kayıplarının yerini dolduracak canım 2 kayıbın varmış çok üzüldüm...allah göstermesin bir daha...
2 gündür bende çok sinirlenme başladı ev almış başını gidiyor hiç bişey yapamıyorum dediğim gibi ayaklar başladı şişmeye belim çok ağrıyor geceleri kasıklarımda falan ağrılar oluyor...ben tatlıdan uzaklaşayım dedikçe tatlı bana yaklaşıyor:)) hamiş olacak arkadaşlarım ne olur kilonuza dikkat edin çok çok yemeyin hamile kalınca benim gibi sıkıntılarınız olmasın canlarım...biraz uzanayım öpüyorum hepinizi...
yeni katılan arkadaş vardı adını hatırlayamadım kusura bakma geçmiş olsun canım allahım göstermesin bir daha düşünceler hep aynı bizde senin gibi çok şey geçirdik kafamızdan zaman ilaç canım sabır allahım sabır versin...
mrb kızlar.. nasılsınız..
sezen ben bu hafta pıhtılaşma testini yaptırdım fakültede 3 kayıp sonrası yapıyolarmış ama ben anlattım durumu şüphelerim var deyince dr de iyiymiş saolsun yaptı. şükür bişey çıkmadı.
ben çok tuhafım ya bende hiçbir belirti yok kızlar kendimi çok dinliyorum sanırım.önceki hamileliğimde kasığmda batmalar olurdu şimdi hiçbirşey hissetmiyorum.önceki hamileliğimde hiç kanama yokken kötü bişey olduğunu hissetmiştim göğüslerim birden eski haline dönmüştü şişlik acı kalmamıştı kk da bunu araştırırken belli belirsiz bi kan gelmesi sonucu gittik ve kalp atışının durduğunu öğrenmiştik.şimdi aklıma geldikçe elim göğüslerime gidiyo sürekli kontrol ediyorum .psikopata bağladım sanırım.
ablacım sen bilmiyormuydun daha önce defalarca yazmıştım okumadın sanırım ikizlerinde kalp atışı durduğu için aldılar..yani iki gebeliğimde kalp atışları durduğu için sonlandırıldı..bir ayı beklemeye razıyım baksınlar ne olduğunu anlasınlarda..
amin inşallah göstermez bir daha böyle bir kayıp Rabbim..kimseye göstermesin..Boşver canım yorma kendsini sal gitsin sen önemli değilya..nasılsa iş kaçmıyor her gün aynı zaten..sen kendini düşün..
gerçekten doktor iyiymiş...çok çabuk çıkmış sonuçlar..inş. yaptırınca benimkide öyle çıkarda beklemem daha fazla...
canım seni çok iyi anlıyorum ..daha önceden yaşadıkların yüzünden bunlar..her gün kendine ayetel kürsi oku ve bebeğini ve kendini ona emanet et..başka türlü başa çıkmazsın korkularınla..
canım kalsiyumua başlayalı bir ay oluyor. yataktan yeni kalktığımda, ya da otururken ayağa kalktığımda kasığımdan birisi tutuyor da yüreyemiyorum gibi oluyordu, kasılıyordu 2-3 adım da ancak düzeliyordum. ben magnzeyum eksikliği zannettim, doktoru aradım kalsiyum dedi, içmeye başladığım gibi kesildi. bi kaç hafta sonra da gece uyurken diz kapağımın altından ayağıma doğru kramp girmeye başladı, ona da magnezyum dedi. herşey de yiyip içiyorum ama takviye şart, yetmiyo demek ki. şimdi bir akşam ondan, bir akşam diğerinden içiyorum. balık da haftada bir yememe rağmen, doktorumun bir tanesi yeterli olmaz dedi. 2-3 günde bir omega 3 tableti al dedi. ben de çok kilo alıyorum ama tatlı falan yediğim yok. açıkçası eskiden daha çok yerdim hamile olmadan. erkek çopcukla tatlının alakası yokmuş ynai. ama bu içtiğim vitaminler bana kilo aldırıyor. her gün demir hapım ve elevitim de var.lonecim tam guzel konuya parmak bastin canim.. sana kalsiyum ve magnezyum eksikligi gibi bi test mi yapildi yoksa her hamile icmelimi bu haplari, doktor mu onerdi??.. Ben mesela balik yiyemiyorum cok fazla, balik yagi haplarindan alsammi??? bazen bacaklarim kasiliyor sirtmda belimde agriyor bi eksiklikten mi kaynaklaniyor acaba??
hellom bende hep meyvalisini iciyordum sodanin. sen meyvelisi olmaz demistin birine hatirliyorum. bende dun sadesini aldim ama cok kotu ya icilecek gibi degil.. neyse bende lone gibi limon sikayim icine :))))
gunlukcum valla beni gulduruyon yaa, hele bu kizinin halleri cok bilmis cadi :)))) dikkat et kendine kuzum bende dunden itibaren isi biraktim.. bu arada ocakta sutum patladi :18:nasil diyeceksin??? sut kaymak tutmus kaynayinca nefes alacak yer bulamamis ust taraftan.. btun tenceredeki sut havaya sonrada yere halilar yerler duvarlar berbat.. esime temizlettim hepsini egilip kalkamiyorum bende gercekten agirlastim..sende birak is kalsin.. Annen ,kizkardesin falan varsa yardim etsinler canim..gunlukcum birde dedigin tavsiyelere uyucam canim :)))
miniklercim gittinmi doktora ???
minicikumut hosgeldin tekrar tatilden sonra.. ne guzel tatil iyi gelmistir esinle birlikte..
datlum sen ne yaptin? ne zaman gideceksin doktora..
hilalcim test cift ciktiysa bugunden calisma var ve takip eden gunlerde gun asiri olacak canim. ama sen yinede hergun yapmaya devam et.. RAbbim yuzumuzu guldursun ins
Sezen, deniz lalesi, nilde, ceza, candas, sizler nasilsiniz kizlar? hersey yolundadir umarim
unuttugum, atladigim yoktur insallah
Ah canım Lale ve sen aynı dönemde yazmaya başladınız ya bende hatlar karışıyor bazen...Yaşlılık... (İşin içinden çıkamayınca böyle diyorum:)) )
Yaptır kuzum herkes bizim gibi olacak değil ama yıldırım aynı yere iki kere düşmez diyorum ben. Bence vardır sebebi baktır sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?