- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.261
Günaydın kızlar...
Adetime biliyorsunuz 2 gün var ve ben dayanamadım Lonelines'i dinledim. Az önce gebelik testi yaptım silik bir çizgi belirdi. Kanda da baktıracğım. Bana dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir kesin kanda da çıkarsa...
günaydın kızlar. yazamasamda hepinizi yakından takip etmeye çalışıyorum.
chnb abla coooooooooooooookkkkkkkk sevindim. inşallah kan sonuçlarında da hayırlı haberler veririsin bize
minikler tebrik ederim seni de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah fındığını:))
bu süper bi açılış olmuş. devamını heyecanla bekliyoruz:))
canım sen nasılsın, çok sevindik bugün.epeydir uğramıyodun iyi misin,
pasifloraaaaa :)) seni gördüğüme nasıl seviindim anlatamam ama keşke arada uğrasaydın be arkadaşım, üzüldük biraz bizi bırakınca.bebeğin doğdu mu iyimisiniz ikinizde ?
canım sen nasılsın, çok sevindik bugün.epeydir uğramıyodun iyi misin,
pasifloraaaaa :)) seni gördüğüme nasıl seviindim anlatamam ama keşke arada uğrasaydın be arkadaşım, üzüldük biraz bizi bırakınca.bebeğin doğdu mu iyimisiniz ikinizde ?
:))) CHNB :))))
kızlara aynen katılıyorum :)) Açar açmaz ddeğişik bi tepki, kafa yerdeydi, okumamala ay inşallah diye konuşmama bi,r oldu :)) ve aptalca bi gülümseme :)))
herkesten özür diliyorum lütfen kızmayın bana ama burda hamileiğine herkesten farklı olarak çok çok sevindim chnb için uçtum havalara :)) eminim sizlerde bu duyguları benle birlikte yaşadınız, onun ki özel çünkü. allahım inş sağlıklı gebelikler nasip etsin, sen hep tıbbı şaşırtıyosun bu kezde olacak inş :)) ve inş kızına kavuşursun .... Allahım yarım bırakmasın sevincimizi :))
Ve dün geliştirdiğim totemle :)) eğer şu chnb, nazlım ceza ve ben 4 lüsünden biri hamile kalıp açlış yaparsa hepimiz ard arda hamile kalırız demiştim hatırlarsınız :)) senin uğruna inanıyorum inş ablacım :)) kendimizede pay .ıkarttım hemen :)))
anladım canım valla yoksa üzülmüştük bizi unuttu mu diye, seni çok merak ediyordum uzun zmandır, şükür iyiymişsiniz.allahın izniyle inş sağlkla bebeğini kucaklarsın, cinsiyeti neydi canım erkek miydi ? unuttum özür dilerim, hello, taf, pileo, senem doğum yaptı.sinuanın eli kulağında.lonelines, günlük hamile, kalanlar hala bekliyorz.hayırlısıyla inş bizlerede nasip olur diyebiliyoruz. bugünde chnb nin hamile haberi aldık, tüp denedi olmadı dr doğal yoldan olması zor demiş ama mucizeyi yaşıyo inş :) senin doğım normal mi sezeryan mı olacak ? inş çok kolay olur doğumun.candaş canım hamdolsun iyiyim....
canım uzun zaman pc miz bozuktu sadece sizden ayrılmış değildim yani hiç gelemedim kk ya..
bebeğim henüz doğmadı 11 nisan kısmetse...
tabiki beklerse o tarihe kadar ..
10 gündür sancılarım oluyor ilaçla durduruyor doktor..
pazartesi kesiyoruz ilacı bakalım beklerse 11 nisana kadar o zaman alıcak yoksa ilk sancıda doğacak allahın izniyle...
hello ve taf doğum yapmış sanırım...
sizlerde gelişmeler nasıl...
rabbim herkesin gönülünün muradını versin..
İyiyim canım çok şükür. bu ara cok yoğundum giremiyodum nete. akşamda yemek bulaşık işte. bebişim de iyi çok şükür.
chnb ablaya cok sevindim. devamını bekliyoruz artık:)
senin totemini yerim :)bak bu cümleyi okuyunca bendede salak bi ifade oluştuchnb den sonra sırayı sen ol lütfen sonra ceza sonra ben:)
dr_alb kocaman olmuş senin bebiş cinsiyet ne:)
:)) bende seni yerim :) inş ardarda olur :) diğer kızları da kırmayımda bunu yazarken, biz demirbaş olduk ya ondn :) innş hep beraber hamile kalıp kapatırız artık burayı :) nasılsın ?
anladım canım valla yoksa üzülmüştük bizi unuttu mu diye, seni çok merak ediyordum uzun zmandır, şükür iyiymişsiniz.allahın izniyle inş sağlkla bebeğini kucaklarsın, cinsiyeti neydi canım erkek miydi ? unuttum özür dilerim, hello, taf, pileo, senem doğum yaptı.sinuanın eli kulağında.lonelines, günlük hamile, kalanlar hala bekliyorz.hayırlısıyla inş bizlerede nasip olur diyebiliyoruz. bugünde chnb nin hamile haberi aldık, tüp denedi olmadı dr doğal yoldan olması zor demiş ama mucizeyi yaşıyo inş :) senin doğım normal mi sezeryan mı olacak ? inş çok kolay olur doğumun.
maşallah, inş devamıda gelir.
özlemişiz seni ya, keşke patronun hep dışarı çıksa :) inş darısı hepimize.bende cumartesi rahim filmini çekincem.ilaçlı galiba bi taneyi vajenden koycan bi taneyi içcen, acıda hisstmezsin ultroson gibi bişey dedi.inş temiz çıkar ve çoğunda olduğu gibi bende hemen hamile kalırım, kanalları mı genişletiyo neyse.of nasıl olayım iş var patreon dışarı çıktı topiğe attım kendimi chnb ablayı merak ettim takıldım kaldım aynen kızlar sakın kırılmasın bize:)benimde topikte senem dolcak nerdeyse candaşım o kadar istiyorum ki herkes hemen hamile kalsın sağlıkla doğursun buraya kimseler gelmesin ne zaman rahim filmi çektircen hormon testleri filan yapıldımı of ben atladım buraları sanırımm
berketli maşallah :) evet biliyorum tüptü, o yüzden sordum nasıl olcak diye.inş sağlıkla doğsun.bekliyoruz yine tamam mı ? face varsa ekleşelimde bebeğinide görürüz hem.ohh maşallah topik bereketli..
darısı bekleyen herkese olsun inşallah..
erkek canım cinsyet...benim biliyorsun tüp bebek o yüzden doktor riske atmak istemiyor sezeryan ile alacak...
chnb adınada çok sevindim rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..
iyi dileklerin içinde çok teşekkürler canım...
candaşım sema danda 600 adet eklermisin benim duama bide bi arkadaşım var fatma diye oda 200 aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?