Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmmmmm ne diyeceğimi bilmiyorum kızlar kusura bakmayın bugün topiği açarken chnb ye yazacam demiştim dün akşamdan beri onu düşünüyor ve dua ediyordum.topiğe girince haberi olunca çıldırdım resmen çok mutluyummmmm çokkkk hemde çokkkkkk duygularımı ifade etmek çok zorrrrrr.ben aranıza katılalı 1 ay bile olmadı belki tuhaf karşılıyorsunuzdur ama hepinizi ayrı ayrı çokkkkk sevdimmmmm inanın buna.hepinizin hamile haberlerine çokkk seviniyorummm.chnb nin haberi beni çokkkk mutlu etti.canım benimmmm birtanemmmm kuzummmmm çok sevindimmmmmm içimden bir sürü sevinç nidaları atmak geliyor ama iş yerindeyim malum:))olsun ben de yazayımmmmm yuppiiiiii oleyyyyy yaşasınnnnn süperrrrrrr aman allahım içim çokkkk doluuuuuuu allahım nazarlardan saklasın seniiiiii bebişini sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin kuzummmmmm kan tahlilinin,kesenin görünmesininnnn,kalp atışlarının ve hafta hafta bebişimizin gelişiminin görünmesiniiiiiiii mutlulukla takip edelimmmm yüzün her aşamada hep gülsünnnn bebişini kucağına aldığında candaşımın dün paylaştığı videodaki kadın gibi sevinç gözyaşların olsunnnnnn kokla onuuuuu mis gibi kokusunu içine çekkkkkk deki ona tayzelerinin yerinede çekiyorum kokunu onlarda seni çokkkk seviyorrr de.çok duygulandımmmmm çok mutlu oldummmmm çok istedin tatlım çok çektin ama bin şükürrrrrrrrrr bu güne allahım izniyle sağlıklarla hayırlısıyla bide kucağına allll allahım ailene ve sana sağlıklı uzun bir ömür versinnnnnn hep mutlu olunnnnnn dularım seninle bu sefer allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebişini kucağına alırsınnnnn canım valla daha çok şey yazmak istiyorum amaaaa yazamıyorummmm mutluluktannnn çok öpüyorum seniiiiii

Son düzenleme:
Günlük, dikkat valla rüyalara :) yazık kadına ... haklısın her konuda ilklerde her zman tecrübesizlik oluyor in yaşayarak görürüz :) sen nasılsın ?

nilde, ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını ya :) inş darısı en tez zmanda sana da olsun ya.eminim bu topikteki herkes gibi sanada ayrı bi yakışacak annelik :)

Son düzenleme:

canım içeri ilaçlı su enjekte ediolar kanallardan içeri filmde görmek için ve bunu basınçla birlikte yaptıkları için tıkanıklık varsa açılıomuş mesela bi ark yaptırdı onun doğuştan 2 tüpüde tıkalıydı rahim filminden sonra 1 tanesi açıldı inşallah rabbim şifasını versinnn ayy patronum tekne aldı 130 000 £ yazın kimse tutamaz onu artık anam para mıçıyo galiba şüphelenmeye başladım artık keşke çıksa dışarı hep şimdi teknenin işleriyle uğraşıo

günaydın ablam benimmmmmm ateşli ablam kız az işve cilve öğrenioduk senden ondanda geri kaldık anam bendede yok hiç öyle işve bilmiom kız abla herife bi msj atayım bi içini hoş edeyim bilmem o isterse oluyo istiyoda saolsun:)bu bebek için uğraştıımızdan beri ilişkiden soğudum valla bu ay yumurtan çatlamıcak dediya doktor kafam rahattı oy eski günlerdeki gibi coşıum ya seninle neden hep bu konuşardan bahsedesim gelio acaba

kızlarrrrrrrr merhaba

nazlım,minicikumut,minikler,datlum,sezen,denizlalesi,candaş,günlük,hilal,nuray,hellolone nasılsınız kızlar

bugün iki duyguyu birden yaşıyorum.sevinç ve üzüntü aslında söylemiyecektim ama duramadım.adet oldum kızlarrrr başka ne diyebilirimki neyse bugün bundan bahsetmiycem yarın yazarım içimden geçenleri hissettiklerimi bugünkü mutluluğu bozmak istemiyorummm ayrı ayrı yazamadım canlarımmmm affedin beniiiiii hepinizi çokkkk öpüyorummmmm

canım hayırlısı olsun inşallah bu ay ovulasyon testi yapsan nasıl olur bide bitkisel kürler var onlarıda denemk istersen her türlü yardımcı olurum bide ateş ölçme yöntemi ben hepsini yaptım :)ateş ölçme vucudunu insana çok iyi tanıtıyo stres yapmamak kaydıyla deneyebilirsin canım

( hiç beğenmedim ( karmaşık duygulardasın haklı olarak ( İnş son adetin olsun hilalin tabiriyle, diğer aya dilerim ki senin haberini kutlarız burda hep beraber ... gülmekle ağlamak kardeş derler, sen ne zman istersen yaz biz hep burdayız.ister bugün ister yarn.çok öpüyroum seni, inş herşey güzel olacak onlar naz etsede hayat bizede güzel olacak ... 1 hafta önceki candaştan eser kalmamış bunları yazdığıma göre.dr takibinde misin canım sen ?

nazlım, hadi inş bende atlatırım şu hsg yi, yanlış dua etmek istemiyorumda acaba tıkanıklık olsada orda açsalar mı ki diye içimden geçmiyo değil, en azından ondan sonra vuslat azalır onu vbilirim, böylesiyse boş bekleyiş sanki.adamdaki paraya bak gani ya, allah verene veriyo kardeş ne dicen :)) ohh gitsin yazın sen dön aramıza inş :)) ne güzel olru ...

evet günlük ya, özledik maceralarını :))

ayy ablacım çok sevindimm..Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş...bak söylemiştim doktorlar ne biliyor yaaa..o kağıttaki verilerin değerlerin hiç bir önemi yok...Allah istedikten sonra...
aslında hamileliğin sağlıklı iyi geçmesi içinde salaten nariye çekebiliriz kızlar...bundan sonrasıda önemli...

Nilde cim üzülme inşallah seninde sıran gelecek içimde öyle bir his varki bi kaç kişi aynı ayda hamiş kalacak..

nilde, canım iyiyiz çok şükür...kırmızılar gelmiş hain kırmızı...hayırlısı diyoruzya herzaman hayrılısıve sağlıklısı olsun bir dahaki aya umudumuz canım...

candaşım, sağolasın canım bende iyiyim çok şükür...bugün yine evdeyim kızımı yıkadım sorma üzerimden dozer geçmiş gibi bir yere çıkamadım:))

nazlım, ahhh bende özladim o geceleri kuzum ablanızdan ders alın biraz:)) canım kürtaj sonrası inan bende hep bebek odaklı yapıyordum ilişkiyi zorla ve hep bebek düşünerek...sonra eşimin çok mutlu olmadığını gördüm kendimi sapık gibi hissediyorum falan dedi bende vazgeçtim bebek düşünmeyi ama bunun yanındada bebek için araştırmalara devam ettim soğan kürü ovulasyon falan eşime hissettirmeden sonra eski günlere döndüm mesela kızımı uyuturdum sonra giderdim yatağa ışık kapalı eşim yatmış olurdu bende girerdim yatağa hayatım sarılsana derdim benimki çok çabuk uyuduğu için uyumuş olurdu yani adam bir sarılırdı abooowwww buda nesi derdi ateşinmi çıktı söndürelim hemen:)) daha neler neler biz evde misafir varken bile cilveleşiriz canım yaa mutfağa çay almaya gelir eşim ben teksem arkadan bir dokunuş:)) bunlar evliliğin eğlenceleri canım yaa eşlerle en çok yakınlaştığımız yer yatak odası eşleri kendinede bağlamanın en iyi yolu cilveleşmek onun istediği gibi bir hatun olmak önemli diye düşünüyorum erkeğin gözünün dışarıda olmaması için değil canım gözü dışarda olan erkek sen ne yaparsan yap, yaptığınla kalırsın:)) karşılıklı sevgi saygıdır önemli olan eşimde düşkünlük var cinselliğe gerçi erkeklerin genelinde var bende onu mutlu etmeye çalışıyorum işte:)) sorsana evlenmeden önce cinselliğin c sini bilirmiydin hayatta:))eee mutluluk adına öğrendik cano işte sizde yapmacıkta olsa adamları baştan çıkarın kızz...ben sizin fiziğinizde olucam yaşınızda bizden daha genç kocamı havalara uçururdum kız anam yapın bişeyler bırakın bebeleri ateşli gecelerin hediyesi olarak geliyor zaten onlar...bu gençlik trenini kaçırmayın derim zaten yaşlanınca yanyana bol bol yatıcanız sonra bu günleri kaçırdığınıza pişman olursunuz anacığım:)) biz nişanlıyken eşimin evine gelirdim eşim derdiki biz perde ölçüsü almaya çıkıyoruz yukarı kapıyı açık girdiğimiz an eşim atlardı üzerime arkamızdan ablası yemek getirirdi eee yüzüm gözüm kızarmış adam üzerimden kalkmazdıki kapıyı açalım ayyy sonra kız geri inerdi aşağı:)) allahım bir daha aşağı inmeden eve giderdim ne utanırdım eşime birsürü şey sayardım oda sen benim karımsın onlarda biliyor takmaaa derdide ben yerin dibine girerdim:)) sonra evlendik yaa hepmi biz duşa yada yatak odasına girince zil çalar anacığım açamazdık tabii sonra eşim giderdi bir sürü yalan ben duştaydım eşimde uyuyordu falan yemiyorlardı tabii ama biz yinede atıyorduk...bide burda arkadaşlarım var bebekten sonra kocasından soğuyanlar yok canım öylede olmaz ve evlilikleride problemli bu nedenle...yapamıyorsanda zorlayacaksın başka çare yok...vardır sizin çeyizlerde cicili bicili dantelli mantelli gecelikler giyin çıkın adamın karşısına bacak bacak üstüne atın oturun hiçbişey yokmuş gibi bak adam nasıl atlıyor üstüne:)

Son düzenleme:
Günlük sen çok yaşa emi?Ne de güzel anlatıyorsun

Allah eşinle muhabbetinizi bozmasın İnşallah

hasta oldum size ya :) çok alemsin valla :)) ben keşke kocayı bulsam belki olabilir, ama olmuyo işte.diyeceksin ki kızım sizin için daha uygun olur, yok valla olmuyo.Sabah geliyo 9 da.ben ölüyorum uykusuzluktan zaten hep uykuya düşkünümdür, o ara ne oldu oldu.akşam annelere git gel yorugunluktan ölüyoruz tabi, çünkü ikisinede yürüyerek git gel yapıyoruz mesafede epeyce var.ertesi gün sabahtan çıkıyoruz akşama gidiyor.herkese göre imrenilecek hayat ama değil, cinselliği bile yaşayamıyoruz eşime kalsa zerre istek yok hep kaçıyorum.evet ona göre öyle ordan öyle görünüyor, ama her zman ona göre olmuyo ki bende kendimi kötü hissediyorum tek taraflı olunca o yada ben farketmez.diyorum sen her daim yanımda değilsin ki, keşke olsan o zman birbirimizie uyum sağlayacağımız zamanlar daha çok olabilir diye ama haliyle inanmıyor ( of ya bak yine dertlendim. zaten o gelince bebek filandaolursa bizden bi yol olmaz bu manada, evlendik cicim ayı denilen vakit ayrı düştük ee gelince bebek, zaten arasındaki zamanda hiç bişey yok.kumandalı bi hayat olur bizimki.ben evliliğimin ilk 1,5 ayında yaşlanmaya başladım valla bundan sonra ne yapsam boş, gelince bebek olmasada onun stresi ... ooooo aman günlük ya sinir oldum yine kendime ve yaşantıma ... elde tutunacak tek dal yok anasını satayım neye el atsam kırıyorum :) nerden nereyeee ... neyereye mi ? fizik dedin ya gençlik dedin ya ? yok arkadaş onlarla bitmiyo iş, diğer durumlarda müsait olmalı.enazından beraber olabilirsin en baştan beri. belli bi dönem düzgün bi hayatta mutlu olabilirsin.. ilk başlarda borç oluyo tabi o sıkıntıda var ama olsun çiçeği burnundalık daha ağır basıyo, sonra zaten zamanla azalıyo.benimki o misal.geçen ark lara diyorum ki eşim gelsin saçımı kestircem (belimde) . kızlar ooo diyor, hee dedim yer gök inleyecek. yalan ya ne inleyecek, yaşama hevesim kalmadı desem yeri yani.dert bindikçe biniyor.elbet karanlıkların sabahıda olurda herşey tadında zmanında güzel MİŞ !

kız candaşşş bizim ölmüşüz ağlayanımız yok anammm ben geceliği sadece ilk gecemizde giydim ondada nasıl utandım çekindim iimden gelmio yaa keşke günlük abla gibi olsam ablacımmm helal olsun sana sen bunu doğur 3.yüde patlatırsınız bu ateşle :):):)alkışlıyorum seni canı gönülden
cancan insanın içinden gelmedimi olmuyo yaww napayım ya benim eşiminde böyle dertleri istekleri yok her şekilde ister o farketmiyo bende pijamalarımla takılıom valla geçenlerde kardeşim bi badi almış bana benim gögüslerinde maşallahı var giydim anam fatmagülün yengesi gibi oldum yemek masaya oturdum eşim dediki kaldır onları masadan:):):)allaha şükür sorun olmuyo şimdi o yaşlanınca böle ekşınlar istermi bilmiom şimdilik iyi bebeem sizinde kavuşmanıza az kaldı be sanır gelsin müthiş geceler sonra çeşit çeşit gecelikler alırsın mumlar kokular filan oh missssssss aa libidom arttı bakk

altta seni görüorummm naber kuzumm benimi takip edion ikizler nasıl oy kuzum ösledimmmmmmm

yaseminnnnn sobeeeenasılsın tatlım neler yapıyorsunnn ayy çok özledim seniii

yaseminnnnn sobeeeenasılsın tatlım neler yapıyorsunnn ayy çok özledim seniii

kız ben olduğum yerde sayıklıyom boşver beni sen napıosun ikizler nasıloyy kurban olsun teyseleri onlaraaaaaa

kızlar esra düşükten sonra tüp bebekle ikiz bebek annesi oldu yani henüz doğmadı bebeklerde hamile şuan :)

yok cnm zaten onu sorcaktım size nerden alıyosunuz nasıl alıyosunuz bugünden sipariş vermek istiyorum bide ne kürleri yapıyosunuz bana bide incir ye dediler o nasıl oluyooooo çok cahilim bu konuda yaaaaa ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim tatlımmm benimmm

canım ne olsun walla bebişler çok iyi bin şüküryalnız benim bulantım var bugünnn bu zamana kadar gayet iyiydim ama allahtan kusma yokhepiniz için çok dua ediyorum canım rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün işşallah

ne güzel bu sözler candaşımmmmm hepimize yakışacak annelik kuzummmm allahın izniyle

bacım ovulasyon testlerin gitti gidiyordan alıyoruz .eşit çeşit markalar var aramızda kullanan çok marka konusunda yardımcı oluruz kür olarak ibrahim saraçoğlunun incir kürü var ki kk dada bi sürü topik var incir kürü yapanlar bide ben çörek otu bal tarçın yapmıştım 3ünü karıştırıp sabah akşam yiyosun oda yumurtaları geliştimek için aslında bunların hepsi sebep rabbim ol desin inşallah ama insanın içi rahat ediyo canım mücadele ederek kendimi daha iyi hissediorum ben hangini yapmak istersen miniklerde 2 hamile kaldıı ay incir yemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…