kıslar yavvv ben kürtaj olalı 40gün oldu..hamile olasım geliyo.ama 3ay beklememde gerekiyo yaaa. üfff gel ağustos-eylül gellllllllll( Allah izin verrse tabi)
ufff ne ettin yaaaağustos eylül çok geçmiş yaaa ben bi sonraki reglimden sonra çalışmalara başlıycam inşallah.........
Durrr kanıma girmeeeeDoktor 2-3ay bekle demedimi?? Valla bana 2-3ay dedi. doktor ne derse yapcam busefer takdir Allahın
inş canımçok tşk ediyorum destegin için inş güzel haberler alıp burda sizlerle paylasırım
İnş önemli bişey yoktur, en fazla üşütmüş olabilrisin belki diye düşündüm.Havalar dengesiz ya ...bilmiyorum canım azz önc tekrar ov. testi yaptım silik daha önce hiç böyle olmamıştı..
Canım hoşgeldin, bende diyorum bu kız nerelerde.Özledim valla ....merhaba hanımlar,
cibelcim bilgisayar bozuldu bu ay ovulasyon testi yapmadım ben cibelim sende nevar ne yok
hemşire33 ben iyiyim seni sormalı, bu ay çalışma yapmadım kafama göre free style çalıştım :))) umudum yok, 3 kilo verdim :) çok mutluyum , 23 nisanda regl olmuştum haziranda belki çalışma yaparım :) sen anlat
destina nerelerde ? iyi mi
candaşım sen şimdi eşinin yanına gidicen tam teşkilat değil mi?
hamile olan arkadaş iyi mi
pren, pasifflora ???
senem ve nar taneside iyidir umarım ikili testlerin sonucu çıktı mı kendinize dikkat edin.
ben ara sıra girebiliyorum, bilgisayarım bozuktur :) bacılar
Canım geçmiş olsun.Bu psikoloji herkeste aynı sanırım :) İnş çabucak geçer o vakitler.Ama biz burda genel olarak 1 adet geçirip sonra çalışmaya başladık.Tabi gönlün nasıl rahat ederse öyle biz yanıltmayalım seni...kıslar yavvv ben kürtaj olalı 40gün oldu..hamile olasım geliyo.ama 3ay beklememde gerekiyo yaaa. üfff gel ağustos-eylül gellllllllll( Allah izin verrse tabi)
eee 1.regl bitti sıra 2. de bakalım artık napcazdr.um 2 regl bittikten sonra düşünebilirisn zaten hemen olmuyo ki..bi başka dr da hemen yapabilirisin dedi valla bakalım hayırlısı artık cnm
kıslar yavvv ben kürtaj olalı 40gün oldu..hamile olasım geliyo.ama 3ay beklememde gerekiyo yaaa. üfff gel ağustos-eylül gellllllllll( Allah izin verrse tabi)
merhaba hanımlar,
cibelcim bilgisayar bozuldu bu ay ovulasyon testi yapmadım ben cibelim sende nevar ne yok
hemşire33 ben iyiyim seni sormalı, bu ay çalışma yapmadım kafama göre free style çalıştım :))) umudum yok, 3 kilo verdim :) çok mutluyum , 23 nisanda regl olmuştum haziranda belki çalışma yaparım :) sen anlat
destina nerelerde ? iyi mi
candaşım sen şimdi eşinin yanına gidicen tam teşkilat değil mi?
hamile olan arkadaş iyi mi
pren, pasifflora ???
senem ve nar taneside iyidir umarım ikili testlerin sonucu çıktı mı kendinize dikkat edin.
ben ara sıra girebiliyorum, bilgisayarım bozuktur :) bacılar
öncelikle herkeze merhaba benide aranıza alırmısınız .canım çok acıyor 8 yaşında bir oğlum var şimdi ikinciyi istiyoruz şubat ayında hamile kaldım 5 mayısta bebeğimin kalbinin durma sebebiyle kürtajla aldılar meleğimi şimdi 3 ay beklemem gerekiyormuş nasıl geçicek bu üç ay bilemiyorum acımı bir türlü dindiremiyorum bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı muayenede bebeğimin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu öğrendim.karnımda 20 gün o şekilde kalmış canım benim .annesi onu severken melek olmuş benim yavrum .ben içimde bir melek taşımışım
Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun rabbim bir dahasından esirgesin.İnş kardeşide çok geçmeden gelecek, güçlü olmamız lazım sadece ....öncelikle herkeze merhaba benide aranıza alırmısınız .canım çok acıyor 8 yaşında bir oğlum var şimdi ikinciyi istiyoruz şubat ayında hamile kaldım 5 mayısta bebeğimin kalbinin durma sebebiyle kürtajla aldılar meleğimi şimdi 3 ay beklemem gerekiyormuş nasıl geçicek bu üç ay bilemiyorum acımı bir türlü dindiremiyorum bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı muayenede bebeğimin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu öğrendim.karnımda 20 gün o şekilde kalmış canım benim .annesi onu severken melek olmuş benim yavrum .ben içimde bir melek taşımışım
öncelikle herkeze merhaba benide aranıza alırmısınız .canım çok acıyor 8 yaşında bir oğlum var şimdi ikinciyi istiyoruz şubat ayında hamile kaldım 5 mayısta bebeğimin kalbinin durma sebebiyle kürtajla aldılar meleğimi şimdi 3 ay beklemem gerekiyormuş nasıl geçicek bu üç ay bilemiyorum acımı bir türlü dindiremiyorum bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı muayenede bebeğimin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu öğrendim.karnımda 20 gün o şekilde kalmış canım benim .annesi onu severken melek olmuş benim yavrum .ben içimde bir melek taşımışım
selam kızlar, hello kity ,candaş,ceza,pren,pileo,passiflora,senem, ve yeni katılan arkadaşlar geçmiş olsun...nasılsınız? bende çok şükür iyiyim..yaa ben çalışmaları sıkı tutmuyorum anlayacağınız hep karavana:)) sallıyoruz bakalım tutarsa allah izin verirse olur zaten kürtaj olalı 3 buçuk ay oldu hiç korunmadık bu ay regl de oldum.bakalım 30 mayısta beklenmeyen tarih bu ara bişey yapamadık misafirlerimiz vardı kayın pederim hastanede eşim oraya gidip geliyor bu ay ümitlide değilim yani bakalım hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu versin allahım... benim ikinci bebğim olacaktı bir kızım var.allahıma şükürler olsun allah hepimizin kucağını doldursun yüce allahım boş bırakmasın bu duyguyu sizlerede yaşatsın banada ikincisini yaşatsın inşallah bu duyguyu tadınca geriside gelsin istiyorsunuz :))
işte böyle kızlar bende guatr var kan uyuşmazlığı var eşimde varikosel var buna rağmen 1 kızımız var ikinciyede hamile kalmıştım demek istediğim sabredin ve inanın allahım dualarınızı ve inancınızı boşa çıkarmıyor.sabırsız olmayınki allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere hepinizi kucaklıyorum sizleri gerçekten bir aile bireyim gibi seviyorum kızlar..çalışanlara kolay gelsin..öpüldünüz..
ben daha yeni oldum ilk 3 ay dedi kontrolde beklenmese ne olr dedim aslında hiç bir şey dedi.psikolojik açıdan diyoruz dedi..benim psikolojim beklerken bozuluyo dedim.sonra baktı rahim geri sıkmış kendini dedi.bekleme dedi.ki ben cidden izmirin en ii dr larından birine gidiyorum.kaç kere sordom ne olur aynı acıyı yasamayım diye.vakumlaa yapılıyo eskiden kazındığı için rahim kendini toplayamıyodu falan filan dedi.adetten farklı değil artık dedi.ona güvenmedim alsancaktan bi dr la konustm aynı seyi dedi.parca kalmamış bişey kalmamış rahim toparlamış kal istersen dedi..
zaten sanki şıp diye kalabilcem korunsam ne olur korunmasam ne olur bu ay o da ayrı mevzuuu
bu ay gün aşırı deniyorum ve sert türk kahvesi. hayırlısı artık
kızlar selamhayırlı cumalar öncelikle dün agrım oldugu için sizlerden azıcık destek almıstım şükür bugün iyi gibiyim dün hiç iş yapmadım tüm gün oturdum diyebilirim pzt de kontrolum war az kaldı inş güzel haberler alıcam Allah hepimize kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallhhh (amin)
eee 1.regl bitti sıra 2. de bakalım artık napcazdr.um 2 regl bittikten sonra düşünebilirisn zaten hemen olmuyo ki..bi başka dr da hemen yapabilirisin dedi valla bakalım hayırlısı artık cnm
ya aslında dogru ama tamamen psikolojisi mahfediyo. gözüm korktu cesaret lazım biraz:) Allahım kimseye göstermesin. Hayırlı zamanda, hayırlı evlat versin kucaklarımıza.
Valla Tatlım bana doktorum 6 ay bekle dedi. Ben de yok artık dedimDurrr kanıma girmeeeeDoktor 2-3ay bekle demedimi?? Valla bana 2-3ay dedi. doktor ne derse yapcam busefer takdir Allahın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?