- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.201
[video=youtube;QI9XneI5szs]http://www.youtube.com/watch?v=QI9XneI5szs[/video]
ne kadar kaldı tahmini 4 ay filan mı ? öyle hatırlıyorum sanki..Candaşım iyiyim çok şükür tedavi iyi gidiyor şimdilik.
Herkese günaydın
amin canım.
resmen ağladım izlerken. Allah hepimize nasip etsin o günleri.
daha önce o ameliyat önlüğünü 2 kez giydim.tabi kötü şeyler içindi ve resim çekinmek istemedim. biri histereskopi oldum, diğerinde de kürtaj. ben bunları yaşarken diğer odalardan yeni doğmuş bebek sesleri geliyordu. ve 2sinde de yaşlı gözlerle binmiştim sendeyeye. inşallah 3. giydiğim bu vidyodaki gibi güzel olur ve ben de bebeğimi kucağıma alırım hayırlısıyla.
bebeğe bayıldım. yumuk yumuk bakınıyor. ağzı meme aranıyor. çok tatlı maşallah.
ne kadar kaldı tahmini 4 ay filan mı ? öyle hatırlıyorum sanki..
amin canım inş ... allah bu kez mutluluk gözyaşlarını nasip etsin, zor gerçekten.yaşamayan bilemez tabi ki.bende 3 kez giydim, 2 si buru ameliyatıydı, diğeri malum.üzülmüştüm tabi ama eşim annem babamda üzülmesin diye gülerek gitmiştim ameliyathaneye.inş allah herkese nasip etsin bu güzel duygudan...
3. kez güzel olacak allahın izniyle ve o zman bizde mutluluğuna uzaktanda olsa şahit olacağız inş ...
yok canım boşum. dinleniyorum iyi oluyor. 16 saat. haftaya gelirler. yarın gebelikte çıkar inşallah chnbcim. heyecan doruktadır.HCG hormonunun alfa (αve beta (β olmak üzere iki ayrı alt grubu (sub-unit) vardır. Alfa HCG, kanda dolaşan LH (Lüteinizan hormon) ve TSH (Tiroid Stimulan Hormon) ile oldukça benzer yapıdadır. Hatta kanda ölçüm değerleri bu benzerlikten ötürü yanlış sonuçlar verebilmektedir.
HCG hormonunun beta alt grubu ise bahsi geçen hormonlarda oldukça ayrı bir yapıya sahiptir ve bu nedenle kanda gebelik testlerinde daha sensitif (duyarlı) bir sonuç vermektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı kanda gebelik testlerinde ölçülen HCG hormonunun beta subunit’i veya daha kısa adıyla β (Beta) HCG’dir.
Herhalde ovulasyon testi alfa hcg yi gösteriyor.Peki lh yumurtlamadan sonra düşmeli değil mi? Kafam karıştı...
Ceza canım ben senin adına bir de yasin okudum canım diğer kızlara da okumuştum ...
Candaş dediğin dr yi bilmiyorum canım. Sen nasıl istersen canım:))
Lonelines 12 ler yok boşsun sanırım benim boş dersim ama 10 ve 11 ler var onlardan kaynaklanan boşum yok(
hz musa haftanın belirli günlerinde halkın arasına karışır dert ve şikayetlerin dinlermiş üzgün bir çift görünce onlaa derdini sormuş
-ya musa bizim çocuğumuz olmuyor rabbine bizim için de dua edermisin?
hz musa evine gelip bu çift için dua etmiş.Allah tan bir nida;ey musa onlara söyle onlar hiç bir zaman döl tutmayacak.
hz musa çiftin yanına gidip aynen söylüyor arada bir zaman geçtikten sonra yine hz musa halkın arasına karıştığı günde o çifti görüyor ve yanlarında bir çocukla.onlara bu çocuk kimindir diyo.çift ya musa bu bizim çocuğumuzdur diyor.
hz musa şaşırarak evine geliyor olayın hikmetini anlamak için Allaha dua ediyor.Allahım onlar döl tutmayacaktı diyor ve gelen nida:ONLAR BENDEN ASLA ÜMİDİNİ KESMEDİLER.
onlar o Allahın peygemberi doğruyu söyler biz artık çocuk için uğraşmayalım demedier hem Allahın peygamberine inandılar hemde Allahın her şeye gücü yeter dediler.
kızlar sanırım en çok üzülen candaşım olduğu için onun adını kocaman yazdım bi arkadaşım bu yazıyı yollamış ama gözlerim doldu okuyunca iş yerinde olmasam ağlıcam valla hemen sizinle paylaşayım dedim tırsa tırsa yazıorum herkesi öptüm kocamannnn nasılsınız bakalım bi yaramazlık yok inşallahh tafla konuşan varmı iyimi merak ettim onu
nilde teşekkürler canım iyiyim, sen nasılsın ;? kızları atlamışım galiba, çok pardon.o z<man yeni arkadaşa geçebilriz.ceza duasını yapar akşam.yetilşirse yenisine katılır.
Chnb, ablacım saol, bu dr aklıma çok yattı.sorunlu gebelikte gidenler memnun kalmışlar.sen gebelik testi yapmayı düşünmüyo musun ? gerçekten meraklanıyoruz.yüksek ihtimalle hamilesindir ama resmileştirelim :)
Nazlım, canım arkadaşım çok saolyazıyı daha geçenlerde okudum.Aslında tuhaf bişey var ki, olmayacak gibi gelsede bana o inanç kaybolamıyor şimdilik.allahta kaybettirmesin.sinirleniyorum o dönemde çok isyan şekline gidiyroum ama traji kmik biçimde allahım gücüne gitmesin yine sana muhtacım ama kızgınlığıma öfkemede hak ver diye deli gibi konuşuyorum.sizler derken farkettim ki dualar geri dönmez er yada geç kabul olur, en azından 1 tecrübe varsa olabilir diyorum.okuduğum dualar hep büyük insanların yakarışları, yusufun, ibrahimin, zekeriyanın vs.allah sesimizi duyacak.Cümlemizin duası kabul olacvak inş.Çok yoruldun sende çok hissediyorum bunu.herkes evet herkes hamile kalsın çok istiyroum ama ceza, sen , chnb .. öncelik sizin olsun.sürede belki en uzun benim ama benimde gönlüm sizden yana inan ki... İnş herşey güzel olacak.Zaten içimizden biri açılış yapsa diğerlerimz sıralanacağızda bu ekipten :) inş chnb yle bismillah diyoruz.Canım bu arada bu hafta saan dua okuyoruz, salatı tefriciyeyi.Nazlıma mail atayım derken seni gördüm.paylaşıyrouz.süreyi sen belirle , ne zmana bitirelim ?
canım çok etkilendiğim bir yazı. daha önce de paylaşmıştım. çok şükür aranızda benim gibi normal yolla çocuğunuz olması imkansız denilen olmadı. ufak tefek problem herkeste var. ama kesin olarak bu lafı doktorlardan duymak çok acı, hem de birden fazla doktordan. bu kıssadan hisse bana da hep umut olurdu o zamanlar.biliyorum bıktınız ama en olumlu konuşan doktor bize %3 şans vermişti doğal yoldan olması için.ona bile çok sevinmiştik. size daha çok umut olması lazım arkadaşlar. başa gelen dert başta kalmıyor, herşeyin çaresi var gerçekten. bir de dünya dua üzerine dönüyor. yaptım kabul olmadı demeyin, duyduğunuz her duayı yapın, duyduğunuz her doktora da gidin. inşallah herkes hamile kalacak ve herkes sırayla bebğini kucağına alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?