Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bcanım dikkat et kendine. hamile olduğunu söylemesen de bir mazeret bul, kabul etme kimseyi. yorma kendini. okulda da dikkat et.
çok sevindim iyi olmana.
günlükçüm ben de giyerdim arada gecelik:) ama şu an öyle bir yerlere kaldırdım ki arasam bulamam:)
bir süre daha lazım olmaz sanırım.
ama çocuk doğduktan hele senin kızının yaşına geldikten sonra nasıl olur bilemem. annem falan kalacak bebeğe bakmak için. etkilenir herhalde diye düşünüyorum.ama ovülasyon günlerinde ister istemez stres yapıyoduk ikimizde.
canım senin kızın normal mi olmuştu sezeryan mi?

chnbbbbbbb seni bekliyoruzzzzzz kuzummmmmm elimizde konfetiler ve maytaplarrrrrrr allahım kanında da çıkmışşşşşş bin şükürrrrrrrr

Nilde bazı insanların ağzını büzüp eline veresi geliyor insanın

Bu süreçte hepimiz görmemeyi,duymamayı öğrendik.Sabır et elden başka ne gelir ki?

Chnb abla kandada çıkmış..Ohh çok şükür.Sağlıklı bir evlat olur İnşallah dualarımız seninle

sağol tatlım benim uzak durmaya çalışıyorum ama mecburen sürekli yüz yüzeyimmm kuzmmm allahım sanada sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin sen de çok çekmişssin canım güzel alalhım senin de yüzüne bakmış bebişinle kendine iyi bak tatlım

Son düzenleme:
allah merhamet versin gerçekten öküzmüş, lafa bak menopoz yaşına geldik sen hala doğurcan.acelen ne ben mi dedim sana yap dşiye hem kaldıki bu tercih meselesi, yargılamaya hakkı yok.öylesine bile olsa.olacak biz umudumuz kaybetmeyelim olacak inş canım.
canım ya çok doğru tahminin, evet her olay eşimin yokluğuna dönüyor bende yeni 1 yıldır farkettim takatim kalmadı ya ondandır.sebep bu olabilir gebe kalamamın.inş ikisi beraber gelirde rahatlarım.zaten dün epilasyona başladım ilk 3 ay adet olsam sonra olmasam diye geçirdim içimden sabahta, aman be keşke kalsamda epilasyon yarım kalsa diyorum.karmaşık duygular.saçlarım çabuk uzar, yani tam belimde değilde boy uzun ya az kısa olsaydım belimde olurdu çabuk uzar genelde.
şükürler olsun, darısı hepimize.

sağol günlükcüm canım benim ağzına sağlık amin kuzum amin allahım sende sağlıklarla al kucağına kuzum benimmmmm

sağol canım sağol bitanemmmm siz olmasaydınız kim dinlerdi beni allah hepinizden razı olsun yaşamayan anlamıyor çünkü masal gibi dinliyorlar

kuzumsunnnnnnn özellikle yapıyor üzsün beni diye

nazlımmmm günlükcümmmm sağolun kızlarrrrr tarifler ve bilgiler için çok teşekkür ederim canlarımmmm benimmmm

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

sinua...

Pileo......

taf...
günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..
minikler..
chnb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım......................................
ceza83.....................................................
renkliatlas................................................
_CandaS_......................................................
peppe......................................................
minicikumut......................................................
hilalll4040......................................................
nilde......................................................

Son düzenleme:
Bu akşam işyerindeki bayan arkadaşlarla ''Bütün kızlar toplandık''toplantımız var.

Ben çıkıyorum kızlar.Hepinize iyi akşamlar

kızlar listeyi ben toparladım candaş sana devrediım bebeemmm sen ya da ben devam ettirelim listeyi aşağısı çok az kalmış hadi bakalımm

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmişsin hadi duygularını paylaş bizimle daha da mutlu olalımmmmmmmm

chnbbbbb gözlerimiz yolda kaldııııı annecikkkkk tatlı annecikkkkk

nilde canım boşver öyle insanları kayle alma. seni üzmelerine izin verme.

nazlım eline sağlık canım benim. haydi herkes yukarıya:))) chnb ablacım hoşgeldin:)))seni bekliyorduk sabırsızlıkla:))

kizlarrrrrr burda sabah daha 9:30 ... herkesten en gec haberi ben aldim ama yaaa

ablacimmmmmm nasil guzel bir haberdir bu inanamiyorum Allahim saglikla sihhatle kucagina aldirsin insalahhhhhhhh Nazar Nazar
bu gayretlerinin sonucu Rabbim yuzunu guldurdu, insallah bundan sonrasida boyle devam eder cok mutlu oldum .. Sukurler olsunnnn

ablacım mikrofon sende duygularını alsak işten çıkcam da kitlendim pc ye ayy valla meraktan çatlıcam heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nilde canım boşver öyle insanları kayle alma. seni üzmelerine izin verme.

nazlım eline sağlık canım benim. haydi herkes yukarıya:))) chnb ablacım hoşgeldin:)))seni bekliyorduk sabırsızlıkla:))

ah canım inşallah en yakın zamanda aşağıda kimsecikler kalmaz tek temennimiz bu ve alt listeye kimse eklenmez

selamlarrr

candaşım çok teşekkür ederim haberler için,

elemtere fiş kem gözlere şiş :))))) allah tamamına erdirsin çok ama çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…