Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olcam canımmmm belirtileri geldiiiiii((

ben çok zor ağlardım kürtajdan beri her şeye ağlıyorum canım yaaa dengem şaştı kuzummmmm

Ben de sabredersen cuma düşünüyorum bakalım...

Ya umarım olmaz...

inşallah tatlım

canım bencede cuma yap ama dediğim gibi kalbim pır pır ediyor sen aklıma gelince allahın izniyle hamilesin tatlım sen yaaaa inşallahhhh

Candaşım tahminin doğru geriye doğru sayım var.4 ay kaldı bebek çalışmalarına:26:

Nilde;ben iyiyim canım teşekkür ederim.Sen nasılsın?Umarım beklenmeyen adetin gelmez

Chnb abla;öncelikli konu diş tedavim.Birde eşimin iş durumu var.Sürekli il dışında.Birazda kendimi toparlamak istiyorum sanırım.Şu anda diyetteyim mesela.Kilolumuyum değilim ama göbek çıkmaya başladı ve kıyafetlerim yakışmıyor gibi geliyordu.Şu anda azimle eritiyorum göbeğimi.Kürtajdan sonra yaklaşık 6 kilo aldımDoktora sorduğumda metabolizmamın yavaşlamış olabileceğini,kürtajla alakası olmadığını söyledi.

Hataya 23 nisanda ki o küçücük tatilde kaçma planımız var.Eşimin işiyle ilgili bir sorun çıkmazsa tabi.Annemle babam geçen hafta ablamın yanındaydılar.Kızımız 22+4 günlük oldu teyzesiDoğumu muhtemelen Hatay'da değil burada yapacaklar.Gelebilirsek görüşmeyi bende çok isterim ablacım.Ya nasip diyelim İnşallah olur.Cuma sabahı testi yapmanı öneririm.Doğru sonuç açısından 1,5 güncük daha bekle derim

Günlük kızınla diyaloglarına hastayım haberin olsun.Eminim miniğinde ablası gibi cilveli birşey olacaktır.

Nazlım özletiyorsun kendini..Açıköğretim sınavları geçsin daha çok bekliyoruz seni.Kuşlar konusundada bizimde kanaryalarımız vardı.O yuvayı nasıl milimetrik örüyorlardı bir bilsen.Gerçi sende bu mucizeye gözlerinle şahit olmuşsun.Yavru kalitesizse çatlaması normal.Hele birde onları doğduktan sonra gör.Büyümelerini izlemek ne büyük keyifti anlatamam.

Paylaştığın hikayeye bayılıyorum.Herşey Allah'tan.Tıp bir yere kadar ne yazık ki..Herşeyin en güzelini Allah bilir,Allah yapar..Mesela yüz nakilleri.Benim yakından takip ettiğim bir konu.Ne kadar başarılı olunursa olunsun Rabbimizin yaptığından güzeli,iyisi oluyor mu? Olmuyor değil mi?

Kısacası öldürmeyen her acı bizi güçlendirir hanımlar.

sağol canım iyiyim inşallah tatlım inşallah gelmezzzzz canım inşallah senin korunman biterde ilk denemede tutar bebeğin

amin candaşım darısı en kısa zamanda hepimize.

günlüğüm canım benim güzel gözlerin güzel görüyor sağolasın. allah hepimizin mutluluğunu daim kılsın. ya kızına bayılıyorum ya. sen anlattıkça ısırıp yiyip bitiresim geliyor kuzuyu. nazı öldürecek beni. ah bi yanımda olsa:)))

nazlım iyiyim canım bende. işler yoğun desene allah kolaylık versin. dikkat et tabi patrona.öpüyorum çok:))

nildem kıyamam ya. gerçekten ben de çok tuhaf oldum o sahneye. ama nasıl da güzel bembeyaz yavrum benim. allahım annesine babasına bağışlasın. kimbilir ne büyük mutluluktu o an. kendimi yerine koydum biran annenin. düşünmesi bile güzeldi. kimbilir yaşamak nasıldır? bende paylaşımlardan sonra ümidimi yitirmemeye çalışıcam. adet günlerinde bazen allahım affetsin isyan boyutuna gelicem diye korkuyorum ancak her ovulasyon döneminde tekrar umut. inşallah adet gelmiyordur hayııııııırrrrr. dur bakalım kırmızıları görmeden umut yitirmek yok. allahım en kısa zamanda umutlarımızı yeşertsin inşallah.

chnb ablacım ben duramazdım yarın yapardım herhalde ancak tabi kendin bilirsin:))) ama hamilesin inşallah:))

bu arada nazlım için bi 400de ben okurum.

sağolun kızlar, burda olsanız gerçekten yer bitirirsiniz benim kızımı...allahım sizede nasip edecek buna inanıyorum...

chnb, canım bende bekle dicem sana...benim içimdende hamilesin geçiyor bu arada...

minikler nerdesin canım??

hani cinsiyeti ilk öğrendiğimizde eşim biraz burkulmuştuya bende o psikoloji kalmış adam bana dikkat et çok oturma uzan biraz falan diyip sarıldığında karnıma bir garip bakıyorum adama aceba gerçektenmi yapıyor yapmacıkmı diyee sonra kendime geliyorum yok artık falan oluyorum:)) (

candaş, bende ğpaylaşımında hep ilk çocuğa baktım ona bakıp bakıp duygulandım bazen ameliyata gireceğimi düşünüp ağlıyorum yaa bişey olursa bana kızlarım ne yapar gibi...off çok kötü bir psikoloi tecrübesizlik ne kadar güzelmiş ilkinde hiç ama hiiiiiiççççç bişey aklımdan geçmemişti hayal gibi yaşamıştım herşeyi.... cancan canım dün haberlerde adam rüyasında karısının onu aldattığını görmüş kalkmış kadını bıçaklamış aboooooooooo annemlerdeydik eşim bana gösteriyor hani vardıya bizim rüyalar adamı gece kalkıp yumrukluyordum amanın yok onuda yapmam bi daha:))

Ben ovulasyon testi yaptım hala kontrol çizgisine çok yakın. Yarın sabah mı yapsam cum sabahı mı karar veremiyorum gebelik testini kızlar fikir verin:))

sende de evliya sabri var bacim, ben olsam evi laboratuvara cevirmistim.

Merhaba hanimlar
Nasilsiniz? Belki bazilariniz icini doktu gitti girmedi topige filan demistir.
Ama hakikaten buraya girince yaralarim depresiyordu bende kafamdan atmak icin kurslara falan basladim
daha az zamanim kaldi buda bana iyi geldi.
gebelik topiclerine filan hic bakmak istemedim.
esimde cocuk olayina sicak bakmiyordu zaten ben bir sure rafa kaldirdim kendimi yiprattigimla kaliyordum cunku
sonra konusa konusa ikna ettim biraz, eylul gibi baslariz dedi denemeye.
tabi cok ta istekli degildi. bende gecen pazar estim gurledim bana sen neler yasatiyorsun diye
acimi gormuyorsun diye. bir suru konustuk neyse iste.
adetimin bittigi gunu iliskimiz olmustu korunmasiz birde yumurtlama zamanina yakin prezarvatifli bir iliskimiz
olmustu ikisindede hamile kalmis olmam cok zor ama adetim gecikti ki cok duzenlidir
bendede bir isik belirdi tabi. beklemedeyim bu aralar

chnb seni cok merak etmistim haberlerini aldim sende suphedeymissin ins guzel haberler verirsiz ptesi bize
Allah herkesin yuzunu guldursun.
opuyorum hepinizi.

minicikumut, kızım çokda meraklıdır sana gelsem peşinden ayrılmaz inan evinde ne var ne yok sorar kim aldı kime aldıya kadar:) oda senin takipçin olurdu... keşke yakın olsaydık...

hellom, hatırladım canım adet olmamıştın ben doğumdan 2 ay sonra olmuştum ama herkezde farklı canım 1 sene sonra olanda var normal yani endişelenme:))

inşallah tatlım

canım bencede cuma yap ama dediğim gibi kalbim pır pır ediyor sen aklıma gelince allahın izniyle hamilesin tatlım sen yaaaa inşallahhhh

Canım sağ ol ne kadar içtensin. Ben de korkuyorum ovulasyonda 2 çizgiyi görünce sırıtık bir surat. Ama bu ay da çok umutlandım aya değilsem... Böyle olup da hamile çıkmayan da varmış. Belirtiler ne bileyim az önce barsaklarım hareket ediyordu adet olacağımda da olur birden ümidim kırıldı... Ne bileyim,kendimi aptal gibi hisstemesem gidip baktıracağım kanda bu çileden sizi de kendimi de kurtaracağım...

Canım beklerim gelince azıcık da olsa yap bir kaçamak...Bu arada4 ay çok uzun süre ya....Kısalt biraz...

amin candaşım darısı en kısa zamanda hepimize.

chnb ablacım ben duramazdım yarın yapardım herhalde ancak tabi kendin bilirsin:))) ama hamilesin inşallah:))

bu arada nazlım için bi 400de ben okurum.

Hilal canım ya, kararsız kaldım...

Canım benim ben de 2. nin oğlan olduğunu öğrenince burulmuştum sanırım 2. nin farklı olmasını o anlık istiyoruz. Şimdi en önemli sağlık diyoruz tecrübe öğrettti bunu bize... Bu arada ben de kızın tepkilerine baktım... :))

sende de evliya sabri var bacim, ben olsam evi laboratuvara cevirmistim.

Yok canım ya,keşke... Önceden günüm geçip de hamile sanıp çıkmayınca hayal kırıklığı da yaşadım beklemek iyi gibi geldi...

Hadi hayırlısı canım. İnşallah hamilesindir... Haberdaret bizi...

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok?
chnb abla hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım bi an önce:)

Nilde verdiğin isimle aradım facede bulamdım canım seni

sen yarın sabah bir gebelik testi yap canım.
adetle gebelik belirtiler benziyor. sen daha iyi bilirsin.
inşallah vardır ya ben de çok heyecan yaptım.

Candasim cok guzel paylastigin video.. huzunlendim izleyince Allah hepimize nasip etsin insallah

Gunlukcum bugun evde kalmissin ahh seni ahh gez valla bacim yaa benim yerimede gez..

chnb ablacim galiba sirada ben varim.. Gunlukle, lone benden 1-2 hafta gerideler galiba ama hic belli olmaz bebisler erken gelirse gunlerimiz karisabilir

kizlar hepinize selamlar opuyorum

Günaydın kızlar...

Adetime biliyorsunuz 2 gün var ve ben dayanamadım Lonelines'i dinledim. Az önce gebelik testi yaptım silik bir çizgi belirdi. Kanda da baktıracğım. Bana dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir kesin kanda da çıkarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…