Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın

dünden beri tafla görüşüyorum demin aradım çıkmışlar 2 side çok iyiymiş kısacıcık sesini duydum kapattım. Gözümüz aydın darısı isteyen herkesin başına.

Chnb, 400 adet (Okundu)

Lonelines, 400 adet (Okundu)

Candaş, 400 adet (Okundu)

Denizlalesi, 400 adet (Okundu)

Nilde, 400 adet

Renkiatlas, 600 adet (Okundu)

Nuray, 300 adet

Hellokıtty, 130 adet (Okundu)

hilal 300 adet

datlumm 400 adet

canlarım selam...

ben yine gezmelere gidiyorum:)) gelince yazıcam hepinize...

tafıma yazayım kısacık: canım benim allahım sağlıkla kucağına alamayı nasip etti...hep yaptığımız duanın sonucunu teker teker görüyoruz...allahım güle güle sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım benim...

yüce rabbim, hamile olanlarıda sağlıkla bebeklerine kavuştursun, ve bebeklerinin gelmesini bekleyen arkadaşlarımızıda fazla bekletmeden göbüşlerine sağlıklı ve hayırlı evlatları göndersin AMİİNNN....

kızlarrrr kusura bakmayın bu hafta yoğun başladık işe.galiba bı yoğunluk bütün bir hafta sürecek(

denizlalesi canım biraz geç yazıyorum ama işler bu ara yoğunlaştı.kuzum allahım bizim kucağımızıda boş koymayacak inşallah nasılsın iyimisin bu arada

chnb canım kusura bakma topiğe giremedim bu ara.kuzum bir şeyler okudum canım inşallah hamilesindir ne bileyim bana öyle geliyor allahım yüzüne baksın çektiklerininin mükafatını versin tatlım.gaziantepten biliyorum annemin dayısı orda evliydi sizin o yemek olayına bayılıyorum zaten

sezencim kuzum sen nasılsın mesaj atacam sana şimdi

hilalim kuzumsun sende ağlama bitanem benim.tatlım ben 12 kasımda kürtaj oldum sen ne zaman oldun?ne durumdasın şimdi yumurtlamışsın:)) hadi bakem inşallah hamiş hamiş görürüm seni:)))

nuraycım ben iyiyim tatlım sen nasılsın kuzum bebiş nasıl?

hellom niye özür diliyosunki kuzum.helal olsun o ne biçim laf kim olsa sorar ailenin ilk bebeği o yüzden çok kıymetli yiğen sevgiside çok ayrı sen nasılsın?

datlum kafana takma inşallah bebeciğinin bir sorunu yoktur.psikolojik bir durumdur bence.öncekinin etkisindesindir tatlım inşallah duyacan kalp atşını için rahatlıyacak.

günlük selam canım işler yoğun tatlım ya sen nasılsın nasıl gidiyor

minikler kuzum hadi allah işini rast getirsin gelince yaz merak ederiz öptüm

candaşım kuzummmm sen naptın gittinmi doktora hadi hayırlı haberlerle gel bitaneciğimmmm

nazlı,minicikumut,ceza,lone sizler nsılsınız kızlar

cancanlarım neler yapıyosunuz? sizleri çok ihmal ettim. sadece sizi değil kendimi bile unuttum. sıkıntılı dönemlerdeyiz. yiğit beyin felaket bi gazı var. kolkmiş. dr dr geziyoruz. hepsi aynı şeyi söylüyo. tamam kolik tamam ağlıyo ve susturamıyorum. bende bebeğimle beraber başlıyorum ağlamaya. çaresiz kalıyorum. onun ongaa diyerek ağlamasına dayanamıyorum. tek sorun kolik değil tabi. çişini yaparkende sıkıntı yaşıyodu. farkettim ağladıktan sonra çiş yapıyo. işyice izledim sonra soluğu üroogta aldık. ve sünnet yaptırdık.. yavrum 2 haftadır sünnetli. dikişleri düştü ama ağlamalar devam. bu kez bendeki diğer soru acaba doymuyo mu bu bebek çünkü hep emmek istiyo hem göğsümde olmak istiyo sonra uykuya dalıyo beşiğine koyuyorum en fazla 10 dak uyuyo. sonra çığlıkla kalkıyo. annem yanımda olmasa açlıktan ölürüm pislikten kokarım. hiç bi iş yapamıyorumu bırakın dişlerimi fırçalamaya fırsatım yok. gaz ilaçları çözüm vermedi. dereotu yiyorum ama yok yok yok. kafam durdu artık benim. dr dün soruyo bişeyler ben uykusulukytan yorgunluktan ve kafamdaki bi ton sorudan algılama güçlüğü yaşıyorum. sütüm yetmiyo mu acaba diyrum. dr kilo alımı iyi dedi. ama anne olarak tatmin olamıyorum. drun karındaki gurultulara gaz demesine rağmen ya açlıktan gurulduyosa diyorum. dra soruyorum hayır gaz diyo. ama eve geldikten sonra gaz mıa çlık mı sorusunu nasul ayırt ediyo diye neden sormadım diyorum. eşim pimpirikli diyo bana. ama o sabah gidip akşam geliyo. benim ne yaşadığımı bilmiyo anlamıyo. anne olmak bu kadar endişeyi gerektiriyo mu bilmiyorum ama ben böyleyim. yavrum acıyla inliyo. ağlıyo. 40 ımız çıkacak ben hala yavrumu çözemedim. ağlamsının açlıktan mı gazdan mı yoksa sünnetten mi olduğunu bilemiyorum. tek bildiğim mememde sustuğu:)) benden haberler bunlar kızlar. ha bide herkes bişe söylüyo biri yeidğine dikkat et öbürü aman ne yersen ye varsa gaz herşekilde olur. diğeri sütün yetmiyodur bi başkası sütün yaramıyodur. bebeğim emmeyi seviyo bunu biliyorum o yüzden emziğede başladık onuda iştahla emiyo bunu görende aa bu bebek aç diyo. çıldıracam yaaa. haa emip fazlasını çıkartıyo açsa niye çıkartsın. yani ben fazlalılığı çıkarttığını düşünüyoruöm. aa bakın işte bunu dra sormayı unutmuşum. kağıda yazıp gidecem artık dra. adamda benden bıktı yaaa:)) tecrübeli annelerin fikrine çok ihtiyacım var chnb , günlük henüz tazecik anne de olsa kitty bana bi yol gösterin. ben kafayı yemeden. hepiniz öptüm. bu arada var mı yeni hamile haberi. candas durumlar nedir. nazlım sen ne yaptın? sinua doğurdu mu? kızlar kopuk kopuk yazmışsam kusura bakmayın. uykusuz halde ancak bu kadar. hepinizi öptümm

Kurtajdan 3 ay sonrada hamıle kalabılıyosuuun. o sızın hucrelerınıze baglı bırseey

warya hava güneşli günlüğe gün doğdu dedim sabah inanmazsın aminnn inşallah.

ahh canım bilmez miyim benimde teyzemin oğluları var çok kıymetliler benimde face de fotolarım onlardır daha çok 1.bebek annem vefat ettikten sonra geldi bende işsizdim 6 ay ben baktım cicime, 2 bebek ise benim bebeğimin kürtajına denk geldi çok seviliyorlar çok farklı oluyorlar mevlam herkese nasip etsin. Kuzenler yeğenler
allah gönlüne göre versinde seninde sanki kızın olurmuş gibi :) çok yakıştırdım sana en azından. iyi olduğuna sevindim.

pileo hoşgeldin, yiğidimin pipisi kesilmiş abi olmuş, sünnet olan çocuğa ne denir hiç bilmiyorum. Maşallah ona

ben ancak kendi tecrübelerimi yazarım :) grul gurul sesler bağırsak ona şahidim bende çıno dan zinco kullandım ben hemde sürekli düzenli günde 3 defa 4 damla çok iyi geliyor, sab simlex diye bir damla var onada iyi diyorlar, bizim dr milupanın rezene çayını vermişti ben onu veriyorum rahatlıyor çocuk. Ayrıca kolik olan arkadşaım bebeği evin içinde bebek arabasıyla gezdiriyorlardı gazı kolay çıkıyordu chnb dediği gibi uçak pozisyonu ve çarşafda sallama gazı çıkartıyor. Kusma olayına gelince bizde kusuyorduk çok emerken yatık pozisyonda meme vermiyorum, emer emmez gazını hemen çıkartmıyorum, yatırırken de 45 derecelik açı ile yan yatırıyorum iyi geldi bize bunlar.

Swaddling: Kundak yapmak: Ancak siz Türklerin eskiden yaptığı şekilde, kollarını bacaklarını sıkı sıkı saracak şekilde değil. Bebeğinizi önce büyükçe ve tülbente benzeyen yumuşak dokulu, bebeği sıkıntıya sokmayacak bir kundağa sarın. Kolları vücudunun iki yanında sabitlenmeli. Ancak ayaklar gevşek sarılacak. 5 aylık olana kadar bu şekilde uyutun. Ayrıca mutlaka uyuduğu odada 'beyaz gürültü' dediğimiz ses olsun.

Side/Stomach position: Bebeği yana çevirmek: Bebeğinizi kucağınızda sağa doğru yatırarak yüzü aşağıya bakacak şekilde tutun.

Shushing: ‘Şşşşşşşşşşt’ demek: Kulağına yüksek sesle ‘şşşşşşşşşşt’ deyin. Bu ses, ona anne karnındaki gürültülü ortamını hatırlatır.

Swinging (and jiggling): Hafifçe sallamak: Başını jöle gibi elinizin altında hafifçe, çok sarsmadan sallayın. Bu eylem ona anne karnındaki hareketli ortamı hatırlatır.

Sucking: Emmesini sağlamak: Emzik kullanın.

- Bebek susmadığında bütün bu saydıklarınız sırayla mı yapılacak?

Evet. Bebeğiniz ağlıyor, panik yok, hemen kundağa sarın. Dediğim gibi tutup kulağına 'şşşşşşşşştt' deyin yüksek sesle ve hafif hafif sallayın. Çok kısa sürede yüz ifadesinin değiştiğini, sakinleştiğini göreceksiniz.

ben bu yöntemle en sıkıntılı zamanlarımı atlattım mahallenin en mutlu bebeğiydi sanırım okuduğum kitabın adı netten bak işe yarar.

birde emzik vermeyi denedin mi hiç böylece sanki sütünü boşa emmez sende dinlersin süt birikir oda sakinleşir ama bunlar tamamen ben ve çınarın tecrübeler i yiğitimin zaten canı acıyor uf olmuş pipisi, birde gaz tam bu dönemlerde başlıyor bağırsaklar hareketleniyor. Kendine güven bir süre sonra yiğit seni yönlendirecek.

Öpüyorum.

canım dr a gittim geldim, valla özledik seni 2 günde ya :)

canım benim ya boşuna demiyosunuz hamilelikle iş bitmiyor diye, gerçekten zor işler.allah yardımcın olsun sen o canını sıkanlara kulak asma, inş tezden geçer o gaz sancılarıda, bebeğin aç kalmıyodur bunu düşünme.senin iyi olman lazım önce.en iyi sensin her zman , bunu unutma.

ben hala beklemedeyim. eğer birgün olruda hamile kalırsam telefonları olanları tek arayacağım diğerlerinede mesaj atarım burdan :) ama sizin çocuklar o zmana büyümüş olur, düzenli netede girersinz o kadar yani :)) kendine çok ii bak canım.çok öpüyorum senide yiğit'i de.erkek olmuş bu arada maşallah minik erkeğe :) artık kim tuar sizi bee, yürüüüü :))

kızlar bende şimdi dr.dan geldim, kan verdim.
ultrasondan baktı.şuanda kist yok yumurtalarda çok iyi dedi.
rahim filmi cumartesi sabah 11 de, 2 ilaç verdi birini içeceğim, birini vajinadan koyacakmışım nasıl olcaksa
anestesizmiş, sanırım ilaç uyuşturuyor okumuştum bi yerde, her yer ilaçlı çekmiyor değil mi ?
acımaz yani öyle dayanılmaz bir acı değil, ultrason misali farzet dedi.
bakalım inş önce acısız olur sonrada sonuçlar iyi çıkar.diğer randevuda eşimin tahlil sonuçlarını da götüreceğiz.
ama ben bu kadına hasta oldum ya o kadar tatlı dilli güler yüzlü ki ...
ama CHNB ablacım :) bu demek değildir ki başka dr a danışmadan bu kadında sabit kalacağım.
bu kez söz :) ama ne zman giderim bilmiyorum artık :) şımarık haylaz öğrencilerin gibi oldum kesin :)
hocası diyor, öğrencisi burnunun dikine gidiyor :))

kıtttyyyy :))) napıyosun :)) dr a gidincekeyfim yerine geldi elllammm :)) (ank dilinde galiba demek , eşimden öğrendim size satayım dedim :)

tatlım benimmm daha önceden okumuştum ama söyleyememiştim başın sağolsun bitanem nurlar içinde yatsın o yattıkca güzel allahım sizlere uzun ömür versin sen mutlu ol eşinle bebişinle o sizi ordan görür canımmm inşallah üzmemeşimdir seni.içimden geldi bu sefer yazmayı erteleyemedim kuzummmm.halasının kuzusu diyorum doğaya deliye dönüyor onun beni görünce olan sevinci dünyaya değer.allahım inşallah en yakın zamanda banada verir tabiki hep beraber tadarız annelik duygusunuda.canım verdiğin bilgiler süper benimde olursa bir bebşim deniycem bunu.doğadada kolik vardı kolik cd elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi her şeyi deniyorlardı keyfi hangisinde geldiyse ondan sonra uyurdu o şşşşşşt sözcüğünü bizimkiler pişşşşşşt derlerdi yüksek sesle dediğin gibi ondada sakinleşirdi arkadaşlara ek bilgi olsun diye söyledim doğanın koliği 4 ay sürmüştü 3 aydada biten varmış ama.

kuzummmm bende sizi özledimmmm.bin şükür şimdiye kadar olan sonuçlar iyiyimiş diğerleride güzel gelecek sen gönlünü ferah tut ama ihmal etme yoluna daha emin bir şekilde devam edersin tatlımmmmm.dualarım seninle bütün tahliller temiz çıkınca kafan dahada rahatlıycak bak bu kadarı bile havanı değiştirdi candaşım benimmm.çok sevindim be kuzummmm hemde çokkk.ellammmmm bende çok duyyorum bu sözü dediğin gibi ankaralı tabiri:)))

selam kızlar.nasılsınız. okuldan geldim tansiyonum mu düştü anlamadım elim ayağım titriyor, şöyle bi okuyabildim geçmişi

candaşım doktordan gelmişsin hadi gözün aydın yumoşlar iyiymiş. inşallah herşey daha güzel olacak tatlım, allah yardımcın olsun.

miniklerim tatlım şu an doktordasın sanırım. pıtpıtlarla dön hadi bakalım. dönünce hemen yaz merak ederiz.

nilde canım hoşgeldin özledik ya, kalma bu kadar uzak uzun süre. işler yoğunmuş sanırım kolay gelsin. benim kürtaj da 28 kasım canım yakınmış((inşallah aynı aylarda güzel haberleri de veririz.

minicikumut hoşgeldin canım.dünden beri aklımdasın yazmayı unutmuşum heyecandan:))) nasılsın tatil yaramış sanırımi sıkıntıları atmışsın. allahım daha güzel günler göstersin inşaallah.

chnb ablacım ne alemdesin ne zaman gelecek güzel haber.

datlum sen nasılsın canım, doktora gittinmi bir daha kaçırdım mı oraları.

loneliness, ceza, nuray, nazlım, datlum, denizlalesi, sezen, hellom, günlük sizler nasılsınız. öpüyorum herkesi.

Nilde ve Hilal; iyiyim çok şükür kızlar.Sizler nasılsınız?

Candaşım Ultrason sonucun temiz çok şükür.Şu rahim filminide atlat bakalım haırlısıyla.En azından bir adım attın İnşallah devamıda gelecek.Seninde şafağın yakın hissediyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen yardım 10 gün önce falan kan testi yaptırdım sonuç negatif.adet oldum bikaç gün önce biraz daha koyu kahverengi gibi oldu çok hastaydım kandada çıkmayınca ilaçta içmiştim.şimdi adetim bitti gibi öylesine bi baktım idrar testim çift çizgi hem de çok koyu napacağımı bilemedim.

Canım gelince yaz... İyi olacak inşallah...

Canım sen ne zaman bırakacaksın korunmayı? Tedaviler bitti değil mi?

Doğmuş bebek maşallah...:))

Canım kısmet bakalım ne olacak bizim durum? Sen de inşallah tez zamanda halledersin işlerini...

Canım yoruluyorsundur da... Evet canım buralarda o güzellikler var aradayaptırmak lazım:)) Gel buraya Antepe gelince...

kızlarrr çok işim var off giremiorum miniklerle konuştum az önce kalp atışlarını duymuşlar şükür ondan önce haber vereyim dedim çok kötüyüm:) merak ediosunuzdur sizde
tafda doğum yapmış çok duygulandım bugün hep ağlama modundayım zaten şükürler olsun böyle haberler aldıkça umutlarım yeşeriyo kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmmm

Ne güzel bir haber çok sevindim canım. Darısı en tez zamanda başına olsun...Amin...

Bana gelince kızlar ovulasyon yap demişti Lonelines, yumurtlama gününden itibaren 11.gün bugün kırmızılık kontrol çizgisine yakın.

Minikler canım sen adete 2 gün varken ovulasyon yaptım kırmızılık nasıldı aynı mıydı kontrol çizgisiyle daha mı koyuydu ve aynı gün gebelik testi negatifti değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…