Candaş'ım paylaşımı her okuduğumda yeniden umudum çoğalıyor. Yakında kk dan Aytun Hanım doğal zor yazmıştı biliyorsun. Bir iki güne dek belli olur. Ben aslında 28 günde bir oluyorum ama geçen ay 30 günde oldum. 28 günde olursam cumartesiadet olmam lazım, 30 da olursam pazartesi olmam lazım... Bu yüzden de testi yarın sabah mı cuma sabah mı yapayım kararsız kaldım... Senin de güzel haberlerini alırız en tez zamandainşallah...
Günlük boşçakal ha:)) Ne tatlı maşallah... Oğlumu çoğu kişi çok zeki buluyor öğretmen de öyle diyor onun gibi kelime dağarcığı iyi, düzgün konuşan yok diyor ama bu okuma yazma işi niye böyle oldu anlamadım...Bu ay stresli geçti bizim için. Evet ben de en çalışkan olsun demiyorum ama kendi kendine yetsin istiyorum, sorumluluğunu bilsin...
Lonelines, haftaya gelir 12 ler bakalım çalışanların Allah yüzünü güldürsün... Eşin yapıyor işleri ama dikkat et yorma kendini...
Nazlım bu bülbüller ne güzeldir ya... cİVCİVLERİ ÇIKINCA DA SÖYLE BİZE... Ben de 400 okuyabilirim canım. Herkese okuduğum gibi bir de yasin okurum...
Nilde ben kaçırdım galiba adet mi oldun, olacak mısın?
Sezen, Lale sizler nasılsınız?
Datlum Hello yazmış belki progestan verir git istersen yakında dr ye...
Ceza, sen neler yapıyorsun adet tarihin ne zamandı?
Helllom canım dün telefonda biraz konuşabildik. Ne yapıyor Çınar'ımız? Tepkiler başladı mı?
Nuray canım sen ne yapıyorsun? Şu an kimin doğumunu bekleyeceğiz, senin mi Lonenin mi?
Minikler yazmamış galiba gelince...
Minicikumut sen diş nedeniyle mi eşinin işi nedeniyle mi ertelemiştin? Ablan nasıl ne kadarkaldı belki bebek görmeye gelirsin görüşürüz:))
Peppe yazmamış, Dr alp artık yazmıyor galiba.
Hatırlamadığım var mı?
varsa yarında çıkabilir ama ben olsam cumayı beklerdim galiba, çünkü benimde adet döngüm aynen senin gibi.inş yanılmıyoruzda aytun dr da yanılmış olur cümleten seviniriz :)
olcam canımmmm belirtileri geldiiiiii((
özzellikle 2. bahsettiğin yerde bende bi tuhaf oldum, ya ben adet dönemleri hariç yine taş gibiyim.zerre damla yok, hüzünde dalgayla karışıyor.gerçi eşim yanımda olsa ağlarımda annemlerin yanı rahat değil, duygular gizlenmek zorunda kalıyor.
Ben de sabredersen cuma düşünüyorum bakalım...
Ya umarım olmaz...
Candaşım tahminin doğru geriye doğru sayım var.4 ay kaldı bebek çalışmalarına:26:
Nilde;ben iyiyim canım teşekkür ederim.Sen nasılsın?Umarım beklenmeyen adetin gelmez
Chnb abla;öncelikli konu diş tedavim.Birde eşimin iş durumu var.Sürekli il dışında.Birazda kendimi toparlamak istiyorum sanırım.Şu anda diyetteyim mesela.Kilolumuyum değilim ama göbek çıkmaya başladı ve kıyafetlerim yakışmıyor gibi geliyordu.Şu anda azimle eritiyorum göbeğimi.Kürtajdan sonra yaklaşık 6 kilo aldımDoktora sorduğumda metabolizmamın yavaşlamış olabileceğini,kürtajla alakası olmadığını söyledi.
Hataya 23 nisanda ki o küçücük tatilde kaçma planımız var.Eşimin işiyle ilgili bir sorun çıkmazsa tabi.Annemle babam geçen hafta ablamın yanındaydılar.Kızımız 22+4 günlük oldu teyzesiDoğumu muhtemelen Hatay'da değil burada yapacaklar.Gelebilirsek görüşmeyi bende çok isterim ablacım.Ya nasip diyelim İnşallah olur.Cuma sabahı testi yapmanı öneririm.Doğru sonuç açısından 1,5 güncük daha bekle derim
Günlük kızınla diyaloglarına hastayım haberin olsun.Eminim miniğinde ablası gibi cilveli birşey olacaktır.
Nazlım özletiyorsun kendini..Açıköğretim sınavları geçsin daha çok bekliyoruz seni.Kuşlar konusundada bizimde kanaryalarımız vardı.O yuvayı nasıl milimetrik örüyorlardı bir bilsen.Gerçi sende bu mucizeye gözlerinle şahit olmuşsun.Yavru kalitesizse çatlaması normal.Hele birde onları doğduktan sonra gör.Büyümelerini izlemek ne büyük keyifti anlatamam.
Paylaştığın hikayeye bayılıyorum.Herşey Allah'tan.Tıp bir yere kadar ne yazık ki..Herşeyin en güzelini Allah bilir,Allah yapar..Mesela yüz nakilleri.Benim yakından takip ettiğim bir konu.Ne kadar başarılı olunursa olunsun Rabbimizin yaptığından güzeli,iyisi oluyor mu? Olmuyor değil mi?
Kısacası öldürmeyen her acı bizi güçlendirir hanımlar.
Ben ovulasyon testi yaptım hala kontrol çizgisine çok yakın. Yarın sabah mı yapsam cum sabahı mı karar veremiyorum gebelik testini kızlar fikir verin:))
inşallah tatlım
canım bencede cuma yap ama dediğim gibi kalbim pır pır ediyor sen aklıma gelince allahın izniyle hamilesin tatlım sen yaaaa inşallahhhh
Candaşım tahminin doğru geriye doğru sayım var.4 ay kaldı bebek çalışmalarına:26:
Nilde;ben iyiyim canım teşekkür ederim.Sen nasılsın?Umarım beklenmeyen adetin gelmez
Chnb abla;öncelikli konu diş tedavim.Birde eşimin iş durumu var.Sürekli il dışında.Birazda kendimi toparlamak istiyorum sanırım.Şu anda diyetteyim mesela.Kilolumuyum değilim ama göbek çıkmaya başladı ve kıyafetlerim yakışmıyor gibi geliyordu.Şu anda azimle eritiyorum göbeğimi.Kürtajdan sonra yaklaşık 6 kilo aldımDoktora sorduğumda metabolizmamın yavaşlamış olabileceğini,kürtajla alakası olmadığını söyledi.
Hataya 23 nisanda ki o küçücük tatilde kaçma planımız var.Eşimin işiyle ilgili bir sorun çıkmazsa tabi.Annemle babam geçen hafta ablamın yanındaydılar.Kızımız 22+4 günlük oldu teyzesiDoğumu muhtemelen Hatay'da değil burada yapacaklar.Gelebilirsek görüşmeyi bende çok isterim ablacım.Ya nasip diyelim İnşallah olur.Cuma sabahı testi yapmanı öneririm.Doğru sonuç açısından 1,5 güncük daha bekle derim
Kısacası öldürmeyen her acı bizi güçlendirir hanımlar.
amin candaşım darısı en kısa zamanda hepimize.
chnb ablacım ben duramazdım yarın yapardım herhalde ancak tabi kendin bilirsin:))) ama hamilesin inşallah:))
bu arada nazlım için bi 400de ben okurum.
sağolun kızlar, burda olsanız gerçekten yer bitirirsiniz benim kızımı...allahım sizede nasip edecek buna inanıyorum...
chnb, canım bende bekle dicem sana...benim içimdende hamilesin geçiyor bu arada...
hani cinsiyeti ilk öğrendiğimizde eşim biraz burkulmuştuya bende o psikoloji kalmış adam bana dikkat et çok oturma uzan biraz falan diyip sarıldığında karnıma bir garip bakıyorum adama aceba gerçektenmi yapıyor yapmacıkmı diyee sonra kendime geliyorum yok artık falan oluyorum:))(
candaş, bende ğpaylaşımında hep ilk çocuğa baktım ona bakıp bakıp duygulandım bazen ameliyata gireceğimi düşünüp ağlıyorum yaa bişey olursa bana kızlarım ne yapar gibi...off çok kötü bir psikoloi tecrübesizlik ne kadar güzelmiş ilkinde hiç ama hiiiiiiççççç bişey aklımdan geçmemişti hayal gibi yaşamıştım herşeyi.... cancan canım dün haberlerde adam rüyasında karısının onu aldattığını görmüş kalkmış kadını bıçaklamış aboooooooooo annemlerdeydik eşim bana gösteriyor hani vardıya bizim rüyalar adamı gece kalkıp yumrukluyordum amanın yok onuda yapmam bi daha:))
sende de evliya sabri var bacim, ben olsam evi laboratuvara cevirmistim.
Merhaba hanimlar
Nasilsiniz? Belki bazilariniz icini doktu gitti girmedi topige filan demistir.
Ama hakikaten buraya girince yaralarim depresiyordu bende kafamdan atmak icin kurslara falan basladim
daha az zamanim kaldi buda bana iyi geldi.
gebelik topiclerine filan hic bakmak istemedim.
esimde cocuk olayina sicak bakmiyordu zaten ben bir sure rafa kaldirdim kendimi yiprattigimla kaliyordum cunku
sonra konusa konusa ikna ettim biraz, eylul gibi baslariz dedi denemeye.
tabi cok ta istekli degildi. bende gecen pazar estim gurledim bana sen neler yasatiyorsun diye
acimi gormuyorsun diye. bir suru konustuk neyse iste.
adetimin bittigi gunu iliskimiz olmustu korunmasiz birde yumurtlama zamanina yakin prezarvatifli bir iliskimiz
olmustu ikisindede hamile kalmis olmam cok zor ama adetim gecikti ki cok duzenlidir
bendede bir isik belirdi tabi. beklemedeyim bu aralar
chnb seni cok merak etmistim haberlerini aldim sende suphedeymissin ins guzel haberler verirsiz ptesi bize
Allah herkesin yuzunu guldursun.
opuyorum hepinizi.
sen yarın sabah bir gebelik testi yap canım.Canım sağ ol ne kadar içtensin. Ben de korkuyorum ovulasyonda 2 çizgiyi görünce sırıtık bir surat. Ama bu ay da çok umutlandım aya değilsem... Böyle olup da hamile çıkmayan da varmış. Belirtiler ne bileyim az önce barsaklarım hareket ediyordu adet olacağımda da olur birden ümidim kırıldı... Ne bileyim,kendimi aptal gibi hisstemesem gidip baktıracağım kanda bu çileden sizi de kendimi de kurtaracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?