- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.141
iyi günler kızlar...
nuray canım inşallah normal çıkarda bir daha uğraşmazsın o saatler geçmek bilmiyor ben tek gitmiştim...sabah 9da git miştim akşam 6 da dönmüştüm:)) ilişki durumuna gelince canım ben varya nasıl ağırlaştım anlatamam sağa sola dönmek bile çok zor oluyor...en son ne zaman oldu hatırlamıyorum...eşimde halimi görünce üzülüyor bundan sonra istesekte yapamayız sanırım çok ağırlarştım şimdiden ayaklarım şişmeye başladı bile ama 7 aydan sonra yapılmıyor diye biliyorum bu kadar beklemişsiniz bence bekleyin doğum sonrası acısını çıkartırsınız:)) biz öyle yapacağız:))
loneliness, bende çok içiyorum suyu canım kızım diyorki anne neden hep wc ye gidiyorsun:) inşallah geçmiştir canım..bende kendimi durduramıyorum allahım canım nasıl tatlı istiyor anlatamam ve yiyorumda( dayanamıyorum...ayaklarım şişmeye başladı büyük kızımdada böyle olmuştu bugün duşa girdim girme ve çıkma olarak bir 2 saat sürmüştür çok yavaşladım yaa allahım sonuna kadar sağlıkla gideyim başka bişey istemiyorum...
chnb, canım bende çok heyecanlandım ve miniklerin dediği aklıma geldi loneliness demişti onada ayyy inşallah hayal kırıklığına uğramıcaz canım rabbim kızını koymuştur göbüşüne..
minicikumut, iyiyiz canım sen nasılsın?
deniz lalesi, sen nasılsın işe başladınmı canım?
sezen, inşallah gelecek bebeğin kayıplarının yerini dolduracak canım 2 kayıbın varmış çok üzüldüm...allah göstermesin bir daha...
hellom, canım nabersin çınarımız nasıl? baban nasıl oldu havalar tekrar bozdu bugün evdeyiz:))
nilde nazlım nerelerdesiniz pazartesi yoğunluğu heralde kolay gelsin kızlar...
hilal canım su olayına dikkat ediyorsun dimi ben öğlen 1 gibi kesiyordum suyu saat 5 gibi yapıyordum testi hergün aynı saatte yapıcaksın canım sen devam et yapmaya benimkide bilgisayara göre çıkmamıştı bide bazı kızların 21-22. günleri falan olmuştu...inşallah tutacak bu ay canımm...
datlummm, canım aynı şeyleri ilk aylar bende yaşadım sonradan alışıyorsun hatta bebeğin hareketlerini hissedene kadar pisikopata bağlısın hepimiz böyleydik canım endişelenme bol bol dua et şimdilik bundan başka yapacak bişeyimiz olmuyor canım...şimdi senin ne kadarlık canım dra ne zaman gideceksin?
minikler, heyecanla bekliyoruz allahım inşallah bu defa güldürecek seni canım benim...
candaşım,bu hafta buluşma yoktu sanırım bahar yüzünü gösteriyor canım bu kasvet biraz olsun yerini bahara bırakacak, yarın hormonlar içinmi kan vereceksin canım?
ceza, iyi haftalar olsun canım...
pileo, ne yapıyorsun nasılsınız?
senem, yamatake, taf nasılsınız?
2 gündür bende çok sinirlenme başladı ev almış başını gidiyor hiç bişey yapamıyorum dediğim gibi ayaklar başladı şişmeye belim çok ağrıyor geceleri kasıklarımda falan ağrılar oluyor...ben tatlıdan uzaklaşayım dedikçe tatlı bana yaklaşıyor:)) hamiş olacak arkadaşlarım ne olur kilonuza dikkat edin çok çok yemeyin hamile kalınca benim gibi sıkıntılarınız olmasın canlarım...biraz uzanayım öpüyorum hepinizi...
yeni katılan arkadaş vardı adını hatırlayamadım kusura bakma geçmiş olsun canım allahım göstermesin bir daha düşünceler hep aynı bizde senin gibi çok şey geçirdik kafamızdan zaman ilaç canım sabır allahım sabır versin...
Ah canım bugün yine yaptım ama dünkünden koyu değildi. Gitmeyeceğim canım çünkü 2 kere günüm geçtiği halde gittim kendimi aptal gibihissettim. Evde görmeden gitmeyeceğim. Coraspine başlasam mı diye düşünüyorum varsa diye. Psikolojik olarak var gibi geliyor ama önceki aylar da hissetmiştim. Bir de ovulasyo topiğinde biri cevaplamış. Benimde geçen ay oldu değilmişim demişti dün... Umutlanmak da istemiyorum bu ay çok stresliydim eşimle çok kötü tartıştık geçen. Oğlan da bizi çok geriyor hem de çok. Bu stresle de tutmuş mudur bilmiyorum gerçi...
Sen ne yapıyorsun? Geçti mi biraz şikayetlerin?
Estağfurullah daha çok gençsin dur helebu kadar çok yazan olunca hatların karışması normal..bu arada yıldırım aynı yere iki kere düşmez lafına bayıldım:))
Evt eşim biraz nazlansada ben yaptırıcam inşallah...onca acıyı çeken biziz...
Dün eşim köyüne gitti annesini ziyarete kayınvalidem diyormuşki o kadar doğum yaptım bir tanesini zayi etmedimm..bu gelinde anca düşük yapıyor...
Sinirlerim tepeme çıktı...yaa tabi ben zevkine arada böyle düşük yapıyorum dedim..eşim söylediğine söyleyeceğine pişman oldu..boşver cahillik takma kafana v.s. desede ama hala düşündükçe sinirlerim oynuyor..Bu arada kayınvalide 8 çocuk yapmış..6 tanede 2-3 yaşına kadar yaşayıp ölenler var.. etti 14 maşallahı var yani..
canım tuzu azalt, ayak şişmesine öyle diyolar. 28. haftalarda olanların takviminde yazıyor normal ayak şişmeleri diye, gözüme çarpmıştı.ben de hiç iş yapmıyorum. Allahtan eşim yapıyor hafta sonları temizlik falan. yapmazsa kalır öyle yani. sen de hiç kafanı takma canım. sağlıkla gelsinler de kilo falan önemli değil canım.
chnb, nasılsın?ben seni dayanamayıp kan testine gider diye düşündüm. şimdi tam olarak kaçıncı günündesin adetten sonra?yumurtlamadan sonra. bence %90 hamişsin inşallah canım.
biraz azalma var canım. sürekli koyu çıkmaz canım ya ne bileyim. sen ovülasyona başladığından beri ikinci çizgiyi görmedin mesela dimi?başlarda silik oluyo ya da olmuyo.. adete yakın artmaya devam ederse kesin hamilesin. sen yarın da yap bakalım.
Canım benim kayınvalidem 11 tane doğum yapmış, 2 tane doğduktan sonra vefat etmiş. Kadın bahsederken hala gözleri dolar. Bu yüzden beni çok iyi anlar. Hatta az önce facede dr mle yazışıyordum bu mevzuyu ona da dedim az önce. Bana hiç demez üzüntümü paylaşır. Seninki fena imiş. Eşin demeseydi keşke...
Sen sor fakülteyue canım... Yaptır en tez zamanda... Bak ilki düşmüş sonra sağlıkla olmuş sonra yine düşük. Benim de benzer oldu. İlki düştü, 2. normal(gerçi 7 aylık 4 cm açılmam oldu yattım hastanede ve evde hep) 3. erken doğum, 4. düşük. Ve her şey çıktı bizde...
evet en kısa zamanda gitmem lazımda eşim patolojiyi bekleyelim hele diyor..o da ta 19 nisanda...bir randevumu alsam belki hemen vermezlerse beklemem hem...fakültede sistem nasıl bilmiyorumki..doktor tavsiyeside lazım..ooff ne zor işler..
Bu arada kan pıhtılaşmasıyla ilgili baktığım topikte genelde bebeğini kaybedenlerin cinsiyeti erkekmiş..onlarda şöyle yorum yapmışlar genelde erkek bebekler düşer demiş..hatta birinin annesinin hep erkek bebekleri düşüyormuş..kızına demiş seninkide erkektir demiş..genetikte erkek çıkmış sanırım..ilginç geldi..
Sizn fikriniz nedir?
2 tane sade iç ama liimona dikkat et zaten bayılıyorum diyorusn ya aklım sende. Balık çok önemliymiş ben zorraki yiyordum :) kağan bana şu hapı vermişti günde 1 tane tok karnına dene istersen
New Life Efa Daily 30 Kapsl | | Botanikecza.com
bende günlük gibi okudum sütüm patladı diyince göğsünden süt gelyor sandm :)))
Günlük canım ben yerim o Destina'yı. Bir de canım Minikler, Ceza ne der ama bence sesleri ver ufaktan. Pıtırcık var nette ben oradan gösteriyordum kızlar demişti. Ama hala zorlanıyoruz biz.Hala neler oluyor anlayamıyorum. Geçen hafta nootropil diye şurup kullanmaya başladık daha faydası olmadı. Cumartesi de 300 tl imiş hiperaktivite testi yaptıracağız dr benzemiyor dedi ama yine de emin olmak için yaptıracağız. Bu kadar geri olması eşimle beni çok endişelendiriyor. Sürekli bu yüzden de eşimle tartışıyoruz. Lone demişti disleksi diye bir şey varmış. Ona benziyor epey her şey normal okuma yazmadagüçlük. Benzeyen harfleri b-d, daha 5-6 harf daha var karıştırıyor rakamları ters yazıyor çoğu kez... Allahtan diliyorum ki düzelsin bizi çok bunalttı...
chnb heyecn dorukta bend eöyleyim senin gibi heyecanlı bugün aradım seni ulaşamadım öpüyorum, senin oğlunun yramazlıkları ders çalışırken kilo aldı falan diyorsun ya okurken o kadar keyif alıyorum ki aklın durur. bu arada benim teyzemin oğlu büyük olanı çok fena okula ana okululan gitmek istemiyor birde öğretmen demiş ki bu çocuğu dr götür asosyal bedenini hiç kullanmıyor vss. teyzemlerde de 1 haftadır kavga gürültü var stresten birbirlerini yiyorlar
günlükkkk kopardın beni ya ablaların tatlısı kızıa bayılıyorum, bir görsem onu mıncıklıcamarkadaşın olayına çok güldüm.
kızlar ben regl olmadım normal mi, 2 ayı 1 hafta geçti. yani 2 ay 1 hafta oldu doğum yapalı. sölemesi ayıp geçen gece eşimle karı koca olduk :)))) gerdek gecesi gibiydiaylar sonraaa ama acaip kuruluk vardı dr aradım preesedd al dedi :))) birde ria taktır dedi öle yani.
loneliness canım bebeğin güle güle kullansın bol tatlı gazsız uykuları olsun. eşimi gördü unuttum sormayı sabah soracağım.
peepe naptı acaba
hillal toparlandın mı
minikler ne alemde
minicikumut
sezen
datlumm
şu tablo işini bana öğretsenize iyi kötü bir tablo tutalım.
sagol canim dedigin gibi donanimli cikmak lazim.. birde kizlar daha boyle isveli cilveli ,nazli oluyolar cevaplara bak sen.. masallahnuray,ben iyiyim .çok sagol.sende kendıne dıkkat et,tansıyon düsmelerin var sanırım.canım çok SIK acıkırsın bu dönemde, az ama SIK yemeye çalıs.ben dısardeyken,çantamda meywe suyu,çıkolata falan tasırdım.ınsan bayılacak gıbı oluyor,gözü kararıyor.o yüzden donanımlı olmakta fayda varıyı bak kendıne,bebisine
gunluk kızının hali beni gülümsetti.akranlar ya benımkıyle,aynı taktıkler.. Bisey rıca etmeye çekınıyorum ınan.
"ama ben çok yorgunum"
"ama ben küçüükküm:)"
"onu ben getirmedim ki,sen götür annecigm"
"ama yapamam ,bak ben hastayim.öksürüyorum bak,öhö öhö"
herseyi bilıyorlar,çok yardımcıdır bana ama can ıstemeyınce bak bahaneleri çok
doktoruma sorayim bende o zaman.. zaten sinir oluyorum burdakilere cogu kez soylemisimdir herhalde. diyorum kilosu kac onu bilemem diyor ben nerdem bilicem bu cocuk kilo aliyomu ek takviye yapmam lazim mi??? yoksa cok mu iyi?? nelere dikat etmem lazim..baik yiyemiyorum burda balik market okadar uzaktaki bi gidemedik. kocayi yanimda bulsam gidicem.. herzaman yorgun pazar gunude yoktu evde.. eve geliip yemek yiyip uyuyor.. yani baliktan nerelere geldim.. ne bilim yaa sevmiyorum burayi,sevmiyorum valla.. ne yiyebiliyosun ne baska bisi sevemedim gitti..ben anami,ablami istiyorum yaaa..off benimde derdim bu kizlar hasretlik ne yaparsinizcanım kalsiyumua başlayalı bir ay oluyor. yataktan yeni kalktığımda, ya da otururken ayağa kalktığımda kasığımdan birisi tutuyor da yüreyemiyorum gibi oluyordu, kasılıyordu 2-3 adım da ancak düzeliyordum. ben magnzeyum eksikliği zannettim, doktoru aradım kalsiyum dedi, içmeye başladığım gibi kesildi. bi kaç hafta sonra da gece uyurken diz kapağımın altından ayağıma doğru kramp girmeye başladı, ona da magnezyum dedi. herşey de yiyip içiyorum ama takviye şart, yetmiyo demek ki. şimdi bir akşam ondan, bir akşam diğerinden içiyorum. balık da haftada bir yememe rağmen, doktorumun bir tanesi yeterli olmaz dedi. 2-3 günde bir omega 3 tableti al dedi. ben de çok kilo alıyorum ama tatlı falan yediğim yok. açıkçası eskiden daha çok yerdim hamile olmadan. erkek çopcukla tatlının alakası yokmuş ynai. ama bu içtiğim vitaminler bana kilo aldırıyor. her gün demir hapım ve elevitim de var.
ilişki meselesi zaten bizde en baştan beri yok, hem doktor yasakladı hem biz korktuk.
hilalcim, bu akşam çalışma yap, yarın da yap. kolay gelsin:)iyi çalışmalar. rast gelir inşallah.
bazi kayinvalideler lafin nereye gidecegini bilmiyor gercekten. sanki biz cok istiyoruz boyle olsun en cok aciyi ceken biziz. onlar sadece konussun yaramiza tuz bassin ohh ne ala..bu aksam sinirliyim valla yaa .kocam gelene kadar uyusam da kavga etmesek bari..Estağfurullah daha çok gençsin dur helebu kadar çok yazan olunca hatların karışması normal..bu arada yıldırım aynı yere iki kere düşmez lafına bayıldım:))
Dün eşim köyüne gitti annesini ziyarete kayınvalidem diyormuşki o kadar doğum yaptım bir tanesini zayi etmedimm..bu gelinde anca düşük yapıyor...
Sinirlerim tepeme çıktı...yaa tabi ben zevkine arada böyle düşük yapıyorum dedim..eşim söylediğine söyleyeceğine pişman oldu..boşver cahillik takma kafana v.s. desede ama hala düşündükçe sinirlerim oynuyor..Bu arada kayınvalide 8 çocuk yapmış..6 tanede 2-3 yaşına kadar yaşayıp ölenler var.. etti 14 maşallahı var yani..
ilaca baktim canim sagolasin burda sanki bu marka yok yinede doktora sormam lazim ama dimi.. birde o yazarsa bedava alirim ilaclari bosuna para vermiyim..2 tane sade iç ama liimona dikkat et zaten bayılıyorum diyorusn ya aklım sende. Balık çok önemliymiş ben zorraki yiyordum :) kağan bana şu hapı vermişti günde 1 tane tok karnına dene istersen
New Life Efa Daily 30 Kapsl | | Botanikecza.com
bende günlük gibi okudum sütüm patladı diyince göğsünden süt gelyor sandm :))).
ayy yokyok allah korusun tasan sut olsun bizimkiler yerinde dursun
canım hayırlısı olsun.günaydın kızlar merak edersiniz die yazıyorum dün dr. a gittik 2 saat bekledik tabi randevumuz öğle saatiydi biz akşam gittik araya alır belki die.. ameliyata gitti dr. işi uzamış randevusuzlar beklemesin demiş saat 9u geçiyordu o saatte başka bi yere de gitmedik çıktık evimize geldik tabi moralim bozuldu ağladım bişeylerin ters gitmesinden etkileniyorum neyse bugün saat 3 buçuğa verdi randevuyu öğlen okuldan izin alıp gitmem lazım inşallah bu defa sıra gelir çünkü bugün için de çok doluydu iki kayıbımı ve kalp atışının benim için önemli olduğunu söyleye söyleye araya aldırdım geldiğimde yazarım yine öpüyorum hepinizi okula geç kalıyorum arabayıkaçırırsam tüm gün izinli olurum :)
günaydın canım, nasılsın?nasıl gidiyor hayat?Herkese günaydııın..
Miniklercim elbet vardır bir hayır.Terslikler üst üste gelmiş ama İnşallah bugün buyacaksın pırt pıtları.Rabbim yardımcın olsun.
Nuray ve minikler benide unutmadığınız için teşekkürler..Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..
ne kadarlık oldu neva canım?>arkadaşlar tafın eşiyle konuştum gece sancıları başlamış ve nişan gelmiş sabaha kadar beklemişler ama açılma olmayınca şimdi şu saatlerde amilyata alındı hadi hayırlısı ile oğluşunu kucağına almayı nasip etsin allah sağlıklı bir şekilde....darısı bebiş bekleyen herkese olsun....biz nevaylaaa uğraşıyoruz annelik çok güzel ama bir o kadar sorumluluk duygusu insan nasıl zaman geçiyor günler nasıl olmuş anlamıyorsun işe başladım zaten hiç bırakmamıştım inanılmaz sıkıldım çok yoğun günler geçiriyorum sizleri arada açıp tek tek özellikle geceleri okuyorum eski arkadaşlarımı sabırsızlıklı hamiş kalsınlar diye bekliyorum ama çok güzel kişiler eklenmiş hepsi için umarım anne olurlar dualarımız sizinle...
candaşşş hadii yaaa bişeyler olsun artık sende katıl anneler kervanına zorrrr ammmaaaa söyleyim eşin insallah artık yanında olsa biliyorum ertesi gün ben hamileyim diceksin ama uzakta size benim dileğim tez sürede önce ikinizi kavuştursun..özledim öpüyorum nevayı görmeye gel beklerim...
herkesi öptüm biz yeni anneler olarak tavsiyem var bol bol hamişliğin tadını çıkarın....
amin canım inşallah. benimki naz değil zorunluluk.başlangıçta sıkıntı yaşadığım için bi iş yapmıyorum. haftasonu kayınvalidemler geldi. önlüğüyle merdanesiyle beraber geldi,2 saat yoldan. ve mutfağa girdi:)canım neva yarın artık 3 ayı bitiyor 28 aralıkta doğmuştu bayağı şekillendi artık anlamlı bakmaya bizimle bişeyler paylaşmaya başladı kafayı tutuyor gülücükler atıyor ama hepppp ilgi istiyor 24 saat biri onunla ilgilenmek zorunda uyurken bile birinin nefesini duymak istiyor anlıyacağın biraz işimiz zor oğlak burcu kuralları var herşeyi saatli tuvalate bile 2 günde bir sabaha karşı yapıyor:) annem sağolsun herşeyiyle ilgileniyor ama kadıncağız yemek bile yiyemiyor ...darısıı senin basına sağlıklıca al kucağına inanaılmaz bişr duyguu ben şimdi şimdi daha iyi anlıyorum annelik duygusunu öyle olurmuş zaten başlarda heyecan vardı şimdilerde sorumluluk...ama hamişliğin doyasıya tadını çıkar ben insallah olursa 2. bebiş kesinlikle ilki kadar kasılmam diyorum çünki en güzel ve rahat dönemlermiş bol bol naz yap seni sevenlere...
Loneliness;hayat iyi gidiyor çok şükür.Bir ara içime çöreklenen karamsarlığı bahar güneşiyle beraber attım gittiSen nasılsın bakalım?
Tafın daha vardı sanırım.Allah hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin İnşallah..Rabbim yardımcısı olsun.
inş 15 gün sonrada gebelik pozitif çıkar be :) bugün dr a gidiyorum.candaşım tatlım iyiyim ben çok şükür. sorma heyecan yaptım sanarsın ki gebeliik pozitif çıktı:))) sen nasılsın, doktora gidilecek sanırım testler için. inşallah güzel haberlerle dön canım.
canım çok sağol, inş güzel olur.çok yoruldum artık herşeyi tek başıma omuzlanmaktan.en çok bu sarsıyorselam kızlar.. Benden iyilik,n'olsun..
Candasım bu bı kaç gundur,daha hat safhada bu hıslerım.bıseyler yapayım dıyorum,konsantre olamıyorum inan.ıns hic bırımiz beklemeyız canım,dılerım seni tez zamanda bulsun melegin..sen bıraz rahatla ama,bak esınde gelıyor.eskısı gıbı olmaz,hersey çok daha güzel olacak çünkü senın için
gunluk senın rahatın nasıl?n'apıyor minik kızın?bayagı ilerlemıssınız canım,nasıl tatlı heyecan vardır sımdı.. Heyecan,merak :)ben dün gıttım bı süre i$e..tlf la halledıyoruz sımdılık.ben olmasamda isler yürüyor hemen hemen.acele etmıyorum açıkcası.kendıne ıyı bak cnm
hılal nasılsın canım.sanada kolay gelsın tatlım.hadı bakalım
yok abla hiç kızmıyorum.sallamıyorumda şöyle düşündüm, rahiö testini bu dr da yaptırıım hormon testini de, çıkan sonucu öne ona, sonra o iyi dr lardan birine mutlaka.iş yerinde de açamam abla, her zmanki gibi kötü örnekler geliyor aklıma, yıllar sonra olursa ya diye.sesszi sakin halletmek istiyorum, zaten şefin anladığınıda düşünüyorum ki bu bile beni rahatsız ediyor.psikolojimide evet çok bozuyor.ama bu sefer inan seni dinleyeceğim, rahim filmini çektirip cd sini alıp iyi bir dr a daha görüneceğim.hayırlısı olur inş.çıkmadık candan umut kesilmiyor işte.inş ovulasyon o arkadaşı yanılttığı gibi senide yanıltmaz, bende hamile olduğuna inanlardanım ama hayal kırıklığı yaşamamak adına açık kapı bırakıyorum.inş güzel günler seni bekliyordur, korkmakta çok haklısın.Ah Candaş ah, yine dr işini sallıyorsun gibi bir his var içimde. Yanlış yapıyorsun güzel kardeşim. Eşin olmadan yakın bir arkadaşınla git bence iyi bir dr ye. Ben bir profa kardeşimle gitmiştim muayene eder seni ki eşinin sperm testini de götürürsün. Bir de bu çok önemli bi konu canım. İşinden sen ya da eşin doğrudan konuyu işverene açarak izin istemelisin bence. Bu korkunu yenmelisin artık. Bu senin psikolojini çok bozuyor canım. Lütfen abla sözü dinle. Yazını okuyunca Candaş akıllanmamış dedim...
Kızma bana nolur yazmasam kendimi yerdim...
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Sonrası benim için çok zor olacak.
Ama Allah büyüktür...
canım ya kızın çok tatlı :) kendi çocukluğumu gördüm bende korkar ses edemezdim :) arkadaşına ise koptum ya, allah kimselere göstermesin böyle şeyleri, trajikomik :)nuray sende beni güldürdün canım yaa...sen yazmışsın ocakta sütüm patladı bende ocak ayında göğsündeki süt patlamış anlıyorum ayyy :))) çok güldüm yaa bende var bu sağır duymaz uydururmuşya o hesap...kötü olmuş canım yaa bişey taşsa o ocağı temizlemek çok gıcık oluyor seninki daha beter olmuş hep olmadık zamanda gelir başımıza yapamıyoruzya temizlik falan:)) canım magnezyum ve kalsiyumu dr veriyor...bu arada o ksılmaların normal bunun için magnezyumu öneriyor drum bu sabah bir kramp girdi baldırıma yataktan nasıl fırladığımı bilemedim...gecede yeni yatmıştık yine girdi kramp çok kötü oluyor...yine ilişkinin bu aydan sonra yaşanmasıda bence bu krampları arttırır canım düşünsene hamilelikten dolayı kendini sıkıyorsun falan buda kasılmalara neden oluyor:)) ayyy düşünsene eşinle kasılmadan dolayı ayrılamıyormuşsunuz :))) aklıma bir arkadaşım geldi kızın eşi prezervatifi ters takmış kalmışmı kadının içinde uğraşmışlar çıkaramamışlar sabah arkadaşım sağlık ocağına gitmiş onlar demişler biz çıkartamayız hastaneye git düyorki çıkartana kadar kıpkırmızı suratla dolaştım rezillikti arkamdan herkez gülmüştür falan ben kadın anlatırken gülmekten yerlere yattım zavallı yaa:)) kızımı sorma canım feci bişey oldu yaa bana kızınca direk baba biliyormusun ben en çok seni seviyorum diyor hain evlat:))
cumartesi düğüne gittik normalde kızım palyaçolardan çok korkuyordu son zamanlarda tvde görünce falan anne ben artık korkmuyorum diyordu neyse düğünde bu oratda duruyordu arkadaşlarıyla palyaço arkadan geldi eşime dedimki yandık korkacak şimdi ağlayacak palyaço elini uzattı buda tuttu sonra bizim yanımıza getirdi annesi oyun odasına gidebilirmiyiz dedi bende kızıma sordum gitmek istiyormusun istiyorum dedi ama surat ifadesi çok garipti onlar gittiler eşime dedim git bak neyse dayanamadım 10 dakika sonra ben gittim gelmek istiyormusun dedim anne tuvaletim geldi dedi tuvalete gittik amanın nerdeyse altına yapıcakmış dedim niye söylemedin kızım palyaço kızar sandım anne dedi :)) sonra ben yine oraya gidicem dedi eve gelirkende zor çıkarttık odadan bizimki bu defa tam alıştı:))
yerim ben onu ya, çok tatlılar hepsi :) hadi gelde kıy ...nuray,ben iyiyim .çok sagol.sende kendıne dıkkat et,tansıyon düsmelerin var sanırım.canım çok SIK acıkırsın bu dönemde, az ama SIK yemeye çalıs.ben dısardeyken,çantamda meywe suyu,çıkolata falan tasırdım.ınsan bayılacak gıbı oluyor,gözü kararıyor.o yüzden donanımlı olmakta fayda varıyı bak kendıne,bebisine
gunluk kızının hali beni gülümsetti.akranlar ya benımkıyle,aynı taktıkler.. Bisey rıca etmeye çekınıyorum ınan.
"ama ben çok yorgunum"
"ama ben küçüükküm:)"
"onu ben getirmedim ki,sen götür annecigm"
"ama yapamam ,bak ben hastayim.öksürüyorum bak,öhö öhö"
herseyi bilıyorlar,çok yardımcıdır bana ama can ıstemeyınce bak bahaneleri çok
canm ağrılar epey artmış ya allah kolaylık versin kilonda çok artmaz inş.canım kalsiyumua başlayalı bir ay oluyor. yataktan yeni kalktığımda, ya da otururken ayağa kalktığımda kasığımdan birisi tutuyor da yüreyemiyorum gibi oluyordu, kasılıyordu 2-3 adım da ancak düzeliyordum. ben magnzeyum eksikliği zannettim, doktoru aradım kalsiyum dedi, içmeye başladığım gibi kesildi. bi kaç hafta sonra da gece uyurken diz kapağımın altından ayağıma doğru kramp girmeye başladı, ona da magnezyum dedi. herşey de yiyip içiyorum ama takviye şart, yetmiyo demek ki. şimdi bir akşam ondan, bir akşam diğerinden içiyorum. balık da haftada bir yememe rağmen, doktorumun bir tanesi yeterli olmaz dedi. 2-3 günde bir omega 3 tableti al dedi. ben de çok kilo alıyorum ama tatlı falan yediğim yok. açıkçası eskiden daha çok yerdim hamile olmadan. erkek çopcukla tatlının alakası yokmuş ynai. ama bu içtiğim vitaminler bana kilo aldırıyor. her gün demir hapım ve elevitim de var.
ilişki meselesi zaten bizde en baştan beri yok, hem doktor yasakladı hem biz korktuk.
hilalcim, bu akşam çalışma yap, yarın da yap. kolay gelsin:)iyi çalışmalar. rast gelir inşallah.
lafa bak, benimkide diyor,3 çocuk doğurdum 3 üde birbirinden salıklı, hiçta ölmedi .çok ii baktım. biz özellikle öldürdük ya ! töbe yarabbi.allah ıslah etsin hepsini ...Estağfurullah daha çok gençsin dur helebu kadar çok yazan olunca hatların karışması normal..bu arada yıldırım aynı yere iki kere düşmez lafına bayıldım:))
ayyy :)) şükürler olsun :)) şaşırdım erkendi sandım ama değil yani :) inş sağlıcakla oğluna kavuşur, arayayım bi akşama filan :)arkadaşlar tafın eşiyle konuştum gece sancıları başlamış ve nişan gelmiş sabaha kadar beklemişler ama açılma olmayınca şimdi şu saatlerde amilyata alındı hadi hayırlısı ile oğluşunu kucağına almayı nasip etsin allah sağlıklı bir şekilde....darısı bebiş bekleyen herkese olsun....biz nevaylaaa uğraşıyoruz annelik çok güzel ama bir o kadar sorumluluk duygusu insan nasıl zaman geçiyor günler nasıl olmuş anlamıyorsun işe başladım zaten hiç bırakmamıştım inanılmaz sıkıldım çok yoğun günler geçiriyorum sizleri arada açıp tek tek özellikle geceleri okuyorum eski arkadaşlarımı sabırsızlıklı hamiş kalsınlar diye bekliyorum ama çok güzel kişiler eklenmiş hepsi için umarım anne olurlar dualarımız sizinle...
candaşşş hadii yaaa bişeyler olsun artık sende katıl anneler kervanına zorrrr ammmaaaa söyleyim eşin insallah artık yanında olsa biliyorum ertesi gün ben hamileyim diceksin ama uzakta size benim dileğim tez sürede önce ikinizi kavuştursun..özledim öpüyorum nevayı görmeye gel beklerim...
herkesi öptüm biz yeni anneler olarak tavsiyem var bol bol hamişliğin tadını çıkarın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?