canım ne olsun walla bebişler çok iyi bin şüküryalnız benim bulantım var bugünnn bu zamana kadar gayet iyiydim ama allahtan kusma yok hepiniz için çok dua ediyorum canım rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün işşallah
( hiç beğenmedim ( karmaşık duygulardasın haklı olarak ( İnş son adetin olsun hilalin tabiriyle, diğer aya dilerim ki senin haberini kutlarız burda hep beraber ... gülmekle ağlamak kardeş derler, sen ne zman istersen yaz biz hep burdayız.ister bugün ister yarn.çok öpüyroum seni, inş herşey güzel olacak onlar naz etsede hayat bizede güzel olacak ... 1 hafta önceki candaştan eser kalmamış bunları yazdığıma göre.dr takibinde misin canım sen ?
nazlım, hadi inş bende atlatırım şu hsg yi, yanlış dua etmek istemiyorumda acaba tıkanıklık olsada orda açsalar mı ki diye içimden geçmiyo değil, en azından ondan sonra vuslat azalır onu vbilirim, böylesiyse boş bekleyiş sanki.adamdaki paraya bak gani ya, allah verene veriyo kardeş ne dicen :)) ohh gitsin yazın sen dön aramıza inş :)) ne güzel olru ...
evet günlük ya, özledik maceralarını :))
Nilde cim üzülme inşallah seninde sıran gelecek içimde öyle bir his varki bi kaç kişi aynı ayda hamiş kalacak..
nilde, canım iyiyiz çok şükür...kırmızılar gelmiş hain kırmızı...hayırlısı diyoruzya herzaman hayrılısıve sağlıklısı olsun bir dahaki aya umudumuz canım...
candaşım, sağolasın canım bende iyiyim çok şükür...bugün yine evdeyim kızımı yıkadım sorma üzerimden dozer geçmiş gibi bir yere çıkamadım:))
nazlım, ahhh bende özladim o geceleri kuzum ablanızdan ders alın biraz:)) canım kürtaj sonrası inan bende hep bebek odaklı yapıyordum ilişkiyi zorla ve hep bebek düşünerek...sonra eşimin çok mutlu olmadığını gördüm kendimi sapık gibi hissediyorum falan dedi bende vazgeçtim bebek düşünmeyi ama bunun yanındada bebek için araştırmalara devam ettim soğan kürü ovulasyon falan eşime hissettirmeden sonra eski günlere döndüm mesela kızımı uyuturdum sonra giderdim yatağa ışık kapalı eşim yatmış olurdu bende girerdim yatağa hayatım sarılsana derdim benimki çok çabuk uyuduğu için uyumuş olurdu yani adam bir sarılırdı abooowwww buda nesi derdi ateşinmi çıktı söndürelim hemen:)) daha neler neler biz evde misafir varken bile cilveleşiriz canım yaa mutfağa çay almaya gelir eşim ben teksem arkadan bir dokunuş:)) bunlar evliliğin eğlenceleri canım yaa eşlerle en çok yakınlaştığımız yer yatak odası eşleri kendinede bağlamanın en iyi yolu cilveleşmek onun istediği gibi bir hatun olmak önemli diye düşünüyorum erkeğin gözünün dışarıda olmaması için değil canım gözü dışarda olan erkek sen ne yaparsan yap, yaptığınla kalırsın:)) karşılıklı sevgi saygıdır önemli olan eşimde düşkünlük var cinselliğe gerçi erkeklerin genelinde var bende onu mutlu etmeye çalışıyorum işte:)) sorsana evlenmeden önce cinselliğin c sini bilirmiydin hayatta:))eee mutluluk adına öğrendik cano işte sizde yapmacıkta olsa adamları baştan çıkarın kızz...ben sizin fiziğinizde olucam yaşınızda bizden daha genç kocamı havalara uçururdum kız anam yapın bişeyler bırakın bebeleri ateşli gecelerin hediyesi olarak geliyor zaten onlar...bu gençlik trenini kaçırmayın derim zaten yaşlanınca yanyana bol bol yatıcanız sonra bu günleri kaçırdığınıza pişman olursunuz anacığım:)) biz nişanlıyken eşimin evine gelirdim eşim derdiki biz perde ölçüsü almaya çıkıyoruz yukarı kapıyı açık girdiğimiz an eşim atlardı üzerime arkamızdan ablası yemek getirirdi eee yüzüm gözüm kızarmış adam üzerimden kalkmazdıki kapıyı açalım ayyy sonra kız geri inerdi aşağı:)) allahım bir daha aşağı inmeden eve giderdim ne utanırdım eşime birsürü şey sayardım oda sen benim karımsın onlarda biliyor takmaaa derdide ben yerin dibine girerdim:)) sonra evlendik yaa hepmi biz duşa yada yatak odasına girince zil çalar anacığım açamazdık tabii sonra eşim giderdi bir sürü yalan ben duştaydım eşimde uyuyordu falan yemiyorlardı tabii ama biz yinede atıyorduk...bide burda arkadaşlarım var bebekten sonra kocasından soğuyanlar yok canım öylede olmaz ve evlilikleride problemli bu nedenle...yapamıyorsanda zorlayacaksın başka çare yok...vardır sizin çeyizlerde cicili bicili dantelli mantelli gecelikler giyin çıkın adamın karşısına bacak bacak üstüne atın oturun hiçbişey yokmuş gibi bak adam nasıl atlıyor üstüne:)
allah razı olsun kuzumm bulantı normal ama sağlıklı olsunlarda inşallah varsın bulantı olsun kuzum sağlıcakla gelsinler inşallahhh ne zaman kontrol habersiz bırakma beni
en son salı günü gittik canım çok şükür herşey iyi pıt pıtları duyduk bi sonraki kontrolüm 15 gün sonra heberdar ederim sizitopikte kimseler kalmayınca bende pek uğramıyorumm:26:bugün yoncanın karnını gördüm facede maşşallah 29+4olmuşlar yaaa zaman ne çabık geçmiş inanamadımmm
kız candaşşş bizim ölmüşüz ağlayanımız yok anammm ben geceliği sadece ilk gecemizde giydimondada nasıl utandım çekindim iimden gelmio yaa keşke günlük abla gibi olsam ablacımmm helal olsun sana sen bunu doğur 3.yüde patlatırsınız bu ateşle :):):)alkışlıyorum seni canı gönülden
cancan insanın içinden gelmedimi olmuyo yaww napayım ya benim eşiminde böyle dertleri istekleri yok her şekilde ister o farketmiyo bende pijamalarımla takılıom valla geçenlerde kardeşim bi badi almış bana benim gögüslerinde maşallahı var giydim anam fatmagülün yengesi gibi oldum yemek masaya oturdum eşim dediki kaldır onları masadan:):):)allaha şükür sorun olmuyo şimdi o yaşlanınca böle ekşınlar istermi bilmiom şimdilik iyi bebeem sizinde kavuşmanıza az kaldı be sanır gelsin müthiş geceler sonra çeşit çeşit gecelikler alırsın mumlar kokular filan oh missssssss aa libidom arttı bakk
ne güzel bu sözler candaşımmmmm hepimize yakışacak annelik kuzummmm allahın izniyle
inş canım, anlıyorum seni, haklısın .ağla doyasıya ancak o rahatlatır şuan için.inş olacak.ama çok üzüyolar işte bizi sıpalar biliyolarki üzselerde anneleri babaları onlara kızmaz.ama yanılıyolar bi doğsunlar napcamızı görürler, ısırık manyağı yapcaz :)amin tatlım inşallah hepimizin de allahın izniyle son adetimiz olsun bugün yazmak istemedim çok doluyum çünkü ağlama modundayım içimden geçenler çok fazla yarın yazıyım bugünün mutluluğunu bozmak istemiyorum tatlımmmm.hayır tatlım doktor takibinde değilim kuzum bugün biraz donuk yazıyorum nolur kusuruma bakmayın
senin totemini yerim :)bak bu cümleyi okuyunca bendede salak bi ifade oluştuchnb den sonra sırayı sen ol lütfen sonra ceza sonra ben:)
dr_alb kocaman olmuş senin bebiş cinsiyet ne:)
valla billa, bilmiyorum artık eşim gelince görcez bakalım işlev var mı yok mu :)) akşama kocana koş hazır lipidon artmış :))
inş canım, anlıyorum seni, haklısın .ağla doyasıya ancak o rahatlatır şuan için.inş olacak.ama çok üzüyolar işte bizi sıpalar biliyolarki üzselerde anneleri babaları onlara kızmaz.ama yanılıyolar bi doğsunlar napcamızı görürler, ısırık manyağı yapcaz :)
ketenhelva, selamlar canım.birkaç kere yazışmştık hatırlıyorum seni.yalnız şeyi hatırlayamadım ilk gebelikte mi tedaviyle oldu yoksa bu tüp bebek tamamen kendi isteğin miydi ? bende ikiz çok istiyorum sırf onun için bile tüp isterim.ama taşıyamamaktanda korkuyorum, nasıl ikiz gebeliği.bebeklerin iyiymiş çlok şükür, cinsiyetleri ne ?
ağlıyamıyorum tatlım çok doluyum ama ağlayamıyorum iş yerindeyim ne anlarlarki insan halinden.biraz evvel bizim bi öküz müdür var bayan.mutfakta yemek yiyoruz tv açık tv de dizide kadın hamile olduğunu düşünüyor telefonda konuşuyor karşısındaki kadında soruyor eminmisin diye o da diyoki eminim hssediyorum diyo bizim öküz ne dedi biliyomusunuz kendisi benimle yaşıt 12 yaşında kızı var aynen aktarıyorum sözünü ''amannnnn insanlarda ne kadar çabuk hissediyorlar valla ben hiç hissetmedim yada unuttum o kadar çokkkkkk zaman geçtiki üstünden 12 sene tam 12 sene''geçen gündede ne dedi biliyormusunuz menepozdan bahsediyorlar bana diyoki bizim menepoza girme yaşımız geldi sen hala hamile kalacaksın.ne diyim canlarım ne diyim
kızlar chnbnin kanda 114 çıkmış:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben de ondan önce haber vereyim deidm. baktım daha gelmemiş eve galiba.
nazlımcım bana da 400 tane yazabilirsin canım.
abla havalar güzelleştikçe içime bi umut doluyo ben kocamı ayartma işini sadece kayınvalidemler gelmeden yarım saat önce yaparımminicikumut sağol canım biz böyle cancanlı bir çiftiz...allah hepimizin evliliğini başa kadar götürsün...çocuklarımızla beraber...
candaşım, yaaa kızdım sana şimcik kız senin fiziğe bak bide bir ara ben sana fotomu yollarım abooo dersin:)) ben bu fizikle cilveliysem oooo sen kocanı deliye döndürürsün canım:)) hiç olurmu öyle şey ...2 gün kime yeter canım zaten aileleri görmekle yoruluyormuşsunuz anlıyorum seni eşim yurt dışındayken hayat durmuştu bitmişti herşey adeta pc ekranında görmek ama ona dokunamamak ne kötüydü hep derdimki böyle devam edicek dimi hep aynı olucak sen orda ben burda eşimde olurmu öyle şey derdi güzel sözler söyle öyle kapatalım derdi ahhh ahhh...seni bu konuda anlıyorum ama birleştiğinizde düşüncelerinnin hepsi tersine dönecek canım benim şimdi ayrısın diye öyle düşünüyorsun...şimdi biz eski halimize döndük zaten birleştiğinizde en fazla bir hafta sonra adapte oluyorsun saşların belinde hee maşallah çabukmu uzuyor?yumurtlama döneminde eşin gelmesin sen git yanına en azından aileleri gezmezsiniz size vakit kalır...bide bence sizin ayrı olmanız en büyük etken yaptığın herşeyde aklına ayrı olmanız geliyor gibi geldi bana iyi bişey yapsan bile sonunda ayrı olduğunuz için hüzünleniyorsun vee yaşadığın hiç bişeyden haz alamıyorsun çünkü sevgide ayrılık çok zor bee canım dedimya eşim yurt dışındayken kızım olduğu halde hayat zindan gibiydi çünkü herşeyin yeri farklı kızım canımın içi ama eşimin yerini dolduramazki ikisinin yeride ayrı canım...inan bana siz birleşin bu eylüldü dimi içine yaşama sevinci dolacak üzüntü zaten bebeğin olmayış sebebi ve hamile kalamamnın en büyük nedeni içinde bulunduğun durum canım...ayyy ne güzel bir çiftsiniz...karamsarlığa düşme sakın herşey çok güzel olacak...
nazlım, bende seni öpüyorum canım...cicim pijamalarınla bile adamı baştan çıkarıyorsan ne mutlu sana işte adam daha ne yapsın kızz...bende ilk gece çok utanmıştım ışığı kapat falan bir sürü şey söylemiştim bahaneler ama kaçamadık işte o günden beride halim yaman:)) hepinizin bebeği olsun kocalara daha bir içten sarılacaksınız emin olun bebek düşüncesi cinsellikten uzaklaştırıyor sizi...insan birsürü olumsuzluk düşünüyor hep böyle değildim bende yaşadım bunları canım kürta sonrası bir kızım olduğu halde karamsarlık bırakmadı peşimi ama baktımki olmuyor hep böyle kızıma bazen kötü davranıyordum haksız yere sonra özür diliyordum...bu pisikoloji gerçekten çok kötü ama bebeğimizin olacağına inanmaktan ve dua etmekten başkada çaremiz yok kızlar...güzel düşünelim güzel şeyler olsun hayatımızda..allahım ince sağlık versin cümlemize...yaz geliyor içimizdeki kara bulutlar gidecek emin olun yazın hayat daha güzel hepinizdende alacağız bebek haberlerini allahın izniyle...
nilde, canım minikler yazmıştı geçenlerde inciri kaynatıp yiyormuş bide boş boş günde 4-5 tane yiyorum demişti bende incir yiyordum boş boş faydalı diye düşünüyorum incir kürü diye bakarsan kullananlardan bilgide alırsın...miniklerde gelince yazar...ovulasyon bende gittigidiyordan almıştım...markası wondfoydu canım nurayda bundan kullandı senemde bundan kullanmıştı inşallah sanada uğurlu gelir...
keten helva, allah yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
ağlıyamıyorum tatlım çok doluyum ama ağlayamıyorum iş yerindeyim ne anlarlarki insan halinden.biraz evvel bizim bi öküz müdür var bayan.mutfakta yemek yiyoruz tv açık tv de dizide kadın hamile olduğunu düşünüyor telefonda konuşuyor karşısındaki kadında soruyor eminmisin diye o da diyoki eminim hssediyorum diyo bizim öküz ne dedi biliyomusunuz kendisi benimle yaşıt 12 yaşında kızı var aynen aktarıyorum sözünü ''amannnnn insanlarda ne kadar çabuk hissediyorlar valla ben hiç hissetmedim yada unuttum o kadar çokkkkkk zaman geçtiki üstünden 12 sene tam 12 sene''geçen gündede ne dedi biliyormusunuz menepozdan bahsediyorlar bana diyoki bizim menepoza girme yaşımız geldi sen hala hamile kalacaksın.ne diyim canlarım ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?