özlemişiz seni ya, keşke patronun hep dışarı çıksa :) inş darısı hepimize.bende cumartesi rahim filmini çekincem.ilaçlı galiba bi taneyi vajenden koycan bi taneyi içcen, acıda hisstmezsin ultroson gibi bişey dedi.inş temiz çıkar ve çoğunda olduğu gibi bende hemen hamile kalırım, kanalları mı genişletiyo neyse.
berketli maşallah :) evet biliyorum tüptü, o yüzden sordum nasıl olcak diye.inş sağlıkla doğsun.bekliyoruz yine tamam mı ? face varsa ekleşelimde bebeğinide görürüz hem.
tamam canım yazıyorum hemen.
Renkliatlas - 600 tane
Minicikumut - 400 tane
Hilal - 400 tane
Candaş -400 tane
Chnb - 400 tane
Nilde - 300 tane
Fatma - 200 tane
günaydın ablam benimmmmmm ateşli ablam kız az işve cilve öğrenioduk senden ondanda geri kaldık anam bendede yok hiç öyle işve bilmiom kız abla herife bi msj atayım bi içini hoş edeyim bilmem o isterse oluyo istiyoda saolsun:)bu bebek için uğraştıımızdan beri ilişkiden soğudum valla bu ay yumurtan çatlamıcak dediya doktor kafam rahattı oy eski günlerdeki gibi coşıum ya seninle neden hep bu konuşardan bahsedesim gelio acabagünaydın kızlar....
hayırlı bir sabahla başladık inşallah...aynen bizim haberleri aldığımız dönem gibi oldu inşallah arkası kesilmez canlarım...
passiflora bende çok merak ediyordum seni şükür iyiymişsin...allah hayırlı doğum versin canım....
dr alb, canım iyi olmana sevindim...
candaş, canım sizde tabiiki yaşayacaksınız ilki her zaman tecrübesizlik oluyor kim ne anlatırsa anlatsın:)) rüyalara dikkat canım:)) rahatsız adam psikolojisi iyi değildi heralde...
minicikumut, safranboluya yakınmısın hep gelmek istemişimdir oralara kısmetse bir sene ama ne zaman bilmiyorum:)) karadeniz turu yapıcaz karadenizli enişteyle inşallah tanışmakta nasip olur o zaman ne güzel olur yaa...şartlar uygun olsada hep beraber bir buluşma yapsak belkide emeklilik zamanları elimizde dolanan bebekler kocaman olacaklar onlar bizi birbirimize kavuştururlar ayyy ne güzel bir hayal umarım gerçek olur...
nazlım, günaydın canım benim...
minikler, allahım korusun sizi canım...
herkezlere güznaydın kızlarrrr nasılsınız?
kızlarrrrrrrr merhaba
nazlım,minicikumut,minikler,datlum,sezen,denizlalesi,candaş,günlük,hilal,nuray,hellolone nasılsınız kızlar
bugün iki duyguyu birden yaşıyorum.sevinç ve üzüntü aslında söylemiyecektim ama duramadım.adet oldum kızlarrrr başka ne diyebilirimki neyse bugün bundan bahsetmiycem yarın yazarım içimden geçenleri hissettiklerimi bugünkü mutluluğu bozmak istemiyorummm ayrı ayrı yazamadım canlarımmmm affedin beniiiiii hepinizi çokkkk öpüyorummmmm
kızlarrrrrrrr merhaba
nazlım,minicikumut,minikler,datlum,sezen,denizlalesi,candaş,günlük,hilal,nuray,hellolone nasılsınız kızlar
bugün iki duyguyu birden yaşıyorum.sevinç ve üzüntü aslında söylemiyecektim ama duramadım.adet oldum kızlarrrr başka ne diyebilirimki neyse bugün bundan bahsetmiycem yarın yazarım içimden geçenleri hissettiklerimi bugünkü mutluluğu bozmak istemiyorummm ayrı ayrı yazamadım canlarımmmm affedin beniiiiii hepinizi çokkkk öpüyorummmmm
ayy ablacım çok sevindimm..Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş...bak söylemiştim doktorlar ne biliyor yaaa..o kağıttaki verilerin değerlerin hiç bir önemi yok...Allah istedikten sonra...Günaydın kızlar...
Adetime biliyorsunuz 2 gün var ve ben dayanamadım Lonelines'i dinledim. Az önce gebelik testi yaptım silik bir çizgi belirdi. Kanda da baktıracğım. Bana dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir kesin kanda da çıkarsa...
nilde, canım iyiyiz çok şükür...kırmızılar gelmiş hain kırmızı...hayırlısı diyoruzya herzaman hayrılısıve sağlıklısı olsun bir dahaki aya umudumuz canım...
candaşım, sağolasın canım bende iyiyim çok şükür...bugün yine evdeyim kızımı yıkadım sorma üzerimden dozer geçmiş gibi bir yere çıkamadım:))
nazlım, ahhh bende özladim o geceleri kuzum ablanızdan ders alın biraz:)) canım kürtaj sonrası inan bende hep bebek odaklı yapıyordum ilişkiyi zorla ve hep bebek düşünerek...sonra eşimin çok mutlu olmadığını gördüm kendimi sapık gibi hissediyorum falan dedi bende vazgeçtim bebek düşünmeyi ama bunun yanındada bebek için araştırmalara devam ettim soğan kürü ovulasyon falan eşime hissettirmeden sonrbii ğa girerdim taa eski günlere döndüm mesela kızım uyuturdum sonra giderdim yatağa ışık kapalı eşim yatmış olurdu bende girerdim yatağa hayatım sarılsana derdim benimki çok çabuk uyuduğu için uyumuş olurdu yani adam bir sarılırdı abooowwww buda nesi derdi ateşinmi çıktı söndürelim hemen:)) daha neler neler biz evde misafir varken bile cilveleşiriz canım yaa mutfağa çay almaya gelir eşim ben teksem arkadan bir dokunuş:)) bunlar evliliğin eğlenceleri canım yaa eşlerle en çok yakınlaştığımız yer yatak odası eşleri kendinede bağlamanın en iyi yolu cilveleşmek onun istediği gibi bir hatun olmak önemli diye düşünüyorum erkeğin gözünün dışarıda olmaması için değil canım gözü dışarda olan erkek sen ne yaparsan yap, yaptığınla kalırsın:)) karşılıklı sevgi saygıdır önemli olan eşimde düşkünlük var cinselliğe gerçi erkeklerin genelinde var bende onu mutlu etmeye çalışıyorum işte:)) sorsana evlenmeden önce cinselliğin c sini bilirmiydin hayatta:))eee mutluluk adına öğrendik cano işte sizde yapmacıkta olsa adamları baştan çıkarın kızz...ben sizin fiziğinizde olucam yaşınızda bizden daha genç kocamı havalara uçururdum kız anam yapın bişeyler bırakın bebeleri ateşli gecelerin hediyesi olarak geliyor zaten onlar...bu gençlik trenini kaçırmayın derim zaten yaşlanınca yanyana bol bol yatıcanız sonra bu günleri kaçırdığınıza pişman olursunuz anacığım:)) biz nişanlıyken eşimin evine gelirdim eşim derdiki biz perde ölçüsü almaya çıkıyoruz yukarı kapıyı açık girdiğimiz an eşim atlardı üzerime arkamızdan ablası yemek getirirdi eee yüzüm gözüm kızarmış adam üzerimden kalkmazdıki kapıyı açalım ayyy sonra kız geri inerdi aşağı:)) allahım bir daha aşağı inmeden eve giderdim ne utanırdım eşime birsürü şey sayardım oda sen benim karımsın onlarda biliyor takmaaa derdide ben yerin dibine girerdim:)) sonra evlendik yaa hepmi biz duşa yada yatak odasına girince zil çalar anacığım açamazdık tabii sonra eşim giderdi bir sürü yalan ben duştaydım eşimde uyuyordu falan yemiyorlardı tabii ama biz yinede atıyorduk...bide burda arkadaşlarım var bebekten sonra kocasından soğuyanlar yok canım öylede olmaz ve evlilikleride problemli bu nedenle...yapamıyorsanda zorlayacaksın başka çare yok...vardır sizin çeyizlerde cicili bicili dantelli mantelli gecelikler giyin çıkın adamın karşısına bacak bacak üstüne atın oturun hiçbişey yokmuş gibi bak adam nasıl atlıyor üstüne:)
yaseminnnnn sobeeeenasılsın tatlım neler yapıyorsunnn ayy çok özledim seniii
canım hayırlısı olsun inşallah bu ay ovulasyon testi yapsan nasıl olur bide bitkisel kürler var onlarıda denemk istersen her türlü yardımcı olurum bide ateş ölçme yöntemi ben hepsini yaptım :)ateş ölçme vucudunu insana çok iyi tanıtıyo stres yapmamak kaydıyla deneyebilirsin canım
kız ben olduğum yerde sayıklıyom boşver beni sen napıosun ikizler nasıloyy kurban olsun teyseleri onlaraaaaaa
kızlar esra düşükten sonra tüp bebekle ikiz bebek annesi oldu yani henüz doğmadı bebeklerde hamile şuan :)
Günlük, dikkat valla rüyalara :) yazık kadına ... haklısın her konuda ilklerde her zman tecrübesizlik oluyor in yaşayarak görürüz :) sen nasılsın ?
nilde, ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını ya :) inş darısı en tez zmanda sana da olsun ya.eminim bu topikteki herkes gibi sanada ayrı bi yakışacak annelik :)
yok cnm zaten onu sorcaktım size nerden alıyosunuz nasıl alıyosunuz bugünden sipariş vermek istiyorum bide ne kürleri yapıyosunuz bana bide incir ye dediler o nasıl oluyooooo çok cahilim bu konuda yaaaaa ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim tatlımmm benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?