Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lonelines, amin canım.sende paylaşmıştın hatırladım.

nazlım, olacak inş.bende aynı şekilde, 4 sene çocuk olmasın diye yakardım allaha evliliğimizin başında.şimdi yalıyorum onu.olmadıkça güçlenerek istiyorum.kadında bize bir örnek, ne mucizelre var biz neden anne olmayalım.mesela lonelines gerçekten umut bize ve de chnb.bu arada anane oluyomuşsun bülbüllerden, hadi gözün aydın canım :)

günlük, başladık bakalım inş iyi olur.bugün dinlenin bari sizde:)

Hilal, bende hasta oldum o delikanlıya :) darısı hepimize.

Nazlıma okunacak tefriciyler.

Candaş 400 tane, yokmu artıran :))

Son düzenleme:
nilde, sıkma canını canım adet gününe kadar umudumuz var...sen ovulasyon testi kullanmışmıydın? hoş adet olsan bile umudumuz hep var canım biliyorsun...

hilal, maşallah eşinle nede yakışıyorsunuz allah nazarlardan saklasın...çalışmalar oldumu canım:)

sezen, ooo maşallah güzelleşmeler olmuş saçlarını güle güle kullan canım...yaa adama yazık ettin şimdi kız kaçırma bu fırsatları zevkle yapılan çalışmanın sonu bebektir canım kanamanın bitmesinede çok sevindim hayırlısı inşallah...kızında aynı benimki gibi oy oy yerim ben o dilleri benimkide pek sever sırtına maza yaptırmayı ben sıkıldığım için babası daha çok yapar zaten kız babaya düşkündür...

deniz lalesi, iş sizinmiş ohh ne güzel yaa rahatsın okonuda...senin oğlunun konuşmalarıda benim kız gibi canım canı istemiyorsa ya yorgundur ya bir yeri ağrıyordur yada hep o yaptığı için görevi bana devrediyormuş laf çok anacığım...çok alıngan sezeninki gibi hiç bağırmaya gelmez direk ağlıyor...bide daha küçükken insanlar güya şaka yapıyorlar çocuk espri olayını anlamadığı için söylenenlere ağlayarak ve sinirlendiği için karşıdakine vurarak tepki veriyordu ben bu durumda çok utanıyordum çocuğa şiddet uyguluyor heralde diye düşünecekler diye:)) bana diyorlardıki niye böyle yapıyor bu soruyu dönde kendine sor 3 yaşındaki çocuk daha mimik hareketlerini nerden anlasın aaa akıllı insan şaka yaptım yaptında çocuk şaka ne demek daha onu bilmiyor insanlara laf anlatmakta zor...kızımı biliyorum çözmüş durumdayım geçen halamın kızı geldi 2 yaşında oğlu var kızım bişey söyledi halamın kızıda yaa yürü git bi destina demiş ama benimki o andan sonra hırçınlığa başladı oğluna hiçbişey vermedi huysuzluk yaptı beni onunla pek konuşturmamaya başladı ben anladımki ters bişeyler var ama tam olarak ne çözemedim...işte güya espri yapıyor ettiğin lafa bak şimdi biz hiç bu tarzda konuşmadığımız için onunla...neyse bu sabah dediki anne teyze bana ne dedi biliyormusun ne anneciğim dedim yürü git bi dedi...aaa ben şok ...çok çirkin ama anne niye bana öyle diyor...bende evet çok çirkin anneciğim bir daha sana böyle birşey derse ona deki teyze hiç güzel konuşmuyorsun ben böyle kelimelerden hoşlanmıyorum tamam anne dedi...ayyy sinir oldum bide ben çok çekingenim kimse kırılmasın diye bişey diyemem ama kızıma bu huyu kazandırmayacağım benim gibi ezik olmasın...ayyy kusura bakma yaa kaptırdım konu neydi nereye geldi:)) bu arada senin kanamada durmuş bunları duydukça umudum mutluluğum artıyor:)) hayırlısı canım...

datluumm, çok şükür değerde yükselme varmış, canım ben hemen git dra derim kafan rahat olur kese çokdaaannn göürünmüştür yanlış harılamıyorsam 6500 civarıydı dimi...hayırlısı olsun canım...

minikler, maşallah bebeğimize hep böyle devam etsin canım allahım bu defa yüzümüzü güldürecek eminim ben sen nasılsın bulantılar ne alemde?

pileo, canım annem neler neler olmuş bizim arkadaşımıza yaa...duygusallık hat safhada bir defa at şu oğluma yetemiyorum düşüncesini kafandan, sen olmasan kimse bakamaz paşana daha yolun ilk başındasın dur hele:)) kolik erkek çocuklarında daha çok oluyormuş diye biliyorum burda senle doğum yapan bir tanıdığım var onunda oğlu oldu ondada kolik varmış dr 4 ay sabrediceksiniz demiş aynen anlattığın gibi kızda çaresizdi ama internetten kolik bebek için dinlettikleri bişey bulmuşlar onunla rahatlıyormuş biraz bide arkadaşların dediği elektrikli süpürge, saç kurutma makinesi sesi iyi geliyor diye biliyorum yiğenimdede vardı çünkü herşey geçicek canım hepsini unutacaksın bile...yiğidimizi öp kendi sağlığınada dikkat et bebeğimizin ihtiyacı var sana annesi kolay gelsin...

hellom, canım sen sanki önceki sayfalarda bana bişey yazmıştın sana cevap yazacaktım ama unuttum yaaa( bulabilirsem yazıcam canım:)) bu arada pompa işi tamam sayılır...eşimin arkadaşının hanımı doğum yaptığında almış 2-3 defa kullanmış kız sana veririm dedi bende ama işe başlarsan lazım olur sana dedim yok yok aman aman bir sütüm yok zaten dedi ben doğum yapana kadar bebeği 9 aylık oluyor bakalım sakın alma ben vericem dedi markasını soramadım canım utandım:)

iyiyim guzumm sen napıosun giremiom kız eskisi gibi patronlar yok hemen vakit buldum işi gücü bıraktım girdim
rabbim umudumuzu tüketmesin kuzum inşallahh bende rakam bildiririm kendim için bi kaç ark var okumak isteyem

...mesaj tekraı:)

Son düzenleme:
..............................................

Son düzenleme:
..............................................

Son düzenleme:
nazlım, canım senin yoğunluk devam sanırım dru ne yaptınız?

kimi unuttum unuttuğum varmı düşünüyorum inşallah yoktur...

kızım da beni bıraktı gitti cadı kızım...bize minübüsle 20 dakika uzaklıkta bir görümcem var bekar görümcem ona gödecekmiş buna da söyledi bir heyecanla geldi yukarı anne bende gidebilirmiyim...eşimi aradım söyledim pek istemedi bende tel kızıma verdim annen ne diyor dedi bende aslında istemiyorum dedim amanııınnnn gözyaşarı süzüldü hemen nasıl ağlıyor eşimde dediki tamam kızım ağlama hadi git bakalım:)) gitti cadı biz kaldık miniğimle başbaşa...camdan bakıyorum nasıl seviniyor gidiyor diye bide bana el sallıyor hoşçakal diyemiyor...bağırıyor anne BOŞÇAKAL:)) fena yaa...

ablacım hem işler yoğun hemde patronun yan odasındayım artık sürekli yanımıza gelio ve nette görürse kıyameti koparır ondan giremiorum şimdi yok rahatım ablam eşimin testleri iyi çıktı şükür şimdi ben adet olmayı bekliorum nisan 10 da falan olurum en geç 3.günü gidip testlerimi yaptırcam ona göre yolumuzu çizces bu ay gittim yumurtlamam olmucakmış hayırlısı o minnacıın gözyaşlarını yerim ben cimcime öp benim için kuzuyu anasına çekmiş:)

nazlım, anladım canım hayırlısı olsun...patronlara yakalanmak kötü olur tabii allah korusun sen aradada olsa yaz yeter canım allah kolaylık versin...kızımıda öperim öpmemmi anında akan o gözyaşlarını görsen inanamazsın yaa:)) evet gerçekten bana çekmiş bu yönü çekmeseydi keşke...

nazlımmmm harika bir şey ben ilk defa okudum umut oldu hemde bu günlerde bana.ve çok iyi ders çıkardım allahım hiç bir zaman isyan ettirmesin kalbimizden umudumuzu hiç bir zaman almasın

canımmm ben senin bu durumlarını bilmiyordummm bizim için çok iyi bir örneksin bugün aldığım dersler bitmiyor bazen ümitsizliğe düşüyorum yapmamam gerektiğini anladım çok teşekkür ederim kendi adıma umut oldun banaaa allahım sanada hayırlısıyla sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin inanki yürekten diliyorum bunuuuuuu

candaşımmm çok pis ağladımmmmm yaaaaa allahım hepimize nasip etsinnnnnn

kıyamam ben sana ya duygulandıracağımı düşünemedim ( inş o günleri bizde göreceğiz allahın izniyle...

Candaş'ım paylaşımı her okuduğumda yeniden umudum çoğalıyor. Yakında kk dan Aytun Hanım doğal zor yazmıştı biliyorsun. Bir iki güne dek belli olur. Ben aslında 28 günde bir oluyorum ama geçen ay 30 günde oldum. 28 günde olursam cumartesiadet olmam lazım, 30 da olursam pazartesi olmam lazım... Bu yüzden de testi yarın sabah mı cuma sabah mı yapayım kararsız kaldım... Senin de güzel haberlerini alırız en tez zamandainşallah...

Günlük boşçakal ha:)) Ne tatlı maşallah... Oğlumu çoğu kişi çok zeki buluyor öğretmen de öyle diyor onun gibi kelime dağarcığı iyi, düzgün konuşan yok diyor ama bu okuma yazma işi niye böyle oldu anlamadım...Bu ay stresli geçti bizim için. Evet ben de en çalışkan olsun demiyorum ama kendi kendine yetsin istiyorum, sorumluluğunu bilsin...

Lonelines, haftaya gelir 12 ler bakalım çalışanların Allah yüzünü güldürsün... Eşin yapıyor işleri ama dikkat et yorma kendini...

Nazlım bu bülbüller ne güzeldir ya... cİVCİVLERİ ÇIKINCA DA SÖYLE BİZE... Ben de 400 okuyabilirim canım. Herkese okuduğum gibi bir de yasin okurum...

Nilde ben kaçırdım galiba adet mi oldun, olacak mısın?

Sezen, Lale sizler nasılsınız?

Datlum Hello yazmış belki progestan verir git istersen yakında dr ye...

Ceza, sen neler yapıyorsun adet tarihin ne zamandı?

Helllom canım dün telefonda biraz konuşabildik. Ne yapıyor Çınar'ımız? Tepkiler başladı mı?

Nuray canım sen ne yapıyorsun? Şu an kimin doğumunu bekleyeceğiz, senin mi Lonenin mi?

Minikler yazmamış galiba gelince...

Minicikumut sen diş nedeniyle mi eşinin işi nedeniyle mi ertelemiştin? Ablan nasıl ne kadarkaldı belki bebek görmeye gelirsin görüşürüz:))

Peppe yazmamış, Dr alp artık yazmıyor galiba.

Hatırlamadığım var mı?

canım benimmmm iyiyim bugün paylaşımlardan çok ders çıkardım kendimeeee

yok canım hiç kullanmadım adet olursam hemen size danışacam çünki bu konuda hiç bir bilgim yokkkk desteğin için sağol canımın içi allahım umutsuz bırakmasın

Ben ovulasyon testi yaptım hala kontrol çizgisine çok yakın. Yarın sabah mı yapsam cum sabahı mı karar veremiyorum gebelik testini kızlar fikir verin:))

kıyamam ben sana ya duygulandıracağımı düşünemedim ( inş o günleri bizde göreceğiz allahın izniyle...

kuzummmm ya ben bugünlerde zırta pırta ağlıyorum zatennnn izlerken çok dua ettimmmm allahım hepimize sağlıklarla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin diye iki yerde koptum ben.1-kadın doğuma giderken 2-doğumdan sonra kucağına almış ya ağlıyo işte orda musluklar acayip açıldııııı.asıl ben sana kıyamam. çok hoşuma gitti ama harika bir kısa film olmuşşşş

Ben ovulasyon testi yaptım hala kontrol çizgisine çok yakın. Yarın sabah mı yapsam cum sabahı mı karar veremiyorum gebelik testini kızlar fikir verin:))

varsa yarında çıkabilir ama ben olsam cumayı beklerdim galiba, çünkü benimde adet döngüm aynen senin gibi.inş yanılmıyoruzda aytun dr da yanılmış olur cümleten seviniriz :)

özzellikle 2. bahsettiğin yerde bende bi tuhaf oldum, ya ben adet dönemleri hariç yine taş gibiyim.zerre damla yok, hüzünde dalgayla karışıyor.gerçi eşim yanımda olsa ağlarımda annemlerin yanı rahat değil, duygular gizlenmek zorunda kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…