Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[video=youtube;QI9XneI5szs]http://www.youtube.com/watch?v=QI9XneI5szs[/video]

benmde esim saz caliyor bu turkuyude cok soyleriz.. paylasim icn sagol cezacim.
bu arada bende 300 salavat okudum Allah kabul etsin insalah

kizlar seker yukleme sonucum geldi hersey yolunda dedi doktor cok sukur cok korkmustum..

gözün aydın canım...korkulacak bişey yokmuş şükür demekki:)

kızlar günaydın. cezacım 300 salavat okudum canım. dün söylemeyi unutmuşum. daha duasını yapmayacaksan ve eksikse bi 100 daha okurum bugün haber verirsin.

günaydın herkese,

hilal teşekkürler adım attım.sende toparlandın mı ? ne alemdesin ?

minicik umut, umarım hislerin doğru çıkar ve yakındır o günler.çok sağol.sen nasılsın canım ? diş tedavisi ne alemde, ne zman bitcek ?

datlum, galiba babasını bekliyor, keşke onla gelse razıyımda iyice bekletirse bilmiyorum yani :) bence değerler için korkma, belkide ikiz filandır ne dersin ?

nilde, dr işi tamam inş :) evet bu kadarı bile moral verdi ya.nabersin ?

kıtty, naber ?

lonelines, ne güzel 4 iyi gelişmenin içinde bende varım :) sen nasıl oldun ?

günlük, gezmelerdemisin bugünde yoksa ? ama havada serin yani :)

denizlalesi, şükür dr a gittim inş sonuçlarda iyi çıkar.oğlun nasıl ? sen nasılsın ?

sezen, hayırlı olsun saçların.bomba olduun desene, eşinde belli etmiş zaten :)

nazlım, canım inş o sevinç gözyaşları senin içinde akacak.inş bu bahar yada yaz uğruyla gelecek.

minikler, asıl bomba sende :)) şükürler olsun rabbime meleğimizin kalbi atmış.taze anne kimbilir nasıl mutlusundur :) tebrikler canım arkadaşım.

taf, oğluyla beraber darısı hepimize.

nuray, canım nasıldsın, teşekkürler dr için :) yormuyosun değil mi kendini ? şeker işi neoldu, takip edemedim leylaydım ya diyecektim ki yukarda yazmışsın, hadi gözümüz aydın canım arkadaşım benim.darısı her test sonucuna olsun.aa eşinde saz çalıyomuş ne güzel ya :))

peppe, yine kayıpsın.

chnb, ablam güzel haberler gelecek inş senden :) valla utandım, öğretmen öğrencisini bırakır deyince :) peki hocam benim çok beğendiğim dr un adı Hakan Turan, nasıl sence ? içim kaynadı adama.yok dersen intergen olabilir sonuç gösteririm, beğenmezlerse yenileriz artık napalım :)

yamateke, selamlar :) konuştunmu tafla ?

ceza, sen ne alemdesin, adetin ne zamn.inş sende süpriz yapacaksın bu aralar, öyel geliyor bana.

ismini unuttuğum arkadaşlarım olduysa çok özür dileyerk soruyorum nasılsınız canlar ? ben iyiyim, bellide oluyodur herhalde :)umut doldu içime, 20 gün idare ederim inş, sonrasında adetle yine başa sararım :) hakkınızı helal edin, bende çok olmaya başladım biliyorum çünkü :)

Dualar tamam sayılır.

Chnb, 400 adet (Okundu)

Lonelines, 400 adet (Okundu)

Candaş, 400 adet (Okundu)

Denizlalesi, 400 adet (Okundu)

Nilde, 400 adet (Okundu)

Renkiatlas, 600 adet (Okundu)

Nuray, 300 adet ???

Hellokıtty, 130 adet (Okundu)

hilal 300 adet (Okundu)

datlumm 400 adet ???

Son düzenleme:
Candaşım iyiyim çok şükür tedavi iyi gidiyor şimdilik.

Herkese günaydın

amin canım.
resmen ağladım izlerken. Allah hepimize nasip etsin o günleri.
daha önce o ameliyat önlüğünü 2 kez giydim.tabi kötü şeyler içindi ve resim çekinmek istemedim. biri histereskopi oldum, diğerinde de kürtaj. ben bunları yaşarken diğer odalardan yeni doğmuş bebek sesleri geliyordu. ve 2sinde de yaşlı gözlerle binmiştim sendeyeye. inşallah 3. giydiğim bu vidyodaki gibi güzel olur ve ben de bebeğimi kucağıma alırım hayırlısıyla.
bebeğe bayıldım. yumuk yumuk bakınıyor. ağzı meme aranıyor. çok tatlı maşallah.

kızlarrrrr hepinize merhabaaaa

hilalimmmm tatlımmmm çok yoğun işler canım yaaa.geçen hafta süperdi.ama bin şükür derdimiz işin yoğunluğu olsun.sen nasılsın birtanem hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum kuzummm

minicikumut canım iyiyim tatlım koşturuyorum sen nasılsın kuzum

chnb tatlım naber nasılsın gelemem artık oraya annemin dayısı yıllar önce vefat etti yengede kayseride kızında kalıyor.ama bir gün yolum düşerse muhakkak haber veririm sana kuzum.bu arada yüreğim pır pır ediyor.canım bence sen hamilesin kurban olduğum allahım hayırlısıyla sana da güzel bir sağlıklı kız bebek versin kucağına çok mutluyum senin adına canım benimmm

minikler canım bebişin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim tatlım bin şükür allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin.

sezenim kuzum unuttum tatlım hemen atıyorum.sen nasılsın bu arada hadi gözün aydın kanama bitmiş böylece ilk aşama bitti.saçlarında hayırlı olsun eşininde hoşuna gitmiş gitmezmiiiii:))) allahım korunma sürecinin sonunda sanada hayırlarla bir evlat versin kuzummm.sen kimseye aldırma tıka kulaklarını üzme kendini

deniz lalesi tatlım hadi sende temizlenmişsin sende ilk aşamayıatlattın allahın izniyle korunma sürecin bittiğinde allahım sanada hayırlı evlatlar versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzummmmm

datlumm kuzum gönlünü ferah tut her şey güzel olacak inşallah allahım sağlıklarla bebişini kucağına aldırsın yarabbim güzel kokusunu içine çekmeyi nasip etsin yeterki sen rahat ol tamammı tatlım.sanada mesaj atacam canımmm

hellocum nasılsın tatlım oğluş nasıl?

nuraycım gözün aydın sonuç güzel çıkmış allahım tamamına erdirsin öpüyorummm canımmmm

candaşımmm tatlımmm iyiyim kuzum sen nasılsın? bitanecim datlumda nurayda okumuş soru işaretleri koymuşsun ya.biraz evvel gördüm canım benim

nazlım lone günlük ceza sizler nasılsınız kızlarrrr öpüyorum hepinizi

ha bu arada pazar günü bir şey oldu onu anlatmak istiyorum hani bahsediyordum ya eşimin ortağının karısyla aynı dönemde hamile kaldık diye ben onunla görüşemiyorum kürtajdan beri kötü oluyorum. işte onlar pazar günü telefon ettiler ankarada çok güzel bir yer var piknik alanı beraber gidelim dediler ben istemedim eşime de dedim ben şimdi onu göremem karnı burnunda kendim aklıma gelirim bebeğim aklıma gelir diye eşimde anlyış gösterdi gitmedik ya ayıpmı ettim bilemedim burdaki arkadaşlar kızıyor daha unutamadınmı diye ama unutamıyorummmm

veee bu arada benim bu ayda boş geçecek sanırım karnım ağrıyo belirtiler çok fazla adet olacammmm((( canım çokkkkk sıkkınnnnn

Candaşım iyiyim çok şükür tedavi iyi gidiyor şimdilik.

Herkese günaydın
ne kadar kaldı tahmini 4 ay filan mı ? öyle hatırlıyorum sanki..

amin canım inş ... allah bu kez mutluluk gözyaşlarını nasip etsin, zor gerçekten.yaşamayan bilemez tabi ki.bende 3 kez giydim, 2 si buru ameliyatıydı, diğeri malum.üzülmüştüm tabi ama eşim annem babamda üzülmesin diye gülerek gitmiştim ameliyathaneye.inş allah herkese nasip etsin bu güzel duygudan...
3. kez güzel olacak allahın izniyle ve o zman bizde mutluluğuna uzaktanda olsa şahit olacağız inş ...

HCG hormonunun alfa (&#945 ve beta (&#946 olmak üzere iki ayrı alt grubu (sub-unit) vardır. Alfa HCG, kanda dolaşan LH (Lüteinizan hormon) ve TSH (Tiroid Stimulan Hormon) ile oldukça benzer yapıdadır. Hatta kanda ölçüm değerleri bu benzerlikten ötürü yanlış sonuçlar verebilmektedir.

HCG hormonunun beta alt grubu ise bahsi geçen hormonlarda oldukça ayrı bir yapıya sahiptir ve bu nedenle kanda gebelik testlerinde daha sensitif (duyarlı) bir sonuç vermektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı kanda gebelik testlerinde ölçülen HCG hormonunun beta subunit’i veya daha kısa adıyla β (Beta) HCG’dir.

Herhalde ovulasyon testi alfa hcg yi gösteriyor.Peki lh yumurtlamadan sonra düşmeli değil mi? Kafam karıştı...

Ceza canım ben senin adına bir de yasin okudum canım diğer kızlara da okumuştum ...

Candaş dediğin dr yi bilmiyorum canım. Sen nasıl istersen canım:))

Lonelines 12 ler yok boşsun sanırım benim boş dersim ama 10 ve 11 ler var onlardan kaynaklanan boşum yok(

hz musa haftanın belirli günlerinde halkın arasına karışır dert ve şikayetlerin dinlermiş üzgün bir çift görünce onlaa derdini sormuş
-ya musa bizim çocuğumuz olmuyor rabbine bizim için de dua edermisin?
hz musa evine gelip bu çift için dua etmiş.Allah tan bir nida;ey musa onlara söyle onlar hiç bir zaman döl tutmayacak.
hz musa çiftin yanına gidip aynen söylüyor arada bir zaman geçtikten sonra yine hz musa halkın arasına karıştığı günde o çifti görüyor ve yanlarında bir çocukla.onlara bu çocuk kimindir diyo.çift ya musa bu bizim çocuğumuzdur diyor.
hz musa şaşırarak evine geliyor olayın hikmetini anlamak için Allaha dua ediyor.Allahım onlar döl tutmayacaktı diyor ve gelen nida:ONLAR BENDEN ASLA ÜMİDİNİ KESMEDİLER.
onlar o Allahın peygemberi doğruyu söyler biz artık çocuk için uğraşmayalım demedier hem Allahın peygamberine inandılar hemde Allahın her şeye gücü yeter dediler.

kızlar sanırım en çok üzülen candaşım olduğu için onun adını kocaman yazdım bi arkadaşım bu yazıyı yollamış ama gözlerim doldu okuyunca iş yerinde olmasam ağlıcam valla hemen sizinle paylaşayım dedim tırsa tırsa yazıorum herkesi öptüm kocamannnn nasılsınız bakalım bi yaramazlık yok inşallahh tafla konuşan varmı iyimi merak ettim onu

merhabalar hanımlaarrr....kızım için yazdıklarınıza teşekkürler canlarım allahım o şekerlerin, sevimlilerin iki katını versin sizlere...

candaşım, canım bugün hava soğuk evdeyim malesef yarına allah kerim hava güzelmiş:)) ooo neler duyuyorum drlara gidilmiş ne kadar sevindim ben yaa hayırlısıyla sonuçları bekliyoruz o zaman...

ceza, sahalara hem uzak hem yakınsın bende cancan gibi düşünüyorum sanki bize bir sürprizle geleceksin...hayırlısı inşallah...acem kızı eşimin çok sevdiği bir parça evlendiğimizde ne çok söylerdim eşime bide arkadaşlarla toplanınca hep ısrar ederdi zor bela söylerdim utanırdım çok...beni o günlere götürdün teşekkürler...

chnb, sağol canım verdiğin bilgi için kaydettim o sayfayı ben ana okulu dergisine başlattımya dergiyi çok seviyor...harflari sayıları öğretiyorum çabuk unutuyor bazen bende endişelenmiyor değilim hani öğrenemeyecek diyee...senin oğlunda bence dikkatini vermiyor ben kötü bişey olacağını sanmam...ama sonuna kadar heryere götürmek en iyisi tabii inşallah herşey normal çıkar canım bir gidin bakalım ne diyecek dr allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...bende yan komşumdan duymuştum oğluna öğretirken harfleri mesela be diye değilde b diye öğretiyordu bende şimdi onu uyguluyordum...bakalım biz ne yapacağız...bende eskiden şu vardı çocuğum olursa herşeyin en iyisi olmalı sınıfta en başarılı gibi...ama artık fikirlerim değişmeye başladı...yan komşumun oğlu kızımdan 2 yaş büyük kadın ana okuluna gönderdi çocuk hiç birşey öğrenemiyor öğretmen zeka testi yaptırmasını önermiş kadın yaptırdı çocuk yaşıtlarından 1,5 yaş geri çıktı...ve kadın rahat bir şekilde anlatıyor kabullenmiş zaten sanki önceden biliyormuş gibi benim önceki düşüncem olsa kafayı yerdim olamaz falan diye ama bende artık rahatım allahın takdiri sonuna kadar tedavi süreci neyse yapardım ama olmayıncada olmuyor insan çocuk sahibi olmadan önce ne düşünüyorsa olduktan sonra düşünceler tam tersine dönüyor bunu anladım hiç birşey sana göre değil herşey ona göre işliyor neticede oda bizim gibi bir birey...allah hepsine sağlık versin...

loneliness, bende ağladım yaa sorma bu arada candaş paylaşım içinde teşekkürler...şimdi böylesin bebeğini kucağına alınca gör sen asıl ağlamayı:)) allahım sağlıkla kavuştursun cümlesine bizede...darısıda tüm topiğimize...

nuray, ooo türkülerde söylenirmiş bizdede olur ama genelde yazın daha çok olur bahçelerde eğlencelerimiz olur bizim akrabalarımız çok bağlama olmasada türkü açılır falan özledim o günleride yaa...şeker normalmiş çok şükür zaten söylemiştim ikincisinde normal çıkıyor diyee...hadi gözümüz aydın...

yok canım boşum. dinleniyorum iyi oluyor. 16 saat. haftaya gelirler. yarın gebelikte çıkar inşallah chnbcim. heyecan doruktadır.

candaşçım, hepimiz yaşarız o güzel günleri inşallah sıkıntılarımız son bulur.

nilde teşekkürler canım iyiyim, sen nasılsın ;? kızları atlamışım galiba, çok pardon.o z<man yeni arkadaşa geçebilriz.ceza duasını yapar akşam.yetilşirse yenisine katılır.

Chnb, ablacım saol, bu dr aklıma çok yattı.sorunlu gebelikte gidenler memnun kalmışlar.sen gebelik testi yapmayı düşünmüyo musun ? gerçekten meraklanıyoruz.yüksek ihtimalle hamilesindir ama resmileştirelim :)

Nazlım, canım arkadaşım çok saol yazıyı daha geçenlerde okudum.Aslında tuhaf bişey var ki, olmayacak gibi gelsede bana o inanç kaybolamıyor şimdilik.allahta kaybettirmesin.sinirleniyorum o dönemde çok isyan şekline gidiyroum ama traji kmik biçimde allahım gücüne gitmesin yine sana muhtacım ama kızgınlığıma öfkemede hak ver diye deli gibi konuşuyorum.sizler derken farkettim ki dualar geri dönmez er yada geç kabul olur, en azından 1 tecrübe varsa olabilir diyorum.okuduğum dualar hep büyük insanların yakarışları, yusufun, ibrahimin, zekeriyanın vs.allah sesimizi duyacak.Cümlemizin duası kabul olacvak inş.Çok yoruldun sende çok hissediyorum bunu.herkes evet herkes hamile kalsın çok istiyroum ama ceza, sen , chnb .. öncelik sizin olsun.sürede belki en uzun benim ama benimde gönlüm sizden yana inan ki... İnş herşey güzel olacak.Zaten içimizden biri açılış yapsa diğerlerimz sıralanacağızda bu ekipten :) inş chnb yle bismillah diyoruz.Canım bu arada bu hafta saan dua okuyoruz, salatı tefriciyeyi.Nazlıma mail atayım derken seni gördüm.paylaşıyrouz.süreyi sen belirle , ne zmana bitirelim ?

canım çok etkilendiğim bir yazı. daha önce de paylaşmıştım. çok şükür aranızda benim gibi normal yolla çocuğunuz olması imkansız denilen olmadı. ufak tefek problem herkeste var. ama kesin olarak bu lafı doktorlardan duymak çok acı, hem de birden fazla doktordan. bu kıssadan hisse bana da hep umut olurdu o zamanlar.biliyorum bıktınız ama en olumlu konuşan doktor bize %3 şans vermişti doğal yoldan olması için.ona bile çok sevinmiştik. size daha çok umut olması lazım arkadaşlar. başa gelen dert başta kalmıyor, herşeyin çaresi var gerçekten. bir de dünya dua üzerine dönüyor. yaptım kabul olmadı demeyin, duyduğunuz her duayı yapın, duyduğunuz her doktora da gidin. inşallah herkes hamile kalacak ve herkes sırayla bebğini kucağına alacak.

mide ağrısından geberiyorum umarım sürekli olan bişey değildir bu bütün yediklerim ağzımda sabahtan beri midem kötü benim yumurtam çatlamadı doktorumun dediği gibi arada ateşimi ölçüyorum hala yükselme yok hayırlısı hakkımızda hint bülbüllerinm 2 tane yumurtladı 3 taneydi ama birini kırmışlar şimdi anne baba srekli yumurtaların üstünde perşembe 2 hafta olcak hecanla doğumu bekliorum:):):)

kızlar bu bambaşka bişey saç diplerimden ayak tırnaklarıma kadar hissediorum içimdeki umudum her ay daha da çoğalıyo yenildikçe daha çok istiyorum düşdükçe daha da dimdik ayağa kalkıorum ama tabi yoruluyorumda ramazan bayramından beri kaçlarımı aldırmadım desem sadece ortalarını kendim alıom mc donals amblemi gibi dolaşmıyayım diye:)içimden hiç bişi yapmak gelmio her an aklıamda bebek var geçecek bu günler güzel günler geldiğinde keşke kendimi bu kadar üzmeseydim dicem biliorum biz eşimle çok zor şartlarda evlendik herşey zor oldu ne benim ailemden ne onun ailesinden bişey görmedik tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik tuvaletteki terlik bile benim için çok değerli çünkü ben çalışıp aldım onu bu bebek olayıda zor olcak böyle bi kez of demedim şükürler olsun rabbim hep güçlü kullardan olmamızı nasb etsin inşallah candaşım dua için süre yok ne zaman isterseniz benim annemler falanda başladı zaten sakin sakin okuyun
loneliness arkadaşımın ablası 10 senelik evli geçen gün konuştuk sebepsiz kısırlık hiç bi sorun yok abla dedim piskolojik falan diolar doktora gitsen sana deseki sizin çocuunuz olmucak acaba olurmu ki dedim dediki bana ben doktora inanmamki rabbimden umudumu kesersem ölürüm o zaman doktor da kimmiş dedi:)sustm kaldım allahım yar ve yardımcımız olsun inşallahhhhhhh

selam kızlar.nasılsınız

datlum endişe etme. artış için bi sıkıntı yoktur eminim candaşın da dediği gibi belki ikizdir belli mi olur. allahım gönlüne göre versin:)))

chnb ablacım az kalmış hadi bakalım ben inanıyorum güzel haberler gelecek. benim test iki gündür bayağı koyuydu çalışma yaptık tabi iki günde ancak bugün de koyu. yoruldum valla:)))

nuraycım canım şeker normal çıkmış sanırım çok sevindim.

candaşım hadi bakalım bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallah. ben de iyiyim şükür ağrılarım falan yok artık. video da çok güzelmiş içim bi tuhaf oldu. o minik zaten bi mucize de ben diğer yakışıklıya da bayıldım yaa:)))

nildem canım iyiyim ben de sağolasın. inşallah canım inşallah. umudum yok ancak allahtan ümit kesilmez.az önce nazlım da paylaşmış ümit kesmek yok:)))

loneliness inşallah sizi de görelim o videodaki gibi. allahım sağlıcakla o kıyafeti giymeyi ve güzel bebeğini almayı nasip edecek inşallah.

sezen, denizlalesi kanamalar bitmiş sanırım. gözünüz aydın.:))

hellom sen nasılsın paşamız nasıl?

nazlım hoşgeldin paylaşımın için teşekkürler.nasılsın?

Son düzenleme:
naber bebeğim yaaa kaynaşamıos ne zamandır kız bu hint bülbülleri varya acaip bi yaratık he çok komikler çok eğleniom ama çok pisler sürekli mıçıyolar :)2 tane yumurtamız var üstündeler sürekli perşembe 2 hafta olcak ne zaman çıkar bebekler:)sen bakmıştın sanırım kız o iplerden var nasıl akıl edionda sen ipleri yuvaya taşıon bide susmuyolar çok komik müşteriler gelio toplantı odasında onlar konuştukça kuşlarda konuşuyo aslan parçası nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…