- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.181
kızlarrr çok işim var off giremiorum miniklerle konuştum az önce kalp atışlarını duymuşlar şükür ondan önce haber vereyim dedim çok kötüyüm:) merak ediosunuzdur sizde
tafda doğum yapmış çok duygulandım bugün hep ağlama modundayım zaten şükürler olsun böyle haberler aldıkça umutlarım yeşeriyo kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmmm
Bana gelince kızlar ovulasyon yap demişti Lonelines, yumurtlama gününden itibaren 11.gün bugün kırmızılık kontrol çizgisine yakın.
Minikler canım sen adete 2 gün varken ovulasyon yaptım kırmızılık nasıldı aynı mıydı kontrol çizgisiyle daha mı koyuydu ve aynı gün gebelik testi negatifti değil mi?
süper haber. maşallah bugün güzel şeyler oldu topikte.
1. taf doğurdu hayırlısıyla.
2. mininikler kalp atışlarını duydu, maşallah.
3. chnb'nin ovülasyon testi giderek koyulaşıyor.
4. candaş doktor konusunda ciddi adımlar attı. gerisi gelir inşallah.
ya bişey çıkmıyosa ne diye yolluyorlarki patolojiye offCanım sen bekleme patolojide yüzde 99 bir şey çıkmaz. Genetiğe gitseymiş keşke... O çok iyi olurdu...
Sen git ancak zaten tüm testlerini yapmaz hemen belli miktardan sonrasını yapmıyor ödemen lazım ya da süre geçecek o zaman yapar. Desen dr ye...
valla tutalım bencede hamişler git gide çoğalıyor..:))sezen
datlumm
şu tablo işini bana öğretsenize iyi kötü bir tablo tutalım.
sorma canıım ya zaten moralim bozuk bi de böyle şeyler duyunca daha kötü oluyorum..bazi kayinvalideler lafin nereye gidecegini bilmiyor gercekten. sanki biz cok istiyoruz boyle olsun en cok aciyi ceken biziz. onlar sadece konussun yaramiza tuz bassin ohh ne ala..bu aksam sinirliyim valla yaa .kocam gelene kadar uyusam da kavga etmesek bari...
inşallah canım seninde güzel haberlerini alırız bi an önce chnb ablanında dediği gibi tabii önce gayret sendeninş 15 gün sonrada gebelik pozitif çıkar be :) bugün dr a gidiyorum.
lafa bak, benimkide diyor,3 çocuk doğurdum 3 üde birbirinden sağlıklı, hiçte ölmedi .çok ii baktım. biz özellikle öldürdük ya ! töbe yarabbi.allah ıslah etsin hepsini ...
hani benim msjım..msjımı isteriiiim:)))sezencim kuzum sen nasılsın mesaj atacam sana şimdi
sağol canım bu değerli bilgiler için..Kurtajdan 3 ay sonrada hamıle kalabılıyosuuun. o sızın hucrelerınıze baglı bırseey
üstüne görmüş olmayasın canım...sağlık ocağınada bir test yaptır istersen..arkadaşlar lütfen yardım 10 gün önce falan kan testi yaptırdım sonuç negatif.adet oldum bikaç gün önce biraz daha koyu kahverengi gibi oldu çok hastaydım kandada çıkmayınca ilaçta içmiştim.şimdi adetim bitti gibi öylesine bi baktım idrar testim çift çizgi hem de çok koyu napacağımı bilemedim.
inşallah pozitif ..hayırlısı bakalım..:)Bana gelince kızlar ovulasyon yap demişti Lonelines, yumurtlama gününden itibaren 11.gün bugün kırmızılık kontrol çizgisine yakın.
Minikler canım sen adete 2 gün varken ovulasyon yaptım kırmızılık nasıldı aynı mıydı kontrol çizgisiyle daha mı koyuydu ve aynı gün gebelik testi negatifti değil mi?
bu arada kızlar bugün saçlarımı kestirdim çok hoş oldu...kendimi sanki daha iyi hissediyorum..artık yarında boyamı yaparım..kanamamda bi kaç gündür kesildi şükür artık temizim yani:) adeti bekliycez bakalım ne zaman olacak..
güle güle kullan canım. değişiklik iyi gelir. kanamanın dinmesine de sevindim.bu arada kızlar bugün saçlarımı kestirdim çok hoş oldu...kendimi sanki daha iyi hissediyorum..artık yarında boyamı yaparım..kanamamda bi kaç gündür kesildi şükür artık temizim yani:) adeti bekliycez bakalım ne zaman olacak..
bu arada kızlar bugün saçlarımı kestirdim çok hoş oldu...kendimi sanki daha iyi hissediyorum..artık yarında boyamı yaparım..kanamamda bi kaç gündür kesildi şükür artık temizim yani:) adeti bekliycez bakalım ne zaman olacak..
Kızlar başka oluyor değil mi? gERÇİ BİZİM OĞLAN DA ÇOK YAPIYOR HELE ders çalışırken acıkıyor, tuvaleti geliyor, uykusu geliyor... Bitmiyor bahanaler...
mrb hanımlar nasılsınızz..
chnb abla bende hamilelik testinde iki gün önce silik çizgi çıkmıştı neden olmasın sen ovülasyonun dışında gebelik testi denedin mi?
benim ne zaman dr ye gideceğimi sormuşsunuz arkadaşlar bende kararsızım size soracaktım ben haftaya gitmeyi düşünüyorum ama geç kalırmıyım önceden folik asit alıyodum zaten şu an da bana dr nin verdiği b12 takviyeli folik asiti kullanıyorum..burda özel dr yok mecburen devlete gideceğim dr m iyi ama süre çok kısa yetersiz geliyo bana..ayın 20 sinde tahlil yaptırmıştım bhcg 627 çıkmıştı 26 sında yine yaptırdım 6500 çıkmış artış benim hesaplamama göre 1500 falan fazla anormal bi artış yok ama yinede bu artış tehlikeli mi?
süper haber. maşallah bugün güzel şeyler oldu topikte.
1. taf doğurdu hayırlısıyla.
2. mininikler kalp atışlarını duydu, maşallah.
3. chnb'nin ovülasyon testi giderek koyulaşıyor.
4. candaş doktor konusunda ciddi adımlar attı. gerisi gelir inşallah.
canım gebelik testin 20likti hatırlıyorum. onda çıkması için ya gününde olman lazım ya da en erken 1 gün önce çıkar.
ovülasyon testin koyulaşmış, çok sevindim canım.çok büyük ihtimal hamilesin inşallah.
okuldan gelince girdim, seni gördüm ama yazamadım sitede sorun vardı. kapatıp yattım ben de.
lonecim ozet gecmissin ne guzel olmus :)))
minikler gelmedi galiba doktordan ama habeeri aldik coook sevindim.. Allah tamamina erdirsin insallahh
taf masallahinsallah resimleri goruruz bebisin Allah herkese nasip etsin
chnb ablacim gunler azaliyor sabirsizlikla bekliyoruz seni
candascim hersey guzel olacak insallah sen gayretle yolundan ayrilma canim..
ne güzel haberler verilmiş öyle. taf doğurmuş topiğin bir bebeği daha doğdu. ne mutlu bize. tafla konuşan olursa çok selam söyleyin çok geçmiş olsun. ne güzel şimdi almıştır koynuna bebğini mis gibi kokuyordur yavrum:)))
miniklerim ohhhh be rahatladım bende. duymuşuz pıtpıtları çok sevindim canım benim.
sezencim saçlar kesilmiş. güle güle kullan yakışmıştır eminim.
chnb ablacım şimdi daha iyiyim bugün nöbetçiydim okulda, tansiyon düştü sanırım, bel ağrsı sırt ağrısı da cabası yumurtlamadan dolayı sanırım.bu arada bende hamile olduğunu düşünüyorum. inşallah yanılmayız. çok güzel bir haber olur bu. şafak kaç?
seni çok merak ediyorum.. umarım güzel şeyler duyarız senden ablacım yaaahayırlısıyla tabi inş..
bu arada canım o yazdıklarımı söyleyen oğlum.. folik asit çocukları bunlar.. zehir gibiler maşaallahne bahaneler ne bahaneler
sağol canım..inş. bekletmez..ama çok kan kaybım oldu o yüzden gecikirse bilmem..saclarin hayirli olsun canim eminim guzel olmustur gule gule kullan.. benim adet 25 gun gelmisti.. ins senide fazla bekletmez
sağol canım..ah işvenin nazın fazlasıda iyice bunaltıyor:)bana o kadar yapamıyor babası gelince her yerini oduruyor.. babacım şuramı ov buramı ov..sesini yükseltemezsin..herşeye ağlar..içlenir...daha neler neler:)sezen saçlar kesilmiş rahatlamışsındır değişiklik güzel keşke bende kestirebilsem bu ara..senin cimcime çok nazlıymış bayılırım böyle işveli cadılara yaa..yanımda olsada biraz sıkıştırsamm:)
Oh ne güzel canım ben de adet olursam yaptıracağım demiştim inşallah sağlıkla boyatmam 9 ay:)) Yakışmıştır. Eşin farketti mi? Farketmeyince ben çok gıcık olurum...
...
tatlım benimmm daha önceden okumuştum ama söyleyememiştim başın sağolsun bitanem nurlar içinde yatsın o yattıkca güzel allahım sizlere uzun ömür versin sen mutlu ol eşinle bebişinle o sizi ordan görür canımmm inşallah üzmemeşimdir seni.içimden geldi bu sefer yazmayı erteleyemedim kuzummmm.halasının kuzusu diyorum doğaya deliye dönüyor onun beni görünce olan sevinci dünyaya değer.allahım inşallah en yakın zamanda banada verir tabiki hep beraber tadarız annelik duygusunuda.canım verdiğin bilgiler süper benimde olursa bir bebşim deniycem bunu.doğadada kolik vardı kolik cd elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi her şeyi deniyorlardı keyfi hangisinde geldiyse ondan sonra uyurdu o şşşşşşt sözcüğünü bizimkiler pişşşşşşt derlerdi yüksek sesle dediğin gibi ondada sakinleşirdi arkadaşlara ek bilgi olsun diye söyledim doğanın koliği 4 ay sürmüştü 3 aydada biten varmış ama.
selam kızlar.nasılsınız. okuldan geldim tansiyonum mu düştü anlamadım elim ayağım titriyor, şöyle bi okuyabildim geçmişi
candaşım doktordan gelmişsin hadi gözün aydın yumoşlar iyiymiş. inşallah herşey daha güzel olacak tatlım, allah yardımcın olsun.
miniklerim tatlım şu an doktordasın sanırım. pıtpıtlarla dön hadi bakalım. dönünce hemen yaz merak ederiz.
nilde canım hoşgeldin özledik ya, kalma bu kadar uzak uzun süre. işler yoğunmuş sanırım kolay gelsin. benim kürtaj da 28 kasım canım yakınmış((inşallah aynı aylarda güzel haberleri de veririz.
minicikumut hoşgeldin canım.dünden beri aklımdasın yazmayı unutmuşum heyecandan:))) nasılsın tatil yaramış sanırımi sıkıntıları atmışsın. allahım daha güzel günler göstersin inşaallah.
chnb ablacım ne alemdesin ne zaman gelecek güzel haber.
datlum sen nasılsın canım, doktora gittinmi bir daha kaçırdım mı oraları.
loneliness, ceza, nuray, nazlım, datlum, denizlalesi, sezen, hellom, günlük sizler nasılsınız. öpüyorum herkesi.
mrb hanımlar nasılsınızz..
cezacım 400 salavat okudum canım allah dileklerini kabul etsin inşallah.
candaşcım yazamadım sana canım kırmızılar gelmiş yine gerçekten bu bebiş çok inatçıymış ama bence o babasını bekliyoo onunla birlikte gelecek inşallah bugün testleride yaptırmaya başlamışsın ama benim içime doğan ne biliyomusun canım o testlerden hiçbişey çıkmayacak inşallah bebişin bu kadar ay sizi bekletmesinin tek nedeni aranızdaki uzaklık ara ara biraraya geliyosunuz belki ama demekki o dönemlere denk gelmiyo..babası gelecek bebiş de gelecek inşallah.
chnb abla bende hamilelik testinde iki gün önce silik çizgi çıkmıştı neden olmasın sen ovülasyonun dışında gebelik testi denedin mi?
nilde iyi dileklerin için teşekkürler canım iyi olmaya çalışıyorum ama ne bileyim aklıma sürekli bişeyler takılıyo konuştukya her dönemde farklı stresler işte..sen neler yapıyosunn yoğunsun galiba face de ekleşmişsiniz banada gönderin ama ben de sizi ekleyimm:))
deniz kanama durmuş çok sevindim canım ben ilk adet sonrası çalışmalara başlamıştım ilk ay olmadı ikinci ay allah nasip etti ama senin bebeğin haftası büyüktü sanırım doktorun korunma için ne demişti.dr çok uzun bi süre vermediyse sen de kendini hazır hissediyosan inşallah en kısa zamnada sende müjdeli haberleri verirsin..
hilal iyiyim canım sen nasılsın.15 gün sonra müjdeli haberleri veriyosun inşallah geçende yazmıştım duaları okuyabilirsen oku canım.
sezen saçlar kesilmiş rahatlamışsındır değişiklik güzel keşke bende kestirebilsem bu ara..senin cimcime çok nazlıymış bayılırım böyle işveli cadılara yaa..yanımda olsada biraz sıkıştırsamm:)
lone sen nasılsın canım.evet testler erken çıktı trombofoli paneliydi değilmi içinde genetiğe de baktılar ama üç gün içinde çıktı hepsinde de normal yazıyodu şükür siz buraya ilk geldiğimde bana yaptır demiştiniz ama yaptıramamıştım ama hep aklımın bi köşesindeydi yaptırmak iyi oldu.
nuray sen nasılsınn..sütler patlamışş:)eşine temizletmişsin sen kendini bebişi yorma lütfen eşler çalışsınn..benimki zaten yardım ederdi bu ara biraz fazlalaştı..aslında hiç sevmezdim erkeğin iş yapmasını ama mecbur kalınca...
minikler çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah...
hello sen nasılsın canım senin o kel paşanı yerim benn onun mis gibi kokusu yeter...
benim ne zaman dr ye gideceğimi sormuşsunuz arkadaşlar bende kararsızım size soracaktım ben haftaya gitmeyi düşünüyorum ama geç kalırmıyım önceden folik asit alıyodum zaten şu an da bana dr nin verdiği b12 takviyeli folik asiti kullanıyorum..burda özel dr yok mecburen devlete gideceğim dr m iyi ama süre çok kısa yetersiz geliyo bana..ayın 20 sinde tahlil yaptırmıştım bhcg 627 çıkmıştı 26 sında yine yaptırdım 6500 çıkmış artış benim hesaplamama göre 1500 falan fazla anormal bi artış yok ama yinede bu artış tehlikeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?