Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süper haber. maşallah bugün güzel şeyler oldu topikte.
1. taf doğurdu hayırlısıyla.
2. mininikler kalp atışlarını duydu, maşallah.
3. chnb'nin ovülasyon testi giderek koyulaşıyor.
4. candaş doktor konusunda ciddi adımlar attı. gerisi gelir inşallah.

canım gebelik testin 20likti hatırlıyorum. onda çıkması için ya gününde olman lazım ya da en erken 1 gün önce çıkar.
ovülasyon testin koyulaşmış, çok sevindim canım.çok büyük ihtimal hamilesin inşallah.

okuldan gelince girdim, seni gördüm ama yazamadım sitede sorun vardı. kapatıp yattım ben de.

lonecim ozet gecmissin ne guzel olmus :)))

minikler gelmedi galiba doktordan ama habeeri aldik coook sevindim.. Allah tamamina erdirsin insallahh
taf masallah insallah resimleri goruruz bebisin Allah herkese nasip etsin
chnb ablacim gunler azaliyor sabirsizlikla bekliyoruz seni
candascim hersey guzel olacak insallah sen gayretle yolundan ayrilma canim..

ya bişey çıkmıyosa ne diye yolluyorlarki patolojiye off
sezen
datlumm
şu tablo işini bana öğretsenize iyi kötü bir tablo tutalım.
valla tutalım bencede hamişler git gide çoğalıyor..:))
sorma canıım ya zaten moralim bozuk bi de böyle şeyler duyunca daha kötü oluyorum..

inşallah canım seninde güzel haberlerini alırız bi an önce chnb ablanında dediği gibi tabii önce gayret senden

sorma canım kendi kızlarıda olsa öylemi konuşurlardı acaba...kötü gelinlik yapmayayım diyorum ama bir gün ağzımı açıcam yani..

sezencim kuzum sen nasılsın mesaj atacam sana şimdi
hani benim msjım..msjımı isteriiiim:)))

Kurtajdan 3 ay sonrada hamıle kalabılıyosuuun. o sızın hucrelerınıze baglı bırseey
sağol canım bu değerli bilgiler için..
üstüne görmüş olmayasın canım...sağlık ocağınada bir test yaptır istersen..
inşallah pozitif ..hayırlısı bakalım..:)

bu arada kızlar bugün saçlarımı kestirdim çok hoş oldu...kendimi sanki daha iyi hissediyorum..artık yarında boyamı yaparım..kanamamda bi kaç gündür kesildi şükür artık temizim yani:) adeti bekliycez bakalım ne zaman olacak..

saclarin hayirli olsun canim eminim guzel olmustur gule gule kullan.. benim adet 25 gun gelmisti.. ins senide fazla bekletmez

güle güle kullan canım. değişiklik iyi gelir. kanamanın dinmesine de sevindim.

bende aynı durumdayım.. kesildi sanırım.. ee kaç hafta oldu, daha olmasın mı.ama şimdi internetten bakıyorumda kürtajın ilk günü adet günü kabul edilip yine normal adet döngüsü kadar süre geçmesi gerekiyormuş yeni bi adet için.. bu duruma göre benim çok çok kısa bi süreye adet görmem olası:44:

eminim çok hoş olmuşsundur canım güle güle kullan canım.. değişiklik her zaman iyidir

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel haberler verilmiş öyle. taf doğurmuş topiğin bir bebeği daha doğdu. ne mutlu bize. tafla konuşan olursa çok selam söyleyin çok geçmiş olsun. ne güzel şimdi almıştır koynuna bebğini mis gibi kokuyordur yavrum:)))

miniklerim ohhhh be rahatladım bende. duymuşuz pıtpıtları çok sevindim canım benim.

sezencim saçlar kesilmiş. güle güle kullan yakışmıştır eminim.

chnb ablacım şimdi daha iyiyim bugün nöbetçiydim okulda, tansiyon düştü sanırım, bel ağrsı sırt ağrısı da cabası yumurtlamadan dolayı sanırım.bu arada bende hamile olduğunu düşünüyorum. inşallah yanılmayız. çok güzel bir haber olur bu. şafak kaç?

Kızlar başka oluyor değil mi? gERÇİ BİZİM OĞLAN DA ÇOK YAPIYOR HELE ders çalışırken acıkıyor, tuvaleti geliyor, uykusu geliyor... Bitmiyor bahanaler...

seni çok merak ediyorum.. umarım güzel şeyler duyarız senden ablacım yaaa hayırlısıyla tabi inş..

bu arada canım o yazdıklarımı söyleyen oğlum.. folik asit çocukları bunlar.. zehir gibiler maşaallah ne bahaneler ne bahaneler

miniklercim gözünüzaydın canım.. haberini aldık, çok sevindim.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. dinlenmeye çalış fırsat buldukça..

mrb hanımlar nasılsınızz..

cezacım 400 salavat okudum canım allah dileklerini kabul etsin inşallah.

candaşcım yazamadım sana canım kırmızılar gelmiş yine gerçekten bu bebiş çok inatçıymış ama bence o babasını bekliyoo onunla birlikte gelecek inşallah bugün testleride yaptırmaya başlamışsın ama benim içime doğan ne biliyomusun canım o testlerden hiçbişey çıkmayacak inşallah bebişin bu kadar ay sizi bekletmesinin tek nedeni aranızdaki uzaklık ara ara biraraya geliyosunuz belki ama demekki o dönemlere denk gelmiyo..babası gelecek bebiş de gelecek inşallah.

chnb abla bende hamilelik testinde iki gün önce silik çizgi çıkmıştı neden olmasın sen ovülasyonun dışında gebelik testi denedin mi?

nilde iyi dileklerin için teşekkürler canım iyi olmaya çalışıyorum ama ne bileyim aklıma sürekli bişeyler takılıyo konuştukya her dönemde farklı stresler işte..sen neler yapıyosunn yoğunsun galiba face de ekleşmişsiniz banada gönderin ama ben de sizi ekleyimm:))

deniz kanama durmuş çok sevindim canım ben ilk adet sonrası çalışmalara başlamıştım ilk ay olmadı ikinci ay allah nasip etti ama senin bebeğin haftası büyüktü sanırım doktorun korunma için ne demişti.dr çok uzun bi süre vermediyse sen de kendini hazır hissediyosan inşallah en kısa zamnada sende müjdeli haberleri verirsin..

hilal iyiyim canım sen nasılsın.15 gün sonra müjdeli haberleri veriyosun inşallah geçende yazmıştım duaları okuyabilirsen oku canım.

sezen saçlar kesilmiş rahatlamışsındır değişiklik güzel keşke bende kestirebilsem bu ara..senin cimcime çok nazlıymış bayılırım böyle işveli cadılara yaa..yanımda olsada biraz sıkıştırsamm:)

lone sen nasılsın canım.evet testler erken çıktı trombofoli paneliydi değilmi içinde genetiğe de baktılar ama üç gün içinde çıktı hepsinde de normal yazıyodu şükür siz buraya ilk geldiğimde bana yaptır demiştiniz ama yaptıramamıştım ama hep aklımın bi köşesindeydi yaptırmak iyi oldu.

nuray sen nasılsınn..sütler patlamışş:)eşine temizletmişsin sen kendini bebişi yorma lütfen eşler çalışsınn..benimki zaten yardım ederdi bu ara biraz fazlalaştı..aslında hiç sevmezdim erkeğin iş yapmasını ama mecbur kalınca...

minikler çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah...

hello sen nasılsın canım senin o kel paşanı yerim benn onun mis gibi kokusu yeter...

benim ne zaman dr ye gideceğimi sormuşsunuz arkadaşlar bende kararsızım size soracaktım ben haftaya gitmeyi düşünüyorum ama geç kalırmıyım önceden folik asit alıyodum zaten şu an da bana dr nin verdiği b12 takviyeli folik asiti kullanıyorum..burda özel dr yok mecburen devlete gideceğim dr m iyi ama süre çok kısa yetersiz geliyo bana..ayın 20 sinde tahlil yaptırmıştım bhcg 627 çıkmıştı 26 sında yine yaptırdım 6500 çıkmış artış benim hesaplamama göre 1500 falan fazla anormal bi artış yok ama yinede bu artış tehlikeli mi?

Canım benim bugün ovulasyon gününden itibaren 11. günüm. Perşembe ya da cuma yapmayı düşünüyorum gebelik testi. Hayırlısı bakalım artık...Bence güzel bir artış var canım... İnşallah güzel haberlerini alacağız...

Ben de cumaya yapayım test diyorum canım. Şimdi hepinizi de heyecanlandırdım...:))

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum:))

Oh ne güzel canım ben de adet olursam yaptıracağım demiştim inşallah sağlıkla boyatmam 9 ay:)) Yakışmıştır. Eşin farketti mi? Farketmeyince ben çok gıcık olurum...

3 diyeyim:)) Sende testler ne durumda?

Gerçekten şimdiki çocuklar alem ben de folik asite bağlıyorum...

Hepinize teşekkür ederim kızlar..gerçekten yüzüme çok gitti bu saç modeli..eşim bayıldı...eee hamileyken bakamadık kendimize.inanın çok iyi geldi..

saclarin hayirli olsun canim eminim guzel olmustur gule gule kullan.. benim adet 25 gun gelmisti.. ins senide fazla bekletmez
sağol canım..inş. bekletmez..ama çok kan kaybım oldu o yüzden gecikirse bilmem..
sağol canım..ah işvenin nazın fazlasıda iyice bunaltıyor:)bana o kadar yapamıyor babası gelince her yerini oduruyor.. babacım şuramı ov buramı ov..sesini yükseltemezsin..herşeye ağlar..içlenir...daha neler neler:)
Oh ne güzel canım ben de adet olursam yaptıracağım demiştim inşallah sağlıkla boyatmam 9 ay:)) Yakışmıştır. Eşin farketti mi? Farketmeyince ben çok gıcık olurum...
...

sağol ablacım farketmezmi..adamın başı döndü..hazır kanamanda kesildi..daha bi çekici görünüyosun bugün gözüme diyor..deli yaa..uzak dur benden dedim...kendimi iyi hissedene kadarda yaklaşma..kahkahayla gülüyor..:))

Son düzenleme:

canım bak bende bunları öğrendim iyi oldu sağolasın söylerim bende arkadaşlara

canım benim sağolsın, git bence ben duramadım yemin ederim folik asit devam belki proges falan verir dr sen git, kese 1200 lerde görülüyor diyenler var, Değerleri hiç bilmiyorum ama takılma derim benim tam 2 katı artmadı diye çok ağlamıştım ama bir şey olmadı çok şkr.

MİNİKLERİME ÇOK SEVİNDİM, hele benim face bana özel yazması acaip mutlu etti demek bana inanmış meraktan deliye dönmüştüm çok teşekkür ederim, Allah tamamna erdirsin.

Chnb cuma geç ya bekleyebilecek misin o kadar ?

[video=youtube;QI9XneI5szs]http://www.youtube.com/watch?v=QI9XneI5szs[/video]

Son düzenleme:
minikler kalp atışını duymuşsun çok sevindim...
taf hayırlı olsun bebişin...kendinize iyi bakın....

[video=youtube;cDhF3HCnQl0]http://www.youtube.com/watch?v=cDhF3HCnQl0[/video]umarım bu açılır...

chnb abla umarım çift çizgi devam eder....
datlumm ağzına sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…