Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb, oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım ne güzel bir haberle sabaha merhaba demek:) canım benim dualarımız seninle ilk defa açtım genelde her sabah bu saatte uğurluyorum eşimi ama içime doğmuş gibi allahım hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah kızımız olsun sağlıkla kucağına alsın annesi ayyy ne yazacağımıda bilemiyorum yaa çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah kandada görelim bebişimizi inşallah...

bu arada günaydın canım hayırlı sabahlar:)) ben çıkıyorum haberini bekliyorruz...

chnb ablacım gözlerim doldu okurken nasıl mutlu oldum anlatamam topiği okumadan selam verip çıkacaktım zamaınımda çok kısıtlı aslında ama günlükün mesajını okuyunca dayanamadım kaçarsa kaçsın arabam dedim ne olacak burda bayram havası var allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin tabi öncelikle kan testinde de bu sevinci yaşamayı nasip etsin aminnn

günaydın kızlar nasılsınız.. bizim günler biraz yoğun dün görümcemlerdeydik paylaştım onlarla.. bugün de misafirlerim var giremem yine şimdi bi fırsat buldum yazayım dedim dualrını inancını benden eksik etmeyen tüm canlarıma sonsuz teşekkürerimi sunuyorum rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün güzel bi hız kazandı topiğimiz inşallah arka arkaya devam etsin güzel haberler yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi..

nazlım canm sana da ayrıca teşekkürler

ins canim ya. cok sevindim kendim hamile kalmis gibi.
merakla bekliyorum valla kan sonucunuda.

benimde hormonlarmi costu nedir aglicam vallahi zor tutuyorum kendimi yaw.

Chnb abla;çoook sevindim ya.İnşallah Rabbim hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip eder.Dualarımız seninle.İnan çok mutlu oldum.Gün içerisinde kan tahlili baktırabilirsin umarım.

Güne güzel haberlerle başlamak ne güzelUmutsuzluğa düşenler için buyrun umut hanımlar.Bir bebeğimiz daha olacak

Minikler tekrardan hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Günlük;yakın olsak o zilli kızını yer bitirirdim.O bilmiş bilmiş konuşmaları yok mu cadınınKüçükken bende öyleymişim.Büyümüşte küçülmüş derlerdi bana.Her lafa bir cevap şeklinde bir çocukmuşum.Uzaklık engel değil gelin buyurun evimize.Her eşyayı tek tek özenle anlatırım ben ona.Hiç sıkılmam hiç bıkmam.Çocuklarla iletişimim çok kuvvetlidir

Bugün güzel başladı.Ohh be

chnb ablanın test yapacağını tahmin ettim:)
sırf senin için girdim ablacım okudum ve acaip bi tepki verdim karşımda bi adam vardı korktular nolduuuuuu dediler:):):)ay abla güzel haberlerini bekliorum allahım şükürler olsunnnnnnnnnnnnnn
minikler öptüm kuzum teşşekkürün için sağol günaydın herkeseeeeeee günümüz hep aydın olsun inşallahhhhhhh

:))) CHNB :))))

kızlara aynen katılıyorum :)) Açar açmaz ddeğişik bi tepki, kafa yerdeydi, okumamala ay inşallah diye konuşmama bi,r oldu :)) ve aptalca bi gülümseme :)))
herkesten özür diliyorum lütfen kızmayın bana ama burda hamileiğine herkesten farklı olarak çok çok sevindim chnb için uçtum havalara :)) eminim sizlerde bu duyguları benle birlikte yaşadınız, onun ki özel çünkü. allahım inş sağlıklı gebelikler nasip etsin, sen hep tıbbı şaşırtıyosun bu kezde olacak inş :)) ve inş kızına kavuşursun .... Allahım yarım bırakmasın sevincimizi :))

Ve dün geliştirdiğim totemle :)) eğer şu chnb, nazlım ceza ve ben 4 lüsünden biri hamile kalıp açlış yaparsa hepimiz ard arda hamile kalırız demiştim hatırlarsınız :)) senin uğruna inanıyorum inş ablacım :)) kendimizede pay .ıkarttım hemen :)))

Kızlar herkeslere günaydın, ne güzel bi gün oldu böyle ya :))

Günlük, aman dikkat canım rüyalara :)) neymiş o adam öyle ya, allah korusun.İlk bebeklerde tecrübesilik var demekki, 2. lerde hepimiz aynı duyguları yaşarız sanırım, tabi ilkleri yapabilrsek :))

Nilde, sulugöz olmakta iyidir ya, bende eşim gelince olcam kesin :)) Duygularımı saklamaktan bıktım.

Minicikumut, canım inş 4 ay sonra bebeğine kavuşursun hayırlısıyla.

Nuray, amin canım allah cümlemize bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin.

Minicikumut - 400 tane

Hilal - 400 tane

Nilde - 300 tane

Candaş -400 tane

Chnb - 400 tane

Son düzenleme:
günaydın kızlar. yazamasamda hepinizi yakından takip etmeye çalışıyorum.
chnb abla coooooooooooooookkkkkkkk sevindim. inşallah kan sonuçlarında da hayırlı haberler veririsin bize
minikler tebrik ederim seni de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah fındığını:))

bu süper bi açılış olmuş. devamını heyecanla bekliyoruz:))

canım sen nasılsın, çok sevindik bugün.epeydir uğramıyodun iyi misin,

pasifloraaaaa :)) seni gördüğüme nasıl seviindim anlatamam ama keşke arada uğrasaydın be arkadaşım, üzüldük biraz bizi bırakınca.bebeğin doğdu mu iyimisiniz ikinizde ?

candaş canım hamdolsun iyiyim....
canım uzun zaman pc miz bozuktu sadece sizden ayrılmış değildim yani hiç gelemedim kk ya..
bebeğim henüz doğmadı 11 nisan kısmetse...
tabiki beklerse o tarihe kadar ..
10 gündür sancılarım oluyor ilaçla durduruyor doktor..
pazartesi kesiyoruz ilacı bakalım beklerse 11 nisana kadar o zaman alıcak yoksa ilk sancıda doğacak allahın izniyle...
hello ve taf doğum yapmış sanırım...
sizlerde gelişmeler nasıl...
rabbim herkesin gönülünün muradını versin..

İyiyim canım çok şükür. bu ara cok yoğundum giremiyodum nete. akşamda yemek bulaşık işte. bebişim de iyi çok şükür.
chnb ablaya cok sevindim. devamını bekliyoruz artık:)

senin totemini yerim :)bak bu cümleyi okuyunca bendede salak bi ifade oluştu chnb den sonra sırayı sen ol lütfen sonra ceza sonra ben:)
dr_alb kocaman olmuş senin bebiş cinsiyet ne:)

anladım canım valla yoksa üzülmüştük bizi unuttu mu diye, seni çok merak ediyordum uzun zmandır, şükür iyiymişsiniz.allahın izniyle inş sağlkla bebeğini kucaklarsın, cinsiyeti neydi canım erkek miydi ? unuttum özür dilerim, hello, taf, pileo, senem doğum yaptı.sinuanın eli kulağında.lonelines, günlük hamile, kalanlar hala bekliyorz.hayırlısıyla inş bizlerede nasip olur diyebiliyoruz. bugünde chnb nin hamile haberi aldık, tüp denedi olmadı dr doğal yoldan olması zor demiş ama mucizeyi yaşıyo inş :) senin doğım normal mi sezeryan mı olacak ? inş çok kolay olur doğumun.
İyiyim canım çok şükür. bu ara cok yoğundum giremiyodum nete. akşamda yemek bulaşık işte. bebişim de iyi çok şükür.
chnb ablaya cok sevindim. devamını bekliyoruz artık:)

maşallah, inş devamıda gelir.

senin totemini yerim :)bak bu cümleyi okuyunca bendede salak bi ifade oluştu chnb den sonra sırayı sen ol lütfen sonra ceza sonra ben:)
dr_alb kocaman olmuş senin bebiş cinsiyet ne:)

:)) bende seni yerim :) inş ardarda olur :) diğer kızları da kırmayımda bunu yazarken, biz demirbaş olduk ya ondn :) innş hep beraber hamile kalıp kapatırız artık burayı :) nasılsın ?

:)) bende seni yerim :) inş ardarda olur :) diğer kızları da kırmayımda bunu yazarken, biz demirbaş olduk ya ondn :) innş hep beraber hamile kalıp kapatırız artık burayı :) nasılsın ?

of nasıl olayım iş var patreon dışarı çıktı topiğe attım kendimi chnb ablayı merak ettim takıldım kaldım aynen kızlar sakın kırılmasın bize:)benimde topikte senem dolcak nerdeyse candaşım o kadar istiyorum ki herkes hemen hamile kalsın sağlıkla doğursun buraya kimseler gelmesin ne zaman rahim filmi çektircen hormon testleri filan yapıldımı of ben atladım buraları sanırımm

ohh maşallah topik bereketli..
darısı bekleyen herkese olsun inşallah..
erkek canım cinsyet...benim biliyorsun tüp bebek o yüzden doktor riske atmak istemiyor sezeryan ile alacak...
chnb adınada çok sevindim rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..
iyi dileklerin içinde çok teşekkürler canım...

candaşım sema danda 600 adet eklermisin benim duama bide bi arkadaşım var fatma diye oda 200 aldı

özlemişiz seni ya, keşke patronun hep dışarı çıksa :) inş darısı hepimize.bende cumartesi rahim filmini çekincem.ilaçlı galiba bi taneyi vajenden koycan bi taneyi içcen, acıda hisstmezsin ultroson gibi bişey dedi.inş temiz çıkar ve çoğunda olduğu gibi bende hemen hamile kalırım, kanalları mı genişletiyo neyse.
berketli maşallah :) evet biliyorum tüptü, o yüzden sordum nasıl olcak diye.inş sağlıkla doğsun.bekliyoruz yine tamam mı ? face varsa ekleşelimde bebeğinide görürüz hem.
candaşım sema danda 600 adet eklermisin benim duama bide bi arkadaşım var fatma diye oda 200 aldı

tamam canım yazıyorum hemen.

Renkliatlas - 600 tane

Minicikumut - 400 tane

Hilal - 400 tane

Candaş -400 tane

Chnb - 400 tane

Nilde - 300 tane

Fatma - 200 tane

günaydın kızlar....

hayırlı bir sabahla başladık inşallah...aynen bizim haberleri aldığımız dönem gibi oldu inşallah arkası kesilmez canlarım...

passiflora bende çok merak ediyordum seni şükür iyiymişsin...allah hayırlı doğum versin canım....

dr alb, canım iyi olmana sevindim...

candaş, canım sizde tabiiki yaşayacaksınız ilki her zaman tecrübesizlik oluyor kim ne anlatırsa anlatsın:)) rüyalara dikkat canım:)) rahatsız adam psikolojisi iyi değildi heralde...

minicikumut, safranboluya yakınmısın hep gelmek istemişimdir oralara kısmetse bir sene ama ne zaman bilmiyorum:)) karadeniz turu yapıcaz karadenizli enişteyle inşallah tanışmakta nasip olur o zaman ne güzel olur yaa...şartlar uygun olsada hep beraber bir buluşma yapsak belkide emeklilik zamanları elimizde dolanan bebekler kocaman olacaklar onlar bizi birbirimize kavuştururlar ayyy ne güzel bir hayal umarım gerçek olur...

nazlım, günaydın canım benim...

minikler, allahım korusun sizi canım...

herkezlere güznaydın kızlarrrr nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…