- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.321
chnb ablacım gözlerim doldu okurken nasıl mutlu oldum anlatamam topiği okumadan selam verip çıkacaktım zamaınımda çok kısıtlı aslında ama günlükün mesajını okuyunca dayanamadım kaçarsa kaçsın arabam dedim ne olacak burda bayram havası var allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin tabi öncelikle kan testinde de bu sevinci yaşamayı nasip etsin aminnn
günaydın kızlar nasılsınız.. bizim günler biraz yoğun dün görümcemlerdeydik paylaştım onlarla.. bugün de misafirlerim var giremem yine şimdi bi fırsat buldum yazayım dedim dualrını inancını benden eksik etmeyen tüm canlarıma sonsuz teşekkürerimi sunuyorum rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün güzel bi hız kazandı topiğimiz inşallah arka arkaya devam etsin güzel haberleryarın görüşürüz öpüyorum hepinizi..
nazlım canm sana da ayrıca teşekkürler
Gerçekten canım müdürde tam öküzmüş...nasıl böyle bişeyi söyler yaa dengesiz..takma kafana canım etrafta dengesiz çok..sen kendi adına konuş deseydin..
ne patavatsız insanlar var ya.
herşeyin bir zamanı var, ölümün gibi doğumun da bir zamanı var. sen kulaklarını tıka canım. mileltin ağzı torba değil ki büzülmüyor.
olcak olunca ne yaşa bakıyor ne de başka birşeye. olacak inşallah senin de. elinden geldiğince öyle insanlardan uzak durmaya çalış.
allah merhamet versin gerçekten öküzmüş, lafa bak menopoz yaşına geldik sen hala doğurcan.acelen ne ben mi dedim sana yap dşiye hem kaldıki bu tercih meselesi, yargılamaya hakkı yok.öylesine bile olsa.olacak biz umudumuz kaybetmeyelim olacak inş canım.ağlıyamıyorum tatlım çok doluyum ama ağlayamıyorum iş yerindeyim ne anlarlarki insan halinden.biraz evvel bizim bi öküz müdür var bayan.mutfakta yemek yiyoruz tv açık tv de dizide kadın hamile olduğunu düşünüyor telefonda konuşuyor karşısındaki kadında soruyor eminmisin diye o da diyoki eminim hssediyorum diyo bizim öküz ne dedi biliyomusunuz kendisi benimle yaşıt 12 yaşında kızı var aynen aktarıyorum sözünü ''amannnnn insanlarda ne kadar çabuk hissediyorlar valla ben hiç hissetmedim yada unuttum o kadar çokkkkkk zaman geçtiki üstünden 12 sene tam 12 sene''geçen gündede ne dedi biliyormusunuz menepozdan bahsediyorlar bana diyoki bizim menepoza girme yaşımız geldi sen hala hamile kalacaksın.ne diyim canlarım ne diyim
canım ya çok doğru tahminin, evet her olay eşimin yokluğuna dönüyor bende yeni 1 yıldır farkettim takatim kalmadı ya ondandır.sebep bu olabilir gebe kalamamın.inş ikisi beraber gelirde rahatlarım.zaten dün epilasyona başladım ilk 3 ay adet olsam sonra olmasam diye geçirdim içimden sabahta, aman be keşke kalsamda epilasyon yarım kalsa diyorum.karmaşık duygular.saçlarım çabuk uzar, yani tam belimde değilde boy uzun ya az kısa olsaydım belimde olurdu çabuk uzar genelde.minicikumut sağol canım biz böyle cancanlı bir çiftiz...allah hepimizin evliliğini başa kadar götürsün...çocuklarımızla beraber...
candaşım, yaaa kızdım sana şimcik kız senin fiziğe bak bide bir ara ben sana fotomu yollarım abooo dersin:)) ben bu fizikle cilveliysem oooo sen kocanı deliye döndürürsün canım:)) hiç olurmu öyle şey ...2 gün kime yeter canım zaten aileleri görmekle yoruluyormuşsunuz anlıyorum seni eşim yurt dışındayken hayat durmuştu bitmişti herşey adeta pc ekranında görmek ama ona dokunamamak ne kötüydü hep derdimki böyle devam edicek dimi hep aynı olucak sen orda ben burda eşimde olurmu öyle şey derdi güzel sözler söyle öyle kapatalım derdi ahhh ahhh...seni bu konuda anlıyorum ama birleştiğinizde düşüncelerinnin hepsi tersine dönecek canım benim şimdi ayrısın diye öyle düşünüyorsun...şimdi biz eski halimize döndük zaten birleştiğinizde en fazla bir hafta sonra adapte oluyorsun saşların belinde hee maşallah çabukmu uzuyor?yumurtlama döneminde eşin gelmesin sen git yanına en azından aileleri gezmezsiniz size vakit kalır...bide bence sizin ayrı olmanız en büyük etken yaptığın herşeyde aklına ayrı olmanız geliyor gibi geldi bana iyi bişey yapsan bile sonunda ayrı olduğunuz için hüzünleniyorsun vee yaşadığın hiç bişeyden haz alamıyorsun çünkü sevgide ayrılık çok zor bee canım dedimya eşim yurt dışındayken kızım olduğu halde hayat zindan gibiydi çünkü herşeyin yeri farklı kızım canımın içi ama eşimin yerini dolduramazki ikisinin yeride ayrı canım...inan bana siz birleşin bu eylüldü dimi içine yaşama sevinci dolacak üzüntü zaten bebeğin olmayış sebebi ve hamile kalamamnın en büyük nedeni içinde bulunduğun durum canım...ayyy ne güzel bir çiftsiniz...karamsarlığa düşme sakın herşey çok güzel olacak...
nazlım, bende seni öpüyorum canım...cicim pijamalarınla bile adamı baştan çıkarıyorsan ne mutlu sana işte adam daha ne yapsın kızz...bende ilk gece çok utanmıştım ışığı kapat falan bir sürü şey söylemiştim bahaneler ama kaçamadık işte o günden beride halim yaman:)) hepinizin bebeği olsun kocalara daha bir içten sarılacaksınız emin olun bebek düşüncesi cinsellikten uzaklaştırıyor sizi...insan birsürü olumsuzluk düşünüyor hep böyle değildim bende yaşadım bunları canım kürta sonrası bir kızım olduğu halde karamsarlık bırakmadı peşimi ama baktımki olmuyor hep böyle kızıma bazen kötü davranıyordum haksız yere sonra özür diliyordum...bu pisikoloji gerçekten çok kötü ama bebeğimizin olacağına inanmaktan ve dua etmekten başkada çaremiz yok kızlar...güzel düşünelim güzel şeyler olsun hayatımızda..allahım ince sağlık versin cümlemize...yaz geliyor içimizdeki kara bulutlar gidecek emin olun yazın hayat daha güzel hepinizdende alacağız bebek haberlerini allahın izniyle...
nilde, canım minikler yazmıştı geçenlerde inciri kaynatıp yiyormuş bide boş boş günde 4-5 tane yiyorum demişti bende incir yiyordum boş boş faydalı diye düşünüyorum incir kürü diye bakarsan kullananlardan bilgide alırsın...miniklerde gelince yazar...ovulasyon bende gittigidiyordan almıştım...markası wondfoydu canım nurayda bundan kullandı senemde bundan kullanmıştı inşallah sanada uğurlu gelir...
keten helva, allah yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
şükürler olsun, darısı hepimize.kızlar chnbnin kanda 114 çıkmış:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben de ondan önce haber vereyim deidm. baktım daha gelmemiş eve galiba.
nazlımcım bana da 400 tane yazabilirsin canım.
nilde, canım kıyamam yaa ağzı olan konuşuyorya allahım onlara vicdan versin...asıl çocuğu olan insanın bu konuda karşısındakine daha duyarlı olması gerekiyor...yazıkki müdür olmuş insan olamamış...sen menapoza gir benim niyetim yok daha yaşım kaç deseydin...ayyy sinir olmamak elde değil canım sen daha bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle...insanları üzmekten nasıl haz alıyorlar nefret ediyorum böyle insanlardan canım üzülme ne olur...allahım fırsat vermesin kötü niyetli insanlara...
Nilde bazı insanların ağzını büzüp eline veresi geliyor insanın
Bu süreçte hepimiz görmemeyi,duymamayı öğrendik.Sabır et elden başka ne gelir ki?
Chnb abla kandada çıkmış..Ohh çok şükür.Sağlıklı bir evlat olur İnşallah dualarımız seninle
allah merhamet versin gerçekten öküzmüş, lafa bak menopoz yaşına geldik sen hala doğurcan.acelen ne ben mi dedim sana yap dşiye hem kaldıki bu tercih meselesi, yargılamaya hakkı yok.öylesine bile olsa.olacak biz umudumuz kaybetmeyelim olacak inş canım.
canım ya çok doğru tahminin, evet her olay eşimin yokluğuna dönüyor bende yeni 1 yıldır farkettim takatim kalmadı ya ondandır.sebep bu olabilir gebe kalamamın.inş ikisi beraber gelirde rahatlarım.zaten dün epilasyona başladım ilk 3 ay adet olsam sonra olmasam diye geçirdim içimden sabahta, aman be keşke kalsamda epilasyon yarım kalsa diyorum.karmaşık duygular.saçlarım çabuk uzar, yani tam belimde değilde boy uzun ya az kısa olsaydım belimde olurdu çabuk uzar genelde.
şükürler olsun, darısı hepimize.
nilde canım boşver öyle insanları kayle alma. seni üzmelerine izin verme.
nazlım eline sağlık canım benim. haydi herkes yukarıya:))) chnb ablacım hoşgeldin:)))seni bekliyorduk sabırsızlıkla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?